Astroloji: 4 – 10 Temmuz haftalık burç yorumları

Astroloji: 4 – 10 Temmuz 2022 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 4 – 10 Temmuz haftalık burç yorumları. 4 Temmuz, 5 Temmuz, 6 Temmuz, 7 Temmuz, 8 Temmuz, 9 Temmuz ve 10 Temmuz tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Haftanın genel etkileri:

Bu hafta Mars, zararlı pozisyonda olduğu Boğa burcuna geçiyor. Daha çok para, finans ile ilgili konular gündemde olacaktır. Daha çok para kazanmak, parasal konulardaki sorunları çözmek adına harekete geçilecektir. Finansal krizler, sorunlar, problemler meydana gelebilir ve stresli zamanlar yaşanabilir. Güvenlik duygusunu tehdit eden bir durumla karşılaşıldığında bastırılmış bir öfke, kriz, tepkiler ortaya çıkacaktır bu süreçte. Yine libidonun da yükseleceği bir dönem olacaktır. Bir tarafta sabır ve istikrar gücü, diğer taraftan agresyon ve hareke geçilmesi için sabırsızlanan bir prensip. Bu ikisini dengede tutmak oldukça zor olabilir.


Burçlara göre haftanın tavsiyeleri yazının sonunda

koç burcu

Koç burcu 4 – 10 Temmuz haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta, kalabalığın geri kalanından öne çıkmanıza yardımcı olacak yeni bir şey deneyebilirsiniz. Mali durumunuz sağlam kalacak ve önemli bir gider beklenmiyor. Ancak, duran varlıklara yapılan yatırımların ertelenmesi muhtemeldir.

Öğrenciler eğitim hayatlarına yeterince zaman ayıramayabilirler ve bu da başarılarını etkileyebilir. Bu haftayı özel hayatınız açısından zor bir hafta olarak görebilirsiniz. Birbirine adanmış ilişkilerde iletişim sorunları yaşanabilir. Anlamak ve birbirinize uygun zaman ve alan vermek en iyisidir. Vücut yaralanmalarını önlemek için dikkatli olmanız önerilir.

Bu hafta Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Aile içerisinde önemli toplantılar, konuşmalar yapılabilir, bazı kararlar alınabilir. Bunun yanı sıra, evinizi değiştirme, evinizin dekorasyonunu değiştirme fikri daha çok aklınızda dolaşabilir. Bu dönem geleceğe yönelik planlar yapmak ve bu planları nasıl uygulayacağınızı organize etmek için güzel bir süreç.

Ayrıca bu hafta Mars Boğa burcuna geçiyor. Bu transit sizler için maddi konularda ve sağlık konularında etkili olacak. Ekonomik olarak uzun süredir alamadığınız kararı alabilir, harekete geçebilirsiniz. Bazı dönemlerde beklenmedik harcamalar gündeme gelebilir. Sizlere tavsiyemiz bu dönem iyi planlama yapabilmeniz olacaktır.

boğa burcu

Boğa burcu 4 – 10 Temmuz haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta para akışını hızlandırmak için çok çaba sarf etmeniz gerekecek. Hızlı para kazanmak için yasa dışı yöntemler kullanmaktan kaçının; aksi takdirde, bu konuların içine daha fazla çekilme riskiniz vardır. İşletmeler, devam eden müzakereleri tamamlamada ve yeni müşteriler edinmede gecikmeler yaşayabilirler.

Ek olarak, iş insanları için herhangi bir seçim veya politikayı uygulamaya koymadan önce dikkatlice planlamaları çok önemlidir. Haftanın sonuna doğru profesyonel ilerleme için umut vaat eden yeni gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Kişisel hayatınız açısından, partnerinizle daha önceki anlaşmazlıklarınızı düzeltebilecek ve romantik randevulara zaman ayırabileceksiniz.

Bu hafta Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Zihninizi para ve finans konularından ayırıp daha çok seyahatler, bilgi, eğitimle ilgili konulara yönlendirmenizi sağlayacak uzunca bir süre. Bu süreç içinde bir takım kısa vadeli seyahatler gündeme gelebilir, daha fazla okuyabilir, araştırabilir, öğrenebilirsiniz.

Bu hafta Mars sizin burcunuzda transit yapacak. Sizin için oldukça önemli iki aya giriyoruz. Bir taraftan harekete geçiyorsunuz diğer taraftan tepkileriniz artabilir. Uzun süredir alamadığınız kararları alacağınız bir dönemde olacaksınız. İş ilişkilerinde veya ikili ilişkiler cephesinde idare ettiğiniz konuları artık idare etmek yerine, konuşmaya başlıyorsunuz. Bazı kişiler için evlilik ile ilgili veya ortak yaptığı çalışmalarla ilgili karar alacağı bir dönem olacak.

ikizler burcu

İkizler burcu 4 – 10 Temmuz haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta işinizde daha iyi performans gösterecek ve üstlerinizden olumlu destekler alacaksınız. Evli çiftler kişisel ilişkilerinde çatışmalar ve ego sorunları yaşayabilirler. Ayrıca, çocuklarının sağlığına özel dikkat göstermeleri gerekebilir. Kişisel harcamalarınızın önemli ölçüde artması muhtemeldir ve kendinizi gerçekten ihtiyacınız olmayan bir şeyi satın almak için büyük miktarda para harcarken bulabilirsiniz. Girişimciler kazançlı bir anlaşmaya imza atabilir. Bir süredir uğraştığınız zorluklardan kurtulmanız olasılığı var.

Bu hafta Merkür Yengeç burcuna geçiyor. “Nasıl para kazanabilirim” sorusu daha çok önem kazanıyor. Ticari anlaşmalar yapabilirsiniz. Bu dönem parasal konularda daha muhafazakar bir tutum içinde olabilir, yeni düşünce modellerine çok açık olamayabilirsiniz. Para biriktirmeye başlamak için de en güzel dönemdir.

Bu hafta ayrıca Mars Boğa burcunda transit yapacak. Sizin için geri planda olan konuların hareketleneceği bir dönem başlıyor. Gizli işler, dedikodular sağlık, maddi konular, aşk, eğitim alanında hareketlilik getirecek olan Mars boğa geçişi, içten içe kızdığınız durumlar yaratabilir. Bazı kişiler için geri planda görüşmeler, gizlilik içinde bir durumu yönetme olabilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu 4 – 10 Temmuz haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta, gelecekteki finansal olasılıklarınız hakkında parlak görünen birçok vaatte bulunabilirsiniz. Bu da motivasyonunuzu artıracak ve daha fazla para kazanmanıza imkan verecektir. Çalışanlar, ellerinden gelenin en iyisini yapmaları ve hedeflerine ulaşmaları için onlara ilham verecek sürpriz dönüşler bekleyebilir. Herhangi bir davanız varsa, muhtemelen lehinize sonuçlanacaktır. Hafta ortasında aileniz ve özel hayatınızda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Böbrekle ilgili hastalıkların sizi rahatsız etmesi muhtemeldir, bu yüzden sağlığınıza ve beslenmenize dikkat edin.

Merkür’ün bu hafta itibariyle sizin burcunuza geçişi ile beraber hayatınızda iletişim, düşünce, bilgi alışverişi, anlaşmalar, sözleşmeler gibi konulara hız verecektir. Yalnız önemli bir takım kararlar verirken veya imza atarken daha duygularınıza göre davranabilirsiniz.

Bu hafta ayrıca Mars Boğa burcunda transit yapacak. Bu transit sizler için sosyal çevrenizle ilgili hareketlilikleri getirmekte. Arkadaşlarla ilgili konular odağınızda daha aktif hızlı olacağınız konularınız olabilir. Aynı zamanda birliktelikler açısından pürüzler, tartışmalar gündeme gelebilir. Genel olarak sizin için faydalı bir dönem olacaktır ancak duygusal hassasiyetlerinizi yönetebilmeniz gerekmekte. Para alışverişlerinde dikkatli olmak gerekiyor, harcama artışı olabilir veya etrafınızda para ile ilgili pürüzler gündeme gelebilir.

aslan burcu

Aslan burcu 4 – 10 Temmuz haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta siz Aslanlar için umut verici bir kariyer gelişimi dönemi. Rakiplerinizi alt etmeniz mümkün olacak. Para kazanma şansını artırmak için, şimdi iş stratejilerini yeniden yapılandırmak için harika bir zaman dilimi. Bununla birlikte, aile ve hane maliyetleri muhtemelen bu hafta artacak.

Bazılarınız için yeni bir araba veya başka bir varlık satın almak cazip gelebilir. Herhangi bir satın alma işlemi yapmadan önce imkanlarınız dahilinde hareket etmeniz ve dikkatli olmanızda fayda var. Annenizin istikrarsız sağlık durumu nedeniyle gerginlik ve kaygı yaşayabilirsiniz. Siz ve kardeşleriniz, ev ortamını bozabilecek tartışmalar içine girebilirsiniz.

Bu hafta Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Bazı şeyler, dedikodular, arkanızdan konuşan kişiler ortaya çıkabilir. Sizlere gelen bilgilerin doğruluğuna emin olmadıkça kullanmamanızı tavsiye edebiliriz. 12. evinizde ilerleyecek olan Merkür, yazı alanında yaratıcı çalışmalar yapabilmeniz için size destek olacaktır.

Bu hafta ayrıca Mars Boğa burcunda transit yapacak. Bu transit sizler için iş konularında hareketlilikleri getirmekte. Alamadığınız kararı alabilir, cesaretle hareket edebilirsiniz. Ancak bu durumun gölgesi fazla özgüvenle davranabileceğiniz için tartışmalar çıkabilir, iş uyumsuzlukları olabilir. Hayatınızda tepkilerin arttığı bir dönem olabilir, bazılarınız aile konularıyla ilgilenebilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu 4 – 10 Temmuz haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta kararlılığınız, cesaretiniz ve özgüveniniz, engelleri kolaylıkla aşmanızı sağlayacak. Yaratıcılığınız muhtemelen artacak ve böylece bu performansınızı da artıracaktır. Ofis siyasetine girmekten kaçınmanız tavsiye edilir, aksi halde zararlı çıkabilirsiniz.

Evliyseniz, inatçılık gösterebilecek çocuklarınızdan bazı tepkilerle karşılaşabilirsiniz. Öğrenciler sınavlarında başarılı olacak ve hedeflerini gerçekleştireceklerdir. Annenizle dostane ve keyifli vakit geçirebilirsiniz. Daha fazla konfor ve zevk elde etme eğilimine sahip olacaksınız.

Bu hafta Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Önemli bir arkadaşınızın ailevi konuları üzerine kafa patlatmak durumunda da kalabilirsiniz. Fikirleriniz ve düşünceleriniz ile arkadaşlarınızın dikkatini çekeceksiniz. İş hayatınızdan kazandığınız paraları arttırmaya yönelik fikirleriniz olabilir ve bunları uygulamaya sokabilirsiniz.

Bu hafta ayrıca Mars Boğa burcunda transit yapacak. Bu transit sizler için harekete geçirici faydalı etkileri getirmekte. Sağlık, kardeşler, eğitim, uzaklar, yabancılar alanında gündemler getirecek olan bu geçiş, alamadığınız kararları aldırtacak etkileri beraberinde getirmekte. Dikkat etmek gereken sağlık konularınız olabilir.


terazi burcu

Terazi burcu 4 – 10 Temmuz haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta herhangi bir türde kredi almaktan veya borçlarınızı artırmaktan kaçınmalısınız. Yatırım yapmak istiyorsanız, bunu ancak profesyonellerle görüştükten sonra yapın; aksi takdirde kayıplara maruz kalabilirsiniz. Haftanın ortasından itibaren, işinizi etkin bir şekilde hızlandırmanıza olanak tanıyan güven ve özgüvenle dolacaksınız.

Üstlerinizden teşekkür ve onay alma olasılığınız yüksektir. Bazılarınızın da terfi alması ve işyerinde zam alması muhtemeldir. Kardeşlerinizle vakit geçirmek için bolca vaktiniz olacak. Hayır işlerine para bağışlamaya meyilli olabilirsiniz. Bazen, duygusal olarak kararsız hissedebilirsiniz.

Merkür’ün bu hafta itibariyle Yengeç burcuna geçişi ile birlikte iş ve kariyerinize ilişkin konularda bilgi alışverişlerinizde artış, iş ve kariyerinize ilişkin konularda önemli bazı kararlar vermenize neden olabilir. Bazılarınız bu süreçte yeni iş görüşmelerine gidebilir, yeni kişilerle tanışabilir, bir araya gelebilirsiniz. Fakat bu konularla ilgili özellikle vereceğiniz kararlar daha çok duygusal olabilir.

Bu hafta ayrıca Mars Boğa burcunda transit yapacak. Bu geçiş sizin için finansal konular, sağlık, psikoloji, aşk konularında etkili olacak. Bu geçişle birlikte harcamalar artabilir, vergiler, bankalar, krediler alanında hareketlilikler olabilir. Özellikle eşin parası, ortaklı işler geliri ile ilgili hareketlilikler olacaktır. Bazı kişiler için kıskançlıklarda gündeme gelebilir. Bu dönem iç dünyanızda hareketlilikler olurken, aşk ilişkilerinde de fikir ayrılıkları yaşanabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 4 – 10 Temmuz haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta seyahat etmek, parasal ödüller ve avantajlarla sonuçlanacak. Bazılarınız aile mülkünü miras alabilir veya faydalarından yararlanabilirsiniz. Ek olarak, parayı korumaya teşvik edileceksiniz. Medya ve eğlence endüstrisinde çalışanların başarıya ulaşması oldukça muhtemeldir.

Profesyonel olarak, ileri gelen kişilerle karşılaşabilirsiniz. İş dünyasındakiler düzeni sağlamalı ve sistematik bir yaklaşım benimsemelidir. Kısa iş gezileri yeni fırsatlar sağlayacaktır. Aileniz tavsiyelerinizi dikkate alacak. Evli olmayanlar bir eş bulma ihtiyacı hissedebilirler. Bu konuda daha esnek olmaları, fırsat vermeleri tavsiye edilir.

Bu hafta Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Mevkii, statü sahibi kişilerle bir araya gelebilir onlardan önemli fikirler alabilirsiniz. Medya, iletişim, tanıtım, reklamla ilgili konularda daha hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönem birçok eğitim, seminer gibi bilgi alabileceğiniz aktivitelere katılabilirsiniz.

Bu hafta ayrıca Mars Boğa burcunda transit yapacak. Bu transitin etkisiyle hareketlenmeye başlıyorsunuz. İlişkiler alanında hareket edecek olan Mars sizler için cesaret getirirken, bazen de tepkisellik getirecektir. Karşılıklı görüştüğünüz kişilerle uyumsuzluklar, tepkiler olabilir. Bu dönem sizler için dinamik etkiler var.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 4 – 10 Temmuz haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Uluslararası ticaretle uğraşanlar için oldukça şanslı bir hafta. Devlet veya yarı resmi kuruluşlarla iş yapmak, iş insanlarına uzun vadeli kazançlı bir sözleşme imzalama fırsatı verebilir. Sanayi ürünleri ticareti yapan kişiler için de kazançlı bir dönemdir.

Alanınızda bir süredir izlemiş olabileceğiniz yeni pozisyonlar için açılışlar alma olasılığınız daha yüksektir. Sevilen biriyle olan yanlış anlaşılmalar nedeniyle bazılarınız tedirgin olabilir. Sorunların daha da kötüye gitmesini istemiyorsanız, inançlarınızı yumuşatmanız gerekiyor. Daha iyi finansal yönetim becerileri geliştireceksiniz.

Bu hafta Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Bu dönem kredi araştırmaları içine girebilir, yatırım yapmak için krediler çekebilirsiniz. Yine ev almak, iş yeri açmak, toprak yatırımı yapmak için de araştırmalar yapabilirsiniz. Kullandığınız cep telefonu, bilgisayar, tablet gibi eşyalar birden arızalanabilir, teknik servislerle de yoğun bir iletişim içinde olabilirsiniz.

Bu hafta ayrıca Mars Boğa burcunda transit yapacak. Bu transitin etkisiyle gündeminizde sağlık ve iş konuları yer alacak. Öncelikle işiniz ile ilgili hareketlilikler artarken, aynı zamanda iş arkadaşlarınızla ilgili pürüzler uyumsuzluklar gündeme gelebilir. Diğer önemli konu sağlığınıza dikkat etmeniz gerekmekte, sakarlıklar olabilir. Önerimiz bu dönemde sağlıklı beslenme programlarına dahil olun, bedeninizle daha çok ilgilenin.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 4 – 10 Temmuz haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta soğukkanlılığınızı hayatınızın her alanında korumanız gerekiyor. Başarılı sonuçlar elde etmek için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Kariyerinizi etkileyecek önemli bir şeye karar verebilirsiniz. Hem sosyal hem de kişisel hayatınıza fayda sağlayacak güveni çevrenize yansıtmaya devam etmelisiniz.

Bir hane üyesiyle aranızda bir çatlak varsa, işleri kolayca düzeltebileceksiniz. Bekar olanların yeni bir ilişki içinde olma olasılığı yüksektir. Öğrencilerin, öğretmenleri ve profesörleriyle tartışmaya girmekten kaçınmaları tavsiye edilir. Evli olanlar, bebek müjdesi alabilirler.

Bu hafta Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Ortaklık, partnerinizle ilgili konularda daha duygusal kararlar vermeye meyilli olabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz olası adayları değerlendirebilirsiniz ve iletişim yetenekleri kuvvetli, hareketli, ailesine düşkün birileri ile flört edebilirsiniz. Küs olduğunuz kimselerle barışabilirsiniz bu süreç içinde.

Bu hafta ayrıca Mars Boğa burcunda transit yapacak. Bu transitin etkisiyle sizler için hareketli etkiler var, sizlere genel olarak uyumlu etkileri getirecek. Öncelikle ilişkiler cephesinde destekler alacağınızı, kendinize daha çok güveneceğinizi işaret etmekte. Çocuklarla daha çok zaman geçirebilir, onlarla daha keyifli olabilirsiniz. Ayrıca bu dönem bazı kişiler için sağlık olarak veya maddi konularda bazı dönemler stresler olabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 4 – 10 Temmuz haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta, arayanlarınız için yeni iş fırsatları sunulabilir. İş yerinde olanlar, üstlerinden ve akranlarından takdir görebilirler. Sevdiklerinizle olan ilişkileriniz muhtemelen barışçıl olacak. Arkadaşlarınızla birlikte bazı özel zamanlarınız olacak. Ancak, bu hafta iş genişletmeyi düşünmeniz tavsiye edilmez.

Ailenizin maddi sorunları nedeniyle haftanın sonunda endişeli hissedebilirsiniz. Harcamalarınızı izlemeniz ve kontrollü olmanız gerekiyor. Yatırım yapmadan önce bir uzmandan tavsiye alın. İleri eğitim için başka bir ülkeye gitmek isteyen öğrenciler başarılı olacaklardır.

Merkür’ün bu hafta itibariyle Yengeç burcuna geçişi ile birlikte, birlikte çalıştığınız kişilerle fikirsel anlamda uyum içinde olacağınızı, yeni iş görüşmeleri, yeni iş projelerinin gündeme geleceğine işaret etmekte. Fakat iş ortamınıza ilişkin konularda karar verirken akılcı olmak yerine daha duygusal davranabilirsiniz.

Bu hafta ayrıca Mars Boğa burcunda transit yapacak. Bu transitin etkisiyle gündeminiz hareketleniyor ve aile ile ilgili gündemleriniz hızlanmaya başlıyor. Evinizde hareketlilikler artarken, ev içinde streslerde olabilir. Tavsiyemiz evde tamirat işleri ile ilgilenmeniz, ev için spor aktiviteleri yapmanız olacaktır. Bazı kişiler için uzun süredir beklediği işin artık sonuçlanması gündeme gelecektir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 4 – 10 Temmuz haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta para biriktirmeyi başaracaksınız. Kardeşleriniz size yeterince sevgi ve destek gösterecekler, özellikle de büyük kardeşleriniz size maddi yardımda bulunabilirler. İş insanları bu hafta hedeflerine ulaşabileceklerinden emin olmak için stratejilerini yeniden tanımlamayı ve oyun planlarını değiştirmeyi düşünmelidir.

Babanız ile iyi anlaşacaksınız ve onun özel bir konudaki tavsiyesi sizin için paha biçilmez olacak. Evlilikle ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Partnerinizle iletişim kurarken konuşmalarınızda kibar olmanız tavsiye edilir. Bu dönemde bel ve bacak sağlığı sorunlarına dikkat etmek önemlidir.

Merkür’ün bu hafta Yengeç burcuna geçişi ile birlikte, özel yaşamınızda özellikle iletişim kanallarınızı daha aktif hale getirmeye başlayacak. Yalnız aşk hayatınızla ilgili kafa karışıklığına hazır olun, özellikle yalnız olanlar! Özel hayatınızda her ne kadar kafanız biraz karışacak olsa da, bu alanda da muhafazakar davranabilirsiniz.


Bu hafta ayrıca Mars Boğa burcunda transit yapacak. Bu transitin etkisiyle odak noktanızda akrabalar, kardeşler, eğitimi iletişim konuları yer alacak. Sizin için genel olarak, olumlu karar aldırtıcı etkiler var. Bu dönem seyahatleriniz artabilir hem fiziksel hem düşüncelerinizde hareketlilikler olacaktır. Bazı kişiler için geri planda konuşmalar veya dedikodular olabilir. Bu dönem sizi yoran kişilerle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Genel olarak sağlığa dikkat etmeniz gereken bu dönem, diyet yapmanız için değerlendirebilirsiniz.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu: Yeni bir yaklaşım benimseyin
  • Boğa burcu: Dürüst ve etik olun
  • İkizler burcu: Harcamalarınızı kontrol altında tutun
  • Yengeç burcu: Ailenizle daha fazla vakit geçirin
  • Aslan burcu: Yeni iş stratejileri geliştirin
  • Başak burcu: Dedikodulara kapılmayın
  • Terazi burcu: Kredi almaktan kaçının
  • Akrep burcu: Bir gezi planlayın
  • Yay burcu: Yanlış anlamalardan kaçının
  • Oğlak burcu: Sakinliğinizi koruyun
  • Kova burcu: Yatırım vakti değil
  • Balık burcu: Tasarruf etme zamanı

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.