Astroloji: Eylül 2022 aylık burç yorumları

Astroloji: Eylül 2022 aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Eylül burç yorumları

Astroloji: Eylül 2022 aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık aylık, haftalık, günlük burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu Eylül 2022 burç yorumları

Koç burç yorumları: Yeni bir işe başlama sürecindeyseniz eğitim ve yolculuklar sizin için yorucu olabilir. Belki Eylül ayında yeni bir projeye başlıyorsanız bu süreçte yapacağınız başvurular için daha çok koşturmanız gerekecek. Size yeni bir görev tanımı verilebilir veya yeni bir iş arkadaşı göreve başlayabilir. Sağlıkla ilgili ise daha çok yeni tetkikler yaptırmanız gerekebilir. Tüm bu süreçte yakın çevrenizle olası stresleri iyi yönetmek durumundasınız. Tartışmalardan kaçınabilirseniz karlı çıkarsınız. Bu yeniay zamanı atacağınız adımlar sizden gizlenen bazı konuların da açığa çıkmasına neden olacaktır.


5 Eylül itibariyle Venüs Başak burcuna geçiyor. Çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında daha detaycı, daha titiz, daha planlı çalışmak isteyeceğimiz bir dönemdeyiz. Hem iş hem de günlük yaşamımızda, rutin sorumluluklarımız daha çok ön plana çıkacaktır. Bu süreçte disiplinli tavrımız ile üstlerimizin takdirini kazanabiliriz. Sağlık taramaları yaptırmamızın tam zamanı.

10 Eylül’de gerçekleşecek Dolunay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. İç dünyamızda inişler ve çıkışlar yaşayacağımız bir dönemdeyiz. Sezgilerimiz artabilir ve günlük yaşamın yaşattığı sıkıntılar yüzünden maddi dünyadan bir süreliğine uzaklaşmak isteyebiliriz. Fiziksel ve ruhsal olarak dinlenmek, bu arada eğer kötü bir alışkanlığımız varsa (sigara vb.) bırakmak için çok uygun bir zaman. Sağlığımıza dikkat etmeli, kendimizi zihinsel olarak rahatlatmak için sanatsal faaliyetler, meditasyon gibi araçlara yönelmeliyiz.

10 Eylül’de ayrıca Merkür, Terazi burcunda gerileyecek. Merkür retrosu döneminde ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda meydana gelebilecek yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. İletişim kazaları çok sık yaşanabilir. Yanlış kişiye yanlış mesajı atma olayı bu dönemde Koç burçlarının başına gelebilir. Ayrıca geçmişten birileri sizinle iletişim kurmak isteyebilir.

24 Eylül – 3 Ekim arası Merkür Başak burcunda retro hareketine geçecek. Gündelik işlerindeki pratikliğini yitirmene ve her işi uzun yoldan yapmana, detaylarda kaybolmana, işleri tamamlamakta zorlanmana neden olabilir. İşlerini ince eleyip sık dokuyarak uzun uzun uğraşarak yapmak isterken sıkılabilir ve yarım bırakabilirsin. Daha önce uyguladığın diyet programları varsa ona dönmen gerekebilir, bu diyetler sadece kilo verme ile ilgili olmayabilir, sağlık sorunları nedeniyle de diyet uygulaman gerekebilir.

boğa burcu

Boğa burcu Eylül 2022 burç yorumları

Boğa burç yorumları: Eğer hayatınızda biri yoksa Eylül ayının ilk 10 gününde bir ilişkinin ilk adımlarını atabilirsiniz. Karar vermek için acele etmeyin. Önümüzdeki günlerde eski defterler de kafanızı karıştırabilir. Çocuk sahibi olmayı düşünenler için de bu yeniay şanslı diyebiliriz. Belki de hobi olarak yaptığınız bir şeyden para kazanmayı deneyebilirsiniz. Ancak bu konuda temkinli olun ve masrafları iyi hesaplayın. Konu ne olursa olsun bu 10 günlük süreç size para harcatabilir. Bu süreçte eğer gelir gider dengenizi iyi yönetebilirseniz faydalı olacaktır. Zira masraflar önümüzdeki 7 ay boyunca devam edecek. Dolunay zamanı geldiğinde ise tekrar hesap yapmanız gerekebilir. Gelecek planlarınızı değiştirmek durumunda kalabilirsiniz.

5 Eylül itibariyle Venüs Başak burcuna geçiyor. Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ilişkilerimizde daha ciddi bir döneme giriyoruz. Hayatımızda uzun vadeli olacak yeni bir ilişki başlayabilir. Arkadaşlarımız ve çocuklarımızla daha verimli ve keyifli bir zaman geçirebiliriz. Uzun zamandır hobi olarak yürüttüğümüz bir aktiviteyi, yeni bir kariyer fırsatına dönüştürmemiz de mümkün.

10 Eylül’de gerçekleşecek Dolunay sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Keyif alacağımız yardım organizasyonlara katılabiliriz, hayır işleri ile ilgilenebiliriz Arkadaşlarımızdan duygusal konularda destek göreceğiz. Hayatımızdan bazı insanları çıkarabiliriz. Bu dönemde gelecek planlarımızı tekrar gözden geçirebilir, aldığımız kararları sorgulayabiliriz. Kariyer kazançlarımız ile ilgili de şanslı bir dönemdeyiz. Bir terfi ya da zam söz konusu olabilir.

10 Eylül’de ayrıca Merkür, Terazi burcunda gerileyecek. Boğa burçları Merkür retrosunda kaydedilmeyen dosyalar, yanlış kişiye atılan mesajlar ve yanlış anlaşılmalar gibi sorunlarla karşı karşıya kalabilir. O yüzden bu dönemde her şeyi iki üç kere kontrol etmeliler.

24 Eylül – 3 Ekim arası Merkür Başak burcunda retro hareketine geçecek. Bu dönemde burcunun “az emek, çok iş” düsturunu uygulamakta zorlanabilir, özellikle yaratıcılık isteyen işlerde pratikliğini ve verimliliğini kaybedebilirsin. Ev dekorasyonu, kıyafet seçimi gibi konularda eskisine oranla daha çok zaman harcayabilirsin. Çocuk sahibiysen çocuğunla ilgili kararlar alabilir, sonrasında kararlarından pişman olabilirsin. Ayrıca eski sevgililerin dönmesi söz konusu olabilir.

ikizler burcu

İkizler burcu Eylül 2022 burç yorumları

İkizler burç yorumları: Önümüzdeki 10 gün sürecinde bir yere taşınmaya karar verebilirsiniz. Veya ailenizle ilgili önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Bu süreçte fiziksel sağlığınız özen istiyor. Kollarınız ve omuzlarınızı zorlamayın. Eğer kendinizi fazla yorarsanız gergin ve tahammülsüz hissedebilirsiniz. Eğer eve bir dekorasyon planı yapmayı düşünüyorsanız bir uzmandan destek alın ve kendi başınıza bir şeyler yapmaya kalkmayın. Aksi durumunda daha çok uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Daha önce yaşadığınız bir yere taşınma planı da yapabilirsiniz. Konu ne olursa olsun dolunay geldiğinde iş hayatınıza biraz ara vermeniz gerekebilir.

5 Eylül itibariyle Venüs Başak burcuna geçiyor. Ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde zaman geçirmek isteyeceğimiz bir dönemdeyiz. Evdeki eksiklikleri tek tek tespit edebilir, tadilat, dekorasyon gibi konularda hızlıca harekete geçebiliriz. Aile bireyleri ile aramızda fazla eleştirisel olmamızdan dolayı küçük tartışmalar yaşanabilir. Dilimizi tutmaya özen göstermeliyiz.

10 Eylül’de gerçekleşecek Dolunay, kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Üstlerimizle iyi iletişim kurabileceğimiz, fikirlerimizi dinletebileceğimiz bir süreçteyiz. Uzun zamandır istediğimiz bir mevkiye bu dönemde ulaşabiliriz. Yaratıcı projelerimiz takdir toplayabilir ve tüm dikkatleri üzerimize çekebiliriz. Ancak odak noktamızı kaybetmemeye ve detayları atlamamaya dikkat etmeliyiz. İş arıyorsak, bu süreçte iş bulmamız büyük bir olasılık. Ev ve aile konularında da olumlu gelişmeler olabilir. Evlilik ya da çocuk sahibi olma kararı alabiliriz.

10 Eylül’de ayrıca Merkür, Terazi burcunda gerileyecek. İkizler burçlarının Merkür retrosunda gündemleri eski sevgilileri olacak. Eski sevgilileri geri dönmek için can atabilir, bir şekilde karşılarına çıkabilir. Aynı zamanda tesadüfen karşılaşmaları da çok olası. Hayatında biri olan İkizler burçları bu dönemde iletişim sıkıntıları çekebilir. Mesajları atarken de okurken de dikkatli olmalılar.

24 Eylül – 3 Ekim arası Merkür Başak burcunda retro hareketine geçecek. Merkür’ün bu geri hareketi ise seni özellikle ev ve aile ile ilgili konularda zorlayabilir. Evde tadilat gerektiren sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsin. Aile ilişkilerinde sorunlar çıkabilir, ebeveynlerinin sağlık sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsin. Ayrıca memleketine ziyarete gidebilir, uzun zamandır görüşmedin aile bireyleri ile bir araya gelebilirsin.

yengeç burcu

Yengeç burcu Eylül 2022 burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Önümüzdeki 10 günlük süreçte yolculuk planları gündeminize gelebilir. İş hayatınızla ilgili belirsizlikler strese neden olabilir. Ama ailenizle doğru bir iletişim kurarak bu sorunları aşabilirsiniz. Partnerinizin iş hayatındaki yoğunluk yüzünden yolculuk planlarını tekrar değerlendirmenizi gerektirebilir. Yeni bir eğitime başlarsanız eğer yoğun ve yorucu bir çalışmanın içine girebilirsiniz. Yapacağınız başvurular varsa unutmamak için not alın. Dalgınlıklar veya ihmalkarlıklar bu süreçte gecikmelere neden olabilir. Ruh sağlığınız ise bu yeniay zamanında özen istiyor. Eğer gergin bir dönemden geçiyorsanız daha önceden destek aldığınız uzmanlardan yardım alabilirsiniz

5 Eylül itibariyle Venüs Başak burcuna geçiyor. Yakın çevremiz, kardeşlerimiz, kısa yolculuklarla ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, kardeşler, akrabalar, yakın çevre ve komşularla olan ilişkilerimiz, eleştirisel tavrımız yüzünden bir parça sekteye uğrayabilir. Eleştirilerimizin dozunu iyi ayarlamaya çalışmalıyız. Daha önce yarım bıraktığımız bir eğitimi tamamlamak için mükemmel bir dönemdeyiz. İşle ilgili çok sayıda kısa yolculuk yapabiliriz.

10 Eylül’de gerçekleşecek Dolunay yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Geleceğimiz ile ilgili önemli kararlar alabileceğimiz ve hedeflerimizi belirleyeceğimiz bir döneme giriyoruz. Bu dönemde, sonuçlanmasını beklediğimiz hukuku bir süreç nihayet sona erebilir. Uzun zamandır beklediğimiz bir seyahati gerçekleştirebiliriz. Sosyal medyada ve kardeş, kuzen, komşu ilişkilerinde daha sakin ve anlayışlı olmamızda yarar var.

10 Eylül’de ayrıca Merkür, Terazi burcunda gerileyecek. Yengeç burçlarının Merkür retrosundaki gündemi ev, aile ve iletişim sorunları olacak. Komşularıyla kavga etmeden, kiranın yanlış adrese gitmesine kadar birçok sorunla karşı karşıya kalabilirler. Eşya alırken de dikkatli olmalılar.

24 Eylül – 3 Ekim arası Merkür Başak burcunda retro hareketine geçecek. Genel olarak ağzından çıkan sözlere dikkat eden, iyice hesaplamadan harekete geçmeyen birisin ama bu dönemde önceden verdiğin sözler seni zor durumda bırakabilir. Finansal konularda tutamayacağın sözler vermiş olabilirsin ve bu süreçte sözlerini yerine getirmek için hesap yapman gerekebilir. Eğitimle ilgili konularda gelişmeler söz konusu olabilir, yarım bıraktığın bir eğitime dönebilir, eski okul arkadaşlarında bir araya gelebilirsin.

aslan burcu

Aslan burcu Eylül 2022 burç yorumları

Aslan burç yorumları: Önümüzdeki 10 gün sürecinde maddi konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Meslek odaları ya da belediyelerle işiniz varsa pürüzleri gidermeden adım atmayın. Bu süreçte arkadaşlarınızla ortak bir iş planınız varsa tekrar değerlendirin. Bazı anlaşmazlıklar beklediğinizden uzun sürebilir. Aracınızla ilgili bakım masrafları da bu yeniay zamanı gündeme gelebilir. Veya bazı eğitim ve yolculuklar için harcama yapabilirsiniz. Kardeşlerinizden ve yakın çevrenizden gelecek destekler bu yeniay zamanında stresleri azaltmaya yardımcı olabilir.

5 Eylül itibariyle Venüs Başak burcuna geçiyor. Para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Finansal konularda akıllı planlamalar yapacağımız, mali durumumuzu dikkatle gözden geçirebileceğimiz bir döneme giriyoruz. Risk almaktan kaçınıp, bildiğimiz yollardan ilerlemeyi tercih edebiliriz. Sıkı çalışmamızın karşılığını alabiliriz, gelirimizde çok büyük olmasa da yine de bizi mutlu edecek bir artış yaşanabilir.

10 Eylül’de gerçekleşecek Dolunay, sekizinci evimizde gerçekleşiyor. Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda nihayet arzu ettiğimiz sonuçlara ulaşabilir, güzel haberler alabiliriz. Yeni yatırımlar konusunda kafamızdaki planlar netleşebilir. Borçlarımız ya da yapmamız gereken ödemeler her ne kadar huzursuz bir ruh hali içinde olabiliriz. Spekülatif yatırımlar beklemediğimiz bir gelir kazandırabilir. Ancak temkinli olmaya devam etmeliyiz.

10 Eylül’de ayrıca Merkür, Terazi burcunda gerileyecek. Aslan burçları Merkür retrosunda seyahatler ve arkadaşlık ilişkileri konusunda iletişim sıkıntıları yaşayabilir. Seyahate çıkacaklarsa uçak biletlerini birkaç kez kontrol etmeliler. Eğitim alanlar yine tarihler, ticaretle uğraşanlar ise imzaladıkları sözleşmeler konusunda dikkatli olmalı.

24 Eylül – 3 Ekim arası Merkür Başak burcunda retro hareketine geçecek. Geçtiğimiz Temmuz-Ağustos aylarında oldukça gösterişli ve tüm dikkatleri üzerine çektiğin bir dönem geçirmiş olabilirsin. Bu süreçte kendine çeki düzen verebilir, özellikle parasal konularda kendini toparlamaya çalışabilirsin. Para ile ilgili hesaplar yapabilir, ödemelerini planlamaya çalışabilir ya da alacaklarını toparlayabilirsin. Kendi yeteneklerinden şüphe duyabilir, yaparım diyerek üstlendiğin sorumlulukları yerine getirip getiremeyeceğinden emin olamayabilirsin.

başak burcu

Başak burcu Eylül 2022 yorumları

Başak burç yorumları: Yeni Ay sizin burcunuzda hareket ederken özellikle önümüzdeki 10 gün sürecinde maddi konularla ilgili önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. İş hayatınızın yoğun olduğu bir süreç yaşayabilirsiniz. Önümüzdeki aylarda da bu yoğunluğun süreceğini dikkate alarak adımlar atın. Yönetim kademesi ile gerilim yaratmamak gereken bir süreçtesiniz. Onlardan gelecek olası tehditler ise sizi yeni adımlar atmaya itebilir. Bu süreçte karşı adım atmak yerine soğukkanlılığınızı koruyun. Kendi fiziksel konforunuz bu yeniay zamanında önemli olacak. Burada verdiğiniz kararlar aynı zamanda partnerinizi veya ortağınızı da etkileyebilir.

5 Eylül itibariyle Venüs de sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Çevremizdeki herkes tarafından çekiciliğimiz, disiplinimiz, detaylara önem veren, mükemmeliyetçi yapımız ile takdir göreceğimiz bir dönemdeyiz. Eleştirilerimizde genellikle haklı olmakla birlikte, kelimelerimizi insanları kırmayacak bir şekilde seçmeye özen göstermeliyiz.

10 Eylül’de karşıt burcumuz Balık’ta gerçekleşecek bu Dolunay döneminde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. İlişkimiz yoksa, şanslı bir döneme giriyoruz. Hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Yolunda gitmeyen bir ilişkiyi sonlandırmamız ihtimali de var. Bu arada yeni ortaklıklar ve iş birlikleri açısından da güzel bir dönemdeyiz. Yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün.

10 Eylül’de ayrıca Merkür, Terazi burcunda gerileyecek. Başak burçlarının Merkür retrosu gündeminde ilk sırada parasal konular yer alacak. Yanlış yere para gönderebilir, bekledikleri paralar konusunda gecikmeler yaşayabilir ya da bir ürüne gereğinden fazla para ödeyebilirler. Maddi konularda dikkatli olmalılar.

24 Eylül – 3 Ekim arası Merkür sizin burcunuzda retro hareketine geçecek. Bu dönemde sizde her zamankinden daha kusursuz olma isteği doğabilir. Kendine nasıl daha mükemmel olabilirim diye sorabilirsin. Bu retro açıkçası sizin Başak burçlarını olumlu olarak etkileyebilir. Beğenmediğin işlerini düzenleyebilirsin. Kontrolünü kaybettiğini düşündüğün alanlarda kontrolü yeniden ele alabilirsin.


terazi burcu

Terazi burcu Eylül 2022 burç yorumları

Terazi burç yorumları: Eylül ayının ilk 10 günlük döneminde kendi başınıza kalmak isteyebilirsiniz. Yalnızlıktan keyif alabilir veya dinlenmeyi seçebilirsiniz. Özellikle terapiye ihtiyaç duyuyorsanız bu ay çok uygun zaman. Ancak bu ay mahremiyet sizin için önemli. Eğer önemli açıklamalar yapmayı planlıyorsanız iki kez düşünün. Verdiğiniz kararlardan vaz geçebilirsiniz. Eğitim ya da uzak yolculuklar bu yeniay zamanında yorucu olabilir. Yasal konularda atacağınız adımlarda ise bir uzmandan fikir almanız gerekiyor.

5 Eylül itibariyle Venüs Başak burcuna geçiyor. Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde kendi içimize kapanabilir, bir iç değerlendirme ve yaşam muhasebesi yapmak isteyebiliriz. Geçmişteki hatalarımızı gözden geçirmek, hayatımızı tekrar planlamak ve mantıklı bir şekilde yeni kararlar almak için ideal bir dönemdeyiz.

10 Eylül’de gerçekleşecek Dolunay sürecinde iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. Yeni bir iş ortamında çalışmaya başlayabilir, yeni ekip arkadaşlarımıza alışmaya çalışabiliriz. Biraz adaptasyon sorunları yaşamamız mümkün. Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda bazı rutinler bizi strese sokabilir ve akrabalarımızla tartışmalar yaşayabiliriz. Sağlık açısından hassas günlerdeyiz. Rutin doktor kontrollerini aksatmamalıyız.

10 Eylül’de ayrıca Merkür, sizin burcunuzda gerilemeye başlayacak ve etkisi 24 Eylül’e kadar sürecek. Terazi burçları bu dönemde hayatlarındaki her planı yeniden gözden geçirmeliler, değiştirmek ya da yavaşlatmak zorunda kalabilirler. Bu dönemde kafaları karışabilir, daha önce verdikleri önemli kararları değiştirmemeye gayret etsinler. Geçmişte karşılarına çıkan olay ve durumlar tekrar çözülmek üzerine önlerine düşebilir.

24 Eylül – 3 Ekim arası Merkür Başak burcunda retro hareketine geçecek. Kaygılarının açığa çıktığı bir dönemden geçebilirsin. Kendine nerede eksiğim vardı, nerede hata yaptım diye sorabilirsin. Daha önceleri diplomatik davranmak ve insanları idare etmek için yaptığın şeyler seni zor durumda bırakabilir. İlham ettiğin sağlık sorunların açığa çıkabilir ve zorunlu bir tedavi sürecine başlayabilirsin.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Eylül 2022 aylık yorumları

Akrep burç yorumları: Eylül ayına başlarken arkadaşlarınızla yapacağınız ortak işler veya yatırımlar olabilir. İş hayatınızın hareketlendiği bir süreçten geçiş yapıyorsunuz. Bu da özellikle finansal konuları bu yeniay zamanında gündeminize taşıyor. Kredi, vergi, sigorta gibi konularda harcamalar artabilir. Bu nedenle de bu yeniay zamanında bütçenize özen gösterin. Özellikle dolunay geldiğinde çocuklarınız için yapacağınız harcamalar olabilir.

5 Eylül itibariyle Venüs Başak burcuna geçiyor. Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda iletişim trafiğimizin artacağı, sık sık diğer insanlarla bir araya gelebileceğimiz bir dönemdeyiz. Kendimizi, hayır işleri yapan grupların arasında bulabilir, sosyal sorumluluk projelerine katılabiliriz. Ancak, mükemmeliyetçiliğimiz ve eleştirilerimiz ile çevremizdekileri bunaltmamaya çok dikkat etmeliyiz.

10 Eylül’de gerçekleşecek Dolunay bize ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağımızı gösteriyor. Sosyal hayatımız renkleniyor. İlişkimiz yoksa aşktan yana şansımız son derece açık. Her an sürpriz bir aşk başlayabilir. İlişkimiz varsa, mevcut partnerimizle çok romantik bir dönem geçirebiliriz. Yaratıcılığımız artabilir. Çocuk sahibi olmak istiyorsak sürpriz bir hamilelik söz konusu olabilir. Eğer çocuklarımız varsa, onlarla ilgili güzel haberler alabiliriz.

10 Eylül’de ayrıca Merkür, Terazi burcunda gerileyecek. Akrep burçları bu dönemde içsel bir bekleme dönemine girmiş gibi hissedebilirler. Düşünceleri çok fazla geçmişe takılabilir. Eski mevzuları düşünmek, korkuların ve endişelerinin artması bu dönemde çok mümkün gözüküyor. Arkalarından çevrilen işleri ve düşmanlıkları fark edebilirler. Biraz daha dikkatli olmaya çalışmalılar.

24 Eylül – 3 Ekim arası Merkür Başak burcunda retro hareketine geçecek. Partnerinle arkadaşların arasında kalabilir, sosyal ilişkilerinde huzursuzluklar yaşayabilirsin. Yaptığın işlerin parasını almakta zorlanabilirsin ya da tamamladığın işlerle ilgili revizeler yapmak durumunda kalabilirsin. Beğenerek aldığın şeyler seni mutlu etmeyebilir, yaptığın alışverişlerde pişmanlıklar yaşayabilirsin.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Eylül 2022 burç yorumları

Yay burç yorumları: Önümüzdeki 10 günlük süreçte kariyerinizde yeni bir başlangıca adım atabilirsiniz. Eğer birebir hizmet verilen bir alanda çalışıyorsanız iş hayatınızın yoğunlaşması mümkün. Eğer kurumsal bir firmada çalışıyorsanız rekabetin arttığına tanık olabilirsiniz. Devam eden bir dava süreciniz varsa bunun stresi iş hayatınızı etkileyebilir. Bu süreçte yeni açılan bir dava olursa süreci olabildiğince sakin geçirin. Arkadaşlarınızdan bu süreçte destek alabilirsiniz.

5 Eylül itibariyle Venüs Başak burcuna geçiyor. Kariyerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İşte yeteneklerimiz ve detaylara verdiğimiz önemle kendimizi gösterebileceğimiz bir dönemdeyiz. Mantıklı, titiz ve disiplinli tavrımız, üstlerimizin dikkatini çekebilir. Sorumluluğunu üstlendiğimiz bir projeyi mükemmel bir şekilde tamamlayıp, takdir kazanabiliriz. Üstlerimiz ve iş arkadaşlarımıza karşı kullandığımız kelimelere dikkat etmekte yarar var.

10 Eylül’de gerçekleşecek Dolunay döneminde ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Ev ve aile ilgili konularda uzun zamandır süregelen bir konunun nihayet sonuca ulaşması mümkün. Gayrimenkuller ya da aile meseleleri ile ilgili fikir ayrılıkları stres yaşamamıza ve kendimizi sert sözlerle ifade etmemize neden olabilir. Taşınma ya da tadilat konuları gündeme gelebilir.

10 Eylül’de ayrıca Merkür, Terazi burcunda gerileyecek. Yay burçları Merkür retrosu döneminde sosyal çevreleriyle ilgili bazı şaşırtıcı gelişmelerle karşılaşabilirler. Kimin dost kimin düşman olduğunu fark edecekleri bir dönem. Yanlış anlaşılmalar söz konusu. Bu dönem onlar için biraz izleme zamanı. Hayalleri ile ilgili yaşanacak bazı gelişmeler, her şeyi tekrar gözden geçirmelerini sağlayacak. Kalabalık ortamlarda eski sevgilileri ile karşılaşma ihtimalleri yüksek.

24 Eylül – 3 Ekim arası Merkür Başak burcunda retro hareketine geçecek. İş ve sosyal hayatına kaçırdığın fırsatlar tekrar gündeme gelebilir. Bu dönemde hayatınla ilgili önemli kararlar alabilirsin. Kariyer hedeflerini gözden geçirebilir, bir iş teklifi alabilirsin. Evlilik kararı verebilirsin. Ancak herhangi bir karar vermeden önce konuyu detaylıca araştırmadan harekete geçmemelisin. Aksi halde pişmanlıklar yaşaman söz konusu olabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Eylül 2022 aylık yorumları

Oğlak burç yorumları: Eylül ayına başlarken yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Bir yolculuk planı yapabilirsiniz. Eğer yurtdışı ile bağlantılı işler yapıyorsanız yeni bir müşteri ile anlaşma da yapabilirsiniz. Bir iş seyahati gündeme gelirse yöneticilerinizden destek alabilirsiniz. Yolculuklarda sağlığınıza özen gösterin. Bu süreçte çalışma arkadaşlarınızla aranızda bir gerilim olabilir, sakin kalmayı başarabilirseniz kazançlı çıkarsınız.

5 Eylül itibariyle Venüs Başak burcuna geçiyor. Yurt dışı eğitimler, seyahatler, akademik fırsatlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Yurt dışında yeni bir eğitim fırsatıyla karşılaşabiliriz. Uzun bir yolculukla ilgili gerekli organizasyonu yapma görevi bize düşebilir. Konularında uzman kişilerle tanışabilir, onlarla olan tartışmalarımızda bize yeni beceriler kazandırabilecek bilgiler edinebiliriz. Ancak ilişkilerimizde daha diplomatik olmamızda yarar var.

10 Eylül’de gerçekleşecek Dolunay döneminde yakın çevre ve kardeşlerimizi ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Kardeşlerimiz, kuzenlerimiz ve yakın çevremiz ile ilgili bir sorunu çözebilir, onlara duygusal destek verebiliriz. Sosyal medyada kullandığımız sözlere dikkat etmemiz ve internet üzerinden alışveriş yaparken kontrollü davranmamızda yarar var. Uzun zamandır istediğimiz bir eğitim varsa, başlamak için çok uygun bir dönemdeyiz. Çok sayıda kısa yolculuk yapabilir, yeni anlaşmalara imza atabiliriz.

10 Eylül’de ayrıca Merkür, Terazi burcunda gerileyecek. Merkür retrosu Oğlak burçlarının kariyer evinde gerileyecek. Anlaşmaları, işleri tekrar gözden geçirmeleri gerekebilir. Detayları fark edebilmeleri için aynı işi yanlış anlaşılmalardan dolayı birkaç kez yapabilirler. İş yerinde yanlış anlaşılmalar ve iletişime çok dikkat etmeliler. Yanlış mailler atabilirler.

24 Eylül – 3 Ekim arası Merkür Başak burcunda retro hareketine geçecek. Yolculuk planlarında dikkatli olmanda yarar var. Özellikle uçak ya da gemi yolculuğu yapmayı planlıyorsan aksiliklere karşı tedbirli davranman yerinde olur. Yüksek eğitimle ilgili bir karar arifesindeysen kararlarını detaylıca gözden geçirmelisin. Eşinin akrabalarıyla aranda sorunlar yaşanabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Eylül 2022 burç yorumları

Kova burç yorumları: Eylül ayının ilk 10 gününde kredi başvurusu, vergi, sigorta ya da miras ilgili yeni adımlar atabilirsiniz. Yeni bir iş ortaklığı yapabilirsiniz. Riskli yatırımlar konusunda ise temkinli olmak gereken bir zaman. Yatırımlarınızı bozdurabilirsiniz. Yeni yatırımlar için temkinli olmakta fayda var. Yurtdışı ile bağlantılı işleriniz varsa bu süreçte gündeminizi meşgul edebilir. Belki hobi olarak ilgilendiğiniz bir konuda eğitim almaya karar verebilirsiniz. Ancak masraflar için kaynak yaratmanız gerekebilir.

5 Eylül itibariyle Venüs Başak burcuna geçiyor. Ortak kaynaklar ve eşimizin parası gibi konular ön plana çıkacaktır. Maddi konularda temkinli hareket etmek isteyeceğimiz bir döneme giriyoruz. İyice emin olmadan yatırımlar konusunda adım atmak istemeyebiliriz. Vergi, sigorta, krediler gibi konularda, kılı kırk yarıp, yaptığımız her hesabı iki kere tekrarlayabiliriz. Ortak kaynaklarımızda küçük de olsa bizi tatmin edecek bir artış olabilir.

10 Eylül’de gerçekleşecek Dolunay döneminde finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Kendimize olan güvenimiz bu dönemde artış gösterebilir. Karşımıza yeni iş fırsatları çıkabilir. Yeni yatırımlar yapabilir, yeni girişimlere el atabiliriz. Uzun zamandır beklediğimiz bir ödemeyi nihayet alabiliriz. Bu süreçte, konfor ihtiyacımız artacağından, harcamalarımızda dikkatli olmakta ve aşırıya kaçmamakta fayda var. Gayrimenkul satın alabilir ya da evimize yeni eşyalar alabiliriz.

10 Eylül’de ayrıca Merkür, Terazi burcunda gerileyecek. Kova burçları Merkür retrosu döneminde seyahatler, iletişim ve eğitim konularında bazı aksamalar ve yanlış anlaşılmalar yaşayabilirler. Aynı zamanda kendi hayat planlarında detayları fark edecekleri bir dönem olacak. Olaylarda aksilikler yaşadıkça farkındalıkları artacak.

24 Eylül – 3 Ekim arası Merkür Başak burcunda retro hareketine geçecek. Alacaklarını toplayabileceğin bir dönemdesin. Prim, sigorta, vergi gibi konular gündeme gelebilir. Sürüncemede kalmış resmi süreçler nedeniyle alamadığın paraları alabilirsin. Devletten alacağın ödemeler için harekete geçmende yarar var. Ancak unuttuğun borçlar, artmış bir şekilde önüne çıkabilir, finansal hesaplarda yaptığın yanlışlıklar kriz sebebi olabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Eylül 2022 aylık yorumları

Balık burç yorumları: Bu ay yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Veya halihazırda bir ilişkiniz varsa partnerinizin hayatında önemli değişimler gerçekleşebilir. İş hayatında yaşadığı stres nedeniyle yeni bir adım atma kararı alabilir. Eviniz ya da ailenizle ilgili konular ilişkinizi de etkileyebilir. Evinizle ilgili konular önümüzdeki 7 ay boyunca gündeminizi meşgul edecek. Bu nedenle mümkünse taşınma kararlarınızı tekrar değerlendirin. Eğer yeni bir kira sözleşmesi imzalayacaksanız muhakkak bir uzmandan destek alın.

5 Eylül itibariyle Venüs Başak burcuna geçiyor. Evlilik, ortaklık ve uzun vadeli ilişkilerimiz ön plana çıkacaktır. Mevcut ilişkimizde partnerimizle aramızdaki gerilim artabilir. Partnerimizin eleştirileri kalbimizi kırabilir. Aynı şekilde biz de konuşmalarımızda kendimize hâkim olamayabiliriz. Daha sakin olmaya çalışmalıyız. Eğer ilişkimiz yoksa, hayatımıza, ciddi, mükemmeliyetçi, titiz ancak iyi niyetli biri girebilir.

10 Eylül’de sizin burcunuzda gerçekleşecek Dolunay döneminde kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Hayat amacımızın kafamızda iyice netleşeceği, yolumuzu çizebileceğimiz bir döneme giriyoruz. Yolunda gitmeyen kişisel ilişkilerimizi ve geçmişten gelen, sürüncemede kalmış konuları artık sonlandırıyor olacağız. Öte yandan, hayatımıza yeni insanlar girebilir ve yeni fırsatlarla karşılaşabiliriz.

10 Eylül’de ayrıca Merkür, Terazi burcunda gerileyecek. Balık burçları Merkür retrosu döneminde parasal konular ve detaylar ile uğraşmak zorunda kalabilirler. Gelmeyen paralar, geciken ödemeler Balık burçlarının bir şeyleri fark etmesini sağlayabilir. Para konularına dikkat etmeliler, yatırım yapmak için doğru zaman olmayabilir.


24 Eylül – 3 Ekim arası Merkür Başak burcunda retro hareketine geçecek. İkili ilişkilerinde huysuz insanlarla uğraşmak zorunda kalabilirsin. Karşındaki kişileri esnetmeye çalışabilir, onların düzenini değiştirmek isteyebilir, sonrasında bu nedenle sorun yaşayabilir, yolunda giden işlerin de bozulmasına neden olabilirsin. Eski ilişkilerinle ilgili konular gündeme gelebilir. Karşındaki insanların da bazı konularda haklı olabileceğini kabul edebilirsin.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.