Astroloji: Temmuz 2022 aylık burç yorumları

Astroloji: Temmuz 2022 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Temmuz burç yorumları

Astroloji: Temmuz 2022 aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık aylık, haftalık, günlük burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu Temmuz 2022 burç yorumları

Koç burç yorumları: 5 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Aile içerisinde önemli toplantılar, konuşmalar yapılabilir, bazı kararlar alınabilir. Bunun yanı sıra, evinizi değiştirme, evinizin dekorasyonunu değiştirme fikri daha çok aklınızda dolaşabilir. Bu dönem geleceğe yönelik planlar yapmak ve bu planları nasıl uygulayacağınızı organize etmek için güzel bir süreç.


Yine 5 Temmuz’da Mars Boğa burcuna geçiyor. Bu transit sizler için maddi konularda ve sağlık konularında etkili olacak. Ekonomik olarak uzun süredir alamadığınız kararı alabilir, harekete geçebilirsiniz. Bazı dönemlerde beklenmedik harcamalar gündeme gelebilir. Sizlere tavsiyemiz bu dönem iyi planlama yapabilmeniz olacaktır.

13 Temmuz’da Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda bir tamamlanma, bitiş ve sonlanma yaşayabilirsiniz. Bu üstlendiğiniz bir projenin sonuna gelmek olabileceği gibi bir süredir peşinde koşturduğunuz bir işin sonuna gelmek, üstlerinizden birinin istifası, terfisi veya görevden ayrılması gibi bir durumda olabilir. duygusal anlamda kendinizi kuvvetlendirmeniz gereken bir dönem. Kariyerinizde yaşayacağınız belirgin yükseliş sizi özel hayatınızda da mutlu edecek.

18 Temmuz tarihinde Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Ev, aile, yuva yaşantınıza yönelik konular Venüs’ün iyimser etkilerini almakta. Manevi olarak aileniz ile duygusal bağlarınız güçlenecek. Ebeveynleriniz ile olan ilişkilerinizde karşılıklı duygusal bağların getirdiği sorumlukları almak konusunda kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

19 Temmuz’da Merkür Aslan burcuna geçiyor. Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ve ilişkiler konusunda hareketli ve romantik bir döneme giriyoruz. Mevcut ilişkimizde eşimiz veya partnerimizle kendimizi çok daha iyi ifade edebilir, içimizdeki romantik şairi ortaya çıkarabiliriz. Yaratıcı projelerde de kendimizi göstermemiz mümkündür. Sosyal çevremizde parlayacağımız bir dönemdeyiz.

22 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcunda hareket ediyor. Bir süredir keyifsiz hissediyorsanız, Güneş’in Aslan burcuna geçişi iyi gelecektir size. Profesyonel bir yardımla diyete başlamak için harika bir süreç. İş arayışı içindeyseniz. Şans sizden yana. İş arkadaşlarınızla problemlerinizi çözebileceğiniz bir dönem başlıyor.

boğa burcu

Boğa burcu Temmuz 2022 burç yorumları

Boğa burç yorumları: 5 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Zihninizi para ve finans konularından ayırıp daha çok seyahatler, bilgi, eğitimle ilgili konulara yönlendirmenizi sağlayacak uzunca bir süre. Bu süreç içinde bir takım kısa vadeli seyahatler gündeme gelebilir, daha fazla okuyabilir, araştırabilir, öğrenebilirsiniz.

5 Temmuz’da Mars sizin burcunuza geçiyor. Sizin için oldukça önemli iki aya giriyoruz. Bir taraftan harekete geçiyorsunuz diğer taraftan tepkileriniz artabilir. Uzun süredir alamadığınız kararları alacağınız bir dönemde olacaksınız. İş ilişkilerinde veya ikili ilişkiler cephesinde idare ettiğiniz konuları artık idare etmek yerine, konuşmaya başlıyorsunuz. Bazı kişiler için evlilik ile ilgili veya ortak yaptığı çalışmalarla ilgili karar alacağı bir dönem olacak.

13 Temmuz’da Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. 9. evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay hukuksal, eğitim, iletişim ve akrabalarla ilgili konularda bir tamamlanma, sonlanma ve bitiş yaşayabilirsiniz. Seyahatlerde organize edebilirsiniz. Son dakika aksiliklerine karşı temkinli olmanızda yarar var. İstediğiniz yaşam yolunuzu belirlemek için artık bazı şeyleri bitirmeniz gerekebilir. Emek vermeniz gereken bir dönemin başlangıcına doğru yol alıyorsunuz. Belki size gelen teklif istediğiniz özellikte olmayabilir. Ancak yine de küçük adımlarla başlayarak istediğiniz yönde işinizi büyütebilirsiniz. Artık yaşamanızda bazı konulara netlik kazandırmanız gerekiyor.

18 Temmuz tarihinde Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Yakın çevre ile olan ilişkilerinizde ve varsa kardeşleriniz ile olan ilişkilerinizde Venüs’ün iyimser etkileri içinde olacaksınız. Uzun süredir beklediğiniz seyahati gerçekleşebilir veya arzu ettiğiniz eğitim ve uğraşa başlayabilirsiniz.

19 Temmuz’da Merkür Aslan burcuna geçiyor. Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde, ailemizle keyifli, güzel zamanlar geçirebileceğimiz bir dönemdeyiz. Saygın aile büyüklerini evimizde ağırlayabilir veya arkadaşlarımız ile gösterişli parti organizasyonları yapabiliriz. Eğer ilişkimiz varsa, bu dönemde evlilik kararı almamız hiç şaşırtıcı olmaz.

22 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcunda ilerliyor. Bu süreçte daha çok evinizle meşgul olacaksınız. Yeni eşyalar almak, yaşam alanınızı güzelleştirmek, atılacakları ayırmak, düzenlemek gibi işleriniz olabilir. Ev tutmak, almak, satmak gibi planlarınız varsa konular ilerleyebilir. Yalnız olanlar aşk konusunda şanslı etkiler altında olacak.

ikizler burcu

İkizler burcu Temmuz 2022 burç yorumları

İkizler burç yorumları: 5 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcuna geçiyor. “Nasıl para kazanabilirim” sorusunu daha çok sorgulayabilirsiniz. Ticari anlaşmalar yapabilirsiniz. Bu dönem parasal konularda daha muhafazakar bir tutum içinde olabilir, yeni düşünce modellerine çok açık olamayabilirsiniz. Para biriktirmeye başlamak için de en güzel dönemdir.

Yine 5 Temmuz’da Mars Boğa burcuna geçiyor. Sizin için geri planda olan konuların hareketleneceği bir dönem başlıyor. Gizli işler, dedikodular sağlık, maddi konular, aşk, eğitim alanında hareketlilik getirecek olan Mars boğa geçişi, içten içe kızdığınız durumlar yaratabilir. Bazı kişiler için geri planda görüşmeler, gizlilik içinde bir durumu yönetme olabilir.

13 Temmuz’da Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. 8. evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay başkalarına ait finansal kaynaklar, krediler, ödemeler gibi konuları hayatınızda çok daha görünür bir hale getirecektir. İş yatırımı yapmak, iş büyütmek veya iş yeri açmak için de güzel destekler alabilirsiniz. Bu dönemde yine kazancınız artarak bir takım ödemeler yapabilirsiniz. Finansal yatırım fırsatları ile karşılaşabilir bazı borçlarınızı yapılandırmak adına girişimde bulunabilirsiniz. Ayrıca şimdiye kadar izlemiş olduğunuz maddi politikanızda tam tersi bir yol izleme kararı alabilirsiniz.

18 Temmuz tarihinde Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Maddi kazançlarınız Venüs’ün iyimser etkileri içinde olacak. Kendi yaratıcı becerileriniz ve mesleki kabiliyetleriniz gelirinizin artması konusunda size destekleyici olabilir. Ortaklaşa yatırımlara yine de dikkatli yaklaşmakta fayda var.

19 Temmuz’da Merkür Aslan burcuna geçiyor. Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile bir araya gelebilir, keyifli sohbetler yapabiliriz. Yakın çevremize yeni insanlar katılabilir. Yeteneklerimizi değerlendirebileceğimiz yeni ve yaratıcı eğitimlere katılabilir, işimiz gereği bol bol küçük keyifli yolculuklar yapabiliriz.

22 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcunda hareket ediyor. Yakın çevrenizle olan iletişim trafiğinizi, görüşmelerinizi artırıyor. Daha çok bir araya geleceğiniz bir döngü. Kardeşlerinizle ilgili konular öne çıkacaktır ayrıca. Paylaşımlarınızın, etkileşimlerinizin, iletişimlerinizin artacağı bir Güneş transiti diyebiliriz.

yengeç burcu

Yengeç burcu Temmuz 2022 burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 5 Temmuz’da Merkür’ün sizin burcunuza geçişi ile beraber hayatınızda iletişim, düşünce, bilgi alışverişi, anlaşmalar, sözleşmeler gibi konulara hız verecektir. Yalnız önemli bir takım kararlar verirken veya imza atarken daha duygularınıza göre davranabilirsiniz.

Yine 5 Temmuz’da Mars Boğa burcuna geçiyor. Bu geçiş sizler için sosyal çevrenizle ilgili hareketlilikleri getirmekte. Arkadaşlarla ilgili konular odağınızda daha aktif hızlı olacağınız konularınız olabilir. Aynı zamanda birliktelikler açısından pürüzler, tartışmalar gündeme gelebilir. Genel olarak sizin için faydalı bir dönem olacaktır ancak duygusal hassasiyetlerinizi yönetebilmeniz gerekmekte. Para alışverişlerinde dikkatli olmak gerekiyor, harcama artışı olabilir veya etrafınızda para ile ilgili pürüzler gündeme gelebilir.

13 Temmuz’da Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Ortaklıklar, partner ilişkileri, sözleşmeler, anlaşmalar ve kendini açıkça gösteren düşmanlar bölümünde gerçekleşecek olan bu Dolunay bir takım sonlanmalara, bitişlere işaret ediyor. Olası kötü niyetli kişiler renklerini bu Dolunay zamanında daha çok belli edecekler. Geçmiş bir ilişki kafanızı karıştırabilirken belki kaybettiklerinizin iadesini alabileceğiniz bir dönem içinde olacaksınız. Cesur olmanız ve değişimden korkmamanız gereken bir zaman dilimi.

18 Temmuz tarihinde Venüs sizin burcunuzda transit yapacak. Sosyal ve arkadaş çevrenizde Venüs’ün iyimser etkileri içinde olacaksınız. Ailenizden, ebeveynlerinizden gelen destek sizin için yeni fırsatlar sağlayıcı olabilir. Yeni ev alıyor, evleniyor veya yeni bir ilişkiye başlıyor olabilirsiniz.

19 Temmuz’da Merkür Aslan burcuna geçiyor. Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Para konularında risk almaktan korkmayacağımız, kendimizden emin adımlarla ilerleyeceğimiz bir dönemdeyiz. Yeni girişimler yapabilir, bize finansal konularda yardımcı olacak yeni insanlarla tanışabiliriz. Keyfimiz için yaptığımız harcamalarda aşırıya kaçmamaya dikkat etmeliyiz.

22 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcunda hareket ediyor. Kazançlarınız açısından pozitif bir etki. Daha iyi kazanabilirsiniz, gelir akışınızı güçlendirecek değişimler olabilir. Parasal konularda bir hareketlilik başlıyor. Keyifler, keyifli yaşam, keyifler için harcama odağınız olabilir. Keyifli yolculuklara çıkacaksınız. Eğitime ilişkin güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kazançlarınızı artırmanın yollarını arayacaksınız.

aslan burcu

Aslan burcu Temmuz 2022 burç yorumları

Aslan burç yorumları: 5 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Bazı şeyler, dedikodular, arkanızdan konuşan kişiler ortaya çıkabilir. Sizlere gelen bilgilerin doğruluğuna emin olmadıkça kullanmamanızı tavsiye edebiliriz. 12. evinizde ilerleyecek olan Merkür, yazı alanında yaratıcı çalışmalar yapabilmeniz için size destek olacaktır.

Yine 5 Temmuz’da Mars Boğa burcuna geçiyor. Bu geçiş sizler için iş konularında hareketlilikleri getirmekte. Alamadığınız kararı alabilir, cesaretle hareket edebilirsiniz. Ancak bu durumun gölgesi fazla özgüvenle davranabileceğiniz için tartışmalar çıkabilir, iş uyumsuzlukları olabilir. Hayatınızda tepkilerin arttığı bir dönem olabilir, bazılarınız aile konularıyla ilgilenebilirsiniz.

13 Temmuz’da Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. İş ve çalışma ortamınıza ilişkin konular ön planda olacak. İşinizi, çalışma ortamınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Sağlığınıza biraz dikkat! Özellikle dişlere, kemiklere, cilde ve böcek sokmalarına karşı tedbirli olun. Eğer kendi işinizin patronu iseniz çalışanlar arasında büyük bir memnuniyetsizlik hissedebilir ve hatta işten çıkma sözleri dahi duyabilirsiniz. Eğer çalışan iseniz çalışma arkadaşlarınız ile ilgili bir takım değişimler ve size verilen sorumluluklar da artışlar olabilir. İş konusundaki bu istikrarsız gidiş canınızı sıkabilir ve ikinci bir işe yönelmek isteyebilirsiniz.

18 Temmuz tarihinde Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Venüs’ün iyimser etkisiyle kariyer veya meslek hayatınızla ilgili önemli sorumlulukları alma konusunda kendinize daha fazla güven duymanızı sağlayacak. Başkalarından gördüğünüz destek size önemli gelişmeler ve kazançlar sağlayabilir.

19 Temmuz’da Merkür sizin burcunuza geçiyor. İmajımız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimizi çok daha iyi ifade edebileceğimiz, sözlerimizle çevremizi derinden etkileyebileceğimiz bir dönemdeyiz. Zihinsel enerjimiz, özgüvenimiz, cesaretimiz ve neşeli tavırlarımız ile hayranlarımızın sayısının arttığını görebiliriz.

22 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcunda hareket ediyor. Sizin döneminiz başlıyor. En güzel, en parlak etkiyi siz alıyorsunuz. Parlamak sizin işiniz zaten. Güneş 1’inci evinizdeyken, yeni güzel şeyler başlayacaktır yaşamınızda. Kendiniz için iyi şeyler yapacaksınız. Yeniden bir doğrulma yaşayacaksınız. Bir süredir psikolojik olarak zorlandıysanız, hevesinizin ve motivasyonunuzun düşük olduğu bir zamandan geçtiyseniz, Güneş bu bir aylık süreçte sizleri toparlayacak, şifalandıracaktır. Kendinize olan inancınızı, özgüveninizi yükseltecek, hedeflerinize odaklanmanızı sağlayacak, sizi ve donanımlarınızı öne çıkaracak bir Güneş transiti bu.

başak burcu

Başak burcu Temmuz 2022 yorumları

Başak burç yorumları: 5 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Önemli bir arkadaşınızın ailevi konuları üzerine kafa patlatmak durumunda da kalabilirsiniz. Fikirleriniz ve düşünceleriniz ile arkadaşlarınızın dikkatini çekeceksiniz. İş hayatınızdan kazandığınız paraları arttırmaya yönelik fikirleriniz olabilir ve bunları uygulamaya sokabilirsiniz.

Yine 5 Temmuz’da Mars Boğa burcuna geçiyor. Bu geçiş sizler için harekete geçirici faydalı etkileri getirmekte. Sağlık, kardeşler, eğitim, uzaklar, yabancılar alanında gündemler getirecek olan bu geçiş, alamadığınız kararları aldırtacak etkileri beraberinde getirmekte. Dikkat etmek gereken sağlık konularınız olabilir.

13 Temmuz’da Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. 5. aşk evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay, eğer ki hayatınızda biri yok ise aşk kapınızı aralık bırakmanızda fayda var. Eğer hayatınızda biri var ise flört olarak onunla ilişkinizi ciddi bir boyuta ve sevgili olma yoluna taşıyıp taşımayacağınıza karar verebilirsiniz. Taşınma, yer değişimi, gayrimenkul sahibi olma gibi ani kararlar verebilirsiniz. Aşk ve ilişkilerden yana şanslı bir dönem içinde de olabilirsiniz. Yeni bir ilişki ve hayatınızın dinamiğini değiştirecek güzel bir ilişki sizi mutlu edecektir. Geçmiş aşk ve ilişkilerde bu konulara dahil olabilir.

18 Temmuz tarihinde Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Sosyal çevreniz ve arkadaş çevrenizden kaynaklanan olumlu gelişmeler ve fırsatlar ile karşılaşmanız mümkün. Venüs’ün iyimser etkisi sosyal ilişkilerinize yönelik destekleyici etkiler oluşturmakta. Artan maddi kazanç ortaklıklardan, yurtdışı bağlantılardan ve arkadaş çevresinden gelebilir.

19 Temmuz’da Merkür Aslan burcuna geçiyor. İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde bilinçaltımızda duygusal değişimler yaşamamız mümkün. Cesaretimizi toplayıp, özgüvenimizi artırarak, zekamızla kendimizi gösterebileceğimiz ve çekinmeden konuşabileceğimiz yeni bir döneme hazırlanıyoruz.

22 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcunda hareket ediyor. 12. evinize doğan Güneş ile birlikte farkındalığınız artacağı, kendinizi iyi ve aydınlanmış hissedeceğiniz bir sürecin içerisine gireceksiniz. İş hayatınız olsun, sağlık açısından olsun bu konulardan sevineceğiniz güzel bir dönem içerisindesiniz, keyfini sürün. İstediğiniz şeyler konusunda kendinizi gözden geçireceksiniz ayrıca.


terazi burcu

Terazi burcu Temmuz 2022 burç yorumları

Terazi burç yorumları: Merkür’ün 5 Temmuz’da Yengeç burcuna geçişi ile birlikte iş ve kariyerinize ilişkin konularda bilgi alışverişlerinizde artış, iş ve kariyerinize ilişkin konularda önemli bazı kararlar vermenize neden olabilir. Bazılarınız bu süreçte yeni iş görüşmelerine gidebilir, yeni kişilerle tanışabilir, bir araya gelebilirsiniz. Fakat bu konularla ilgili özellikle vereceğiniz kararlar daha çok duygusal olabilir.

Yine 5 Temmuz’da Mars Boğa burcuna geçiyor. Bu geçiş sizin için finansal konular, sağlık, psikoloji, aşk konularında etkili olacak. Bu geçişle birlikte harcamalar artabilir, vergiler, bankalar, krediler alanında hareketlilikler olabilir. Özellikle eşin parası, ortaklı işler geliri ile ilgili hareketlilikler olacaktır. Bazı kişiler için kıskançlıklarda gündeme gelebilir. Bu dönem iç dünyanızda hareketlilikler olurken, aşk ilişkilerinde de fikir ayrılıkları yaşanabilir.

13 Temmuz’da Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Ev, yuva, aile ve yerleşime ait bir takım konular gündeme gelebilir. Bir taşınma, yer değiştirme durumu olabilir, aradığınız özellikte evi bulabilirsiniz. Dolunay gergin etkilere sahip olacağı için komşularınızla veya aile içi ilişkilerde gerginliklerden kaçınmakta yarar var. Yakın çevre kişileriniz ve sosyal çevre tanıdıklarınız arasında kalabilecek bazı olaylara şahit olabilirsiniz ve hangisinden yana olacağınızı kestirmek de zorlanabilirsiniz. Yaşamınızda bu gibi çekişmelerin olması ve sizin kariyer konusunda hâlâ belirsizlikler taşıyan düşüncelere sahip olmanız bazı konularda sizleri sağlıklı kararlar alma noktasında zorlayacaktır.

18 Temmuz tarihinde Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Venüs’ün iyimser etkisi ile kariyer hayatınızda olumlu gelişmeler ve yeni fırsatlar ile karşılaşmanız mümkün. Duygusal olarak sizi destekleyen kişilerin etrafınızda çok daha fazla olacağı bu dönem sorumluluklarınızı dengeli olarak yürütebildiğinizde yeni gelişmeler yönünden şanslısınız.

19 Temmuz’da Merkür Aslan burcuna geçiyor. Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda çok eğlenceli zamanlar geçireceğimiz bir dönemdeyiz. Kariyerimize yardımcı olabilecek yeni insanlarla tanışabilir, bu kişiler sayesinde yeni fırsatlar edinebiliriz. Arkadaşlarımızla, keyifli ve hararetli sohbetler bizi bekliyor.

22 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcunda hareket ediyor. 11’inci evimizde seyahat edecek Güneş arkadaşlarımızı, dostlarımızı, içinde olduğumuz arkadaş gruplarını anlatır. Güneş burada ilerlerken arkadaşlarınızla iletişimlerinizi, görüşmelerinizi, buluşmalarınızı artırabilir. Dostlarınızın yaşamında yeni gelişmeler olabilir, onların güzel haberlerine sevinebilirsiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Temmuz 2022 aylık yorumları

Akrep burç yorumları: 5 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Mevkii, statü sahibi kişilerle bir araya gelebilir onlardan önemli fikirler alabilirsiniz. Medya, iletişim, tanıtım, reklamla ilgili konularda daha hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönem birçok eğitim, seminer gibi bilgi alabileceğiniz aktivitelere katılabilirsiniz.

Yine 5 Temmuz’da Mars Boğa burcuna geçiyor. Bu transitin etkisiyle hareketlenmeye başlıyorsunuz. İlişkiler alanında hareket edecek olan Mars sizler için cesaret getirirken, bazen de tepkisellik getirecektir. Karşılıklı görüştüğünüz kişilerle uyumsuzluklar, tepkiler olabilir. Bu dönem sizler için dinamik etkiler var.

13 Temmuz’da Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. 3. evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay özellikle yakın çevrenizle ilişkilerinizi düzenlemek için destekleyici olabilir. Önemli iş anlaşmaları, sözleşmeleri imzalamak için güzel etkileri söz konusu olabilir. Bu dönemde yakın çevrenizden özellikle bayan figürlerinden büyük destekler alabilir iletişimsel konularda onların yardımına muhtaç olabilirsiniz. Ayrıca eğitim alanında kendilerini geliştiren akrepler için hızlı kararlar almaları gereken bir süreç başlayabilir.

18 Temmuz tarihinde Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Geleceğe yönelik yeni planlarınız devrede olabilir. Venüs’ün iyimser etkisi yepyeni kararlar alma arifesinde olmanızı sağlamakta. Aile, eş veya ortaklıklar aldığınız kararlarda önemli etken olacak. Uzak yerlere gitmek, seyahat veya yeni yerlere yerleşim konuları gündeme gelebilir.

19 Temmuz’da Merkür Aslan burcuna geçiyor. Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde kariyerimizle ilgili yeni fırsatlar yakalayabiliriz. Statü sahibi kişiler bize işle ilgili projelerimizde yardımcı olabilir. Hedeflerimize ulaşmamızda yardımcı olacak yeni kişilerle tanışabilir, üstlerimizle keyifli konuşmalar yapabiliriz.

22 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcunda hareket ediyor. İşinizle, iş ortamında yönetimle, patronlarınızla ilgili konular doğabilir. Yetki alanınız genişleyebilir. Terfi edebilirsiniz. Yeni sorumluluklar eklenebilir görev tanımınıza. Otoriteden yana zaman zaman tatsızlıklar olabilir. Rahatsız edici egosantrik tavırlar olabilir, sabit fikirli tutumlar olabilir. Yoğunluklar, yorgunluklar, yetiştirmeniz gereken şeyler olabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Temmuz 2022 burç yorumları

Yay burç yorumları: 5 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Bu dönem kredi araştırmaları içine girebilir, yatırım yapmak için krediler çekebilirsiniz. Yine ev almak, iş yeri açmak, toprak yatırımı yapmak için de araştırmalar yapabilirsiniz. Kullandığınız cep telefonu, bilgisayar, tablet gibi eşyalar birden arızalanabilir, teknik servislerle de yoğun bir iletişim içinde olabilirsiniz.

Yine 5 Temmuz’da Mars Boğa burcuna geçiyor. Bu transitin etkisiyle gündeminizde sağlık ve iş konuları yer alacak. Öncelikle işiniz ile ilgili hareketlilikler artarken, aynı zamanda iş arkadaşlarınızla ilgili pürüzler uyumsuzluklar gündeme gelebilir. Diğer önemli konu sağlığınıza dikkat etmeniz gerekmekte, sakarlıklar olabilir. Önerimiz bu dönemde sağlıklı beslenme programlarına dahil olun, bedeninizle daha çok ilgilenin.

13 Temmuz’da Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Finansal konular bu Dolunay’ın ilgi odağı olacak. Kazançlarınızı arttırabilir, evinizdeki eşyaları yenileyebilirsiniz. Alternatif para kazanma yolları arayabilir veya yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Gereksiz fuzuli harcamalardan uzak durun. Bu Dolunay, para ve maddi kazanımlarınız ile ilgili konularda çözümler bulmanıza yardımcı olacaktır. Yeni yatırım planları yapabilir ve bazı konularda paranızı artırma yoluna gidebilirsiniz.

18 Temmuz tarihinde Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Miraslar, ortaklaşa maddi kaynaklarınız Venüs’ün iyimser etkilerini alacak alanızın. Maddi gelirinizde başkalarından gelen destek konusunda şanslı bir dönem içinde olacaksınız. Çalışma arkadaşlarınız, ekibiniz de size destekleriyle fayda sağlayıcı olacaktır.

19 Temmuz’da Merkür Aslan burcuna geçiyor. Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde yurt dışı seyahatleri söz konusu olabilir. Yeni bir eğitim alanı ile ilgilenmeye başlayabilir, akademik alanlarda büyük başarı kazanabiliriz. Çevremizdeki insanlarla fikir tartışmaları yapmaktan zevk alacağız ancak sabit fikirli davranmamaya dikkat etmeliyiz.

22 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcunda hareket ediyor. Güneş başarı vadediyor. Bu bir aylık süreç, kültürel anlamda da son derece verimli bir dönem olabilir. Yabancı ülkelerle, yabancı kültürlerle, başka ülkelerin dansları, halk şarkıları, yemekleri, dilleri, inanç sistemleri ile ilgili pek çok yeni şey öğrenebileceğiniz, genel kültürünüzü besleyebileceğiniz bir dönem.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Temmuz 2022 aylık yorumları

Oğlak burç yorumları: 5 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Ortaklık, partnerinizle ilgili konularda daha duygusal kararlar vermeye meyilli olabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz olası adayları değerlendirebilirsiniz ve iletişim yetenekleri kuvvetli, hareketli, ailesine düşkün birileri ile flört edebilirsiniz. Küs olduğunuz kimselerle barışabilirsiniz bu süreç içinde.

Yine 5 Temmuz’da Mars Boğa burcuna geçiyor. Bu transitin etkisiyle sizler için hareketli etkiler var, sizlere genel olarak uyumlu etkileri getirecek. Öncelikle ilişkiler cephesinde destekler alacağınızı, kendinize daha çok güveneceğinizi işaret etmekte. Çocuklarla daha çok zaman geçirebilir, onlarla daha keyifli olabilirsiniz. Ayrıca bu dönem bazı kişiler için sağlık olarak veya maddi konularda bazı dönemler stresler olabilir.

13 Temmuz’da sizin burcunuzda bir Dolunay gerçekleşiyor. Hayatınızda bazı sonlanmalar ve bitişler yaşayabilirsiniz. Bu hayatınızda sorun olan konularla ilgili de olabilir. Aslında sizler için bir nevi tamamlanma süreci gibi olacak. Bu Dolunay ile birlikte partnerinizle yaşadığınız durumlar hayatınızı şekillendirmede bir dönüm noktası olabilir. Uzun zamandır hayatınızı paylaştığınız nice sıkıntılara karşı mücadele verdiğiniz bu kişi ile yollarınızı ayırma kararı alabilirsiniz. İş ilişkilerinde ise özellikle ortaklık yaşadığınız kişilere karşı dikkatli olmalı özellikle bu ortağınız aile üyelerinizden birisi ise daha fazla hoşgörülü davranmalısınız. Çünkü bu alanda bir takım anlaşmazlıkların olabileceği görülüyor.

18 Temmuz tarihinde Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Venüs’ün iyimser etkisi ikili ilişkiler, eş, evlilik ile ilgili konularda size destek ve fayda getirecek. İlişkilerinizde uyum ve duygusal bağların güçlenmesi söz konusu olabilir. Yeni başlayan ilişkiler, evlilik veya ortaklıklar da hayatınızda yeni gelişmeler halini alabilir.

19 Temmuz’da Merkür Aslan burcuna geçiyor. Finansal konular ön plana çıkacaktır. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi konularda cesur ve girişken hareket ettiğimiz bir dönemdeyiz. Bizi heyecanlandıran yatırımların peşinden gidebiliriz. Gündemimizde alım satım işleri olabilir. Bu konuda çok sayıda görüşmeler yapabiliriz.

22 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcunda hareket ediyor. Ortak gelirlerden yana elde edeceğiniz finansal gelirlerde bir netleşme, kredi-borçlar ile ilgili olumlu bir iyileşme görebilirsiniz. Bu konuların ön plana çıkacağı, bunları derleyip toparlayacağınız bir sürecin içerisine giriyorsunuz. Finansal açıdan ve eş, aile büyükleri açısından desteklendiğiniz bir dönem, keyfini sürün.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Temmuz 2022 burç yorumları

Kova burç yorumları: Merkür’ün 5 Temmuz itibariyle Yengeç burcuna geçişi ile birlikte, birlikte çalıştığınız kişilerle fikirsel anlamda uyum içinde olacağınızı, yeni iş görüşmeleri, yeni iş projelerinin gündeme geleceğine işaret etmekte. Fakat iş ortamınıza ilişkin konularda karar verirken akılcı olmak yerine daha duygusal davranabilirsiniz.

Yine 5 Temmuz’da Mars Boğa burcuna geçiyor. Bu transitin etkisiyle gündeminiz hareketleniyor ve aile ile ilgili gündemleriniz hızlanmaya başlıyor. Evinizde hareketlilikler artarken, ev içinde streslerde olabilir. Tavsiyemiz evde tamirat işleri ile ilgilenmeniz, ev için spor aktiviteleri yapmanız olacaktır. Bazı kişiler için uzun süredir beklediği işin artık sonuçlanması gündeme gelecektir.

13 Temmuz’da Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. 12. evinizde gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte arkanızdan iş çeviren, dedikodu çıkartan bir takım insanlarla yüzleşebilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat etmenizde yarar var. Hastalanma veya rahatsızlanma potansiyeliniz yüksek olacak. Bu dolunay ile birlikte hayat tarzınızda önemli değişimler söz konusu olacaktır. Bu dönemi kendinizi ve bedeninizi koruyarak geçirmenizi ve ufak hesaplaşmalar içeresine girmemenizi tavsiye edebiliriz. Yakın çevre akrabalarınızın sorumluluklarını ise gereğinden fazla üstlenmeyin. Bilinçaltınızın gizli derinliklerinde oluşan bu dolunayı sizi bazı gizliliklerle yüzleştirecektir. Korkularınızla yeniden tanışmanız gerekebilir.

18 Temmuz tarihinde Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Venüs’ün iyimser etkisi çalışma hayatınızda uzun süredir üzerinizde olan yüklerin daha hafiflemesini sağlıyor olacak. Ekip arkadaşlarınızdan, size destek olan kişilerden yana şansınız artmakta. Ailevi sorunlar ile başa çıkmak konusunda içinde bulunduğunuz süreç kolaylık getirmekte.

19 Temmuz’da Merkür Aslan burcuna geçiyor. Evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkacaktır. Eşimiz veya partnerimiz tatlı bir rekabet yaşayabileceğimiz, içimizden geçenleri söylemekten çekinmeyeceğimiz bir dönemdeyiz. Atışmalar ve gerginlikler söz konusu olsa da yine de romantik duyguların ön plana çıktığını görebiliriz. Her iki tarafın da egolarını dizginlemesinde yarar var.

22 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcunda hareket ediyor. Yeni iş bağlantıları doğabilir, yeni sosyal çevrelere katılabilirsiniz bu süreçte. İmzalı konular, sözleşmeler olabilir. İş ortaklıkları ve evlilik ile ilgili olan alana bir Güneş doğmakta. Burada var olan iyi, kötü ne varsa hepsi ortaya çıkıyor. Ve siz de bu konular ile ilgili önümüzdeki bir ay boyunca iniş ve çıkışlar yaşayabilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Temmuz 2022 aylık yorumları

Balık burç yorumları: Merkür’ün 5 Temmuz’da Yengeç burcuna geçişi ile birlikte, özel yaşamınızda özellikle iletişim kanallarınızı daha aktif hale getirmeye başlayacak. Yalnız aşk hayatınızla ilgili kafa karışıklığına hazır olun, özellikle yalnız olanlar! Özel hayatınızda her ne kadar kafanız biraz karışacak olsa da, bu alanda da muhafazakar davranabilirsiniz.

Yine 5 Temmuz’da Mars Boğa burcuna geçiyor. Bu transitin etkisiyle odak noktanızda akrabalar, kardeşler, eğitimi iletişim konuları yer alacak. Sizin için genel olarak, olumlu karar aldırtıcı etkiler var. Bu dönem seyahatleriniz artabilir hem fiziksel hem düşüncelerinizde hareketlilikler olacaktır. Bazı kişiler için geri planda konuşmalar veya dedikodular olabilir. Bu dönem sizi yoran kişilerle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Genel olarak sağlığa dikkat etmeniz gereken bu dönem, diyet yapmanız için değerlendirebilirsiniz.

13 Temmuz’da Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. 11. evinizde meydana gelecek olacak Dolunay hayatınıza yeni bir arkadaş veya dost katabilir, size destek olacak kişilerle tanışmanıza neden olabilir. Sosyal çevrenizi ve arkadaşlarınızı düzenleme içine girebilirsiniz. Sosyal ilişkilere dikkat! Arkadaşlarınız ve arkadaşlık ilişkilerinizdeki sadakatsizlik ile ilgili konular biraz canınızı sıkabilir. Sosyalleşmek isterken kendi başınıza kalmakta isteyebilirsiniz. Güven ve itimat sizin için önem kazanacak. Kariyeriniz ile ilgili iş ortamınızdaki arkadaşlık ilişkilerinize ayrıca dikkat etmelisiniz.

18 Temmuz tarihinde Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Bir süredir özellikle kendinizi daha sınırlanmış hissettiğiniz arkadaş çevreniz ve sosyal çevrenize yönelik Venüs’ün iyimser etkilerini almaya başlıyorsunuz. Varsa çocuklarınız ile ilişkilerinizde daha olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Yeni başlayan bir aşk ilişkisi sizin için söz konusu olabilir.

19 Temmuz’da Merkür Aslan burcuna geçiyor. Sağlık, günlük yaşam ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında ve günlük yaşamda özgüven ve cesaretle hareket edeceğimiz, fikirlerimizi dile getirmekten çekinmeyeceğimiz bir döneme giriyoruz. Aşırı iddialı olmadığımız ve egomuzu kontrol altında tuttuğumuz sürece, yaratıcılığımız ile takdir edilmemiz mümkündür. Fazla iş yükü ile sağlığımızı zorlamamaya dikkat etmeliyiz.


22 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcunda hareket ediyor. Çalışma hayatınız, çalışma ortamınızla ilgili konular, iş arkadaşlarıyla olan uyumunuz, günlük sorumluluklarınızla ilgili konular odağınızda olacak. Hayatınız adeta hızlanacak. Koşturmalar artacak. Çalışmıyorsanız iş fırsatları doğabilir. Sizler için oldukça verimli bir dönem.

Astroloji || İndigo Dergisi’ni takipte kalın: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.