Astroloji: 16-17 Kasım Venüs ve Merkür Yay transiti burç yorumları

Astroloji: 16 Kasım Venüs Yay ve 17 Kasım Merkür Yay transiti burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 16 Kasım Venüs Yay ve 17 Kasım Merkür Yay transiti burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

16 Kasım Venüs Yay transiti genel etkileri: İlişki kurmaya her zamankinden çok daha hevesli ve girişken olacağımız bir dönem. İlişkilerde iyimser ve enerjinin yükseldiği bir dönem başlıyor. Herkese mavi boncuk dağıtma durumları söz konusu olabilir. Bağlanmaktan kaçabiliriz veya böyle insanlarla karşılaşabiliriz. Bu dönemde dikkat edilmesi gereken, ikili ilişkilerde dogmatik, bağnaz, aşırı prensipli olmak yerine daha hoşgörülü ve esnek olmaya çalışmaktır. Zira bu dönemde yeni başlayacak ilişkileri bir istikrara oturtmak pek kolay olmayabilir. Venüs Yay burcundayken para kolay kolay birikmez. Hatta her zamankinden çok daha fazla harcamalar yapma eğiliminde olabiliriz.


17 Kasım Merkür Yay transiti genel etkileri: İletişimde daha coşkulu olacağımız bir dönem. İfadelerimizi daha yoğun, daha inanarak anlatma eğiliminde olacağız. Ancak karar verirken fevri davranabiliriz. Zihnimizi rahatlatacak ve bizi eğlendirecek aktivitelere daha fazla odaklanmak isteyebiliriz. Aklınızda ticari anlamda projeler, fikirler varsa keyifli adımlar atabilirsiniz. Ancak bu dönemde zihnimizi özgür bırakmak kolay olmayabilir, kendi düşündüklerimizi ve söylediklerimizi duymayabiliriz. Fikirleri tek bir alana odaklamak pek kolay olmayacak. Karşımızdaki kişinin söyledikleri şeyler bize geçmeyebilir. Farklı düşüncelere, farklı tonlara ve farklı seslere hem tahammül etmemiz, hem de duymamız gereken bir dönem içerisinde olacağız.

Burçlara etkileri:

16 Kasım Venüs Yay transiti ile 17 Kasım Merkür Yay transiti tüm burçları nasıl etkileyecek?

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Venüs 9’uncu evinize seyahat ediyor. Hayat akışınız hız, yaşadıklarınız anlam kazanıyor ve kendinizi bu anlamda geliştiriyorsunuz. Araştırma ve seyahat dolu bu sürecin hazırlıklarına başlamalısınız. Var olan planınız doğrultusunda adım atmak kolaylaşacaktır. Sosyal anlamda kurduğunuz bağlantılarla daha pozitif hissedebilir ve yardımseverliğinizle dikkat çekebilirsiniz. Duygusal etkileşimlere fazlasıyla açıksınız.

Yabancı kültürlerle ilgili kendinize yeni şeyler katacağınız, özellikle sanatsal anlamda yeni şeyler öğrenebileceğiniz, vizyonunuzu genişletecek güzel bir Venüs transiti sizin için. Şehirler arası ya da yurt dışı bağlantılı konular varsa gündeminizde, bunlar Venüs ile rahat ilerler. Güzelce hallolur. Uzak yolculuklar, yabancılarla ilişkiler, eğitim, hukuk ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Tatile çıkabilir, yolculuklarımızda farklı kültürlerden yeni insanlarla tanışabilir, eğer bekarsak yeni bir ilişkiye yelken açabiliriz. Eğitim, medya gibi alanlarda başarılı olmamız mümkün. Hukuksal süreçler lehimize sonuçlanabilir.

Kültürel anlamda zenginleşeceğiniz bir süreç. Akademik çalışmalarınızda, yüksek öğrenim hayatınızda, hocalarla olan iletişimlerinizde de destekler Venüs sizi. Bir eğitime de başlayabilirsiniz. Böyle bir getirisi de olabilir. Sinemayla, filmlerle, dizilerle daha çok ilgilenebilirsiniz ayrıca. Entelektüel anlamda güzel bir transit sizin için.

Merkür’ün Yay burcuna geçmesiyle, planladığınız her şeyi yapmanın formülünü buluyorsunuz. Hızlı düşünüp karar aldığınızdan, sosyal medyada ifadelerinize özellikle dikkat etmelisiniz. Düşündüklerinizi ifade etmek ve uygulamak için doğru zamanı bulmalısınız. Seyahat planlarınız gündeme gelebilir, pasaport yenileme ve hukuksal konularda hakkınızı alabilirsiniz. Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Önümüze yeni eğitim fırsatları çıkabilir. Uzun zamandır planladığımız bir yabancı ülke seyahatini gerçekleştirebiliriz. Din, felsefe, hukuk gibi konularda fikir alışverişi yapabiliriz.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Yönetici gezegeniniz Venüs 8’inci evinize seyahat ediyor. Borçlarınız, ödemeleriniz varsa, en basit örneği ile kredi kartı borcu gibi, onları küçültmenizi ya da bütünüyle bitirmenizi sağlayacak parasal fırsatlar doğabilir. Parasal konularda bir rahatlama olabilir Venüs ile. Gelirinizi artırabilir ve maddi koşullarınızı iyileştirebileceğiniz bir dönem. Alacak verecek konularında düzen sağlayabilir ve eşinizden destek görebilirsiniz. Hakkınız olanı almanız, motivasyonunuzu yükseltiyor.

Aile içinde ani tepkiler vermekten kaçınmanız sağlığınızı da olumlu yönde etkileyecektir. Hayatınızı kolaylaştıracak bazı bankacılık uygulamaları kullanmaya başlayabilirsiniz. Vergi, sigorta konularınız varsa, parayla ilgili yasal konular varsa, olumlu gelişmeler olabilir. Eşin parası, ortak kaynaklar, finansal konular ön plana çıkacaktır. Finansal konularda ani fırsatlar önümüze çıkabilir. Bir süredir beklediğimiz bir ödemeyi alabiliriz. Kredi başvurularımız olumlu sonuçlanabilir.

Eşimizin ya da partnerimizin parasında bir artış olabilir. Tabii bu arada ayağımızı yorganımıza göre uzatmayı da unutmamamız gerek. Libidomuzun da yükselebileceği bir dönemdeyiz. Öte yandan korkular, kuruntular, karamsar bakış açıları, zihninizde tekrar eden takıntılı düşünceler, bunlar da 8.evde. Venüs ruhunuza iyi gelecektir. Ruhsal enerjinizi, zihninizi temizleyeceğiniz, psikolojik anlamda daha pozitif bir tarafa geçeceğiniz, güzel bir Venüs transiti bu sizin için.

Merkür’ün Yay burcundaki seyahatine başlaması, üzerinizdeki negatifliği atmanızı sağlıyor. Her şeyin bir nedeni olduğuna inanıyor ve zihninizi olumlu düşüncelerle dolduruyorsunuz. Sezgilerinizi ve tecrübelerinizi birleştirerek büyük fırsatlar yakalayabilirsiniz. Finansal konular ön plana çıkacaktır. Ortak kazançlar, eşin parası gibi konularda yeni gelişmeler yaşanabilir. Ancak aşırı riskli yatırımlara yönelmekten ve aşırı harcamalardan kaçınmamız gerekmektedir. Bu dönemde vereceğimiz hatalı kararlar, daha sonra finansal zorluklara yol açabilir.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Venüs 7’nci evinize seyahat ediyor. Evliliğiniz/ilişkiniz, iş ortaklıklarınız üzerinden güzel bir Venüs etkisi alıyorsunuz. Aşk hayatınız renkleniyor. İlişkiler içinde keyifli bir dönem. Güzel şeyler yaşayabilirsiniz. Sizi mutlu edecek bir şeyler olabilir. Partnerinizle birbirinizin alanına saygı duymanız ilişkinizi de güçlendirecektir. İyi niyetli olmanın ödülünü alabilir ve aranızın gergin olduğu kişilerle barış sağlayabilirsiniz. Bu ödül, sosyal konularda ve kariyer anlamında ön planda olmanız şeklinde kendini gösterebilir. Bu sayede, sizinle aynı yolda olan insanları fark edebilir ve onların desteğini alabilirsiniz.

Bunlar dışında 7.ev, bizi herhangi bir alanda yönlendiren, rehberlik veren kişileri (örneğin spor hocası, müzik hocası gibi) ve danışmanları anlatır. Bu konularda da Venüs desteğiniz var. Bir alanda biriyle yol almak istiyorsanız, böyle bir bağlantı doğabilir. Hayatınızda sizin için özel olan biri varsa, karşılıklı bir çekim yaşadığınız, belki görüştüğünüz ama henüz adına ilişki diyemediğiniz bir durum varsa, aranızdaki bu bağ Venüs yayda iken bir ilişkiye dönebilir.

Evlilik ve ortaklık ilişkileri de ön plana çıkacaktır. Bekarsak, hayatımıza heyecan katacak yeni biri girebilir. Ya da yeni bir iş birliğine imza atabiliriz. Evliysek ilişkilerde karşı tarafa da söz vermeyi öğrenmeli ve kendi görüşlerimizin doğruluğu hakkında diretmekten kaçınmalıyız. Ciddi bir ilişkinin içindeysek, evlilik kararı almamız mümkün. Hayatınızda böyle kişiler varsa, bağlantınız içerisinde samimiyetiniz artacaktır.

Merkür’ün Yay burcuna geçişiyle, ilişkiler anlamında ve ekonomik konularda destekleniyorsunuz. Evlilik ve ortaklık ilişkileri ön plana çıkacaktır. Ani kararlardan kaçınmamız gereken bir dönemdeyiz. Eşimiz ya da ortağımıza karşı ön yargılı olmamaya, sorunları karşımızdaki kişinin bakış açısından da görmeye çaba göstermemiz gerekmektedir. Doğru da olsa, söylediklerinize dikkat etmeli ve tutamayacağınız sözler vermemelisiniz. Kendinizin ve karşınızdakinin sınırlarını bilerek abartıdan uzak durmalısınız.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Venüs 6’ncı evinizde seyahatine başlıyor. Yani iş, hizmet, astlar, çalışanlar, sağlık ve gündelik yaşam evine. İş ortamında güzel şeyler yaşayabilirsiniz. Sevineceğiniz yeni şeyler olabilir. Bir görevin, görev tanımınızın içinde bir sorumluluğun yeniden düzenlenmesi gibi mesela. İş hayatınız durgunsa hareketlenebilir. Esnek ve nazik bir ortamda bulunmanız motivasyonunuzu artırabilir; daha başarılı olacağınız girişimlerde bulunabilirsiniz. Ertelemenin rahatlığına kapılmamalısınız. Bu süreçte spor yapabilir, hayatınızı daha işlevsel hale getirebilirsiniz.

Çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Daha keyifle çalışabilir, iş arkadaşlarımızın yanında kendimizi daha iyi hissedebiliriz. Günlük yaşamımızda da keyfimize düşkünlüğümüz artabilir. Sağlık konularına dikkat etmeli, bol bol egzersiz yapmalı, kilo almamak için aşırı yeme içmeden kaçınmalıyız.

İşinizde, hizmet sunduğunuz alanlarda yeni bir şey kullanmaya başlamak, yeni bir düzene geçmek gibi. İhtiyacınız olan bir şeyin temin edilmesi gibi. Ayrıca işinizde arkadaş ilişkilerinizi de kuvvetlendirecektir Venüs. Sağlık konusunda bir çabanız varsa, aşmaya çalıştığınız bir durum varsa, Venüs destek verecektir size. Güzel bir etki alıyorsunuz. Evcil hayvanlarınız varsa, onlarla ilgili düzenleyeceğiniz, yenileyeceğiniz şeyler de olabilir. Problemli durumlar çözülebilir.

Merkür’ün Yay burcuna geçişi, çalışma koşullarınızı yenilemenizi sağlayabilir. Yoğun geçecek bu süreçte hareketlerinize ve kelimelerinize dikkat etmelisiniz. Haklı olduğunuz düşüncesiyle abartılı tepkiler vermeyin. Sakarlıklara karşı dikkatli olmalısınız. Sağlık ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Gündelik ve iş yaşamımızda kazalardan uzak durmak için ani hareketlerden kaçınmalıyız. İşyerimizde yabancılarla çalışmaya başlayabiliriz. Yeni fırsatlar önümüze çıkabilir. Ancak günlük ve iş rutinlerimizde detayları atlamamaya özen göstermekte yarar vardır.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Venüs 5’inci evinize seyahat ediyor. Aşk ve ilişkiler açısından güzel bir etki. Şanslı bir transit. Eğer hayatınızda sanat varsa, işiniz sanat ise ya da belki bir hobiyle, bir meşguliyetle sanatın içindeyseniz, Venüs yaptığınız işleri duyurmanıza, daha fazla insana ulaştırmanıza destek verecektir. Alkış, beğeni ve takdir getirecektir size.

Seyahat planları gündeme gelebilir. Durgunluğunuzu bırakıyor ve artık hayata karışıyorsunuz. Dikkat çekici oluşunuz sayesinde aşk hayatınız da hareketlenebilir. 14-15 Kasım’da Ay’ın burcunuzda ilerliyor olması, fırsatlara şans vermeniz gerektiğini vurguluyor. Beşinci evin diğer temalarını düşünecek olursak, çocuk sahibi olmak isteyenler için de iyi bir dönem. Çocukları olanlar, onlarla ilgili halletmek istedikleri şeyleri güzelce yapabilirler. Yoluna girmesini istediğiniz durumlar varsa, istediğiniz yönde çözülebilir.

Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Eğer ilişkimiz yoksa aşk hayatımız birdenbire alev alabilir. Gezip tozma, eğlenceli aktivitelere katılma arzumuz artabilir. Eğer ilişkimiz varsa, partnerimizle kendimizi eğlenceye vurabiliriz. Çocuk sahibi olmak istiyorsak uygun bir dönemdeyiz. Şansımız yüksek ancak yine de spekülatif yatırım araçlarında daha temkinli olmalıyız.

Merkür’ün Yay burcuna geçişi ile, fikirlerinize önem verebilir ve yeni kazanç kapıları aralayabilirsiniz. Aşk ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Çocuklarımızla iletişimimiz artabilir. Sosyal çevremizde iletişim yeteneğimizle tüm dikkatleri üzerimize çekebiliriz. Hayatımıza farklı kültürlerden yeni insanlar girebilir. Ancak aşırı rekabetçi, yargılayıcı ya da kırıcı olmamaya dikkat etmeliyiz. Bu dönemde araştırma yapmak ve yeni ortamlara dahil olmak isteyebilirsiniz. Bu noktada ani ve fanatik kararlar vermemelisiniz. Özenli hareket ederek imkanlarınızı ve yeteneklerinizi doğru değerlendirebilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu yorumları

Başak burç yorumları: Venüs 4. evinize seyahat ediyor. Aile içinde güzel bir dönem. Onlarla daha iyi anlaşacağınız, sorunlar varsa oturup çözeceğiniz, birbirinize sevginizi daha güçlü şekilde göstereceğiniz, güzel bir dönem. Ayrıca eviniz için yeni güzel eşyalar alabilirsiniz, yenilemek istediğiniz şeylerde güzel ürünler bulabilirsiniz, yaşam alanınızı daha şık, daha konforlu bir hale getirebilirsiniz Venüs buradan geçerken.

Venüs’ün Yay burcuna geçişiyle, kendinizi özgür hissettiğiniz “ev” kavramınızı bulabilirsiniz. Yaşam alanınızı yeniliyor ve geçmişten gelen psikolojik yüklerinizden kurtuluyorsunuz. Evlilik, taşınma ve dekorasyon konularına yakın hissedebilirsiniz. Ev ve aile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evde, ailemizle güzel zaman geçirebileceğimiz bir dönemdeyiz. Ailemizle organizasyonlar düzenleyebilir, evimizde çok sayıda misafir ağırlayabiliriz.

Yeni bir ev satın alma söz konusu olabilir. Yeni yıla girmeden önce evinizde güzel bir dekorasyon da yapabilirsiniz. Aile içi mülk, arazi, arsa, ev yaptırma ya da taşınma, ev alma, satma, kiralama konuları varsa, Venüs’ün desteği ile güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hukuksal konular, davalar varsa, lehinize gelişmeler olabilir.


Merkür’ün Yay burcuna geçişiyle, gayrimenkul konularında beklentilerinize kavuşuyorsunuz. Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evde büyük organizasyonlar düzenleyebilir, çok sayıda kişiyi evimizde ağırlayabiliriz. Aile arası iletişim trafiği artış gösterebilir. Aile bireyleriyle iletişim kurarken, kavgalardan kaçınmak için fazla sivri dilli olmamaya, fikir ayrılıklarında kendimizi frenlemeye özen göstermeliyiz. Hayal ettiğiniz ve hak ettiğiniz imkanlarla karşılaştığınızda aceleci olmayın. Ay’ın burcunuzda ilerleyeceği 17-18-19 Kasım tarihleri sizi kısıtlayabilir. Bu bir engel değil, sizi destekleyen bir unsurdur. Heyecanlı oluşunuzu etrafla paylaşırken, planlarınızı aileniz dışında çok fazla kişiye açmamaya gayret edin.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Venüs 3’üncü evinize seyahat ediyor. Arkadaşlarınızla, komşularınızla, yakın akrabalarınızla ilgili konular olumlu etki alıyor. Birbirinize desteğinizi, sevginizi göstereceğiniz şeyler olacaktır. Samimi paylaşımlar olacaktır. Öğrenmekten keyif alıyor ve öğrendiklerinizle kendinizi farklı bir noktaya taşıyorsunuz. Organizasyonlara katılmak ve sosyal anlamda aktifleşmek isteyebilirsiniz. Bu anlamda fırsatlar elde edeceksiniz.

Yakın çevremiz, kardeşlerimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Yakın çevremiz, kardeşlerimiz kuzenlerimiz ile bir araya gelebilir, uzaklardaki aile bireylerinden güzel haberler alabiliriz. Keyifli yolculuklar yapabilir, eğer eğitim hayatımız devam ediyorsa, olumlu gelişmeler yaşayabiliriz. İletişim trafiğimiz artabilir. Kardeşlerinizle ilgili sorunlu durumlar varsa iyileşebilir. Aranız bozuksa düzelebilir. Onların hayatında yeni güzel gelişmeler olabilir. İşiniz satış, pazarlama, e-ticaret, sosyal medya alanlarında ise, faaliyetleriniz açısından şanslı, verimli, iyicil bir süreç. İşinizden daha çok keyif almanızı sağlayacak güzel gelişmeler bekliyor sizi.

Merkür’ün Yay burcunda ilerlemeye başlaması, el becerileri ve yazınsal çalışmalarda kazanç elde etmenizi sağlayabilir. Bu noktada dikkat çekiyorsunuz. Devlet işleri ve araç alım satım konuları gündeme gelirken, imzalama konusunda dikkatli olmalısınız. 19-20 Kasım tarihlerinde Mars Neptün karenin kesinleşmesiyle günlük akışınız sekteye uğrayabilir. İletişim kazalarına ve çalışma ortamınıza dikkat etmelisiniz. Dikkatli ve profesyonel davranarak krizi fırsata çevirebilirsiniz.

Merkür Yay transitinde kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile çok sık bir araya gelebilir, birlikte küçük seyahatler yapabiliriz. Ancak aramızda fikir ayrılıklarından kaynaklanan tartışmalar yaşanabilir. Fanatiklikten ve kendi doğrularımızı dayatmaya çalışmaktan uzak durmalıyız. Bu dönemde yeni eğitim fırsatları söz konusu olabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu yorumları

Akrep burç yorumları: Venüs 2. evinize seyahat ediyor. Maddi anlamda güzel bir Venüs etkisi alıyorsunuz. Elinize, sizi rahatlatacak paralar geçebilir. Yaptığınız işte geliriniz artabilir. 2.ev varlıklarımızı, sahip olduğumuz değerleri anlatır ve yeteneklerimizle de bağlantılı. Şu ana kadar aktive etmediğiniz, hayata geçirmediğiniz, görünür kılmadığınız bazı yeteneklerinizin üzerine gidebilirsiniz bu etkiyle birlikte. Hatta onlarla, kendinize yeni gelir kapıları açabilirsiniz.

Bu dönemde para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Finansal konularda bolluk ve bereket dönemindeyiz. Zam alabilir, farklı kaynaklardan da gelir kazanmaya başlayabiliriz. Spekülatif yatırım araçlarından kazanç elde edebiliriz. Ayrıca daha önce fark etmediğimiz bir yeteneğimiz ortaya çıkabilir.

Artık maddi kaygılarınız da sona eriyor. Maddi ve manevi anlamda ödüller elde edebilirsiniz. Bu sayede enerjiniz yükselebilir ve çevrenize karşı daha ılımlı olabilirsiniz. Kendiniz için en iyisini istemeniz sevdiklerinize de destek oluyor. Danışmanlıklar ve iş ortaklıkları gündeminize gelirken, kendinize yatırım yapabilir ve zevklerinize odaklandığınız harcamalar yapabilirsiniz.

Merkür’ün de Yay burcuna geçişi hayatınıza anlam katacak girişimleri gündeme getirebilir. Bir anlamı olduğunu düşündüğünüz keyifli konulara yöneliyorsunuz. Daha kalıcı istekler belirliyorsunuz. Burcunuzda ilerleyen Güneş’in Plüton ile yapacağı olumlu açı, sizi bu anlamda destekliyor. Hayatınızı, daha mutlu olacağınız şekilde derinden değiştirebilirsiniz. Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Yeni yatırım fırsatları önümüze çıkabilir. Para kaynaklarımız birden fazla olabilir. Ancak harcamalar konusunda temkini elden bırakmamamız gereken bir dönemdeyiz. Spekülatif yatırım araçları bugünlerde bize şans getirebileceği gibi, kayıplara uğramamıza da sebep olabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Venüs, sizin burcunda seyahatine başlıyor. Yani Venüs sizin 1’inci evinizde. Daha çok eğlenmek, eğlenmek için yeni şeyler yapmak isteyeceğiniz, güzelliğinize, bakımınıza daha fazla özeneceğiniz, belki giyim kuşam alışverişleri yapacağınız, kendinizi yenilemek isteyeceğiniz bir dönem bu. Ayrıca kısmetinizin ve şansınızın her anlamda arttığı bir dönem. İyimserliğinizin karşılığını görürken, dış görünüşünüz ve tavrınızla dikkatleri de çekiyorsunuz. Mental ve fiziksel anlamda kendinizle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yeni hayaller kurarak kendinizi ileriye taşıyorsunuz.

Dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Neşeli, sempatik, konuşkan, özgüvenli davranışlarımızla dikkat çekebiliriz. İmajımızı farklılaştırabilir, hayatımızın her alanı ile ilgili yeni kararlar alabiliriz. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni girişimlerde de bulunabiliriz. Sanatsal konularla meşgul olabilirsiniz. Belki müzik, belki resim, yeni bir hobi, yeni bir meşguliyet eklenebilir hayatınıza. Kendinize yeni bir keyif alanı yaratabilirsiniz.

Venüsyen bir etki alıyor olmanız gayet güzel. Aşkta şanstır ayrıca Venüs geçişleri. Venüs 1.eve gelince aşk hayatınızda hareketlenme olabilir, yeni tanışmalar, flörtler olabilir. Hayatınızda zaten biri varsa, evli iseniz ya da bir partneriniz varsa, ilişkinin içinde bağınızı kuvvetlendirecek paylaşımlarınız olacaktır. Keyfiniz, uyumunuz artacaktır. Sorunlarınız varsa bu süreçte aşmak, anlaşmak, uzlaşmak mümkün.

Merkür’ün burcunuza geçişi, kendinizden fazlasıyla söz ettireceğiniz bir dönemi başlatıyor. İşlerinizle konuşuluyor; yeni anlaşma ve planlar yapmak istiyorsunuz. Bu kazançlı etkiye dikkatle yaklaşmanız halinde kendinizi daha doğru ifade edebileceksiniz. Özellikle Mars Neptün karesinin etkili olacağı 19-20 Kasım tarihlerinde, zorunlu olmadıkça girişim yapmamalısınız. Yolunda gitmeyen konularda ısrarcı olmayın. Çevremize konuşkan, iddialı, neşeli, optimist bir imaj yansıtabiliriz. Tartışmaktan kaçınmayan, geri adım atmayan bir tavrımız olabilir. Farklı görüşlere açık olmamız gereken bir dönemdeyiz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu yorumları

Oğlak burç yorumları: Venüs 12’nci evinize seyahat ediyor. Güzel bir dinlenme, bir mola getirebilir size. Sakinlik, dinginlik, sessizlik getirebilir. Günlük hayatınız içinde iletişimler, koşturmalar, hareketlilikler azalabilir ve bu size çok iyi gelebilir. Göreceli olarak inziva diyebileceğimiz bir dönem yaşayabilirsiniz. Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Huzuru kendi içimizde arayacağımız bir döneme giriyoruz.

Venüs’ün Yay burcuna geçişi, anlamlandırmak istediğiniz konuları içinizde çözebilir. Duvarlarınızı indirmek ve hayattaki güzelliklere odaklanmak önünüzü açacaktır. Rüyalarınız ve eski aşklarınız gündeme gelebilir. İyileşmeli ve olumsuz durumlardan pozitif sonuçlar elde etmeye odaklanmalısınız. Sosyal ortamlar bu süreçte bizi çok sıkabilir ve gürültülü gelebilir. Hayatın karmaşasından uzaklaşmak bize çok iyi gelecektir. İlişkiler ve iç dünyamızı gözden geçirip, aydınlanma yaşamamız söz konusu olabilir.

Dengeye gelmek, kendinize vakit ayırmak, duygusal ihtiyaçlarınızı gözlemlemek, durup yaşam bileşenlerinize bakmak, sakinleşmek, dinginleşmek için çok güzel bir transit. Ruhsal konularda fayda getirir size, farkındalığınızı artırır bu geçiş. Bakış açılarınız değişir, yenilenir. Daha derinlikli biri olarak çıkarsınız bu süreçten.

Merkür’ün Yay burcundaki ilerleyişi ile birçok haber alıyorsunuz. Emin olmadığınız konularda fanatik tutumlar sergilememeli, enerjinizi iyi değerlendirmelisiniz. Daha esnek bir hayat süreceğiniz projelerde yer alabilirsiniz. Bu noktada fazla cömert olmamalı ve kiminle ne paylaştığınıza dikkat etmelisiniz. Güneş ve burcunuzdaki Plüton’un olumlu açısı ile hedefiniz doğrultusunda ilerleme kaydedebilirsiniz. İç dünya ve bilinçaltı ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Zihnimizdeki çalkantılar kendimizi huzursuz hissetmemize yol açabilir. Beynimiz devamlı hareket halinde olabilir. Sakinleşmekte zorlanabiliriz. Bir süre sosyal yaşamdan uzak durmakta fayda vardır.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Venüs 11’inci evinizde seyahat ediyor. Venüs’ün Yay burcuna geçmesiyle sosyal hayatınız iyileşiyor ve daha yapıcı oluşunuz çevrenizin size olan bakışını değiştiriyor. Böylece kolayca kaliteli arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Arkadaşları anlatan alana Venüs’ün gelmiş olması gayet güzel. Sizler için sosyalleşme zamanı diyebiliriz. Dijital sosyalleşmeler de aklınıza gelebilir. Arkadaşlarınızla, dostlarınızla yazışmalarınız artabilir bu dönemde. Haberleşme trafiğiniz de artacak.

Ay’ın karşıt burcunuz Aslan’da olacağı 14-15-16 Kasım tarihlerinde aşk hayatınız hareketlenebilir. Sosyal ortamlarda bir araya geldiğiniz insanlara çekilebilirsiniz. Heyecana kapılsanız da dikkatli olmalı ve iyi niyetinizin suistimal edilmesine izin vermemelisiniz. Hayata geliş nedeninizi daha net fark ediyorsunuz.

Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal çevremiz hareketlenebilir. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni çevrelere girebiliriz. Tanıştığımız yeni insanlar, yeni fırsatlar yakalamamızı sağlayabilir. Arkadaş çevremizden biri ile yeni bir aşk söz konusu olabilir. Çalışıyorsak, kariyer kazançlarında da bir artış görebiliriz.

Size iyi gelecek dost sohbetleri olması muhtemeldir. İşinizde ekip içinde samimiyetiniz, birbirinize olan desteğiniz artar. Kendinizi ekip arkadaşlarınızdan yana şanslı hissedeceğiniz bir süreç. Projelerimiz, hedeflerimiz demektir ayrıca 11’inci ev. Dijital alanda yeni fikirleriniz olacaktır. Severek kullanacağınız aplikasyonlar keşfedebilirsiniz ayrıca.

Merkür’ün Yay burcuna geçişi, vize ve pasaport işlemlerinizi hızlandırabilir. Dijital mecralarda kendinize yer buluyorsunuz. Hedeflerinizin kazanca dönüşmesiyle iş hayatınız hareketleniyor. Merkür Yay transitinde sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkıyor. Bu dönemde hayatımıza çok sayıda yeni insan girebilir. Bizimle aynı düşünceleri, aynı amaçları paylaşan gruplara katılabiliriz. Farklı kültürlerden, yabancı kişilerle tanışabiliriz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu yorumları

Balık burç yorumları: İşiniz, üstlerinizle olan diyaloglarınız, yönetimle, patronlarla ilgili konular, bunun dışında resmi işleriniz, devlet dairelerinde yapılacak işleriniz açısından pozitif bir transit. İş hayatınız, kariyeriniz, sorumluluklarınız Venüsyen etkiler altında olacak bu süreçte. Yapacağınız şeylerden keyif alacaksınız. İşleriniz Venüs ile daha rahat akacak.

Venüs’ün Yay burcuna geçişi, kariyerinizde keyifli günler yaşamanızı sağlayabilir. Yardımseverliğinizin karşılığını görüyorsunuz. Terfi ve yer değişikliği durumları gündeme gelebilir. Yolunda akmayan konularda çözüm buluyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınız ve üstlerinizden gelen adımlar motivasyonunuzu artırıyor. Yeni iş koşullarına hazırlıklı olun.

Güzel iletişimler, yardımlaşmalar geliyor. Konum sahibi kişilerden destekler geliyor size. İş ve kariyerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Eğer çalışıyorsak, kariyerimizde olumlu değişiklikler yaşayabiliriz. Önümüze yeni fırsatlar çıkabilir. Terfi durumları söz konusu olabilir. Üstlerimizin ve ebeveynlerimizin desteği ile rahatlayabilir, toplum önünde kendimizi gösterebiliriz.

Merkür’ün Yay burcuna geçişiyle kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Yeni kariyer fırsatları ile karşılaşabiliriz. Yabancılarla çalışma söz konusu olabilir. Ancak, kariyerle ilgili yeni adımlar atmadan önce tüm detayları enine boyuna düşündüğümüze ve büyük bir risk almadığımıza emin olmalıyız. Hedeflerinizi gözden geçiriyor, sizi yavaşlatan konulardan sıyrılıyorsunuz.


Yaşadıklarınızın anlamını bilmeniz kariyerinizde olumlu gelişmeler yaşamanızı destekliyor. Hakkınızı alıyor oluşunuzun heyecanıyla fevri hareket etmekten kaçınmalısınız. Mars ve burcunuzda hareket eden Neptün’ün kare açısı, 19-20 Kasım tarihlerinde daha dikkatli ve uyumlu olmanız gerektiğini söylüyor. Net bir tavrınız ve duruşunuz olduğunda daha çok dikkat çekebilirsiniz.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.