Astroloji: 21 – 27 Kasım haftalık burç yorumları

Astroloji: 21 – 27 Kasım 2022 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 21 – 27 Kasım haftalık burç yorumları. 21 Kasım, 22 Kasım, 23 Kasım, 24 Kasım, 25 Kasım, 26 Kasım ve 27 Kasım tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burcu 21 – 27 Kasım haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Yeniay ile birlikte sınırlarını yeniden keşfe çıkacak olan Koç burçları ufuklarını genişletmek için bir sinyal arıyorlar. Diğer yandan sınırları zorlamalı ve konfor alanlarından biraz olsun çıkabilmeliler. Yalnız Koç burçları etkilendikleri kişiyle etkileşime girmek ve onlara doğru büyük bir adım atmak isteyebilirler.


22 Kasım’da Güneş’in Yay burcuna geçmesiyle, planlarınızı gerçekleştirebileceğiniz imkanları buluyorsunuz. Gelişmeniz gereken alanı fark ediyor ve bu noktada araştırma yapıyorsunuz. Seyahat ve yurt dışı planlarınız gündeme gelebilir. Pasaport ve vize konularında açığınızı kapayabilirsiniz. Hukuksal anlamda hakkınızı aldığınız bu dönemde, bir süredir devam eden arabuluculuk işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Maddi ve manevi anlamda hak ettiğinizi alıyorsunuz.

Yeni Ay yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Yeni bir eğitim almak, yurt dışına çıkmak üzere planlar yapabiliriz. Ancak öngöremediğimiz koşullar ya da sabırsız ve düşünmeden hareket etmemiz aksaklıklar ve hayal kırıklıkları yaşamamıza neden olabilir. Attığımız her adımı çok iyi planlamamız, temkinli hareket edip önümüze sürülen koşulları iyice gözden geçirmemiz gerekiyor.

Bu yeni ay ile beraber hayatınızın içinde bir noktada özgürleştiğinizi düşünebilirsiniz. Kendi içsel özgürlüğünüzü ispat edebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Önümüzdeki dönem için gezilecek ve görülecek yerlerin listesini yapmak size iyi gelebilir.

boğa burcu

Boğa burcu 21 – 27 Kasım haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Boğa burçları uzun zamandır yorucu bir yoğunluğun içindeydiler. Özledikleri küçük keyifleri ise her defasında ellerinin tersiyle itiyorlar. Ancak Yay burcunda gerçekleşecek Yeniay ile birlikte konfor alanlarına dönüp kendilerine vakit ayırmak ve biraz rahatlamak isteyebilirler. Ayrıca romantik anlamda hayatın çok kısa olması hayatlarının merkezindeki fikir haline gelebilir. Bu yüzden beklemekten vazgeçip aşk hayatlarında istedikleri gelişmeleri elde edebilmek için çaba sarf edebilirler. İlişkisi olan Boğa burçları Yeniay’la birlikte birbirlerine olan bağlılıklarını resmi hale getirecek ya da ciddileştirecek bir adım atabilirler.

Güneş’in 22 Kasım’da Yay burcuna geçmesi, eşiniz/ailenizle olan paylaşımlarınızı daha net görmenizi sağlayabilir. Miras yoluyla gelen gelir kaynakları gündeminizi oluşturabilir. Maddi anlamda şanslı olduğunuz bu dönemde beklemediğiniz fırsatlar yakalayabilir ve üzerinizdeki depresifliği atabilirsiniz. İhtiyacınız olan alanlarda şifalanıyorsunuz ve iyimser oluşunuz sizi ayakta tutuyor. Bu mutluluğunuzun gereksiz harcama yapmanıza neden olmasına izin vermeyin. Gelir elde etmenin kolay olmadığını unutmayın.

Yeni Ay sekizinci evimizde gerçekleşiyor ve bizi finansal konular hakkında uyarıyor. Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda yeni girişimler yapmak isteyebiliriz. Finansal konularda risk almak için uygun bir zamanda değiliz. Borç almaktan ve kredi kullanmaktan kaçınmamız gerekiyor.

Bu yeni ay ile hayatınızda dönüştürmek zorunda olduğunuz konularınızı kriz noktasına getirmeden tamamlamaya çalışın. Bu dönemde ani oluşan olayları iyi yönetmek zorunda olduğunuzu bilmelisiniz. Eski partnerinizle tekrar bir araya gelebilirsiniz. Ortaklı gelirleriniz ve eşinizin finansal konuları ile ilgili mücadele etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Bu dönem verdiğiniz mücadeleler size kat be kat geri dönecektir.

ikizler burcu

İkizler burcu 21 – 27 Kasım haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: İkizler burçlarını oldukça romantik günler bekliyor diyebiliriz. Bu yüzden özellikle hayatında biri olan İkizler burçları sürekli onlarla yalnız kalmak ve romantik anları çoğaltmak isteyebilirler. Yalnız İkizler burçları ise hayatlarına girmek ihtimali olan kişiler arasında bir seçim yapmak isteyebilirler. Diğer yandan yaratıcılık gerektiren konularda çok daha iyi olduklarını görebilirler. Hafta başından itibaren görev ve sorumluluk hissi ağır bastığı için neredeyse kendilerini bile unutabilirler. Bu dönemde aşk İkizler burçlarına adeta ilaç gibi gelecektir.

22 Kasım’da Güneş’in Yay burcuna geçişi, hayatınızdaki insanların yerini size gösterebilir. Enerjinizi sevdiğiniz insanlarla paylaşmak isteği, tüm girişimlerinizin temelini oluşturacak. İş değişikliği ve duygusal anlamda ciddi girişimle gündeminize gelebilir. İlk etapta zorlansanız da tüm girişimleriniz olumlu sonuçlanabilir.

Bu Yeniay döneminde odak noktamız ikili ilişkiler ve ortaklıklar. İlişkimiz yoksa hayatımıza yeni biri girebilir ya da yeni bir iş birliğine başlayabiliriz. İlişkimiz varsa, partnerimizin hayatında birtakım yenilikler meydana gelebilir ya da ilişki ile ilgili yeni kararlar alabiliriz. Bu yeniay aşkla ilgili yapmış olduğunuz hatalar ya da şu ana kadar doğru olmayan davranış biçimlerini değiştirme yoluna gidebilirsiniz. Partnerinizin ya da eşinizin davranış biçimlerinin altında yatan gerçek manayı anlamaya gayret edin.

yengeç burcu

Yengeç burcu 21 – 27 Kasım haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Yengeç burçlarını hem aşk hem de yaratıcılık yönünde fırsatlarla dolu bir hafta bekliyor. Bir yandan kendilerini yeni bir ilişkiye çok hazır hisseden ve ilk adımları atmaya başlayan Yengeç burçları diğer yandan kariyer konusunda yeni bir işbirliğine adım atabilirler. Kendini sanata ve yaratıcılıkla ilgili konulara yakın hissetmeyen Yengeç burçları bu dürtülerine aile toplantılarında ve düzenledikleri buluşmalarda hayat verebilirler.

22 Kasım’da Güneş’in Yay burcuna geçişi, iş ve sağlık konularını gündeme getirebilir. Kendinize neyin iyi geleceğini bilmek sürecin verimli geçmesini sağlayabilir. Sorumluluklarınızda devamlılık ve başarı yakalamak için kendi yönteminizi geliştirebilirsiniz. Bu dönem dikkatleri topluyorsunuz. Destek alarak yükünüzü hafifletebilir, zihinsel ve fiziksel anlamda zinde olabilirsiniz.

24 Kasım’da gerçekleşecek Yeni Ay sürecinde iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. İş hayatımızda ya da günlük yaşamamızda yeni sorumluluklar yüklenmemiz, yeni ve heyecan verici projelere başlamamız mümkün. Günlük rutinlerimizde bir değişiklik yapmamız gerekebilir. Aynı zamanda sağlığımıza daha fazla özen göstermek, örneğin düzenli egzersiz yapmaya başlamak isteyebiliriz.

Bu yeni ay ile geçmiş zamanlarda yaşadığınız bir probleminizi sonlandırıyor olabilirsiniz. Yanılgılara ve zehirlenmelere ayrıca dikkat etmelisiniz. Hem manevi hem de maddi bağımlılıklardan uzak durmak adına önemli bir dönem olduğunu söyleyebiliriz. Son zamanlarda oldukça sağlıksız beslendiklerinin ve aslında sağlıkla ilgili konuları görmezden geldiklerinin farkında olan Yengeç burçları bu konuda biraz daha dikkatli ve özenli olmalılar.

aslan burcu

Aslan burcu 21 – 27 Kasım haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Uzun zamandır ihmal ettikleri konulara odaklanacak olan Aslan burçları bir yandan önümüzdeki günler için yaptıkları planlarda kendilerini iyi hissetmek için harekete geçecekler. Aslan burçları için hayatlarının netlik kazanacağı bir dönem başlıyor. Yeniay ile birlikte adeta etraflarına ışık saçacak ve girdikleri ortamlarda dikkatleri üzerine toplayan kişi olacaklar. Bu süreçte artık saklanmak yerine sahip oldukları bu enerjiyi kullanarak daha ön planda olmaya gayret göstermeliler. Aslan burçları için uğraşları ne olursa olsun isimlerini duyurma ve başkaları tarafından konuşulma vakti. Bu fırsatı iyi değerlendirmeliler.

22 Kasım’da Güneş’in Yay burcuna geçişi, duygusal ve ticari anlamda önünüzü açıyor. Hayatın güzelliklerine odaklanabilir ve mutlu hissedebilirsiniz. Hobilerinize ve yeteneklerinize yöneldiğiniz bir dönemdesiniz. Çocuk sahibi olma konularında şanslısınız. Artan motivasyonunuzla hayatınıza renk katabilirsiniz.

24 Kasım’da gerçekleşecek Yeni Ay bize ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağımızı gösteriyor. Eğer ilişkimiz yoksa, hayatımıza heyecan ve eğlence katacak yeni bir aşk söz konusu olabilir. Çocuğumuz varsa, onlarla ilgili yeni bir adım atabiliriz. Mevcut ilişkimizde yeni bir dönem açılabilir. Bu arada spekülatif yatırımlara ve riskli girişimlere karşı ilgimiz de artabilir. Ancak, temkinli ve sabırlı davranmakta fayda var. Aceleci davranmamız bize büyük kayıplar yaşatabilir.

Bu yeni ay sizler için harika bir dönemi anlatıyor. Yeni aşklar ve ilişkiler bu dönemde fazlaca kapınızı çalabilir. İlişkisi olanlar hızlı bir şekilde evlilik kararı alabilir. Evli olanlar ve bu döneme kadar evliliğinde problemler yaşayanlar ise başka bir ilişki kurma cesaretini gösterip yeni bir aşka yelken açabilirler. Kısacası aşk hayatına dair şanslı ve sürprizli başlangıçlara hazırlıklı olun.

başak burcu

Başak burcu 21 – 27 Kasım haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Başak burçları kalplerinin sesini dinlemekten çekinmeyecek. Bu süreçte şans vermekten çekindikleri kişileri tekrar değerlendirebilirler. Diğer yandan yoğun tempolarına bir ara vermek için tatil planları yapabilirler. Bu süreçte şarj olup çok daha yüksek bir motivasyonla hayata dönmek için ellerinden geleni yapacaklar. Aile ve arkadaşlıklar, onlara gösterdikleri sevgi ya da bu konudaki yanlış anlaşılmalar konuşulabilir. Ayrıca evlerindeki ya da hayatlarındaki dağınıklığı temizlemek bu süreçteki bir diğer hedefleri olacaktır.

Güneş’in 22 Kasım’da Yay burcuna geçişi ev ve aile konularını mercek altına alıyor. Aile konuları ve ilişkileriniz gündeme gelebilir. Mutlu bir yuva hayali enerjinizi yükseltebilir. Bazı konuların yorucu olduğunu fark ederek rahatlamaya odaklanabilirsiniz. Fiziksel ya da manevi anlamda evinizi güzelleştirebilirsiniz. Taşınma konularındaki tereddütleriniz sonlanıyor.

24 Kasım’da gerçekleşecek Yeniay döneminde ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Evimizle ilgili yenilikler, tadilat, dekorasyon gibi işlemler yaptırmak isteyebiliriz. Aile bireylerinden birinin yeni bir girişim yapması söz konusu olabilir. Gayrimenkul alım satımları ile ilgili konular gündeme gelebilir. Hayal kırıklığına yol açacak sözler söylemekten kaçınmalıyız.

Bu yeni ay ile birlikte ilişkilerinizde uzlaşmacı bir tavır takınmanız hayrınıza sonuç verecektir. İlişkileriniz kanalıyla hayatın önemli alanlarında aktif ve etkileyici bir rol oynayacaksınız. Kariyeriniz ve aile aksınızda otoriter figürler tarafından fedakârlık yapmanız gereken bazı durumlar meydana gelirse cesaretle inisiyatif alabilirsiniz.


terazi burcu

Terazi burcu 21 – 27 Kasım haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Yeniay ile birlikte her türlü heyecanınızı etrafınızdaki kişilerle paylaşmak ve fikir almak için büyük bir istek duyabilirsiniz. Sürpriz geziler ve hareketlilik kendini gösterecek. Bolluk ve bereket geliyor. Israr ettiğiniz sürece isteklerinizi bir bir gerçekleştirme yeteneğiniz var. Yeni Ay’ın enerjisi bu süreçte kaçan fırsatları ve yeni gelişmeleri daha iyi takip etmenizi sağlayabilir. Kendiliğinden akmayan şeyleri hayatınızdan çıkarmanız sayesinde ilişkileriniz ve iş yaşantınız düzene girecektir.

22 Kasım’da Güneş’in Yay burcuna geçmesi, mesleki araştırmalarınızı derinleştirebilir. Sınırlarınızı genişletebilme ve farklı vizyon kazanma fırsatları elde ediyorsunuz. Aranan ve yoğun iletişim trafiği olan biri olmanız odaklanmanızı zorlaştırabilir ancak bu süreç yine de sizin için verimli geçecektir. Bakış açınızı geliştirmenizi sağlayacak insanlara daha çok çekilebilirsiniz.

24 Kasım’da gerçekleşecek Yeni Ay döneminde yakın çevre ve kardeşlerimizi ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Kardeşlerimiz ya da yakın çevremiz ile birlikte bir girişime başlamamız mümkün. Yeni bir eğitim ya da projeyle ilgilenmeye başlayabiliriz. Yeni iş anlaşmalarına imza atmak isteyebiliriz. Ancak aceleci davranmamızda ve detaylara tam olarak hâkim olmamızda büyük fayda var.

Bu yeni ay ile kardeşlerinizin ve yakın çevrenizle olan ilişkilerde çözmek istediğiniz bazı konuları çözebilirsiniz. Sağlığınızı artık toparlıyor olacaksınız. Eğitim konularında kaçırdığınız şansları yeniden elde edebilirsiniz. Hayatınızla ilgili zor konuların sonuçlanmasını sağlayacak ve yeni bir dönemin kapısını açacaktır. Ortak finansal süreçleriniz varsa bu konularda beklenen haberler gelebilir ve kendi yolunuzu rahatlıkla çizebilirsiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 21 – 27 Kasım haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Yeniay Akrep burçlarının mal varlıklarına ve parasal konulara vurgu yapıyor. Bu konuların gündeme gelmesiyle önümüzdeki 6 ay içinde borçlarını ödeme ve birikim yapma konusunda bir plan yapabilirler. Aklınızdaki fikirleri bir bir uygulamaya koyabilirsiniz. Önemli adımlar sizi heyecanlandırsa da sabrınızı korumalısınız.

Güneş’in 22 Kasım’da Yay burcuna geçişi parasal konuları sizin için daha önemli hale getiriyor. Birikim konularında sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Yaşam standartlarınızı iyileştiriyor ve ekonomik anlamda özgürleşiyorsunuz. Gereken enerjiyi sarf ederken kontrollü harcama yapmalısınız. Bütçe dengenizde püf noktalar buluyorsunuz.

24 Kasım’da gerçekleşecek Yeni Ay döneminde finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Gelirimizi artırmak, yeni kazanç kapıları açmak için planlar yapabiliriz. Ancak temkini elden bırakmamakta, rasyonel ve sabırlı davranmakta yarar var. Özgüvenimiz ve aceleciliğimiz bize hatalı kararlar aldırabilir ve büyük kayıplar yaşamamıza sebep olabilir. Sevdiğimiz kişiler için daha sonra pişman olacağımız harcamalar yapabilir, bütçemizi zora sokabiliriz.

Bu yeni ay ile gelirlerinizde ve maddi projelerinizde önemli yeni başlangıçlara işaret etmektedir. Yeni kazanç kapıları bu dönemde hızlıca karşınıza çıkabilir. Ortak finansal süreçleriniz varsa bu konularda beklenen haberler gelebilir ve kendi yolunuzu oluşturabilirsiniz. Miras, nafaka, hukuki süreçler, borçlar ve alacaklar ile ilgili konulardaki gelişmeler hayatınıza önemli bir soluk getirebilir. Eşiniz ile uzun zamandır yaşadığınız iletişim problemleri finansal konular ile ilgiliyse artık bu alanda kararlı davranmanız gerekebilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 21 – 27 Kasım haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Yeniay ile birlikte Yay burçlarının aşk hayatları tatlı bir romantik film tadında olacak diyebiliriz. Yay burçları bu süreçte ilişkilerine daha romantik yaklaşabilir, daha geleneksel yaşayabilirler. İlişkisi olmayanlar ise güven, sadakat ve sorumluluk gibi konu başlıklarını gündeme getirip bu başlıklar üzerinden hayatlarına biri almaya karar verebilirler. Bu süreçte net hedefleri olmayan Yay burçları net olmayan hedefler için büyük çabalar sarf etmekten çekinmeli, mümkünse bu konulardan biraz olsun uzaklaşmaya çalışmalılar.

22 Kasım’da Güneş’in burcunuzda hareket etmeye başlamasıyla sizin döneminiz başlıyor; enerjiniz artıyor ve dikkatleri topluyorsunuz. Motivasyonunuz sizi öne çıkarıyor ve durgun günlerin sonuna geliyorsunuz. Kendiniz için mücadele etmekten keyif aldığınız bu günlerde her anlamda başarı elde edebilirsiniz. Heyecanınızı kendinize yöneltiyorsunuz. Merkür’ün burcunuza geçişi, kendinizden fazlasıyla söz ettireceğiniz bir dönemi başlatıyor. İşlerinizle konuşuluyor; yeni anlaşma ve planlar yapmak istiyorsunuz. Bu kazançlı etkiye dikkatle yaklaşmanız halinde kendinizi daha doğru ifade edebileceksiniz.

24 Kasım’da burcumuzda gerçekleşen Yeniay’da kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Kendimize yeni bir yol çizmek, yeni bir imaj yaratmak isteyebiliriz. İnsanları etkileme gücümüz artabilir. Ancak aynı zamanda artan özgüvenimiz yüzünden, fazla agresif, sabırsız ve cesur davranabiliriz. Aceleyle, düşünmeden verdiğimiz kararlar ileride bize zarar verebilir. Unutmamalıyız ki, öfkeyle kalkan zararla oturur.

Yay burçları bu noktada mantıklarıyla değil duygularıyla hareket etmek isteyebilir, 6 ay sonra nerede olmak istediklerini değil nasıl şeyler hissetmek istediklerini düşünebilirler. Farklı bir yol izlemek onları farklı sonuçlara götürecek ve o kısır döngüden çıkmalarını sağlayacaktır. Yeni ay ile hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Her bitiş yeni bir başlangıçtır. İkili ilişkileriniz ve kariyerinizde önemli kararlar alacağınız bir yeni ay olacaktır. Kariyerde sürpriz bazı durumlar sizleri yeni beklentilere doğru yönlendirebilir. Özellikle sadece geçmişte içine düştüğünüz yanılgılara düşmemeniz gerekmektedir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 21 – 27 Kasım haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Oğlak burçları bu hafta uzun süredir kaçtıkları bazı fikir ve düşüncelerle sonunda yüzleşmek zorunda kalabilirler. Bu noktada bazı konuların üzerine gitmeleri gerektiğinin farkına varabilirler. Her şeyi kontrol etmeye çalışmaktan vazgeçmek büyük bir cesaret ister, ancak bunu başarabilirlerse aslında hayatlarında yük olan pek çok konudan kurtulduklarını görecekler.

Güneş’in 22 Kasım’da Yay burcuna geçişi, kendinizle barışmanızı destekliyor. Çevrenize olduğu kadar kendinize de iyi olmalısınız. Geri çekilmek ve hayır kurumlarıyla ilgilenmek size iyi gelebilir. Dertlerinizi ve dürtülerinizi gizli tutmanın hafifliğini yaşayabilirsiniz. Hayatın manevi yönüne odaklanıyorsunuz. İnsanlarla sırlarınızı paylaşırken dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz.

24 Kasım’da gerçekleşecek Yeniay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. Bu dönemde, dış dünyadan soyutlanıp, kendi içimize dönmemiz ve kendimizle yüzleşmemiz mümkün. Zihnimizi toparlayıp harekete geçmekte zorluk çekebileceğimiz bir dönemdeyiz. Hem fiziksel hem de zihinsel enerjimiz oldukça düşük olabilir. Bu süreçte, dış dünyadan, sosyal çevreden biraz uzak durup, kendimizi dinlendirmemizde büyük fayda var. Bu sayede yeni yıla daha iyi bir giriş yapabiliriz.

Bu yeni ay sizlere maddi konularda kararlar aldırırken çok dikkatli olmanız gerektiği konusunda uyarıcı. Öngöremediğiniz bazı konular hâlâ canınızı sıkıyor olabilir. Stres yaratacak bazı koşulları hayatınızdan artık uzaklaştırmanız gerekecektir. Bazı kişilere aslında güvenmemeniz gerektiğini görebilirsiniz. Emeğinizi çalan insanlardan uzak durmak daha faydalı ve sizi mutlu eden insanlarla olmanızı kolaylaştıracaktır.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 21 – 27 Kasım haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle Kova burçları şanslarının oldukça açık olduğunu fark edecekleri birtakım gelişmeler yaşayabilirler. Yalnızca at gözlüğü takmak yerine etraflarını 360 derece görmeye çalışmalı ve özellikle kariyer ve para konusunda her fırsatı değerlendirmeliler. Düşündüklerinden çok daha fazlasını yapabilirler, sadece bunu keşfetmeleri gerekiyor. Kariyerinizde olumlu gelişmeler yaşanabilir; yatırım yapabilir, iş kurabilir ya da ortaklıkları değerlendirebilirsiniz. Kendinize önemli hedefler koyarak çıtayı yükseltiyorsunuz. Pozitif etkiler sizi bekliyor.

22 Kasım’da Güneş’in Yay burcuna geçişi arkadaşlıkların ve sosyal hayatın önemini size gösteriyor. Yeni tanıştığınız insanlar konusunda beklentilerinizi yeniliyor, birçok etkinliğe katılıyor ve enerjinizle insanları etkiliyorsunuz. Ummadığınız insanlardan destek görebilir ve yeni bağlantılarınızdan bilgiler öğrenebilirsiniz. Deneyim kazanıyorsunuz.

24 Kasım’da gerçekleşecek Yeniay sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Hayatımızda yeni bir dönem bir başlatmak isteyebilir, geleceğimizle ilgili yeni planlar yapmak isteyebiliriz. Yeni bir arkadaş çevresi edinebilir, bize yeni fırsatlar sunacak yeni insanlarla da tanışabiliriz. Ancak, planlarımızı yaparken ayaklarımızın biraz yere basmasına dikkat etmeliyiz. Gerçekçi olmayan hedefler ve öngöremediğimiz koşullar hayal kırıklığına uğramamıza neden olabilir.

Bu yeni ay ile eviniz, aileniz ve ebeveynlerinizle ilgili konularda önemli bir dönem başlıyor olacak. Taşınma kararı alabilir, kârlı bir yatırım yapabilir ve evinizin onarımı ile ilgilenebilirsiniz. Ailede üstlenmeniz gereken misyon, sorunlara çözüm bulan kişi olmanız adına önemli bir denge yaratacaktır. Gayrimenkullerinizle ilgili konularda gergin etkiler yaşayabilir, tamir, tadilat ya da yenileme gibi konular sizi bu aralar bunaltabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 21 – 27 Kasım haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Kariyerinde büyük bir sıçrama planlayan ya da isteyen Balık burçları bu hafta gerçekleşecek Yeniay ile bunu yakalayabilirler. Önümüzdeki aylarda yükselişleri devam edecek olan Balık burçları salı günü bu yükselişin ilk adımı atmaya hazır olacaklar. Artık iş planlarınızı yürürlüğe koyuyorsunuz. Üstlerinizin de desteğiyle istekleriniz belirgin hale gelebilir. Baskıdan sıyrılıyor ve özgürleşiyorsunuz.

22 Kasım’da Güneş’in Yay burcuna geçmesiyle kariyerinizde çıkış yapabilirsiniz. Netliğin ve sınırları geniş tutmanın faydalarını görüyorsunuz. Kendiniz ve emek verdiğiniz durumlarla alakalı görüşmeler yapabilirsiniz. Fedakarlıklarınız dikkat çekiyor, yardımseverliğiniz ve liderlik vasfınızla maddi kazanç sağlıyorsunuz. Merkür’ün Yay burcundaki transitiyle ise hedeflerinizi gözden geçiriyor, sizi yavaşlatan konulardan sıyrılıyorsunuz. Yaşadıklarınızın anlamını bilmeniz kariyerinizde olumlu gelişmeler yaşamanızı destekliyor. Hakkınızı alıyor oluşunuzun heyecanıyla fevri hareket etmekten kaçınmalısınız.

24 Kasım’da gerçekleşecek Yeniay kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Uzun süredir beklediğimiz bir terfi ya da yeni bir iş değişikliği söz konusu olabilir. Ailemiz, ebeveynlerimizi ile ilgili yeni gelişmeler olabilir. Ancak dikkatli olmalı, uzun zamandır bekliyor olsak bile, fırsatların üzerine hemen atlamamalıyız.


Kariyerinizde terfi etmek veya yeni bir başlangıç yapmak adına harika bir dönem diyebiliriz. Çalışma ortamınızda sizi baskılayan konuları sonlandırma fırsatları içerisinde olabilirsiniz. Aşk hayatınızda soru işaretlerinizin tüm cevaplarını bulmak için doğru bir zaman dilimine giriş yapmış olmaktasınız. Aynı zamanda çocuk sahibi olmak isteyenler içinde yeni bir dönem olacaktır.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.