Astroloji: 14 – 20 Kasım haftalık burç yorumları

Astroloji: 14 – 20 Kasım 2022 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 14 – 20 Kasım haftalık burç yorumları. 14 Kasım, 15 Kasım, 16 Kasım, 17 Kasım, 18 Kasım, 19 Kasım ve 20 Kasım tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Geçtiğimiz haftaki Ay Tutulması yoğunluğundan sonra, Ay büyümeye ve ışığını kaybetmeye başlayınca enerji yumuşamaya başlıyor diyebiliriz. Ancak halen tutulma etkilerini deneyimliyoruz. İyi haber şu ki, evren eğlence ve aşk için oldukça güzel astrolojik geçişler sunuyor. Geçen haftaki Büyük Su Üçgeni; Venüs, Merkür ve Güneş’in şanslı Jüpiter ile kontakt kurarak şifa, bağlantı ve yakınlık getirmesiyle bir adım öne çıkıyor. Duygularınızı birine ifade etmek istiyorsanız, bunu yapmanın tam zamanı, çünkü insanlar daha az stresli ve daha açık ve alıcı hissedecekler.


Yay mevsimi resmi olarak önümüzdeki haftaya kadar başlamazken, Venüs ve Merkür hafta ortası gökyüzünün bu bölümüne girerek bize yalnızca Okçu burcunun sağlayabileceği iyimserliğin tadını yaşatıyor. Önümüzdeki üç hafta boyunca Venüs ve Merkür bize sosyalleşme ve eğlenme fırsatları sunmak için birlikte çalışacak. Ayrıca yaratıcı fikirlerin doğması için mükemmel bir zemin sağlayacak.

koç burcu

Koç burcu 14 – 20 Kasım haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Aklınızı başınıza alın sevgili Koç burçları. Bu hafta Mars, Neptün ile çatışıyor, bu da bazı aldatıcı insanların etrafınızda dolanıp sizinle temas kurmak için savunmasız bir anınızı bekliyor olabilir. Bu yüzden temkinli olmanızda fayda var. Biri size bir fikir veya ortaklık getirirse, büyük olasılıkla sizin için en iyisi olmayacağından teklife hemen atlamayın. Neyse ki, Venüs ve Merkür Yay’a girerken hafta ortası civarında bir destek alabileceksiniz. Yakında daha rahat ve iyimser hissetmeye başlayacaksınız.

16 Kasım’da Venüs Yay transiti gerçekleşiyor. Yabancı kültürlerle ilgili kendinize yeni şeyler katacağınız, özellikle sanatsal anlamda yeni şeyler öğrenebileceğiniz, vizyonunuzu genişletecek güzel bir Venüs transiti sizin için. Şehirler arası ya da yurt dışı bağlantılı konular varsa gündeminizde, bunlar Venüs ile rahat ilerler. Güzelce hallolur.

17 Kasım’da Merkür de Yay burcunda seyahatine başlıyor. Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Önümüze yeni eğitim fırsatları çıkabilir. Uzun zamandır planladığımız bir yabancı ülke seyahatini gerçekleştirebiliriz. Din, felsefe, hukuk gibi konularda fikir alışverişi yapabiliriz.

Bu dönemde seyahat konuları gündeme gelebilir yakın çevrenizdekiler ile uzak yolculuklar planlayabilirsiniz. İş gezisi yapmayı düşünebilirsiniz. Çalışma hayatınızda uluslararası konular gündeme gelebilir. Sağlığınızla ilgili bir konuda yurtdışından ya da yabancılardan destek alabilirsiniz. Eğitimi ve gelişim konuları da bu dönemde gündeminizde olacak.

boğa burcu

Boğa burcu 14 – 20 Kasım haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Geçen haftaki tutulma size çok fazla yoğunluk getirdiyse, mutlu olun sevgili Boğa burçları. Gezegen yöneticiniz Venüs, hafta ortası Yay burcuna girerken, gelecek hakkında daha iyimser hissedeceksiniz. Odak noktanız, diğer insanlarla bir şeyleri çözmekten sizin için en önemli olana doğru kaymaya başlayacak. Bağlı bir ortaklık içindeyseniz, şimdi daha derin samimiyet seviyelerine ulaşabilir ve bu haftayı birlikte bir tarih veya eğlenceli aktivite planlamak için mükemmel bir hafta haline getirebilirsiniz.

16 Kasım’da Venüs Yay transiti gerçekleşiyor. Borçlarınız, ödemeleriniz varsa, en basit örneği ile kredi kartı borcu gibi, onları küçültmenizi ya da bütünüyle bitirmenizi sağlayacak parasal fırsatlar doğabilir. Parasal konularda bir rahatlama olabilir Venüs ile. Hayatınızı kolaylaştıracak bazı bankacılık uygulamaları kullanmaya başlayabilirsiniz. Vergi, sigorta konularınız varsa, parayla ilgili yasal konular varsa, olumlu gelişmeler olabilir.

17 Kasım’da Merkür de Yay burcunda seyahatine başlıyor. Finansal konular ön plana çıkacaktır. Ortak kazançlar, eşin parası gibi konularda yeni gelişmeler yaşanabilir. Ancak aşırı riskli yatırımlara yönelmekten ve aşırı harcamalardan kaçınmamız gerekmektedir. Bu dönemde vereceğimiz hatalı kararlar, daha sonra finansal zorluklara yol açabilir.

Ortak kazanımlarınıza kafa yorabilir veya kendi kazanımlarınızı ortak alana koyabilirsiniz. Varsa borçlarınız hakkında düşünler geliştirebilir bunları iyileştirmek amaçlı pratik çözümler üretebilirsiniz. Maddi konularda başkalarına destekleyici olabilirsiniz. Hobileriniz doğrultusunda birtakım harcamalar yapabilirsiniz ve becerilerinizi derinlemesine değiştirme ve geliştirmeyi düşünebilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu 14 – 20 Kasım haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Merkür Jüpiter’e uğurlu ışınlar gönderirken, yeni bir proje veya ortaklıkla ilgili görüşmeler bu hafta su yüzüne çıkabilir. Herhangi bir belgeyi imzalamadan önce, tüm soruları sorduğunuzdan emin olun, çünkü Mars-Neptün çarpışmasından gelen tuhaf bir hava nedeniyle tüm hikayeye sahip olamayabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Merkür, hafta ortası Yay burcuna giriyor, yani önümüzdeki üç hafta boyunca ayrıntılara daha az ve büyük resme daha fazla odaklanmaya teşvik edileceksiniz.

16 Kasım’da Venüs Yay transiti gerçekleşiyor. Evliliğiniz/ilişkiniz, iş ortaklıklarınız üzerinden güzel bir Venüs etkisi alıyorsunuz. İlişkiler içinde keyifli bir dönem. Güzel şeyler yaşayabilirsiniz. Sizi mutlu edecek bir şeyler olabilir. Venüs 7’inci evinizde seyahat ediyor olacak. 7. ev, bizi herhangi bir alanda yönlendiren, rehberlik veren kişileri (örneğin spor hocası, müzik hocası gibi) ve danışmanları anlatır. Bu konularda da Venüs desteğiniz var. Bir alanda biriyle yol almak istiyorsanız, böyle bir bağlantı doğabilir.

17 Kasım’da yönetici gezegeniniz Merkür de Yay burcunda seyahatine başlıyor. Evlilik ve ortaklık ilişkileri ön plana çıkacaktır. Ani kararlardan kaçınmamız gereken bir dönemdeyiz. Eşimiz ya da ortağımıza karşı ön yargılı olmamaya, sorunları karşımızdaki kişinin bakış açısından da görmeye çaba göstermemiz gerekmektedir.

İliklerinizde karşı tarafların tutum ve görüşleri sizi biraz gerebilir, partnerinizi özgürce hareket biçimine karşı kendinizi sorgulayıcı hissedebilirsiniz. Ortaklarınız var ise onlarla ilgili birtakım anlaşmazlıklar belki de gerilimler yaşayabilir, ek olarak danışanlar, müşteriler, avukatlar, doktorlarla ilgili problematik anlaşmazlık niteliğinde durumlar yaşayabilirsiniz. Anlayışsızlıklara karşı dikkat.

yengeç burcu

Yengeç burcu 14 – 20 Kasım haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: İyileşme sizin için gerçekleşiyor sevgili Yengeç burçları. Son zamanlarda bir ilişki veya ortaklık bozulduysa, Cuma günü Güneş’in Plüton ile yaptığı pozitif açı sizlere yeni ve farklı bir yol gösterebilir. Ardından, Merkür ve Venüs, günlük işlerinizle ilgili altıncı evinize girerken, aniden eski görevleri tamamlama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Aslında, önümüzdeki üç hafta, ilerleme kaydetmek ve sonunda ikinci plana atılan daha küçük projeleri tamamlamak için ideal bir zaman dilimi.

16 Kasım’da Venüs Yay transiti gerçekleşiyor. Venüs 6. evinizde seyahatine başlıyor. Yani iş, hizmet, astlar, çalışanlar, sağlık ve gündelik yaşam evine. İş ortamında güzel şeyler yaşayabilirsiniz. Sevineceğiniz yeni şeyler olabilir. Bir görevin, görev tanımınızın içinde bir sorumluluğun yeniden düzenlenmesi gibi mesela. Çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Daha keyifle çalışabilir, iş arkadaşlarımızın yanında kendimizi daha iyi hissedebiliriz. Günlük yaşamımızda da keyfimize düşkünlüğümüz artabilir.

17 Kasım’da Merkür de Yay burcunda seyahatine başlıyor. Sağlık ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Gündelik ve iş yaşamımızda kazalardan uzak durmak için ani hareketlerden kaçınmalıyız. İşyerimizde yabancılarla çalışmaya başlayabiliriz. Yeni fırsatlar önümüze çıkabilir. Ancak günlük ve iş rutinlerimizde detayları atlamamaya özen göstermekte yarar vardır. Düşüncelerinizi ve sizde var olan potansiyelleri işinizde ve gündelik hayatınızda kullanmak için iyi bir zamana start verdiniz.

aslan burcu

Aslan burcu 14 – 20 Kasım haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Enerjinizi yenileyin sevgili Aslan burçları! Muhtemelen geçen haftaki tutulma sizin için ağır geçmiştir, bu nedenle bu hafta zamanınızı en iyi şekilde dinlenmeye ve enerjinizi toplamaya ayırın. Üç gezegen Akrep’ten Yay’a geçmeye başladığında, son haftalarda yaşadığınız gerilimin bir kısmı azalmaya başlayacak ve daha fazla eğlenceye yer ayırabileceksiniz. Henüz izin almadıysanız, önümüzdeki bir aylık dönem, gerçekten rahatlamanıza izin verecek bir tatil planlamak için ideal olabilir.

16 Kasım’da Venüs Yay transiti gerçekleşiyor. Venüs 5. evinize seyahat ediyor. Aşk ve ilişkiler açısından güzel bir etki. Şanslı bir transit. Eğer hayatınızda sanat varsa, işiniz sanat ise ya da belki bir hobiyle, bir meşguliyetle sanatın içindeyseniz, Venüs yaptığınız işleri duyurmanıza, daha fazla insana ulaştırmanıza destek verecektir. Alkış, beğeni ve takdir getirecektir size. Beşinci evin diğer temalarını düşünecek olursak, çocuk sahibi olmak isteyenler için de iyi bir dönem.

17 Kasım’da Merkür de Yay burcunda seyahatine başlıyor. Romantizm ve aşk konuları hakkında konuşmak, düşünmek bu alanda analiz yapmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınız var ise ya da çocukların olduğu ortamlarda onlara yönelik konuşmalar yapabilir aynı zamanda onlara fikirsel bakış açısı kazandırabilirsiniz. Hobilerinize yönelik yeni şeyler keşfetmeye açık bir dönem olacak. Ev yaşamınızla veya oturumunuzla ilgili fikirler de ön planda olabilir. Arkadaş çevrenizden veya kalabalık içinden biri karşınıza çıkabilir sizi romantizm açısından etkileyebilir.


başak burcu

Başak burcu 14 – 20 Kasım haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Venüs, haftanın başında Jüpiter’e uğurlu ışıklar gönderirken, yeni biriyle derin bir yakınlık hissedebilirsiniz, sevgili Başak burçları. Eğer kararlıysanız, diğer yarınızla gerçekten bağlantı kurmak için yavaşlamak, aranızda sihrin gerçekleşmesi için kapıyı açabilir. Ne yazık ki, Mars ile Neptün çatıştığında hafta sonunda işler yoğunlaşıyor, bu yüzden iş insanları, teknoloji ve her türlü bilgi ile uğraşırken mantıklı hareket etmenizde fayda var.

16 Kasım’da Venüs Yay transiti gerçekleşiyor. Venüs 4. evinize seyahat ediyor. Aile içinde güzel bir dönem. Onlarla daha iyi anlaşacağınız, sorunlar varsa oturup çözeceğiniz, birbirinize sevginizi daha güçlü şekilde göstereceğiniz, güzel bir dönem. Ayrıca eviniz için yeni güzel eşyalar alabilirsiniz, yenilemek istediğiniz şeylerde güzel ürünler bulabilirsiniz, yaşam alanınızı daha şık, daha konforlu bir hale getirebilirsiniz Venüs buradan geçerken.

17 Kasım’da Merkür de Yay burcunda seyahatine başlıyor. Evinizle ilgili konular aklınızı meşgul edebilir, ev ve aile konularında konuşmalar yapabilirsiniz düşünsel olarak kendinizi en çok bu konularda bulabilirsiniz. Ev ortamından çalışan bir birey iseniz evden kendinizi dış dünyaya ifade etmeniz söz konusu olabilir. Evde geliştirdiğiniz bilgilerinizi ve yazma çizme yeteneklerinizi dış dünyaya göstermek isteyebilirsiniz.

terazi burcu

Terazi burcu 14 – 20 Kasım haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Venüs, Yay burcuna girmeden hemen önce Jüpiter ile şanslı bir bağlantı kurduğundan, son birkaç haftadır hissettiğiniz yoğunluk artık azalmaya başlıyor. Haftanın başında, sizi otomatik olarak korkunuzdan ve harika bir ruh halinden çıkaracak iyi haberler alabilirsiniz. Perşembe gününden itibaren sizin için iletişim hızlanıyor ve önümüzdeki üç haftayı bir sunum, yazı veya iletişim projesi üzerinde çalışmak için ideal hale getiriyor.

16 Kasım’da Venüs Yay transiti gerçekleşiyor. Venüs 3. evinize seyahat ediyor. Arkadaşlarınızla, komşularınızla, yakın akrabalarınızla ilgili konular olumlu etki alıyor. Birbirinize desteğinizi, sevginizi göstereceğiniz şeyler olacaktır. Samimi paylaşımlar olacaktır. Yakın çevremiz, kardeşlerimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Yakın çevremiz, kardeşlerimiz kuzenlerimiz ile bir araya gelebilir, uzaklardaki aile bireylerinden güzel haberler alabiliriz. Keyifli yolculuklar yapabilir, eğer eğitim hayatımız devam ediyorsa, olumlu gelişmeler yaşayabiliriz. İletişim trafiğimiz artabilir.

17 Kasım’da Merkür de Yay burcunda seyahatine başlıyor. İletişim konuları hayli ön plana çıkacak, içinizdeki bilge konuştukça konuşacak ve sözlerinizi bilgi alıp vermeye yönelik kullanacaksınız. Öğrenmek öğretmek, bildiklerinizi aktarmak sizin için önemli olacak. Öğrenci iseniz öğrenme konusunda geniş bir bakış açısı elde edebilir, eğitmen iseniz öğrencilerinize yeni bakış açılar kazandırabilir onların ufkunu geliştirebilirsiniz. Sözlerinizin harekete geçirici etkisi hayli büyük bir dönem, yakın çevreniz ile iletişiminiz artacak. Uzaklardan haberler gelebilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 14 – 20 Kasım haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Neşelenin, sevgili Akrepler! Geçen haftaki tutulma yoğun ve ağırdı ama bu hafta sizin için oldukça olumlu görünüyor. Bir ilişki veya ortaklık aniden sona ererse, burcunuzdaki üç gezegenin şanslı Jüpiter ile yaptığı çılgın pozitif bağlantılar size yeni ve harika kapılar açabilir. Sohbetleri veya bağlantıları henüz yeni başlatıyor olsanız bile, bunlar ileride ciddi ve kazançlı yaratıcı anlaşmalara yol açabilir. Yaratıcılığınız da vurgulanarak bu haftayı yeni, heyecan verici fikirler için beyin fırtınası yapmak için ideal hale getiriyor.

16 Kasım’da Venüs Yay transiti gerçekleşiyor. Venüs 2. evinize seyahat ediyor. Maddi anlamda güzel bir Venüs etkisi alıyorsunuz. Elinize, sizi rahatlatacak paralar geçebilir. Yaptığınız işte geliriniz artabilir. 2.ev varlıklarımızı, sahip olduğumuz değerleri anlatır ve yeteneklerimizle de bağlantılı. Para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Finansal konularda bolluk ve bereket dönemindeyiz. Zam alabilir, farklı kaynaklardan da gelir kazanmaya başlayabiliriz. Spekülatif yatırım araçlarından kazanç elde edebiliriz. Ayrıca daha önce fark etmediğimiz bir yeteneğimiz ortaya çıkabilir.

17 Kasım’da Merkür de Yay burcunda seyahatine başlıyor. Maddi konulara odaklanacak bu alanda planlamalar yapmak isteyeceksiniz. Kendi değerinizi her zamankinden çok ön planda tutacak ve düşüncelerinizi bu yönde iyimserleştireceksiniz. Kendi değerimi biliyorum demek söz konusu olacak. Vakıflardan, derneklerden veya arkadaş çevrenizden ilgi alaka görebilir aynı zamanda onlarla maddi konular üzerine fikir alışverişi yapabilir ya da destek görebilirsiniz. Varsa ortaklarınızdan ve ortaklı işlerinizden kazanç elde edebilirsiniz. Alamadığınız bir para var ise bu dönem gelebilir. Partnerinizden maddi destek görebilirsiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 14 – 20 Kasım haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Birçok gezegensel etki dinlenmeyi ve iç gözlemi tetiklediğinden, tutulma mevsimi sizin için ekstra yorgun veya düşük enerjili geçmiş olabilir. Ancak, Venüs ve Merkür burcunuza girdikçe, daha motive hissederek gerçek dünyaya geri dönmeye başlayacaksınız. Önümüzdeki bir aylık süreç boyunca size heyecan verici fikirler geldiğinde, gelecekte faydalı olabilecekleri için bunları not edin. Ancak parlayan her şey altın değildir, bu yüzden tetikte olmanızda fayda var!

16 Kasım’da Venüs Yay transiti gerçekleşiyor. Yani Venüs birinci evinizde. Daha çok eğlenmek, eğlenmek için yeni şeyler yapmak isteyeceğiniz, güzelliğinize, bakımınıza daha fazla özeneceğiniz, belki giyim kuşam alışverişleri yapacağınız, kendinizi yenilemek isteyeceğiniz bir dönem bu. Aşk hayatınızda hareketlenme olabilir, yeni tanışmalar, flörtler olabilir. Hayatınızda zaten biri varsa, evli iseniz ya da bir partneriniz varsa, ilişkinin içinde bağınızı kuvvetlendirecek paylaşımlarınız olacaktır.

17 Kasım’da Merkür de sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Fikirler ve düşünceler ön planda olacak. Konuşmak ve kendinizi her zamankinden fazla ifade etmek isteyebilirsiniz. Kendi görüşlerinize göre kararlar alabilirsiniz. Konuşmalarınız karşı tarafların fikirlerine uymayabilir, düşünce yapınız ile ikili ilişkilerinizde birtakım zıtlıklar yaşayabilirsiniz. Bu zıtlıklar aynı zamanda sizleri birbirinize çekebilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 14 – 20 Kasım haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Hayat sizin için güzelleşiyor, sevgili Oğlaklar. Görünüşe göre yeni işbirlikleri oluşturmaya odaklanmışsınız ve neyse ki bu haftanın astrolojisi size çabalarınız için ödüller getiriyor olacak. Önemli bir etkinlikte konuşmaya davet edilebilir veya alternatif olarak bir iş gezisi için rezervasyon yaptırabilirsiniz. Bununla birlikte, planlarken, şu anda günlük rutinlerinizi etkileyen Mars gerilemesi ile savaşma çabalarınızın bir parçası olarak çok stratejik olun. Bu aynı zamanda size gelen her bilgi parçasının tamamen doğru olmayabileceği anlamına gelir.

16 Kasım’da Venüs Yay transiti gerçekleşiyor. Venüs 12’nci evinize seyahat ediyor. Güzel bir dinlenme, bir mola getirebilir size. Sakinlik, dinginlik, sessizlik getirebilir. Günlük hayatınız içinde iletişimler, koşturmalar, hareketlilikler azalabilir ve bu size çok iyi gelebilir. Göreceli olarak inziva diyebileceğimiz bir dönem yaşayabilirsiniz. Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Huzuru kendi içimizde arayacağımız bir döneme giriyoruz. Sosyal ortamlar bu süreçte bizi çok sıkabilir ve gürültülü gelebilir. Hayatın karmaşasından uzaklaşmak bize çok iyi gelecektir.

17 Kasım’da Merkür de Yay burcunda seyahatine başlıyor. İleriye yönelik adımlar için, fikirsel planlamalara koyulabilir, zihninizin derinliklerinde büyük keşiflere çıkabilirsiniz. Kendinizi sakin bir ortama çekip yazma, çizme konularına daha fazla odaklanabilirsiniz. Okumak, araştırmak geri çekilmek ger zamankinden fazla ilginizi çekebilir. Gündelik hayatın mesguliyeti iç dünyanızda çok fazla düşünmenize neden olabilir. Seyahate ihtiyaç duyabilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 14 – 20 Kasım haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Geçen haftanın ağırlığı ve yoğunluğu şimdi sizin için de azalıyor sevgili Kova burçları. Bu hafta insanlar fikirlerinize daha açık olacak. Aslında, kariyerinizle ilgili iyi haberler bu hafta gelebilir. Bir terfi veya zam olabilir ve bu ve geçen yılki çabalarınızın bir kısmını doruk noktasına ulaştırabilir. Ancak, bu yeni terfi veya anlaşma daha fazla iş veya sorumluluk gerektiriyorsa, evet demeden önce bunu sorgulamanız ve hatta düşünmek için zaman ayırmanız sizin çıkarınıza olacaktır.

16 Kasım’da Venüs Yay transiti gerçekleşiyor. Sizler için sosyalleşme zamanı diyebiliriz. Dijital sosyalleşmeler de aklınıza gelebilir. Arkadaşlarınızla, dostlarınızla yazışmalarınız artabilir bu dönemde. Haberleşme trafiğiniz de artacak. Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal çevremiz hareketlenebilir. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni çevrelere girebiliriz. Tanıştığımız yeni insanlar, yeni fırsatlar yakalamamızı sağlayabilir. Arkadaş çevremizden biri ile yeni bir aşk söz konusu olabilir. Çalışıyorsak, kariyer kazançlarında da bir artış görebiliriz.

17 Kasım’da Merkür de Yay burcunda seyahatine başlıyor. Bu dönemde hayatımıza çok sayıda yeni insan girebilir. Bizimle aynı düşünceleri, aynı amaçları paylaşan gruplara katılabiliriz. Farklı kültürlerden, yabancı kişilerle tanışabiliriz. Arkadaş çevrenizde kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Kalabalık guruplara hitap edebilir, sosyal çevrenizde fikirlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Kariyerinizin getirileri hakkında artı ve eksi yönleriyle konuşmalar yapabilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 14 – 20 Kasım haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta, burcunuzdaki tüm gezegenlerin en şanslısı Jüpiter’i harekete geçiren üç gezegen var. Her yönden iyi haberler geliyor olabilir, bu yüzden akışta olma hissinin ve etrafınızdaki sevginin, huzurun, mutluluğun tadını çıkarın. Ne yazık ki, başarınızı kıskanan biri birdenbire ortaya çıkıp şanlı haftanıza bir ket vurabilir. Bu yüzden tetikte olun ve sınırlarınızı yüksek tutun, kazanan siz olacaksınız!

16 Kasım’da Venüs Yay transiti gerçekleşiyor. İşiniz, üstlerinizle olan diyaloglarınız, yönetimle, patronlarla ilgili konular, bunun dışında resmi işleriniz, devlet dairelerinde yapılacak işleriniz açısından pozitif bir transit. İş hayatınız, kariyeriniz, sorumluluklarınız Venüsyen etkiler altında olacak bu süreçte. Yapacağınız şeylerden keyif alacaksınız. İşleriniz Venüs ile daha rahat akacak. Güzel iletişimler, yardımlaşmalar geliyor. Konum sahibi kişilerden destekler geliyor size. İş ve kariyerle ilgili konular ön plana çıkacaktır.


17 Kasım’da Merkür de Yay burcunda seyahatine başlıyor. Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Yeni kariyer fırsatları ile karşılaşabiliriz. Yabancılarla çalışma söz konusu olabilir. Ancak, kariyerle ilgili yeni adımlar atmadan önce tüm detayları enine boyuna düşündüğümüze ve büyük bir risk almadığımıza emin olmalıyız. Kariyeriniz üzerine çok yönlü düşünceler geliştirebilir ve mesleki açıdan yeni fikirler üretebilirsiniz.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.