Türkiye’nin En İyi 5 Sac Ekim Merkezi ve En İyi Sac Ekim Yöntemi… 2022 Saç Ekim Fiyatları

Başarılı saç ekim işlemleri ile danışanlarının yüzlerini gülümsetmeye devam eden saç ekim merkezleri 2022 yılında da başarılarla öne çıkıyor. Saç ektirme işlemlerinde görülen ciddi artış ile en iyi saç ekim yönteminin hangisi olduğu ve en iyi saç ekim merkezlerinin nerede olduğu araştırılıyor.

Saç Ekim Fiyatları

Türkiye’de en iyi saç ekim merkezleri ve saç ektirme fiyatları…

  • Este Favor Saç Ekim Merkezi
  • Asmed Saç Ekim Merkezi
  • Müttalip Keser Saç Ekim Merkezi
  • Doku Tıp Merkezi
  • Este World Saç Ekim Merkezi

Kaynak: https://www.habergundemde.com/istanbulun-en-iyi-sac-ekim-merkezleri-ve-sac-ekim-fiyatlari/


Türkiye Neden Saç Ekiminde En İyi?

Türkiye’de saç ekim işlemlerinin yüksek başarı oranına sahip olduğu ve en iyi saç ekim merkezleri ile en başarılı saç ekimini yaptırmak için çok sayıda yerli ve yabancı turistin Türkiye’yi tercih ettiği bilinmektedir. Bunun sebebi saç ektirme işlemlerinde en iyi ekipler ile en iyi tekniklerin kullanılması olarak gösterilmektedir. Başarılı bir ekip, konusunda uzmanlaşmış olmak ve son teknoloji ekipmanlarla doğru teknikleri kullanarak gerçekleştirilen saç ekim işlemleri sayesinde Türkiye’nin en iyi saç ekim merkezi olarak parmakla gösterilmesi mümkün olmaktadır. Bunun yanı sıra saç ekimi 2022 fiyatları diğer ülkelere oranla döviz kaynaklı daha uygun olduğu için de günümüzde Türkiye’ye saç ektirme için çok sayıda danışan gelmektedir.

1- Este favor saç ekim merkezi

Este favor saç ekim merkezi Türkiye’de yer alan konusunda uzman bir saç ekim merkezi olup lokasyon olarak İstanbul Bakırköy’de yüksek başarı oranına sahip saç ekim işlemlerini gerçekleştirmesiyle tanınmaktadır. Birey bazında özel hizmet sağlamasıyla bilinen Este Favor saç ekim merkezi, her bir danışanına saç ekim işlemleri için doğallık ve gür saçlar sunmaktadır. Konusunda profesyonel çalışmalar ortaya çıkaran saç ekim merkezi 2022 fiyatları incelendiği zaman İstanbul saç ekim merkezleri içerisinde en şeffaf saç ekimi fiyatları sunan merkezlerden bir tanesi olarak bilinmektedir. Bu doğrultuda İstanbul saç ekimi işlemlerini İstanbul ili içerisinde gerçekleştirmek isteyen danışanların gönül rahatlığı ile iletişime geçebileceği bir merkez olarak bilinmektedir.

2- Asmed saç ekim merkezi

Asmed saç ekim merkezi, Türkiye’nin İstanbul ili içerisinde yer alan Ataşehir’de konumlanmış konusunda başarılı saç ekimi işlemleri gerçekleştirmesiyle ön plana çıkan saç ekim merkezidir. Elde ettiği yüksek başarı oranı ile ön plana çıkan merkez, son teknoloji ekipmanları bünyesine dâhil ettiği, en yeni saç ekim tekniklerini kullandığı da bilinmektedir. Şeffaf fiyat politikası ile de bilinen Asmed saç ekim merkezi, danışanlarının ihtiyaç duyduğu saç ekimini en uygun fiyat aralıklarında ve en doğal şekilde hayata geçirmektedir. Asmed saç ekim merkezi bünyesinde saç ekim işlemi gerçekleştirmek isteyen danışanların merkez ile iletişime geçmesi aklındaki sorulara yanıt bulması ve saç ekimi konusunda bilgilenmesi de mümkün olmaktadır.

3- Dr Müttalip keser saç ekim merkezi

Yüksek başarı oranına sahip olan ve etkili saç ekim teknikleri sayesinde adından sıkça bahsettiren Dr. Müttalip Keser saç ekim merkezi, konusunda uzman ekibi ile saç ekimi işlemlerinde ilk günden bu yana çok yüksek başarı oranı sunmaktadır. Bünyesindeki konusunda uzman kadrosu sayesinde tüm danışanlarına en iyi saç ekimini işlemlerini sunan Dr. Müttalip keser saç ekim merkezi, 2022 senesinde de greft başına ücretlendirme politikasını devam ettirmektedir. Bu sayesinde danışana özel greft sayısının netleştirilmesi sayesinde saç ektirme kararı vermiş danışan, doğru fiyatlandırma ile hizmet almaktadır. Saç ekim işlemlerinde yüksek başarıya sahip olan bu merkez sahip olduğu olumlu yorumları sayesinde de danışan olacak kişilerin aklındaki sorulara cevap olmaya ve endişeleri ortadan kaldırmaya devam etmektedir.

4- Doku tıp merkezi

5 senedir saç ekimi konusunda danışanlarını memnun eden Doku tıp merkezi, başarılı saç ekim işlemleri ile Dr. Serkan Aygın’ın önderliğinde çalışmalarını sürdürmeye hız kesmeden devam etmektedir. Türkiye’nin ve İstanbul’un en iyi saç ekim merkezi listesinde yerini almış olan Doku Tıp Merkezi, bünyesinde yer verdiği son teknoloji ekipmanlar ve saç ekim teknikleri ile danışanlarının ihtiyaçlarına uygun olan saç ekim işlemlerini hayata geçirmektedir. Doğal ve gür bir görüntü ortaya çıkarabilen merkezin saç ekimi konusunda ki başarısı da danışan sayısının artışından belli olmaktadır.  Doku Tıp Merkezi bünyesinde gerçekleştirilecek olan saç ekimi 2022 fiyatları incelendiğinde, danışana özgü ihtiyaç duyulacak olan greft sayısı tespit edilerek fiyatlandırma yapmaktadır.

5- Este World saç ekim merkezi

Türkiye’de en sık saç ekim işlemi gerçekleştirilen illerden biri olan İstanbul’da en iyi saç ekim merkezi listesi içerisinde yer alan Este World Saç Ekim Merkezi, sahip olduğu olumlu yorumlar ve yüksek başarı oranı ile göz önünde yer almaya devam ediyor. İstanbul’da Üsküdar’da bulunan merkezin, danışanlarına uygun doğallıkta ve sıklıkta saç ekim işlemleri gerçekleştirmesi, danışanları süreç ile bilgilendirmesi ve şeffaf davranması sayesinde danışan sayısı her geçen gün artış göstermektedir. Este World Saç Ekim Merkezi, uyguladığı teknikler ve greft sayısındaki netlik sayesinde de saç ekimi fiyatlandırmasını ortaya koyabilmektedir. Bu sayede danışan doğru fiyat politikası ile en başarılı saç ekim hizmetini Este World Saç Ekim Merkezinden alabilmektedir.

Avrupa ve Amerika’da saç ekimi fiyatları nasıl? Başarı oranı nasıl?

Avrupa ve Amerika’da saç ekim işlemlerinin sıklığı ve başarısı ülkemize oranla değişkenlik göstermektedir. Avrupa saç ekim işlemleri için 8000-10000 Euro civarında ücretlere saç ekim işlemlerini gerçekleştirirken, bu fiyatların Amerika’da 15.000 ila 20000 Dolar olarak karşılık bulduğu görülmektedir. Gerek Avrupa gerekse de Amerika’da saç ekim işlemlerindeki başarı oranı saç ekim ihtiyacına, saç ekim yöntemine ve saç ekimi gerçekleştirecek merkezin ya da doktorun tecrübesine göre değişkenlik gösterebilmektedir. Bu nedenle başarı oranları hakkında net bir şey söylenememektedir.

Türkiye’de hangi saç ekimi yorumları yapılıyor?

Türkiye’de başarı oranı yüksek çok sayıda saç ekim işlemi gerçekleştirilmektedir. Bu doğrultuda da danışanlar saç ekim işlemlerini gerçekleştirdikleri klinik ve merkezler hakkında yorumlar yapmakta ve saç ektirmek isteyen kişiler için fikir oluşturmaktadır. Bu doğrultuda günümüzde son teknoloji ekipmanlar ve son teknoloji teknikler ile saç ekimi gerçekleştirilmektedir. En sık Safir FUE, DHI saç ekim tekniği ile saç ekim işlemlerinin gerçekleştirildiği görülse de konusunda uzman olan merkezlerin ve doktorların en iyi başarıyı sağladığı teknikleri kullanarak da en yüksek saç ekim başarısını yakaladığı görülmektedir. Bu nedenle saç ekimi merkezi seçmeden önce saç ekimi yorumlarına göz atmak bilgi almak adına yardımcı olabilecek olup yine de son kararın saç ekim merkezi ile görüşülerek verilmesi doğru olacaktır.


Yazın Sac Ekimi Yaptırılır mı?

Yazın saç ekimi işlemi rahatlıkla yapılabilmektedir. Ancak burada önemli olan saç ekim işlemi sonrasında dikkat edilmesi gereken noktalara uymaktır. Bu doğrultuda operasyon gerçekleştikten sonraki 14 gün oldukça önemli olup bu süreçte kabuklanma evresine kurallarına uygun şekilde davranarak saç köklerinin uyum sağlanması sağlanmalıdır. Sıcak günlerde ilk 14 gün uygun şapka modelini takmak gerekir. Terlemeyi azaltmak için mümkün olabildiğince serin alanlarda kalınmalıdır. Operasyon sonrasında yaklaşık olarak 1 aylık sürede deniz ve de havuzdan uzak kalınması, ağır spor aktiviteleri yapılmaması gerekmektedir. Bunun dışında denize girilmesi gerekiyor ise mutlaka akabinde duş alınması da gerekmektedir. Ayrıca operasyonu gerçekleştiren uzmanın özellikle dikkat edilmesini istediği konulara da dikkat edildiği takdirde saç ekimi işlemi yazın da başarılı şekilde yapılabilmektedir.

En iyi Saç ekim yöntemi hangisi?

sac ekim

En iyi saç ekim yöntemi, ekim yapılacak olan danışanın saç kök durumuna, toplanacak olan greft sayısına ve greft alınacak dokunun niteliğine göre belirlenir. Bunun yanı sıra saç ekim merkezinin konusunda uzman olduğu tekniklere göre de bu durum değişmektedir. Bu doğrultuda günümüzde en sık safir FUE saç ekimi tekniği ve DHI saç ekimi tekniği ile çalışılmakta ve başarı oranı çok yüksek saç ekim işlemleri gerçekleştirilmektedir.

1-Safir FUE Saç Ekimi

Başarılı saç ekim uygulamalarından olan Safir FUE tekniğinde saç ekim işlemi safir uçları olan incecik bıçaklara sahip bir cihaz ile yapılır. Safir FUE saç ekim tekniği sayesinde ise pürüzsüz ve hassas şekilde doğru kesiler atılıp saç ekimi gerçekleştirilecek alan üzerine mikro kanallar açılır. Bu teknik sayesinde açılan kanallara toplanan saç kökleri, saçın doğallığını bozmaması adına saçın çıkış yönüne göre yerleştirilir. Bu tekniğin avantajı da iyileşme adımlarının hızlı oluşudur.

2-DHI Saç Ekimi

DHI Saç Ekimi veyahut doğrudan gerçekleştirilen saç ekimi işlemi choi isminde ki bir medikal kalem sayesinde ekim yapılacak alan için saç kökleri toplanır. Toplanan saç kökleri, yine bu kalem sayesinde saç ekilecek alan üzerinde oluşturulacak kesiklere nazikçe yerleştirilir. Bu tekniğin sağladığı avantaj ise, greft toplanması ile greftlerin alana ekimi tek bir cihaz ile gerçekleştirildiğinden, saç köklerinin zarar görmesinin önüne geçilir.

Saç ekim fiyatları ne kadar?

Saç ekim fiyatları bu yıl döviz kuruna göre artış ya da azalış gerçekleştirdiği için en net fiyatlandırmanın muayene sonrasında belirlenebileceği ifade edilmektedir. Bunun yanı sıra geçirmiş olduğumuz pandemi süresinde kampanyalar ile beraber saç ekim işlemlerinde ücret artışlarının olduğu da bilinmektedir. Ancak kampanyalar yine devam etmekte ve başarılı saç ekim işlemleri ile beraber saç ektiren danışanlar mutlu şekilde günlük yaşantılarına hızla geri dönebilmektedir. Bu doğrultuda saç ekim fiyatları için en doğru sonuca kararlaştırılan saç ekim merkezi ile görüşerek, ekim ihtiyacına ve yöntemine karar verilerek en doğru fiyat belirlenebilecektir.

5000-5500 greft saç ekimi fiyatları ortalama ne kadar?

Günümüz saç ekim işlemlerinde 5000- 5500 aralıklarında greft ihtiyacı olan bir danışan, 2022 yılı içerisinde ortalama olarak 10.000- 13.000 TL civarında bir ücret ödemektedir. Fakat bu ücretler saç ekim ihtiyacına, greft alım tekniğine, bakım durumuna göre değişkenlik gösterir. Bu doğrultuda en doğru saç ekimi fiyatları saç ektirmek istenen merkez ile görüşülerek belirlenebilmektedir.

4000-4500 greft saç ekimi fiyatları ortalama ne kadar?

Günümüz saç ekim işlemlerinde 4000- 4500 aralıklarında greft ihtiyacı olan bir danışan, 2022 yılı içerisinde ortalama olarak 9000 TL civarında bir ücret ödemektedir. Fakat bu ücretler saç ekim ihtiyacına, greft alım tekniğine, bakım durumuna göre değişkenlik gösterir. Bu doğrultuda en doğru saç ekimi fiyatları saç ektirmek istenen merkez ile görüşülerek belirlenebilmektedir.

3000-3500 greft saç ekimi fiyatları ortalama ne kadar?

Günümüz saç ekim işlemlerinde 3000- 3500 aralıklarında greft ihtiyacı olan bir danışan, 2022 yılı içerisinde ortalama olarak 6000 TL civarında bir ücret ödemektedir. Fakat bu ücretler saç ekim ihtiyacına, greft alım tekniğine, bakım durumuna göre değişkenlik gösterir. Bu doğrultuda en doğru saç ekimi fiyatları saç ektirmek istenen merkez ile görüşülerek belirlenebilmektedir.

Dünyanın En iyi saç ekim merkezleri Türkiye’de mi?


Dünya üzerinde en iyi saç ekim merkezleri incelendiği zaman konusunda uzman kişiler tarafından gerçekleştirilen, son teknoloji yöntem ve ekipmanlar kullanılarak yapılan saç ekimlerinin başarı oranının yüksek oluşu sayesinde dünyanın en iyi saç ekim merkezlerinin Türkiye’de olduğu bilinmektedir. Bu doğrultuda saç ekim işlemleri için çok sayıda yerli ve yabancı danışan saç ekimi için Türkiye’yi gönül rahatlığı ile tercih etmekte ve başarılı sonuçlar karşısında mutlu olmaktadır.


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.