Astroloji: 11 – 17 Temmuz haftalık burç yorumları

Astroloji: 11 – 17 Temmuz 2022 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 11 – 17 Temmuz haftalık burç yorumları. 11 Temmuz, 12 Temmuz, 13 Temmuz, 14 Temmuz, 15 Temmuz, 16 Temmuz ve 17 Temmuz tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Haftanın genel etkileri:

Bu haftaya 13 Temmuz Çarşamba günü gerçekleşecek Oğlak Dolunayı damgasını vuruyor. Uzun süreli ilişkilerde evlilik kararı alınabileceği gibi sorunlu evliliklerde de boşanma kararı alınabilir. Evli olanlar çocuk sahibi olacaklarını öğrenebilirler. Taşınmaya karar verebilir ya da evimizle ilgili köklü değişiklikler yapabiliriz. Aile bireyleri ile ilişkilerimizi gözden geçirmemiz gerekebilir. Aynı zamanda kariyerimizle ilgili konular da ön plana çıkabilir. Kariyerimizle ilgili rahatsızlık duyduğumuz konular dayanılmaz bir noktaya gelebilir, bizi yeni kararlar almaya ve de dönüşüme zorlayabilir. Gizli kalmış konuların gün ışığına çıkması söz konusu olabilir. Sır olarak kalmasını istediğimiz konuların açığa çıkmasına engel olamayabiliriz.


Burçlara göre haftanın tavsiyeleri yazının sonunda

koç burcu

Koç burcu 11 – 17 Temmuz haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta, Çarşamba günü gerçekleşecek Dolunay ile birlikte üst düzey yöneticiler ve kariyeriniz ile ilgili güzel haberler alabilir, önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Önümüzdeki 2 haftalık süreçte, aile bireylerinin ya da yöneticilerinin baskısını üzerinde hissetmen mümkün. Kariyerini gözden geçirebilir, iş değiştirebilir ya da başarılı olmak için çok çalışabilirsin. Gerek özel hayatında gerek iş hayatında üstlendiğin sorumluluklar seni yıpratabilir.

Öte yandan Dolunay, özellikle iş hayatın ve sosyal yaşamınla ilgili bir değişimin habercisi olabilir. Sosyal statünüzü kuvvetlendirecek yaşantı tecrübeleri edinebilirsiniz. Bu dönemdeki gelişmeler, seni hayati kararlar olmaya ve hayatında bir dönemi kapatmaya zorlayabilir. İşten ayrılabilir ya da terfi alabilirsin. Ev değiştirmen mümkün.

Attığın adımların sonuçlarını almaya başlayabilirsin. Duygusal anlamda kendinizi kuvvetlendirmeniz gereken bir dönem. Kariyerinizde yaşayacağınız belirgin yükseliş sizi özel hayatınızda da mutlu edecek. Eski bir ilişkinin önünüze gelmesi ile birlikte karar verme süreci yaşayabilirsiniz veya eski dargınlıkların barışması da söz konusu olabilir. Aynı zamanda kendinizi çekici ve fazlasıyla enerjik hissedebilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burcu 11 – 17 Temmuz haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta meydana gelecek Dolunay sizin 9’uncu evinizde gerçekleşecek. Yurtdışı, basın medya ticaret gibi işlerinizde birtakım değişimler ve gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hedef ve idealleriniz ile ilgili konularda önemli sonuçlanmalar gözükmekte. Yurtdışına yerleşmek veya eğitim alanında önemli bir yer edinmek için kolları sıvayabilir ve bir an önce hazırlık aşamasına geçebilirsiniz. İstediğiniz yaşam yolunuzu belirlemek için artık bazı şeyleri bitirmeniz gerekebilir.

Dolunay’la birlikte kardeşler, kuzenler ve de yakın çevrenle ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. Yüksek öğrenim, yurt dışı ve mahkemelerle ilgili konular sonuçlanabilir. Dolunay, seni daha çok zihinsel olarak etkileyebilir. Tecrübelerin olayları ele alış biçimini değiştirmene neden olabilir. Hayatı daha farklı görmeye başlayabilirsin.

Emek vermeniz gereken bir dönemin başlangıcına doğru yol alıyorsunuz. Belki size gelen teklif istediğiniz özellikte olmayabilir. Ancak yine de küçük adımlarla başlayarak istediğiniz yönde işinizi büyütebilirsiniz. Artık yaşamanızda bazı konulara netlik kazandırmanız gerekiyor.

ikizler burcu

İkizler burcu 11 – 17 Temmuz haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta, Çarşamba günü gerçekleşecek Dolunay ile birlikte finansal konularla ilgili bir türlü toparlayamadığınız konular gündeme hayatınızda yeni bir ivme kazanabilir. Borç almak, finansal kaynaklar bulmak adına önemli adımlar atabilir, kişisel ilişkilerinizde de önemli süreçler başlatabilirsiniz.

Bu dönemde eşinin finansal kaynaklarıyla ilgili bir dönüşüm gündeme gelebilir. Miras, sigorta, prim gibi konularda yaşanan sorunlar çözüme kavuşabilir. Parasal krizlerini gözden geçirebilir ve çözüm arayışına girebilirsin. Maddi ve manevi paylaşımların ve de seni içsel olarak huzursuz eden konularla ilgili kararlar alabilirsin. Bu dönemde aşırı harcamalar yapmaktan kaçınmalısın.

İlişkilerinizde ciddi anlamda vermiş olduğunuz sınavların olumlu sonuçlanmalarını yaşayabilirsiniz. Bu dönemde yine kazancınız artarak birtakım ödemeler yapabilirsiniz. Finansal yatırım fırsatları ile karşılaşabilir bazı borçlarınızı yapılandırmak adına girişimde bulunabilirsiniz. Ayrıca şimdiye kadar izlemiş olduğunuz maddi politikanızda tam tersi bir yol izleme kararı alabilirsiniz. Baba, eş veya patronlarınız ile ilgili çekişmelere dikkat etmelisiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu 11 – 17 Temmuz haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta karşıt burcunuz Oğlak’ta gerçekleşecek dolunay, sizin için zorlu 1-2 haftanın habercisi olabilir. Ancak aynı zamanda ev, aile ve kariyerle gibi yaşamsal konularda bir dönüm noktasında olduğunu da hatırlatmakta fayda var. Bu dönemde ne kadar zorlanırsan zorlan sorumluluklardan kaçmamalı, üstüne düşenleri eksiksiz yerine getirmelisin.

Sosyal statünüzü güçlendirecek, toplum içindeki duruşunuzu öne çıkartacak birtakım yaşantı tecrübeleri edinebilirsiniz. Üst düzey yöneticiler ve kariyeriniz ile ilgili beklenmedik güzel haberler alabilir, önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Geçmiş bir ilişki kafanızı karıştırabilir. Belki kaybettiklerinizin iadesini alabileceğiniz bir dönem içinde olabilirsiniz. Cesur olmanız ve değişimden korkmamanız gereken bir zaman dilimi.

Özellikle ev, aile ve kariyerle ilgili konularda bir dönüm noktası olabilir. Evlilik kararı alabilirsin ya da evliliğinle ilgili olarak seni rahatsız eden koşulları değiştirmek için karar alabilirsin. Eşini daha fazla sorumluluk alması için zorlayabilirsin. Yakın ilişkilerde sorunlar yaşanması olası, bu nedenle sağduyulu davranmaya çalışmalısın.

aslan burcu

Aslan burcu 11 – 17 Temmuz haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Çalışma ortamınızda değişimler yaşamaya açık olun. Eğer kendi işinizin patronu iseniz çalışanlar arasında büyük bir memnuniyetsizlik hissedebilir ve hatta işten çıkma sözleri dahi duyabilirsiniz. Eğer çalışan iseniz çalışma arkadaşlarınız ile ilgili birtakım değişimler ve size verilen sorumluluklar da artışlar olabilir.

Etkisi 2 hafta sürecek bu Dolunay, iş ortamında yaşanacak gerginliklere işaret ediyor. Çalışma arkadaşlarınla aranda rekabete dayalı anlaşmazlıklar olabilir. Aynı şekilde akrabalarınla da problemler yaşayabilirsin. Gerek evde gerek işte gündelik sorumlulukların artabilir, her zamankinden daha çok çalışman gerekebilir. Bu yoğun tempoda sağlığını ihmal etmemelisin. İş konusundaki bu istikrarsız gidiş canınızı sıkabilir ve ikinci bir işe yönelmek isteyebilirsiniz.

Bu dönemde özellikle sağlığına dikkat etmelisin. Akrabalarla ilgili konular gündeme gelebilir. Kendinle ya da yakın akrabalarınla ilgili hastane süreçlerini canını sıkabilir. Çalışma ortamın ve iş hayatınla ilgili sorunlar gün ışığına çıkabilir. Çalıştığın ortamı değiştirmek durumunda kalabilirsin. Görev değişikliği söz konusu olabilir. Çalışma arkadaşlarında aranda rekabet artabilir. Ayrıca ruhsal anlamda duygusal hayatınızı iyileştirecek sürpriz yenilikler olabilir.

başak burcu

Başak burcu 11 – 17 Temmuz haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta Çarşamba günü gerçekleşecek Dolunay, aileniz ile ilgili birtakım sorumlulukları ön plana çıkarabilir. Anne ve babanızın sağlık durumları ile ilgilenebilirsiniz. Aynı zamanda taşınma, yer değişimi, gayrimenkul sahibi olma gibi ani kararlar verebilirsiniz. Aşk ve ilişkilerden yana şanslı bir dönem içinde de olabilirsiniz. Yeni bir ilişki ve hayatınızın dinamiğini değiştirecek güzel bir ilişki sizi mutlu edecektir.

Bu Dolunay, özellikle romantik ilişkilerini, aşk hayatını ve çocuklarla ilgili konuları etkileyebilir. Dolunay, senin için yaşamdan keyif almakta zorlanacağın, keyifleri sorumluluk haline dönüştüreceğin bir döneme işaret ediyor. Romantik ilişkilerde duygularınla mantığın arasında kalabilir, bu nedenle ruhsal olarak yıpranabilirsin. Karşındaki insana duygularını anlatmakta zorlanabilir ya da onun seni anlamadığını düşünebilirsin.


Bu dönemde aşık olabilirsin. Mevcut ilişkini gözden geçirebilir, ilişkine ciddiyet kazandırmak isteyebilirsin. Bu dönemde hayatın keyifli taraflarına değil, görev ve sorumluluklarına odaklanabilirsin. Çocuk sahibi olmaya karar verebilirsin. Geçmiş aşk ve ilişkiler de bu konulara dahil olabilir. Yaşamınızda önemli yer edinen erkek figürleriyle zıtlaşmamaya dikkat etmelisiniz. Olayları duygularınla değil, mantığınla değerlendirmelisin.

terazi burcu

Terazi burcu 11 – 17 Temmuz haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta Çarşamba günü gerçekleşecek Dolunay sizin 4. eviniz olan anne baba, taşınma, yuva, gayrimenkuller ile ilgili alanlarınıza vurgu yapacak. Yakın çevre kişileriniz ve sosyal çevre tanıdıklarınız arasında kalabilecek bazı olaylara şahit olabilirsiniz ve hangisinden yana olacağınızı kestirmek de zorlanabilirsiniz. Yaşamınızda bu gibi çekişmelerin olması ve sizin kariyer konusunda hâlâ belirsizlikler taşıyan düşüncelere sahip olmanız bazı konularda sizleri sağlıklı kararlar alma noktasında zorlayacaktır.

Bu Dolunay’la birlikte yaşamsal konuları ilgilendiren kararlar alman söz konusu olabilir. Özellikle eviniz, aileniz ya da kariyerinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Aldığınız kararların gerçekçi ve hayata geçirilebilir olduğundan emin olmalısınız. Hem evde hem iş yerinde son derece yorucu bir dönemden geçiyor olabilirsin, üzerinde ciddi bir baskı hissedebilirsin. Bu hissiyatın kararlarını etkilemesine izin vermemeli, sorumluluklarından kaçmamalısın.

Patronlarınızla veya aile bireylerinizle ilgili sizin yaşantınızda başarı getirecek bir destek görebilirsiniz. Kariyerin, evin ve ailenle konular gündeme gelebilir. Aile bireylerinle yaşayacağın gerginlik seni yeni bir tutum takınmaya itebilir. Kariyerinle ilgili konularda emeklerinin karşılığı almak isteyebilirsin. Evlilik kararı alabilir, ev sahibi olmak için adım atabilirsin. Hayatında yeni başlangıçlar yapabilirsin.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 11 – 17 Temmuz haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Yakınlarımızla olan ilişkimizi hem sorumluluk yönüyle hem ciddiyetle hem de sağlam hale getirme yönünde etkili bir hafta. 13 Temmuz Çarşamba günü gerçekleşecek Dolunay sizin üçüncü eviniz olan yakın çevre arkadaşlar, akrabalar, kuzenler kardeşler ile ilgili birtakım konularda ani gelişmeler yaşayacağınızı ve iletişimsel konuların daha ön plana çıkacağını gösteriyor.

Hakkınızda çıkan bazı dedikodular ile yüzleşebilir, kendinizle ve yaşam ile ilgili daha radikal kararlar alabilirsiniz. Dolunay yakın çevrenizle ilişkilerinizde sorunlara neden olabilir. Kardeş, kuzen ya da komşularınla ilgili gelişmeler, seni yeni kararlar almaya zorlayabilir. Bu dönemde çevrene karşı kırıcı bir dil kullanmaktan kaçınmalı, sözlerinden sorumlu tutulacağını unutmamalısın. İmza atmanı gerektiren işlerde de dikkatli olmalısın.

Bu dönemde yakın çevrenizden özellikle kadın figürlerinden büyük destekler alabilir iletişimsel konularda onların yardımına muhtaç olabilirsiniz. Ayrıca eğitim alanında kendilerini geliştiren akrepler için hızlı kararlar almaları gereken bir süreç başlayabilir. Sözleşmelerinizi yaparken çok dikkat etmeli, gerekirse mevzuat ve kanun bilen birilerinden danışmanlık almanızı tavsiye edebiliriz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 11 – 17 Temmuz haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta, 13 Temmuz Çarşamba günü gerçekleşecek Dolunay sizin 2’nci evinizde gerçekleşiyor. Bu da para ve maddi kazanımlarınız ile ilgili konularda çözümler bulmanıza yardımcı olacağı anlamına geliyor. Yeni yatırım planları yapabilir ve bazı konularda paranızı arttırma yoluna gidebilirsiniz. Ancak yine de söylentilerle hareket etmeyip atacağınız adımı iyice düşündükten sonra hareket etmeniz daha yararlı sonuçlar verecektir.

Maddi açıdan güçlenmek, güvence sahibi olmak, yatırım yapmak, daha dikkatli şekilde harcamalarda bulunmak arzumuz bu hafta öne çıkabilir. Dünyanın türlü halleri var, hiçbir şeyin garantisi yok, ne olursa olsun bir kenarımda param olsun diye düşünmeye başlamış olabilirsiniz. Önümüzdeki 15 günlük süreçte maddi kaynaklarınla ilgili kısıtlanmalar yaşayabilirsin. Kendini finansal olarak disipline etmende ve aşırıya kaçan harcamalar yapmaktan kaçınmanda yarar var. Üzerinde sahip olduğun yetenekleri paraya çevirmen konusunda bir baskı olabilir.

Bu dönemde tutumlu olmanda ve borçlanmamanda yarar var. Kazancını arttırmak isteyebilirsin, bu konuda attığın adımların sonuçlarını almaya başlayabilirsin. Yeteneklerini daha fazla para kazanmak için kullanmak isteyebilirsin. Verdiğin borçları geri alman da mümkün. Özetle finansal durumlarda telaşlı ve düşünmeden davranmak size kayıplar getirebileceği gibi bunun tam tersi davranış içinde olmak size kazançları da beraberinde getirebilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 11 – 17 Temmuz haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Ciddiyet ve sorumluluk olguları bu hafta ön plana çıkıyor. Bir şey size göre ya sağlam olmalı ve yahut kesip atmalı. Bir iş ya başarılı sonuçlanmalı veya hiç girişmemeli. Bu kadar kritik ettiğiniz için, kendi kendinizi yorduğunuzu belki de fark etmiyorsunuz. Oysaki bu hafta gerçekleşecek Dolunay’da biraz işbirliğine açık olmak, gerekirse destek istemek, zorlandığınız konularda gücünüz tükendiğinde bunu ılımlı şekilde ifade etmek gayet yerinde olur.

Dolunay, hayatında yeni bir dönemin habercisi olabilir. Evlilik, boşanma, çocuk sahibi olma, taşınma ya da iş değiştirme gibi oldukça önemli konularda bir karar alabilirsin. Bu dönemde attığın adımların etkilerinin uzun soluklu olacağını unutmamalısın. Kendi bildiğin yoldan gitmek isteyeceksin ama karşındakileri sana uyum sağlamaları için fazla zorlamamalısın. Sağlıkla ilgili konularda ise yorgunluktan dolayı vücudunuzun zayıf düşmesine ve özellikle beslenmenize karşı daha dikkatli olmanızda fayda vardır.

Bu Dolunay ile birlikte partnerinizle yaşadığınız durumlar hayatınızı şekillendirmede bir dönüm noktası olabilir. Uzun zamandır hayatınızı paylaştığınız nice sıkıntılara karşı mücadele verdiğiniz bu kişi ile yollarınızı ayırma kararı alabilirsiniz. Özellikle ilişkilerinde fazlasıyla sorunlar yaşayanlar için böyle bir karar almaları söz konusu olabilir. İlişkisi olmayan oğlaklar ise yepyeni bir ilişki karar alabilir veya eski bir ilişkinin devamını yaşayabilirsiniz. İş ilişkilerinde ise özellikle ortaklık yaşadığınız kişilere karşı dikkatli olmalı özellikle bu ortağınız aile üyelerinizden birisi ise daha fazla hoşgörülü davranmalısınız. Çünkü bu alanda birtakım anlaşmazlıkların olabileceği görülüyor.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 11 – 17 Temmuz haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: İşlerimizi bitirmek, tedavi olmak, bir proje üzerinde düşünmek için bu hafta, Çarşamba günü gerçekleşecek dolunaydan yararlanabiliriz. Ancak kimi Kovalar için biraz daha zorlayıcı olabilir. Sözgelimi güvensizlik, ne yöne gideceğini bilmemek, ailenizle ilgili bir mesele, çocuklarla alakalı bir konuda kalıcı birtakım çözümler bulma yönünde olabilirsiniz. Yakın çevre akrabalarınızın sorumluluklarını gereğinden fazla üstlenmeyin.

Bu Dolunay, senin için oldukça zorlayıcı olabilir. Olayları kontrol etmekte zorlanabilirsin. Sağlık sorunları, dedikodular ya da düşmanlıklar gibi can sıkıcı konularla uğraşmak durumunda kalabilirsin. Sorumlulukların altında ezilmiş gibi hissetmen mümkün. İçine kapanman ve depresif bir ruh haline bürünmen olası. Sırların açığa çıkması, seni yeni kararlar almaya zorlayabilir.

Bu dolunay ile birlikte hayat tarzınızda önemli değişimler söz konusu olacaktır. Bu dönemi kendinizi ve bedeninizi koruyarak geçirmenizi ve ufak hesaplaşmalar içeresine girmemenizi tavsiye edebiliriz. Bilinçaltınızın gizli derinliklerinde oluşan bu dolunayı sizi bazı gizliliklerle yüzleştirecektir. Korkularınızla yeniden tanışmanız gerekebilir. Bilinçaltınızı etkileyen bazı olaylar ve korkular karşınıza baş edilmesi güç bir konu haline gelerek sizi rahatsız edebilir. Gizli kalmış bazı sorunlar ve konular ortaya çıkabilir. Öte yandan iş ortamınız ya da sorumluluklarınızla ilgili verdiğiniz çabaların sonuçlarını alabilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 11 – 17 Temmuz haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Arkadaşlarınız ve arkadaşlık ilişkilerinizdeki sadakatsizlik ile ilgili konular biraz canınızı sıkabilir. Sosyalleşmek isterken kendi başınıza kalmak da isteyebilirsiniz. Güven ve itimat sizin için önem kazanacak. Kariyeriniz ile ilgili iş ortamınızdaki arkadaşlık ilişkilerinize ayrıca dikkat etmelisiniz.

13 Temmuz’da gerçekleşecek Dolunay 4’üncü eviniz olan; ev, tadilat taşınma, yer değişikliği gibi konularda etkili olacak. Bu konularda birtakım düzenlemeler yapmanız için en uygun zamanlardır. Özellikle gayrimenkul alımları, vergi ve borçlanmaların daha ön plana çıkacağı bir süreç. Aile bireyleriyle ilgili birtakım sorumluluklar yüklenmeniz gerekebilir. Dolunay, arkadaş çevrenle ilişkilerinde de sorunlar yaşamana neden olabilir ve arkadaş çevreni değiştirmen gerektiğini fark edebilirsin. Gelecek hedeflerini gözden geçirebilir, daha gerçekçi hedefler belirlemek isteyebilirsin. İşten elde ettiğin kazançlarını arttırmak için adım atabilir, mesela zam isteyebilirsin. Çocuk sahibi olman da mümkün.


Ev alım ve satım konusunda belli bir girişim yapmak istiyorsanız bu dönem için çok iyi bir fırsat olduğunu söyleyebiliriz. Yine aynı şekilde kariyeriniz aksanında da yakalanacak fırsatlar sizi bekliyor olacak. Sözleşmeler yapmak ve projelerinizi başlatmak için uygun bir zaman dilimi. İlişkiler konusunda özellikle aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalara karşı dikkatli olmalı ve herhangi bir karar vermekten kaçınmalısınız. Dışarıdan ailenizin yönetmek isteyen kişilere karşı da kulağınızı kapatmanız faydanıza olacaktır.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu: Tecrübe edinin, sosyal statünüzü kuvvetlendirin.
  • Boğa burcu: Bazı şeyleri sona erdirme zamanı.
  • İkizler burcu: Aşırı ve gereksiz harcamalardan kaçının.
  • Yengeç burcu: Sağduyulu olun, değişime kucak açın.
  • Aslan burcu: Fiziksel ve ruhsal sağlığınıza dikkat edin.
  • Başak burcu: Olayları duygularınla değil, mantığınla değerlendir.
  • Terazi burcu: Hayatında yeni başlangıçlara kucak aç.
  • Akrep burcu: İmza atarken dikkatli olun, profesyonel danışmanlık alın.
  • Yay burcu: Yeteneklerini kazançlarını artırmak için kullan.
  • Oğlak burcu: İşbirliğine açık olun, destek istemekten çekinmeyin.
  • Kova burcu: Akrabalarınızın sorumluluklarını gereğinden fazla üstlenmeyin.
  • Balık burcu: Gerçekçi hedefler belirleyin, kazancınızı artırmak için harekete geçin.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.