Astroloji: 26 Eylül – 2 Ekim haftalık burç yorumları

Astroloji: 26 Eylül – 2 Ekim 2022 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

haftalık burç yorumları

Astroloji: 26 Eylül – 2 Ekim haftalık burç yorumları. 26 Eylül, 27 Eylül, 28 Eylül, 29 Eylül, 30 Eylül, 1 Ekim ve 2 Ekim tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Yeni haftaya Terazi burcunda gerçekleşen Yeni Ay ile başlıyoruz. Yeni ay enerjisi yeni başlangıçlara, yeni kararlara, yeni umutlara insanı hazırlamaktadır. Yaşamınızda görünmeyen şeylerin ya da “mış” gibi yaptığınız konuların ortaya döküldüğü bir etki içindeyiz. Şimdi tek tek burçları nasıl etkilediğine bakalım.


koç burcu

Koç burcu 26 Eylül – 2 Ekim haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Haftanın ilk gününe Terazi burcundaki Yeni Ay ile başlıyoruz. Bu Yeni Ay döneminde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. İlişkimiz yoksa, hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Eğer ilişkimizde ya da evliliğimizde sorun yaşanıyorsa, bu konularla ilgili karşılıklı konuşmalar yapabilir, kendi iletişim tarzımızdaki yanlışlıkları da düzeltebiliriz.

Bu yeni ay içinizde gizlediğiniz ve sürekli bastırdığınız korkularınızı ortaya çıkartıyor olabilir. İlişkilerde çok zorlandığınızı ve artık düzeltemeyeceğiniz şeylerin üzerini örtme kısmında olmak istemiyorsunuz. Sizler için çok masum bir yeni ay olmasa da kafa karıştırıcı yönüyle umutlarınızı, hayallerinizi ve aşk hayatınızı etkileyecek.

Hayatınızı takip etmeniz, düzene sokmanız için çok güzel bir fırsat diyebiliriz. Ancak bu dönem de de kendinize biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Bedensel olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Bunun en büyük sebebi de zihinsel karışıklıklarınız. İlişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Kendinizi tahmin bile etmediğiniz durumlar içerisinde bulabilirsiniz. Mutlu olmadığınız yerde durmayın.

Bu Yeni Ayla beraber sizler için ilişki hayatınızda yeni bir sayfa açma vakti olacak. Yalnızlar yeni bir ilişkiye adım atacakları bir döneme giriyor. Sevgililer ise evlilik teklifleriyle yeni bir hayata adım atabilir. Yeni ortaklıklar, iş birlikleri kurmamız ve yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün. Devam eden bir hukuki süreç varsa, olumlu bir şekilde sonuçlanabilir ya da en azından hızlı bir ilerleme kaydedilebilir.

boğa burcu

Boğa burcu 26 Eylül – 2 Ekim haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Haftanın ilk gününe Terazi burcundaki Yeni Ay ile başlıyoruz. İş ve çalışma hayatınıza yeni bir düzen getirmek isteyebilirsiniz. Bazı sorumluluklar size ağır gelmiş olabilir. Stres yönetiminde başarılı olabilirseniz sorunları daha kolay atlatabileceğiniz bir dönemdesiniz. Kendinizi sıkmayın ve hayatın getirdiği durumları da kabullenerek karşılamayı başarın.

İş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. İş ortamında ve günlük yaşamamızda tempomuz artıyor. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. İş arkadaşlarımız ya da işimiz değişebilir. Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda yenilikler yapabilir, yeni rutinler oluşturabiliriz.

Terfi edebilirsiniz veya görev tanımınız değişebilir. Yeni iş arkadaşları edinmeniz de mümkün. Mesleğinizi değiştirebilir, ya da ofis ortamınızı başka bir alana taşıyabilirsiniz. İş ortamınızda veya akrabalarınız arasında çıkacak bir tartışmada arabulucu rolü üstlenebilirsiniz. Bir takım zorlayıcı durumlar sizleri çalıştığınız alanlarla ilgili birtakım yenilikler yapmaya itebilir.

Bu yeni ay ile eski ilişkilerinizi yeniden güçlendirebilir ve telafisini yapabilirsiniz. Adeta size tüm ay yaşadığınız her şey için tekrardan temiz bir sayfa açma fırsatı verecek. Sağlıksa, sağlığınız iyiye gidecek. Kariyerse kariyer hayatınızda yenilikler yaşayacaksınız. Sürpriz proje ve kazanımlar sizi güçlendirecektir. Orijinal işlerin peşine düşün. Klasik olanı artık yıkma zamanı denilebilir. Hukuksal süreçlerinizde önümüzdeki iki hafta şaşırtıcı gelişmeler yüzünüzü güldürecektir.

ikizler burcu

İkizler burcu 26 Eylül – 2 Ekim haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Haftanın ilk gününe Terazi burcundaki Yeni Ay ile başlıyoruz. İkili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Sosyal ortamlarda yeni kişilerle tanışabiliriz. Uzun zamandır beklediğimiz yeni bir aşk yolda olabilir. Aynı zamanda üzerinde bir süredir çalıştığımız, emek verdiğimiz bir projemiz, bu dönemde sonuca ulaşabilir. Kredi, borçlar, miras ve ortak paylaşımlarınızla ilgili alandan gelecek olan bu zorlayıcı durumların akabinde sizlerde aşk veya çocuklarla ilgili olan hayat alanınızda yeni birtakım gelişmeleri başlatmak durumunda olacaksınız. Başlarda sizin için zorlayıcı olan bu durum daha sonraları mutlu edebilir.

Bu dönemde romantik ilişkiniz de hareketlenebilir. Yeni biriyle tanışabilir ve bu kişinin aradığın insan olduğunu düşünebilirsiniz. Şans oyunlarında bahtınız açılabilir. Sanata olan ilginiz daha da çok artabilir. Sanatsal bir hobi edinebilirsiniz. Yaratıcılığımız en üst seviyede olacağından, yeni bir projeye de başlayabiliriz.

Tatile çıkmak, hobilerimize vakit ayırmak, ilişkimiz varsa partnerimizle keyifli zaman geçirmek için iyi bir dönem. Hatta hobilerimizi para kazanabileceğimiz bir uğraşa çevirebiliriz. Çocuklarla ilgili sürpriz gelişmeler olabilir. Ani bir hamilelik yaşayabilirsiniz. Hayattan daha fazla keyif almak için neler yapabileceğinizi düşünebilir, bu konuyla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

Hayatınızda bir şeylere yetişemiyor olabilirsiniz. Her şey birikiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bu süreçte yakın çevrenizle birlikte olmak onlarla vakit geçirmek size iyi gelecektir ancak onlarla da (arkadaş ve ailenizle de) aranızda bazı konular ile ilgili ufak sürtüşmeler yaşanabilir. Kimseyi kırmamaya onları olduğu gibi kabul etmeye özen gösterin. Aşk hayatınızda kafanız karışık olabilir. Geçmiş hataları tekrarlamak sizi sadece geriletir. Kendinizi manipüle etmeyin ve rasyonel bir akıl içinde hareket edin.

yengeç burcu

Yengeç burcu 26 Eylül – 2 Ekim haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Haftanın ilk gününe Terazi burcundaki Yeni Ay ile başlıyoruz. Ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Evde iletişim ve misafir trafiği artıyor. Aile bireyleri ile ilgili bir sorumluluk almamız söz konusu olabilir. Taşınma konuları da gündeme gelebilir. Yeni bir ev satın alabiliriz. Ya da evin düzeninde değişiklik yapmak isteyebiliriz.

Özellikle ilişkilerinizde kendinizi tükenmiş hissedebilir ve bununla ilgili belirli aksiyonlar almakta zorlanıyor olabilirsiniz. İlişkilerinizde kafa karışıklığı yaşayacağınız konular hızlı bir şekilde düzelme yoluna giriyor. Burada nasıl ilerleyeceğinizi siz belirleyeceksiniz. Sizi tüketen ve mutlu olmadığınız ilişkilerde yalnız kalma korkusundan ötürü kendinizi yıpratmamalısınız. Aynı zamanda yeni bir ilişki inşa ediyor olabilirsiniz.

Eviniz ile ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Maddi durumunuz yeterli ise yeni bir ev alabilirsiniz. Ya da ev almak için kredi başvurularınız var ise olumlu bir geri dönüş alabilirsiniz. Aile içerisinde bir hareketlilik söz konusu olacak. Maddiyatı destekleyen bazı konularda ortak kararlar alabilirsiniz. Çocuğunuz var ise bu Yeni Ayda çocuğunuz ile ilgili güzel bir gelişme yaşayacaksınız.

Yeni ve uzun ilişkileri başlatmak veya sözler vermek için harika bir yeniay fırsatı olduğunu söyleyebiliriz. Aşk hayatınızda rota yeniden hesaplanıyor diyebiliriz. Aynı zamanda bu dönem içerisinde çalışmak, düzene girmek, planlar yapmak ve eksikliklerinizi tamamlamak, kendinize bir hobi edinmek sizin ilacınız olacak. Eğer net olursanız, kararlarınızın arkasında durursanız yaşanılacak pürüzleri büyümeden kontrol altına alabilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burcu 26 Eylül – 2 Ekim haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Haftanın ilk gününe Terazi burcundaki Yeni Ay ile başlıyoruz. Hayatınızın bir çok alanında güzel gelişmeler sizlerle olacak. Yapmak istediğiniz ve sürekli ertelemek zorunda kaldığınız bir gezi planınız var ise bu Yeni Ay sayesinde bunu gerçekleştirebilirsiniz. İş hayatınız veya eğitim hayatınız için yeni fikir alışverişleri gerçekleştirebileceğiniz ortamlara dahil olabilirsiniz. Kardeşleriniz veya yakın arkadaşınız ile alakalı güzel bir gelişmeden haberdar olabilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili önemli bir değişim ve beklenilmeyen kararlar içinde olabilirsiniz. Hayatınıza birini almak, büyük kararlar vermek ve beklenmedik konuşmalar yaşamak kısa bir süreliğine tüm dinamiğinizi değiştirecek. Bir süredir içinde olan ama kimseye belli etmediğin duygularını karşındaki insanlara anlatabilir, onları şaşırtabilirsiniz. Sosyal medya ortamlarında son derece aktif olacağız.

Başarılı anlaşmalara imza atmamız, toplantılar ve sunumlarda kendimizi göstermemiz mümkün. Kardeşleriniz veyahut kuzenlerinizle ilgili beklenmedik gelişmeler olabilir. Yeni komşular edinebilirsiniz. Yakın çevrenizin dahil olduğu bir anlaşmazlığın çözümünde arabulucu bir rol üstlenebilirsiniz. Önemli bir sözleşme imzalatabilirsiniz.

Daha önce yaşamadığınız kadar ilginç bir ilahi adalet sürecine ilerliyorsunuz. Ne istediğinizi bilmeniz ve ne yöne gitmeniz gerektiğine karar verin. Çalışma hayatınızda ve hedeflerinizde kendinizi yeniden güncelleme fırsatları yakalayacaksınız. İlişkilerde kalbiniz kırık olabilir ama bu demek değil ki hep böyle olacak. Aslan gönlünüz en kısa zamanda mutluluğu bulacak.

başak burcu

Başak burcu 26 Eylül – 2 Ekim haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Haftanın ilk gününe Terazi burcundaki Yeni Ay ile başlıyoruz. Finansal açıdan çok şanslı bir Yeni Ay sizlerle olacak. İş hayatınızda ki sorunlarınızdan kurtulacak gelirinizi ikiye katlayabileceksiniz. Eğitim veya iş hayatınızda cesaret edemediğiniz bazı projeler var ise bunlara bu dönem cesaret edecek ve güzel işler ortaya çıkaracaksınız. Ev alım satım ve ya kiralama gibi durumlarınız var ise bunları gerçekleştirebilir ve iyi kazançlar elde edebilirsiniz.

Bu dönemde parasal ve finansal konularda bir yön kaybı yaşıyor olabilirsiniz. Bu durum sizi gelecek kaygısı içine çekiyor olsa da bununla alakalı tüm problemleri yeniay ile çözüme kavuşturacaksınız. Kendinizi geçmişte yarım kalan projeleriniz, iş planlarınız, mülakatlarınız ile tekrar ilgileniyorken bulabilirsiniz. Maddi olarak kendimizi güvende hissetmek bizim için en önemli şey haline gelebilir. Ailemize yardım etmek durumunda kalabiliriz ya da biz finansal destek için onlara başvurabiliriz.

Kendi kendinizin rehberi olabilirsiniz. Mantıklı bir şekilde düşündüğünüzde ve dingin kaldığınızda neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edebileceksiniz. Aşk hayatınızda bazı gerçekleri daha iyi görüyor olabileceksiniz. Ne de olsa gerçekleri görmek sizin işiniz.


Yeni bir gelir kaynağı, hayatınızda beklemediğiniz derecede rahatlayacağınız fırsatları beraberinde getirebilir. Gelirinizde artışlara hazır olun. Bir süredir tahsil edemediğiniz ödemeleri alabilirsiniz. Ancak şansınızı çok zorlamamalı, riskli yatırımlar yapmaktan uzak durmalısınız. Zira beklenmedik gelişmeler planlamadığın harcamalar yapmanıza neden olabilir.

terazi burcu

Terazi burcu 26 Eylül – 2 Ekim haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Haftanın ilk gününe sizin burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay ile başlıyoruz. Bu yeni ay ile birlikte hayatınızda dönüm noktası olacak olaylar içerisine ilerleyebilirsiniz. Kendinizi ruhsal anlamda köşeye sıkışmış hissediyorsunuz. Ha bugün ha yarın diye düzenlemeye çalıştığınız konularınız artık net bir şekil içerisine giriyor.

Sizler de bu yeni ay ile birlikte korkusuzca yeniliklere açık bir şekilde ilerleyin. Aynı zamanda maddi konular; ertelediğiniz bazı durumlar tekrardan karşınızda bulunabilir. Var olan maddi durumunuzu dikkatle korumanızı ve gereksiz harcama eğilimlerinizi ortadan kaldırmanız gerekiyor.

İş hayatınızda veya eğitim hayatınızda yeni oluşumlara girişeceksiniz. Aşk hayatınızda düzelmeler iyileşmeler söz konusu olacak. Yalnız olan terazi burçları ise yeni bir aşk yaşayabilirsiniz. Gidecek olduğunuz bir yurtiçi veya yurtdışı seyahat planınız var ise buralarda hayatınızın aşkı ile tanışabilirsiniz. Kişisel olarak kendinizi geliştireceğiniz birçok fırsat elde edeceksiniz.

Belirlediğiniz hedeflere ulaşmanıza yardım edecek fırsatlar yakalayabilirsiniz. İsteklerini bir bir gerçekleştirebilirsiniz. Yaşamınızın her alanında fırsatlara açıksınız. Hayatınızı değiştirecek başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Ani bir kararla evinizi veya işinizi değiştirebilirsiniz. Evinizle ilgili sizi zorlayan, güç durumda bırakan birtakım durumlar da söz konusu olabilir bu dönemde. Bu konularda alacağınız yeni kararlar geleceğiniz için önemli olacak.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 26 Eylül – 2 Ekim haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Haftanın ilk gününe Terazi burcundaki Yeni Ay ile başlıyoruz. Bol bol kendinize zaman ayırmaya ve dinlenmeye vakit bulabileceğiniz bir dönem. Nitekim buna ihtiyacınız var. Maneviyatınızın yükseleceği bir Yeni Ay sizlerle olacağı için olaylara karşı bakış açınızda değişecek. İş hayatınıza yönelik sizi tedirgin eden konulara karşılık temkinli olmaya devam edecek ve sezgilerinizi güçlendireceksiniz. Sağlığınız üzerinde durabilirsiniz. Bir rahatsızlığınız var ise bunu tedavi etmek adına çaba sarf edebilirsiniz.

Gereksiz risklere girmemelisiniz. Evlilik hayatı içinde ya da bir ilişki içinde fazla hassas ve kontrolcü davranıyor olabilirsiniz. Bu dönemde biraz daha kontrolü elden bırakıp tamamen kendinizi düşünmeye yönelmelisiniz. Beklentilerinizi yüksek tutmak yerine gerçekçi hareketler içinde olmayı seçin. Zihninizdeki stresi yönetin ve kendi kendinizin yolunu açın. Kimseye öfke ya da kin duymayın. Bazı şeyler düzeltilemez. Bırakmak en doğrusu olabilir.

Sağlık konusunda kontrollerimizi aksatmamamız gereken bir dönemdeyiz. Yakınlarımızın sağlık sorunlarıyla da ilgilenmemiz gerekebilir. Gizli anlaşmalardan ya da kulislerden fayda sağlayabilirsiniz. Gizli düşmanlarınızın farkına varabilir, oyunlarını açığa çıkarabilirsiniz. Kendinizde onları alt edecek gücü bulabilirsiniz.

Uzun süredir içimizde tuttuğumuz ve bizi negatif etkileyen düşüncelerimizi dışa vurmak için terapiye yönelebiliriz. Bu dönemi kendimizi toparlamak, endişelerimizden arınmak, yeniden öz güven ve enerji toplamak için kullanmalıyız. Yakın çevre ve kardeşlerinizle ilgili oluşan zorlayıcı durumlar sizlerin bilinçaltınızda birtakım yenilikler içerisinde olmanızı sağlayabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 26 Eylül – 2 Ekim haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Haftanın ilk gününe Terazi burcundaki Yeni Ay ile başlıyoruz. Maddi ve manevi olarak şans sizinle olacak ve yeni oluşumlara merhaba diye bileceksiniz. Yakın çevrenizden bol bol destek alabileceğiniz bir dönem. Çevrenizde size hayranlık duyan insanlar olduğunu fark edebilirsiniz. Bu dönemde sosyal hayatınız renklenebilir, yeni bir ortama girip birçok arkadaş edinebilirsiniz.

Birçok şeyin yolunda gitmediğini düşünüyor olabilirsiniz. Kendinizi çok fazla baskılamayın. Şansızın açık olduğu bu dönemde yeni başlayacağınız işlerde, eğitimlerde başarılı olacaksınızdır. Hatta hiç beklemediğiniz yenilikler yaşayabilirsiniz. Buna aşk hayatınızda dahil olacaktır. Arkadaşlık ilişkilerinizde bazı ihanetler ya da arkadan iş çevirmeler önünüze gelebilir. Bunlar üzerinde eskisi gibi konuşarak zaman kaybetmek sadece sizi yıpratır. Beklenmedik bir takım olaylar taşınmanızı gerektirebilir.

Kariyer kazançlarınızı etkileyecek önemli bir karar vermeniz mümkün. Birikimlerinize dikkat etmeniz gereken bir süreçten geçebilirsiniz. Eşinin ailesiyle ilgili de sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Çeşitli yazışmalar ve iletişimle alakalı önemli konular bu yeni ayda konunuz olabilir. Engellenmiş olan önünüze set çekilmiş olan bazı konularda bu engeller ortadan kalkabilir ve yolunuz açılabilir. Adım adım hedefinize doğru ilerleyebilirsiniz.

Yaşamınız içinde köklü değişimlere ilerliyorsunuz. Birçok şeyin yolunda gitmediğini düşünüyor olabilirsiniz. Kendinizi çok fazla baskılamayın. Arkadaşlık ilişkilerinizde bazı ihanetler ya da arkadan iş çevirmeler önünüze gelebilir. Bunlar üzerinde eskisi gibi konuşarak zaman kaybetmek sadece sizi yıpratır. Yolunuza devam edin. Herkes kendi cehennemini kendi yanında götürür.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 26 Eylül – 2 Ekim haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Haftanın ilk gününe Terazi burcundaki Yeni Ay ile başlıyoruz. Kariyerinizde yeni oluşumlar söz konusu olabilir. Sizi tanıyan insanların size karşı var olan bakış açısı birdenbire olumlu bir yönde değişebilir. Geçmişte hayal ettiğiniz bazı durumlar var ise bunları bu sıralar gerçekleştirmek için fırsat elde edebilirsiniz. Hukuksal işlemleriniz var ise güzel haberler alabilirsiniz. Hayatınızın herhangi bir noktasında sizi rahatsız eden bir durum var ise bunu iyileştirmek isteyebilirsiniz.

Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Tüm hayatımızı yeniden düzenleme ve ciddi kararlar almak için çok uygun bir süreçteyiz. Öfkenizi kontrol etmekte zorlanacağınız durumlar söz konusu olabilir. Yıkıcı konuşmalar yapmaktan uzak durmalısınız. Terfi ya da iş değiştirme gibi durumlar söz konusu olabilir. Üstlerimiz ve ebeveynlerimizin her konuda desteğini görebiliriz. Bu dönem bizim için çok çalışma ve kendimizi gösterme dönemi olacak.

Sizi kuşatan koşulları ve kontrolünüz dahilinde olmayan durumları iyi yönetmelisiniz. Kendinizi çaresiz hissediyor olabilirsiniz psikolojinizi düzeltmek için durumları biraz daha iyi değerlendirmeniz ve motivasyonunuzu kaybetmemeniz gerekiyor. Taşınmakla ilgili planlarınız varsa bunları hızlı bir şekilde hayata geçirebilirsiniz. Annenizden destek almanız mümkün.

Hayatınızdaki roller artık değişiyor olabilir. Bunu daha rasyonel bir şekilde ortaya sunmalısınız. Çalışma hayatınıza odaklanarak size kendinizi iyi hissettiren şeyler yapmalısınız. İlişkinizde bitmesi gereken şeyleri hayatınızdan çıkarmayı başarmalısınız. Yeni bir dönemin ayak sesleri bu yeni ay ile geliyor.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 26 Eylül – 2 Ekim haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Haftanın ilk gününe Terazi burcundaki Yeni Ay ile başlıyoruz. İş hayatınızda ticaret ile ilgili konular var ise belli başlı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Belki yeni bir firma ile anlaşma veya yeni bir reklam fikri bulabilirsiniz. Aşk hayatınız hareketlenecek ve partnerinizle güzel zamanlar geçirme fırsatı elde edeceksiniz.

Hayata olan bakışınızda ve görüşlerinizde bir şeyler güncelleniyor. İş hayatınızda önemli bir adım atabilirsiniz. Bir sorumluluk sizinle geliyor. Yeni Ayda hayallerinizi gerçekleştirebilecek bir dönemde olacaksınız. Tüm iyimserliğinizle dileklerinizi düşünün, gerçek olabilir. Yeni bir eğitime başlamaya da karar verebilirsiniz. Bu dönemde iş amaçlı seyahatlere çok sık çıkabiliriz. Yeni bir eğitime başlamamız da mümkün. Devam eden bir hukuki sürecimiz varsa, nihayet lehimize sonuçlandığına tanık olabiliriz.

Gelecek ile alakalı yaptığınız planlara projelere odaklı yeni başlangıçlar yapmak istiyorsunuz. Bunun için önceliklerinizi iyi belirlemeli başlangıçlarınızı ona göre yapmalı ve hayallerinizi de ona göre kurmalısınız.

Hem kariyer hayatınızda hem kendi kişisel hayatınızda yapacağınız planlamalar size kendinizi çok iyi hissettirecek ve bunların faydasını kısa bir zamanda göreceksiniz. Hayata olan bakışınızda ve görüşlerinizde bir şeyler güncelleniyor. İş hayatınızda önemli bir adım atabilirsiniz. Bir sorumluluk sizinle geliyor.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 26 Eylül – 2 Ekim haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Haftanın ilk gününe Terazi burcundaki Yeni Ay ile başlıyoruz. Hayatınızda hareketlilik söz konusu. Bununla birlikte ilişkilerde bazı kesin kararlara gideceksiniz. Önceden direttiğiniz, olması için çok çaba sarf ettiğiniz şeylerde artık zorlamamak gerektiğini fark edeceksiniz. Ve bu yeni gelişen durumlar hayatınızda çok önemli atılımlara neden olacak.

Ekonomik koşullarınızı düzene sokmak istediğiniz ve eksiklerinizi tespit ederek ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda hareket etmeyi öğreneceğiniz bir yeni ay deneyimliyor olabilirsiniz. Önümüzdeki iki hafta boyunca, iç dengede olacağınız ve ayrıca yaşamınızla memnuniyet duygusu hissetmek için gayret göstereceksiniz. Bir şey olmayınca olmuyor. Bunun hayrınıza olduğunu çok net göreceksiniz.

Bir yerden borç almak isteyebilirsiniz veya bir yerden alacağınız bir para olabilir; bunların sonucunu olumlu bir şekilde alabileceksiniz. Birlikte iş yapmak istediğiniz bir arkadaşınız varsa bu konu ile ilgili güzel gelişmelere de şahit olacaksınız. Geçmişte maddi açıdan hakkınızın yendiği bir durum var ise buna yönelik bir geri dönüş alabilir ve haksızlığınızı telafi edebilirsiniz. Sevgiliniz veya eşiniz var ise onunda maddi açıdan düzelmeler söz konusu olabilir.


Birlikte olduğunuz kişi ile finansal konular üzerinden gerginliklerden uzak durmanızda fayda var. Harcamalarınızı biraz denetim almakta fayda var. Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz. Gelirinizdeki zorlayıcı durumlar sizleri kredi çekmeye, borçlanmaya mecbur bırakabilir. Öte yandan bir süredir sizleri zorlayan finansal sorunlar beklemediğiniz bir şekilde çözülebilir. Kredi almayı düşünüyorsanız bu dönemde yapacağınız başvuruların sonucunu hızlı bir şekilde alabilirsiniz.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.