Astroloji: 23 Eylül Güneş Terazi transiti burç yorumları

Astroloji: 23 Eylül Güneş Terazi transiti burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 23 Eylül Güneş Terazi transiti, Merkür Cazimi ve Başak burcunda Merkür retrosu burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Öncelikle genel etkilere bakalım:

Güneş, 23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda seyahat edecek. Önümüzdeki bir aylık dönemde, hayatımızda olabildiğince denge kurmaya çalışacağız. İlişkilerde inisiyatifler almaya çalışacağız. Tüm ilişkilerimizde aslında ‘Ben-Sen’ olmanın sınırlarını belirleyip, dengeyi kurmaya çalışacağız. Tabii bunu yaparken Terazi’nin o dengeli, ahenkli, nazik yapısı ile ve de en önemlisi yapıcı, diplomatik bir tavır ile bunu yapmamızda fayda var. Hak, hukuk, adaletle ilgili konular da hayatımızda daha çok vurgulanmaya başlayacak. En önemlisi bu dönem hayatta karşımıza çıkan insanlar kendimizi çok daha iyi tanımamız için bir nevi ayna görevi görecekler.


23 Eylül’de Merkür Başak burcuna geçerek retro hareketine devam edecek. Asıl iletişim krizleri, takıntılı ruh hali ve gerginlik seviyemizin hat safhaya çıkacağı dönem. Bu süreç 3 Ekim tarihine kadar devam edecek. Yine 23 Eylül Cuma günü Terazi burcunda gerileyen Merkür Terazi burcunun 0 derecesinde Güneş ile güçlü iç kavuşum yapacak. Merkür Güneş’in kalbinde (Cazimi) olacak. Önümüzdeki günlerde özellikle ikili ilişkilerimiz, partnerlerimiz, ortaklıklarımız gibi konulara içsel olarak odaklanacağız. Bu konularla ilgili değerlendirmeler yapacak, son zamanlarda yaşanan olayları içselleştirmek isteyeceğiz. İlişkilerimizde yaşananları ve süreçleri anlamlandırmak ve iyisiyle kötüsüyle beraber kabul etmek için bu dönemi verimli geçirmekte fayda var. Başkalarıyla iletişimimiz zor olsa bile iç farkındalığımız ortaya çıkabilir, daha iyi gözlem yapma imkanı bulabiliriz. Eski planların gözden geçmesi, yenilenmesi işimize yarar.

Tüm burçlara etkileri:

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Bir ilişkiniz varsa, ilişki içinde derinlikli konuşmalar, paylaşımlar olabilir. Beklentileriniz, neleri sevdiğiniz, neleri istemediğiniz gibi. Eşinizin/sevgilinizin yaşamında yeni şeyler de olabilir. İş hayatında gelişmeler yaşayabilir kendisi. Bu dönemde bireysel olmak yerine, başkaları ile birlikte hareket etmenin, insan içinde olmanın, insanın çevresinin olmasının önemini fark edebilirsiniz.

Çevreniz vasıtasıyla çözülen konular olabilir. Bağlantıda olduğunuz insanlardan fayda bulabilirsiniz. İş hayatınızda yeni teklifler alabilirsiniz. Yeni müşteri bağlantıları doğabilir. Bir konuda danışmanlığa ve konunun uzmanı olan birine ihtiyacınız varsa, bu süreçte ihtiyaç duyduğunuz kişi çıkabilir karşınıza. Bu bir avukat da olabilir, bir hoca da olabilir, herhangi bir konuda danışmanlık veren biri olabilir.

Ailevi konularınız ve ilişkiler ön plana çıkabilir. 23 Ekim’e kadar ilişkinizdeki ve evliliğinizdeki sorunları çözebilirsiniz. Partnerinizle olan sorunlarınızı karşılıklı konuşarak halledebileceğinizi göreceksiniz. Bundan sonra aranızdaki bağ daha da güçlenecektir. Aşk hayatınızda şansınız açılıyor. Hoşlandığınız kişiden güzel haberler alabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili beklentilerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir hobiye başlamak için harekete geçebilirsiniz. İkili ve romantik ilişkilere kapınızı açın. İşyerinde ve dışarıda birlikte olmaktan mutluluk duyacağınız insanlar hayatınıza akın edecek.

23 Eylül – 3 Ekim arası Merkür Başak burcunda retro hareketine geçecek. Gündelik işlerindeki pratikliğini yitirmene ve her işi uzun yoldan yapmana, detaylarda kaybolmana, işleri tamamlamakta zorlanmana neden olabilir. İşlerini ince eleyip sık dokuyarak uzun uzun uğraşarak yapmak isterken sıkılabilir ve yarım bırakabilirsin. Daha önce uyguladığın diyet programları varsa ona dönmen gerekebilir, bu diyetler sadece kilo verme ile ilgili olmayabilir, sağlık sorunları nedeniyle de diyet uygulaman gerekebilir. Bu dönem enerjinizi dengeleyemeyebilirsiniz. Tamamen konsantre olamıyorsunuz ve işler yolunda gitmiyor gibi hissediyorsanız içinize dönmeyi deneyin.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Güneş 6’ncı evinizde. Hareketlilik açısından güzel bir transit. Altıncı ev geçişleri gün içinde daha çok şey yaptığımız, daha bir koşturmalar halinde olduğumuz, günlük akışlarımızın ve yapılacaklar listemizin kalabalıklaştığı zamanlar oluyor. İş konusunda verimli bir dönem. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. İşyeri, ofis koşulları, orada zaman geçirmek ve her şeyin çok rahat ve kolay akışına tanık olacaksınız. İşyerini güzelleştirmek, hatta isterseniz bütünüyle değiştirmek, sanatsal dokunuşlar katmak mümkün. Kendi işinizi yapıyorsanız, hukukçular ve danışmanlardan fayda göreceğiniz günler.

Mevcut işinizde yeni sözleşmeler, iş birlikleri, anlaşmalar doğabilir. İşe, iş ortamına, iş arkadaşlarınıza dair konular da öne çıkacaktır. İçlerinde evlenenler olabilir veya bir ilişki haberi alabilirsiniz. Hızlanacağınız, daha çok çalışacağınız, daha çok üreteceğiniz ve işinizde sosyal çevre bağlantılarınızdan fayda görebileceğiniz bir Güneş transiti.

Eğitim hayatınızla ilgili konular gündemde olabilir. Kardeşlerinizle aranızda gerginlikler yaşanabilir. 23 Ekim’e kadar çalışma ortamınızdaki gücünüz gittikçe artabilir. Terfi alıp yönetici pozisyonu gibi görevlere atanabilirsiniz. Huzurlu ve sakin bir yaşamı tercih ediyorsunuz. Evinizde daha fazla vakit geçirmeyi düşünebilirsiniz. Ailenizle ilgili olan sorunlarda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

23 Eylül – 3 Ekim arası Merkür Başak burcunda retro hareketine geçecek. Bu dönemde burcunun “az emek, çok iş” düsturunu uygulamakta zorlanabilir, özellikle yaratıcılık isteyen işlerde pratikliğini ve verimliliğini kaybedebilirsin. Ev dekorasyonu, kıyafet seçimi gibi konularda eskisine oranla daha çok zaman harcayabilirsin. Çocuk sahibiysen çocuğunla ilgili kararlar alabilir, sonrasında kararlarından pişman olabilirsin. Ayrıca eski sevgililerin dönmesi söz konusu olabilir. Hayattan keyif aldığınız tüm konularda biraz sorumluluk almanızı gerektirecek ve işleri sıkıcı hale sokacak. Bu dönem yakın arkadaşlarınız, flörtler ve kardeşleriniz ile ilgili ilişkilerinize özen gösterin.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Güneş şanslı, eğlenceli, konuları keyifli olan 5’inci evinize denk geliyor. Bu da aşkı, hayatın hazlarını, keyiflerini, eğlenceyi, sanatı, hobileri, yaratıcılıkla ilgili konuları, cinselliği, hamileliği, bebekleri ve çocukları, çocuklarla ilgili konuları anlatıyor. Bir hobinize geri dönebilirsiniz bu süreçte. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Sanatsal etkinliklere katılabilirsiniz. Yaratıcılığa dayalı bir iş yapıyorsanız, ki bence her alanda her şey yaratıcı fikirlerle daha güzel hale gelebilir, verimli projeler çıkabilir ortaya. Başarılı ve ses getirecek çalışmalar yapabilirsiniz. Sizin için keyifli ve yaratıcı zamanlar diyebiliriz.

Aşk hayatınız hareketlenebilir. Bir flört başlayabilir. Aşka bakış açınızı değiştirecek şeyler olabilir. Bu illa ki hayatınıza şu anda girecek biri ile olmak zorunda değil. Okuduklarınız, dinledikleriniz yeni açılımlar sağlayabilir size. Aşka uzak hissediyorsanız kendinizi, bu bakış açısı kırılabilir. Aşkla, cinsellikle ilgili düşünceleriniz değişebilir. Uyanışlar ve yenilenmeler yaşayabilirsiniz kendi içinizde. Spor için de çok güzel bir döngü. Güzelce yararlanın. Çevrenizden hamilelik haberleri alabileceğiniz, sohbetlerde bebek sahip olma konusunu daha çok duyabileceğiniz bir dönem bu. Eğer sizin bu yönde bir planınız varsa, bu anlamda da değerlendirin süreci.

Maddi gelirinize odaklanabilirsiniz. Gelirinizi düzeltmek için maddi riskler altına girmemelisiniz. 23 Ekim’e kadar aşk hayatınızda başlayan hareketlenme yerini kalıcı bir ilişkiye bırakabilir. Partnerinize gittikçe güçlenen bir sevgiyle bağlanabilirsiniz. Şansınızın açık olduğu bir dönemdesiniz. Sosyal yönünüz daha çok ortaya çıkıyor. Yakınlarınızla beraber davetlere gidebilirsiniz. Sizi çağırdıkları yere mutlaka gidin yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Eğitim hayatınızda da başarılar elde edebilirsiniz. Sohbetler, toplantılar ve eğitimlerin içinde yer almaktan keyif alacağınız bir dönem olacak.

23 Eylül – 3 Ekim arası Merkür Başak burcunda retro hareketine geçecek. Merkür’ün bu geri hareketinin en çok etkileyici burçlardan biri sizsiniz. Özellikle ev ve aile ile ilgili konularda zorlanabilirsiniz. Evde tadilat gerektiren sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsin. Aile ilişkilerinde sorunlar çıkabilir, ebeveynlerinin sağlık sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsin. Ayrıca memleketine ziyarete gidebilir, uzun zamandır görüşmedin aile bireyleri ile bir araya gelebilirsin. Özellikle yetiştirilme tarzınız ve ev yaşamınız söz konusu olduğunda – bu gerileme sizi köklerinizle olan ilişkinizi yeniden düşünmeye zorlayabilir. Bu süreçte onlardan miras aldığınız bazı kötü alışkanlıkların farkına varırken, bunları dönüştürmenin aslında tam zamanı.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Dış dünyayla olan bağlantınız, sosyal hareketliliğiniz, gezileriniz, dışarıda geçirdiğiniz zamanlar biraz azalabilir bu dönem. Daha ziyade evde olmayı tercih edebilirsiniz. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Odaları düzenleyebilir, temizlikler yapabilirsiniz. Kış için konserveler, turşular yapabilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz, birlikte yaptığınız şeyler artabilir.

Geçmişten tanıdıklarınızı sohbetlerde daha çok anarsınız bu dönem. Yeniden iletişime geçtiğiniz kişiler de olabilir. Ev değiştirme, yer değiştirme planı olanlar bu süreçten yararlansınlar. Ev almak, satmak veya bir ev tutmak yönünde gelişmeler olacaktır pek çok yükselen yengeç için. Ama tabii spesifik etkiler, doğum haritanız ile şekilleniyor. Herkesin bu yönde bir planı yok tabii ki.

Her konuda sabırlı olursanız her şey yoluna girecektir. 23 Ekim’e kadar evinizde ve ailenizde sevineceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Yeni bir ev için hazırlıklara başlayabilirsiniz. Finansal konularınıza odaklanıyorsunuz. Beklediğinizden de güzel maddi gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kazancınızda artışlar olabilir. Yeni müşteriler, yeni teklifler için zamanınızı ofiste değil, dışarıda geçirin. Hareketli olmak, masa başında oturmaktan daha bereketli olacaktır.

23 Eylül – 3 Ekim arası Merkür Başak burcunda retro hareketine geçecek. İletişim konusunda sizi zorlayacak bir gerileme. Genel olarak ağzından çıkan sözlere dikkat eden, iyice hesaplamadan harekete geçmeyen birisin ama bu dönemde önceden verdiğin sözler seni zor durumda bırakabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz, anlaşmazlıklar ve tartışmalar çok olabilir. Finansal konularda tutamayacağın sözler vermiş olabilirsin ve bu süreçte sözlerini yerine getirmek için hesap yapman gerekebilir. Eğitimle ilgili konularda gelişmeler söz konusu olabilir, yarım bıraktığın bir eğitime dönebilir, eski okul arkadaşlarında bir araya gelebilirsin.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Güneş ikinci evinizde. Çok hareketli bir alan burası. Ne anlamda hareketli? Hem iletişim anlamında, hem de şehrin içinde gidiş gelişler, geziler anlamında. Kardeşleriniz varsa, onların yeni kararları, yeni gündemleri, başlangıçları olacaktır bu dönem. Aynı etkiyi yakın akrabalar üzerinden de alabilirsiniz.

Hangi alanda, hangi sektörde olduğunuzdan bağımsız olarak, işinizi daha çok duyurmak, sosyal medyada yer almak, online platformlar üzerinden de satış yapmak, hizmet sunmak isteyebilirsiniz. Bir sayfa açabilirsiniz kendinize. İş dışında hobi olarak da bir blog yazmaya başlayabilirsiniz, dijital alanda bir yenilik başlayabilir.

Mükemmel bir geri dönüş yapıyorsunuz, aşksa aşk şansa şans sizleri buluyor. Çekici olacağınız bir zamanda olacaksınız. Gözler üzerinizde olabilir. Kendinizle ilgili değişimler yapabilirsiniz. Eğitiminizle ilgili bir başarı elde edebilirsiniz. Çalıştığınız sektörde yavaş yavaş adınızı duyurabilirsiniz. Kendi gücünüzü ortaya çıkartacağınız bir dönemde olacaksınız. Parasal konularda yeni fırsatlar karşınıza çıkacak. Kendinize bir konuda yatırım yaparak deneyimlerinizi ve becerilerinizi artırabilirsiniz. Veya yeni bir kazanç kapısı olacak bir projeye de başlayabilirsiniz. Farklı yerlerden para kazanma olasılıklarını mutlaka değerlendirin.

23 Eylül – 3 Ekim arası Merkür Başak burcunda retro hareketine geçecek. En çok parasal konularda sizi etkileyecek. Çok harcama yapabilirsiniz ancak bu tamamen mecburiyetten olabilir. Ya da tam paraya sıkıştığınız an parasız kalabilirsiniz. Öte yandan bu yavaşlama sürecinde kendine çeki düzen verebilir, özellikle parasal konularda kendini toparlamaya çalışabilirsin. Para ile ilgili hesaplar yapabilir, ödemelerini planlamaya çalışabilir ya da alacaklarını toparlayabilirsin. Kendi yeteneklerinden şüphe duyabilir, yaparım diyerek üstlendiğin sorumlulukları yerine getirip getiremeyeceğinden emin olamayabilirsin.

başak burcu

Başak burcu yorumları

Başak burç yorumları: Maddi anlamda sizin için oldukça şanslı bir etki bırakacak Güneş. İşinizde ilişkiniz, eşiniz veya sosyal bağlantılarınız sayesinde daha çok kazanabilirsiniz. Parasal konularda partnerinizle ortak hamleleriniz olabilir, birlikte yatırım yapabilirsiniz. 23 Ekim’e kadar finansal gücünüz iyice artmaya devam edecek. Büyük yatırımlara imza atmak için uygun bir dönemde olacaksınız. Duygusal yönünüz ağır basacak. Kararlar alırken mantığınızı devre dışı bırakmamaya özen gösterin.

Hayatınızda biri varsa, kendisinin iş, para, emlak, mülk konuları hareketlenebilir. Partneriniz için harcamalarınız da artabilir. İşinizde daha çok üretmek, daha çok kazanmak, hayatın keyiflerini, lükslerini yaşamak için iyi bir dönem. Hazlar ve duyular olacak bu süreçte odağınız. Boğaz bölgesiyle ilgili sağlık sorunları olanlar bu süreçte tedavi olabilir, problemi aşabilirler.

İşyerinde, masa başında değil dışarıda iş arkadaşlarıyla olun. Davetleri kabul edin. Öğle ve akşam iş yemeklerine katılın. Yeni tanışıklıklar gelecek planlarınıza doğru sizi yönlendirecektir. Sizi sevgiyle kucaklayan yeni iş arkadaşlarınıza ve gruplara yakınlaşın. Bu bir dernek, kulüp veya STK da olabilir. Buralarda görev almak da isteyebilirsiniz.


23 Eylül – 3 Ekim arası Merkür sizin burcunuzda retro hareketine geçecek. Bu dönemde sizde her zamankinden daha kusursuz olma isteği doğabilir. Kendine nasıl daha mükemmel olabilirim diye sorabilirsin. Geçmişte yaptığınız şeylerden rahatsızlık duyabilirsiniz. Neyse ki, bu gerileme yalnızca geçmişi daha da fazla bırakmanıza yardımcı olacak. Bu yüzden akışta kalmaya çalışın. Bu retro açıkçası sizi olumlu olarak etkileyebilir. Beğenmediğin işlerini düzenleyebilirsin. Kontrolünü kaybettiğini düşündüğün alanlarda gücü yeniden ele alabilirsin.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Sonbaharın başlamasıyla sizlerin doğum günlerini kutlama zamanı başlıyor. Evet, Güneş sizin burcunuza geçiyor. Yani Güneş sizin 1’inci evinize denk geliyor. Bu da size diyor ki: “Sahne senin, ışıklar sende, göster kendini!” Kendiniz için güzel şeyler yapacağınız, bir dönüşüm ve yenilenme enerjisinde olacağınız, bir süredir neye ara verdiyseniz, neyi özlediyseniz onları hevesle tekrar ele alacağınız, yeni şeyler de başlatacağınız, güzel bir dönem bu.

Bu bir aylık süreçte de bir ilişkiye başlamak veya hayatınızda biri varsa evlilik yolunda adımlar atmak da olasılıklar dahilinde. Bir ortaklık da başlayabilir. Bir işi biriyle birlikte yapmak, destek almak, işi paylaşmak isteyebilirsiniz. Giyiminize, stilinize daha çok özeneceğiniz bir dönem bu. Gardırop yenileniyor.

23 Ekim’e kadar arkanıza Güneş’i de alıyorsunuz. Enerjiniz yerine geliyor. Olmaz dediğiniz her şey olabilir. Mutlu olmaya hazır olun. Şansınız çok açılmaya başlıyor. Kariyer hayatınıza odaklanabilirsiniz. Yöneticinizin baskıları artık tepkilerinizi gizleyememenize neden olabilir. Yeni iş arayışları içerisine girebilirsiniz. Çevrenizde insanlar sizlerin başarılarından bahsediyor olabilir. Dostlarınızla beraber keyifli vakit geçirebilirsiniz.

23 Eylül – 3 Ekim arası Merkür Başak burcunda retro hareketine geçecek. Kaygılarının açığa çıktığı bir dönemden geçebilirsin. Kendine nerede eksiğim vardı, nerede hata yaptım diye sorabilirsin. Daha önceleri diplomatik davranmak ve insanları idare etmek için yaptığın şeyler seni zor durumda bırakabilir. İlham ettiğin sağlık sorunların açığa çıkabilir ve zorunlu bir tedavi sürecine başlayabilirsin. Kendinizi geçmiş hakkında düşünürken veya size ağır gelen duygular tarafından boğulmuş hissediyorsanız, bir ara vermenin zamanı geldi.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu yorumları

Akrep burç yorumları: Güneş 12’nci evinizde. Dinlenme zamanı sizin için. Bir istirahat olabilir, işe mola olabilir, bir inziva olabilir, bir konuda bekleme hali olabilir. Bu 1 aylık süreçte hayatınızdaki hareketlilik azalabilir. 12.ev isteksiz, halsiz, hevessiz olmayı anlatıyor biraz. Elini ayağını bir şeylerden çekmeyi, arka plana geçip dinlenmeyi, biraz da boş verme halini, çabayı bırakmayı anlatıyor. Modunuz böyle olabilir Güneş terazide iken. Bir ilişkiniz varsa, ilişki içinde problemli bir süreç de olabilir bu. Akışla beraber akmak, hiçbir şeyi zorlamamak, konulara şekil vermeye çalışmamak bu süreçte faydanıza olur.

Kendinizle olmak, kendinizle kalmak, dönüp içinize bakmak, kabule geçmek, hafiflemek, ruhsal derinliğinizi kuvvetlendirmek, spiritüel bilgilerden yararlanmak, enerjinizi yenilemek bu sürecin getirileri olacaktır size. Önemli diyebileceğimiz (iş, para, kariyer, aşk, ilişki, yer değişikliği, taşınma, vb her konuda olabilir) girişimlerden uzak durmanız gerekiyor 12.ev döngüsünde.

Yeni başlangıçlar için 23 Ekim ve sonrası size iyi gelecektir. Güneş akrep burcuna geçince atın adımlarınızı. Kendinizi hem fiziksel hem zihinsel olarak kendinizi güçlü hissediyor olacaksınız. Kronik rahatsızlıkları olanlar için şifa bulma, daha da iyiye gitme vakti başlıyor olacak. Kariyer hayatınızda güzel anlar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde ayrıca yeni iş teklifleri alabilirsiniz.

23 Eylül – 3 Ekim arası Merkür Başak burcunda retro hareketine geçecek. Partnerinle arkadaşların arasında kalabilir, sosyal ilişkilerinde huzursuzluklar yaşayabilirsin. Sosyal medyada yapacağınız paylaşımları iki-üç kez kontrol etmenizde fayda var. Hesaplarınızın güvenliğinden de emin olun. Yaptığın işlerin parasını almakta zorlanabilirsin ya da tamamladığın işlerle ilgili revizeler yapmak durumunda kalabilirsin. Beğenerek aldığın şeyler seni mutlu etmeyebilir, yaptığın alışverişlerde pişmanlıklar yaşayabilirsin. Bu retro arkadaşlarınız arasında devam eden yanlış anlaşılmaları çözmenize katkı sunabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Sosyal çevreniz içinde keyifli zamanlar geçireceğiniz, arkadaş sohbetlerinin artacağı, hatta belki yeni ortamlara dahil olacağınız, insan ilişkilerinden yana aktif bir süreç. Arkadaş grubunuzun içinde evlenenler olabilir, nikahlarına gidebilirsiniz bu dönem. İş ortamında bireysel başarılardan ziyade ekip olmanın daha önemli hale geleceği, takım ruhunun güçleneceği, birlikte iyi işler yapabileceğiniz, güzel organizasyonların olabileceği, verimli bir süreç. Yeni iş birlikleri ağınızı genişletebilir.

Daha sosyal ve dışa dönük hissedeceksiniz. İş çevresinden dostlarla bir arada olmanın keyfini çıkaracağınız günler de başlıyor. “Başkaları için ne yapabilirim? Hayata katkımı nasıl sunabilirim? Toplumsal konularda bireysel faydam ne olabilir ? Kimlerin iyiliği için neler yapabilirim?” şeklinde çalışabilir zihniniz bu dönemde. Çünkü sosyal sorumluluk kavramı bu evde. Bağışlarınız ve gönüllü faaliyetleriniz olabilir. Halihazırda varsa, artabilir.

İhtiyacınız olduğunda dostlarınızdan destek görebilirsiniz. Onların vasıtasıyla yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Pozitif gelişmeler karşınıza çıkmaya başlıyor. Yurt dışı işleriniz, üniversite ve üstü eğitimlerinizde şansınız açık olacaktır. Ekonomik durumunuza ağırlık verebilirsiniz. Özellikle borçlarınız, kredileriniz sizi biraz zorlayabilir. Sağlığınızı tehlikeye atacak hareketlerden kaçınmaya dikkat edin.

23 Eylül – 3 Ekim arası Merkür Başak burcunda retro hareketine geçecek. İş ve sosyal hayatına kaçırdığın fırsatlar tekrar gündeme gelebilir. Bu dönemde hayatınla ilgili önemli kararlar alabilirsin. Kariyer hedeflerini gözden geçirebilir, bir iş teklifi alabilirsin. İşleriniz karışabilir ya da iş hayatındaki rutininiz bozulabilir. Tüm bunlar için sakinliğinizi korumaya özen göstermelisiniz. Evlilik kararı verebilirsin. Ancak herhangi bir karar vermeden önce konuyu detaylıca araştırmadan harekete geçmemelisin. Aksi halde pişmanlıklar yaşaman söz konusu olabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu yorumları

Oğlak burç yorumları: Geleceğinizi şekillendirmek için Güneş’ten destek alıyor olacaksınız. Çalışın veya çalışmayın geleceğinize karar veren sizler olacaksınız. Kariyerinizde zirveye çıkabileceğiniz bir dönem olabilir. Maddi anlamda sizleri güzellikler bekliyor. Özellikle biriken borçlarınızı kapatmak için elinize paralar geçebilir.

Yöneticilerinizin talepleri, iş ortamında yapmanız gerekenler, görevler artabilir bu dönemde. Sorumluluklarınız zaman zaman keyifsiz hissettirebilir. Yorabilir sizi biraz. Patronlarınız ve yöneticilerinizle iletişimlerde biraz diplomasi, biraz politika gerektiriyor bu süreç. Yerine göre ılımlı olmak, stratejik olmak, ilişkileri iyi tutmak faydanıza olur tabii. Özellikle de bu transitin son günlerinde, yani 23 Ekim’e yakın günlerde diyaloglara daha fazla özenin.

İş dışında genel anlamda da otoriteyi ve devlet otoritesini anlatır bu ev. Dolayısıyla evrak konuları, başvurular, imzalar, onaylar, yürütmeniz gereken yasal süreçler, devlet dairelerinde yapacağınız resmi işlemler olabilir bu süreçte. Boşanma aşamasında olanlar bu konuyla alakalı bildirimler, belgeler alabilirler, işlemlerini yapabilirler. Kendi işine sahip olanlar ortaklıklara, her iki tarafın da kazanacağı güzel iş birliklerine açık olacaklar bu dönemde. Bu tür fırsatlar, anlaşmalar doğabilir. İş hayatınız ve aile yaşamınız arasında bir denge kurmanız gereken yoğun bir döneme benziyor bu süreç sizin için.

23 Eylül – 3 Ekim arası Merkür Başak burcunda retro hareketine geçecek. Yolculuk planlarında dikkatli olmanda yarar var. Özellikle uçak ya da gemi yolculuğu yapmayı planlıyorsan aksiliklere karşı tedbirli davranman yerinde olur. Yüksek eğitimle ilgili bir karar arifesindeysen kararlarını detaylıca gözden geçirmelisin. Eşinin akrabalarıyla aranda sorunlar yaşanabilir. Bu retro inançlarınızı temelden yıkabilir ve yerine yenilerini getirebilir. Bu dönem hayattan beklediklerinizi bulamıyor gibi hissediyorsanız, hayat sizi değişmeye itiyor olabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Güneş 9’uncu evinizde. Peki bu size neler getirebilir? Nasıl konular artabilir günlük hayatın içinde. Üniversite hayatınız varsa, buralar aktif hale geliyor. Başka eğitimler de alabileceğiniz, ilgi alanlarınızda derinleşebileceğiniz bir dönem. İşiniz eğitim ise bol bol yeni projeler çıkar ortaya. Sizin veya yakınlarınızın başka şehirlere seyahatleri olabilir. Yurt dışı ile ilgili konular, bir şekilde halledilmeye çalışabilir.

Kültürel açıdan zengin bir dönem olur 9.ev geçişleri. Kişi hayat görüşünüzü yenileyecek yeni şeyler öğrenir, ehlileşir, bakış açılarını tazeler öğrendikleri ile. Yeni maceralara açık bir süreç. Kendinizi bilmediğiniz bir semte atarsınız hani bazen. Sadece keşfetmek istersiniz. Yolculuk yapmak ve akmak istersiniz. Biraz öyle bir ruh hali getirecektir bu dönem size.

Kişisel anlamda sizi geliştirecek pek çok olay geliyor. Yurt dışı bağlantılı konulara yoğunlaşın. Yabancılarla iş yapmanız, onlardan gelecek destekle işlerinizi hafifletmeniz mümkün. Sertifika programlarına yazılın, eğitimlerinize hız verin. Eğitim, seyahat, uluslararası ilişkilerinizde gelişmeler kaydedebilirsiniz. Yapacağınız sportif aktivitelerde başarı sağlayabilirsiniz. Akademik hayatınızda kendinizi ispatlayabilirsiniz. Sizler için sevdiğiniz kişi ön planda olacaktır. Ondan sürpriz davranışlar, hediyeler alabilirsiniz.

23 Eylül – 3 Ekim arası Merkür Başak burcunda retro hareketine geçecek. Alacaklarını toplayabileceğin bir dönemdesin. Prim, sigorta, vergi gibi konular gündeme gelebilir. Sürüncemede kalmış resmi süreçler nedeniyle alamadığın paraları alabilirsin. Devletten alacağın ödemeler için harekete geçmende yarar var. Ancak unuttuğun borçlar, artmış bir şekilde önüne çıkabilir, finansal hesaplarda yaptığın yanlışlıklar kriz sebebi olabilir. Bu retro, ortak varlıklar ve finansal ikilemler hakkında tartışmaları ortaya çıkarabilir. Özellikle borcunuzu kapatmak ve kenara para koymak istiyorsanız bu dönem geçmişteki harcamalarınızı gözden geçirmenizde fayda var.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu yorumları

Balık burç yorumları: Güneş 8’inci evinizde. Başkalarından gelen ve özellikle de çalışmadan elde edilen maddi kaynaklarımızı anlatan bir evdir 8. ev. Eşin geliri, ailenin geliri, kira geliri, burs, ortaklı kazançlar ve paylaşımlar gibi. Krediler, bankacılık işlemleri, kredi kartları, ödemeler, vergiler, muhasebe işlemleri yine bu ev kapsamında. Bir kredi çekebilirsiniz. Bir sigorta konunuz olabilir. Ortaklaşa alanda yatırımlar düşünebileceğiniz, ortağınızla yeni projelere girebileceğiniz bir dönem geliyor.

Ödemeleriniz artabilir, onları yoluna koymaya ve dengelemeye çalışabilirsiniz bu transit sürecinde. Çalışma ortamınız ön planda olabilir. Gereğinden fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Bunun dışında 8.evin enerjisi biraz gizemlidir. Sakin, sessiz ve derindir. Ölüm ve ötesi konulara, başka alemlere merakınız artabilir bu süreçte. Kendinizi dedektif filmleri izlerken ve gizemleri çözmeye çalışırken de bulabilirsiniz.

Çocuğunuz ve partneriniz önceliğiniz olabilir. Her iki konuda da çözmeniz gereken sorunlar olabilir. Yine şans gerektiren konularda arkanızda olumlu desteğiniz olacaktır. 23 Ekim’e kadar eşinizin gelirindeki artışlar hanenize giren parada artışa sebep olabilir. Belki de uzun zamandır temkinli harcama yapmanızdan ötürü birikimleriniz artmış olabilir. Sağlık probleminiz için ameliyat kararı ihtimali çıksa bile güçleneceğiniz bir dönemdesiniz.


23 Eylül – 3 Ekim arası Merkür Başak burcunda retro hareketine geçecek. İkili ilişkilerinde huysuz insanlarla uğraşmak zorunda kalabilirsin. Karşındaki kişileri esnetmeye çalışabilir, onların düzenini değiştirmek isteyebilir, sonrasında bu nedenle sorun yaşayabilir, yolunda giden işlerin de bozulmasına neden olabilirsin. Eski ilişkilerinle ilgili konular gündeme gelebilir. Eski aşklar karşınıza çıkabilir. Karşındaki insanların da bazı konularda haklı olabileceğini kabul edebilirsin. Bu retro anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli ve ele alınması gereken herhangi bir ilişki sorununu gözden geçirmenizi, yeniden düşünmenizi teşvik edecek.

Astroloji Kişilik Testleri || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.