Astroloji: 1 – 7 Ağustos haftalık burç yorumları

Astroloji: 1 – 7 Ağustos haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 1 – 7 Ağustos haftalık burç yorumları. 1 Ağustos, 2 Ağustos, 3 Ağustos, 4 Ağustos, 5 Ağustos, 6 Ağustos ve 7 Ağustos tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri yazının sonunda


Haftanın genel etkileri:

Aslan Yeniayı: Kendimizi özel ve merkezde hissetmek isteyeceğimiz bir zaman diliminde olacağız. Enerjimiz gayet yerindedir, koşulları zorlamaya çalışabiliriz. Bu dönem kendine güven en yüksek noktadadır, her şeyi yapabilecek güce sahibizdir. Daha cesur davranırız, eğlenceli konulara daha çok çekiliriz. Yalnız bu Yeni Ay zamanının en büyük handikabı gururdur, aşırı gururlu davranışlar, burnumuzdan kıl aldırmaz tavırlar zarara uğramamıza neden olabilir. Aslan Yeni Ayı, aslında bilincimize yeni tohum atma yeni başlangıçları da simgeler. Bu açıdan baktığımızda olumsuz etkisinden ziyade olumlu yanına odaklanmakta fayda var. Eski alışkanlıkları, davranışları ve inançları bırakabileceğimiz ve yine kendimizi geliştirebileceğimiz bir süreci de müjdelemekte.

4 Ağustos Merkür Başak transiti: Daldan dala sıçrayıp, her şeyden yüzeysel bilgiler edinmek yerine, derinlere inip gerçekten işimize yarayacak pratik bilgiler edineceğimiz bir sürece giriyoruz. Hesabımızı kitabımızı çok iyi bilecek, ayağımızı yorganımıza göre uzatıp, canımızın istediği gibi hareket etmeyeceğiz. Bu dönemde keskin gözlerimizden hiçbir şey kaçmayacak. Duygularımızla değil mantığımızla hareket etmeyi tercih edeceğiz. Ancak, mükemmeliyetçiliğimiz ve aşırı detaycılığımız, karşımızdaki insanları zaman zaman bunaltabilir. Yarım kalmış işleri ya da eksik ve yüzeysel kaldığını düşündüğümüz detayları eleştirmek için can atıyor olabiliriz ancak sevdiklerimizi kırmamak için eleştirinin ve hazırcevaplığın dozunu iyi ayarlamaya dikkat etmeliyiz.

koç burcu

Koç burcu 1 – 7 Ağustos haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Gizli düşmanlar bu hafta sizi rahatsız edebilir, bu yüzden dikkatli olmanızda fayda var. Bu sefer yaşadığınız rahatsızlıklar sizi işinizi veya iş yapma şeklinizi değiştirmeye yöneltebilir. Ancak emin olana kadar bekleyin, aceleci ve fevri karar vermeyin. Bu yeniay ile birlikte Temmuz ayını daha mutlu bir şekilde kapatacağınız girişimlerde bulunabilirsiniz.

Bu arada, becerilerinizi geliştirin ve deneyim biriktirin. Şimdi gelecek planlarınız hakkında iç gözlem yapma zamanı. Bu, çatışmaları ve yanlış anlamaları önleyecektir. Küçük işletmeler ani kazançlar görebilir. Eşinizin sağlığı bazı endişelere neden olabilir. İkinizin finansal açıdan yanlış anlaşılmaları olabilir. Etkileşim kurarken sakin olun ve sorunları tırmanmadan önce dostane bir şekilde çözmeye çalışın.

Özgüveninizin yüksek olması hem özel hayatınızda hem de iş koşullarınızda yenilikler yapmanızı kolaylaştırabilir. Kendinizi, fikirlerinizi ve maddi kazanıma dönüştüreceğiniz çözümlerinizi daha çok ön plana alabilirsiniz. Ancak bunu yaparken özgüven ve ego arasındaki ayrıma dikkat etmeniz, hem tüketimde hem de duygularda lükse, abartıya kaçmamanız önemli olacaktır.

4 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor. Sağlık, günlük yaşam ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında ve günlük yaşamda daha planlı, daha detaycı hareket edeceğimiz bir döneme giriyoruz. Çalışkanlığımız ve analitik zekâmız ile birlikte çalıştığımız kişiler ve üstlerimiz tarafından takdir edilebiliriz. Ancak kendimizi fazla iş yükü ile yormamaya dikkat etmeli, sağlığımıza özen göstermeliyiz.

boğa burcu

Boğa burcu 1 – 7 Ağustos haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Azim ve asla pes etmeyen tavrınız, bekleyen işleri bitirmenize yardımcı olacak. Sonuç olarak bir zam veya terfi alabileceksiniz. Bu aynı zamanda kendi işini kurmayı düşünenler için de harika bir zaman çünkü önceki tüm fikirleriniz artık meyve vermeye başlıyor.

Bu yeniay ile eviniz, yaşam alanlarınız ve aile değerlerinizle ilgili konular gündeme geliyor. Kendi çabanızla ve kendi istediğiniz yönde şekillenen bir ortam kurmak için adım atabilirsiniz. Evlenmek, ev sahibi olmak, aile üyelerini bir araya getirmek için öncülük edeceğiniz gelişmeler yaşanabilir. Ailenizden alacağınız maddi ve manevi destekler süreçte işinizi kolaylaştıracaktır.

İsteklerinizi dikte ederken kendinizi ön plana almanın, diğer kişilerin fikirlerini gözardı etmeniz anlamına gelmediğini unutmamalısınız. Evliliğiniz stresli olabilir bu dönemde. İlişkilerde bazı ego çatışmaları veya iniş çıkışlar yaşanabilir. Bununla birlikte, evli olmayanlar hayat arkadaşlarıyla tanışma şansı yakalayabilirler. Mide ve sindirim sorunlarına neden olabileceği için kızarmış ve baharatlı yiyeceklerden kaçının. Eğitim gerektiren spor ve fiziksel aktivitelere katılmanız önerilir.

4 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor. Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ve ilişkiler konusunda daha pratik ve gerçekçi yaklaşımlar sergileyeceğimiz bir döneme giriyoruz. Bu dönemde zihinsel becerilerimizi sergileyebileceğimiz hobilerle ilgilenebilir, kendimize yeni entelektüel uğraşlar edinebiliriz.

ikizler burcu

İkizler burcu 1 – 7 Ağustos haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta zorluklarla cesaretle yüzleşebileceksiniz. Rakiplerinizi alt edebilmeniz de olası. İş arkadaşlarınızla bazı anlaşmazlıklar olsa da, iş yükünüzün artması muhtemeldir. Hızlı sonuçlar elde etmek için, görevlerinizi gerçekleştirmeden önce yönetilebilir girişimlere bölmeye çalışın. Kendinizi yeniden dizayn edeceğiniz ve fikirlerinizle öne çıkacağınız bir sürece giriyorsunuz.

Ticari anlamda yeni işbirliklerine girebilir, teklifleri değerlendirebilirsiniz. Popüler biri haline geleceğiniz için hem yakın çevrenizde hem de sosyal medyada çokça konuşulabilir, etkileşim kazanabilirsiniz. Tavrınız ve üslubunuz her zamankinden daha ön planda olacaktır. Kelimelerinizi doğru şekilde kullanmak ve abartılı tepkiler vermek, karşınızdaki kişilerle aranıza gereksiz mesafeler koyabilir.

Yeni olasılıklar arayanlarınız, tercih ettikleri sektörde yeni bir iş bulma konusunda başarılı olabilir. Gelir ve giderleriniz arasında sağlıklı bir denge kurun çünkü bazı beklenmedik giderler ödemek zorunda kalabilirsiniz. Evli olanlarınız, çocuklarının sağlığı ve mutluluğu konusunda endişe duyabilirler bu dönemde.

4 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor. Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde iletişim trafiğinin artacağı, birçok detayla uğraşmak zorunda kalabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Aile bireylerine karşı daha eleştirisel yaklaşabilir, bu nedenle ailemizle gerginlik yaşayabiliriz. Evde, yeni düzenlemeler yapmak için ideal bir süreçteyiz ancak bu konularda diğer aile bireylerinin de fikirlerini dikkate almakta yarar var.

yengeç burcu

Yengeç burcu 1 – 7 Ağustos haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta size finansal açıdan ödüller getirebilir. Profesyonel olarak istediğiniz uygun bir konumda olacaksınız. Bazılarınız muhtemelen çabalarınız için daha çok tanınabilir ve bu da size olumlu bir dönüş sağlayabilir. Girişimciler yepyeni bir mal veya hizmet sunmayı düşünebilirler. Maddi ve manevi beklentileriniz, istekleriniz konusunda kendinizi daha özgüvenli hissedebilirsiniz. Harekete geçmenin, kendinize ve ortaklarınıza öncülük etmenin önemini anlıyorsunuz.

Sahip olduklarınızı korumak, geliştirmek ve kendinize ait bir şeyler ortaya koymak adına yoğun bir çaba verebilirsiniz. Bu durum harcama trafiğinize de yansıyacaktır. Kendinizi ve sevdiklerinizi mutlu etmek adına fazlaca cömert davranabilirsiniz. Bu durumun çevrenizdeki kişilere bir sınır ihlali olarak yansımazsa daha olumlu geri bildirimler alabilirsiniz.

Mülkiyetle ilgili sorunları ele almanın zamanı geldi. Gayrimenkul almaya veya satmaya hazırlanıyorsanız, bu iyi bir zaman dilimi olacaktır. İşiniz hakkında iyimser ve heyecanlı olmaya devam edeceksiniz. Bekar olanlarınız, özel birini bulabilecekler. Evli kişilerin çocuklarının, akademik veya mesleki çabalarında istikrarlı bir şekilde ilerlemeleri olasıdır.

4 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor. Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile bir araya gelebilir, hararetli konuşmalar yapabiliriz. Uzun zamandır ilgilendiğimiz bir konu ile ilgili yeni bir eğitim almamız söz konusu olabilir. İşle ilgili çok sayıda kısa yolculuk yapabiliriz. Zihnimizin çok hızlı çalışacağı ancak kendimizi biraz gergin hissedebileceğimiz bir dönemdeyiz.

aslan burcu

Aslan burcu 1 – 7 Ağustos haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta yaptığınız işte daha yüksek düzeyde bir aktivite fark edebilirsiniz ve önemli projeleri tamamlamaya yardımcı olmak için anlayışlı tavsiyelerinizi veya önerilerinizi sunmanız istenebilir. Arkadaşlarınız ve sosyal ağınız arasındaki konumunuz gelişecektir. Ancak stratejinizi sağlam tutun; aksi halde daha büyük olasılıkları kaçırma riskiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Finansal açıdan beklenmedik destekler, planlarınızın dışında durumlarla karşılaşabilirsiniz. Burcunuzda gerçekleşen yeniay bu konuda önünüzü açıyor ve daha rahat yol almanızı sağlıyor. Enerjinizin yükselmesi, kendinizi göstermenizi kolaylaştıracaktır. Hayatınızla ilgili kararları tek başınıza alabilir, öncelik sıralamanızı da buna göre güncelleyebilirsiniz.

Anneniz size duygusal destek sağlayacaktır. Ek olarak, ev iyileştirmeleri ve onarımları için para harcamak için harika bir zaman. Ancak evliliğinizde uyumu sağlamak için çok çaba sarf etmeniz gerekebilir. Geçmişten gelen bazı duygusal sorunlar yeniden ortaya çıkabilir. Yaşadıklarınızdan ders alarak ve seviyeyi koruyarak hareket etmek ilişkiler konusunda bir pürüzle karşılaşmanızı önleyebilir. Saç bakımı, estetik operasyonları ve dolap yenileme gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

4 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor. Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Para konularında temkinli hareket etmeyi tercih edeceğimiz, bir adım atmadan önce etraflıca düşüneceğimiz, rasyonel aksiyonlar almamız gereken bir dönemdeyiz. Gelirimiz ile ilgili endişelerimiz artabilir. Yine de zihinsel becerilerimiz ve yeteneklerimiz ile takdir görmeye ve ön plana çıkmaya devam edebiliriz.

başak burcu

Başak burcu 1 – 7 Ağustos haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Coşkunuzu koruyacak, daha yetkin ve ustaca çalışacaksınız. Muhtemelen artık maddi konforun tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz. Çabalarınız cömertçe karşılığını verecek ve bu başarılar güveninizi ve kendinize olan inancınızı artıracaktır. Netlik hakim olacak ve iş alanınızda ilerlemenizi sağlayacak yeni bakış açıları geliştirebileceksiniz.

İçinizdeki sorunları, kaygıları ve olumsuz yargıları durduruyorsunuz. Hayatın içine karışmak, kendi fikrinizi daha çok duyurmak isteyebilirsiniz. Arka plan yerine artık ön planda olmanız gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu konuda cesaretiniz daha da büyüyor. Gizli kalmış bazı konuları ortaya çıkaran ya da bunlara müdahale eden olabilirsiniz.


Bu zaman çerçevesi, uzun süredir ertelenen ilgi alanları, özlemler veya seyahatler için de faydalı olacaktır. Mesela bir tatil gezisi. Bu, yaratıcılığınızı geliştirecek, motivasyonunuzu artıracak ve içsel benliğinizle güçlü bir bağ kurmanıza yardımcı olacaktır. Kişisel düzeyde, siz ve kardeşleriniz arasında çatışmalar olabilir.

4 Ağustos’ta Merkür sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. İmajımız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimizi açık ve net bir şekilde ifade edebileceğimiz bir döneme giriyoruz. Zekâmız, hazırcevaplığımız ve fikirlerimiz ile hayranlık uyandırabiliriz. Ancak, çevremize karşı fazla eleştirisel olmaktan kaçınmalı, farklı görüşleri de anlayışla karşılamaya çalışmalıyız.

terazi burcu

Terazi burcu 1 – 7 Ağustos haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta, hem kişisel hem de profesyonel yaşamınızda anlamsız çatışmalardan kaçınmak için konuşmadan önce sözleriniz üzerinde dikkatlice düşünmeniz tavsiye ediliyor. Profesyonel olarak, kaynaklarınızı en iyi şekilde kullanabilecek, çıktılarınızı artırabilecek ve bitmemiş projeleri tamamlayabileceksiniz.

Dürtüsel satın almalardan kaçının çünkü bunlar aşırı harcamaya neden olabilir. Ek olarak, bu dönemde herhangi bir kredi veya borç almamanız önerilir. Gayrimenkul satışı, satın alınması veya inşası ile ilgili kararları bu dönemde en aza indirin. Annenizin sağlığı konusunda endişeli olabilirsiniz. Evli olanlarınız eşlerinden ve eşlerinin ailelerinden maddi anlamda destek görebilirler.

Bu yeniay geleceğe dönük hedefleriniz konusunda size yeni bir sayfa açmanızı sağlıyor. Daha dışa dönük tavırlar sergilemeniz, seyahat ve hayata dair planlarla ilgilenmeniz enerjinizi baştan sona değiştirebilir. Gelir gider durumunuzu pozitif yönde etkileyecek gelişmeler yaşanabilir. Arkadaş çevrenizde dikkatler üzerinizde olabilir, hatta ilgi çekici yönünüz duygusal etkileşimleri de beraberinde getirebilir.

4 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor. İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde bilinçaltımızda duygusal çalkantılar yaşamamız mümkün. Geçmiş dönemin bir muhasebesini yapıp, hatalarımızı gözden geçirmek isteyebiliriz. Ancak kendimize fazla yüklenmemeli, önümüzdeki günlere daha özgüvenle yaklaşmaya çalışmalıyız.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 1 – 7 Ağustos haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta kendine güvenen, güçlü ve ayakları üzerinde sağlam durabilen bir enerjiye sahip olacaksınız. Enerji, tutku ve azim taşacak ve hedeflerinizi başarıyla gerçekleştirmenizi sağlayacak. Rekabetçi yapınız sayesinde rakiplerinizin üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Bu, mevcut işiniz için ilerleme ve profesyonel başarı ile sonuçlanacaktır.

Ticari işbirliklerine katılanlar da kazançlar görebilirler. Adil etkileşimleri sürdürmek için partnerinizle açık iletişim hatlarını korumanız tavsiye edilir. Birçoğunuz için gayrimenkul alım satımından para kazanmak için uygun bir dönemdir. Kişisel yaşamınızda zaman zaman biraz agresif ve otoriter olabilirsiniz.

İş hayatınızla ilgili değişim fikirlerinizi kararlılıkla uygulamaya alabilirsiniz. Geride planda durduğunuz konularda öne çıkabilir, kendinizi savunabilir, hakkınız olanı ya da istediğinizi elde etmekle ilgili çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Mantığınız hırslarınızın önünde hareket ettikçe hem üstleriniz hem de çevrenizle olan iletişiminiz son derece etkileyici olabilir. Dikkatleri iyi yönde üzerinizde tutmak bu süreçte çok işinize yarayacak ve motivasyonunuzu yükseltecektir.

4 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor. Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda birçok yeni kişiyle tanışabileceğimiz bir dönemdeyiz. Gruplar içinde zekâmız, fikirlerimiz ve becerilerimiz ile ön plana çıkabiliriz. Arkadaşlarımıza karşı daha anlayışlı ve daha az eleştirisel yaklaşmaya çalışmalıyız. Kariyer kazançlarımız ile ilgili endişelerimiz olabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 1 – 7 Ağustos haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Yurtdışına seyahat etmek isteyenler veya halihazırda yabancı bir şirkette çalışmak isteyenler için bu hafta uygun bir dönem olabilir. Profesyonel olarak, şimdi yeni yatırımlar yapmak için en iyi zaman değil. Gelecekteki profesyonel hedeflerinizi planlamak için bu fırsattan yararlanmanız önerilir. Yani harekete geçmek yerine planlama yapmak bu hafta sizin için daha uygun olacak.

Rekabetçi ruhunuz güçlü kalmaya devam edecek olsa da, rakiplerinizle doğrudan çatışmalardan uzak durmanız tavsiye edilir. Büyük kardeşleriniz servetlerinde ve mülklerinde bir artış görebilirler. Eşinizle herhangi bir tartışmayı engellemeye çalışmalısınız çünkü bunlar sizi huzursuz edebilir. Sınavlara hazırlanan öğrenciler ise muhtemelen başarılı olacaklardır.

Hayatınızı yeniden organize edebileceğiniz bir dönemde olacaksınız. Hem tatili hem de iş hayatınızı planlamak, kendinize değer verdiğinizi önce kendinize sonra çevrenize ispatlayacağınız bir program kurmak yapacağınız en önemli iş olabilir. Kendinize bir iyilik yapıp hayatınızı daha kaliteli ve üst seviyelere getirecek girişimlerde bulunabilirsiniz. Eğitim ve seyahatler kadar, yaşamdan beklentileriniz yönünde de düşüncelerinizi harekete geçirmek etkileyici sonuçlar almanızı sağlayabilir.

4 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor. Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde kariyerimizle ilgili endişelerimiz ve kuruntularımız ortaya çıkabilir. Her zamankinden daha fazla çalışmak zorunda kalabiliriz. Ancak zekâmız ve becerilerimiz ile de üstlerimizin takdirini toplayabiliriz. Üstlerimiz ve ebeveynlerimize karşı fazla eleştirisel olmamamızda yarar var.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 1 – 7 Ağustos haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta önceliklerinizi ve uzun vadeli hedeflerinizi belirlemekte zorluk çekmeyeceksiniz. Yüksek düzeyde motive olmaya devam edebileceksiniz, bu da sizi çabalarınızda daha organize ve odaklı hale getirecek ve profesyonel ilerlemeye ve finansal güvenliğe yol açacaktır. Ofiste, paylaşılan hedeflere ulaşmak için başkalarıyla işbirliği yapma eğiliminde olabilirsiniz ki bu da olumlu sonuçlar verebilir.

Hem üstlerinizden hem de astlarınızdan daha fazla saygı göreceğiniz bir dönemdesiniz. İş insanları için de büyük projeler önlerine çıkabilir ve onlar için ani bir servet akışı yaşanması muhtemeldir. Birçoğunuz ilişkilerde yeni bir canlılık ve tutku dalgası deneyimleyeceğiniz için bu, romantizm ve aşk için harika bir hafta.

Hırslarınız ve istekleriniz belirgin, görünür bir hal alıyor. Kendinizi bir cenderenin içinde hissetmenize neden olan her şeyden sıyrılmak için yeni planlar yapmak isteyebilirsiniz. Özellikle maddi anlamda ek işle ilgilenme, aileden gelecek desteklerle yeni bir yol çizme gibi durumlarla uğraşabilirsiniz. Kontrollü olduğunuzda ve abartılı tutumlardan kaçındığınızda her şeyin size hizmet etmeye başladığını görebilirsiniz.

4 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor. Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde yurt dışı seyahatleri söz konusu olabilir. Yeni bir eğitim alanı ile ilgilenmeye başlayabilir, akademik alanlarda zekâmız ve detaycılığımız ile takdir edilebiliriz. Ancak tartışmalara girmekten kaçınmalı, çevremizdeki insanların fikirlerini eleştirmemeye çalışmalıyız.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 1 – 7 Ağustos haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Daha özgüvenli, cesur ve hırslı olmanız, istediğiniz sonuçları elde etmenize yardımcı olacaktır. Bu hafta kendi işinizi kurmak veya kendiniz için çalışmak için iyi bir zaman. İş alanınızda faydalı fırsatlar bulmanız muhtemeldir. Finansal başarı seviyeniz yükselecek. İster işte olsun ister yakın çevrenizde, görüşlerinizi büyüklerinizle veya üstlerinizle paylaşırken dikkatli olmanızı tavsiye ederiz; zira bunu yapmak bazı yönetim memnuniyetsizliklerine neden olabilir.

İkili ilişkilerde yeni bir döneme giriyorsunuz. Kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz, daha çok dikkatleri üzerinizde toplayacağınız bir süreçtesiniz. İlişkiler konusunda yeni kararlar alabilirsiniz. Evlilik, sözleşme gibi durumlar için hazırlık yapmak ve hayatınıza bugüne kadar olanlardan farklı bir organizasyon katmak için ideal bir zamandasınız.

Bazılarınız gayrimenkul içeren alanlarda başarı yaşayabilir. Evlilikle ilgili herhangi bir önceki sorunun çözülmesi muhtemeldir. Kardeşlerinizle etkileşim kurarken soğukkanlılığınızı ve sabrınızı korumanız tavsiye edilir.

4 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor. Finansal konular ön plana çıkacaktır. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi konularda temkinli hareket etmek isteyeceğimiz bir dönemdeyiz. Yeni yatırımlar konusunda tereddütlü olabilir, kılı kırk yarabiliriz. Sigorta ve vergi konularında detaylarla uğraşmak zorunda kalabiliriz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 1 – 7 Ağustos haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Beklenmedik kazançlar nedeniyle bu hafta sizin için bir nimet olabilir. Çabalarınız uygun sonuçları sağlayacak ve uzmanlık alanınızda ilerleyeceksiniz. Bununla birlikte, bazen inançlarınız hakkında tartışmalara neden olabilecek aşırı güçlü bir görüş geliştirebilirsiniz.

Babanızla bir anlaşmazlık yaşamanız evde işleri biraz gerginleştirebilir. Bu nedenle, uygun konuşma tavırlarını ve açık fikirliliği sürdürmek çok önemli olacaktır çünkü ondan gelecek herhangi bir öğüt veya tavsiye hayatınızı değiştirme gücüne sahiptir. Sağlığınıza dikkat edin ve bu sefer ağırdan alın.

Artık kendi değerinizi daha iyi fark ediyorsunuz. Önceliği isteklerinize ve ihtiyaçlarınıza vermediğiniz anların acısını çıkarabilirsiniz. Tatil ve bakım planlarınız, kendi işinizi kurmakla ilgili düşünceleriniz ağır basabilir. Yer değişikliği, terfi ve, yeni sorumluluklar gündeme gelebilir. İş başvurularınız ve görüşmeleriniz için ideal bir haftadasınız. Sağlığınızla ilgili sevindirici gelişmeler söz konusu olabilir.


4 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor. Evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkacaktır. Eşimiz ya da partnerimiz ile bol bol iletişim kuracağımız, hararetli konuşmalar yapabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Bu süreçte, eleştirilerimiz ile kırıcı olmaktan kaçınmamızda ve karşımızdaki kişinin söylemlerine kulak vermemizde yarar var. Daha anlayışlı olmaya çalışmalıyız.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu: Becerilerinizi geliştirin.
  • Boğa burcu: Bekleyen işlerinizi tamamlayın.
  • İkizler burcu: Cesur olun.
  • Yengeç burcu: Gayrimenkule yatırım yapmayı düşünün.
  • Aslan burcu: Stratejinizi sağlam tutun.
  • Başak burcu: Çözüm bulmak için iç sesinizi dinleyin.
  • Terazi burcu: Kelimelerinizi dikkatli seçin.
  • Akrep burcu: Rekabetçi kalın.
  • Yay burcu: Kariyer hedeflerinizi planlayın.
  • Oğlak burcu: Yeteneklerinize inanın.
  • Kova burcu: Sakinliğinizi koruyun.
  • Balık burcu: Öğütlere kulak verin.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.