Astroloji: 19 – 25 Eylül haftalık burç yorumları

Astroloji: 19 – 25 Eylül 2022 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 19 – 25 Eylül haftalık burç yorumları. 19 Eylül, 20 Eylül, 21 Eylül, 22 Eylül, 23 Eylül, 24 Eylül ve 25 Eylül tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri yazının sonunda


koç burcu

Koç burcu 19 – 25 Eylül haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta ilham alacak ve işe yeni bir bakış açısıyla yaklaşacaksınız. Mali durumunuz istikrarlı olacak ve beklenmedik kazançlarınız oluşabilir. Bu hafta normalden daha fazla iş rutini içerebilir, ancak bunu gayretle halledebileceksiniz. Eczacılık ve ilaç sektörüyle uğraşanlar şanslı konumdalar.

Kişisel yaşamınızda, annenizin sağlığına dikkat edin. Romantik bir ilişki içinde olanlar, işleri daha da kötüleştirebileceği için istenmeyen saldırganlıktan kaçınmalıdır. Mide problemlerini önlemek için daha az baharatlı yemekler tüketmeniz tavsiye edilir. Ayrıca bu hafta yaralanmalara karşı savunmasız olabilirsiniz, aman dikkat!

Güneş Terazi burcuna giriyor. Evlilik, eşle alakalı gündemler ve iş birliği içinde olunan ilişkiler gündeminizde olacak. İlişkinizdeki ve evliliğinizdeki sorunları çözebilirsiniz. Partnerinizle olan sorunlarınızı karşılıklı konuşarak halledebileceğinizi göreceksiniz. Bundan sonra aranızdaki bağ daha da güçlenecektir.

Aşk hayatınızda şansınız açılıyor. Hoşlandığınız kişiden güzel haberler alabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili beklentilerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir hobiye başlamak için harekete geçebilirsiniz. Karşınızdaki ile uzlaşmayı önemseyin, ilişkilerde paylaşıma açık olun.

Devam eden Merkür retro 24 Eylül itibariyle Başak burcunda etkilerini gösterecek. 3 Ekim’e kadar gündelik işlerindeki pratikliğini yitirmene ve her işi uzun yoldan yapmana, detaylarda kaybolmana, işleri tamamlamakta zorlanmana neden olabilir. İşlerini ince eleyip sık dokuyarak uzun uzun uğraşarak yapmak isterken sıkılabilir ve yarım bırakabilirsin. Daha önce uyguladığın diyet programları varsa ona dönmen gerekebilir, bu diyetler sadece kilo verme ile ilgili olmayabilir, sağlık sorunları nedeniyle de diyet uygulaman gerekebilir.

boğa burcu

Boğa burcu 19 – 25 Eylül haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta özgüveniniz yüksek olacak ve işinizi vaktinden önce bitirebileceksiniz. Artık herhangi bir emlak yatırımı sizin için avantajlı olabilir. Ayrıca iyi bir fiyat alma şansınız olabilir. Şimdi herhangi bir mülkü satmak akıllıca bir karar olabilir. Daha önceki borçlarınızı da rahatlıkla kapatma şansına sahip olabileceğiniz bir dönemdesiniz.

Hanenizin üyeleri, evin içini değiştirme ve dekorasyon konusunda adım atabilirler. Evli olanlarınız, kişisel konulardan dolayı eşinizle bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirler. Bu hafta, harcamalarınızın çoğu sevdiklerinizin sağlığı ve refahına gidecek. Bağışıklık sisteminiz muhtemelen hala biraz zayıf olabilir. Probiyotik iyi gelebilir.

Güneş Terazi burcuna geçiyor. Başkalarının finansal gündemleri, miras, nafaka, banka, psikoloji, takıntılar ve eğitim hayatınızla ilgili konular gündemde olabilir. Kardeşlerinizle aranızda gerginlikler yaşanabilir. Çalışma ortamınızdaki gücünüz gittikçe artabilir.

Terfi alıp yönetici pozisyonu gibi görevlere atanabilirsiniz. Huzurlu ve sakin bir yaşamı tercih ediyorsunuz. Evinizde daha fazla vakit geçirmeyi düşünebilirsiniz. Ailenizle ilgili olan sorunlarda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda plan yapın, ilişkilerdeki psikolojik blokajlarınızı tespit edin.

Devam eden Merkür retro 24 Eylül itibariyle Başak burcunda etkilerini gösterecek. Bu dönemde burcunun “az emek, çok iş” düsturunu uygulamakta zorlanabilir, özellikle yaratıcılık isteyen işlerde pratikliğini ve verimliliğini kaybedebilirsin. Ev dekorasyonu, kıyafet seçimi gibi konularda eskisine oranla daha çok zaman harcayabilirsin. Çocuk sahibiysen çocuğunla ilgili kararlar alabilir, sonrasında kararlarından pişman olabilirsin. Ayrıca eski sevgililerin dönmesi söz konusu olabilir.

ikizler burcu

İkizler burcu 19 – 25 Eylül haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: İşsiz olanlarınız, bu hafta kariyerinize yeniden başlamanıza yardımcı olacak yeni umutlara sahip olacak. Farklı bir profil arıyorsanız, iyi bir seçenek bulmak için şanslı olacaksınız. Terfi veya atama bekleyenlere müjdeli haberler gelebilir. Bazılarınız bir akrabanızla iş ortaklığı kurma konusunda çok önemli bir seçim yapma durumunda olabilirsiniz.

Küçük kardeşlerinizle iyi anlaşamayabilirsiniz, bu nedenle onlarla herhangi bir tartışmadan kaçınmaya çalışmalısınız. Siz ve arkadaşlarınız hızlı bir kaçamak tatil yapabilirsiniz. Bazen çocuklarınızın davranışlarından rahatsız olabilirsiniz. Onlarla daha fazla zaman geçirmeniz tavsiye edilir.

Bu hafta Güneş Terazi burcuna geçiyor. Odağınızda üniversiteler, yurtdışı konuları, seyahatler ve akademik konular, bilgi paylaşımı, hukuksal konular, reklam olacaktır. Maddi gelirinize odaklanabilirsiniz. Gelirinizi düzeltmek için maddi riskler altına girmemelisiniz. Aşk hayatınızda başlayan hareketlenme yerini kalıcı bir ilişkiye bırakabilir.

Partnerinize gittikçe güçlenen bir sevgiyle bağlanabilirsiniz. Şansınızın açık olduğu bir dönemdesiniz. Sosyal yönünüz daha çok ortaya çıkıyor. Yakınlarınızla beraber davetlere gidebilirsiniz. Sizi çağırdıkları yere mutlaka gidin yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Eğitim hayatınızda da başarılar elde edebilirsiniz. Kendinizi yeni bilgilere açın; keşfedin, tatil yapın.

Devam eden Merkür retro 24 Eylül itibariyle Başak burcunda etkilerini gösterecek. 3 Ekim’e kadar özellikle ev ve aile ile ilgili konularda zorlanabilirsiniz. Evde tadilat gerektiren sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsin. Aile ilişkilerinde sorunlar çıkabilir, ebeveynlerinin sağlık sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsin. Ayrıca memleketine ziyarete gidebilir, uzun zamandır görüşmedin aile bireyleri ile bir araya gelebilirsin.

yengeç burcu

Yengeç burcu 19 – 25 Eylül haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta, yeteneklerinizi kullanabileceğiniz birkaç proje üzerinde çalışabilirsiniz. Aile şirketi sahipleri, karlı anlaşmaları kapatacakları için güçlü kazançlar bekleyebilirler. Bununla birlikte, bu hafta dilinize ve tonunuza dikkat etmeniz tavsiye edilir. Aksi halde birçok insanı çevrenizden uzaklaştırma riskiniz var.

İş yerinde, gereksiz düşmanlıklar insanları rahatsız edebilir ve size ters tepebilir. Benzer şekilde, sakin kalarak ailenizdeki uyumu da koruyun. Öğrenciler, derslerine tutkuyla bağlı olacakları için genellikle bu haftadan yararlanacaklardır. Mevsimsel enfeksiyonlara karşı dikkatli olun.

Güneş Terazi burcuna geçiyor. Odağınızda iş hayatı, toplumsal konular, meslek ve kariyer gündemleri, tanınma olacaktır. Bu haftaya pozitif bir enerjiyle başlasanız da zaman zaman işlerinizi de zorlaştıracak gelişmeler yaşamış olabilirsiniz. Her konuda sabırlı olursanız her şey yoluna girecektir. Evinizde ve ailenizde sevineceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz.

Yeni bir ev için hazırlıklara başlayabilirsiniz. Finansal konularınıza odaklanıyorsunuz. Beklediğinizden de güzel maddi gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kazancınızda artışlar olabilir. Mesleki olarak hedef belirleyin ve işinizle ilgili yeni bir karar alın. ilişkinizle ilgili de net olun.

Devam eden Merkür retro 24 Eylül itibariyle Başak burcunda etkilerini gösterecek. Bu dönemde önceden verdiğin sözler seni zor durumda bırakabilir. Finansal konularda tutamayacağın sözler vermiş olabilirsin ve bu süreçte sözlerini yerine getirmek için hesap yapman gerekebilir. Eğitimle ilgili konularda gelişmeler söz konusu olabilir, yarım bıraktığın bir eğitime dönebilir, eski okul arkadaşlarında bir araya gelebilirsin.

aslan burcu

Aslan burcu 19 – 25 Eylül haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta enerji ve ilhamla dolup taşacaksınız. Güçlü irade gücünüz, hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştıracaktır. Hükümet için çalışan insanlar yeni görevler üstlenmek için daha fazla güce sahip olacaklar. Dikkatli bir planlama yapmadan para harcamak, mali durumunuz üzerinde zararlı bir etkiye sahip olabilir.

Romantik ilişkilerde olanlar, beklenmedik zorluklarla başa çıkmak için daha cesur olmalı. Ancak eşinizin göz ardı edilmiş hissetmediğinden emin olun. Evli olanlar, partnerleriyle dostane bir şekilde çözülmesi gereken çeşitli yanlış anlamalar yaşayabilirler. Mide sorunları yaşayabilirsiniz.

Güneş Terazi burcuna geçiyor. Odağınızda sosyal gruplar, arkadaşlıklar, uzak çevre ve toplumsal projeler veya faaliyetler olacaktır. Eğitiminizle ilgili bir başarı elde edebilirsiniz. Çalıştığınız sektörde yavaş yavaş adınızı, yaptığınız işi veya markanızı duyurabilirsiniz. Kendi gücünüzü ortaya çıkartacağınız bir dönemde olacaksınız.

Mükemmel bir geri dönüş yapıyorsunuz, aşksa aşk şansa şans sizleri buluyor. Çekici olacağınız bir zamanda olacaksınız. Gözler üzerinizde olabilir. Kendinizle ilgili değişimler yapabilirsiniz. Finansal işlemlerinizde her şeyi iki kere kontrol edin. Sosyal olun, arkadaşlarınızla vakit geçirin, insanlarla işbirliği yapın.

Devam eden Merkür retro 24 Eylül itibariyle Başak burcunda etkilerini gösterecek. 3 Ekim’e kadar kendine çeki düzen verebilir, özellikle parasal konularda kendini toparlamaya çalışabilirsin. Para ile ilgili hesaplar yapabilir, ödemelerini planlamaya çalışabilir ya da alacaklarını toparlayabilirsin. Kendi yeteneklerinden şüphe duyabilir, yaparım diyerek üstlendiğin sorumlulukları yerine getirip getiremeyeceğinden emin olamayabilirsin.

başak burcu

Başak burcu 19 – 25 Eylül haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Sizin için bu hafta çeşitli sonuçlar getirebilir. İşletmelerde veya işlerde çalışanlar finansal avantajlar bekleyebilir ve çeşitli şekillerde para kazanabilirler. Çabalarınız için iş yerinde takdir edileceksiniz. Bununla birlikte, aşırı endişeli olabilir ve uyku bozuklukları yaşayabilirsiniz. Ayrıca öngörülemeyen bazı harcamalar da yaşayabilirsiniz.

Yurtdışına taşınmayı düşünüyorsanız, bu pek de ideal bir zaman olmayabilir. Ayrıca, zaten yurtdışında çalışıyorsanız, zorluklarla karşılaşma ihtimaliniz var. Evli olanlarınız, eşleriyle tartışarak ruhsal dengelerini bozabilirler. Bazılarınız yaralanmalara karşı savunmasız olabilirsiniz. Araba gibi taşıtlar kullanırken dikkatli olmanızda fayda var.


Güneş Terazi burcuna geçiyor. Odağınızda bilinçaltı, rüyalar, sezgiler ve geri planda konuları, sırlar, içe kapanma, hastaneler olacaktır. Yüksek bir enerjiniz olacak. Şansınız geçtiğimiz haftalara göre açık olsa da bazen eskiye dalıp giderek kendi enerjinizi düşürebilirsiniz. Finansal gücünüz iyice artmaya devam ediyor.

Büyük yatırımlara imza atmak için uygun bir dönemde olacaksınız. Duygusal yönünüz ağır basacak. Kararlar alırken mantığınızı devre dışı bırakmamaya özen gösterin. Sağlığınız için ara sıra dinlenmeniz iyi olacaktır. Kendinizle, ilişkinizle ilgili güzel bir süreçten geçebilirsiniz. Ruhsal ve fiziksel sağlığınıza özen gösterin. Vitamin takviyeleri kullanabilirsiniz. Terapi almanız faydalı olabilir.

Devam eden Merkür retro 24 Eylül itibariyle Başak burcunda etkilerini gösterecek. Bu dönemde sizde her zamankinden daha kusursuz olma isteği doğabilir. Kendine nasıl daha mükemmel olabilirim diye sorabilirsin. Bu retro açıkçası sizin Başak burçlarını olumlu olarak etkileyebilir. Beğenmediğin işlerini düzenleyebilirsin. Kontrolünü kaybettiğini düşündüğün alanlarda kontrolü yeniden ele alabilirsin.

terazi burcu

Terazi burcu 19 – 25 Eylül haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Başarılı olmak için bu hafta çok çaba sarf etmeniz gerekebilir. Aileniz ve arkadaşlarınız bu yolculuk boyunca size destek olacaklardır. İyi haber şu ki, zor işleri kolaylıkla halledebileceksiniz. Eğer bir sporcuysanız, başarılı olmanın tam zamanı.

İş insanları yeni yatırım yapmaktan kaçınmalı ve güven inşa etmeye zaman ayırmalıdır. Asla acele karar vermeyin. Aile eğlencesine ve ev ihtiyaçları için para harcama ihtimaliniz var. Romantik bir ilişki içinde olanlarınız, tartışma yaşanırsa dostane bir şekilde çözmeye çalışmalılar. Başkalarını istemeden incitmemek için sözlerinizi dikkatli seçin.

Bu hafta Güneş sizin burcunuzda transit yapıyor. Odağınızda genel dış görünüş, karşı tarafta bırakılan imaj ve hayata bakış açısı, kendin olma, kişiliği ortaya koyma, başlangıç yapma olacaktır. Sonbaharın başlamasıyla artık sizlerin doğum günlerini kutlama zamanı başlıyor. Arkanıza Güneş’i alıyorsunuz. Enerjiniz yerine geliyor.

Olmaz dediğiniz her şey olabilir. Mutlu olmaya hazır olun. Şansınız çok açılmaya başlıyor. Kariyer hayatınıza odaklanabilirsiniz. Yöneticinizin baskıları artık tepkilerinizi gizleyememenize neden olabilir. Yeni iş arayışları içerisine girebilirsiniz. Çevrenizde insanlar sizlerin başarılarından bahsediyor olabilir. Dostlarınızla beraber keyifli vakit geçirebilirsiniz. Kendinizi parlatın, ışıltınızı yükseltin, kararsızlığı artık bir kenara bırakın.

Devam eden Merkür retro 24 Eylül itibariyle Başak burcunda etkilerini gösterecek. 3 Ekim’e kadar kaygılarının açığa çıktığı bir dönemden geçebilirsin. Kendine nerede eksiğim vardı, nerede hata yaptım diye sorabilirsin. Daha önceleri diplomatik davranmak ve insanları idare etmek için yaptığın şeyler seni zor durumda bırakabilir. İlham ettiğin sağlık sorunların açığa çıkabilir ve zorunlu bir tedavi sürecine başlayabilirsin.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 19 – 25 Eylül haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta sizin için oldukça yoğun geçebilir. Çoklu görev yeteneğiniz herkes tarafından görülecektir. Konuşmanız etkili ve güçlü olacak; insanlar size saygı duyacak. Bununla birlikte, gelişiminizi engelleyebileceğinden, ofis politikalarına katılmamanız tavsiye edilir. Terfi ve atamaya haberleri bekleyebilirsiniz.

Şu anda hukuki prosedürlere tamı tamına uygun olarak hareket etmeniz önerilir. Aile cephesinde, annenize bakmanız gerekebilir çünkü sağlığı etkilenebilir. Ailedeki herkes iyi geçinecek ve evli olanlarınız da eşlerinin desteğini alacak.

Güneş Terazi burcuna geçiyor. Odağınızda maddi ve manevi değer algısı, kazançlar ve finansal gündemler olacaktır. Hem fiziksel hem zihinsel olarak kendinizi güçlü hissediyor olacaksınız. Kronik rahatsızlıkları olanlar için şifa bulma, daha da iyiye gitme vakti başlıyor olacak.

Kariyer hayatınızda güzel anlar yaşayabilirsiniz. Yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Şansınız açılıyor. Adeta girdiğiniz ortamlarda parlıyor olacaksınız. Kazancınızı artırın, maddi blokajları kaldırın, yoklun bilincinden kurtulmak üzere değişimi başlatın.

Devam eden Merkür retro 24 Eylül itibariyle Başak burcunda etkilerini gösterecek. 3 Ekim’e kadar partnerinle arkadaşların arasında kalabilir, sosyal ilişkilerinde huzursuzluklar yaşayabilirsin. Yaptığın işlerin parasını almakta zorlanabilirsin ya da tamamladığın işlerle ilgili revizeler yapmak durumunda kalabilirsin. Beğenerek aldığın şeyler seni mutlu etmeyebilir, yaptığın alışverişlerde pişmanlıklar yaşayabilirsin.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 19 – 25 Eylül haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta iş hayatınızda yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Becerilerini geliştirmek isteyenler, başarılı olacakları için bu aşamadan yararlanmalıdırlar. Bazılarınızın babanızla kişilerarası sorunlar yaşayabilecekleri için, hararetli sohbetler yapmaktan kaçınması tavsiye edilir.

Küçük kardeşleriniz, yarım kalan işlerinizi bitirmenize yardım edebilir. Flört edenleriniz, karşınızdaki kişiyle sıcak bir bağlantıya sahip olabilecekler. Hatta ilerletmek ve ilişki yönünde adım atmak için planlar yapabilirler. Boğaz ve göz sağlığı sorunlarından rahatsızlık duyabilirsiniz.

Güneş Terazi burcuna geçiyor. Odağınızda iletişim, ilköğrenim dönemi, kardeşler, yakınlar, arkadaşlıklar, zihinsel faaliyetler olacaktır. Ekonomik durumunuza ağırlık verebilirsiniz. Özellikle borçlarınız, kredileriniz sizi biraz zorlayabilir. Sağlığınızı tehlikeye atacak hareketlerden kaçının.

İhtiyacınız olduğunda dostlarınızdan destek görebilirsiniz. Onların vasıtasıyla yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Pozitif gelişmeler karşınıza çıkmaya başlıyor. Yurt dışı işleriniz, üniversite ve üstü eğitimlerinizde şansınız açık olacaktır. Yeni bilgi öğrenin, bildiklerinizi aktarın, seyahate çıkın.

Devam eden Merkür retro 24 Eylül itibariyle Başak burcunda etkilerini gösterecek. İş ve sosyal hayatına kaçırdığın fırsatlar tekrar gündeme gelebilir. Bu dönemde hayatınla ilgili önemli kararlar alabilirsin. Kariyer hedeflerini gözden geçirebilir, bir iş teklifi alabilirsin. Evlilik kararı verebilirsin. Ancak herhangi bir karar vermeden önce konuyu detaylıca araştırmadan harekete geçmemelisin. Aksi halde pişmanlıklar yaşaman söz konusu olabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 19 – 25 Eylül haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta oldukça iyi vakit geçireceksiniz. Gelirlerinizde beklenmedik bir artış olabilir. Rakipleriniz sizi yakından izleyeceğinden, şirket stratejilerinizi ve işlemlerinizi gizli tutmanızda fayda var. Şu an için araba almayı ertelemelisiniz.

Aile üyeleriyle bazı çatışmalar yaşayabilirsiniz. Sorunu çok fazla zorlamaktan kaçının, aksi takdirde işler daha da kötüleşebilir. Öğrenciler prestijli bir üniversiteye kabul edilmeleriyle ilgili olumlu haberler alabilirler. Sağlığınıza dikkat etmeniz ve yediklerinize içtiklerinize dikkat etmeniz önerilir. Özellikle şeker alımınızı sınırlayın.

Güneş Terazi burcuna geçiyor. Odağınızda aile, yuva, aile ilişkileri, gayrimenkuller ve ev değişimleri olacaktır. Çalışın ya da çalışmayın geleceğinize karar veren sizler olacaksınız. Kariyerinizde zirveye çıkıyor olabilirsiniz. Maddi anlamda sizleri güzellikler bekliyor. Özellikle biriken borçlarınızı kapatmak için elinize paralar geçebilir. Evinizi güzelleştirin, aile bağlarınızı güçlendirin. Sizi yoran konuları bırakın.

Devam eden Merkür retro 24 Eylül itibariyle Başak burcunda etkilerini gösterecek. 3 Ekim’e kadar yolculuk planlarında dikkatli olmanda yarar var. Özellikle uçak ya da gemi yolculuğu yapmayı planlıyorsan aksiliklere karşı tedbirli davranman yerinde olur. Yüksek eğitimle ilgili bir karar arifesindeysen kararlarını detaylıca gözden geçirmelisin. Eşinin akrabalarıyla aranda sorunlar yaşanabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 19 – 25 Eylül haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta canlılık dolu olacaksınız. İşle uğraşanlarınız, itibarları arttıkça başarılı olacak ve bu da yeni müşteriler kazanmanıza yardımcı olacaktır. Kaynaklarınız genel olarak artacak ve şirketiniz genişleyecektir. Ortaklık yapan firmalar için çalışanlar da çok çaba gösterecek ve siparişleri güvence altına alabileceklerdir. Bu süre zarfında arkadaşlarınızdan ve tanıdıklarınızdan da yardım alabilirsiniz. Yakında olumlu sonuçlar doğuracak iş seyahatlerine çıkabilirsiniz. Evli kişilerin evde sorunları olabileceğinden dikkatli olmaları önerilir. Göğüs ve kalp ile ilgili sağlık durumlarını ele almak önemlidir.

Güneş Terazi burcuna geçiyor. Odağınızda aşk, romantik ilişkiler, çocuklar ve keyif alınan etkinlikler, riskli kazançlar olacaktır. Eğitim, seyahat, uluslararası ilişkilerinizde gelişmeler kaydedebilirsiniz. Yapacağınız sportif aktivitelerde başarı sağlayabilirsiniz. Akademik hayatınızda kendinizi ispatlayabilirsiniz. Sizler için sevdiğiniz kişi ön planda olacaktır. Ondan sürpriz davranışlar, hediyeler alabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye kapılarınızı açın, çocukları sevindirin, eğlenin.

Devam eden Merkür retro 24 Eylül itibariyle Başak burcunda etkilerini gösterecek. Alacaklarını toplayabileceğin bir dönemdesin. Prim, sigorta, vergi gibi konular gündeme gelebilir. Sürüncemede kalmış resmi süreçler nedeniyle alamadığın paraları alabilirsin. Devletten alacağın ödemeler için harekete geçmende yarar var. Ancak 3 Ekim tarihine kadar unuttuğun borçlar, artmış bir şekilde önüne çıkabilir, finansal hesaplarda yaptığın yanlışlıklar kriz sebebi olabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 19 – 25 Eylül haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta başarılı olabileceksiniz, ancak bu biraz çaba ve daha sıkı çalışma gerektirecek. Her zaman iş arkadaşlarınızın desteğini alamayabilirsiniz. Şefkatle çalışmanız ve makul olmayan beklentilerden kaçınmanız önemlidir. Beklenmedik harcamalar ortaya çıkabilir ve mali durumunuzu alt üst edebilir.

Kardeşinizle aile hayatı konusunda dostane bir şekilde çözmeniz gereken bir anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Sizin için zor olabilir çünkü şu anda ailenizden destek almıyor olabilirsiniz; sizin yerinize kardeşlerinizin tarafını tutuyor olabilirler. Sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız çünkü kemikleriniz, cildiniz veya gözlerinizle ilgili problemleriniz olabilir.

Güneş Terazi burcuna geçiyor. Odağınızda çalışma ortamı, günlük rutinler ve sağlıkla alakalı gündemler olacaktır. Eşinizin gelirindeki artışlar hanenize giren parada artışa sebep olabilir. Belki de uzun zamandır temkinli harcama yapmanızdan ötürü birikimleriniz artmış olabilir. Sağlık probleminiz için ameliyat kararı ihtimali çıksa bile güçleneceğiniz bir dönemdesiniz. Çalışma ortamınız ön planda olabilir. Gereğinden fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Sağlıklı ve doğal beslenmeye geçin, sorumluluklarınız için planlı olun.


Devam eden Merkür retro 24 Eylül itibariyle Başak burcunda etkilerini gösterecek. 3 Ekim’e kadar ikili ilişkilerinde huysuz insanlarla uğraşmak zorunda kalabilirsin. Karşındaki kişileri esnetmeye çalışabilir, onların düzenini değiştirmek isteyebilir, sonrasında bu nedenle sorun yaşayabilir, yolunda giden işlerin de bozulmasına neden olabilirsin. Eski ilişkilerinle ilgili konular gündeme gelebilir. Karşındaki insanların da bazı konularda haklı olabileceğini kabul edebilirsin.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu: İlham alın.
  • Boğa burcu: Bekleyen borçları ödeyin.
  • İkizler burcu: Yeni kariyer seçeneklerini keşfedin.
  • Yengeç burcu: Konuşmanızı kontrol edin.
  • Aslan burcu: Mali durumunuzu planlayın.
  • Başak burcu: Ruhsal ve fiziksel sağlığınıza özen gösterin.
  • Terazi burcu: Yatırım yapmayın.
  • Akrep burcu: Kurallara bağlı kalın.
  • Yay burcu: Becerilerinizi geliştirin.
  • Oğlak burcu: Diyetinize dikkat edin.
  • Kova burcu: Bir seyahat planlayın.
  • Balık burcu: Kendinize güvenin.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.