Astroloji: Ekim 2022 aylık burç yorumları

Astroloji: Ekim 2022 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

ekim burç yorumları

Astroloji: Ekim 2022 aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık aylık, haftalık, günlük burç yorumları.

Ekim ayı burç yorumları:


koç burcu

Koç burcu Ekim 2022 burç yorumları

Koç burç yorumları: Romantik ilişkilerinle ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin. Partnerin sürpriz yaparak ilişkinizi renklendirebilir. Evlilik teklifi alman mümkün. Yalnızsan yeni biri hayatına girebilir. İlişkilerini, iş birliği içinde olduğun kişileri gözden geçirmeni gerektiren olaylar meydana gelebilir. Bir ortaklık kurmaya karar verebilirsin. Sürpriz sayılabilecek bir anlaşma hayatında yeni bir dönem başlatabilir. Önemli kararlarınızı ve eylemlerinizi 2 Ekim sonrasına bırakmanızda fayda var zira Merkür bu tarihte düzeliyor.

Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Eğer ilişkimizde ya da evliliğimizde sorun yaşanıyorsa, bu konularla ilgili karşılıklı konuşmalar yapabilir, kendi iletişim tarzımızdaki yanlışlıkları da düzeltebiliriz. Ekim ayının ilk günlerinde yeni ortaklıklar, iş birlikleri kurmamız ve yeni iş anlaşmalarına imza atmamız mümkün. Devam eden bir hukuki süreç varsa, olumlu bir şekilde sonuçlanabilir ya da en azından hızlı bir ilerleme kaydedilebilir.

Venüs Terazi burcunda transit yapıyor. Önümüzdeki 3 haftalık bu süreçte sizin hayata bakış açınız ve ilişkiye verdiğiniz önem ile partnerinizin sevgi alış verişi arasında güçlü bir bağ duygusu oluşabilir. Aranızdaki sorunları, uzlaşı içinde çözmeye çalışmanız halinde her türlü güçlüğün üstesinden gelmeniz mümkündür. Taraflar olarak aşkınızı doyasıya yaşamak için işbirliği yapmanız kesinlikle şarttır. Bu dönemde partnerinizin size karşı daha ilgili ve paylaşmaya açık bir tutum izlemesi doğaldır. Hatta ilişkisini düzene koyabilmek için daha verici olduğunu gözlemleyebilirsiniz.

9 Ekim’de sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Kişiliğin öne çıkacağı durumlar, sağlığınız, fiziksel görünümünüz, hayatınızda önemli başlangıçlar, girişimler söz konusu olacaktır bu dolunay zamanında. Bu dolunayda hem fiziksel hem de zihinsel olarak oldukça dikkat çekici olacaksınız. Atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek tarzda olabilir.

Genel sağlığınıza dikkat etmeli, bireysel alanınızın sınırlarını doğru çizmelisiniz. Yaşamınızda büyük yenilikler yapabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bunları yapabilmek için yardım almaya açık hale gelmelisiniz. Ortaklarınız veya eşiniz sizi destekleyebilir. Adli konularda olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

10 Ekim itibariyle Merkür Terazi burcuna geçiyor. Merkür eş/ilişki hanenize ilerlerken gecikmiş konuşmaları artık gerçekleştirmeniz gerekebilir. Hayatınızdaki kimsenin haberler alacağı ya da bizzat size verecek haberleri olacaktır. Çalışma arkadaşlarınızla ortaklı işlere girebilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burcu Ekim 2022 burç yorumları

Boğa burç yorumları: İş ortamında seni şaşırtacak gelişmeler olabilir. Terfi edebilirsin ya da görev tanımın değişebilir. Yeni iş arkadaşları edinmen mümkün. İş ortamında ya da akrabaların arasında çıkacak bir tartışmada arabulucu rolü üstlenebilirsin. Kişisel bakımına daha özen göstermeye karar verebilir, bu amaçla alışkanlıklarını ani bir şekilde değiştirebilirsin. Önemli kararlarınızı ve eylemlerinizi 2 Ekim sonrasına bırakmanızda fayda var zira Merkür bu tarihte düzeliyor.

Ekim ayının ilk günlerinde çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir süreçte olabiliriz. İş arkadaşlarımız ya da işimiz değişebilir. Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda yenilikler yapabilir, yeni rutinler oluşturabiliriz. Bir süredir çözülmeyen, bizi sıkan, endişelendiren bir sağlık sorunumuz varsa bu dönemde tekrar sağlığımıza kavuşmamız da mümkün. Hayatımızı yeniden düzene sokmak için mücadele edeceğiz.

Venüs Terazi burcunda transit yapıyor. Günlük uğraşılar yönünden hareketlilik, partnerle uyumlu, iyi, güzel paylaşımlar ön plana çıkmaya başlar. Sağlıklı bir hayat ve güzel bir ilişki için yapılması gerekenler birlikte kararlaştırılır. Gerek siz ona, gerekse o da size karşı sorumluluklarının farkındadır. Aranızda problem yaratan ne varsa, birbirinizle bütünleşerek çözmeniz kolaydır. Hatta bu paylaşımlar yaşınız gereği hayatınızdaki zorunluluklar hangi öneme sahipse söz gelimi eğitim, iş, aile, para, sağlık gibi hepsinde birbirinize el vermeniz mümkündür. Parasal konularla da ilgisi olan Venüs, hizmet, halkla ilişkiler, güzelleştirme, danışmanlık, dekorasyon, sanatsal çalışmalar, konforlu ve lüks olan her şeyle alakalı konularda parasal kazanç elde etmenizi sağlayabilir.

9 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay 12. evinizde gerçekleşecek. 12. ev astrolojide, kontrol dışı gelişen olaylar, gizlilik içinde hareket edilen, gizli düşmanlıklar, hastalıklar, engellenmeler, kısıtlanmalar, dedikodularla ilişkilendirilir. dolunay sayesinde bu konuların üzerine ışıklandırılır ve gözle görülür bir hale gelir.

Korkularınızı, kendinizi ve tutsak hissettiğiniz her alanı sükunetle gözden geçirin. Bütünsel baktığınız ve korkularınızla yüzleşmekten kaçınmadığınız oranda özgürleşeceksiniz. Bağımlılık ve alışkanlıklardan, ataletten arınmak için önemli bir dönem. İş arkadaşlarınız veya iş hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

10 Ekim itibariyle Merkür Terazi burcuna geçiyor. Ara verdiğiniz çalışma temponuza geri dönüyorsunuz. Günlük telaşelerinizin artacağı bir dönem. Daha önce verdiğiniz hayatınızda değişim/dönüşüm yaratacak alışkanlıkları günlük hayatınıza uyarlayabileceksiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu Ekim 2022 burç yorumları

İkizler burç yorumları: Romantik ilişkin hareketlenebilir. Yeni biriyle tanışabilir ve bu kişinin aradığın insan olduğunu düşünebilirsin. Şans oyunlarında bahtın açılabilir. Sanata olan ilgin artabilir, sanatsal bir hobi edinebilirsin. Çocuklarla ilgili sürpriz gelişmeler olabilir. Ani bir hamilelik yaşayabilirsin. Hayattan daha fazla keyif almak için neler yapabileceğini düşünebilir, bu konuyla ilgili kararlar alabilirsin. Önemli kararlarınızı ve eylemlerinizi 2 Ekim sonrasına bırakmanızda fayda var zira Merkür bu tarihte düzeliyor.

Uzun zamandır beklediğimiz yeni bir aşk yolda olabilir. Aynı zamanda üzerinde bir süredir çalıştığımız, emek verdiğimiz bir projemiz, bu dönemde sonuca ulaşabilir. Yaratıcılığımız da en üst seviyede olacağından, yeni bir projeye de başlayabiliriz. Ekim ayının ilk günleri tatile çıkmak, hobilerimize vakit ayırmak, ilişkimiz varsa partnerimizle keyifli zaman geçirmek için iyi bir dönem olacak. Hatta hobilerimizi para kazanabileceğimiz bir uğraşa çevirebiliriz.

Venüs Terazi burcunda transit yapıyor. Bu etki altında sizler kendinizce aşk olarak nitelendirdiğiniz her konuda renkli bir dönem geçirebilirsiniz. Bu ister çocuk, ister sosyal yaşamınız, partneriniz, flört ilişkileriniz olsun fark etmez, gayet barış dolu, ahenk içinde insanlarla bağlantı kurabilirsiniz. Uzlaşmadan yana olan tavırlarınız ilişkinizdeki problemlerin kalıcı bir şekilde çözümünü sağlamasa da, en azından bu süreçte birlikte olduğunuz insanı mutlu etmek adına çabalayacağınız bir gerçektir. Tensellik arzunuzun yükselmesi ise, dokunduğunuz her şeyi güzelleştirmeye, sakinleştirmeye, isteklerinizi elde etmeye ve elde ettiğiniz her şeyden zevk almanıza neden olabilir.

9 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. 11. evinizde gerçekleşecek olan bu dolunay, sosyal yaşamınız, arkadaşlarınız, iş ile ilgili finansal kazanımlarınız, hayattan ümit ettikleriniz ve beklentileriniz, başkalarından destek beklediğiniz konular üzerinde etkili olacaktır. Dolunay zamanı hayattan beklediğiniz, ümit ettiğiniz iyi dileklerinizin gerçekleşmesi kuvvetle muhtemeldir.

Sosyal çevreniz, arkadaş ortamınız ve uluslararası niteliği olan her tür bağlantı geleceğinizi değiştirecek etkiye sahiptir, yeter ki sözlerinizi tutun. Çeşitli gruplar veya kulüpler yardımınıza koşabilir. Yaratıcı olduğunuz her alanda yardım, destek ve ödüller bekleyebilirsiniz. Aşk ilişkileri açısından da sürprizler beklenebilir.

10 Ekim itibariyle Merkür Terazi burcuna geçiyor. İkizler burçları için konuşulanları ortaya koyma zamanı. Her söylediğim lafta kalıyor diyorsanız, yazmaya ne dersiniz? Bu hafta sözleriniz, aklınız ve iletişim kabiliyetinizle yaratıcı işlere imza atabilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu Ekim 2022 burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bir süredir satılamayan bir mülk aniden satılabilir. Ailenle ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin. Babandan maddi ve manevi destek alabilirsin. Evini değiştirmeyi düşünüyorsan bu konuda hızlı gelişmeler olabilir. Çocuk sahibi olmaya karar verebilirsin. Önemli kararlarınızı ve eylemlerinizi 2 Ekim sonrasına bırakmanızda fayda var zira Merkür bu tarihte düzeliyor.

Ekim ayının ilk günlerinde taşınma konuları gündeme gelebilir. Yeni bir ev satın alabiliriz. Ya da evin düzeninde değişiklik yapmak isteyebiliriz. Miras, mal, mülk paylaşımları konusunda ailemiz ile bir araya gelip sorunlara çözüm bulabiliriz. Kariyer konusunda da bizi sevindirecek gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir işe geçebilir ya da evden çalışmaya başlayabiliriz.

Venüs Terazi burcunda transit yapıyor. Kimlik duygunuz ve özgürlük ihtiyacınızın ön planda olduğu bu dönemde, huzur, uyum, dinginlik arayışınız yükselebilir. İlişkinizde her şeyin eşit haklar çerçevesi içinde olmasını bekleyebilirsiniz. Bilinçli veya bilinçsiz olsa da, sakinleşmek aruzunuz yüksektir. Geriliminizi atmak, ortayı bulmak, sinirlerinizi yatıştırmak için yüreğinizdeki ikilemlere karşı yüksek tolerans gösterebilirsiniz. Yani bazı şeyler dış dünyada zorlayıcı olsa da, eviniz sınırları içinde kendinizi rahatlatma ihtiyacınız yükselebilir.

9 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. 10. evinizde gerçekleşecek olan bu dolunay, iş hayatı, iş hayatında ki dengeler, kariyerinize yönelik durumlar, yöneticililerle ilişkiler, toplum önünde olmanızı sağlayacak konular üzerinde etkileyici olacaktır. İş arayanlar, işini değiştirmek isteyenler, iş ile ilgili takdir görmek isteyenler için destekleyici etkiler devrede olacaktır.

İş-statü konusunda sorumluluklarınızı dikkatle gözden geçirin. Kariyer hayatınızı besleyecek yardımları reddetmeyin. Toplumsal imajınızın değişeceği bir döneme girmiş olabilirsiniz. Aile ve yuva konusunda beklenmeyen gelişmeler olması muhtemeldir. Bu değişim, düşünsel düzeyde bile gerçekleşse hayatınızı önemli ölçüde etkileyecektir.

10 Ekim itibariyle Merkür Terazi burcuna geçiyor. Yengeç burçları ev ve aile ile ilgili haberlere açık bir döneme başlıyorlar. Çalışma koşulları evde çalışmaya müsait olmayan yengeçlerin bile bir şekilde evden çalışabileceği bir hafta olacak. Yazışma, sözleşme ve evrak işlerinizde yenilenmeler olabilir.

aslan burcu

Aslan burcu Ekim 2022 burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bir süredir içinde olan ama kimseye belli etmediğin duygularını karşındaki insanlara anlatabilir, onları şaşırtabilirsin. Kardeşlerin ya da kuzenlerinle ilgili beklenmedik gelişmeler olabilir. Yeni komşular edinebilirsin. Yakın çevrenin dahil olduğu bir anlaşmazlığın çözümünde arabulucu bir rol üstlenebilirsin. Önemli bir sözleşme imzalatabilirsin. Önemli kararlarınızı ve eylemlerinizi 2 Ekim sonrasına bırakmanızda fayda var zira Merkür bu tarihte düzeliyor.

Ekim ayının ilk günlerinde seyahat etmemiz söz konusu olabilir. Bir süredir planladığımız bir eğitim varsa, başlamanın tam sırası. Çocuğumuz varsa, onun eğitimiyle ilgili de güzel gelişmeler olabilir. Sosyal medya ortamlarında son derece aktif olacağız. Başarılı anlaşmalara imza atmamız, toplantılar ve sunumlarda kendimizi göstermemiz mümkün.

Venüs Terazi burcunda transit yapıyor. Gayet rahatlatıcı, parlatıcı, sevgi, barış, güzellik duygumuzu içimizde büyütmemizi sağlayıcı son derece olumlu bir dönem. Bu seyir, sanatsal çalışmalar, halkla ilişkiler, zevkli ve konforlu ortamlarda bulunmak anlamında sizleri desteklerken, çevrenizde bulunan yakınlarınızla sakin, şefkatli ve uyum duygusu içinde görüş alış verişinde bulunabilir, yeni insanlarla tanışabilir, oldukça etkilenebilirsiniz. İlişkisi olan Aslanlar için bu dönemde yakınlık ihtiyacı yüksek olduğundan eğer sorunlarınız varsa kalıcı olmasa da, geçici bir süreliğine anlaşmak adına problemlerin üstünü örtmeye çalışabilirsiniz.

9 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay 9. evinizde gerçekleşecek; uzak yerlere seyahatler, uzak akrabalar, hukuksal konular, uluslar arası ilişkiler, ithalat, ihracat, satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım, sahibi hatırı sayılır kişiler, promosyon..vb konular etki altında olacaktır. Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Ufkun ötesi, yurtdışı bağlantılı iş ve eğitimler mercek altına alınması gereken konular olabilir. Sorumlu davranmalı ve rekabetçi bir tutum seçmemelisiniz. Yüksek bir ideale ulaşma arzunuzu besleyen alanlarda sürtüşmeye girmeyin. Size uzatılan eli tutmaktan korkmayın, ancak kendi değerlerinizle uygunluğunu da göz ardı etmeyin. Yakın çevreniz ve kısa seyahatler yaşamınızda beklenmeyen gelişmelere sahne olabilir.

10 Ekim itibariyle Merkür Terazi burcuna geçiyor. Aslan burçları için haber dolu ve hızlı bir hafta olacak. İş için seyahat etmeniz gerekebilir. Kardeş ve yakın akrabalarla olan subjektif ve suçlayıcı konuşmalar kimseye yarar sağlamaz, karşı taraf bu hafta sizi anlamayabilir.

başak burcu

Başak burcu Ekim 2022 yorumları

Başak burç yorumları: Bir süredir tahsil edemediğin ödemeleri alabilirsin. Ancak beklenmedik gelişmeler planlamadığın harcamalar yapmana neden olabilir. Kardeşlerin ya da kuzenlerinle ortak bir iş yapabilirsin. Kendi yeteneklerinin ve değerinin farkına varmanı ya da değerlerini gözden geçirmeni sağlayacak gelişmeler yaşayabilirsin. Önemli kararlarınızı ve eylemlerinizi 2 Ekim sonrasına bırakmanızda fayda var zira Merkür bu tarihte düzeliyor.

Ekim ayının ilk günlerinde finansal konularda güven arayışı içinde olacağımız bir süreçte olacağız. Maddi olarak kendimizi güvende hissetmek bizim için en önemli şey haline gelebilir. Ailemize yardım etmek durumunda kalabiliriz ya da biz finansal destek için onlara başvurabiliriz. Kariyerimizle ve finansal durumumuz ile ilgili yeni bir yol haritası çıkarmamız mümkün. Bu dönemde yeni iş fırsatlarını değerlendirebilir ya da mevcut işimizde terfi edip, gelir artışımızın tadını çıkarabiliriz.

Venüs Terazi burcunda transit yapıyor. Sakinleşme, huzur bulma hayatın güzellikleri, lüksü ve konforu yaşamaktan yana olacağımız 3 haftalık bir dönem. Maddiyat bu konuda önemli hale geliyor. Çünkü her şeyin paraya endeksli olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Eğer gelir düzeyiniz veya işinizden elde ettiğiniz gelirinizde bir sorun varsa tabi ki insanın aşkı hissetmesi veya aşkın tadına varması zor. İşte bu yüzden öncelikle hayatınızı bu anlamda düzene koymaktan yanasınızdır. Tartışmak, çekişmek veya uyumsuzluk canınızı sıkabilir. Durum böyle olunca ilişkinize gösterdiğiniz özen veya ilişkinizle alakalı problemleri çözme ihtiyacınız yoğunlaşabilir. Yani ne olursa olsun düzenimi sürdüreyim görüşünü savunabilirsiniz.

9 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek olan gelirler, kredi, borç, alacak-verecek ilişkileri, ölüm, kayıplar, burs, sigorta primleri..vb konular bu dolunayın ana konusu olacaktır. Bu konularla ilgili bilgi-iletişim hızı artabilir.

Ortak gelirler ve borç-alacak ilişkileri sizin dolunay gündeminizdir. Sorumluluk sahibi davrandığınız ve vicdan olmuş akılla yola çıktığınız oranda maddi büyüme bekleyebilirsiniz. Yardım almaktan kaçınmadığınız gibi, aldığınız yardımı da onurlandırın. Yepyeni değerler ve bir yaşam yaratırken maddi açıdan destek göreceksiniz.


10 Ekim itibariyle Merkür Terazi burcuna geçiyor. Merkür ekonomi ve kazançlar hanenize ilerliyor. Bir ödeme alabilir ya da beklenmeyen bir yerden gelen bir hediye ile sevinebilirsiniz. Ticari ilişkilerinizi ve bankalarla olan işlerinizi hızlandırabilirsiniz.

terazi burcu

Terazi burcu Ekim 2022 burç yorumları

Terazi burç yorumları: Ekim ayının ilk günlerinde belirlediğin hedeflere ulaşmana yardım edecek fırsatlar yakalayabilir, isteklerini gerçekleştirebilirsin. Yaşamının her alanında fırsatlara açıksın. Hayatını değiştirecek başlangıçlar yapmak isteyebilirsin. Ani bir kararla evini ya da işini değiştirebilirsin. Önemli kararlarınızı ve eylemlerinizi 2 Ekim sonrasına bırakmanızda fayda var zira Merkür bu tarihte düzeliyor.

Fiziksel olarak bir imaj değişikliğine gidebiliriz. Yeni bir ilişki, yeni bir iş fırsatı söz konusu olabilir. Bize yeni kapılar açacak yeni insanlarla tanışabiliriz. Ancak planlı hareket etmemizde ve iyice düşünüp taşınarak harekete geçmemizde fayda var.

Venüs sizin burcunuzda transitine başladı. Venüs sizler açısından tılsımlı bir ışık gibi olacak. Dış görünümünüz üzerinde etkili olan bu ışık, güzelliğiniz ve çekiciliğinizin her zamankinden çok daha ön planda olmasını sağlayabilir. Bu size olmadık kısmet kapıları açabilir. Sözleriniz, tavırlarınız, davranışlarınız bu enerji altında her zamankinden çok daha nazik, uzlaşmadan yana ve inceliklerle doludur. Şımartılmış bir çocuk kadar şirin olacağınız bu dönemde, bağlanma arzunuz yoğundur lakin bu enerjinin etkisi altında derinleşemeyen duygular yüzeyde kalabilir. Popülerliğiniz artış gösterdiği bu zaman diliminde, girişimleriniz konusunda önünüzde açılabilecek kapılardan bilinçli bir şekilde girmenizi ve geçici değil kalıcı bir şeyler oluşturmak adına emek vermeniz gerekir.

9 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatındaki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler dolunayın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu saydığım konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır.

Evlilik ve ortaklarla ilgili konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Adaletli olmayan her duruma artık dur diyebilmeniz gerekmektedir. İkili ilişkiler içinde yapmak isteyip yapmadığınız, ertelediğiniz konuların önemini fark edeceksiniz. Genel sağlığınız ile ilgili konularda destek görebilirsiniz. Biz olma kaygısı içinde ben olmayı unuttuğunuz başlıklarla yüzleşeceksiniz.

10 Ekim itibariyle Merkür sizin burcunuzda hareketine başlıyor. Daha hızlı, konuşkan ve iletişim odaklı olabilir, eskilerden gelecek bir haber ile de birlikte yakınlarınızla tekrar irtibata geçebilirsiniz. Seyahat etmek için iş sebepli bahaneleriniz olabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Ekim 2022 aylık yorumları

Akrep burç yorumları: Gizli anlaşmalardan ya da kulislerden fayda sağlayabilirsin. Ekim ayının ilk günlerinde gizli düşmanlarının farkına varabilir, oyunlarını açığa çıkarabilir, kendinde onları alt edecek gücü bulabilirsin. Bilinçaltına attığın konular beklemediğin bir anda yeniden su yüzüne çıkabilir, içsel bir farkındalık kazanabilirsin. Önemli kararlarınızı ve eylemlerinizi 2 Ekim sonrasına bırakmanızda fayda var zira Merkür bu tarihte düzeliyor.

İç dünyamıza dönmek, bir süre kendimizle baş başa kalmak bizi rahatlatabilir. Öte yandan, uzun süredir içimizde tuttuğumuz ve bizi negatif etkileyen düşüncelerimizi dışa vurmak için terapiye yönelebiliriz. Bu dönemi kendimizi toparlamak, endişelerimizden arınmak, yeniden öz güven ve enerji toplamak için kullanmalıyız. Sağlık konusunda kontrollerimizi aksatmamamız gereken bir dönemdeyiz. Yakınlarımızın sağlık sorunlarıyla da ilgilenmemiz gerekebilir.

Venüs Terazi burcunda transit yapıyor. İç dünyanıza çekilerek derin duygularınızı gözden geçirmenizi, sizi anlayabilecek ve gerçekten sevebilecek, sabır gösterebilecek gerçek bir ruh eşini arama ihtiyacınız yoğunlaşabilir. Eğer imkansız bir aşk yaşıyorsanız vazgeçmenin zor olduğu fakat tutkularınızın gittikçe derinleştiği bir zaman dilimini gösterebilir. Temeli sağlam bir ilişkiniz varsa karşılıklı paylaşımın göstergesidir. Platonik bir aşkı gösterebilir. Sevdiğiniz kişiye ulaşmanız zordur ve ifade edebilmeniz neredeyse imkansızdır. Ruhsal yönden kendinizi ve yaşadığınız ilişkiyi gözden geçirişiniz anlamına gelebilir. Kimileriniz için yaşadığınız ilişkiden dolayı kendinizi geri planda tutmak ihtiyacınızın simgesi olabilir. Bazılarınız için fantezilerin yoğun şekilde yaşandığı gizli kaçamaklardır. Fakat her şeyden önemlisi kendi arzularınız ve zayıflıklarınızla yüzleştiğiniz bir süreç olması mümkündür.

9 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İş ve çalışma ortamı, birlikte çalıştığınız kişiler, günlük rutin işler, kişisel gelişim, sağlığınızı ilişkilendiren konular, çok çalışılması gereken durumlar, angarya uğraştırıcı işler bu dolunayın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu dolunay zamanı çalıştığınız iş yerinin yeri veya kurumsal yapısında bir takım değişiklikler meydana gelebilir.

İş hayatı, arkadaşlarınız ve işbirliği içinde olduğunuz kişilerle ilgili sorumluluklarınızı aksatmayın. İş hayatınız ve arkadaşlarınız da değişime tabiidir. Günlük yaşamınızı etkileyecek konularda dışarıdan destek almaktan çekinmeyin. Size sınırlı, kısıtlı hissettiren pek çok korkudan hızla özgürleşebileceksiniz. Dolunayın size en büyük katkısı korku, kaygı ve endişelerinizin sona ermesi olabilir.

10 Ekim itibariyle Merkür Terazi burcuna geçiyor. Akrep burçları için güzel fakat beklenmedik harcamalarla dolu bir hafta olabilir. Arkadaşlar, sosyal çevreler ile ilgili konu ve gündemler belirsizliklere sürüklenirken, organize etmeye çalıştığınız iş ile ilgili tarihleri belirlemek sandığınızdan daha zor olabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Ekim 2022 burç yorumları

Yay burç yorumları: Çevrende sana hayranlık duyan insanlar olduğunu fark edebilirsin. Sosyal hayatın renklenebilir, yeni bir ortama girip birçok arkadaş edinebilirsin. Beklenmedik olaylar taşınmanı gerektirebilir. Kariyer kazançlarını etkileyecek bir karar verebilirsin. Eşinin ailesiyle ilgili sürpriz gelişmeler olabilir. Önemli kararlarınızı ve eylemlerinizi 2 Ekim sonrasına bırakmanızda fayda var zira Merkür bu tarihte düzeliyor.

Ayın ilk günlerinde hayallerimize ve gelecek planlarımıza yoğun bir şekilde odaklanacağımız bir dönemde olacağınız. Hayatımıza, gelecek planlarımızı gerçekleştirmemize yardımcı olacak yeni insanlar girebilir. Arkadaşlarımızın desteğini her an yanımızda hissedebilir, çok sayıda sosyal aktiviteye katılabiliriz. Kariyer kazançlarımız ile ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Gelirimizde büyük bir artış deneyimleyebiliriz.

Venüs Terazi burcunda transit yapıyor. Yeni arkadaşlıklar kurulmasında da etkili olacak bu enerji, sanatsal çalışmalar açısından anlamlı bir dönem olabilir. Beklenmedik hızlı aşklar bu dönemin ilgi çeken yansımalarından olup pek kalıcı bir etki yaratmasa da hoş zamanlar geçirmenizde destekleyicidir. Minnettarlık duygusunun özellikle dostlarınızla olan temasınızda ön planda olacağı bu dönemde, size destek olanlar ve sizin destek olduğunuz kişiler vasıtasıyla yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz ortamlarda, elit insanlarla tanışabilir, hedefleriniz açısından ivme kazanabilirsiniz.

9 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay 5. evinizde gerçekleşecek. Çocuklar, aşk hayatı, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullar, yaratıcılık gerektiren işler, riskli aktiviteler, hobileriniz bu dolunayın ana konusu içinde yer alacaktır. Kendinize iletişim ağırlıklı yeni bir uğraş, hobi edinebilirsiniz, yalnızlar için flörtöz etkiler devrede olacak.

Aşk hayatınızda ne kadar sorumluluk aldığınızı gözden geçirin. İlişkilerde sorumluluk almakta zorlanıyorsanız, dost önerisi ya da profesyonel desteğe hayır demeyin. Sosyal çevrenizi, arkadaş ortamınızı, ulusal niteliği olan işleri dikkatle gözden geçirin. Büyüme ve gelişim gösterebilmeniz için size katkı sunacak kişilerle denk geleceksiniz. Geleceğinize hizmet eden adımlar atabileceğiniz önemli bir dönemdesiniz.

10 Ekim itibariyle Merkür Terazi burcuna geçiyor. Yay burçları iş konularında daha önce verdikleri kararların meyvelerini toplayabilir. İşverenlerinizden destek göreceksiniz. Sosyal çevrenizle kestiğiniz iletişim yavaş yavaş etkinleşmeye başlarken, yeni kimselerle tanışma çevrenizi genişletme fırsatı yakalayacaksınız.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Ekim 2022 aylık yorumları

Oğlak burç yorumları: Yeni bir sosyal ortama girebilirsin. Ayın ilk günlerinde özel hayatındaki beklenmeyen gelişmeler, iş hayatını etkileyebilir. Ani bir şekilde iş değiştirmeye karar verebilirsin. Terfi edebilirsin. Taşınmakla ilgili planların varsa bunları hızla hayata geçirebilirsin. Annenden destek alman mümkün. Önemli kararlarınızı ve eylemlerinizi 2 Ekim sonrasına bırakmanızda fayda var zira Merkür bu tarihte düzeliyor.

Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemindeyiz. Tüm hayatımızı yeniden düzenleme ve ciddi kararlar almak için çok uygun bir süreçteyiz. Terfi ya da iş değiştirme gibi durumlar söz konusu olabilir. Üstlerimiz ve ebeveynlerimizin her konuda desteğini görebiliriz. Bu dönem bizim için çok çalışma ve kendimizi gösterme dönemi olacak. Ayrıca yine bu dönemde, evlilik kararı alabilir, evlenebilir, çocuk sahibi olabiliriz.

Venüs Terazi burcunda transit yapıyor. İlişkisinde huzur ve güvenliğini yakalamış çiftler bu dönemde hem toplum içindeki konumlarının hem de sorumluluklarının farkında olarak hareket edebilir ve birbirleriyle paylaşımda bulunmanın zevkine varabilirler. Onlar için aşk, hem yaşamın güzelliklerini paylaşmaktır hem de birbirine destek vermektir. İş sorunlarından normal yaşamdaki karmaşık durumlara kadar her şeyi beraberce çözebilmek için işbirliğinde bulanabilirler.

9 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay 4. evinizde gerçekleşiyor, geleceğe yönelik hedefler ve planlar, aile, ev, yerleşim, emlak, aile hayatı, yaşamın kökleri, aile büyükleri bu dolunayın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu dolunay zamanı uzun süredir beklediğiniz hayalini kurduğunuz eve geçmek için fırsat yakalayabilirsiniz, işiniz için evinizi değiştirmeniz gerekebilir.

Aile kurmak veya ev almaktan kaçınan Oğlaklar için ilginç bir dönem. Yuva temasını eski bilgi ve düşüncelerinizden arıtmayı başarabilirseniz yolunuz açılabilir. İş-statü konusunda rekabet ve hırsa kapılmadıkça sizi destekleyecek kişi ve ortamlarla denk geleceksiniz. Sürekli kendinizle rekabet içinde olduğunuzu fark edebilirseniz huzura erişeceksiniz. Kendinize verdiğiniz sözleri tutmak uğruna çok yoruldunuz. İnsanın kendine ilk sözü mutlu olmaktır.

10 Ekim itibariyle Merkür Terazi burcuna geçiyor. Kariyer alanınıza girecek olan Merkür, hem iş konularındaki gelişmeleri hem de işverenlerinizle daha fazla iletişim halinde olmayı destekleyecek. Burada denge odaklı olan Merkür iş konularında fazla verici olabileceğinizi gösterebilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Ekim 2022 burç yorumları

Kova burç yorumları: Ayın ilk günlerinde eğitimle ilgili konular ön plana çıkabilir. Yeni bir eğitime başlama kararı verebilirsin. Devam eden hukuksal süreçlerin varsa bu konuyla daha aktif bir şekilde ilgilenebilir, hakkını nasıl alabileceğine kafa yorabilirsin. Ani bir şekilde yurt dışına gitmeni gerektiren gelişmeler yaşayabilirsin. Yurt dışından bir misafirin olabilir. Sanatsal çalışmalar yapan bir gruba katılabilirsin. Önemli kararlarınızı ve eylemlerinizi 2 Ekim sonrasına bırakmanızda fayda var zira Merkür bu tarihte düzeliyor.

Yüksek öğretim ve yurt dışı konuları üzerine odaklandığımız bir dönemdeyiz. Kişisel gelişim konuları bizim için çok fazla önem kazanacak. Kendimizi geliştirmek için harekete geçebilir, hayatımızla ve geleceğimiz ile ilgili yeni kararlar alabiliriz. Bu dönemde iş amaçlı seyahatlere çok sık çıkabiliriz. Yeni bir eğitime başlamamız da mümkün. Devam eden bir hukuki sürecimiz varsa, nihayet lehimize sonuçlandığına tanık olabiliriz.

Venüs Terazi burcunda transit yapıyor. Yabancı ülkelerle olan temasınız ve orada bulunan insanlarla birebir ilişki kurabilmeniz açısından gayet destekleyici. Bu ister eğitim amaçlı isterse özel bir durum olsun sizin belirli bir süreliğine de olsa değişim yaşamanız anlamına gelebilir. Tabii ki doğum haritanızda oluşumlar nispetinde başka bir şehir veya ülkeye yerleşim anlamına da gelebilir. Bu etki altında yaşama bakış açınız, inancınızla alakalı konularda da girişim anlamına gelen bu enerji, hayatın güzel yanlarını keşfedebilmeniz ve tadını çıkarabilmeniz açısından önemli bir deneyim olabilir.

9 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay sizlerin 3. evinde gerçekleşecek. Eğitim, öğrenme, zihinsel faaliyetler, kardeşler, yakın yerlere seyahatler, birinci dereceden akrabalar, her türlü iletişim bu dolunay ana konusu olacaktır. Sözlerinizle, düşüncelerinizle, fikirlerinizle oldukça dikkat çekeceksiniz. Bu fikirler, düşünceler yeni bir takım ortaklıkların, işlerin başlamasına başlangıç verebilir.

Dolunay, öncelikle yakın çevreniz ve kardeşler konularında sorumluluklarınızı test edecektir. Eğitimler ve kısa seyahatler art arda gelebilir. Yakın çevrenize destek vermek konusunda geri çekilmediğiniz oranda büyüme gösterebilirsiniz. İdeallerinize ulaşmanız konusunda destek göreceğiniz kişi ve ortamlarla bir araya geleceksiniz. Dolunay yaşama katıldığınız oranda tamamlanmış hissettirecektir.

10 Ekim itibariyle Merkür Terazi burcuna geçiyor. Kova burçları için arkadaş ve sosyal çevrelerle beraber seyahat etmek ya da beraber bir eğitime katılmak çok kolay olacak. Ortak bir hesabınız ya da bir kaynak arayışınız için eşinizin akrabalarından yardım alabilirsiniz. Eğitim ve öğretim konularında yarım kalan işlerle uğraşılabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Ekim 2022 aylık burç yorumları

Balık burç yorumları: Bir süredir seni zorlayan finansal sorunlar beklemediğin bir şekilde çözülebilir. Kredi almayı düşünüyorsan bu dönemde yapacağın başvuruların sonucunu hızla alabilirsin. Planlamadığın harcamalar bütçeni zorlayabilir. Eşin iş değiştirmeye karar verebilir. Önemli kararlarınızı ve eylemlerinizi 2 Ekim sonrasına bırakmanızda fayda var zira Merkür bu tarihte düzeliyor.

Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda bir süredir devam eden ve bizi endişelendiren bir sorun sonuca kavuşabilir. Yeni bir girişime ya da ortaklığa adım atabiliriz. Bu arada ailemizden biri, özellikle eşimiz, partnerimiz ile ilgili birtakım beklenmedik harcamalar çıkabilir. Gelir durumumuz iyi olsa da yine de aşırı harcamalardan kaçınmaya dikkat. Finansal kaynaklarımız ile ilgili yeni bir düzenleme yapabilir, bütçemizi tekrar gözden geçirmek isteyebiliriz.

Venüs Terazi burcunda transit yapıyor. Karşınıza çıkabilecek kişi ile uzun soluklu bir ilişkiye adım atılabilir. Ancak burada en önemli nokta, sizin ne aradığınızı ne istediğinizi tam olarak kafanızın içinde oturtarak inançla böyle birinin hayatınıza girmesini dilemenizdir. Venüs Terazi transiti ayrıca önümüzdeki 3 hafta boyunca parasal konularda etki edecek. Bir maddi toparlanma dönemi diyebiliriz. Bir yerden borç almayı, bir kredi altına girmeyi düşünüyorsanız bu dönem kredi, vergi, faizlerle ilgili konularda hayat size kapılar aralayabilir.

9 Ekim’de Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay sizlerin finansal konularınızın üstüne adeta projeksiyon tutacak. Özellikle finansal konularla ilgili güzel ve keyifli haberler alabilirsiniz. Yaptığınız, uğraştığınız iş ile ilgili yeni kazanç kapıları, yeni projelerle karşılaşabilirsiniz. Yalnız bu dolunay sizlerin iş yükünü biraz daha arttırabilir, yeni görev ve sorumluluklar alabilirsiniz.

Maddi-manevi değerlerinizi yeniden yaratma dönemindesiniz. Para kazanma ve harcama konusunda sorumluklarınızı gözden geçirin. Ortak gelir ve giderlerinizin paylaşımında adil misiniz? Dış kaynaklı kazançlar yeni ortaklar ortaya çıkması mümkün olabilir. Mühim olan taşıyabileceğiniz kadar yük altına girmektir. Sizi aşan işlere bulaşmamaya özen gösterin.


10 Ekim itibariyle Merkür Terazi burcuna geçiyor. Balık burçları için bu hafta önemli gelişmelere gebe. İş konularında beklenen köklü değişim için maddi konuları bahane etmeyi bırakacaksınız. Eşiniz ve ilişkinizin size destek verebileceği, ekonomik anlamda her şeyi sizin yaratmanız gerekmeyen bir dönem başlayacak.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.