Astroloji: 25 Ekim Akrep burcunda Güneş Tutulması burç yorumları

Astroloji: 25 Ekim Akrep burcunda Güneş Tutulması burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Güneş Tutulması

Astroloji: 25 Ekim’de Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması burçları nasıl etkileyecek? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları.

Gündeme gelmesi muhtemel konular:

  • Gizli saklı konu ve koşullar, belgeler, kayıtlar
  • Madenler, petrol, yer altı kaynakları ile ilgili konular, depremler
  • Seks ve cinselliğin ölümcül, sıkıntı yaran kısmı, cinsel hastalıklar, cinsel istismarlar, suç oranlarında artış
  • Ölümler, mezarlar, morglarla ilintili konular
  • Büyük krizler, değişim ve dönüşüm gerektiren her türlü konu
  • Terör olaylarında artışlar, içinde mafya, mafyatik yeni oluşumlar
  • Atomik ve nükleer ile ilgili konular ve biyolojik silahlar, salgın hastalıklar
  • Simya, karışım, büyü, zehir ile ilgili konular
  • Vergi sistemi, vergiler, bankacılık, borsa, sigorta, sigorta kurumları, hisse senetler, tahvil, bono, poliçeler

burç yorumları

Ayrıca Venüsyen her türlü sembol, tutulma zamanında etkin olacak:

  • Finansal konular, lüks eşyalar, mücevherler, değerli madenler (bu konularda negatif haberler, hırsızlık, soygun, baskın, operasyon durumları)
  • Sanatçılar, modacılar, müzisyenler, tiyatrocular,
  • Aşk, ilişkiler, evlilikle ilgili her türlü konu, evlilik kurumları,
  • Banka, ulusal kaynaklar
  • Kadınlarla ilgili her türlü konu

Venüs Akrep burcunda ‘zararlı’ bir konumda olduğundan dolayı bu konularla ilgili oldukça ciddi sorunlar meydana gelebilir.


Güneş Tutulmasının burçlara etkileri:

koç burcu

Koç burcu Güneş Tutulması burç yorumları

Koç burç yorumları: Koç’lar için bu dönemde finansal alanda yeni ortaklıklar kurmak ya da başkalarının kaynaklarından yararlanmak mümkün olabilir. Miras, yatırımlar, borç, alacak konuları önemli kapılar açabilir. Parasal konuları daha dikkatli yönetmek gerekebilir. Ayrıca bu tutulma ruhsal yönde de gelişmeyi tetikleyebilir. Hayatınızdaki belirsizlikleri ortadan kaldırmaya başlıyorsunuz. Daha stratejik ve kesin planlar, konuşmalar, kararlar hayatınıza dahil olabilir. İlişkiler bazında, hem aileniz hem de çevrenizle olan etkileşimleriniz önem kazanabilir.

Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ve Yeni Ay’ın etkileri ile resmi dairelerle ilgili konular, sözleşmeler ve kontratlarda gecikmeler yaşayabilirsiniz. Yaşanan bu tutulma ruhsal olarak kendinizi yenilemenizi, adeta geçmişten bugüne uzanan yüklerinizden kurtulmanızı sağlayacak. Yeniden doğmuşçasına hür ve rahatlamış hissedeceksiniz. Ay boyunca iş ve eğitim hayatınızla ilgili önemli gelişmeler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Size yük olan ve sizde iz bırakan her şeyden kurtulmanız, bu etkileri çevirmeniz için önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. İnsani değerlerinizin ve bakış açınızın değişimine direnmekten vazgeçiyorsunuz. Çevrenizin etkisini hangi durumlarda ve ne şekilde kabul edip uygulamanız gerektiğinin ayrımı yapmalısınız. Bu sizi hem endişelerinizden kurtaracak hem de ruhsal refah düzeyinizi yükseltmenize yardımcı olacaktır. Ekonomik beklentilerinizle ilgili gerçeklerle karşılaşabilirsiniz.

Tutulma zamanı Venüs etkin bir şekilde rol oynayacağından dolayı; bu sizin belki de daha çok para kazanmanıza, para ile ilgili bir konuda sorununuzu çözmenize yardımcı olabilecektir. Belki bir kredi işiniz hallolacak, belki bir işinizle ilgili sponsor bulabileceksiniz, öğrenci iseniz belki de burs bulabileceksiniz. Bir ihtimal şans oyunları vasıtası ile de bir ikramiye, kazanç gibi bir durumda söz konusu olabilir. Ya da beklediğiniz bir para, tazminat gibi bir durum var ise bu konuda olumlu cevaplar alabilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burcu Güneş Tutulması burç yorumları

Boğa burç yorumları: Boğa’lar için bu tutulma ortaklaşa konularda, evlilik hayatında yeni bir dönemin açıldığına işaret edebilir. Bu alanlardaki sorumluluklara dikkat etmek gerekecektir. Kariyerde ilerleme sağlayabilecek imkanlar da bu çerçevede ortaya çıkabilirler. Fark edilen, kendini bilen ve dikkatleri çeken biri olmak gururunuzu okşayabilir. Bunu iyi yönde kullanmalısınız. İlişkilerde baskı ya da stratejilerle ilgilenmek yerine kişilerle aranızdaki sevgiye, birbirinizin sırlarına önem vermeye çalışmalısınız.

İlişkiler ve ortaklıkları temsil eden yedinci evinizde, karşıt burcunuz Akrep’te gerçekleşecek Güneş tutulması ve Yeni Ay enerjisi, özel hayatınızı bir hayli fazla etkileyebilir, ilişkinizi içinden çıkılmaz bir hale getirebilir. Bu dönemde sakinliğinizi korumaya çalışmalı, sessiz kalmanın haklılığını yaşayacağınızın bilinci ile hareket etmelisiniz. Ortaklıkları olan Boğa’lar da karşı tarafın hatalarından kaynaklanan zararlarla karşılaşabilirler. Son derece dikkatli ve kontrollü olunması gereken bir zaman dilimi.

Bu tutulma, özel hayatınıza olan bakış açınızı değiştirebilir. Yaşamak istedikleriniz ve yaşadıklarınız arasındaki farkı net bir şekilde görebilir, daha önce üstü örtülen ya da fark edilmeyen durumları açığa çıkarmak durumunda kalabilirsiniz. Her detayı açık bir şekilde konuşup değerlendireceğiniz bir süreç olabilir. Bu da önemli bitiş ve başlangıçları getirebilir. Ortaklı işleriniz ya da başvurularınız varsa kime güvendiğinize dikkat etmelisiniz.

Tutulma venüsyen bir tutulma olduğundan dolayı; eğer ki yalnızsanız tutulma hayatınızda bir aşk tutulmasına dönüşebilir de! Sizin gibi istikrarlı ciddi bir iş ortağı veya bir ilişkiyi hayatınıza çekmenize yardımcı olacaktır. İlişkiler için “Tamam mı devam mı?” sorusuna yanıt aranacağı zamanlar, önemli hem özel hem de iş ilişkileri kurulabilir. Kötü giden ilişkiler ise tutulmaların desteği ile bitebilir.

ikizler burç yorumları

İkizler burcu Güneş Tutulması burç yorumları

İkizler burç yorumları: İkizler için bu tutulma iş ortamında, çalışma koşulların zor olsa da yapıcı değişikliklere ve sorumluluklara işaret edebilir. Belirli bir proje üzerinde odaklanmak ve daha verimli olmak için değişik organizasyonlara gidebilmek yararlı sonuçlar getirecektir ancak sağlığa da özen gösterilmelidir. Günlük temponuza yeni bir düzenleme ve akış getirebilirsiniz. Daha kontrollü olabilir, dikkatinizi bir konuya tamamen verebilirsiniz. İş hayatınız ve çalışma ortamınızla ilgili sorunların çözümünde fikrine danışılan kişi olabilir, sezgileriniz ve liderlik potansiyelinizle dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Bu durumun size maddi getirileri de olacaktır.

Akrep burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ve Yeni Ay enerjisi, sizi aşırı gergin ve endişeli bir ruh haline büründürebilir. Özel yaşamında ilişkisi devam eden İkizler burçları, eş ya da sevgilinizin daha önce fark etmediğiniz alışkanlıklarından tavır ve davranışlarından rahatsızlık duyarak ilişkinizi farklı bir boyuta taşıyabilir. Kısacası eş ya da sevgilinizle önemli bir yüzleşme yaşayabilirsiniz. Yeni bir ilişkinin içinde olan İkizler burçları ise birlikte olduğunuz insandan şaşırtıcı itiraflar duyabilir ve ilişkinizi daha fazla ilerlemeden sonlandırabilirsiniz.

Zorluk yaşadığınız konuları ve buna sebep olan tutumlarınızı fark etmeli ve kabul etmelisiniz. Direnç göstermek hem ruhsal hem de fiziksel sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir. Uyku ve beslenme düzeninizi korumakta zorlanıyorsanız, sadece sorumluluğunuz dahilinde olan işlere vakit ayırmalısınız. Kalan zamanınızı ve enerjinizi spora ayırarak kendiniz için daha iyi bir seçenek bulmuş olabilirsiniz. Çalışma ortamınızla ilgili değişikliklerde aceleci olmayın.

Tutulma venüsyen bir tutulma olacağından dolayı, belki profesyonel bir tavsiye üzerine sağlığınız için, spora veya bir egzersiz programına yazılmanız gerekebilir. Eğer ki şansınız yaver giderse, ya çok iyi bir spor hocasına denk gelebilir veya iyi bir spor koçu ile çalışmaya başlayabilirsiniz. Bu tutulma size yeni bir iş kapısı da açabilir. Gelmesi muhtemel bu iş oldukça prestijli olabilir.

yengeç burç yorumları

Yengeç burcu Güneş Tutulması burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Yengeç için bu tutulma döneminde kendilerini yaratıcı yönden geliştirebilecekleri çok şey var. Bir çocuk doğumundan, sahnesi güçlü olan bir işe kadar, keyifli ve tutkulu ile yapılabilecek işleri iyi yönde kullanmak imkanı vardır. Bu dönemde aşk hayatında yeni kapılar açılabilir. Çocuklarınız ve onlarla olan ilişkileriniz gündemde fazlaca yer tutabilir. İhtiyaçlarını doğru tespit etmek, aşırı bir kontrol mekanizması kurmadan dengeyi sağlayabilmek sizin için önemli olacaktır. Çabanızın ve yeteneklerinizin görülmesi sizi motive edebilir. Böylece zaman ayıramadığınız ilgi alanlarınıza daha fazla yönelebilir, buradan kazanç elde etme imkanları da yakalayabilirsiniz.

Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ve Yeni Ay enerjisinden oldukça etkileneceksiniz. Uzun süredir devam eden dost, arkadaş ilişkileriniz ve kan bağı bulunan birinci dereceden yakınlarınızla aranızı açmak isteyen, sizi yanlış yönlendirerek kırıcı davranışlar içinde olmanıza sebep olabilecek kurnaz insanların oyununa gelmemelisiniz. Sorumluluklarınızın bilinci ile hareket etmeli ve disiplinli çalışarak ön plana çıkmaya gayret etmelisiniz.

Yeni ve uzun soluklu ilişkiler kapınızı çalabilir. Ancak bunlar daha önce duyduğunuz, bildiğiniz gibi olmayabilir. Hem kendinizde hem de karşı tarafta bulduğunuz değerleri, eksikleri daha net ve derin bir şekilde görebilirsiniz. Sezgileriniz ve becerileriniz yol göstericiniz olabilir. Buradan kendinizi geliştirip ortaya bir çalışma sunacağınız fırsatlar çıkarabilirsiniz.

Tutulma venüsyen bir tutulma olacağından dolayı; hayallerinizin aşkı karşınıza çıkabilir! Ya da bir ajansa kayıt olabilir, oyunculukla ilgili bir şeyler yapmaya karar verebilirsiniz. Veya sanatsal aktivitelerde bulunmak, yaratıcı çalışmalar yapmaya karar verebilirsiniz. Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var.

aslan burç yorumları

Aslan burcu Güneş Tutulması burç yorumları

Aslan burç yorumları: Aslan’lar bu dönemde kendi iç dünyalarına, ne istediklerine daha fazla bakmak, anlamak ve karar vermek imkanı bulabilecekler. Eve ve aileye ait sorumluluklar, babaya ilişkin konular ne kadar yüklü olsa da, bu dönemde iç seslerini dinlemek ve aileye odaklanmak, gelecek için planlar yapmak için olumlu koşullar var. Yaşam tarzınızı ve ilişkilerinizi daha net göreceksiniz. Bu da size bazı sorunları getirebilir. Ancak yapmanız gereken enerjinizi ve zihninizi bunları çözmeye yöneltmek olmalıdır. Kendinizi evinize, ailenize adamak ve bunun da karşılığını almak isteyebilirsiniz.

Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ve Yeni Ay enerjisi, ailevi meselelerde fikir ayrılıkları üzücü olaylara sebep olmasına neden olabilir. Bu durumun üstesinden gelebilmek elinizde, uzlaşmacı davranın ve olabildiğince adil davranmaya özen gösterin. Aksi halde bitmez dediğiniz ilişkilerinizde yol ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Aslan’lar ise çalışma arkadaşınız olan biri ile duygusal bir yakınlaşma yaşayabilirsiniz.

Sağduyu ve uzlaşı bu süreçte size fazlasıyla lazım olacaktır. Bunları koruduğunuzda yaşananlardan kendinize fayda bile sağlayabilirsiniz. Aile içinde huzursuzluk yaşamamak, yeni kararlar almak ve bunlar ışığında ilerlemek için birbirinizin ne istediğini ve hissettiğini iyi anlamalısınız.

Tutulma venüsyen bir tutulma olacağı için yaşadığınız evi, yaşam alanınızı güzelleştirmek, keyifli bir hale dönüştürmek için adımlar atabilirsiniz. Perdelerinizi değiştirin, mobilyalarınızı yenileyin, evinizin rengini değiştirin. Ya da bu tutulma size ferah, içinde çok mutlu olacağınız bir ev bulmanız konusunda da yardımcı olabilir. Ya da bir başka ihtimal ise, ev içinde çözümsüz gördüğünüz bir sorun var ise barış ve çözüm dönemi gelecek demektir. Aile bireylerinizden birinin, özellikle anne veya babanızın hayatında sizi de inanılmaz mutlu edecek bir gelişme söz konusu olabilir. Tutulma her şekilde hayatınızda ihtiyacınız olan barış ve huzur ortamını getirecektir.

başak güneş tutulması

Başak burcu Güneş Tutulması burç yorumu

Başak burç yorumları: Başak’lar için bu dönemde zihinsel yükler ve eğitime ilişkin çabalar ne kadar artmış ve sorumluluklar öne çıkmış olsa da, daha fazla konsantrasyon ve kararlılık mümkün. Yakın çevrede araştırmalar, sözleşmeler, konuşmalar ve yolculuklar değişik fırsatlar sunabilecek. Daha sosyal, daha aktif ve daha dikkat çeken biri olabilirsiniz. Bu süreç size iletişim stiliniz, üslubunuz konusunda rehberlik edebilir. Eksiklerinizi ya da yanlışlarınızı görmek, bunları iyileştirmek ve bu yönde çalışmalar yapmak sizin faydanıza olacaktır.

Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ve Yeni Ay enerjisi, yaşama olan bağınızı kuvvetlendirirken sizi kısıtlayan düşünce ve davranışlarınızdan da özgürleşeceksiniz. Sağlık problemleri olan Başak’lar, bu dönemde dikkat etmeniz gereken en önemli konu merkezi sinir sisteminize bağlı sağlık problemleri olmalı. Dikkatli olur, sağlığınıza gereken önemi gösterirseniz ruhsal ve bedensel olarak güçlenerek hastalıkları da ardınızda bırakacaksınız.

Hayatınızın bundan sonraki kısmı için “dönüm noktası” diyeceğiniz kararlar alabilirsiniz. Enerjinizi ve kelimelerinizi tamamen buna odaklamalısınız. Önemli görüşmeler ve sonrasında atılacak imzalarla kendi gücünüzü ve fikirlerinizi belirgin hale getirebilirsiniz. Ani kararlar, hızlı başlangıçlar yerine üzerinde iyi düşünülmüş ve ileriye dönük stratejilerle hazırlanmış süreçler sizin faydanıza olacaktır.


Tutulma venüsyen bir tutulma olduğundan dolayı; size aşk getirebilir fakat bu aşk mesafe olarak size uzak olabilir veya farklı bir şehirde olabilir. Tutulma eğer ki iş konusunda bir seyahat söz konusu olur ise, bu işin size çok yararı olacağına veya sonucu iyi olacak bir seyahat olacağına işaret etmekte.

terazi güneş tutulması

Terazi burcu Güneş Tutulması burç yorumları

Terazi burç yorumları: Terazi’ler için bu dönemde ortaklaşa girişimlere odaklanmak ve daha sorumlu bir bakış açısı geliştirmek gündeme geliyor. Parasal yönde size destek veren ilişkilere, ortaklıklara hatta evliliğinize daha ciddi gözle bakabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi arttırma yönünde kararlılık gösterebilirsiniz. Hem işinizden hem de çevrenizden alacağınız desteklerle potansiyelinizi açığa çıkarabilir, daha ileriye nasıl gideceğinizin yollarını bulabilirsiniz. Kadınlarla kuracağınız işbirlikleri gündeme gelebilir.

25 Ekim’de gerçekleşecek Akrep burcundaki Güneş tutulması ve Yeni Ay enerjisi ile alım-satım, kredi başvurusu gibi konulardan uzak durmalısınız. Her türlü resmi, hukuksal işinizde gecikmeler ve beklenmedik problemler yaşanabilir. Bu süreçten sonra artan kazancınızı değerlendirmek için yine acele etmemeli, yatırımlar için bir sonraki ayı beklemelisiniz. Yine bu dönemde işe yeni başladıysanız çalışma arkadaşlarınızı tam anlamı ile tanımadan, fazla samimiyetten kaçınmalı iş arkadaşlarınızla aranızdaki mesafeyi koruyarak hareket etmelisiniz.

Yaptığınız işlerin, ortaya koyduklarınızın ileriye dönük oluşu sizi bu konuda şanslı bir noktaya taşıyor. Girdiğiniz ortamlarda tanıştığınız insanları, önünüze gelen teklifleri iyi değerlendirmelisiniz. Güvenmediğiniz veya sezgilerinizin olumlu karşılamadığı durumlara kendinizi zorla dahil etmemelisiniz.

Tutulma Venüsyen bir tutulma olacağından dolayı, finansal anlamda yeni kazanç koşullarını gündeme getirecektir! Belki de sanat ve yaratıcılık bağlantılı bir şekilde para kazanabilirsiniz. Zam, terfi, ödül, ikramiye de olabilir. Ya da artık para kazanmanın önemini iyice kavramış olabilir, prestij odaklı olmaktansa para kazanma odaklı olacağınız bir sürece girebilirsiniz.

akrep burç yorumları

Akrep burcu Güneş Tutulması burç yorumu

Akrep burç yorumları: Akrep’ler için bu tutulma çok önemli zira kişisel planda yenilikler yapmak, bireysel projelere odaklanmak imkanı var. Zaten son zamanlarda Satürn’ün de üzerinizdeki olgunlaştırıcı etkisini fazlasıyla hissetmeye başladınız. Bu dönemde bedensel sağlığınıza ve her yöndeki kişisel girişimlere daha ciddi odaklanmak gerek. Kendinizi daha iyi halinizle göstermek, ifadelerinizin iyileşmesi ve bu durumun ilişkilerinize yansıması özgüveninizi yükseltecektir. Dikkatleri üzerinize topluyorsunuz. Hem fiziksel hem de mental açıdan yenilenmek isteyebilirsiniz. Sadece bunu yaparken gerçekten istediğiniz ve sizin tarzınıza uyan seçimler yapmaya dikkat etmelisiniz.

25 Ekim’de sizin burcunuzda gerçekleşecek Güneş tutulması ve Yeni Ay enerjisi ile iş ve özel yaşamınızla ilgili önemli kararlar vermeden önce, gerçekten ne istediğinizi, nerede olmak istediğinizi iyi belirlemeli ve kararlarınızı bu doğrultuda vermelisiniz. Geçmişte yaşadığınız ilişkiler, arkadaşlıklar borç ve alacaklar bu dönemde yeniden karşınıza çıkabilir. Kendinizi tam anlamı ile baskı altında hissederek yanlış kararlar alabilirsiniz. Tutulma enerjisi içinizde biriken enerjiyi agresif bir şekilde dışarıya yansıtmanıza sebep olabilir. Öfke kontrolünüzü dengelemekte zorlanabilir, sudan sebeplerle hemen herkesle tartışma içine girebilirsiniz. Dikkatli olun, bu dönemde kendinizi ve duygularınızı net bir şekilde ifade edemeyebilirsiniz.

Bu tutulmayla hem ilişkileriniz hem de kişisel alanlarınız yoğun etki altına girebilir. Radikal diyebileceğiniz kararlar alarak birçok açıdan kendinizi yenilemek isteyebilir ya da buna mecbur kalabilirsiniz. Kendinizi fark etmek, göremediğiniz ya da görmek istemediğiniz noktalara değinmek özgüveninizi yükseltecektir. Fiziksel açıdan yenilenmek isteyebilir, tarzınızda değişikliğe gidebilirsiniz. Enerjinizin olumlu bir şekilde yansıması aşk hayatınızı da hareketlendirebilir.

Tutulma Venüsyen bir tutulma olacağından dolayı, öncelikle tutulma zamanı biraz kendinize dönmeniz gerekecek, hedefleriniz neler, bu hedeflere ulaşmak için hangi araçlara ihtiyacınız var, yaşamınızda ki öncelik sıralamanız nasıl olmalı, kendinize daha çok nasıl değer verebilir, kendinize iyi gelecek konuları tespit edebilir ve bunlara yönelebilirsiniz. Kendinizi mutlu etmenin yollarını arayabilirsiniz. Tutulma zamanı sizler kendinize yeni bir tarz ve kimlik yaratmaya başlayacaksınız.

yay burç yorumları

Yay burcu Güneş Tutulması burç yorumları

Yay burç yorumları: Yay’lar için bu tutulma daha çok ruhsal alanda gelişim ve yenilenme getiriyor. Kontrolünüzün dışında bazı konularla, kayıplarla karşılaşmak mümkün ancak başta kötü gözüken bu gelişmelerin daha sonra sizi kişisel açıdan geliştirdiğini görebileceksiniz. İçinizde halletmeniz gereken meseleleri gündeme getirebilir. Özeleştiri ve inviza gibi konulara odaklanabilirsiniz. Yorgun ve duygusal bir ruh haline bürünebilirsiniz.

Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ve Yeni Ay enerjisi, sizleri öfkeli ve bir o kadar duygusal bir ruh hali içine sokabilir. Bu günlerde aile bireyleri ile tartışmaktan, onların kişisel olarak yaşadıkları sorunlara karşı takındıkları tavırdan duyduğunuz üzüntüyü kırıcı sözlerle ifade etmekten kaçının. Bu sürede ruhsal olarak kendinizi arındırmaya, farkındalığınızı artırmaya yönelik konularla ilgilenmeye çalışın.

Ailenizden, çevrenizden duyduklarınız, gizli bilgilerin ortaya çıkması, bazı insanların yaşantınıza ve yaptıklarınıza dair olumsuz yorumları kendinizi geri plana atmanıza neden olabilir. Eğer iyi hissedeceğinize ve bunları çözmek için bunun gerekli olduğuna inanıyorsanız, kenara çekilebilirsiniz. Kendinizle ya da insanlarla çatışmak yerine çözüm odaklı stratejiler kurmanız daha faydalı olacaktır. Zira bu süreçte sizi manipüle etmek isteyen insanlar ve konularla karşılaşmanız söz konusu olabilir. Bu tuzağa düşmemek adına daha dikkatli olmalısınız. İnsanların farklı bir yüzünü görmeye hazır olun.

Bu tutulma Venüsyen bir tutulma olacağından dolayı, bu tutulma zamanı belki de size iyi gelecek psikolojik destek alabileceğinize işaret edebildiği gibi, sizi kuşatan, saran, kısıtlayan koşullarınız her ne ise bunlar üzerine çalışmalara da katılabilirsiniz. Kötü bir takım alışkanlıklarınızı geride bırakmak içinde destek alabilirsiniz, bu sigara, fazla yemek yeme ya da sevgi ile ilgili bir konuda da olabilir. Bu tutulma size psikolojik anlamda, sağlık anlamında çok iyi gelecek.

oğlak ekim

Oğlak burcu Güneş Tutulması burç yorumu

Oğlak burç yorumları: Oğlak’lar için bu dönemde gelecek hedeflere sorumlu ve ciddi biçimde bakma zamanı. Kariyer hayatında olsun, kişisel alanda olsun umutları tazelemek ve kararlılık göstermek için yeni koşullar içerisinde olacaksınız. Ayrıca bu dönemde gruplar ya da sosyal ve kolektif konularda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Sosyal açıdan ön plana çıkacağınız bir döneme giriyorsunuz. Hem yardım edeceğiniz hem de kendi işleriniz için destekler alacağınız durumlar ortaya çıkabilir. Dikkat ve liderlik yeteneklerinizin ekmeğini yiyebilirsiniz. Ancak manipülasyon ve yanlış anlaşılmaların yaşanması, özellikle arkadaş çevresinde bazı sorunlara yol açabilir.

25 Ekim’de Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ve Yeni Ay enerjisi ile birlikte kendi iç dünyanıza yönelerek, adil bir şekilde değerlendirme ve tespitlerde bulunacaksınız. Ruhunuzu iyileştirmeyi, takıntı, kuruntu ve şüphelerinizden kurtulmayı başaracaksınız. Sizin gibi alışkanlıklarına sıkı sıkıya bağlı biri için yaşanacak kişisel bir devrimdir bu durum. Geçmişle hesaplaşmanızı bitirmenin huzuru, yaşama daha farklı ve özel anlamlar yüklemenizi sağlayacaktır. Bu dönemde finansal konularda temkinli olmalı, alacak verecek dengesini sağlamaya her zamankinden daha fazla dikkat etmelisiniz.

Profesyonel olmakla takıntılı ve aşırı kontrolü olmak arasında bir fark vardır. Hem kendiniz hem de çevrenizle ilgili bu farkları görme yönünde bir adım atabilirsiniz. Geçmişte yaşadıklarınızın etkisini kenara bırakmayı öğrenin ve şu an üzerinde çalıştığınız konuların getirilerine odaklanın. Arkadaşlıklarınızda da aynı kuralı devam ettirdiğinizde hem sorunları ve yanlış anlaşılmaları aşabilecek hem de daha verimli, istikrarlı birliktelik kurabilirsiniz.

Tutulma venüsyen bir tutulma olacağından, tüm dostlarınız size elbette sırtını çevirmeyecek, aslında bu tutulma kim dost, kim değil sadece arkadaş seviyesinde bunu görmenize yardımcı olacak. Başka bir dostunuz da size öyle bir yardımlarda bulunabilecek ki, bu belki finansal özel bir destek şeklinde olabilir ya da sizin zor bir anınızda size manevi anlamda sunacağı destekle olabilir ya da vereceği zekice bir fikir sayesinde olabilir, her ne şekilde olursa bir şekilde bir destek alabileceksiniz.

kova ekim

Kova burcu Güneş Tutulması burç yorumları

Kova burç yorumları: Kova’lar bu dönemde ister istemez kariyerlerine ve gelecek hedeflerine odaklanmak durumundalar. Sizi önemli günler bekliyor. Bu güneş tutulması daha fazla sorumluluk ve iş getirirken, ortak çıkarların da göz önüne alınmasını, daha iyi değerlendirilmesini gerekli kılıyor. Mesleki alanda yeni kapılar bu şekilde açılabilir. Desteği ve kösteği aynı anda göreceğiniz için kendinizi doğru yere odaklamalısınız. Çalışmalarınız ve yönetim şekliniz işinizi geliştirmek konusunda belirleyici olabilir. İşinizde ilerlemek, kendi işinizi kurmak gibi düşünceleriniz varsa bunları gündeme alabilirsiniz.

Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ve Yeni Ay enerjisi ile birlikte ufak tefek problemler söz konusu olsa da, güzel gelişmeler ay boyunca etkili olmaya devam edecektir. Bu dönemde ne olursa olsun pozitif düşünmeli ve yaptığınız işe, yaşadığınız ilişkiye inanarak, ona sahip çıkarak hareket etmelisiniz. Maddi beklentileriniz ve bunları değerlendirme şeklinizde bazı yeniliklere gitmeniz gerekebilir.

Kariyerinizde büyük yol ayrımları ve dönüm noktalarına erişebilirsiniz. Kendinizden şüphe etmenize neden olan ortamların ya da insanların, kariyerinizi olumsuz yönde etkilemesine müsaade etmemelisiniz. Stratejinizi bunun üzerine kurun. Beklemediğiniz teklifler alabilir, görüşmeler yapabilirsiniz.

Bu tutulma Venüsyen bir tutulma olduğundan, kariyerinizde parlama zamanınız başlıyor sizlerin. Kariyerinizle ilgili bir fırsat, şans, hediye, ikramiye, güzel bir gelişme, iyi para kazanabileceğiniz bir teklif söz konusu olabilir.

balık ekim

Balık burcu Güneş Tutulması burç yorumu

Balık burç yorumları: Balık’lar bu dönemde kendilerini geliştirebilecekleri, yepyeni şeyler öğrenebilecekleri bir dönemden geçiyor olacaklar. Yeni insanlarla karşılaşmak, yabancılarla ilişkiler, akademik ya da medyaya yönelik çalışmalarda ortak kazançlar için sorumluluk almak ve çaba göstermek gereği var. Kendinizi yetiştirmeniz, buradan gelir edeceğiniz bir nokta yakalamanız gündeme gelebilir. Özellikle yurtdışı bağlantılı işler ve buradan tanıştığınız kişilerden destekler alabilirsiniz.

Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ve Yeni Ay enerjisi ile bu dönemde iletişime önem vermeli, tüm gücünüzü, konsantrasyonunuzu iş ve eğitim hayatınıza kanalize etmelisiniz. Finansal anlamda rahatlamalar yaşayabilirsiniz. İş arıyorsanız dost ve arkadaşlarınız aracılığı ile hayalini kurduğunuz işi yapma imkanını elde edebilirsiniz. Gayretlerinizin karşılığını almaya başlıyorsunuz.

Hem ilişkilerde hem de sosyal hayatta yaşadıklarınızın olumsuz etkisinden sonra, artık daha aklı başında ve güvenilir kararlar almaya başlayabilirsiniz. Kendinize güvenin. Planlarınıza uzun vade ve istikrar eklediğiniz kadar hayatınıza dair konularda cömert olmamayı da eklemelisiniz.


Tutulma Venüsyen bir tutulma olacağından, karşınıza yaşadığınız şehri belki de ülkeyi değiştirmek için enteresan bir fırsatla karşılaşabilirsiniz, bu belki de sevgi aşk temalı bir yer değiştirme de olabilir. Eğer ki yalnızsanız sizden çok uzakta olan biri ile de bir gönül macerasına girişebilirsiniz. Ya da tutulma etkisi ile hukuksal anlamda hayatınızda devam eden bir süreciniz var ise, bu parayı da bağlayan bir konu olabilir, miras gibi ya da nafaka gibi veya çok farklı bir konuda olabilir, bu konuda şans sizden yana olacaktır.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.