Astroloji: 25 – 31 Temmuz haftalık burç yorumları

Astroloji: 25 – 31 Temmuz 2022 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 25 – 31 Temmuz haftalık burç yorumları. 25 Temmuz, 26 Temmuz, 27 Temmuz, 28 Temmuz, 29 Temmuz, 30 Temmuz ve 31 Temmuz tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri yazının sonunda


koç burcu

Koç burcu 25 – 31 Temmuz haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta, kariyerinizi ilerletecek yeni iş yetenekleri edinme konusunda becerikli olacaksınız. Ancak, anlaşmalar yaparken işletmeler çeşitli zorluklarla karşılaşabilir. Halihazırda yatırım yapmayı düşünüyorsanız, bu düşünceleri beklemeye almanız önerilir. İletişiminiz iyi olacak ve kendinizi net bir şekilde ifade edebileceksiniz. İlişkilerin sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi için partnerinizle birlikte zaman geçirmeniz önerilir. Çocuklarınızdan memnun kalacaksınız çünkü beklentilerinizin üzerinde performans gösterecekler. Eşinizin ailesi beklenmedik bir kaynaktan servet kazanabilir. İyi ağız hijyeni sağlamak ve dişlerinize ve ağzınıza dikkat etmek bu dönemde önemlidir.

Güneş ve Merkür içinizdeki gücü yeniden fark etmenizi sağlayacak. İstekleriniz hakkında daha çok konuşabilir, yatırımlarınıza ve ilgi alanlarınıza yönelebilirsiniz. Yapacağınız görüşmeler, tanışacağınız insanlar bu yönde sizi fazlasıyla besleyebilir. Duygusal dünyanız hareketleniyor. Etkileşimlere ve yeni ilişkilere açıksınız. Duruşunuz, kimliğiniz ve fikirleriniz dikkatleri çekebilir. Sivrilmemeye özen gösterin. Çocuk sahibi olmakla ilgili fikirler, çocuklarınızın ihtiyaçları ve onlara yönelik aktiviteler gündeme geliyor.

Bu hafta ayrıca Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Aşk çocuklar ve maddi hayatınızla ilgili daha öz güvenli davranışlar sergileyebilirsiniz. İletişimi abartmadan, merkeze denge ve uyumu alarak kurduğunuz ilişkiler uzun soluklu olabilir. Sizi mutlu edecek gelişmelere adım atarken eşsiz bir yaratımla desteklenirsiniz.

boğa burcu

Boğa burcu 25 – 31 Temmuz haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: İletişim kurma yeteneğiniz bu hafta oldukça etkileyici olacak. Hem kişisel hem de profesyonel yaşamınızda zorlu olayları ele alırken, sıcakkanlı ve düşünceli olma eğiliminde olacaksınız. Bu da yaşamınıza olumlu bir şekilde yansıyacaktır. Yeni olasılıkları araştırmak için meraklı ve istekli olmaya devam edeceksiniz. İş insanları tarafından yapılan ticaret, kazançla sonuçlanacaktır. Parayı yönetme yeteneğiniz mali durumunuzu önemli ölçüde iyileştirecektir. İlişkiler olumlu bir sonuçla mutlu ve sevgi dolu olacak. Öğrenciler, öğretmenlerine daha fazla konsantre olabilecekleri için bu zaman diliminden yararlanacaklar. Sağlığınız açısından kendinizi güçlü ve sağlam hissedeceksiniz.

Yeni bir sayfa açmak isteyebilirsiniz. Kendinize, ailenize verdiğiniz değer size daha iyisini yapmak için fırsat tanıyabilir. Kabuğa çekilmek, kabukta olmak, sosyalleşmek yerine evde olmak isteyebilirsiniz. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile birlikte boğalar ev, yuva, yuva kurma, emlak alım-satım, taşınma gibi konular ön plana çıkıyor. Evlilik kararları alınabilir, miras ile güzel gelişmeler yaşanabilir.

Bu hafta ayrıca Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Ruhunuza yeni bir yuva vermeye hazır mısınız? Köklerinizin ailenizin size verdiği güce yaslanmayı bırakmalı, yeniden köklenmeyi denemelisiniz. Tamamen size ait kodlarla kendi yuvanızı kurmanızı öneririm. Kişinin kendin yuvada hissedebilmesi için o yuvanın her zerresinde emeği olmalıdır.

ikizler burcu

İkizler burcu 25 – 31 Temmuz haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bir süreliğine ara vermeli, yeni projelere başlamaktan veya yatırım yapmaktan kaçınmalısınız. Kendini geliştirme kapasitenizi geliştirmek için daha fazla çaba gösterin. Bu zamanı, gevşemenize ve düşünce netliğinizi geliştirmenize yardımcı olacak aktivitelere ayırın. Profesyonel yaşamınızda güveniniz düşebilir, bu da sizin için endişeye neden olabilir. Akademik başarı öğrenciler için muhtemeldir. Uzak akrabalarınız veya arkadaşlarınızla bu haftanın etkileşiminden ve iletişiminden faydalanacaksınız. Bazı göz ve cilt sorunlarınız olabileceğinden sağlığınıza iyi bakmanız önemlidir.

Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile birlikte seyahat alanınız tetikleniyor, yakın çevrenizden alacağınız kardeş ya da arkadaşlarınızdan olan destekler ile birlikte iş hayatınızda yaşayacağınız gelişmeler söz konusu olacak. Kısa tatillerin ön plana çıktığı bir sürecin içerisine gireceksiniz. İş ya da eğitim ile ilgili olan konular önümüzdeki bir aylık süreç içerisinde gündeminize oturacak.

Bu hafta ayrıca Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yakın çevrenizi de içine alan programlar, eğitim ve seyahatler planlanabilir. Egonuzu besleyecek değil sizi ileriye taşıyacak deneyimlere itibar edin. Merakınızı ilgi alanlarınızı genişletmekle birlikte bu konuları bilgeliğe dönüştürün, derinleştirin. Ticari kazançlar, yeni atılımlar beklenebilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu 25 – 31 Temmuz haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Geçtiğimiz haftalarda harcadığınız çabanın karşılığını şimdi alacaksınız. İşletmeleri yabancı ülkelerle bağlantılı olanlar ve herhangi bir uluslararası şirket için çalışanlar tarafından olumlu sonuçlar yaşanacaktır. Hem kişisel hem de profesyonel yaşamınızda iletişim hatlarını açık tutmak bu dönemde oldukça önemlidir. Uzun süredir işsiz olanların istedikleri pozisyon için işe alınma olasılıkları bu dönemde daha yüksektir. Bundan finansal olarak kazanç sağlayacak ve ödenmemiş kredileri geri ödeyebileceksiniz. Romantik bir ilişki içinde olanlar ve evliler küçük anlaşmazlıkları olsa da, birlikteliklerinde iyileşme göreceklerdir.

Güneş transiti harcamaların, alışverişlerin artacağına işaret ediyor. Botanik, bahçe konuları, ekmek, biçmek, bitki beslemek, sebze yetiştirmek gibi konular da burada. Parasal konularda önemli gelişmeler yaşanabilir. İş başvurularınızın geri dönüşleri, yeni çalışmalar, kendi işinizi kurmakla ilgili düşünceler kısa para kazanmaya yönelik tüm girişimler için oldukça ideal bir dönemdesiniz. Satın alma ve trafiğiniz artabilir. Kalıcı yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz.

Bu hafta ayrıca Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Maddi manevi hangi bağlar, bağımlılıklar sizi kendiniz gibi yaşamaktan alıkoyuyor? Ben kimim, ne istiyorum? sorusuna verilecek samimi cevaplar, kendinizle gurur duyacağınız bir hayat sürmek için yeterlidir. Tamamen size ait küçük başarılar, sahip olduğunuz değerleri korumak bile iyi gelecektir.

aslan burcu

Aslan burcu 25 – 31 Temmuz haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Yaratıcılığınız ve düzenleme yetenekleriniz gelişecek ve işleri daha hızlı ve etkili bir şekilde tamamlayabileceksiniz. Bu hafta size profesyonel anlamda iyi gelecek. Kıdemli personeliniz tamamen arkanızda olacak. Mali durumunuz güvende olacak ve gayrimenkule yatırım yapmayı düşünebilirsiniz. Çabalarınız, mahkeme önünde olan eski bir meselenin başarısıyla sonuçlanabilir. Stratejinizi ve planlarınızı herhangi birine açıklamanın, hedeflerinize ve başarınıza ulaşmanızı engelleyebileceğini anlamanız oldukça önemli. Evde uyum ve barış hakim olacak. Endişe veya stresten kaçınarak zihinsel sağlığınızı korumanız önerilir.

Sizin burcunuza giren Güneş ile birlikte hem ilişkiler hem de iş hayatınızla ilgili güzel gelişmeleri yaşayacağınız, etrafınızda pırıl pırıl parlayıp dikkat çektiğiniz bir ayın içerisine giriyorsunuz. Bütün gezegenler sizden yana. Kazançlarınızı artırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Gardırobunuzda yer açmanız gerekebilir çünkü bol bol alışveriş yapacaksınız. Hedeflerinize kolayca ulaşacaksınız. Bir süredir psikolojik olarak zorlandıysanız, hevesinizin ve motivasyonunuzun düşük olduğu bir zamandan geçtiyseniz, Güneş bu bir aylık süreçte sizleri toparlayacak, şifalandıracaktır. Kendinize olan inancınızı, özgüveninizi yükseltecek, hedeflerinize odaklanmanızı sağlayacak, sizi ve donanımlarınızı öne çıkaracak.

Bu hafta ayrıca yine sizin burcunuzda bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Yaşama karşı enerjik hissedeceğiniz bir dönem olabilir. Sahneyi kimseyle paylaşmak istememeniz mümkün. En önde yer almanızda, ayağınızı sıkıca yere basıp ben sorumluluk alırım demenizde hoş olabilir. Kimse üzerinde otorite iddiasında bulunmadıkça çevrenize istediğiniz kadar öncülük edebilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu 25 – 31 Temmuz haftalık yorumları

Başak burç yorumları: İstediğiniz sonuçları elde etmek için çok çaba göstermeli, çok çalışmalı ve ısrarcı olmalısınız. İş durumunuzun yükselmesi, profesyonel olarak size yeni fırsatlar ve nakit avantajlar sağlayacaktır. İlişkiler açısından mutlu olacağınız bir dönemdesiniz. Buna ek olarak, kardeşleriniz size maddi olarak yardımcı olabilir. Yurtdışında yüksek öğrenim bu süreçte size daha cazip hale gelecek. Başarı, gazetecilik, sanat ve moda alanında olanlara daha fazla isabet edecek. Tercihiniz performans, yazma ve sanata doğru kayabilir. Bazılarınız bazı küçük sağlık sorunları yaşayabilir.

İstediğiniz şeyler konusunda kendinizi gözden geçireceksiniz. Nerede ne sebeple incindiniz, bilinçaltınızda neler var, hangi deneyimde hangi konuyu genellediniz, neye inanıyorsunuz, hangi düşüncelerle hangi gerçeklikleri yaratıyorsunuz yaşamınızda, işte bütün bu konularda uyanış zamanı. İyileşeceğiniz, sakinleşeceğiniz ve kendinize yeni bir mod oluşturacağınız bir dönemdesiniz. Geçmişin etkisinden, güç savaşlarından sıyrılmalısınız. Planlarınıza, dinlenmeye ve durulmaya ayıracağınız zamanın ekmeğini Güneş’in burcunuza geçtiği dönemde yiyebilirsiniz.


Bu hafta ayrıca Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bir yandan kabuğunuzu kırmak, hayata dahil olmak öte yandan iç dünyanızdaki huzursuzlukları dizginlemek zorunda kalabilirsiniz. Gerilmenize gerek yok. Takıntılı bir mükemmelleşme çabasının kimseye faydası yok. Kendinizle gurur duymak için sezgilerinizin sizi yönlendirmesine izin verin.

terazi burcu

Terazi burcu 25 – 31 Temmuz haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta ilişkileriniz daha fazla kavrayış gerektirebilir. Yanlış anlaşılmaları önlemek için daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Küçük şeylere takılmayın. Yeni ruhsal alemleri keşfetmeye ve araştırmaya kendinizi mecbur hissedebilirsiniz. Mirasla ilgili sorunlardan potansiyel olarak yararlanabilirsiniz. Bu dönemde para kaybetmek mümkünken, beklenmedik kaynaklardan para almak da mümkündür. Profesyonel olarak, üstlerinizle tartışmalara girmekten kaçınmanız tavsiye edilir, aksi halede başınızı belaya sokabilirsiniz. Hem kişisel hem de profesyonel yaşamınızda kendinize karşı dürüst olun. Sağlığınız açısından biraz stresli olabilirsiniz, bu nedenle kendinizi rahatlatacak aktiviteler yapmayı düşünebilirsiniz.

Dijital olan şeyler, elektronik aletler, internet ve teknoloji ile ilgili konular için güzel bir dönem. Yeni elektronikler satın alabilirsiniz. İnternet hizmeti aldığınız servis sağlayıcıyı değiştirebilirsiniz. Teknoloji ile ilgili konularınız olabilir. Yapmak istedikleriniz konusunda destekler alabilir, görüşmeleriniz neticesinde olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Özgüvenli duruşunuz, ne istediğinizi bilen ve yönetebilen tavrınız size birçok kapı açacaktır.

Bu hafta ayrıca Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Artık tamamen geleceğe odaklanabilirsiniz. Daha bütünsel düşünmeyi deneyin. Aileniz, çevreniz sizinle temasta olan kişiler dışında da bir hayat var. Sosyal ortamlarda ilginç beklenmedik gelişmeler olabilir. Kendinizden memnuniyet hissetmek için hayata daha aktif dahil olmalısınız.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 25 – 31 Temmuz haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta daha önce kaçırdığınız fırsatları değerlendirebilirsiniz. İster iş, ister ortaklık olsun, yeni bir girişime başlamak şu anda avantajlı görünüyor. İşletmelerde veya mevcut bir ortaklık yoluyla kar ve kazançlar görülebilir. Yeni tanıdıklar edinmek ve işbirliği yapmak için görgü ve konuşma becerilerinizi kullanmak çok önemlidir. Kişisel olarak bu aşama biraz zor olabilir çünkü partneriniz ve sizin bazı mizaç problemleriniz olabilir. Bu nedenle, tüm anlaşmazlıklarınızı dostane bir şekilde çözmeniz tavsiye edilir. Bekarlar mükemmel birini bulabilirler. Sağlık sorunu olanlar gerekli tüm önlemleri almanızda fayda var.

Aslan burcuna Güneş’in geçişi ile birlikte kariyer alanınızı ön plana çıkaran bir aya giriş yaptınız. Kariyerinizde neler yapabilirsiniz, kariyerinizi nasıl geliştirebilirsiniz konularında gökyüzünden size destek var. Olumlu-olumsuz her şeyi tüm çıplaklığı ile görüp değerlendirebileceğiniz bir sürecin içerisine giriyorsunuz, iyi değerlendirin. Tiyatro, konser gibi birçok aktiviteye katılacaksınız. Hayata dair her konuda dostlarınızdan destek göreceksiniz.

Bu hafta ayrıca Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Kariyer hayatınızda değişim rüzgarları esebilir. Beklenmedik iş teklifleri ve projeleri gelebilir. Toplumsal imajınızın güçlenebilmesi yönünde destek görebileceğiniz bir dönemdesiniz. Daha büyük kitleleri ilgilendiren işlere imza atarak kendinizle gurur duyabilirsiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 25 – 31 Temmuz haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Çalışan profesyoneller bu hafta ellerinden gelenin en iyisini yapacaklar ve ödülleri toplayacaklar. Destek alacağınıza ve terfi alacağınıza dair açık işaretler de var. İş genişletme hedeflerinizi şimdilik erteleyin. Bunun yerine yaptığınız işi veya şirketinizi birleştirmeye bütünleştirmeye odaklanın. İyi iletişim kurulursa ilişkiler sorunsuz ve barışçıl ilerleyecektir; aksi takdirde küçük yanlış anlamalar tartışmalara yol açabilir. Eşinizin sağlığına çok dikkat edin çünkü bu sizi biraz endişelendirebilir. Bir aile üyesinin bozulan sağlığında bir iyileşme fark ettiğinizde size de bir rahatlama nefesi gelecek.

Aslan burcunda seyahatine başlayan Güneş sizlere başarı vadediyor. Kültürel anlamda da son derece verimli bir dönem olabilir. Yabancı ülkelerle, yabancı kültürlerle, başka ülkelerin dansları, halk şarkıları, yemekleri, dilleri, inanç sistemleri ile ilgili pek çok yeni şey öğrenebileceğiniz, genel kültürünüzü besleyebileceğiniz bir dönem. Yaşamınıza dans ya da sinema ile ilgili konular dahil olabilir ayrıca. Bu yönde aktivitelere başlayabilirsiniz.

Bu hafta ayrıca Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Uzak seyahatler yeni eğitimler sayesinde kendinize bir gelecek yaratabilirsiniz. Mevcut çevre ve koşullarla kurduğunuz bağlantı yeterli gelmeyebilir. İdealleriniz için zihin çok aktif ama uygulamada sorun olabilir. Ataletten kurtulduğunuzda kendinizle gurur duyacaksınız.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 25 – 31 Temmuz haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta ailenizde sürtüşmelere neden olabileceği için anlamsız tartışmalara girmekten kaçının. Profesyonel olarak yeteneklerinizi gösterebileceksiniz ve üst yönetim çabalarınıza ve sıkı çalışmanıza değer verecek. Sonuç olarak bir promosyon veya istenen bir transfer bekleyebilirsiniz. Aşıklar evlenme şansına sahip olacaklar. Öğrenciler bu süre zarfında hedeflerine odaklanabilir ve onlara doğru çalışabilirler. Bazı öğrenciler yurt dışına taşınma konusunda iyi haberler duyabilirler. Bazılarınız ihtiyatlı borsa yatırımlarından kazanç elde etmeye hazırsınız. Evli çiftler ailelerini genişletmek isteyebilirler.

Güneş artık Aslan burcunda. Bu da sizin için demek oluyor ki parasal konularda şanslı olacağınız bir süreçtesiniz. Ortak gelirlerden yana elde edeceğiniz finansal gelirlerde bir netleşme, kredi-borçlar ile ilgili olumlu bir iyileşme görebilirsiniz. Emeklerinizin karşılığını yüklü miktarlarla alabilir, yeni parasal kaynaklar edinebilirsiniz. Banka, kredi, borçlar ve alacaklar konusunda olumlu geri dönüşler gelebilir. Lüks tüketim ve yatırımlara kaçmamaya dikkat etmelisiniz. Maddi ve manevi cömertliğinize sınır koymanızda fayda var.

Bu hafta ayrıca Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Başkalarının kaynakları, ortak yatırım ve yaratımların kabul ve kullanımında daha esnek olabilirsiniz. Beklenmedik borç-alacak ilişkilerinin yönetilmesi gereken bir sürece girebilirsiniz. Kendinizle gerçekten gurur duymak istiyorsanız iş birliğine açık hale gelmeli ve iç dünyanızın beklentisine cevap vermelisiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 25 – 31 Temmuz haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Maliyetleriniz bu hafta biraz yükselebilir ve sonuç olarak bu hesapla ilgili bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Meslek hayatınızda bazı iniş çıkışlar olabilir. İş yerinde istediğiniz sonuçları elde etmek için daha fazla çaba göstermelisiniz. Aşk hayatınız gelişecek ve ilişkiniz kişisel yaşamınızda istediğiniz doğrultuda ilerleyecek. Bu hafta, küçük kardeşlerinizin sizden borç para alması muhtemeldir. Aile içi anlaşmazlıkları çözmede eşinizin yardımından faydalanmanız muhtemeldir. Çalışmalara odaklanmak bazı öğrenciler için bu hafta daha zor olabilir. Soğuk algınlığı veya öksürük nedeniyle bazı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz, dikkat etmenizde fayda var.

Güneş’in karşıt burcunuz Aslan’daki transiti ilgiyi üzerinize çekiyor. Duygusal anlamda önemli girişimlerde bulunabilirsiniz. Kendinizi bir karar aşamasında hissedebilirsiniz. Bunu yaparken sadece kendi istek ve beklentilerinizi değil, karşı tarafı da düşünerek hareket etmenizde fayda var. Yeni sözleşmeler, anlaşmalar ve ortaklıklar dahil olabilir. Hayatınızda önemli yer tutacak konularda çalışmalar yapabilirsiniz. Yeni iş bağlantıları doğabilir, yeni sosyal çevrelere katılabilirsiniz bu süreçte. İmzalı konular, sözleşmeler olabilir. İş ortaklıkları ve evlilik ile ilgili olan alana bir Güneş doğuyor.

Bu hafta ayrıca Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. İş ve aşk ilişkilerinizde uzlaşmacı ve sizi de ileriye taşıyacak davranışları tercih edin. İş birliği ve temas içinde olduğunuz kişilerin sizi kışkırtıp gereksiz yere enerji harcamanıza sebep olmasına izin vermeyin. Siz nasılsa adil davranacaksınız kendi arzularınızı bir parça öne çekebilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 25 – 31 Temmuz haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Siz ve akrabalarınız arazi veya mülkle ilgili herhangi bir yasal işlemde yer aldıysanız, bu hafta işlerinizin çözülmesi sizin için uygun olabilir. İşlerinizi ertelemeyin ve son dakikaya bırakmayın. İşyerinde iyi bir izlenim bırakmak, işleri teslim tarihinden önce tamamlamanız tavsiye edilir. İletişiminizin kalitesi artacaktır. Bu hafta mali durumunuz için iyi olabilir. Ancak, yeni yatırımlar kayıplara neden olabileceğinden, heyecandan mantık duygunuzu kaybetmekten kaçının. Odak noktanız ilişkileriniz üzerinde olmalı. Sorumlulukları verimli bir şekilde yönetmek için eşinizle daha ağır bir iş yükünü paylaşmanız gerekebilir.

İş sözleşmeleri ve anlaşmalar için harekete geçebilirsiniz. Çalışmıyorsanız iş fırsatları doğabilir. Sizler için oldukça verimli bir dönem. Çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminizde söz sahibi ve lider ruhunuz gözlerden kaçmayacaktır. Ayrıca temizlik yapma isteğimiz artabilir. Yaşam alanımızı, bilgisayarımızı, ofisimizi, iş ortamımızı düzenlemek, düzene koymak isteriz.


Bu hafta ayrıca Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. İş-çalışma hayatınız konusunda beklenmeyen değişimler yaşanabilir. İş hayatınız ile ilgili geleceğe yönelik planlamalar yapabilirsiniz. Şu an beslenmeyen ilerlemeyen konularda ve iş arkadaşlarınızla ilgili daha cesur adımlar atabilirsiniz. Günlük yaşam aktiviteniz değişecektir.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu: Hoş bir tavır takının.
  • Boğa burcu: Düşünceli olun.
  • İkizler burcu: Kişisel gelişim üzerinde çalışın.
  • Yengeç burcu: İletişiminizi güçlü tutun.
  • Aslan burcu: Planlarınızı başkalarıyla paylaşmayın.
  • Başak burcu: Yaratıcı yönünüzü keşfedin.
  • Terazi burcu: Gereksiz tartışmalardan kaçının.
  • Akrep burcu: Yeni bir girişim başlatın.
  • Yay burcu: Bütünleşmeye odaklanın.
  • Oğlak burcu: Kişisel hayatınıza odaklanın.
  • Kova burcu: Harcamalarınızı yönetin.
  • Balık burcu: İş yükünüzü paylaşın.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.