Astroloji: Ağustos 2022 aylık burç yorumları

Astroloji: Ağustos 2022 aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

ağustos burç yorumları

Astroloji: Ağustos 2022 aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık aylık, haftalık, günlük burç yorumları…

Ağustos ayının genel etkileri:

2 Ağustos tarihinde gerçekleşecek Mars-Uranüs-Kuzey Ay Düğümü kavuşumu 2022 yılı gökyüzü takviminin en dikkat çekici olaylardan biri. Şok edici gelişmelere hazırlıklı olun! Oldukça hareketli ve heyecanlı günlere giriş yapıyoruz. Bu kavuşum hem bireysel anlamda hem de dünya üzerinde çok önemli etkilere sebep olurlar. Hayatımızda bizi sınırlayan ne varsa kurtulmak için harekete geçeceğimiz bir zaman dilimi içinde olacağız. Bu dizilim, agresyon ve krizleri parasal konularda ortaya çıkarabilir. Bu nedenle en az 15 gün harcamalara dikkat etmek gerekiyor. Veya daha önceden aldığınız yanlış kararlar ödemeler ve maddi açıdan rahatlık konusunda bu dönem size olumsuz koşullar yaşatabilir.


Aslan Yeniayı; önümüzdeki 10 günlük süreçte daha çok ön plana çıkmamıza, kendimizi göstermemize, hayatımıza yeni bir yön çizmemize yardımcı olabilir. Rekabetten çekinmeyecek, cesur adımlar atacağız. Özellikle 28-29 Temmuz doğumlu Aslan’lar için bu Yeniay, yeni başlangıçlar ve atılımlar zamanı olacak.

4 Ağustos‘ta Merkür, Başak burcuna geçiyor. Zihinsel olarak çok daha detaycı, hataları hemen fark eden, problemlere çözümler üretebilen bir moda gireceğiz. Önce zihnimizi, akabinde hayatımızda düzene oturması gereken konuları tespit etmek ve belli bir metotla işleri yoluna koymak için harika bir süreç olacak.

12 Ağustos‘ta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay zamanında duygularımız bağımsız ve özgür olmakla ilgili yoğun bir istek taşıyabilir. Kendi bireysel ihtiyaçlarımızın öncelikle yerine gelmesi için ısrarlı olacağız. Kendi yolumuzdan isteklerimizden ödün vermek istemeyeceğiz.

koç burcu

Koç burcu Ağustos 2022 burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu ayın ilk yarısında özellikle aşk hayatına renk gelebilir. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsin. Yaşamdan daha fazla keyif alacağın bir dönem seni bekliyor. Tatile çıkmak, yeni bir hobi edinmek için oldukça uygun bir zaman. Kendini daha neşeli, enerjik ve şanslı hissedebilirsin. Çocuk sahibi olabilirsin ya da çocuklarınla ilgili güzel gelişmeler olabilir. Bu dönemde fazlasıyla cesursun, bu nedenle risk alırken dikkatli olmanda ve adımlarını iyi düşünmende yarar var.

2 Ağustos’ta Mars-Uranüs kavuşumu gerçekleşiyor. Finansal konularda, gelirlerinizde ve giderlerinizde, konfor alanınızda bazı değişimler veya zorlayıcı gelişmeler olabilir. Para kazanmak ve harcamak konusunda yeni düşünceleriniz oluşabilir. Kazançlarınız ile ilgili olumlu-olumsuz gelişmeler yaşanabilir. Bu kavuşum size farklı pencereler ve perspektifler açabilir.

4 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor. Hayatınızda akla gelebilecek her türlü iletişim odağınız, iş ortamınız, birlikte çalıştığınız kişiler, günlük işleriniz üzerine olacak. İş arayanlar bu süreçte başvurular yapabilir, yeni iş görüşmelerine çağrılabilirsiniz. İş ortamınızda çok daha detaycı, eleştirel ve titiz olabileceksiniz. İş ile ilgili bir eğitim başlayabileceği gibi, hali hazırda yaptığınız iş ile ilgili yeni şeyler öğrenmeye çok daha açık olacaksınız. Günlük rutin işlerinizi akılcı yöntemlerle çözebileceksiniz.

11 Ağustos’ta Venüs Aslan burcuna geçiyor. Kalbi boş olanlara yeni aşk getirebilir. Eğlence ve organizasyonlar aktifleşecektir. Keyif aldığınız hobilere ve sanatsal girişimlere enerjinizi aktarabilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte yaratıcı oyunlar oynayabilir, birlikte planlar yapabilirsiniz. Belki çocuk haberleri de getirebilir bazılarına.

12 Ağustos tarihinde Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Hayatınızda sosyal alanda devrimler yaratabilirsiniz, revize edebilirsiniz. Belli ki bir değişikliğe ihtiyacınız var, sürekli gördüğünüz yüzleri görmekten sıkılmış ve yeni dostluklara, arkadaşlıklara yelken açmak isteyebilirsiniz. Şu dönem hayatınızda daha önce yapmadığınız, kişisel anlamda tabularınızı yıkmak isteyeceğiniz bir süreçten geçiyor olacaksınız. Evinizde, yaşadığınız yerde huzur bulmak daha kolay olabilir.

boğa burcu

Boğa burcu Ağustos 2022 burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu ay aile ilişkilerin ve evinle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bu konularda yeni bir döneme girebilirsin. Evini yenilemek, gayrimenkulle ilgili yatırımlarda bulunmak için uygun bir dönemdesin. Ani bir şekilde taşınma durumu söz konusu olabilir, ev veya şehir değiştirebilirsin. Hayatını hareketlendirmek isteyebilirsin. Kariyerinle ilgili değişiklikler yapabilirsin.

2 Ağustos’ta sizin burcunuzda Mars-Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü kavuşumu gerçekleşiyor. Benlik algınızda ve kim olduğunuz ile ilgili sizi sorgulamalara tabii tutacak bu kavuşumda kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Oysa Uranüs’ün burcunuzda yolculuğu devam ederken kendinizi geliştirdiniz ve yeniliklere açıksınız. Kendinizle gurur duymanız gerekir.

4 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor. Aşk ve özel hayatınız daha iletişim odaklı olmaya başlayacak. Yalnız olanlar birden fazla kişi ile flört edip karar verme aşamasına gelebilirler, bolca mesajlaşma, mailleşme ve telefonlaşmalar gündemde olacak. Size keyif katacak veya mutlu edecek yeni şeyler öğrenmeye başlayabilir, eğitim almaya karar verebilirsiniz. Bunun yanı sıra daha esprili, neşeli olacaksınız. Yaratıcılık gerektiren konularla ilgilenen özellikle yazar ve şairler, reklam metni yazarlar…vs bu süreçte ilginç fikirleri ile dikkat çekici olacaklar.

11 Ağustos’ta Venüs Aslan burcuna geçiyor. Ev içinde kendinizi daha huzurlu hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizi evinizde ağırlamaktan keyif alırsınız. Şatafatlı ve gösterişli ev içinde organizasyonlar düzenleyebilirsiniz. Evinize iç dekorasyon için alışveriş yapabilirsiniz. Bu dönemde yeni ev almanın ve taşınmanın enerjisi iyi gelir.

12 Ağustos tarihinde Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay sizlere yeni iş kapıları açılabilir, tekliflerle, önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yaptığınız işte teknolojiyi, dijital pazarlamayı daha aktif bir şekilde kullanabilirsiniz. Ya da dijital bağlantılı işlerle daha fazla haşır neşir olmanız gerekebilir. Kariyer konusunda sürprizlere hazır olun ve emin olun kendinizi daha özgür hissetmenize neden olacak gelişmeleri bekleyin.

ikizler burcu

İkizler burcu Ağustos 2022 burç yorumları

İkizler burç yorumları: Eğitim, yolculuklar, içinde bulunduğun çevre, kardeşler, kuzenler ve komşularla ilgili gelişmeler söz konusu olabilir ayın ilk yarısında. Kardeş ve kuzenlerinle ilişkilerin hareketlenebilir. Yeni bir eğitime başlamak için oldukça uygun bir zaman. Keyifli yolculuklara çıkabilirsin. Önemli imzalar atabilirsin. Kendini cesur bir şekilde ifade edebilir, dikkat çekebilirsin. Yine de ağzından çıkanları iyice düşünmende yarar var.

2 Ağustos’ta Mars-Uranüs kavuşumu gerçekleşiyor. Bilinçaltı konuları, geçmiş konular gibi kontrol edemediğiniz konular ön planda olacak. Bu dönem rüyalarınız ile mesajlar alabilirsiniz, eş zamanlılıklar yaşayabilirsiniz. Kendinize izin verin, özgürleşin. İlahi olanla irtibata geçin ve maneviyatınız güçlendirin. Gizli düşmanlıklar artabilir. Arkanızdan çevrilen işler ve konuşmalar olduğunu duyabilirsiniz.

4 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor. Ev, yuva, aile, yerleşime ait konularda önemli kararlar alınabilir, aile içinde önemli konuşmalar, toplantılar meydana gelebilir. Bazılarını köklerinizi araştırabilir, aile geçmişinizle ilgilenebilirsiniz. Kira, alım veya satım sözleşmeleri, imza gerektiren konular gündeme gelebilir. Yaşadığınız yere elektronik aletler alabilirsiniz. Eve ait konularda daha titiz ve eleştirel olabilirsiniz. Ev hayatınıza yeni bir düzen getirmek adına kararlar alabilirsiniz. Daha öne kaybettiğiniz, günlüğünüz, kitabınız gibi, not defteriniz gibi şeyleri bulabilirsiniz.

11 Ağustos’ta Venüs Aslan burcuna geçiyor. Fikirleriniz değerlidir. Çizime dayalı sanatsal becerinizle ön planda olabilirsiniz. Sosyal çevreniz, komşu, kardeş ve kuzenlerinizle etkileşim uyumlu olur. Sevdiklerinizle seyahate çıkar veya sevdiğiniz bir şehre gitmek isteyebilirsiniz.

12 Ağustos tarihinde Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay’da belirleyeceğiniz hedefler önümüzdeki aylar için oldukça önem kazanacak. Uzunca bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bu yolculuk size özellikle kariyerinizi ilişkilendiren konularda elinizi güçlendirecek bir durum yaratabilir ya da çok umut ettiğiniz bir konuya daha da yaklaşabilirsiniz. Yeni bir marka yaratmak, patent işlerine girişmek, web sitesi açmak içinde fırsatlarınız olacaktır. Yeni bir eğitime başlayabilir, yeniden üniversite okumaya karar verebilirsiniz. Bu dönem dostlarınızdan, arkadaşlarınızdan beklenmedik sürpriz destekler görebilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu Ağustos 2022 burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Ağustos ayına başlarken özellikle finansal konularda hareketlilik yaşayabilirsiniz. Kazançlarında bir artış söz konusu olabilir. Yeteneklerini kullanarak yeni kazanç yolları yaratabilirsin. Paranı daha iyi bir şekilde kontrol edebilir, yeni yatırımlarda bulunabilir, konforun için harcamalar yapabilirsin. Ancak bu dönemde yatırımlarında alacağın riskleri iki kez gözden geçirmende yarar var. Bir de savurganlıktan kaçınmalı, paranı har vurup harman savurmamalısın.

2 Ağustos’ta Mars-Uranüs kavuşumu gerçekleşiyor. Özellikle Uranüs’ün etkisi sizinle olacaktır. Yeni gruplara girme, arkadaşlar edinme konusunda değişiklikler yaşanacak. Derneklere ve yardım kuruluşlarına hizmet etmek için fırsatlar karşınıza çıkabilir. Veya arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz konusunda sıkışıklık hissedebilirsiniz. Yengeç burçları iş konusunda şanslı etkiler altındasınız.

4 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor. Site açma, blog açma, araştırma, yeni eğitimler, seyahatlerle ilgili türlü gelişmeler sağlayacaktır hayatınıza. Reklam, tanıtım gibi işlerle ilgilenebilir, bazılarınız ise yeni bir dil öğrenmek için hazırlıklar yapabilirler. Seyahatler gündeme gelebilir. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilişkilerde daha detaycı ve titiz olabilirsiniz. Bu dönem zihniniz çok daha fazla çözüm odaklı olacak, özellikle yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınızın sorunlarını çözmeye yönelik akıl verebileceksiniz.

11 Ağustos’ta Venüs Aslan burcuna geçiyor. Kendi değerinizin farkında olacağınız bir dönem. Parasal yatırımlar yapabilirsiniz veya köşeye para atıp biriktirebilirsiniz tabi aynı şekilde lüks ihtiyaçlara ve değerli eşyalara gereksiz yere para harcayabilirsiniz. Yeteneğiniz varsa o alanda parlayabilir yine yeteneğinizi paraya dönüştürebilirsiniz.

12 Ağustos tarihinde Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Eğer ortaklı bir iş yapıyorsanız, ortaklarınız sayesinde gelirlerinizde artışlar bekleyebilirsiniz. Evliyseniz veya uzun süreli bir ilişkiniz varsa partneriniz iş ve maaş konularında iyileşmeler gözlemleyebilirsiniz. Belki de kendinize ev alma fikri oluşacak zihninizde ve bunun araştırmaları içine gireceksiniz. Veya kariyeriniz ile ilgili sizin de maaşınızda bir düzeltme, iyileştirme, zam gibi bir durumla da karşılaşabilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burcu Ağustos 2022 burç yorumları

Aslan burç yorumları: Yeni bir aya başlarken hayatın pek çok açıdan etkileniyor. Kendini her zamankinden daha özgüvenli, cesur ve enerjik hissedebilirsin. Zira Güneş ve Yeni Ay sizin burcunuzda. Dikkatleri üzerine toplayabilirsin. Hayatınla ilgili önemli değişiklikler yapmak, önemli kararlar almak için bir dönem. Evlenebilir ya da çocuk sahibi olabilirsin. Yeni ilişkiler kuracağın bir süreçtesin. Dış görünümünü değiştirebilirsin. Cesaretin kararlarını hızla uygulamana yardım edecek ama fazla risk almaktan kaçınmalısın.

2 Ağustos’ta Mars-Uranüs kavuşumu gerçekleşiyor. Kariyer, statü ve gelecek planları odak noktasında olacak. Toplumsal kimliğiniz ile ilgili ani gelişmeler ve değişimler yaşayabilirsiniz. Anne ve baba ile ilgili konular da hayatınızı etkileyebilir.

4 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor. Yine para! Finansal konularda önemli anlaşmalar, sözleşmeler, fikirler, projeler, detay gerektiren işlerde başarı sizinle olacaktır. Fikirlerinizi paraya dönüştürebilir, finansal konularla ilgili minik seyahatler yapabilirsiniz. Bütçenizi değerlendirmek, hesaplamak, mantıklı kararlar almak için güzel bir süreç olacak sizler için. Yine bu dönemde yeni size kazanç sağlayacak tekliflerle de karşılaşabilirsiniz. Bu dönem zihniniz daha çok para kazanma odaklı olacaktır. Para ve iş konularında detaycı, analizci ve mükemmeliyetçi yaklaşımlar sayesinde gayet güzel paralar kazanabileceksiniz.

11 Ağustos’ta Venüs sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Kişisel bakım ve fiziksel değişim zamanı. Kuaförler, estetik merkezi, spor salonu sizi mutlu eden yerler olabilir. Saç şeklini, rengini yenilemeye ihtiyaç artıyor. İddialı değişimler yapabilirsiniz kendinizde. Belki yenilenmeye iten neden ilişkiye dayalı olabilir. Duruşunuz daha özgüvenli olur ve bu hayatınızda biri varsa cezbedebilir.

12 Ağustos tarihinde Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Birlikteliklerin gerçek yüzünü görebilir, ayrılık veya yola devam gibi önemli kararlar alabilirsiniz. Kendiniz ve partneriniz ile ilgili sorgulamalar yapmanız, sorunların çözülmesine yardımcı olabilir. Problemlere karşı farklı perspektifler geliştirmeniz olası. Kariyerinizde belki de bir şeyleri değiştirme, yönünüzü, sektörünüzü veya bakış açınızı değiştirme zamanı gelmiş olabilir. Ama böyle değişimleri yaparken, kavga gürültü ile de yapmamaya özen gösterin.

başak burcu

Başak burcu Ağustos 2022 yorumları

Başak burç yorumları: Ağustos ayına başlarken kaygılarınla yüzleşebilir, içsel olarak kendine daha fazla güvenmeye başlayabilirsin. Rakiplerini saf dışı bırakmak için incelemeye alabilir, düşmanlarını tanıyabilirsin. Düşmanlarınla yüzleşebilir, onları yenmek için cesur hamleler yapabilirsin. Kontrolün dışında gelişecek konular seni kaygılandırabilir ama bu konuların olumlu bir şekilde sonuçlandığını görebilirsin.

2 Ağustos’ta Mars-Uranüs kavuşumu gerçekleşiyor. İnançlarınız veya inandığınız şeyler uğruna feda ettiklerinizi düşünüp tartabilirsiniz. Bu konularda ani değişimler ve ilham kaynağı bulmak söz konusu olabilir. Aniden bir seyahate çıkmak ve çekip gitmek gibi konuları değerlendiriyorsunuz.

4 Ağustos’ta Merkür, yöneticisi olduğu sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. İletişim faaliyetleri hızlanacak, çok daha fazla iletişim odaklı olmaya başlayacaksınız. Yeni başlangıçlar yapabileceksiniz, bu eğitimle ilgili olabilir, yani anlaşmalarla ilgili olabilir. Yeni şeyler okumak, araştırmak için harika zamanlar. Alacağınız haberler genel anlamda tatmin edici olacaktır. İletişim yeteneklerinizi çok daha rahat bir şekilde ortaya koyacak kendinizi net ve rahat bir şekilde ifade edebileceksiniz. Önemli belgelerin imzalanması, önemli görüşmeler yapmak için uygun zamanlar olacaktır. Fakat daha eleştirel, titiz, mükemmeliyetçi olacak, beğeni çıtanızda ciddi bir yükseliş olacak.


11 Ağustos’ta Venüs Aslan burcuna geçiyor. İç dünyanızın kraliçesisiniz. Sevdiğiniz işlere geri planda yoğunlaşabilirsiniz. İlham yönü olan işlere yoğunlaşabilirsiniz. Platonik aşklara açık, sizi gizli takip edecek birinin varlığı olabilir veya sizin gizli sevdiğiniz biri olabilir. Gösterişten uzak, derin sevgiler gündemde tabi bazılarınız haksızlığa uğrasa da önemli bir şey olmaz. Belki Venüsyen rahatsızlıktan hastane işleri ve kontrolleri olabilir.

12 Ağustos tarihinde Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yeni iş projeleri gündeme gelebilir, iş bağlantıları kurabilir, iş konusunda harika destekler alabilirsiniz. Çalıştığınız iş ortamınızın organizasyonel yapısında bir değişiklik olabilir ve size sürpriz bir konum teklifi gelebilir. Çalıştığınız iş yerinin lokasyonunda da değişiklikler olabilir. Özetle çalışma düzeniniz netleşiyor. İyi bir planla hareket edin ve yenilik ararken var olan sorumluluklarınızı ihmal etmeyin. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirin.

terazi burcu

Terazi burcu Ağustos 2022 burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu ayın ilk yarısında arkadaş ortamın hareketlenebilir. Yeni bir arkadaş çevresine girebilirsin, sosyal hayatın renklenebilir. Hedeflerini gerçekleştirmek için kararlılıkla ilerleyecek, bu uğurda cesur adımlar atmaktan çekinmeyeceksin. Başarını arkadaşlarınla birlikte kutlayabilir, grup çalışmalarında öne çıkabilir, organizasyonlarda yönetici rolü üstlenebilirsin.

2 Ağustos’ta Mars-Uranüs kavuşumu gerçekleşiyor. Sekizinci ev Akrep burcunun evidir. Ölüm, yeniden dönüşüm, parasal konuları anlatır. Bu dönem sizin için ameliyat ve diğer şifa çalışmaları için bazı gündemler söz konusu olabilir. Yeniden doğuyorsunuz ya da yeni bir şey var artık hayatınızda! Parasal konularda krizler olabilir, sıkışıklar yaşanabilir ancak beklediğiniz paralar ve hak ettiğiniz diğer ödemeler varsa bunlar da konuşulacaktır.

4 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor. İletişim hayatınızda biraz geri planda kalır ve kendinizi ifade etmek için çok daha fazla çaba sarf etmeniz gerekir. Bir takım dedikodular, arkanızdan çevrilen işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. İletişim bu noktada biraz daha içe dönük olacaktır. Hayatı sorgulayabilir, hangi yöne doğru gideceğinizi düşünebilirsiniz. Bunun olası en iyi yanı gelecekle ilgili bir takım planlar yapmaktır aslında, hedeflerinizi belirlemek ve bu hedeflere nasıl ulaşacağınıza dair planlar yapmaktır. Düşündüklerinizi, isteklerinizi net bir şekilde ortaya koymakta zorlanabilir, çekinebilirsiniz. Fakat bunu yapmaz iseniz kazanan siz olursunuz.

11 Ağustos’ta Venüs Aslan burcuna geçiyor. Sosyal organizasyonlar, arkadaşlarınız arasında dikkat çekebilirsiniz. Gurup, dernek, kulüp gibi alanlarda ön planda olabilirsiniz. Kariyerden elde edilen gelir sizi mutlu edebilir bu dönemde. İdeallerinize ulaşırken olumlu bir destek alıp mutlu olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilgili gelişmeler sizi sevindirir.

12 Ağustos tarihinde Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Havada aşk kokusu var! Birliktelikleri olanlar partnerleri ile oldukça romantik dakikalar geçirebilecekler, yalnızlar ise çok daha kolay flört edebilecekleri kişiler ile tanışabilecekler. Özellikle sosyal çevrenizin de desteği ile yeni kişiler ile tanışabilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler bu Dolunay’da çalışmalar yapabilirler. Ummadığınız birinden bir ilanı aşk durumu olabilir ve bu sizi çok şaşırtabilir. Hayatınızda kimse yok ise gerçekten ayaklarınızı yerden kesecek bir ilişki potansiyeli oldukça yüksek.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Ağustos 2022 aylık yorumları

Akrep burç yorumları: Ağustos ayının ilk haftasında özellikle kariyerinle ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Yeni bir bulabilirsin, mevcut işinde bir terfi alabilirsin. İş ortamında iyi bir yönetici olduğunu gösterme imkanın olabilir. Annenle ilgili önemli gelişmeler de söz konusu olabilir. Evlilik kararı verebilirsin. Genel olarak hayatınla ilgili önemli başlangıçlar yapacağın bir dönemdesin ama kararlarını uygulamak için acele etmemeli, aldığın riskleri çok iyi hesaplamalısın.

2 Ağustos’ta Mars-Uranüs kavuşumu gerçekleşiyor. Ortaklıklar, eşler ve sözleşmeler ile ilgili konular gündemde olabilir. Partner veya ortak ile ilgili yeni bir karar alınabilir. Aynı zamanda açık düşmanlıklar görebilir. Rekabet ettiğiniz kişiler karşınıza çıkabilir.

4 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor. Hayattan isteklerinizi ve umut ettiklerinizi daha kolay bir şekilde elde etmeniz konusunda size destek olacaktır. İş hayatında kazandığınız gelirleri arttırabileceğiniz keyifli proje veya tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz hareketlenmeye, iletişiminiz artmaya başlıyor. Yeni tanışmalar, yeni çevreler içine girmeye başlayacaksınız. Fakat arkadaşlarınızı bu dönemde daha fazla eleştirebilir, onlara akıl verebilirsiniz.

11 Ağustos’ta Venüs Aslan burcuna geçiyor. Toplum önünde enerjinizle parlarsınız. Kariyer odaklı işiniz varsa adınızı dönem içinde duyurabilirsiniz. Hayatınızda biri varsa aşkınızı toplum içinde yaşarsınız veya sevdiğiniz kişiyi aileden biriyle tanıştırabilirsiniz. İş ve meslek yaşamınızda güzel gelişmeler yaşarsınız belki maddi yönden iyi gelecek bir terfi veya yeni başlanan iş olabilir. Bulunduğunuz ortamda üst yönetici kişiler tarafından desteklenirsiniz.

12 Ağustos tarihinde Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bazılarınız evinizle işinizi birleştirebilir, home ofis tarzı bir yapıya doğru da gidebilirsiniz. Veya işiniz ile evinizi yakınlaştırmak isteyebilirsiniz. Dolunay ile birlikte, ailenizden, kan bağınız olan birileri ile iş projeleri yaratabilirsiniz. Ya da arzu ettiğiniz geniş ferah bir ev kiralayabilirsiniz. Her şekilde yaşam alanınızda kendinizi daha özgür ve güvende hissedeceğiniz gelişmeler kapınızda olacaktır.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Ağustos 2022 burç yorumları

Yay burç yorumları: Aklından geçenleri, tüm düşüncelerini dürüstlükle dile getirebilir, inandığın şeyleri büyük bir cesaretle savunabilirsin. Yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir. Mahkemeyle ilgili süreçler sonuçlanabilir. Yeni bir eğitime başlamak için uygun bir dönemdesin, özellikle yüksek öğrenimle ilgili güzel başlangıçlar yapabilirsin. Eşinin kardeşleri ile bir araya gelmen mümkün.

2 Ağustos’ta Mars-Uranüs kavuşumu gerçekleşiyor. Sağlık, hizmet ve hayat rutininizi anlatan bu kavuşumda sağlık konusunda dikkatli olmalısınız. Ertelediğiniz hastalıklar karşınıza çıkabilir. Çalışma koşullarınız ve çalışma arkadaşlarınız ile ilgili bazı değişimler söz konusu olabilir.

4 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda iletişim odaklı olacağınıza işaret etmekte. Üstlerden önemli destekler, tavsiyeler, terfiler alabilirsiniz. İşinizle ilgili seyahatler ön plana çıkabilir, yeni bir takım eğitimler, seminerler gündeme gelebilir. İş arayanlar bu süreçte bir çok iş görüşmesine gidebilirler. İş ve kariyerinize ilişkin konularda daha detaycı ve titiz olacaksınız. Sizleri memnun etmek pek kolay olmayacaktır bu konuda. Bunun yanı sıra iyi veya kötü ağzınızdan çıkan her kelime fazlası ile göz önünde olacak ve kolay fark edilecektir.

11 Ağustos’ta Venüs Aslan burcuna geçiyor. Yabancı bir ülkeden veya uzak bir şehirden biriyle romantik birlikteliğe başlanabilir. Sevdiğiniz kişi için başka bir şehre gidebilirsiniz. Gitmek istediğiniz yerleri görme imkânı bulabilirsiniz. Sevdiğiniz ve ilginizi çeken bir konuda eğitim alabilirsiniz. Paranızı dil, eğitim alanına yatırabilirsiniz. Belki de uzak yerler sizin için kazanç kapısı olacaktır.

12 Ağustos tarihinde Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Spontane, plansız bir tatile bir seyahate çıkabilirsiniz. Hatta hoşlandığınız biri veya partneriniz varsa onunla da çıkabilirsiniz bu seyahate. İş konusunda bir anlaşma yapabilir, sözleşmelerle haşır neşir olabilirsiniz. Birden fazla anlaşma, sözleşme durumları olabilir. İş anlamında üzerinizde her zamankinden çok daha fazla baskı ve sorumluluk hissedebilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Ağustos 2022 aylık yorumları

Oğlak burç yorumları: Ağustos ayının ilk yarısında özellikle parasal konular gündemine girebilir. Eşinin kazancında artış olabilir. Komisyon, prim, miras gibi gelirlerle ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Kredi için başvuruda bulunabilirsin. Finansal konularda yönetimi ele alabilir ve bu alandaki mevcut krizleri soğukkanlılıkla yönetebilirsin. Ancak aldığın riskleri dikkatlice hesaplaman ve harekete geçmek için doğru zamanı beklemen yararına olacaktır.

2 Ağustos’ta Mars-Uranüs kavuşumu gerçekleşiyor. Aşk hayatı ve çocuklar gündemde olabilir. Aniden birine aşık olabilirsiniz veya bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Eğlence konusu ön planda olduğu için riskli yatırımlara girebilirsiniz. Bu size kaybettirebilir, dikkat etmelisiniz. Ani bir çocuk haberi alabilirsiniz, cinsellik konuları da dikkat çekici olacaktır.

4 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor. Hayatın anlamı, din, felsefe, gibi konularda daha fazla araştırmaya, okumaya yöneltebileceği gibi, uzak yerlere seyahatler, yurt dışı ile ilgili işler, uluslararası işler, pasaport ve vize işleri ile uğraşabileceksiniz. Yine hukuksal konularla ilgili beklentisi olanlar, bu süreçte keyifli gelişmeler yaşayabilirler. Mevki ve statü sahibi önemli kişilerle görüşmeler, toplantılar gündeme gelebilir sık sık. Zihniniz her zamankinden çok daha işlek olacaktır. Değişik, farklı kültürler hakkında da okuyabilir, bilgi sahibi olabilirsiniz.

11 Ağustos’ta Venüs Aslan burcuna geçiyor. Miras, nafaka veya prim alınabilir. Kredi çekebilirsiniz. Eşiniz maddi yönden destek çıkacağı gibi ticaretle uğraşıyorsanız ortaklık ilişkiniz varsa oradan da maddi gelir elde edebilirsiniz. Aşk yoluyla krizler yaşanabilir veya cinsellik ön planda olur, belki cinsellikle birlikte gelen dönüşüm olabilir. Genç kadınlarla egosal sorunlar ve krizler yaşanabilir. Güzellik uğruna cerrahi operasyon geçirebilirsiniz.

12 Ağustos tarihinde Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bir taraftan grup çalışmaları ile kazançlarınızı artırmanın yollarını ararken bir taraftan da kesenin ağzını biraz açmanız gerekebilir. İş hayatında organize ve sorumluluk bilinci ile hareket etmeniz durumunda başarıyı biraz geçte olsa elde edebileceksiniz. Kişisel anlamda kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Bu kazanç zam ile olabilir ya da bir satım işi ile elinize geçecek ekstra para ile olabilir ya da vergisel bir kazanç olabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Ağustos 2022 burç yorumları

Kova burç yorumları: Karşıt burcunuz Aslan’daki Yeniay, önümüzdeki 10 günlük süreçte özellikle ikili ilişkilerine hareket getiriyor. Devam eden ilişkilerde söz, nişan gibi ciddi adımlar atılabilir. Hayatında bir yoksa yeni bir ilişkiye başlayabilirsin. Sana destek verecek ve cesaretlendirecek kişilerle tanışman, yeni iş birlikleri ve ortaklıklar kurman mümkün. Hayatına sana yol gösterecek insanlar girebilir, bu kişilerden fikir alabilirsin.

2 Ağustos’ta Mars-Uranüs kavuşumu gerçekleşiyor. Aile, yuva gibi konuların gündemde olacağı bu süreçte konforlu hissettiğiniz alanlarda sarsılmalar yaşanabilir. Taşınma, ev değiştirme ve aile ile ilgili önemli kararlar söz konusu olabilir.

4 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor. Başkalarına ait finansal konular, ortaklaşa kazanımlar, miras ile ilgili konular, nafaka, prim, ödeme gibi konularla ilgili iletişim, haberleşmeyi çok daha etkin bir hale getirecektir. Bu konularla ilgili sözleşmeler, anlaşmalar toplantılar, görüşmeler gündeme gelebilir. Kredi çekmek için ciddi araştırmalar yapabilirsiniz. Veya parayı nasıl kazanacağınıza dair fikirlerinizi somutlaştırmak için gerekli desteği bulabilirsiniz.

11 Ağustos’ta Venüs Aslan burcuna geçiyor. İlişkiniz ve evlilik yaşamınızda keyifli ve eğlenceli geçecek günleri gösteriyor. Birlikte ortak paylaşımdan mutluluk duyarsınız. Bazı kişiler evlilik teklifi alabilir. Yakın arkadaşlarınızla uyum içinde olursunuz. Düşmanlar zarar veremez. Ortağınızla ve danışanlarınızdan maddi fayda görebilirsiniz.

12 Ağustos tarihinde sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Fiziksel olarak daha fit görünmek için kolları sıvayabilir, spora başlayabilir, egzersizler yapabilirsiniz. Belki de daha güzel görünmek adına küçük bir operasyon yaptırabilirsiniz. Hayatınızın gidişatı ile ilgili radikal bir takım kararlar alabilirsiniz. Bazılarınız kişisel bir takım yeteneklerinizi eğitimle süsleyebilir mesleğe dönüştürebilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Ağustos 2022 aylık yorumları

Balık burç yorumları: Bu ayın ilk yarısında çalışma ortamınla ilgili konular gündemine giriyor. İş ortamında kendini göstereceği gelişmeler olabilir, cesaretinle dikkatlerin üzerine toplayabilirsin. Bir pozisyon değişikliği ya da terfi söz konusu olabilir. İş arkadaşların değişebilir, çalışma tempon artabilir. Sağlıkla ilgili konulara eğilmek için uygun bir zaman, günlük rutinlerini değiştirerek daha sağlıklı bir yaşama yönelebilirsin. Sağlık sorunların varsa teşhis konabilir. Akrabalarından destek görebilirsin.

2 Ağustos’ta Mars-Uranüs kavuşumu gerçekleşiyor. İletişim, yakın çevre ve haberler konusunda yeni gündemler olabilir. Aniden bir anlaşma yapabilirsiniz, seyahate çıkabilirsiniz ya da yeni bir haber alabilirsiniz. Kardeşinizin hayatında yeni bir gündem olabilir. Çevrenizdeki insanların sözlerine kulak vermelisiniz.

4 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler, kontratlar, imzalar gündeme gelebilir. Bazılarınız evlilik yolunda önemli adımlar atabilirsiniz. Bazılarınız ise yeni ortaklık teklifleri ile karşılaşabilirsiniz. Merkür ikili ilişkilerden yana sizleri oldukça iletişim odaklı bir hale getirecektir. İlişkilerinizi sorgulayabilir ve kararlar verebilirsiniz. Bu süreç karşınızdaki kişiyi daha fazla düşünmenize ve ona mantıklı önermeler sunarak destek olmanızı sağlayabilir. Ticari ilişkiler geliştirmek, ortaklık kurmak, mevcut ilişki ve ortaklıklarınızda aksayan noktaları tespit ederek akılcı çözümler üretmek için de bu dönem ilaç gibi gelecektir.

11 Ağustos’ta Venüs Aslan burcuna geçiyor. Aşk konusunda bir şeyleri takıntı haline getirmemeye çalışmalısınız. İş alanından hayatınıza biri girebilir. Bu dönem eğlenceden ziyade iş ve sorumlulukların olacağı zamandır. İş arayanlar beklentiniz gibi veya beklentinizin üstünde bir iş imkânı bulabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ve işveren kişilerle uyum içinde çalışırsınız. Belki bu dönem bir evcil hayvan sahiplenmek isteyebilirsiniz.


12 Ağustos tarihinde Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu dönem biraz kendinizle kalabilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Özellikle para kazanmakla ilgili ilginç fikirler, yöntemler geliştirebilirsiniz. Dolunay döneminde içe dönme, ruhsal egzersizler yapma, psikolojik olarak terapi alma dönemi olacak. Fikirlerinizi çok rahat bir şekilde paraya dönüştürebileceksiniz.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.