Astroloji: 31 Ekim – 6 Kasım haftalık burç yorumları

Astroloji: 31 Ekim – 6 Kasım 2022 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 31 Ekim – 6 Kasım haftalık burç yorumları. 31 Ekim, 1 Kasım, 2 Kasım, 3 Kasım, 4 Kasım, 5 Kasım ve 6 Kasım tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri yazının sonunda


koç burcu

Koç burcu 31 Ekim – 6 Kasım haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta profesyonel çabalarınız iyiye doğru gidiyor. Samimi bir çaba göstermek için ilham alacaksınız. Meslektaşlarınızın ve üstlerinizin saygısını ve güvenini kazanabilirsiniz. Yurtdışında iş bulma veya mevcut pozisyonunda ilerleme olasılığı yüksek. Sonuçlar, yeni iş fırsatları veya şirket stratejisi arayanlar için olumlu olacaktır. Bu süre zarfında, etkili bir şekilde servet inşa edebilir, para biriktirmeye başlayabilirsiniz. İş hayatında kamu ile ilgili işlerden para kazanma ihtimali vardır. Bu dönemde yatırım yapmak avantajlı olabilir. Aşk ilişkileri hoş ve güvenilir olacaktır.

Mars İkizler burcunda retroda: Aile, kardeş, akraba, komşu gibi yakın çevre ile olan ilişkileriniz, her türlü görsel ve sözel iletişim, halkla ilişkiler, pazarlama, tanıtım ve kısa yollar ve kısa vadeli planlarınızda bazı gecikmeler ve yetersizlikler yaşamanız söz konusu olabilir. Dürtüsel hareket etmek ya da düşünmek konuşmak için uygun bir zaman olmayabilir. İlk adımı atacaksanız bu pratik zekanızla sorunları çözmek üzerine olmalıdır. Ticari girişimleriniz, sosyal medya paylaşımlarınız ve araç kullanımınızla ilgili durumlarda daha dikkatli olmanızda fayda var.

Merkür Akrep burcunda ilerliyor. Merkür Akrep burcunda kalıplaşmış düşüncelerinizden uzaklaşmak faydalı olabilir. Kendinizle çatışmak yerine bu hafta akışta kalmayı deneyimleyebilirsiniz. Değer verdiğiniz eşiniz ve ortağınızla ilgili ilişkilerinizdeki sevgi terazinizde şaşmalar söz konusu olabilir ve sınanabilirsiniz. Zorluklarla ve mücadelelerle geçen bir süreci arkanızda bırakmak üzeresiniz. İleriye doğru kendi iradenizle atılabilecek büyük adımlar size huzur getirebilir. Yeni fırsatları değerlendirirken korkularınızın olmaması kendinize tam anlamıyla güvenmeniz gerekebilir.

boğa burcu

Boğa burcu 31 Ekim – 6 Kasım haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Şu anda kariyerinizde ilerlemek için önünüzde fırsatlar var. Çabalarınız size daha fazla sorumluluk verecek olan üstleriniz tarafından takdir edilecektir. İş yerinde çok çaba sarf etmeniz gerekse de, olumlu geri dönüşler göreceksiniz. Şu anda iş yatırımından kazanma şansınız yüksek. Ancak gereksiz para harcamaktan kaçının. Ailenin saygısını kazanacak ve sağlam bir itibar elde edebileceksiniz. Küçük kardeşler size daha yakın olacak. Aşk ilişkilerinde de canlılık var. Çiftler, aralarındaki güven arttıkça hayatlarının geri kalanını birlikte geçirmeye hazır olacaklardır.

Mars İkizler burcunda retroda: Üretim, bütçe, taşınabilir mallar gibi kazançlarla ilgili konular, para ve parayı nasıl kullanabileceğiniz alanları anlatan durumlarda sıklıkla bu retroda sıkıntılar yaşamanız söz konusu olabilir. Bu arada eskide başlamış olan ama bitmemiş para konuları tekrar önünüze çıkabilir. Mars, dengesini yitirdiğiniz ekonomik durumunuzu toparlamanız için size bir fırsat tanıyor. Bu süre zarfında yeni bir yatırım ya da harcama yapmak yerine elinizdeki kaynakları düzene sokmalısınız. Gelirinize göre hareket etmeniz gerekebilir.

Akrep burcunda ilerleyen Merkür, ortağınız ya da eşinizle aranızdaki ilişkiyi sorgulatabilir. Çalışma ortamınızda ekip arkadaşlarınızla yersiz çatışmalar söz konusu olabilir. Hizmetlilerimizle aramızda güven problemleri yaşanabilir. Evcil hayvanlarınızın sağlık kontrolleri ile ilgilenmek durumunda kalınabilir. İş yerinizde yurt dışı bağlantılı yapılacak olan sözleşmelerde pürüzler yaşanabilir konuyla ilgili inancınızı yitirebilirsiniz. Düşüncelerinizde, hayallerinizde ve hayata bakış açınızda tam anlamıyla yenilenmelerin ortaya çıkabileceği eski fikirlerin gidip yeni fikirlerin gelebileceği bir hafta geçirebilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu 31 Ekim – 6 Kasım haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Çalışan profesyonellerin bu hafta davranışlarına dikkat etmeleri tavsiye edilir çünkü mizaç sorunları işte zorluklara neden olabilir. Özellikle üstlerinizle tartışmaktan kaçınmaya çalışın ve görevlerinizi her zaman zamanında tamamlayın. Sizin için avantajlı bir iş hamlesi elde etme ihtimaliniz var. Uzun iş seyahatleri gündeme gelebilir ve bazılarınız uluslararası seyahat bile yapabilirsiniz. Daha akıllı yatırımlar yapmak sizin için avantajlı bir dönem olabilir. Ancak bu süreçte harcamalarınızı yönetmek sizin için daha zor olabilir. Partnerinizle yakınlık düzeyiniz artacaktır. Kronik rahatsızlıklarınız tedavi edilebilir.

Mars, sizin burcunuzda retroda: Hayata karşı nasıl bir pozisyon aldığınız, dışarıya verdiğiniz imaj ve kendiniz hakkında alacağınız kararlar doğrultusunda bir yavaşlama yaşarken diğer yandan adınızı parlatacak eylemler, işler doğrultusunda da iki kat daha fazla çalışmanız gerekebilir. Birçok konuyla ilgilenmiş, hayatınıza birçok insan almış ve her biriyle çeşitli bağlantılar kurmuş olabilirsiniz. Şimdi, bunların hepsini değerlendirmeye alarak hayatınızda ne kadar etki ettiğine odaklanmalısınız. Anlaşmazlıklar, gerilimler, evde ya da dış ortamda yaşanacak kazalar sizi sekteye uğratabilir. Bunlar karşısında sakin kalmalı ve ne yaptığınızı bilerek hareket etmelisiniz.

Merkür Akrep burcunda ilerliyor. Düşüncelerinizi sakin, rahat bir şekilde ifade etmek, iyi niyetli ve anlayışlı yaklaşımlar sergilemeniz bu zorlukların üstesinden gelmenize kolaylık sağlayabilir. Bir ilişki, bir karar veya size yararı olmayan bazı fikirleri terk etmek isteyebilirsiniz. Bu süreçte fazla aceleci olmamak faydalı olabilir. Aşk ilişkinizde sevgi terazinizde şaşmalar söz konusu olabilir ve sınanabilirsiniz. Bereket kapılarınız bu hafta itibariyle aralanabilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu 31 Ekim – 6 Kasım haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta işinizde birtakım zorluklar yaşayabilirsiniz. Özel sektörde çalışanların iş yerlerinde iniş çıkışlar olması muhtemeldir. İş arkadaşlarınız tarafından itibarınızı zedeleme girişimleri yaşanabilir aman dikkat! Üst düzey yöneticilerle çatışmalar tartışmalar yaşanabilir. İş insanları için ise işler yolunda gidecek diyebiliriz. İşle ilgili nedenlerle uzun yolculuklar yapmanız gerekebilir. Sosyal ve profesyonel ağınızı güçlendirmek işinize de fayda sağlayacaktır. Ailenizdeki iletişim problemlerini çözmeye çalışırken dikkatli ve sakin davranmaya özen göstermelisiniz. Partnerinize asla onu üzecek bir şey söylemeyin. Kendinizi eşinizin yerine koyun ve dünyayı onların bakış açısından değerlendirin.

Mars İkizler burcunda retroda: Ortaya çıkarmak istemediğiniz gizli yanlarınıza dair bilgiler, kendinizi kısıtlanmış ve yalnız hissetmeniz ve ayrıca bilinçaltı ile ilgili bütün konularda Mars retrosu sizi tekrar eyleme geçirmek isteyecektir. O nedenle bu konular önünüze gelirse kesinlikle direnmeyin, aksine üstüne gidin. Arkanızdan iş çevirenler önünüze düşebilir. Çeşitli konularda ve insanlar hakkında yeni bilgiler edinmiş olabilirsiniz. Öğrendiklerinizi teyit etmeli ve kendinize saklamalısınız. Size bir haber getiren sizden de bir haber götürebileceği için kiminle ne konuştuğunuza daha fazla dikkat etmelisiniz.

Merkür Akrep burcunda ilerliyor. Geleceğe dair kaygılarınızı bir kenara bırakarak küllerinizden yeniden doğmalısınız. Kendinizi geliştirmeye, olumlu ve yapıcı düşüncelere sahip olmaya odaklanacak olursanız, başarılı olacağınız bir hafta geçirebilirsiniz. Aşk ilişkilerinizde şüpheci yaklaşımlara dikkat! Sabırlı kalarak gelişmeyi engelleyen kaygı ve korkulardan kurtulmanızda yarar olabilir.

aslan burcu

Aslan burcu 31 Ekim – 6 Kasım haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Zekanızı mükemmel bir şekilde kullanacaksınız. Bu, mental durumunuzu ve moralinizi iyileştirecektir. Enerjiniz ve motivasyonunuzun yükselmesiyle işle ilgili yenilikçi yöntemler geliştirme şansınız daha yüksek olacaktır. Bir tarafta işyerinde daha fazla yetkiye sahip olacaksınız, ancak diğer tarafta anlaşmazlıklar da yaşanabilir. Bu hafta yatırımcılar ve iş insanları için oldukça müreffeh olacak. İlişkileriniz, işletmenin yeni bölgelere genişlemesi için fırsatlar yakalayabilir. Aile üyeleri birbirlerine daha çok güvenmeye başlayacaklar. Üstlerinizin takdirini ve desteğini alabilirsiniz. Aynı şekilde aile büyüklerinizin de. Sevgilinizin sizden şüphe etmesine izin vermeyin. Herhangi bir yanlış anlama, ilişkinin zarar görmemesi ve kopukluklar yaşanmaması için mümkün olan en kısa sürede çözülmelidir.

Mars İkizler burcunda retroda: Sosyal konular başta olmak üzere, partiler ve tanımadığınız insanlar, kalabalıklar, yeni tanışmalar, popülerlik gibi konularda bu Mars retrosu boyunca çok da fazla hareketli ve müthiş günler beklemeyin. Üstünüze düşeni yapın, bu yeterli olacaktır. Özellikle arkadaşlarınız ve onlarla yaptığınız sosyal, finansal işbirliklerine daha çok dikkat etmenizi öneriyor. Belirsiz durumlar karşısında bunlara fevri çıkışlarla yaklaşmamalısınız. Anlaşmazlıklar yerine buna sebep olan durumları tespit etmeli ve işleri birazdan ağırdan almalısınız.

Merkür Akrep burcunda ilerliyor. Aile içindeki kök sorunları temelinden yok etmek üzerine konuşmalar gerçekleştirebiliriz. İsteklerinize ve hedeflerinize ulaşmanız için maddi konularda rahatlamaların açığa çıkması söz konusu olabilir. Aklınızdaki kişi ile duygusal olarak yoğun bir biçimde yaşanacak bir ilişki, manevi dünyanızda çok fazla keyifli olmanıza sebebiyet verebilir. Yaşamınızın bütün alanlarında ivmesi artan enerjiler ortaya çıkabilir. Yaşamdan daha fazla keyif alacağınız ve memnuniyetinizin çok fazla olacağı bir hafta geçirmeniz söz konusu olabilir.

başak burcu

Başak burcu 31 Ekim – 6 Kasım haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta ekstra işler ve görevleriniz artabilir. Bu süreçte daha fazla yetki kazanabilirsiniz. Ofiste insanlar çabalarınıza değer verecek ve üstleriniz size saygı gösterecektir. Bu dönemde iş arayan kişiler de başarılı olabilir. İşleriniz genel olarak güçlenecek, yeni yollar ve kapılar önünüze açılabilir. Yeni şirket planları tasarlayacak ve bunları cesurca uygulayacaksınız. Evde olumlu bir atmosfer yaratın ve sizden büyüklerin öğütlerini göz ardı etmeyin. Duygularınızı sevgilinize açıkça iletin ve onlardan hiçbir şey saklamayın. Bir yabancının müdahalesi ilişkinize zarar verebilir aman dikkat! Ayrıca bu dönemde mide ile ilgili rahatsızlıklara dikkat etmenizde fayda var.

Mars İkizler burcunda retroda: Kariyer ve toplumsal saygınlık ve tanınmışlığınız, organizasyon, yönetim ve iktidar kurduğunuz alanlar, aynı zamanda gelecek ile ilgili hedefleriniz ve işinizle ilgili konularda ağırlaşan tutum ve davranışlar bu retroda sizi biraz yorabilir. Aceleci olmamaya bakın ki işler daha da karışmasın. Birden çok işle ilgilenmenin getirdiği dezavantajları fark ederek bunları toparlama imkanı bulabilirsiniz. Sadece elinizdeki işlere odaklanın ve tartışmalardan uzak durun.


Merkür Akrep burcunda ilerliyor. Sezgileriniz ile almanız gereken kariyer ya da kendinizle ilgili kararların açığa çıkabilir. Güçlü bir yenilenme duygusu hissedebilirsiniz. Yazılı sözleşme ve anlaşmalarda daha detaycı bir tutum içerisine girebiliriz. Hayatınızda değişiklikler yaparken hızlı davranmanız gerekebilir. İşleri zamana bırakmak aksiliklerle karşı karşıya kalmanıza sebep olabilir. Soğukkanlı ve tedbirli hareket edeceğimiz bir hafta.

terazi burcu

Terazi burcu 31 Ekim – 6 Kasım haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta genel imajınızı geliştirmeniz gerekiyor. Davranışınızı izleyin yoksa size kötü yansıyabilir. Sosyal faaliyetlere katılmak zihinsel sakinleşmenize yardımcı olabilir. Evdeki hoş olmayan veya çalkantılı atmosfer nedeniyle depresyon yaşayabilirsiniz. Şimdi vereceğiniz herhangi bir kötü karar, aile ortamını olumsuz etkileyebilir. İş değiştirmek veya kariyerinizle ilgili önemli kararlar almak istiyorsanız, bu şanslı bir hafta olabilir. Bazı akranları akademik olarak onlardan daha başarılı oldukları için öğrenciler kendilerini dışlanmış hissedebilirler. Solunum problemlerinden rahatsız olabilirsiniz.

Mars İkizler burcunda retroda: Yüksek öğrenim hayatınız, yurt dışı ile olan ilişkileriniz, diğer kültürlere karşı tutum ve merak, hoşgörü ve hümanizm, uzak yolculuklar, yabancı ülkeleri gezip, görme ve uzun vadeli planları da içinde tutan konularda hayatınızı ağır çekimdeymiş gibi hissedebilirsiniz. Yarım kalan konular, kalan dersleriniz, bir sebepten çıkamadığınız ya da yeniden gitmeniz gereken yollar olabilir. Bu aksaklıkları neden yaşadığınızı düşünürken öfkelenmek ya da ani çıkışlar yapmak yerine, sorunun asıl kaynağına odaklanmayı öğrenmelisiniz.

Merkür Akrep burcunda ilerliyor. Maddi dünyanıza yönelik kararlar almadan önce, anlayışlı yaklaşımlarla problemleri çözme üzerine hareket edebilirsiniz. Değişimlere açık olmak verimli sonuçlar elde ettirebilir. İkili ilişkilerinizde; partnerinizi ya da iletişimde olduğunuz kişileri değiştirme çabasına girmeden, olduğu gibi kabul etmek rahatlatıcı olabilir. Gelir gider dengenizi korumak, kişisel değerlerinizi korumakla eş değer olabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 31 Ekim – 6 Kasım haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta giderleriniz, harcamalarınız veya faturalarınız muhtemelen tahmininizin ötesinde yükselecek. Bu da sizde stres yaratabilir. Profesyonel olarak ilerlemek ve becerilerinizi sonuna kadar kullanmak için mümkün olan en kısa sürede gerekli tüm önlemleri almanız gerekiyor. Aksi takdirde, bir başkası yanınızdan geçerken, kafa yormak ve planlar yapmak için çok önemli bir zamanı kaybetme riskiniz vardır. Aile ile olan önceki tüm anlaşmazlıkları ortadan kaldırmada etkili olacaksınız. Partneriniz varsa profesyonel hayatında başarılı bir döneme girebilir. Öğrenciler, kendi alanlarında sorunlarla karşılaşabilecekleri için sabırlı olmaları gerekiyor. Bu hafta, herhangi bir sorun yaşamamak için ne yediğinize özellikle dikkat edin.

Mars İkizler burcunda retroda: Miras, evlilik ya da ortak çalışmalara ait payların ve kazançların durumu, sezgileriniz, kendinizi dönüştürmeniz, ruhsal gelişim gibi meseleler ve tabii resmi işler, kamu, devlet alanındaki işlerinizde hayat ağırlaşacakmış gibi görünmekte. Bu süreçte kısıtlanmış ve durgun hissedebilirsiniz. Yavaşlayın ve özellikle ekonomik açıdan sizi zora sokan durumları tespit etmeye çalışın. Bu süreçte bir şeyleri yenilemek, değiştirmek ya da bir girişimde bulunmak yerine mevcut işleriniz ve durumunuzla ilerlemenizde fayda var.

Merkür sizin burcunuzda ilerliyor. Motive olamamakla ilgili kök sorunlarınız üzerine eğilim gösterebilirsiniz. İsteklerinize adım adım ulaşabilmek için harekete geçmeniz gerekebilir. Size mutluluk getirebilecek gelişmeler, içinizi ısıtabilecek haberler ve daha pozitif duygular yaşamanız söz konusu olabilir. Hayatınızın artıları ve eksileri üzerine çok fazla düşünebilirsiniz. Alınması gereken kararların ortaya çıkması söz konusu olabilir. Korkularınızı ve umutlarınızı kadere bağlamış bir durumda olabilirsiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 31 Ekim – 6 Kasım haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta kariyerinizde maaş artışı veya terfi gibi harika başarılar elde etmeniz muhtemeldir. Her diplomatik taktiği uygularsanız, titiz ve disiplinli çalışırsanız, bunların hepsini başarmanız mümkün olacaktır. Bazılarınızın bazı önemli seçimler yapması gerekebilir. Bunun sonucunda endişe ve kaygı yaşayabilirsiniz. Şu anda ofiste yeni ortaklıklara veya anlaşmalara girmekten kaçının. Öğrenciler için iyi haber, çok daha iyisini yapacaklar. Boğaz veya kulak enfeksiyonu kapabileceğiniz için sağlığınıza dikkat edin.

Mars İkizler burcunda retroda: Eşiniz, ortaklıklarınız, toplumsal ilişkilerde iş birliğine yatkınlığınız, karşınızdaki kişilerle ilişkilerinizde nasıl bir tavır gösterdiğiniz, iş ortaklığı ya da sosyal ilişkilerinizin kalitesi ve ayrıca açık düşmanlar, avukatlar, mahkemeler gibi ciddi meseleler tam olarak bitmeyebilir. Özellikle ilişkilerinizle ilgili konularda stres yaşamanız muhtemel. Sabırlı olun. Bu stresin kaynağında hızlı yaşanan gelişmeler olabilir. Bunlardan kendinize ders ve yol haritası çıkarmaya çalışırsanız süreci keyifli hale getirebilirsiniz. Geçici bir durumun ilişkilerinizde kalıcı ve onarılmaz etkiler bırakmasına müsaade etmemelisiniz.

Merkür Akrep burcunda ilerliyor. Tek bir konu üzerine odaklanabilir ve o konuya takıntı geliştirebilirsiniz. Konuşarak ifade edemediğiniz noktalarda yazarak ifade etmeyi deneyimleyebiliriz. Hayatınıza güzellik ve uyumu getirebilecek şeylere odaklanabilirsiniz. Bu hafta kendinizi başarılı bulabileceğiniz ve ağır bir yükten kurtulacağınız bir hafta geçirmeniz söz konusu olabilir. Elinize hiç beklemediğiniz bir anda toplu para gerebilir. Kendinize güvenerek hareket edebilir ve yeni girişimleriniz olabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 31 Ekim – 6 Kasım haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: İş hayatında olanlar bu hafta işle ilgili nedenlerle sık sık seyahat edebilirler. Bu noktada, oldukça büyük bir finansal projeyi güvence altına alabilirsiniz. Çalışan profesyoneller ofiste diplomatik olmalıdır, aksi takdirde kendilerini tuhaf durumlarda bulabilirler. Herhangi bir yatırım yaparken, ebeveynlerinizin öğütlerini aklınızda bulundurmanızda fayda var. Onların önerileri, finansal hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilir. Eşinizin sürekli desteğine, sevgisine ve hayranlığına güvenebilirsiniz. Öğrenciler hedeflerine doğru çalışmaya devam edecek ve bunu yaparken başarılı olacaklardır. Göğüs ve gözle ilgili sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

Mars İkizler burcunda retroda: Sağlık durumunuz, sağlıklı beslenme, iş seçiminiz, iş yerindeki ilişkileriniz, nasıl bir çalışan olduğunuz, iç disiplin ve sorumluluklarınızı ele alış biçiminizin yanında gündelik koşturmanızla ilgili gecikmeler ve bitmek bilmez konuşmalar sizi bu retroda yorabilir. Üst üste gelen işler, yoğun bir iletişim trafiği dikkatinizi toplamanızı zorlaştırıyorsa işleri zamana yayarak daha iyi bir planlama yapmanız gerekebilir. Bildiğiniz yoldan ilerlemek bu retro sürecinde sizin için daha akıllıca olabilir.

Merkür Akrep burcunda ilerliyor. Arkadaşlık ilişkileri ve sosyal çevrenizde şüpheci yaklaşımlarınızda artık olabilir. Kontrol altına almak faydalı olabilir. Mücadeleli geçecek bir hafta geçirmeniz söz konusu olabilir. İş hayatınızda bıkmadan ve sürekli çaba harcamak durumunda kalabilirsiniz. Rekabet etmek; engeller ve sorunlar karşısında yılmadan çaba harcamak her ne kadar yorucu olsa da başarı elde etmeniz söz konusu olabilir. Sevginizi vererek yaptığınız her iş filizlerini verebilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 31 Ekim – 6 Kasım haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu haftanın çalışma ortamı sizin için zorlayıcı olabilir. Patronlarınızın aşırı talepkar olması ve size daha fazla iş ve sorumluluk vermesi muhtemeldir. Yine de beklentileri karşılayabileceksiniz. Biraz para kazanmanızı sağlayacak finansal olanaklar bulma fırsatınız olacak. Spekülatif yatırımlar yapmaktan kaçının ve uzun vadeli projelere yatırım yapmaya odaklanın. Hem kişisel hem de profesyonel yaşamınızda yanlış anlaşılmamak için ses tonunuza ve sözlerinize dikkat edin. Öğrencilerin akademik yolculukları bazı zorlukları beraberinde getirebilir.

Mars İkizler burcunda retroda: Fiziksel ve zihinsel olarak yaratıcılığınızı nasıl kullandığınız, çocuklarla olan ilişkiniz ve hayattan duyduğunuz neşe, sanat, hayal gücü, aşk ve kısa süreli ilişkilerinizi anlatan başlıklarda elinizi attığınız konular uzayabilir de uzayabilir. O nedenle planlı olmaya bakın. Özellikle ilişkiler konusunda hızlı adımlar ve hızlı kararlardan uzak durmanızda fayda var. Birbirinizi tanımaya ve anlamaya yönelik tavırlar içinde olmak, hem kırıcı ve fevri konuşmaları önleyecek hem de retro bitiminde alacağınız kararı destekleyecektir. Kendinize ayıracağınız zamanda neler yaptıklarınız sizin için önemlidir.

Merkür Akrep burcunda ilerliyor. Otorite figürleri ile hedefleriniz ve kariyerinizle ilgili daha detayda konuşma isteği içerisine girebilirsiniz. Zaman zaman uyku problemi yaşayabileceğiniz ve kendinizi tedirgin hissedebileceğiniz bir hafta geçirebilirsiniz. Aynı zamanda hayatınıza dair korkuların aşılması, mental olarak daha pozitif düşüncelere sahip olacak olursanız içinde bulunacağınız ruh halinden kurtulabilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 31 Ekim – 6 Kasım haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta oldukça aktif olacaksınız. İş yerinde ilham alacaksınız ve tüm olağanüstü görevleri dikkatlice tamamlayabileceksiniz. Bağlılığınız ve dürüstlüğünüz, üstleriniz üzerinde önemli bir etki bırakacaktır. Rekabette öne geçmek için iş insanları çeşitli teknikleri göz önünde bulundurmalıdır. Bu hafta, halihazırda gerçekleştirmiş olduğunuz mülkle ilgili tüm işlemlerin sonucunu görmeniz bekleniyor. Harika bir aşk hayatına sahip olabilirsiniz. Şimdi bağlantılarınızı geliştirmek için iyi bir dönem. Öğrencilerin amaçlarına odaklarını kaçırabilecek nitelikte ailevi sorunlar olabilir.

Mars İkizler burcunda retroda: Kökler, miras, ebeveynler, yuva, taşınmaz mallar, maddi mirasın yanı sıra genetik miras ve emlak işleri, taşınmalar, emeklilik konuları gibi başlıklarda elinizi attığınız her alanda işler uzayabilir veya sizin bu konularda hareket almaya gücünüz kalmayabilir. Yüzeysel düşünmek yerine ihtiyaçlarınıza odaklanarak ilerlemelisiniz. Alım satım ve yüksek meblağlarda yapacağınız işlemlerde hızlı kararlar almaktan kaçınmalısınız. Yeni bir şeyler yapmak yerine ertelediğiniz ya da vakit bulamadığınız konulara ağırlık vermelisiniz.


Merkür Akrep burcunda ilerliyor. Hayatın sürekli olumsuz yönlerini değil de olumlu yönlerini keşfedebileceğiniz bir hafta geçirebilirsiniz. Kendinizi bir anda daha derinde ve detayda hayatın anlamını sorgularken bulabilirsiniz. Eğer bir beraberliğiniz varsa ciddi bir konuşma, ciddi bir teklif alabilirsiniz. Eğer duygusal hayatınızda birisini bekliyorsanız bu hafta müjdeli bir haber alabilirsiniz. Kendinizi huzurlu ve mutlu hissedebilirsiniz.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu: İlham alın.
  • Boğa burcu: Aşk ilişkinizi yükseltin.
  • İkizler burcu: Akıllı yatırımlar yapın.
  • Yengeç burcu: Profesyonel ağınızı genişletin.
  • Aslan burcu: Tüm yanlış anlamaları giderin.
  • Başak burcu: Olumlu bir atmosfer yaratın.
  • Terazi burcu: İmajınız üzerinde çalışın.
  • Akrep burcu: Harcamalarınızı kontrol edin.
  • Yay burcu: Toplantılarda diplomatik olun.
  • Oğlak burcu: Partnerinizin tavsiyesini alın.
  • Kova burcu: Daha fazla sorumluluk için hazırlıklı olun.
  • Balık burcu: Dürüst ve kararlı kalın.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.