Astroloji: 10 – 16 Ekim haftalık burç yorumları

Astroloji: 10 – 16 Ekim 2022 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 10 – 16 Ekim haftalık burç yorumları. 10 Ekim, 11 Ekim, 12 Ekim, 13 Ekim, 14 Ekim, 15 Ekim ve 16 Ekim tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burcu 10 – 16 Ekim haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta kalbinizi şifaya açın. Fısıltılar, düşünceler ve hatta geçmişten gelen mesajlar haftanın başında geri gelebilir. Şimdi ortaklık alanınızı yönlendiren ve etkinleştiren Merkür ile, sonuçlar hakkında endişelenmeden gerçekten nasıl hissettiğinizi ifade etmenin zamanı geldi. Oldukça uzun bir süredir özgürlüğünüzü, asi doğanızı ve özgünlüğünüzü savunmayı içeren derin bir ruhsal yolculuktasınız ve bu hafta bu yolculuğun temaları yeniden canlanıyor.


Bu hafta kendinizi girişim ve kariyer konusunda sınırlandırılmış ve gereksiz kurallarla uğraşıyorken bulabilirsiniz. İş konusundaki talepleriniz karşılanmayabilir. Hafta boyunca yöneticilerinizle ilişkilerinizi dikkatli yönetmeye bakın. Finansal konularda da özellikle dikkatli adımlar atmanızda fayda var.

Motivasyonunuz oldukça yüksek, dolayısıyla adım atmanız ve sonuç almanız bir o kadar kolay olabilir. Ticari anlamda yapmak istedikleriniz konusunda gereken maddi ve manevi desteği görebilirsiniz. Ani ve hızlı hareketlerden hem iş yaşamanızda hem de trafikte kaçınmanızda fayda var.

boğa burcu

Boğa burcu 10 – 16 Ekim haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Ay, 11 Ekim Salı ve 12 Ekim Çarşamba günleri burcunuzda olacak ve gelecekteki büyümeniz için anahtar olacak mesajlar gönderecek. Şimdi aldığınız bilgiler, Ekim sonu ve Kasım başı için çok önemli olabilir. Daha somut bir bakışla, bu, düşündüğünüz finansal hamleleri yapmak için iyi bir hafta olabilir. Şimdi harekete geçin, zira 30 Ekim’de Mars retro hareketine geçtiğinde, finansal ortamınız biraz daha kasvetli olabilir.

Bu hafta sizden gizlenen bir takım bilgiler, arkanızdan dönen bazı dedikodular gün ışığına çıkabilir. Size set veya engel olunan koşullarla ilgili farkındalığınız artabilir. Sağlığınıza ekstra dikkat etmekte fayda var, özellikle alerji ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Size zarar verme ihtimali olan, düşman kişilikleri rahatlıkla tespit edebileceksiniz.

Kötü alışkanlıklar, içsel olarak daha dağınık ve belirsiz hissettiren ilişkilerden, kişilerden arınmanın tam zamanı. Çevrenizdeki bazı kişilerin gerçek yüzlerini görmek bu süreci hızla hızlandırabilir. Hayatınızı daha hızlı ve işlevsel hale getirmenin gerekliliklerini göreceğiniz haberler alabilirsiniz. Yaşadıklarınızı düşünün ve bazı alışkanlıklarınız konusunda artık net kararlar vermeye çalışın.

ikizler burcu

İkizler burcu 10 – 16 Ekim haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Hedeflerinize odaklanmanız gereken bir hafta! Merkür artık tamamen doğrudan ve karışıklıktan arınmış durumda. Bu da işinize yetişmenize, herhangi bir ilişki kalıntısını iyileştirmenize ve kendinizi ortaya koymanıza yardımcı olacak. Bu haftanın sizin için altın değerinde olduğunu söylemekte fayda var. Zira size yardım eden dört gezegen görünümü var. Aynı zamanda gerçek olma ve kendinizi en çok ihtiyacınız olduğu anda topraklamanızı sağlayacak ruhsal bir uygulamaya adamanın zamanı.

Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda içsel olarak minik bir yarış içine girebilirsiniz, onları kontrol etmek isteyebilirsiniz. İş hayatında daha şüpheci ve sorgulayıcı yaklaşabilirsiniz. Bu hafta hayatınıza size destek sağlayacak yeni kişiler katılabilir, tanışmalar yaşayabilirsiniz. Yeni gruplar içinde kendinizi ifade edebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda daha çok prim yapabilirsiniz.

Güven ve devamlılıkla ilgili sorunlarınızın çözümü olarak, bazı arkadaşlarınızı sonlandırabilirsiniz. İnsanları hayatınıza alırken durup düşünmenizi sağlayacak yeni bir tutum belirliyorsunuz. Kafa karışıklıkları, aksaklıklar ve yanlış anlaşılmaların ardından zihninizin ve duygularınızın durulduğunu fark edebilirsiniz. Tanıştığınız insanlar hakkındaki fikirleriniz değişebilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu 10 – 16 Ekim haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Merkür şimdi düz hareketiyle sizin evinizde seyahat ediyor. Artık zorlu konuşmalar yapmak ve Eylül ayından kalan ilişki problemlerini iyileştirmeye yardımcı olacak hamleler yapmak konusunda özgürsünüz. Kırılan her şeyi onarmanın tam zamanı. Hatta birçok şeyi yeniden dekore etmeye odaklanmak için ideal bir zaman. Bunu, zamanınızın ve enerjinizin çoğunu sevdiklerinize odaklamak için uygun bir dönem olarak kabul edin.

Sevgi bu hafta daha da derinleşebilir. Fakat partneriniz veya ortağınız ailenizle, aile bireylerinizle ilişkilerde zorlanmalar, stresli durumlar ortaya çıkabilir. Özellikle 15-16 Ekim tarihlerinde duygusal ihtiyaçlarınız ve beklentileriniz konusunda hayal kırıklığı yaşamamak adına dikkatli olmalısınız. Ev içinde fikir birliğine varmak pek de kolay olmayabilir.

Yaratıcılık gerektiren işlerde genel anlamda destekleyici etkiler altında olacaksınız, birlikte olduğunuz veya olacağınız kişinin tüm sırlarını öğrenmek için harekete geçebilirsiniz. Dolunay’ın etkisiyle birlikte kariyerinize yapacağınız yatırımlar ve iş hayatınızdaki sorumluluklar daha görünür hale geliyor. Geçtiğimiz dönemde yapılan hataların farkına vararak, hızınızı ve tecrübenizi nerede kullanmanız gerektiğini daha iyi anlayabilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burcu 10 – 16 Ekim haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: İletişim açısından yoğun bir hafta olabilir. Eylül ayındaki yavaşlık dönemi artık sonra erdi. Merkür, ileri hareketinde sizin için pek çok şeyi hızlandırıyor. Bu sadece arayı kapatmanıza izin vermeyecek, aynı zamanda bir kardeşiniz, komşularınız ya da yakın arkadaşlarınızla kendinizi ifade etmenin kapılarını açacaktır. Hem bireysel hem de ekonomik olarak rahat bir alan kurabilirsiniz.

Hafta boyunca sağlığınıza ekstra dikkat etmenizde fayda var. Özellikle dizleriniz, dişleriniz, kemikleriniz, cildiniz hassas olabilir. Ailenizle bu hafta ilişkilerde zorlanmalar gözleyebilirsiniz, alacağınız eleştirilere karşı sert bir tavır sergileyebilirsiniz. Ayrıca aşk ve çocuklar konusunda mutlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir aşk, varsa ilişkiniz hoş sürprizler ve hediyeler, çocuklarınızın hayatına dair mutlu edici fırsatlar söz konusu olabilir.

Gökyüzündeki dört gezegen yaratıcılık ve kendini ifade etme konusunda sizi destekliyor olacak. İlham almanın tam zamanı sevgili Aslan burçları. Bir makale, sunum veya kitap üzerinde çalışıyorsanız, bu haftanın astrolojisi sadece kelimeleri akışına bırakmak için altın bir fırsat niteliğinde. Eylül ayı itibariyle hayatınıza dahil olan insanlarla ilişkileriniz seviye değiştirebilir. Ilımlı tavırlarınız ve nazik tutumunuz size pek çok kapı açabilir. Yarım kalan ya da ertelenen seyahatleri yeniden gündeme getirebilir, anlaşma ve sözleşmelerin üzerine düşünebilir ve artık gerekeni yapabilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu 10 – 16 Ekim haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Üç gezegen de şimdi para evinizde. Aklınızda fikrinizde para var. Bu ister zam olsun, ister büyük finansal hamleler, isterse kredi başvurusu; gezegenler haritanızın bu bölümünü harekete geçiriyor. Artık daha net bir şekilde düşünebiliyorsunuz. Özellikle yönetici gezegeniniz Merkür’ün Terazi burcundaki seyriyle parasal açıdan şansınızı yeniden yakalıyorsunuz.

Yaptığınız işlerin karşılığını alabileceğiniz gibi yeni ortaklı girişimlere de dahil olabilirsiniz. Önemli kadın figürler, bu kişilerle daha öncesinde yaptığınız görüşmeler etkili olabilir. Nazik ve sakin tavrınızı herkesten, her şeyden önce kendiniz için korumalısınız. Bu size tahmin etmediğiniz kapıları açabilir. Bu süreçte kendi değerinizin, elinizdeki imkanların ve becerilerinizin farkında olmalısınız.

Dolunay etkisinden dolayı parasal konularla kiminle nasıl konuştuğunuza ve iletişim kurduğunuza dikkat etmenizde fayda var. Doğru kurulamayan iletişim size para kaybettirebilir. Ayrıca eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz. Para geldiği gibi gider ve bu gider yerleri genelde sizlerin borçlarınız ile ilgili olacaktır. Hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz. Gerek eşiniz ve aileniz gerekse sizin ek çabalarınız meyvesini vermeye başlıyor. Kazanç konusunda şanslı olacağınız bir süreç yaşanabilir.


terazi burcu

Terazi burcu 10 – 16 Ekim haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Şu anda burcunuzdaki üç gezegenle (Güneş, Venüs ve Merkür) deyim yerindeyse gökyüzü size çalışıyor. Bu Sizin mevsiminiz, sevgili Terazi burçları. Kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Kutlamalar, buluşmalar, davetler büyük olasılıkla sizi meşgul ediyor olabilir.

Bununla birlikte, toplam dört gezegen sizi hayatınızın bu alanına da odaklanmaya teşvik ettiğinden, bu hafta kariyer hedefleri için biraz yer ayırmanızda fayda var. Hep gezme olmaz 🙂 Yeni bir yetenek, proje ya da peşinden gitmek istediğiniz bir amaca doğru hareket edin. Yeni ortaklık ve ilişkilerinizi daha sağlıklı bir zemine oturtabilirsiniz. Duygusal konularda ileri adımlar atmak isteyebilirsiniz. 14-15-16 Ekim tarihlerinde yönetici gezegeniniz Venüs’ün Mars ile kuracağı üçgen açı, ikili ilişkilerde ve kişisel özelliklerinizde iyileşmeler yaşamak için size gereken alanı verebilir.

Bu hafta aile içinde huzur ve güven biraz zayıf olabilir. Duygusal gerilimler yaşanabilir, aile tarafından pek de hoşunuza gitmeyecek kurallar gelebilir. Ailede yaşlı kişilerin sağlığı ile yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Hafta boyunca eve ve aileye ait sorumluluklar artabilir. Ayrıca bazılarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz, bazılarınız önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilirsiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 10 – 16 Ekim haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta sakin kalmanızda fayda var. Dört gezegen şimdi içsel yaşamınızı aktive ediyor, bu, zihninizi dinlendirmek için uygun bir hafta. Sizde belirsizlik hissi oluşturan ve retro süresince baskın hale gelen negatif düşüncelere artık geçit vermiyorsunuz. Hayata geçirmek, çevrenizle paylaşmak istediğiniz konulara son şeklini verebilirsiniz. 2022’nin geri kalanı ve 2023’ün başı için kendinizi başarıya hazırlayacaksınız.

Dolunay’ın etkisiyle bu hafta finansal açıdan güzel gelişmeler yaşanabilir, kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Maddi olarak güzel koşullarla karşılaşabilirsiniz. Bir şeyleri satmak istiyorsanız sizi mutlu edecek fiyata satabilirsiniz. Daha çok çalışacağınız ama çok fazla da takdir göremeyeceğiniz bir süreç sizi bekliyor.

Günlük alışkanlıklarınızı, yeme içme düzeninizi, çalışma temponuzu sorgulayabilirsiniz. Burada değiştirmeniz gereken ya da iyileştirmeniz gereken durumlar doğabilir. Daha sakin bir tempoda ve dengeli bir ruh halinde kalmanız, iş yaşamında daha az sorunla karşılaşmanızı sağlayacaktır.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 10 – 16 Ekim haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta sosyal bir kelebeksin. Etkinliklere partilere davet alıyor olabilirsiniz, aynı zamanda networking kurma organizasyonlarına katılmanız size fayda sağlayabilir. Başarınız için yalnızca kariyerinizde değil, aynı zamanda sizin için çok kişisel ve önemli bir hedefe ulaşmanıza yardımcı olabilecek biriyle de tanışabilirsiniz.

Dolunay ile birlikte üzerinizdeki baskı ve yorgunluğun etkisini atıyorsunuz. Enerjinizi daha sonuç odaklı ve keyifli konulara aktarmalısınız. Bu yönde bir girişiminiz olduysa, şimdi sonuçlarını alabilirsiniz. Yaptıklarınızın ve söylediklerinizin havada kalmaması için kararlılığınızı ortaya koymanız gerekebilir.

Hem duygusal hem de sosyal açıdan beklentilerinizin, hayallerinizin gerçek olacağı bir sürece giriyorsunuz. Yeteneklerinizin farkında olmak ve buna göre hayatınızı şekillendirmek önceliğiniz olmalıdır. Çocuk sahibi olmak, çocuklarla ilgili konulara eğilmek gündeminize gelebilir. Kendinize arkasında duracağınız başka hedefler koyabilirsiniz. Hayatta her şeyin esneyebileceği ve değişebileceğini göreceğiniz gelişmeler yaşanabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 10 – 16 Ekim haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu sizin için altın değerinde bir hafta olabilir sevgili Oğlak burçları. Yönetici gezegeniniz Satürn, diğer üç gezegenden parlak ışınlar alarak düşünme ve yeni, çığır açan fikirler bulma yeteneğinizi artırıyor. Para alanınız devrede. Bu, zam istemek veya önemli bir anlaşmayı kapatmak için iyi bir zaman dilimi. Sabırlı olun, zam veya terfi şimdi gelmezse önümüzdeki günlerde gelebilir. Sorumluluklarını bilen ve buna göre çalışmalarını yürüten biri olarak artık söz sahibisiniz.

Öte yandan Dolunay etkileri devrede. Bu hafta yeni sözleşmeler imzalarken, neyi imzaladığınıza dikkat edin, satır aralarını atlamayın. İş konularında kararsız kalabilir, ne yöne gideceğinizi bilemeyebilirsiniz. Bu haftanın size katacağı sosyalliği ve hayatınıza katacağı olası yeni arkadaşların tadını çıkarmaya bakın. Taşınma konusunda acele kararlar yerine daha işinize yarar noktalara odaklanmanızda fayda var.

Merkür kariyerinizdeki aksaklıkları ve pürüzleri ortadan kaldırmak için size yeni fırsatlar tanıyor. Yer değişikliği, terfi ve maddi kazanımlarla ilgili beklentilerinizde yeni ve sonuç odaklı gelişmeler gündeme gelebilir. Çevrenizdeki ya da iş ortamınızdaki kadın figürleriyle kuracağınız işbirlikleri sizin için belirleyici olabilir. Geçmişten bugüne gelen durumların artık bir sorun teşkil etmemesi için, geride bırakın ve hayatınızın “ileri” tuşunu aktif hale getirin.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 10 – 16 Ekim haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Kendinizi bir amaca adamak için harika bir hafta sevgili Kova burçları. Bu, burcunuzdaki Satürn ve asteroit Vesta aktive olurken, burcunuzun aktivist, mucit ve dahi arketiplerini aktive ediyor. Bu konseptle tekrar temasa geçmek, dünyayı daha iyi bir yer haline getirme arzunuzu yeniden uyandırabilir. Şimdi bir amaca bağlanmak büyümenize yardımcı olacak ve bu sonbaharda ve kış aylarında enerjinizi doğru yere kanalize etmek için size rehberlik edecek.

Dolunay’ın da etkisiyle hafta boyunca psikolojik olarak kendinizi yorgun ve hafif depresif hissedebilirsiniz. İçinize kapanmak, kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz. Bu hafta terapi almak, ruhsal olarak sizi yoran, sorun olan konularınıza çözümler üretmek ve destekler almak için ise harika olacaktır. Yalnız hırs, rekabet duygusu, kontrol etme isteği de aynı şekilde ön plana geçebilir. Derinlemesine araştırma gerektiren işlerde oldukça başarı elde edebilirsiniz. Özellikle aşk hayatınızı yenileyen ve iyileştiren gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İş görüşmeleriniz veya üzerinde çalıştığınız bir iş hakkında olumlu neticeler alabilirsiniz. Hukuksal ve devletle ilgili yazışmalar, konular son kez önünüze gelebilir ve beklentileriniz doğrultusunda sonuçlar alabilirsiniz. Sakin ve sağduyulu hareket etmek, hem ilişkilerde hem de trafikte daha rahat ilerlemenizi sağlayabilir. İş görüşmeleriniz veya üzerinde çalıştığınız bir iş hakkında olumlu neticeler alabilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 10 – 16 Ekim haftalık yorumları

Balık burç yorumları: En çok ne istersiniz sevgili Balık burçları? Hayatında sahip olabileceğiniz bir şey olsaydı, bu ne olurdu? Bu haftanın astrolojisi diyor ki; yakında onu tezahür ettirme fırsatını elde edebilirsiniz. Ancak önce oturun ve biraz ruh arayışı yapın. Oturup bunun üzerine derin düşünme yaparken, küçük dileklerden oluşan uzun bir liste yapmaktan kaçının – evrenin sizden istediği büyük düşünmenizdir! Bu değerli sonucu elde etmek için 14 Ekim Cuma ve 15 Ekim Cumartesi günlerini kullanabilirsiniz.

Ekonomik açıdan, önceki çalışmalarınızın ve çabalarınızın karşılığını almaya başlayabilirsiniz. Özellikle ek iş olarak yürüttüğünüz konularda yeni ve daha geçerli bağlantılar kurmanız mümkün olabilir. Sizin için anlam ifade etmeyen, etmeyecek olan konulara çabanızı ve paranızı harcamayın. Ekonomik açıdan kendinizi zorladığınız ya da sizi zora sokan durumları tespit edebilirsiniz. Bu noktada nelere dikkat etmeniz gerektiğini de daha net görebilirsiniz.


Bazı sosyal ilişkilerinize çeki düzen vermeniz hatta belki bazılarından uzaklaşmanız gerekebilir. Bu hafta ne yazık ki dostlardan ve arkadaşlardan size pek hayır yok. Onlarla ilişkilerde güven sorunu yaşayabilirsiniz. Ayrıca yaptığınız, uğraştığınız iş ile ilgili yeni kazanç kapıları, yeni projelerle karşılaşabilirsiniz. Kariyer konusundaki hedeflerinize daha kolay ulaşabilir, kariyerinizle ilgili güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.