Astroloji: 20 Ağustos Mars İkizler transiti burç yorumları

Astroloji: 20 Ağustos Mars İkizler transiti burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 20 Ağustos Transit Mars İkizler burcunda. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Bu dönem çokça ağız dalaşları, kötü ve kırıcı kelimeler ağzımızdan hızlı bir şekilde dökülebilir, dikkat etmeliyiz. Bazen söylemek istediğimiz şeylerde dökülebilir ağzımızdan. Planlar, projeler, alınan kararların stabil olması elbette zordur, sürekli değişir ve kendimizi sürekli değişen koşullara adapte etmeye çalışırken bulabiliriz. Bazen de bu değişen planlar yüzünden sinirlenebiliriz de.


Mars ikizler burcundayken sözcükler taş, hançer ya da kılıç gibi silahlara dönüşebilir. Aynı zamanda nüktedanlık istihza ve mizah bu yerleşimle ilgilidir. İlgi çeken herhangi bir konuda, hızlı bir şekilde hemen aksiyona geçme kabiliyeti vardır. Trafik kazalarının sayısı artabilir. Trafikte çok daha dikkatli olmalısınız! Ve aracınızın bakım-onarım gibi konularını asla göz ardı etmemelisiniz. Sağlık anlamında eller, kollar hassaslaşabilir. Bir şeyleri keserken, biçerken elimize ve parmaklarımıza dikkat etmeliyiz. Bu dönem zihnimizi oyalayacak bir şeylerle ilgilenmek daha iyi gelir. Bulmaca çözmek, sayılarla oynamak vb. Ve sık sık kelime oyunları da yapabiliriz.

Transit Mars ikizler burcuna ilerlediğinde, can sıkıntısına veda etme zamanı gelmiş demektir. Günlük yaşamın standart hızı önemli ölçüde artacaktır. Hem lokal çevreye hem de lokal insanlarla ilişkiler kurmaya merak artar. Kardeşlerle, akrabalarla, komşularla ilişkiler güçlenir. Birlikte seyahat, buluşma ya da iş planları yapılabilir. Daha dışa dönük ve hareketli bir dönem başlar. Boş boş oturmak yerine dışarı çıkıp birileriyle buluşma isteği ağır basabilir. Keşfedilecek çok fazla şey vardır ve bir yerden başlamak için kıpır kıpır bir hisle harekete geçilir.

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Yakın çevre ve kardeşler ile aramızdaki ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile iletişim trafiğimiz artabilir. Çok sayıda kısa yolculuk yapabiliriz. Günlük yaşamımızın hareketleneceği bir döneme giriyoruz. Yakın çevremizle fikir alışverişi yapmak, entelektüel tartışmalar girişmek bize büyük zevk verecek.

Sosyal medyada ise çok aktif olacağımız bir süreçteyiz. Ancak dilimize hâkim olmakta fayda var. Zihniniz epey faal olacak. Planlar yapacak, kararlar almaya çalışacaksınız. Sık karar değiştiriyorsunuz. Mars’ın etkisiyle iletişiminiz zaman zaman atarlı olabilir. Kardeşler, yakın akrabalar ya da çocukluk arkadaşlarınızla ilgili bir odağınız, gündeminiz olabilir. Onlarla olan iletişiminizde, diyaloglarınızda artışlar olabilir.

Belki de onlar için mücadele ediyor ya da onlarla mücadele ediyor olabilirsiniz. Bazılarınızın eforu ticari gündemlerinde olacaktır. Kiminizin ise bir eğitim, kurs, sınav konunuz olabilir. Resmî kurumlarda netlik kazanıyorsunuz. Kendinizi doğru ifade etmeye özen gösterin. Trafikte ve elektronik alet kullanımında dikkatli olun. Yakınlarınızla keyifli seyahat planları yapabilirsiniz. Dikkatli araba kullanın bu ay, kazalara açık bir dönem, ayrıca aracınızla ilgili bir gündeminiz olabilir.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Maddi konular ve para kaynakları ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, maddi konularda kendimizi risk almaya hazır hissedebilir, yeni gelir ve yatırım alanlarına yönelebiliriz. Yolunuzda kararlı olun. Bu süreçten fayda elde etmek için düşüncelerinizi kontrol edin. Yeni iş konusunda aileniz ve ortaklarınızdan destek görüyorsunuz. Çevrenizden aldığınız destekle birlikte tecrübelerinizi kazanca dönüştürebilir, güvenilir kişilerden fikir alabilirsiniz.

Ekonomik durumunuzu iyileştirebilirsiniz. Finansal olarak her zamankinden daha cesur olabilir, harcamalarda biraz aşırıya kaçabiliriz. Çok fazla temkinli davranmamalı, gerekli gördüğümüz yerde risk almalı ancak daha sonra bütçemizi çok zorlayacak girişimlerden ve harcamalardan da kaçınmalıyız.

Ay boyu odağınız ve mücadeleniz maddi konularda olabilir. Sanki öz kaynaklarınızı, maddi tablonuzu masaya yatırmış vaziyettesiniz. Belki bir yatırım yapmayı planlıyorsunuz, ya da beklediğiniz bir para var. Harcamalarınıza dikkat edin, çünkü Mars gereksiz ya da hızlı para harcatabilir.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu dönemde, imajımız, kendimizi dış dünyaya ifade etme biçimimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimizi hem fiziksel hem de ruhsal olarak daha enerjik ve cesur hissedebiliriz. Daha çok konuşmak isteyecek, özellikle zihinsel olarak kendimizi daha çok göstermek isteyeceğiz. İlişkilerle ilgili eforunuz ay boyu dikkat çekecek, fakat Mars’ın da etkisiyle zaman zaman ufak tefek gerilimler yaşayabilirsiniz. Konuları, olayları, tartışmaları büyütmeyin.

Ancak bize zarar verebilecek sert sözlerden ve sivri dillilikten kaçınmalıyız. Daha uzlaşmacı olmamızda büyük yarar var. Mücadele gücünüzle, isteklerinizin peşinden gidebilme becerinizle dikkat çekiyor olacaksınız. Hareketlisiniz, güdüselsiniz ve özgüvenlisiniz. Kronik sağlık sorunlarınıza dikkat etmenizde fayda var.

Enerjinizle üstlerinizin dikkatini çekebilirsiniz; bu süreçte dengeyi korumaya özen gösterin. Aksi takdirde önerileriniz karşı tarafın sabrını ya da sınırlarını zorlayabilir. Fiziksel ve psikolojik sınır ihlallerine düşmemeye özen göstermelisiniz. Kazalara karşı dikkatli olarak, bedeninizde yapmak istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İç dünyamızda iniş çıkışlar ve çalkantılar yaşayabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Derinlerde yatan korkularımız ön plana çıkabilir. Tepkilerinizi ortaya koymak isteyebilir, canınızı sıkan konuları güvendiğiniz insanlara açabilirsiniz. Ağırlıklardan kurtulmak ve planlarınızı ortaya çıkarmak için güzel bir zaman. Üretmek sizi besleyecek.

Gizli düşmanlarımızla ya da arkamızdan konuşanlarla mücadele etmek zorunda kalabiliriz. Karar vermemiz çok zorlaşabilir, ruhsal ikilemlerde kalabiliriz. Bu dönemde sağlığımıza zarar vereceği için gerginlikten uzak durmaya çalışmalıyız.

Artık biraz sağlığınızla ilgilisiniz. Belki enerjiniz zaman zaman düşebilir. Biraz duygusal, içe dönük olduğunuz bir dönemdesiniz. Kendi kendinizi yiyip bitirmeyin. Bazı dedikodular sizi şaşırtabilir, ya da çevrenizdeki insanların başına gelenler, onların hikâyeleri canınızı sıkabilir.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Sosyal çevre, gruplar ve arkadaşlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, yeni insanlarla tanışabilir, yeni sosyal çevrelere girebilir, kendimize yeni gelecek planları kurabiliriz. Sosyal çevremiz vasıtasıyla önümüze yeni iş fırsatları çıkabilir. Bu fırsatları değerlendirmeli, korkak davranmamalı ancak bir taraftan da temkini de elden bırakmamalıyız.

Kariyeriniz için ya da yaşamınızda koyduğunuz bazı hedefler için mücadele edeceksiniz. Evet, yaşamınız için yeni planlarınız var. İş görüşmelerine gidebilirsiniz, iş çevrelerinde dikkat çekebilirsiniz. Sosyalleşiyor ve enerjik günler geçirmeye başlıyorsunuz. Çok yönlü ve sosyal olurken dedikodulara ve söylentilere dikkat edin. İlişkilerden pratik kazanımlar elde etmek için eleştirinin dozuna dikkat edin.

Öte yandan Mars’ın da etkisiyle zaman zaman iş hayatınızda gerilimler de yaşanabilir. 11’inci evde transit yapan Mars, sosyal çevre ilişkilerine de vurgu yapıyor. Sanki sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla da bir mücadeleniz var, hatta zaman zaman onlarla da uzlaşamayacağınız ortamlar oluşabilir.

başak burcu

Başak burcu yorumu

Başak burç yorumları: Kariyer ve iş hayatımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kariyer ve gelecek hedeflerimiz hakkında biraz gergin ve endişeli olabiliriz. Üstlerimiz ve ebeveynlerimiz ile yaşayabileceğimiz gerginlikleri konuşarak çözmeye çalışmalıyız. Fikirlerimizi dile getirirken, çok iddialı bir dil kullanmamakta fayda var.


Kariyerinizi gündemde. Birçok işle ilgileniyorsunuz. Maddi anlamda büyüyebilirsiniz. İstikrarlı olduğunuz şeylerin karşılığını alıyorsunuz. Olumsuz eleştiriler almamak adına yoğun çalışma temponuza psikolojik anlamda da uyum sağlayın. Kendi işinize odaklanın.

İş değişikliği yapmak konusunda daha cesur olacağız ancak biraz da temkinli davranmaya dikkat etmeliyiz. Odağınız, mücadeleniz iş hayatınızda yani toplumsal statünüzü ilgilendiren konularda olacak artık. Kiminiz önceliğini evliliğine, kiminiz ise kariyerine veriyor. Zaman zaman Mars’ın da etkisiyle, kariyerinizde üstlerinizle ya da ailevi ilişkilerde ufak tefek gerilimler yaşanabilir.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşlerimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimizi atıl ve enerjisi hissettiğimiz bir dönemden sonra tekrar harekete geçerek, yeni bir eğitim alabilir ya da seyahat planları yapabiliriz. Kendimizi ifade etme isteğimiz bu dönemde çok büyük bir artış gösterecek. Entelektüel tartışmalar içinde bulunmaktan zevk alacağız ancak herkesin görüşlerine saygılı olmamızda yarar var.

Hayata bakış açınızı sorguladığınız ve değişimlerle hayatınızı yola koymak istediğiniz bir dönem başlıyor. İnanç konuları, yaşam felsefeniz, değişik bakış açıları ön plana çıkıyor. Belki bazı yeni eğitimlere başlamayı planlıyorsunuz. Bu işiniz için ya da kişisel gelişiminiz için olabilir. Akademik süreçleriniz ya da bir sınav gündeminiz olabilir. Çevrenize olumlu dönüşler yapıyor, ilerici fikirlerle ilgileniyorsunuz. Birçok alanda yenileniyorsunuz. Hukuki süreçleriniz hızlanıyor. Kendiniz için üretmeye başlıyorsunuz.

Yeni iş bağlantıları olabilir, bilhassa uzaktaki iş bağlantılarınız, belki yurtdışı iş bağlantılarıyla ilgili konular gündeme gelebilir. Hukuki süreçleriniz varsa onlara yoğunlaşabilirsiniz. Ayrıca uzaklarda yaşayan tanıdıklarınızla, evliyseniz, eşinizin akrabalarıyla, bazılarınız ise torunlarıyla aniden gerilebilir. Seyahat planları gündemde olabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burç yorumu

Akrep burç yorumları: Ortak kazançlar, eşin parası, sigorta, vergi, miras gibi konuların ön plana çıkacağı bir dönemdeyiz. Maddi konular ile ilgili endişelerimiz artabilir. Ancak bir yandan da harcama dürtülerimiz de artabilir. Ortak kaynakların kullanımı konusunda partnerimiz, eşimiz ya da ailemiz ile tartışma yaşayabiliriz. Fazla risk aldığımız ve düşünmeden hareket ettiğimiz için eleştirilmemiz ve bu yüzden gerilmemiz de mümkün.

Ortak maddi kaynaklar alanına giriş yapacak olan Mars, odağınızı ailenizle, eşinizle ya da iş ortağınızla olan ortak harcamalarınıza yönlendirecek. Özetle mali tablonuza. Gelir giderleriniz, banka ödemeleri, kredi kartları, krediler, vergiler, sigorta, tazminat, miras, bütün finansal konular ön plana çıkabilir.

Mars’ın da etkisiyle maddi konularda zorlanabilirsiniz, maddi konularda kararlar alırken dikkatli olmalısınız. Bazılarınız için sağlık konuları gündemde olabilir. Kendi çabanızla veya ailenizin desteğiyle, maddi anlamda rahatlıyorsunuz. Ek gelir getiren işlere odaklanabilirsiniz. Yoğun temponuz hayatınızı olumlu etkileyecektir. Sonradan üzülmemek için emin olmadan konuşmayın. Öte yandan Mars, cinsel hayatınızı renklendirebilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Evlilik, ortaklık, anlaşmalar gibi konular ön plana çıkacaktır. İkili ilişkilerde, evliliğimizde ya da ortaklıklarımızda gergin süreçlerden geçeceğimiz bir dönemdeyiz. İki ilişki arasında kalabilir, mevcut ilişkimizde tamam mı devam mı kararını vermekte zorlanabiliriz.

Sorunlarımızı tartışarak değil açıkça konuşarak çözmeye çalışmalıyız. Daha sonra zararlı çıkabileceğimiz için bu dönem herhangi bir konuda anlaşmalar ya da sözleşmelere imza atmak için uygun bir zaman değildir. İlişkilerinizi iyileştirme fırsatı yakalayacaksınız. İş hayatınızda üçüncü kişilere dikkat edin. Yolunuza bakın ve iletişim dilinizde biraz daha yapıcı söylemler içinde olun.

Ayın büyük bir bölümü odağınız, mücadeleniz evliliğinizde, varsa aşkınızda, iş ortağınızda, ticari ilişkilerinizde, danışmanlarınızda, avukatınızda, özetle her türlü ikili ilişkinizde olacak. “Teker teker gelin üstüme” der gibisiniz. Her türlü ikili ilişkimiz ön planda olacak, Mars’ın etkisiyle bazen ikili ilişkilerde gerilimler yaşanabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu yorumu

Oğlak burç yorumları: Sağlık, işyeri, günlük rutinlerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş yerimizde, günlük hayatımızda hareketli bir döneme giriyoruz. Birlikte çalıştığımız kişilerle fikir alışverişi yapabilir, yeni projeler geliştirebilir, parlak fikirlerimizle takdir toplayabiliriz. Ancak zekamızla bilgiçlik taslamamızda ve daha kararlı olmamızda fayda var.

Odağınız artık iş ortamınızda, kariyerinizde, günlük rutinlerinizde ve sağlınızda olacak. Çok çalışıp yorulacağınız bir dönem başlıyor sizin için. Mars, iş ortamınızda ekip çalışmalarında zaman zaman zorlayabilir. Hayat temponuz artıyor. Statü anlamında yenilikler gündeminizde olabilir. Sizi engelleyen konulara çalışarak karşılık verebilirsiniz. Özellikle bu aralar sağlığınıza dikkat edin, varsa sağlık kontrollerinizi aksatmayın. Kitap okumak zihninizi boşaltmanıza yardımcı olabilir.

İş arıyorsanız, Mars’ın desteğini görüyor olacaksınız. Çalışmıyorsanız da, evinizdeki bütün işlere yetişmeye, günlük hayat programınızı mükemmel bir şekilde yönetmeye odaklısınız. Kronik sağlık sorunlarınıza dikkat edin. Zihnimizin hiç durmadan çalışması hem günlük hem de iş yaşamımızda kendimizi çok yorgun hissetmemize sebep olabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Aşk, sosyal yaşam, hobiler ve yaratıcılık ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde aşk hayatımızda hızlı bir sürece başlıyor. Sportif aktivitelerden çok zihnimizi çalıştıracak, entelektüel yönlerimizi besleyecek aktiviteler bu dönemde bizi daha çok rahat ettirebilir. Hobilerimizle daha çok ilgilenmeye başlayabilir, yeni ilgi alanları üzerine eğilebiliriz. Sosyal yaşamımız da hareketlenebilir.

Odağınız aşk hayatınızda, çocuklarınızda, hobilerinizde ve yatırımlarınızda olacak. Aşk hayatınız hızlanıyor, bir dengeye oturtmaya çalışabilirsiniz. İşin içinde Mars olduğu için, ilişkiler sizi biraz yorabilir. Sizi biraz çapkın görebiliriz bu dönemde. Duygusal olarak hareketleniyorsunuz. İlişkiniz varsa pürüzler yaşayabilirsiniz. Fevri tavırlardan uzak durun. Var olan enerjinizi spora yöneltmeniz size bu sürede iyi gelecektir.

Ebeveyn Kova’lar çocuklarınıza odaklısınız, belki onların gündemleriyle ilgileniyorsunuz. Hobilerinizle ilgilenebilir, yaratıcı yönlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Spora başlayabilirsiniz. Bazılarınız altın, borsa, kripto para vb. yatırımlarla ilgilenebilirler.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu yorumu

Balık burç yorumları: Ev ve aile konuları ön plana çıkacaktır. Ailemiz ile gerginlik yaşayabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Fikirsel ayrılıklarda kantarın topuzunu biraz kaçırabilir, sert sözler sarf edebiliriz. Evdeki misafir trafiği artabilir. Mars, aile hayatınızı hareketlendiriyor.

Evden keyif aldığınız süre artabilir. Zamanı iyi değerlendirmelisiniz. İş hayatınızda yaşananları aile içerisine taşımamalısınız ki ilişkilerinizi iyileştirebilesiniz. Gayrimenkul alma düşünceniz varsa almadan önce iyi bir araştırma yapmaya özen göstermelisiniz. Arkadaşlarımızla evimizde bir araya gelebilir, keyifli ancak zaman zaman gerileceğimiz sohbetler edebiliriz. Evle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilir ancak aynı zamanda bu yüzden strese de girebiliriz.


Gündeminizi ve mücadelenizi aile ilişkileri, ailevi konular ve yaşam alanınızı, evinizi ilgilendiren konular oluşturmaya başlıyor. Fakat Mars’ın da etkisiyle sanki biraz ailevi gündemler yoracakmış gibi görünüyor. Ailede bazı sağlık konuları da gündeme gelebilir. Taşınma ya da bir mülk konusu da ön plana çıkabilir.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.