Astroloji: 14 Haziran Yay burcunda Dolunay burç yorumları

Astroloji: 14 Haziran Yay burcunda Dolunay burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Dolunay burç yorumları

Astroloji: 14 Haziran Yay burcunda Dolunay burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Dolunay’ın genel etkileri: Üstün körü hareket etmek, ayrıntıları atlamak ve yeterince çaba sarf etmemek bizi hedeflerden uzaklaştırabilir. Kendimizi toparlamakta ve dengelemekte zorluklar yaşayabiliriz. Aklımız oldukça karışık ve belirsizlikler yine kendini gösteriyor. Eskiden tolere ettiğimiz şeyleri şimdi kabullenmekte zorluk çekebiliriz. Bize huzur vermeyen, can sıkıcı gelişmelerle karşı karşıya kalabiliriz. Üstelik son anda ortaya çıkan gerçekler bizi oldukça zorlayabilir. Olaylara haddinden fazla iyi ya da haddinden fazla kötü bakmaya başlayabiliriz. Bu nedenle içsel dengemizi korumak durumundayız.


koç burcu

Koç burcu Dolunay burç yorumları

Koç burç yorumları: Hukuksal konular, idealleriniz, yabancılarla ilişkiler, ticaret konuları ön planda olacak. Yönetici pozisyonundaki, isim yapmış, hatırı sayılır kişilerle ilişkilere dikkat! Bir süredir değiştirmek istediğiniz hayatınızı değiştirebilmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sorumluluklarınız artmaya başlıyor. Geleceğe yönelik hedeflerinizi iyi belirlenmeli ve bunlarla ilgili adımlar atmalısınız. Önümüzdeki 2 haftalık süreçte kendinizi tam bir savaşçı gibi hissedeceksiniz.

Dolunay yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Geleceğimiz ile ilgili önemli kararlar alabileceğimiz ve hedeflerimizi belirleyeceğimiz bir döneme giriyoruz. Bu dönemde, sonuçlanmasını beklediğimiz hukuku bir süreç nihayet sona erebilir. Uzun zamandır beklediğimiz bir seyahati gerçekleştirebiliriz. Sosyal medyada ve kardeş, kuzen, komşu ilişkilerinde daha sakin ve anlayışlı olmamızda yarar var.

Ayrıca Merkür İkizler burcuna geçiyor. Yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz. Bazılarınız da yeni bir elektronik alet satın alabilir. Ayın son haftasında ise sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Psikolojik olarak da durgun olabilirsiniz. Geçmişe takılmanız enerjinizi düşürebilir. Beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir.

boğa burcu

Boğa burcu Dolunay burç yorumları

Boğa burç yorumları: Önemli anlaşmalar, sözleşmeler özellikle iş ve kariyerinize ilişkin gündeme gelebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle ve yakın çevreniz ile özellikle sözlü iletişimde agresifçe, aşırı eleştirel, despot, sınırları zorlayıcı ifadelerden kaçınmak yerinde olacaktır. Koşulları ve şartları çok fazla kontrol edemeyebilirsiniz, elde olmayan koşullar ve şartlar sinirlenmenize ve yıpranmanıza neden olabilir, sabırlı davranmaya özen gösterin.

Dolunay sekizinci evimizde gerçekleşiyor. Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda nihayet arzu ettiğimiz sonuçlara ulaşabilir, güzel haberler alabiliriz. Yeni yatırımlar konusunda kafamızdaki planlar netleşebilir. Borçlarımız ya da yapmamız gereken ödemeler her ne kadar huzursuz bir ruh hali içinde olmamıza sebep olsa da yine de mücadeleci bir ruh hali içinde olacağız. Spekülatif yatırımlar beklemediğimiz bir gelir kazandırabilir. Ancak temkinli olmaya devam etmeliyiz.

Ayrıca Merkür İkizler burcuna geçiyor. Finansal konular ön planda olacak. Parayla ilgili beklediğiniz bir haber varsa size ulaşabilir. Mesela bir davanın sonuçlanması ya da iş yerinizden alacağınız bir tazminat gibi bir durum olabilir. Bütçenizi yeniden değerlendirmeli, gider ve gelir dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Beklenmedik kazançları yanı sıra yine ani giderler de gündeme gelebilir. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak.

ikizler burcu

İkizler burcu Dolunay burç yorumları

İkizler burç yorumları: İlişkilerle ilgili stresli zamanlar dikkat! Finansal anlamda ani, beklenmedik harcamalar ortaya çıkabilir. Finansal konular hayatınızın stres kaynağı haline gelebilir. Başkalarına ait paralar, miras, kredi, zorunlu ödemeler gibi konularda daha fazla efor sarf etmeniz gerekebilir.

Karşıt burcumuzda gerçekleşen bu dolunay döneminde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. İlişkimiz yoksa, şanslı bir döneme giriyoruz. Hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Yolunda gitmeyen bir ilişkiyi sonlandırmamız ihtimali de var. Bu arada yeni ortaklıklar ve iş birlikleri açısından da güzel bir dönemdeyiz. Yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün.

Ayrıca Merkür sizin burcunuzda transit yapıyor. Enerjiniz yavaş yavaş yükseliyor. Her sorunun altından zekanızla kalkabileceksiniz. Beklediğiniz olumlu haberleri alabilirsiniz. Fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede olacak. Bunun yanı sıra ortağınız, partneriniz veya evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan, gerginliklerden uzak durmakta fayda var. İş ve kariyerinize ilişkin özellikle sürpriz, beklenmedik ve ani gelişmelere tanıklık edebilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu Dolunay burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Gizli, saklı bazı bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir, iş ve çalışma koşullarınızda bir değişim, gelişmeler meydana gelebilir, daha fazla çalışmanız, yorulmanız anlamına geliyor. Bu yüzden sağlığa dikkat! Yeni başlangıçlar, girişimler, güçlü atılımlar yapmak için süper bir sürece giriş yapacaksınız. Üstlerle ilişkilerde zorlanmalar meydana gelebilir. Emir almaktan hoşlanmayabilirsiniz.

Dolunay sürecinde iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. Yeni bir iş ortamında çalışmaya başlayabilir, yeni ekip arkadaşlarımıza alışmaya çalışabiliriz. Biraz adaptasyon sorunları yaşamamız mümkün. Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda bazı rutinler bizi strese sokabilir ve akrabalarımızla tartışmalar yaşayabiliriz. Sağlık açısından hassas günlerdeyiz. Rutin doktor kontrollerini aksatmamalıyız.

Ayrıca Merkür İkizler burcuna geçiyor. Hislerinizin güçlü olduğu bir dönemdesiniz. Rüyalarınız haberci olabilir. Yeni bir tahlil sonucu elinize ulaşabilir. Hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir, özellikle risklerden uzak durmak finansal anlamda risklere girişmek için uygun zamanlar değil. Yakın çevrenizden birine veya bir arkadaşına önemli bir yardım ve destekte bulunmanız gerekebilir. Hisleriniz kuvvetlenebilir, rüyalar ve bilinçaltı konuları ile ilgilenebilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burcu Dolunay burç yorumları

Aslan burç yorumları: Aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda olacak. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız Aslanlar için oldukça romantik günler kapıda! Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Sağlıkla ilgili konulara harcamalar artabilir, şartları ve koşulları idare etmekte veya kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. İş ve çalışma koşullarınız ile ilgili çok daha hırslı ve meydan okurcasına çalışmanız gerekebilir.

Bu Dolunay bize ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağımızı gösteriyor. Sosyal hayatımız renkleniyor. İlişkimiz yoksa aşktan yana şansımız son derece açık. Her an sürpriz bir aşk başlayabilir. İlişkimiz varsa, mevcut partnerimizle çok eğlenceli ve hareketli bir dönem geçirebiliriz. Bol bol hobilerimiz ve keyif aldığımız alanlara vakit ayırabiliriz. Macera hevesimiz artıyor. Çocuk sahibi olmak istiyorsak sürpriz bir hamilelik söz konusu olabilir. Eğer çocuklarımız varsa, onlarla ilgili güzel haberler alabiliriz.

Ayrıca Merkür İkizler burcuna geçiyor. İletişim yönünüz ortaya çıkıyor. Özellikle sosyal ortamlarda aktif rol almak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızın vasıtasıyla kulağınıza bazı haberler gelebilir. Sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda olacak. Yeni sosyal çevreler içine girebilir, arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı artırmanın yollarını arayabilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu Dolunay yorumları

Başak burç yorumları: Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım ve satım konuları ön planda olacak. Bu işlerle ilgilenirken zaman zaman stres ve baskı altında hissedebilirsiniz. Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güç çekişmelerine dikkat! Umutlarınıza, hayallerinize çok daha kolay erişebileceksiniz veya erişmek için önemli kişilerden destekler alacaksınız.

Dolunay döneminde ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Ev ve aile ilgili konularda uzun zamandır süregelen bir konunun nihayet sonuca ulaşması mümkün. Gayrimenkuller ya da aile meseleleri ile ilgili fikir ayrılıkları stres yaşamamıza ve kendimizi sert sözlerle ifade etmemize neden olabilir. Taşınma ya da tadilat konuları gündeme gelebilir.


Ayrıca Merkür İkizler burcuna geçiyor. Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde işimizle ilgili değişiklikler yaşanması mümkündür. Yaptığımız işin niteliği değişebilir. Aynı anda iki işin sorumluluğunu almak durumunda kalabiliriz. Öte yandan entelektüel kapasitemiz, pratikliğimiz ve iletişim becerilerimiz, üstlerimizin dikkatini olumlu yönde çekebilir. İş hayatınızda güçlendiğiniz bir dönemde olacaksınız. Yaptığınız işte zirveye koşabilirsiniz. Kariyerinizde yaşadığınız zorlukları artık geride bırakıyorsunuz.

terazi burcu

Terazi burcu Dolunay burç yorumları

Terazi burç yorumları: Beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir. Fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat! İş arayanlar, terfi etmek isteyenler, işini değiştirmek isteyenler bu bir aylık zamanı çok iyi kullanmanız gerekiyor. İş ve kariyerinize ilişkin konularda istek ve arzularınıza çok daha rahat bir şekilde ulaşabileceksiniz. Hayatınızda birçok şeyi aynı anda kontrol altına çalışmaktan yorulabilirsiniz.

Dolunay döneminde yakın çevre ve kardeşlerimizi ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Kardeşlerimiz, kuzenlerimiz ve yakın çevremiz ile ilgili bir sorunu çözebilir, onlara destek verebiliriz. Sosyal medyada çok aktif olabileceğimiz bir sürece giriyoruz. Kullandığımız sözlere dikkat etmemiz ve internet üzerinden alışveriş yaparken kontrollü davranmamızda yarar var. Uzun zamandır istediğimiz bir eğitim varsa, başlamak için çok uygun bir dönemdeyiz. Çok sayıda kısa yolculuk yapabilir, yeni anlaşmalara imza atabiliriz.

Ayrıca Merkür İkizler burcuna geçiyor. Oldukça pozitif ve mutlu olacağınız bir döneme adım atıyorsunuz. Eğitim ve iş hayatında başarılar kaydedeceğiniz bir süreçte olacaksınız. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Sınavlarınız varsa güzel geçecektir. Pozitif bir dönem içinde olacaksınız. Olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hukuki konular, idealleriniz, yabancılarla ilişkiler, ticaret konuları ön planda olacak. Yönetici pozisyonundaki, isim yapmış, hatırı sayılır kişilerle ilişkilere dikkat! Bir süredir değiştirmek istediğiniz hayatınızı değiştirebilmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Dolunay yorumları

Akrep burç yorumları: Bütçenizi yeniden değerlendirmelisiniz. Gider ve gelir dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak. Bu hafta ve ilerleyen haftada sağlığınızı ilgilendiren konularda dikkatli olmakta yarar var, sınırlarınızı çok fazla zorlamamalı, aşırı çalışmaktan bünyeniz zayıf düşebilir.

Dolunay döneminde finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Kendimize olan güvenimiz bu dönemde artış gösterebilir. Karşımıza yeni iş fırsatları çıkabilir. Yeni yatırımlar yapabilir, yeni girişimlere el atabiliriz. Uzun zamandır beklediğimiz bir ödemeyi nihayet alabiliriz. Bu süreçte, konfor ihtiyacımız artacağından, harcamalarımızda dikkatli olmakta ve aşırıya kaçmamakta fayda var. Gayrimenkul satın alabilir ya da evimize yeni eşyalar alabiliriz.

Ayrıca Merkür İkizler burcuna geçiyor. Eğer finansal kaynak arayışı içinde iseniz destekleyici etkiler altında olabilirsiniz. Fakat kazançlar ve kayıplar bir arada görünüyor. Önemli anlaşmalar, sözleşmeler özellikle iş ve kariyerinize ilişkin gündeme gelebilir. Maddi olarak güçlendiğinizi de hissedebilirsiniz. Borç, alacak ve verecek konularında, eşinizin veya ortağınızın finansal konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler kapıda! Paraya sorunları çözerek, engelleri aşarak kavuşabileceksiniz. Borçlarınızı temizleyebileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Dolunay burç yorumları

Yay burç yorumları: Fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede olacak. Bunun yanı sıra ortağınız, partneriniz veya evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan, gerginliklerden uzak durmakta fayda var. İş ve kariyerinize ilişkin özellikle sürpriz, beklenmedik ve ani gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. Özellikle finansal konularla ilgili çok daha fazla efor ve enerji sarf etmeniz gerekebilir. Sürpriz ve beklenmedik harcamalar yüzünden canınız biraz sıkılabilir.

Burcumuzda gerçekleşen Dolunay’da kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Hayat amacımızın kafamızda iyice netleşeceği, yolumuzu çizebileceğimiz bir döneme giriyoruz. Yolunda gitmeyen kişisel ilişkilerimizi ve geçmişten gelen, sürüncemede kalmış konuları artık sonlandırıyor olacağız. Öte yandan, hayatımıza yeni insanlar girebilir ve yeni fırsatlarla karşılaşabiliriz. Kendimizi açık ve net olarak ifade edebileceğimiz, bu sayede çevremizin hayranlığını kazanabileceğimiz bir süreçteyiz.

Ayrıca Merkür İkizler burcuna geçiyor. İlişki ve evlilik hayatınızda yüzünüzün gülmeye başladığı döneme giriyorsunuz. Partnerinizle aranızda sorunlar varsa bunları karşılıklı konuşarak tatlıya bağlayabilirsiniz. Aranızdaki bağ eskisinden de güçlü olarak yola devam edebilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin hayatıyla ilgili fazla meraklı sorularınız bazen bunalmasına sebep olabilir. Çok fazla soru sormak bazen sıkıntı yaratabilir. Eşinizi ilgilendiren bir durumla ilgili de haberler alabilirsiniz. İlişkiler için tamam mı devam mı sorusuna yanıt aranacağı zamanlar, önemli hem özel hem de iş ilişkileri kurulabilir. Kötü giden ilişkiler ise bitebilir de.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Dolunay yorumları

Oğlak burç yorumları: Hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir. İkili ilişkiler, ortaklıklar, evlilikle ilgili konularda ciddi gerginlikler oluşabilir, meydan okuma durumları ortaya çıkabilir, aşırı inatçı davranışlar sizleri zor duruma sokabilir. Her şeyi, her an kontrol altında tutmak zordur ve siz önümüzdeki 2 hafta bunu deneyimleyebilirsiniz.

Dolunay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. İç dünyamızda inişler ve çıkışlar yaşayacağımız bir dönemdeyiz. Sezgilerimiz artabilir ve günlük yaşamın yaşattığı sıkıntılar yüzünden maddi dünyadan bir süreliğine uzaklaşmak isteyebiliriz. Fiziksel ve ruhsal olarak dinlenmek, bu arada eğer kötü bir alışkanlığımız varsa (sigara vb.) bırakmak için çok uygun bir zaman. Sağlığımıza dikkat etmeli, kendimizi zihinsel olarak rahatlatmak için sanatsal faaliyetler, meditasyon gibi araçlara yönelmeliyiz.

Ayrıca Merkür İkizler burcuna geçiyor. Gizli, saklı bazı bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir, iş ve çalışma koşullarınızda bir değişim, gelişmeler meydana gelebilir, daha fazla çalışmanız, yorulmanız anlamına geliyor. Bu yüzden sağlığa dikkat, özellikle bel bölgesi, uyluk kısmına. Diyet veya spora başlayabilir, sağlıkla ilgili uzmandan danışmanlık alabilirsiniz. İş hayatınızdaki başarılarınız sonrası yeni kariyer teklifleri alabilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Dolunay burç yorumları

Kova burç yorumları: Sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda olacak. Yeni sosyal çevreler içine girebilir, arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat! Birlikte çalıştığınız kişilerle birbirinizi anlamakta zorlanabilir, iş ve çalışma ortamınızda ekstra mücadele etmeniz gerekebilir.

Dolunay sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Sosyal ortamlarda bir güneş gibi parlayabiliriz. Keyif alacağımız organizasyonlara katılabiliriz. Arkadaşlarımızdan her konuda destek göreceğiz. Bize yeni kapılar açacak farklı insanlarla tanışmamız da mümkün. Bize zarar verdiğini düşündüğümüz birini hayatımızdan çıkarabiliriz. Gelecek planlarımız bu dönemde daha da netleşecek. Kariyer kazançlarımız ile ilgili de şanslı bir dönemdeyiz. Bir terfi ya da zam söz konusu olabilir.

Ayrıca Merkür İkizler burcuna geçiyor. Yeni aşklar kapınızı çalabilir. Şansınızın açıldığı, güzel gelişmeler yaşayacağınız bir dönemde olacaksınız. Bazılarınız yeni bir bebeğin müjdesini de alabilir. Çocuğunuz önceliğiniz olacaktır. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız Kova burçları için oldukça romantik günler kapıda. Çocuk sahibi olmayı düşünenler çalışmalar yapabilirler. Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Dolunay yorumları

Balık burç yorumları: İş ve kariyer konuları ön planda olacak. Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda! Öncelikle finansal konular ve kazançlarınız risk altında! Beklenmedik sürpriz harcamalar, kayıplar, ummadık ödemeler ortaya çıkabilir. Kullandığınız büyük elektroniklerde arızalar oluşabilir. Dostlarınız ve özel hayatınız arasında kalabilirsiniz.

Dolunay kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Üstlerimizle iyi iletişim kurabileceğimiz, fikirlerimizi dinletebileceğimiz bir süreçteyiz. Uzun zamandır istediğimiz bir mevkiye bu dönemde ulaşabiliriz. Yaratıcı projelerimiz takdir toplayabilir ve tüm dikkatleri üzerimize çekebiliriz. İş arıyorsak, bu süreçte iş bulmamız büyük bir olasılık. Ev ve aile konularında da olumlu gelişmeler olabilir. Evlilik ya da çocuk sahibi olma kararı alabiliriz.


Ayrıca Merkür İkizler burcuna geçiyor. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım ve satım konuları ön planda. Bu işlerle ilgilenirken zaman zaman stres ve baskı altında hissedebilirsiniz. Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güç çekişmelerine dikkat! Öte yandan evimizde iletişim ve misafir trafiği artacaktır. Uzaktaki aile bireyleriyle haberleşebilir, evimizde arkadaşlarımızı ya da diğer aile bireylerini ağırlayabiliriz.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagramTelegram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.