Astroloji: 20 – 26 Haziran haftalık burç yorumları

Astroloji: 20 – 26 Haziran 2022 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 20 – 26 Haziran haftalık burç yorumları. 20 Haziran, 21 Haziran, 22 Haziran, 23 Haziran, 24 Haziran, 25 Haziran ve 26 Haziran tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Haftanın genel etkileri: Bu hafta itibariyle Yengeç dönemi başlıyor. Önümüzdeki bir aylık süreç; ailenizle ve sevdiklerinizle olmak, aşina olduklarınız ve sizi mutlu eden yakın çevrenizde güven bulmak, evinizle ilgilenmek, ailenizi ön plana almak için güzel bir dönem olacak. Bu süreçte ev işleri ile ilgilenmek, yuva kurmak, çocuklarla ilgilenmek, çocuk bakmak, sevdiklerinize, ebeveynlerinize aile büyüklerinize bakım ve ilgi göstermek ve tatil yapmak için ideal bir zamandır. Bu süreçte güvenlik alanlarından çıkmak, kendinizle ilgili değişimler yapmak pek de kolay olmayabilir psikolojik açıdan özellikle. Yengeç burcu bereketli bir burçtur, doğurganlık ile de ilgilidir. Bu süreç hamile kalmak isteyenler için bir fırsat olacak.


Burçlara göre haftanın tavsiyeleri yazının sonunda

koç burcu

Koç burcu 20 – 26 Haziran haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Kariyeriniz bu hafta bazı inişler ve çıkışlar görebilir. Bazı günler faydalı sonuçlar verebilir ve bazı günlerde zorlu programınızı yönetmekte zorlanabilirsiniz. Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösterenler mükemmel sonuçlar göreceklerdir. Çalışan profesyoneller, iş adamlarına kıyasla bu hafta kariyerlerinde daha başarılı olacaklar.

Ailenizle olan bağınız bu hafta çok canlandırıcı olmayabilir ancak çocuklarınız ve arkadaşlarınızla vakit geçirmek stresinizi ortadan kaldıracak ve sizi neşelendirecektir. Ancak bu durum kısa sürecek. Aşk hayatı ilginç olacak ve bekarlar istedikleri kişiyi bulabilir. Sağlık cephesinde, bağışıklık sisteminiz bu hafta boyunca daha zayıf olabilir.

21 Haziran Salı günü Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte aile ve ev konularınız gündemde olacak. Yeni bir ev sahibi olabilirsiniz. Ailenizdeki bir problem olumlu sonuçlanabilir. Aile mülkleriyle ilgili bir sorun bu dönemde çözülebilir. Bir taşınma söz konusu olabilir. Tek başına yaşamaya karar verebilirsin. Ya da bu dönemde, evden çalışmaya karar vermen de gündeme gelebilir. Uzaktaki aile bireyleri bizi ziyarete gelebilir. Ebeveynlerimiz ile geçmişten gelen sorunları masaya döküp, bir çözüm bulmak için tartışmamız da mümkündür.

23 Haziran’da ise Venüs İkizler burcuna geçiyor. Kardeşleriniz, akrabalarınız ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşinizde başarılarınızdan ötürü getirinizi arttıracak primler kazanabilirsiniz. Yeni bir eğitim için kolları sıvayabilirsiniz. Gireceğiniz sınavlarda güzel neticeler alabilirsiniz. Seyahatlerinizde, yurt dışı bağlantılı işlerinizde dikkatli olmalısınız. Küçük aksilikler yaşanabilir. Akademik hayatınızda da her şeyi iki kere kontrol etmeyi unutmayın. Sağlığınızı, özellikle bağışıklık sisteminizi ihmal etmemelisiniz.

boğa burcu

Boğa burcu 20 – 26 Haziran haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Mesleki gelişiminiz bu dönemden büyük fayda sağlayabilir. İş dünyası profesyonelleri çabalarının ve sıkı çalışmalarının meyvelerini toplarken, yeni iş arayanlar olumlu karşılıklar bulabileceklerdir. Siz ve sevdikleriniz birlikte keyifli vakit geçirecek ve evde bayram havasının tadını çıkaracaksınız. İster iş, ister okul, eğlence ya da sadece eşinizle farklı bir yerde kaliteli zaman geçirmek için seyahat etmek ufukta görünüyor. Özellikle deniz yolu ve denizle alakalı sık sık keyifli kısa yolculuklar yapabileceğimiz bir dönemdeyiz.

21 Haziran Salı günü Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte iletişim kurma beceriniz sayesinde güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle insan iletişiminin etkin olduğu mesleklerde çalışanlar sürpriz tekliflerle karşılaşabilirler. Kardeşinizle aranızda bir kırgınlık varsa bu dönem aranızdaki buzlar eriyebilir. Sabit olan bazı fikirleriniz tek tek değişecek. Yeni eğitimler, yeni çevreler hayatınıza girebilir. Yeni gelir kaynakları karşınıza çıkabilir.

Bu süre zarfında, duran varlıklarınızın değerini artıracak akıllıca yatırımlar yapmak isteyeceksiniz. Kardeşlerinizle de iyi iletişim kurabileceksiniz. Eğitim hayatın sürüyorsa, fikir değiştirerek başka bir alana geçiş yapmak isteyebilirsin. Bu arada sosyalleşme ihtiyacın da artış gösterecektir. Hayatına birçok yeni insan girebilir. Eski bir çocukluk arkadaşı ya da uzun zamandır görmediğimiz bir akrabamız ile karşılaşmamız da mümkündür.

23 Haziran’da ise Venüs İkizler burcuna geçiyor. Riskli olmadıkça yeni yatırımlar yaptığınızda daha büyük getiriler elde edebilirsiniz. Riskli durumlardan kaçınmanız gereklidir. Dolunay beklenmedik bir harcama çıkartabilir. Bu sizin olmasa bile eşinizin ya da ailenizden birinin borcu olabilir. Her zaman elinizde para tutmaya özen gösterin. Dostlarınız tarafından umulmadık bir davranış görebilirsiniz. Hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Herkesi kendiniz gibi güvenilir sanmanız bazen yanılmanıza sebep olabilir. Samimi bulmadığınız kişileri hayatınızdan ayıklayabilirsiniz. İletişim kurma beceriniz sayesinde güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu 20 – 26 Haziran haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Sizin için hem maddi hem manevi olumlu bir hafta başlıyor. Daha ileriye dönük bir zihin durumunda olacak ve büyüme fırsatlarını tespit etmeyi kolaylaştıracaksınız. Coşkunuzu canlı tutarsanız ve aynı anda çeşitli projeler üzerinde çalışırsanız, işte üretken olabilirsiniz. Okulda başarılı olmak ve üniversiteye devam etmek isteyen öğrenciler ise mümkün olan en fazla çabayı göstermelidir. Sınavlarında, neredeyse kesinlikle sıkı bir rekabetle karşı karşıya kalacaklar.

21 Haziran Salı günü Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte ekonomik durumunuz güçleniyor. Beklediğinizden daha fazla gelir artışı yaşayabilirsiniz. Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Para konularında uzun süredir bizi meşgul eden bir konuda karara varabiliriz. Ancak, duygularımızla olduğu kadar mantığımızla da hareket etmeye çalışmalıyız. Bu süreçte büyük yatırımlar için adımlar atabilirsiniz.

Bu hafta boyunca sevdikleriniz ve arkadaşlarınızla geçireceğiniz için sıkılmayacaksınız. Bekar ve ilişkisi olmayanlar, bir eş bulmanın zor olmasının bir sonucu olarak aşk hayatınızda hayal kırıklığına uğramanız muhtemeldir. Gelir ve giderleriniz kontrol altında tutulduğu sürece, istikrarlı bir mali durumunuz olacaktır. Başkalarını desteğine çok güvenmemeli, havadan gelecek paralara bel bağlamamalısın. Müsrif ağırlamaktan kaçınmalı ve kazandıklarınızı elinizde tutmaya gayret göstermelisin. Zira yakın gelecekte ihtiyacınız olabilir.

23 Haziran’da ise Venüs sizin burcunuza geçiyor. İnsanlar gözünü sizden alamayabilir. Adeta parıldayacağınız bir dönemdesiniz. Kalbiniz boşsa artık bu boşluk dolabilir. Estetik veya dış görünüşünüzde değişiklikler yaptırmak için uygun bir zaman dilimindesiniz. İlişki ve evlilik dünyanızda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Partnerinizle olan diyaloglarınız sert olabilir. Bu tarih yakınlarda sorunları çözmek yerine biraz daha arka planda kalıp tepkisiz kalmanız daha iyi olacaktır.

yengeç burcu

Yengeç burcu 20 – 26 Haziran haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Mali durumunuz açısından işler inişli çıkışlı olabilir ama bu sizi meşgul edecek, daha fazla kazanmak için motive edecek. İşiniz küresel pazarlara yönelik ürün veya hizmetleri içeriyorsa, bu hafta başarılı olma ihtimaliniz yükseltir. Kendini geliştirmek, hedeflerine doğru ilerlemek için ideal bir dönem. Bir imaj değişikliği yapman da mümkün. Yaşam enerjiniz ve hayattan aldığınız keyif artacak. Kendinize daha çok güvenebilir, duygusal beklentilerinizi daha iyi kavrayabilirsiniz. Kendinizi genel olarak oldukça huzurlu, keyifli ve güvende hissedeceksiniz.

Uzun vadeli bir ilişki ya da ortaklık içindeysen bir sonlanma yaşayabilirsin. Bu süreçte sağlığına da dikkat etmen gerekiyor. Gergin bir aile ilişkisi, evinizdeki atmosfer üzerinde olumsuz bir etkiye sahip olabilir. İlişkinizi devam ettirmek için daha düz bir kafayla bakmanız gerekebilir. Siz ve eşiniz olumlu bir duygusal ruh hali sürdürmek için çok çalışacaksınız, ancak ev işleri ve yükümlülükler dikkatinizi dağıtacak. Öğrenciler öğrenirken belirsizlikler ve kafa karışıklıkları yaşayabilir, ancak çok çalışmak iyi notlar almayı sağlayacak.

21 Haziran Salı günü Güneş sizin burcunuza geçiyor. Sizlerin dönemi başlıyor. Doğum günlerinizi kutlama zamanı başlıyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte Güneş hayatınızın her alanında size destek verecek. Fakat önce ben demelisiniz! Siz gerçekten bu hayattan ne istiyorsunuz bunun farkına vardığınız zaman mutlu olacaksınızdır. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. Ekonomik durumunuzla ilgili haberler alabilirsiniz. Beklediğiniz bir para veya prim hesabınıza yatabilir.

23 Haziran’da ise Venüs İkizler burcuna geçiyor. Geçmiş ilişkinizden biri tekrardan size geri dönmek isteyebilir. Sağlığınıza vakit harcayabilirsiniz. Sağlık problemlerine dikkat! Ofis içinde gergin olabilirsiniz. Otoriter davranmamaya özen gösterin. Evcil hayvanınıza dikkat etmelisiniz. Akademik hayatınızda, uluslararası işlerinizde duygusal zamanlar yaşayabilirsiniz. Mantığınızı dinlemek zor olabilir. Yanlış kararlar almamaya dikkat edin.

aslan burcu

Aslan burcu 20 – 26 Haziran haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta iş hayatınızda aktif ve yenilikçi olacak, yeni yaklaşımlar ve taktikler ortaya çıkaracaksınız. Hizmet sektörlerinde ve küçük aile işletmelerinde çalışanlarınız artık çok daha iyi iş çıkaracak. Kendi alanınızda sağlam bir itibar oluşturabileceğiniz bir dönem. Tüm hayatımızı gözden geçirmek istediğimiz bir zaman dilimindeyiz. Sosyal ortamlardan biraz uzaklaşıp, detaylı bir iç muhakeme yapmak isteyebiliriz.

Kendiniz ve sevdikleriniz için seyahat düzenlemeleri yapabilirsiniz. Ev ortamınız zaman zaman gergin olabilir ve bu sizin refahınızı olumsuz etkileyebilir. Bağlı bir ilişki içinde olanlar, bir istikrar ve memnuniyet dönemi yaşayacaklar ve bu, bir evlilik düzenlemesine yol açabilir. Öğrenciler eğitimlerinde zorluk çekebilir ve akademik performansları konusunda endişeli olabilirler.

21 Haziran Salı günü Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte hem sağlığınız hem psikolojik durumunuz iyiye gidiyor. Karamsarlık yok yerine yüzü gülen bir Aslan burcu var. Sağlık sorunları olanlar kendilerini daha enerjik ve zinde hissedecekleri bir dönemde olacaklar. Geçmişin hesabını yapabilir, korkularından arınmak, zihinsel bir temizlik yapmak için çaba gösterebilirsin. Psikoloji, kişisel gelişim konularına yönelebilirsiniz. Hayatınızı düzene sokmak için son derece uygun bir dönemdesiniz.

23 Haziran’da ise Venüs İkizler burcuna geçiyor. Şansınızın oldukça açık olduğu bir dönemdesiniz. Hayatınızda hangi konuya önem veriyorsanız isteklerinizin gerçekleştiğini görebileceğiniz bir süreçte olacaksınız. Aşk hayatınızda agresif durumlar olabilir. Partnerinizle aranızda ufak bir şeyden dolayı gerginlik yaşanabilir. Belki de aranızdaki iletişim kopukluğu yanlış anlaşılmalara sebep olmuş olabilir. Çocuğunuzla ilgili de stresli anlar yaşayabilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu 20 – 26 Haziran haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta hayatınızın birçok alanında sizin için karışık bir hafta olabilir. Bu süre zarfında, kariyerinizde büyük bir değişiklik yapma fırsatınız var. Biraz para sıkıntısı yaşayabilirsiniz. Ancak gelecekte, bu dönemdeki sıkı çalışmalarınızın meyvelerini toplayabileceksiniz. Uzun vadeli yatırımlardan ne pahasına olursa olsun kaçınılmalıdır. Hayat amaçlarını tekrar değerlendirmen ve yeni gelecek planları yapmaya başlaman da mümkün. Kendinizi başarılarınızla çevrenize ispatlıyor olacaksınız.

Sosyal ortamlarda uzun süredir görmediğimiz arkadaşlarımızla karşılaşabilir, çok keyifli zamanlar geçirebiliriz. Ancak bu dönemde siz ve sevdikleriniz iletişimde bir kopukluk yaşayabilirsiniz. Bazı kişiler hayatından çıkarken, yeni insanlarla tanışabilir, yeni çevrelere girebilirsin. Aşk her zaman kolay değildir ve siz ve sevgiliniz birkaç münakaşa yaşayabilirsiniz. Ancak zamanla ilişkiniz güçlenecektir.

21 Haziran Salı günü Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte sosyal yönünüz ön planda olacak. Bulunduğunuz ortamda gücünüzü kanıtlayacaksınız. Eğitim başarısı da olabilir kariyer başarısı da ama sonuç her türlü güzel olacak. Dostlarınızdan destek görebileceğiniz bir dönemdesiniz. Sosyal yardım kuruluşlarında rol alabilirsiniz. Hedeflerinde ve gelecek planlarında dönüşümler yaşanabilir. Yeni projelerde yer alabilir, sosyal çevrenden destek görebilirsin.


23 Haziran’da ise Venüs İkizler burcuna geçiyor. Kariyerinizde en güzel zamanlarınızı yaşayabilirsiniz. Hem maddi hem manevi getirisi yüksek bir iş kapınızı çalabilir. Aile içinde gerginliklere dikkat! Aile bireylerinin sağlık problemleri ortaya çıkabilir. Evin içinde riskli işlerden sakının. Ufak kazalara açık bir dönemde olabilirsiniz. İlişkiniz konusunda fazla hayalci davranmanız gerçeklerle yüzleştiğinizde hayal kırıklığı yaratabilir. Eşinizi veya sevgilinizi kafanızdaki hayale göre konumlandırdığınızda aslında beklentinizi karşılamayan biri olduğunu fark edebilirsiniz.

terazi burcu

Terazi burcu 20 – 26 Haziran haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Mali durumunuz bu hafta itibariyle iyileşmeye başlıyor. Mevcut yatırım stratejilerinizi değerlendirmek ve portföyünüzü yeniden düzenlemek için iyi bir dönem. Gayrimenkul veya arazi içeren herhangi bir anlaşma size kazanç getirebilir. Bekleyen herhangi bir yasal işlemin sonucu sizin lehinize olacaktır. İşyerinde size ekstra sorumluluklar verilebilir, bu da iş yükünüzü artırabilir. Ancak, iş arkadaşlarınızla etkileşimlerinizde kontrol pratiği yapmalısınız.

Bu hafta, bilgi tabanınızı genişletmek için uyumlu bir çaba göstereceksiniz. Arkadaşlarınız ve aile üyelerinizle olan ilişkilerinizi sağlam tutmak için, hareketlerinizde biraz daha uyumlu olmak iyi bir fikirdir. Daha fazla çalışacağın, hedeflerini yeniden gözden geçireceğin, hatta belki kendine yeni hedefler belirleyeceğin bir döneme giriyorsun. Aile ve kariyer dengesini kurmakta çok zorlanabilir bu yüzden zaman zaman pes etmek isteyebilirsin.

21 Haziran Salı günü Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte kariyer hayatınızda emin adımlarla ilerleyeceksiniz. Bu dönem başladığınız işlerde beklediğinizden daha güzel bir başarı elde edebilirsiniz. İş hayatındaki zorluklara göğüs gererseniz sonucunu fazlasıyla alacaksınız. Çalışmıyorsanız gelecekle ilgili yapmak istedikleriniz için destek bulabilirsiniz. Eğer iş arıyorsan, bu dönemde iş bulma ihtimalin var. Ev ya da yaşadığın şehri değiştirme konusu da gündeme gelebilir.

23 Haziran’da ise Venüs İkizler burcuna geçiyor. Akademik yaşantınızda, sınavlarınızda, yurt dışı bağlantılı işlerinizde beklediğinizden güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sizi mutlu edecek bir gönül ilişkisine de başlayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda emin adımlarla ilerleyeceksiniz. Bu dönem başladığınız işlerde beklediğinizden daha güzel bir başarı elde edebilirsiniz. Bulunduğunuz çevrede insanların sizden bahsettiğini işitebilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber vakit geçirebilirsiniz. Sizlerin fikirlerine ihtiyaç duyabilirler.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 20 – 26 Haziran haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: İşyerinde devam eden bir sorun nedeniyle, haftanın başında endişeli olma olasılığınız yüksektir. Bu süre zarfında şirketlerin para kazanması daha zor olabilir. Sakin kalmak ve tepki vermemek en iyi hareket tarzıdır. Hafta ortasına kadar yıldızlar lehinize doğru hizalanacak. Geçmişte herhangi bir sağlık sorununuz varsa daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Yine de, yeme alışkanlıklarınızı değiştirmeyi ve baharatlı yiyeceklerden kaçınmayı unutmayın.

Bu hafta kısa bir gezi yapmak, düşüncelerinizi yeniden düzenlemenize olanak sağlayacaktır. Öğrencilerin bir kısmında konsantrasyon eksikliği, daha kötü notlara yol açabilir. Bu, evliliğinizde zor bir dönemdir, çünkü eşinizden çok fazla anlaşmazlıkla uğraşmak zorunda kalacaksınız. Fikir ve görüşlerimizi yeniden gözden geçirebilir, ön yargılarımızdan kurtulmak için yeni adımlar atabiliriz.

21 Haziran Salı günü Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte yurt dışı bağlantılı işleriniz, akademik konularınız ile ilgili beklediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz kabul evrakları veya kurul kararı olumlu çıkabilir. Bu dönemde uzaktaki aile bireyleri ya da arkadaşlarımız ile bir araya gelebilir, yurt dışı seyahatleri yapabilir, geçmişte yarım kalmış bir eğitimi tamamlamak için harekete geçebiliriz. Fikirlerin ile takdir edilebilir, önemli kişilerin dikkatini çekebilirsin. Eğer eğitimine devam ediyorsan bu sene senin için bir başarı yılı olabilir. Yeni bir eğitim için yurt dışına çıkabilirsin. Yurt dışı ile ilgili bir iş söz konusu olabilir.

23 Haziran’da ise Venüs İkizler burcuna geçiyor. Miras haberi alabilirsiniz. Bu konu uzun süredir varsa sizin lehinize sonuçlanabilir. Miras haricinde ekonomik durumunuzu geliştirecek yeni gelir kaynakları karşınıza çıkabilir. Gelirinizin size yetmediğin düşünmek depresif hissetmenize neden olabilir. Yeni bir iş teklifi haberi alabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz, akademik konularınız ile ilgili beklediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz kabul evrakları veya kurul kararları olumlu çıkabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 20 – 26 Haziran haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: İş hayatınız bazı önemli değişimler geçirmek üzere ve bunlara hazır olmanız gerekiyor. Başarılı olmak için fikirlerinize odaklanmalı ve her türlü olumsuzluktan kaçınmalısınız. Sakin olun ve yeteneklerinize güvenin. İç sesinizi dinlemek de faydalı sonuç verecektir. Yakın aile üyelerinizden veya arkadaşlarınızdan herhangi birini ziyaret ederseniz bakış açınız gelişecektir. Maneviyat kitaplarını okumak oldukça faydalı olacaktır.

21 Haziran Salı günü Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte giderlerinizi kısma konusunda atacağınız adımlar olumlu sonuç verebilir. Az harcama yaptıkça elinizde para kaldığını göreceksinizdir. Bu dönemde yeni bir krediye başvurman, miras, vergi, sigorta gibi konularda hareketlenmeler olabilir. Bu tutulmayla sürpriz, yeni ve sizi sevindirecek bir finansal gelişme yaşayabilirsiniz. Ancak yine de güvenliğinizi tehlikeye atacak miktarda borç vermemeli, temkinli davranmalısınız. Uzun süredir devam eden bir alacak-verecek meselesi sona erebilir ve sizleri biraz rahatlatabilir.

Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi konularda duygusal ve hızlı kararlar verebilir, çok fazla düşünmeden bizi heyecanlandıran finansal girişimlere yönelebiliriz. Ayrıca ilişkinizde de yeni bir sayfa açabilirsiniz. Eski kırgınlıklar artık son bulabilir. Kalbi boş olanlar ise yeni bir aşka tutulabilir. Ayrıca artık aile üyeleriniz arasındaki tutarsızlıklara da bir son verebileceksiniz. Üniversiteye gitme konusunda ciddi olan öğrenciler çabalarında başarılı olacaklardır.

23 Haziran’da ise Venüs İkizler burcuna geçiyor. İlişkinizde ve evliliğinizde ayaklarınız yerden kesiliyor. Bu dönemi not alın. Evlilik tekliflerine hazır olun. Evliliğinin bittiğini düşünenler büyük bir aşkla her şeye tekrardan başlayabilir. Aklınıza gelmeyecek güzellikte bir dönem yaşayacaksınız. Ortaklıkla iş açmış olanlarınız varsa inanılmaz bir maddi getirisi olan işe imza atabilirsiniz. Giderlerinizi kısma konusunda atacağınız adımlar olumlu sonuç verebilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 20 – 26 Haziran haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları:

Bu hafta alacak para, birikimler ön plana çıkıyor. Başkalarına borç para verdiyseniz, geri alma durumunuz vardır. Ek bir bonus olarak bazı sürpriz paralar elde etmeniz mümkün. Ertelenen ev işlerini yapmak için gereken çabayı göstermeniz gerekiyor. Hayal kırıklığına yol açabileceğinden, stratejinizi veya planlarınızı kimseyle paylaşmamak bu dönem daha doğrudur. Sizinle açıktan açığa rekabet etmek isteyen, düşmanca davranan kişiler kendilerini gösterebilirler. Temkinli olmaya çalışmalısınız.

21 Haziran Salı günü Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte ilişki ve evlilik hayatınıza odaklanabilirsiniz. Partnerinizden sürpriz davranışlar görebilirsiniz. Mevcut ilişkilerinde güven sorunu yaşıyorsan, bu defa sonlandırmaya karar verebilirsin. Ya da partnerinle evlilik yolunda bir adım atabilirsiniz. Eğer ilişkin yoksa evlenmeyi düşünebileceğin birisi hayatına girebilir.

Bekarsan hayatına kalıcı bir ilişki yaşayacağın biri girebilir. Eğer uzun vadeli bir ilişki içindeysen, evlilik kararı alabilir ve hatta nikah masasına oturabilirsin. Eğer zaten evliysen, eşin senin için büyük bir destek kaynağı haline gelebilir. Ancak karşılıklı olarak birbirinize baskı uygulamaktan kaçınmalı, sorunları büyütmeden birlikte konuşarak çözmeyi denemelisiniz. Öğrenciler seçtikleri çalışma konusunda engellerle karşılaşabilirler. Sabırlı olmalı ve başarılı olmak için daha çok çaba sarf etmelidirler. Kendinizi zor bir durumda bulursanız, aile büyüklerinden yardım istemekten çekinmeyin.

23 Haziran’da ise Venüs İkizler burcuna geçiyor. Psikolojik olarak mutlu olacağınız bir dönemdesiniz. Hayatınızda önem verdiğiniz konularda güzel gelişmeler yaşadıkça sizde artık mutlu oluyorsunuz. Ofis ortamında terfi alabilirsiniz. Maaşınızda ciddi artışlar yaşayabilirsiniz. İlişki ve evlilik hayatınıza odaklanabilirsiniz. Partnerinizden sürpriz davranışlar görebilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 20 – 26 Haziran haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: İş hayatınızda sınırsız enerjiniz ve coşkunuz sayesinde başarılı olacaksınız. Mali durumunuz istikrarlı olacak ve mevcut işinizden istediğiniz sonuçları alabileceksiniz. Terfi haberleri alabilirsiniz. Aile bireyleri ile fikir ayrılıkları yaşayabileceğiniz için özel hayatınız iş hayatınız kadar iyi olmayabilir. Ailenizin ilgi ve beklentilerini korumak sizin için bir sorun olabilir. Evde gergin bir duruma yol açabilir. Sevdiğiniz kişiyle olan bir çatışma nedeniyle aşk hayatınızdan memnun olmayabilirsiniz.

Sene başında yaşadığın sağlık sorunları bu dönemde tekrar gündeme gelebilir. Sağlık sorunlarınıza rağmen, sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmeniz ve olumsuz düşüncelerden kaçınmanız tavsiye edilir. Sağlık açısından zihnimizi sürekli geçmişteki sorunlarla meşgul etmemiz, ufak tefek sinir bozuklukları yaşamamıza sebep olabilir. Kendimize fazla yüklenmemeliyiz. Sağlık kontrollerini aksatmamakta ve doktorun tavsiyelerine uymakta fayda var.

21 Haziran Salı günü Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte sağlığınızı daha güçlü hissedebilirsiniz. Psikolojiniz de hiç olmadığı kadar pozitif olacak. Hem fiziksel hem ruhsal zinde olacaksınız. Ofiste başarılarınız konuşulabilir. Bir iş değişikliği söz konusu olabilir. Ya da yeni iş arkadaşları ile çalışmaya başlayabilirsin. Psikolojik olarak arınacağınız bir dönemde olacaksınız. Yeni bir sayfa açmak isteyebilirsiniz.

23 Haziran’da ise Venüs İkizler burcuna geçiyor. Aşk hayatınızdaki şans inanamayacağınız şekilde açılacaktır. Çocuğunuzla ilgili beklentileriniz varsa hayırlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi gelirinizdeki artış gözünüzü boyayabilir. Hayallerinizdeki imkanlara sahip olabileceğiniz hissine kapılabilirsiniz. Sağlığınızı daha güçlü hissedebilirsiniz. Psikolojiniz de hiç olmadığı kadar pozitif olacak. Hem fiziksel hem ruhsal olarak zinde olacaksınız. Yaptığınız işlerle ilgili başarılarınız konuşulabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 20 – 26 Haziran haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta profesyonel hayatınız bereketli olacak. İşinizle meşgul olacak ve ona bağlı kalacaksınız. İşteyken veya bir iş yürütürken, başarılı olmak için çok çalışıyor olacaksınız. Seyahat ve ulaşım endüstrisindekiler ile ortak girişimlerde veya ortaklık firmalarında faaliyet gösterenler başarılı olacaktır.

Bu hafta terfi, atama ve promosyonlar görmeniz muhtemel. Herhangi bir borcunuz veya krediniz varsa, zamanınızı onları ödemek için daha verimli kullanacaksınız. Düzenli bir para akışınız olacak ve geçmişte yaptığınız yatırımların faydasını göreceksiniz. Hobilerini, somut bir kariyer haline dönüştürmen ve onlardan gelir sağlaman da mümkün. Kişisel zorluklar nedeniyle, fiziksel ve zihinsel sağlığınızla ilgili endişeleriniz olabilir.

21 Haziran Salı günü Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte aşk hayatınızda hareketli bir döneme giriş yapıyorsunuz. Yalnızsanız kalıcı bir ilişkinin temelleri atılabilir. Aşk Balık burçlarının kapısını çalıyor. Eğer hayatında biri varsa, bu ilişki resmiyete dökülebilir ve evliliğe doğru uzanabilir. Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ve ilişkiler konusunda hareketli ancak duygusal bir döneme giriyoruz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler için son derece uygun bir dönem. Kısa süre içinde hamilelik haberi gelebilir.


23 Haziran’da ise Venüs İkizler burcuna geçiyor. Aileyi ilgilendiren maddi gelişmeler yaşanabilir. Aile içine yeni bir birey de dahil olabilir. Bir evlilik ya da bir bebek gibi gelişmeler yaşanabilir. Duygusallığınız daha ön planda olabilir. Daha kırılgan bir dönemden geçebilirsiniz. Aşk hayatınızda hareketli bir döneme giriş yapıyorsunuz. Yalnızsanız kalıcı bir ilişkinin temelleri atılabilir. Çocuğunuzla ilgili istekleriniz için harekete geçebilirsiniz.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu: Ailenizle vakit geçirin.
  • Boğa burcu: Yeni fırsatlar yakalayın.
  • İkizler burcu: Vizyon sahibi olun.
  • Yengeç burcu: İlişkilerde sakin olun.
  • Aslan burcu: Yenilikçi ve aktif kalın.
  • Başak burcu: Yatırımlardan kaçının.
  • Terazi burcu: Finansal kararlarınızı değerlendirin.
  • Akrep burcu: Bir gezi planlayın.
  • Yay burcu: Değişime hazır olun!
  • Oğlak burcu: Bekleyen işi bitirin.
  • Kova burcu: Önemsiz konuları görmezden gelin.
  • Balık burcu: Akıl sağlığınıza dikkat edin.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagramTelegram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.