Astroloji: 13 Temmuz Oğlak burcunda Dolunay burç yorumları

Astroloji: 13 Temmuz Oğlak burcunda Dolunay burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Dolunay burç yorumları

Astroloji: 13 Temmuz Oğlak burcunda Dolunay burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Öncelikle Dolunay’ın genel etkileri:

Bu Dolunay, kurallar ve ölçülü hareket etmenin önemini vurgulayacak. Önümüzdeki 15 günlük süreçte, görev ve sorumluluklarımızın bilinciyle hareket etmek büyük ölçüde önem taşıyor. Hayal dünyasına kapılmamalı, beklentilerimizi fazla yüksek tutmamalıyız. Yüksek beklentilerin gerçekleşmemesi, hayal kırıklığını fazlalaştıracaktır. Bunun sonucunda bedel ödemek zorunda kalmak ruhumuza ağır gelebilir. Elimizdekilerin kıymetine vurgu yapıyor bu Dolunay. Eyleme geçmeli, kendimizle yüzleşmeli, isteklerle beklentiler arasında kurulan köprüyü iyi analiz etmeliyiz. Bu, hayata ne kattıysan karşılığını alacağının tanımıdır.


Dolunayın asıl etkisi ise kariyer noktasında olacak. Birçok kişi iş hayatında radikal kararlar alacak. Bu dolunayı zorlu yapan hem Plüton hem de Merkür etkisidir. Plüton kariyer ve toplumsal statü konularında büyük bir değişime zorlarken, Merkür gezegenin etkisiyle ağzımızdan istenmeyen sözcükler dökülebilir. Kariyerimizle ilgili rahatsızlık duyduğumuz konular dayanılmaz bir noktaya gelebilir, bizi yeni kararlar almaya ve de dönüşüme zorlayabilir. Gizli kalmış konuların gün ışığına çıkması söz konusu olabilir. Sır olarak kalmasını istediğimiz konuların açığa çıkmasına engel olamayabiliriz. Sert etkilere sahip Oğlak Dolunay’ını minimum hasarla atlatabilmek ve mevcut gerilimi daha da fazla arttırmamak için dönüşüme direnmemeli, olayları olduğu gibi kabul etmeli ve mümkün olduğunca mantığımızla hareket etmeliyiz.

Dolunay’ın burçlara etkileri:

koç burcu

Koç burcu Dolunay burç yorumları

Koç burç yorumları: Kariyer hayatında kendini ifade etmekte zorlanılan konularda daha istekli olunacak. 15 günlük bu dönemde sıkışmışlık hissettiren düşüncelerin üstesinden gelmek mümkün. Ailevi konularda çok duygusal davranmamaya dikkat edilmeli. Dolunay, özellikle iş hayatın ve sosyal yaşamınla ilgili bir değişimin habercisi olabilir. Bu süreçteki gelişmeler, seni hayati kararlar olmaya ve hayatında bir dönemi kapatmaya zorlayabilir. İşten ayrılabilir veya terfi alabilirsin. Ev değiştirmen mümkün. Attığın adımların sonuçlarını almaya başlayabilirsin.

Bazı Koç burçları kariyer ve sosyal yaşamında zorlu bir dönem geçirebilir. Önümüzdeki günlerde, aile bireylerinin veya yöneticilerinin baskısını üzerinde hissetmen mümkün. Kariyerini gözden geçirebilir, iş değiştirebilir veya başarılı olmak için çok çalışabilirsin. Gerek özel hayatında gerek iş hayatında üstlendiğin sorumluluklar seni yıpratabilir. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda bir tamamlanma, bitiş ve sonlanma yaşayabilirsiniz. Bu üstlendiğiniz bir projenin sonuna gelmek olabileceği gibi bir süredir peşinde koşturduğunuz bir işin sonuna gelmek, üstlerinizden birinin istifası, terfisi veya görevden ayrılması gibi bir durumda olabilir.

Önemli bitişlerin önemli başlangıçlar getireceği bir dönemdesiniz. Çizgileri, nitelikleri belirgin hale gelen planlarınızın ve uygulamalarınızın son halini görebilirsiniz. Bu sayede izlediğiniz yol ile ilgili kararlarınızı da gözden geçirebilirsiniz. Kendinden emin duruşunuz, üstlerinizin dikkatinden kaçmayacaktır. Yeni tecrübeler edineceğiniz, yeni ilişkiler kuracağınız ve tutumlarınızı ilişkilerinize göre güncelleyeceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Dolunayın Mars ile kuracağı kontak, adımlarınızı güçlendireceği gibi parasal anlamda da önemli gelişmeleri beraberinde getiriyor. Emeklerinizin sonucunda kazanmaya başlıyorsunuz.

boğa burcu

Boğa burcu Dolunay burç yorumları

Boğa burç yorumları: İnançlar, hukuki konular ve yurt dışı bağlantılı işler gündemde olacak. Yol alınamadığı düşünülen fikirlerle ilgili ilerleme şansı bulunabilir. Ailevi konularda olaylar planlandığı gibi gitmeyebilir. Dolunay ile birlikte kardeşler, kuzenler ve de yakın çevrenle ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. Yüksek öğrenim, yurt dışı ve mahkemelerle ilgili konular sonuçlanabilir. Dolunay, seni daha çok zihinsel olarak etkileyebilir. Tecrübelerin olayları ele alış biçimini değiştirmene neden olabilir. Hayatı daha farklı görmeye başlayabilirsin.

Dolunayla birlikte hayata bakışını gözden geçirmek durumunda kalabilirsin. Olaylara daha karamsar bir gözle bakman mümkün. Özellikle kardeşler, kuzenler, yaşadığın çevre ile ilgili konular, olayları ele alış biçimini değiştirmeni gerektirebilir. Yüksek öğrenim ve yurt dışıyla ilgili konular sonuçlanabilir, gelişmeler tam olarak arzu ettiğin gibi olmayabilir. 15 günlük bu dönemde hukuksal, eğitim, iletişim ve akrabalarla ilgili konularda bir tamamlanma, sonlanma ve bitiş yaşayabilirsiniz. Seyahatlerde organize edebilirsiniz. Son dakika aksiliklerine karşı temkinli olmanızda yarar var.

Bu Dolunay’ın etkisiyle artık hayatınızı istediğiniz noktadan yaşamaya başlayabilirsiniz. Bazı konularda son noktaya geldiğinizi düşünebilirsiniz. Bu da size gerçekler istekleriniz doğrultusunda harekete geçme dürtüsü katacaktır. Artık emek vermekten, çalışmaktan kaçınmamanız gerektiği gerçeğini kabulleniyorsunuz. Dil eğitimi, yurtdışı veya başka bir şehirde yaşamakla ilgili kriterleriniz, girişimleriniz son halini alabilir. Devletle ilgili işlemleriniz, hukuksal beklentileriniz çözüme kavuşabilir. Parasal anlamda da ise söz verilmiş ve hak edilmiş ödemelerinizi tahsil edebilirsiniz. Ekonomik olarak kendinizi güçlü hissedeceksiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu yorumları

İkizler burç yorumları: Finansal konular, gelir gider dengeleri gündemde olacak. 15 günlük bu dönemde bazı korkuları veya göze alınamayan riskleri aşma fırsatı bulunacak. İş ortamında iletişim sorunları yaşanabilir. Bu süreçte eşinin finansal kaynaklarıyla ilgili bir dönüşüm gündeme gelebilir. Miras, sigorta, prim gibi konularda yaşanan sorunlar çözüme kavuşabilir. Parasal krizlerini gözden geçirebilir ve çözüm arayışına girebilirsin. Maddi ve manevi paylaşımların ve de seni içsel olarak huzursuz eden konularla ilgili kararlar alabilirsin. Bu dönemde aşırı harcamalar yapmaktan kaçınmalısın.

Finansal konular üzerinde ciddi bir baskı yaratabilir, kendini maddi anlamda kısıtlanmış hissedebilirsin. Özellikle başkalarıyla ortak kullandığın kaynakların idaresinde karşındaki insanlarla anlaşmazlıklar yaşaman mümkün. Başkalarına ait finansal kaynaklar, krediler, ödemeler gibi konular hayatınızda çok daha görünür bir hale gelebilir. İş yatırımı yapmak, iş büyütmek veya iş yeri açmak için de güzel destekler alabilirsiniz. Finansal yetersizlikler seni ruhsal olarak da yıpratabilir. Harcamalarında disiplinli davranman bu süreci zararsız atlatmanı sağlayabilir.

Parasal anlamda nasıl rahata kavuşacağınızla ilgili planları uygulamaya koyuyorsunuz. Borçlarınızı, ödemelerinizi tahsil edebilir, ailenizden ve yaptığınız ek işlerden destekler görebilirsiniz. Yeni finansal kaynaklar bulmak, düzenli bir çaba göstereceğiniz alanlarda yer almak isteyebilirsiniz. Psikolojik açıdan sizi yoran ve amacınızdan uzaklaştıran ilişkilere son veriyorsunuz. Sadece duygusal değil, aile ve çevrenizdeki insanlarla aranızda yeni mesafeler belirleyebilirsiniz. Hayatınızdaki otorite figürleriyle gireceğiniz diyaloglar önemli olabilir, söylemlerinize dikkat etmenizde fayda var.

yengeç burcu

Yengeç burcu Dolunay burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Karşıt burcun olan Oğlak’ta gerçekleşecek Dolunay, özellikle ev, aile ve kariyerle ilgili konularda bir dönüm noktası olabilir. İş birliği yapılan alanlar ve ikili ilişkiler gündemde olacak. Daha esnek ve merhametli bir bakış açısı geliştirmenin ilişkilere olumlu destek vereceği bir dönem. Maddi konularla ilgili gerginlikler yaşanabilir. Evlilik kararı alabilirsin veya evliliğinle ilgili olarak seni rahatsız eden koşulları değiştirmek için karar alabilirsin. Eşini daha fazla sorumluluk alması için zorlayabilirsin. Yakın ilişkilerde sorunlar yaşanması olası, bu nedenle sağduyulu davranmaya çalışmalısın.

Dolunay, bazı Yengeç burçları için bir hayli zorlu günlerin habercisi olabilir. Ancak aynı zamanda ev, aile ve kariyerle gibi yaşamsal konularda bir dönüm noktasında olduğunu unutmamalısın. Bugünlerde ne kadar zorlanırsan zorlan sorumluluklardan kaçmamalı, üstüne düşüne eksiksiz yerine getirmelisin. Ortaklıklar, partner ilişkileri, sözleşmeler, anlaşmalar ve kendini açıkça gösteren düşmanlar bölümünde gerçekleşecek olan bu Dolunay bir takım sonlanmalara, bitişlere işaret ediyor. Olası kötü niyetli kişiler renklerini bu Dolunay zamanında daha çok belli edecekler.

Geçmişte yaşadıklarınız, hatalarınız ve mutluluklarınızdan çıkaracağınız dersler vereceğiniz kararlarda belirleyici olabilir. Bu süreç içerisinde duygularınızı doğru yönetmeniz, ilişkilerinizin gerçek yanlarına odaklanmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz. Kesin bir tavır sergilemek, atacağınız adımları da kesinleştirebilir. Önemli bitiş ve başlangıçlara hazırlıklı olmalısınız. Öfkenize değil, mantığınıza uymanız gereken bir zamandasınız.

aslan burcu

Aslan burcu Dolunay yorumu

Aslan burç yorumları: Sağlık, gündelik rutinler ve evcil hayvanlar gündemde olacak. Bağımlılıklardan kurtulabilmek için destekli bu dolunayda görülemeyen görülebilir. Riskli kararlardan uzak durmak önemli. 15 günlük bu dönemde özellikle sağlığına dikkat etmelisin. Akrabalarla ilgili konular gündeme gelebilir. Kendinle veya yakın akrabalarınla ilgili hastana süreçlerini canını sıkabilir. Çalışma ortamın ve iş hayatınla ilgili sorunlar gün ışığına çıkabilir. Çalıştığın ortamı değiştirmek durumunda kalabilirsin. Görev değişikliği söz konusu olabilir. Çalışma arkadaşlarında aranda rekabet artabilir.

Dolunay, özellikle iş ortamında yaşanacak gerginliklere işaret ediyor. Çalışma arkadaşlarınla aranda rekabete dayalı anlaşmazlıklar olabilir. Aynı şekilde akrabalarınla da problemler yaşayabilirsin. Gerek evde gerek işte gündelik sorumlulukların artabilir, her zamankinden daha çok çalışman gerekebilir. Bu yoğun tempoda sağlığını ihmal etmemelisin. İş ve çalışma ortamınıza ilişkin konular ön planda olacak. İşinizi, çalışma ortamınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Sağlığınıza biraz dikkat! Özellikle dişlere, kemiklere, cilde ve böcek sokmalarına karşı tedbirli olun.

Sevgili Aslanlar, günlük yaşantınızı önemli derecede etkileyecek gelişmeler kapınızı çalabilir. Bunlar birer sürpriz değil, emeklerinizin ve kurduğunuz sistemin getirileri olacaktır. Yer değişikliği, yeni sorumluluklarla ilgili konular karşınıza gelebilir. Değişmeye ve yeni kurallarla yaşamaya istekli olmalısınız. Bu sayede günlük hayatınızın akışını kontrol altında tutabilir, kazancınızı ve zamanınızı daha iyi yönetebilirsiniz. Yoğun ve iş bitirici bir süreç yaşayabilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu Dolunay yorumu

Başak burç yorumları: Aşk hayatı, yaşamdan keyif alınan alanlar gündemde olacak. İkili ilişkilere ve çocuklarla ilgili konulara adil yaklaşılırsa güzel gelişmeler yaşanabilir. Gizli işler sorunlara sebep olabilir, dikkat edilmeli. Dolunay, özellikle romantik ilişkilerini, aşk hayatını ve çocuklarla ilgili konuları etkileyebilir. Aşık olabilirsin. Mevcut ilişkini gözden geçirebilir, ilişkine ciddiyet kazandırmak isteyebilirsin. Bu Dolunay, eğer ki hayatınızda biri yok ise aşk kapınızı aralık bırakmanızda fayda var.

Dolunay, senin için yaşamdan keyif almakta zorlanacağın, keyifleri sorumluluk haline dönüştüreceğin bir döneme işaret ediyor. Romantik ilişkilerde duygularınla mantığın arasında kalabilir, bu nedenle ruhsal olarak yıpranabilirsin. Karşındaki insana duygularını anlatmakta zorlanabilir veya onun seni anlamadığını düşünebilirsin. Eğer hayatınızda biri var ise flört olarak onunla ilişkinizi ciddi bir boyuta ve sevgili olma yoluna taşıyıp taşımayacağınıza karar verebilirsiniz. 15 günlük bu dönemde hayatın keyifli taraflarına değil, görev ve sorumluluklarına odaklanabilirsin. Çocuk sahibi olmaya karar verebilirsin. Olayları duygularınla değil, mantığınla değerlendirebilirsin.


Sevgili Başak burçları, bu dolunay aşk ve ilişkilere olan bakış açınızı değiştirebilir. Özel hayatınızı etkileyecek kararlar alabilirsiniz. Duygularınızdan emin olduğunuzu fark ediyorsunuz. Bu da konuşmanızı, fikirlerinizi ve kriterlerinizi sunmanızı daha iyi sunmanızı sağlayacaktır. Çocuk sahibi iseniz, onların yaşantısını maddi ve sosyal açıdan garanti altına alacak yatırımlar yapabilirsiniz. Finansal konularda kendinizi güvende hissedeceğiniz, çalışmalarınızın karşılığını alabileceğiniz fikirler üzerinde düşünebilirsiniz. Partneriniz, patronunuz, arkadaşlarınız veya ailenizdeki erkek figürleriyle kesin konuşmalar yapabilirsiniz. Eleştirilerinizin yapıcı olmasına dikkat etmelisiniz.

terazi burcu

Terazi burcu Dolunay burç yorumları

Terazi burç yorumları: Ebeveynlerle ve yaşanılan alanla ilgili konular gündemde olacak. Uzun süredir emek verilmiş işlerden olumlu geri dönüşler olabilir. Arkadaş çevresinde yaşanacak gerginliklere karşı sakin kalmaya dikkat edilmeli. Bu Dolunay ile birlikte yaşamsal konuları ilgilendiren kararlar alman söz konusu olabilir. Kariyerin, evin ve ailenle konular gündeme gelebilir. Aile bireylerinle yaşayacağın gerginlik seni yeni bir tutum takınmaya itebilir. Kariyerinle ilgili konularda emeklerinin karşılığı almak isteyebilirsin. Evlilik kararı alabilir, ev sahibi olmak için adım atabilirsin. Hayatında yeni başlangıçlar yapabilirsin.

Evin, ailen veya kariyerinle ilgili önemli kararlar alabilirsin. Aldığın kararların gerçekçi ve hayata geçirilebilir olduğundan emin olmalısın. Hem evde hem iş yerinde son derece yorucu bir dönemden geçiyor olabilirsin, üzerinde ciddi bir baskı hissedebilirsin. Bu hissiyatın kararlarını etkilemesine izin vermemeli, sorumluluklarından kaçmamalısın. Ev, yuva, aile ve yerleşime ait bir takım konular gündeme gelebilir. Bir taşınma, yer değiştirme durumu olabilir, aradığınız özellikte evi bulabilirsiniz. Dolunay gergin etkilere sahip olacağı için komşularınızla veya aile içi ilişkilerde gerginliklerden kaçınmakta yarar var.

Taşınma, ev düzenlemeleri, ev içi kurallarınız, evlilik beklentilerinizle ilgili konuşmalar yapabilirsiniz. Kontrolü ve inisiyatifi elinize alacağınız bir süreç olabilir. Zaman zaman zıtlıklar yaşasanız da aile büyüklerinizin maddi ve manevi destekleriyle isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bugüne kadarki tutumlarınızın karşılıklarını görebilirsiniz. Dolayısıyla ne görmek istiyorsanız ona göre hareket etmeniz fazlasıyla önemli olacaktır.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Dolunay yorumu

Akrep burç yorumları: Kardeşler, yakın çevre ilişkileri ve eğitim konuları gündemde olacak. Aşk hayatında iletişimin daha yapıcı olması olumlu gelişmeler getirebilir. İş hayatındaki rekabet bazı gerginliklere yol açabilir. Dolunay, yakın çevrenle ilişkilerinde sorunlara neden olabilir. Kardeş, kuzen veya komşularınla ilgili gelişmeler, seni yeni kararlar almaya zorlayabilir. 15 günlük bu dönemde çevrene karşı kırıcı bir dil kullanmaktan kaçınmalı, sözlerinden sorumlu tutulacağını unutmamalısın.

Yakın çevrenle ilişkilerini gözden geçireceğin bir dönemdesin. Hakkında olumsuz konuşan insanların varlığını fark edebilirsin, duyacağın şeyler canını sıkabilir. Duygu ve düşüncelerini anlatma zorlanabilir, kendini savunamayabilirsin. Özellikle kardeşler, kuzenler veya komşularla ilişkiler seni duygusal olarak yıpratabilir. Özellikle yakın çevrenizle ilişkilerinizi düzenlemek için destekleyici bir dönem olabilir. 26 Haziran itibariyle önemli iş anlaşmaları, sözleşmeleri imzalamak için güzel etkileri söz konusu olabilir. Ancak dikkatli olmanda fayda var.

Sevgili Akrep burçları, bu dönemde çevrenizdeki insanlara hangi mesafede durmanız gerektiğini anlayabilirsiniz. Birlikte iş yapabileceğiniz, güveneceğiniz ve sizi bir yerlere taşıyabilecek insanlarla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Kendinizi geliştirmek adına yapacağınız en büyük iyi bu olabilir. Ticari girişimlerinizin maddi getirileri gelebilir, alacaklarınızı tahsil edebilir, bundan sonra yol alacağınız işleri netleştirebilirsiniz. Trafikte ve toplu taşıma da, hem insan ilişkilerine de araç kullanımına karşı dikkatli olmalısınız. Öfkenize yenilmeden, amaçlarınızı bir hırsa dönüştürmeden hareket etmeyi öğreniyorsunuz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Dolunay burç yorumları

Yay burç yorumları: Kazançlar ve değer verilen alanlar gündemde olacak. Evle veya ebeveynlerle ilgili maddi konularda bazı fırsatlarla karşılaşılabilir. Seyahatlerde yaşanabilecek aksaklıklara dikkat edilmeli. Dolunay, seni özellikle finansal konularda etkileyecek. 15 günlük bu dönemde tutumlu olmanda ve borçlanmamanda yarar var. Kazancını arttırmak isteyebilirsin, bu konuda attığın adımların sonuçlarını almaya başlayabilirsin. Yeteneklerini daha fazla para kazanmak için kullanmak isteyebilirsin. Verdiğin borçları geri alman da mümkün.

Dolunay, kendini maddi açıdan güvensiz hissetmene neden olabilir. Önümüzdeki günlerde maddi kaynaklarınla ilgili kısıtlanmalar yaşayabilirsin. Kendini finansal olarak disipline etmende ve aşırıya kaçan harcamalar yapmaktan kaçınmanda yarar var. Üzerinde sahip olduğun yetenekleri paraya çevirmen konusunda bir baskı olabilir. Finansal konular bu Dolunay’ın ilgi odağı olacak. Kazançlarınızı arttırabilir, evinizdeki eşyaları yenileyebilirsiniz. Alternatif para kazanma yolları arayabilir veya yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Gereksiz fuzuli harcamalardan uzak durun.

Sevgili Yay burçları, sizler için parasal açıdan kazançlı çıkacağınız günler başlıyor. Güvenli ve istikrarlı yatırımlar yapmak, iş gücünüzü arttırmak, değer verdiğiniz konular üzerinde çalışmak için tüm fırsatları değerlendirebilirsiniz. Bu değerlendirmelerinizin sonucunu, bugüne kadarki girişimleriniz belirleyecektir. Yaşadığınız sorunlara çözüm bulabilir, gerekli olanın ne olduğunu daha net görebilirsiniz. Gelir gider dengenizi gözden geçirmek eksiklerinizi bulmanızı kolaylaştırabilir. Düşünerek ve emin olarak hareket etmek, kilit noktanız olacaktır.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Dolunay burç yorumları

Oğlak burç yorumları: Hayatın pek çok alanında önemli netleşmelerin yaşanabileceği bir dolunay olacak. İkili ilişkilerde bırakılmak istenilen duygusal bağımlılıklardan kurtulmak mümkün. Finansal konularda risk almamaya dikkat edilmeli. Burcunuzda gerçekleşecek Dolunay, hayatınızda yeni bir dönemin habercisi olabilir. Hayatınızda bazı sonlanmalar ve bitişler yaşayabilirsiniz. Bu hayatınızda sorun olan konularla ilgili de olabilir. Aslında sizler için bir nevi tamamlanma süreci gibi olacak.

Evlilik, boşanma, çocuk sahibi olma, taşınma veya iş değiştirme gibi oldukça önemli konularda bir karar alabilirsin. 15 günlük bu dönemde attığın adımların etkilerinin uzun soluklu olacağını unutmamalısın. Kendi bildiğin yoldan gitmek isteyeceksin ama karşındakileri sana uyum sağlamaları için fazla zorlamamalısın. Bu Dolunay, Oğlak burçları için yeni bir döneme işaret edebilir. Hayatını büyük bir ciddiyetle ele alabilir, şimdiye kadar attığın adımları gözden geçirebilir ve bundan sonra atman gereken adımları netleştirebilirsin. Kendini birçok konuda baskı altında hissediyor olabilirsin. Ancak disiplinli ve azimli hareket etmenin karşılığını alabilirsin.

Sevgili Oğlak burçları, bu Dolunay sizin burcunuzda gerçekleştiği için en büyük etkileri sizler yaşayabilirsiniz. Öyle ki hayatınızda yeni bir sayfa değil, defter açıyorsunuz. Mantıklı ve sürdürülebilir bir sonuca varan, amacınıza ulaştıran ve size kazanç sağlayacağınız yollar açan konularla, insanlarla yola devam edebilirsiniz. Bu kategoriye girmeyen her şey, herkesle vedalaşıyorsunuz. Bir süredir devam eden ilişkilerinize yeni bir soluk getirebilirsiniz. Kendinize yeni kurallar koyuyorsunuz. Yaşadıklarınız, yoğun iş tecrübeniz hem bedensel hem de mental olarak yorgun düşmenize neden olabilir. Dolayısıyla mola vermeniz, dinlenmeniz gereken zamanları atlamamanızda fayda var. Kendi değerinizi hatırlamak, süreç içerisinde yapacağınız en güzel iş olabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Dolunay burç yorumları

Kova burç yorumları: Bastırılmış duygular, saklı kalmış durumlar gündemde olacak. Bu yüzleşme daha değerli hissetmeye yardım edecek. İkili ilişkilerde gerginlikler yaşanabilir. Bu Dolunay, senin için oldukça zorlayıcı olabilir. Olayları kontrol etmekte zorlanabilirsin. arkanızdan iş çeviren, dedikodu çıkartan bir takım insanlarla yüzleşebilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat etmenizde yarar var. Hastalanma veya rahatsızlanma potansiyeliniz yüksek olabilir.

Sağlık sorunları, dedikodular veya düşmanlıklar gibi can sıkıcı konularla uğraşmak durumunda kalabilirsin. Sorumlulukların altında ezilmiş gibi hissetmen mümkün. İçine kapanman ve depresif bir ruh haline bürünmen olası. Sırların açığa çıkması, seni yeni kararlar almaya zorlayabilir. 15 günlük bu dönemde bir taraftan hayatını kontrol altına almak konusunda üzerinde ciddi bir baskı hissedebilir, diğer taraftan hiçbir şeye müdahale edemiyormuş, olaylar sana rağmen gelişiyormuş gibi hissedebilirsin. Belirsizlik seni her zamankinden daha fazla yıpratabilir ama bir müddet olayları akışına bırakmanda yarar var.

Sevgili Kova burçları, bu dolunay; çözümsüz sandığınız veya gerektiği gibi davranamadığınız konularda işinizi kolaylaştırabilir. Bir işinizi tamamlamak, bir tedavi sürecine girmek, günlük yaşantınızı daha düzenli ve kurallı bir noktaya taşımak için harekete geçebilirsiniz. Hırsınıza, kötü niyetli kişilere odaklanmak yerine yaşam tarzınızı değiştirecek işlere zaman ayırmalısınız. Korkularınızla, çevrenizdeki bazı kişilerin gerçek yüzleriyle ve halının altına sakladıklarınızla yüzleşmeniz gerekebilir. Konuşmak isteyebilir, kesin çözümlerle hayatınıza devam etmek isteyebilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Dolunay burç yorumları

Balık burç yorumları: Gruplarla olan ilişkiler ve arkadaşlar gündemde olacak. Yeni belirlenecek hedeflerle daha keyifli vakit geçirme fırsatı yakalanabilir. Sağlıkla ilgili daha hassas olmakta fayda var. Dolunay, özellikle arkadaş çevrenle ilişkilerinde sorunlar yaşamana neden olabilir ve arkadaş çevreni değiştirmen gerektiğini fark edebilirsin. Gelecek hedeflerini gözden geçirebilir, daha gerçekçi hedefler belirlemek isteyebilirsin. İşten elde ettiğin kazançlarını arttırmak için adım atabilir, mesela zam isteyebilirsin. Çocuk sahibi olman da mümkün.

Bu dolunay, geleceğinle ilgili hedeflerini sorgulamana neden olabilir. Keyif aldığın şeylerle, geleceğin için yerine getirmen gereken sorumluluklar arasında bir çatışma olabilir. Sorumluluklar, üzerinde baskı yaratabilir. Arkadaş çevrenle ilişkilerinde sorunlar yaşaman mümkün. Üzülsen de bazı insanları hayatından çıkartman gerektiğini fark edebilirsin. Dolunay hayatınıza yeni bir arkadaş veya dost katabilir, size destek olacak kişilerle tanışmanıza neden olabilir. Sosyal çevrenizi ve arkadaşlarınızı düzenleme içine girebilirsiniz. Sosyal ilişkilere dikkat!


Hayatınızda yer alacak insanlara yeniden karar verebilirsiniz. Güvendiğiniz insanlarla güvenilir işler yapmak isteyebilirsiniz. Az ve öz insan kuralını hayatınıza uyarlıyorsunuz. Maddi getiri elde edeceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz. Zamanınızı, bilginizi ve kurduğunuz bağlantılarınızı faydalı işlere harcamak adına görüşmeler yapabilirsiniz. Sosyal mecralardan uzak durmak, hesaplarınızda düzenlemeler ve temizlik yapmak gerekebilir.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.