Analitik zekalarıyla kendilerine hayran bırakan burçlar

Bu burçlar, gerçekleri araştırırken, rakamlarla çalışırken ve olasılıkları değerlendirirken takıntılı olabilirler. Analitik kişilikler bilgiye ve öğrenmeye doğal bir ilgileri ve yetenekleri vardır.

analitik burçlar

Analitik zekalarıyla kendilerine hayran bırakan burçlar

Analitik bir zekaya sahip olduğunuzda, bir sonuca varmadan önce gerçeklere ve mantığa bakarsınız. Bazı burçların analitik yönleri oldukça güçlüdür. Bu onlara doğru analiz etme, iyi planlama ve gerçek bir değerlendirme yapabilme becerisi verir.


Analitik düşünce yapısına sahip insanlar, gerçekçidir. Dürüst değerlendirmeler yaparlar ancak bu sosyal ilişkilerini zorlaştırabilir. Analitik düşünce yapısına sahip kişiler, hızla irdeler ve konuyu derinlemesine analiz ederler.

Analitik düşünürler, yalan söylemek daha diplomatik bir seçenek olsa bile, gerçeği tercih ederler.

Sözlerini söylerken süsleme ve abartma yapmazlar. Olayın olumlu yanlarının yanı sıra olumsuz yanlarını da dile getirirler; Analitik bir kişi, sonuçları ne olursa olsun, bunu size doğrudan söyleyecektir.

Bununla birlikte, analitik insanlar duyalı ve kibar olmaktansa haklı olmayı tercih edebilirler. Bu nedenle bazen soğuk, kaba ve duyarsız görünürler. Planlama konusunda üstlerine yoktur. Detayları takip ederler. Bu konuda doğal bir yetenekleri vardır.

Bazı burçlar, bu yeteneklerle gelirler. Onların, titiz ve araştırmacı bakış açıları analitik düşünme yeteneğini de beraberinde getirir.

Analitik zekasıyla kendine hayran bırakan 5 burç:

Başak burcu

Başak burcu

Başaklar bilgiye bağımlıdır. Müzikten siyasete kadar her şeyle ilgili bilgi sahibi olmak isterler.

Başak burçları analitik zekalarıyla ilk sıralarda yer alır. Onların titiz ve planlamacı yapıları olaylara bakış açılarını da farklılaştırır. Dikkatli ve hızlı değerlendirme yaparlar. Planlamalarında gerçekçi davranırlar hatta bu bazen umutsuzluğa düşmelerine neden olabilir.

Bir bilgi denizinde gerçekten önemli parçaları nasıl bulacaklarını bilirler. Geniş bilgilerini paylaşmayı da severler.

Kova burcu

kova burcu

Kova burçları detaycı, mantıklı ve araştırmacı ruhlarıyla bilinir. Analitik düşünce yapıları nedeniyle, eninde sonunda işleri yapmanın kolay bir yolunu bulurlar.


Sistematik, düzenli ve sabırlı hareket ederler. Hızlı karar verebilme yetenekleri gelişmiştir ancak buna rağmen düşünülmemiş ani kararlar vermezler.

Kova burçları, birinin duygusal dramasına kapılmaktan hoşlanmadıkları için duyarsız görünebilirler. Bu durum ikili ilişkileri zorlaştırabilir.

Umursamaz değiller, sadece kafalarında bu kadar çok heyecan verici düşünce ve teori varken hayatın insani yönünü unutabiliyorlar.

Terazi burcu

Terazi burcu

Terazi insanları, konuşmaları ve durumları analiz etme konusunda dahidir. Çoğu insan tartışmalı bir konunun veya argümanın yalnızca bir tarafını görebilir, ancak Terazi her ikisini de görme kapasitesine sahiptir. Onlara göre, her sorunun, her konunun gözden geçirilmesi gereken kendi artıları ve eksileri vardır.

Bütün bunları yapabilmek ve bir sonuca varabilmek çok özel bir yetenek ister. Teraziler hem karamsar hem de iyimserdir, bu da Terazi’yi hangi ruh halinde bulacaklarını asla bilemedikleri için arkadaşlarının kafasını karıştırabilir.

Akrep burcu

akrep analitik

Akrep’in cinsel yetenekleri o kadar efsanevidir ki devasa zekalarını gölgede bırakabilirler. Akrepler çok zeki ve gizemlidir, bu yüzden yalnız kalabilirler. İnsanları severler, ancak akşamı iyi bir kitap okuyarak, film izleyerek veya bilgisayarda bir şeyler yaparak geçirmeyi de severler.

Bir Akrep için zekasına uygun birini bulması aslında zor olabilir. Mandela Etkisi veya termodinamiği tartışmanın eğlenceli olduğunu düşünüyorlar.

Oğlak burcu

oğlak analitik

İş yerinde sol beyin düşüncesi söz konusu olduğunda, hiç kimse Oğlak kadar yetenekli değildir. Bir durumu görebilir ve neredeyse anında bir çözüm bulabilirler.

Oğlaklar tahmin etme ve değerlendirme konularında harikadır. Analitik beyinleri sayesinde finansal konularda da doğal bir yetenekleri var.


Bağımsız olarak çok iyi çalışırlar çünkü yapmaları gereken her şeyi öğrenir ve bu konuda uzman olabilirler.

En başarılı ve şanslı burçlar: Onlar her zaman kazanıyor! || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.