Astroloji: 28 Kasım – 4 Aralık haftalık burç yorumları

Astroloji: 28 Kasım – 4 Aralık 2022 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 28 Kasım – 4 Aralık haftalık burç yorumları. 28 Kasım, 29 Kasım, 30 Kasım, 1 Aralık, 2 Aralık, 3 Aralık ve 4 Aralık tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri yazının sonunda


koç burcu

Koç burcu 28 Kasım – 4 Aralık haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Karar verirken bu hafta özgüven eksikliği yaşayabilirsiniz. Kendinize olan inancınızı ortaya koymanız ve tüm yükümlülüklerinizi dikkatli bir şekilde yerine getirmeniz önerilir. Sonuç olarak benlik saygınız yavaş yavaş artacak ve daha fazla çaba göstermeniz için size ilham verecektir.

Benzer şekilde, finansal güvensizlik yaşayabilirsiniz. Bu fikirlerin normal işinizi yürütme şeklinizi bozmasına izin vermeyin. Arkadaşlarınız ve ailenizle bazı ego çatışmaları yaşayabilirsiniz. Bu süreçte eşiniz sizi cesaretlendirmeye devam edecek. Büyüklerinizi teselli etmeye çalışacak, onlara karşı yardımsever ve şefkatli davranacaksınız. Fiziksel gücünüzü artırmak için, bir antrenman programına başlayabilirsiniz.

Bu yeni ay ile beraber hayatınızın içinde bir noktada özgürleştiğinizi düşünebilirsiniz. Kendi içsel özgürlüğünüzü ispat edebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Önümüzdeki dönem için gezilecek ve görülecek yerlerin listesini yapmak size iyi gelebilir. Eski bir ilişkiniz hayatınıza dahil olabilir. Bu alanda karar sizin olacaktır. Ama bu yeni ay sizi yeniden güçlendirecek hem de romantik duygular yaşatacaktır.

Bu dönemde biraz olsun daha rahat nefes aldığınızı gözlemleyebileceksiniz. Özgürleşiyor; bağımlılıklarınızı bırakıyor ve kendinize farklı bir alan açıyorsunuz. Hayatı doyasıya yaşadığınız planlar yaparken farklı duygular tadabilir ve asıl ihtiyacınızın bu olduğunu fark edebilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burcu 28 Kasım – 4 Aralık haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Hem kişisel hem de profesyonel yaşamınızda bu hafta cesaretinizi ve cüretkarlığınızı sürdüreceksiniz. Uluslararası projelerde veya doğrudan müşterilerle çalışanlar için olumlu bir aşama yaşanabilir. Ancak devlet çalışanları, amirleri yüzünden zor zamanlar geçirebilir.

Girişimciler, faydalı olmayan bir miktar para harcamak zorunda kalabilirler. Amaçlanan sonuçları sağlayamayacağından, uzun süreli iş seyahatlerinden kaçınmanız önerilir. Annenizin sağlığı kişisel olarak endişe kaynağı olabilirken, babanızın işinde değişiklikler olabilir. Küçük yaralanmalar söz konusu olduğundan araba sürerken dikkatli olun.

Bu yeni ay ile hayatınızda dönüştürmek zorunda olduğunuz konularınızı kriz noktasına getirmeden tamamlamaya çalışın. Bu dönemde ani oluşan olayları iyi yönetmek zorunda olduğunuzu bilmelisiniz. Eski partnerinizle tekrar bir araya gelebilirsiniz. Ortaklı gelirleriniz ve eşinizin finansal konuları ile ilgili mücadele etmeniz gereken durumlar oluşabilir.

Bu dönem verdiğiniz mücadeleler size kat be kat geri dönecektir. Kendi bağımsızlığınızı ve özgürlüğünüzü artık ortaya koymalısınız. Bunun için cesur olun. Hayatınızı iyi yönde dönüştürmek yolunda adım atıyorsunuz. Her şey sizin gibi hızlı hareket ettiğinden dikkatli olmalısınız. Haklıyken haksız konuma düşmemek için nasıl davranmanız gerektiğini görüyorsunuz. Cesaretinizle özgürlüğünüzü ilan edebilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu 28 Kasım – 4 Aralık haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta biraz finansal çalkantı yaşayabilirsiniz. Kendi işlerini yürütenler para kazanmanın yeni yollarını arayacaklar. Para kazanmak için etik olmayan yöntemler kullanmaktan kaçının. Çalışan kişiler bazı öngörülemeyen gelir kesintileri yaşayabilirler.

Bazılarınız ebeveyn mülkiyeti üzerindeki konulara, çatışmalara bulaşabilirsiniz. İlgi alanlarınız ve hobileriniz dışında bir kariyer geliştirmek isteyenler artık doğru yolda ilerlemeye başlayabilir. Öğrencileri meşgul eden ailevi zorunluluklar nedeniyle, öğrenciler akademik arayışlarında zorluklar yaşayabilirler.

Bu yeniay aşkla ilgili yapmış olduğunuz hatalar ya da şu ana kadar doğru olmayan davranış biçimlerini değiştirme yoluna gidebilirsiniz. Aşk’ta bazı restleşmeler mümkün. Partnerinizin ya da eşinizin davranış biçimlerinin altında yatan gerçek manayı anlamaya gayret edin.

Sizi zorlayan insanlardan koparak ilişkilerinizde rahat bir nefes alıyorsunuz. Ortaklık ve evlilik konularında kriterlerinizin değişmesi, ilişki dinamiklerinizi de değiştiriyor ve kendinizi hafiflemiş hissediyorsunuz. Herkesten daha farklı olarak aşk ve sevgi anlamında farklılıklar deneyimleyebilirsiniz. Yeni bir aşk hikayesi hayatınıza dahil olabilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu 28 Kasım – 4 Aralık haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta sizlere çeşitli sonuçlar sunulabilir. Özellikle gayrimenkul yatırımları şu anda sizin için avantajlı görünüyor. Atadan kalma mallar ile ilgili konulardan faydalanmanız mümkün görünüyor. Ancak bir işletme yürütüyorsanız, zorluklar yaşayabilir ve çok çaba sarf etmeden başarılı olamayabilirsiniz. Bir işiniz varsa patronlarınızla bağlantılarınız biraz zarar görebilir. Bu yüzden gerginliklere girmekten kaçının.

Ebeveynlerinizin sağlığına daha fazla dikkat etmeniz gereken bir dönem. Evli olanlarınız, eşleri veya partnerleriyle bir ego çatışmasına girmekten kaçınmalıdır, çünkü küçük sorunlar bile büyük sorunlar olma riski taşıyabilir. Bekar olan ise yeni bir ilişkiye başlamayı düşünebilirler. Bu hafta göz ve cilt sağlığı ile ilgili endişelerden biraz rahatsız olabilirsiniz. Kontrolleriniz varsa aksatmayın.

Bu yeni ay ile geçmiş zamanlarda yaşadığınız bir probleminizi sonlandırıyor olabilirsiniz. Yanılgılara ve zehirlenmelere ayrıca dikkat etmelisiniz. Hem manevi hem de maddi bağımlılıklardan uzak durmak adına önemli bir dönem olduğunu söyleyebiliriz. Bununla birlikte gündelik yaşamınızı düzenlemeniz gereken önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Diyet veya spora başlayabilirsiniz.

Uzun zamandır beklediğiniz bir haber bu dönemde sizi maddi manevi rahatlatabilir. İş ortamı değişiminiz ve yeni başlangıçlar heyecan verici olabilir. Geçmişten arınıyor, mental anlamda zehirlendiğinizi düşündüğünüz konuları bırakıyorsunuz. Özgür hissetmenizin yaratıcılığınızı tetiklemesiyle, iş konusunda yeni fikirler elde edebilirsiniz. Serbest çalışmaya başlayabilir veya kendi işinizi kurabilirsiniz. Kendi alanınızı oluşturmak için verimli bir zamandasınız.

aslan burcu

Aslan burcu 28 Kasım – 4 Aralık haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta kariyerinize daha fazla önem vermelisiniz. Patronlarınız sizi dikkatle izleyeceğinden işinize dürüstçe yaklaşın. Bir davaya dahilseniz, stres yaşayabilirsiniz. Herhangi bir karar vermeden önce, iş yapanlar küçük şeylere çok dikkat etmelidir. Aşk bağlantınızı geliştirmek için bir gezi düzenleyebilir ve sevgilinizle kaliteli zaman geçirebilirsiniz.

Evli olanlar, eşleriyle ilgili sağlık endişeleri yaşayabilirler. Öğrenciler okulda başarılı olacak ve akademik hedeflerine daha da yaklaşacaklardır. Eklem ve diz ile ilgili sağlık sorunlarının hemen ele alınması gerekebilir. Manevi değerlerinizi düşüneceğiniz bir dönem. Bu anlamda eksiklerinizi kapatarak avantaj elde edebilirsiniz. Yarım kalan çalışmalarınıza yönelerek ek gelir kaynaklarınızı düzenleyebilirsiniz. Bu hafta korkularınızı aşma şansını değerlendirin.

Bu yeni ay sizler için harika bir dönemi anlatıyor. Yeni aşklar ve ilişkiler bu dönemde fazlaca kapınızı çalabilir. İlişkisi olanlar hızlı bir şekilde evlilik kararı alabilir. Evli olanlar ve bu döneme kadar evliliğinde problemler yaşayanlar ise başka bir ilişki kurma cesaretini gösterip yeni bir aşka yelken açabilirler. Kısacası aşk hayatına dair şanslı ve sürprizli başlangıçlara hazırlıklı olun. Sadece ekonomik anlamda ve ortaklıklarınız anlamında daha öngörülü hareket edip her duyduğunuza itibar etmeyin.

Duygusal anlamda doyurucu ilişkiler yaşayabileceğiniz bir dönem. Yalnız bir Aslan burcuysanız, ilişkiye başlayabilir veya var olan ilişkilerinizi ilerletebilirsiniz. Problemleri çözüyor ve pozitif etkileri kucaklıyorsunuz. Yeni bir şeyler başlatma arzunuza fazla kapılmamalı ve iyi bilmediğiniz konularda büyük adımlar atmamalısınız.

başak burcu

Başak burcu 28 Kasım – 4 Aralık haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta günlük işlerinizde bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Huzursuz hissetmeye devam edebilir ve bazı gergin enerjiler içinize hücum edebilir. Sakin olun ve ani seçimler yapmaktan kaçının. Yaşam tarzınız, rahatlamanıza yardımcı olmak için kafa dinginliği gerektiriyor. Bu hafta kararsız olduğunuz konulara çözümler getirebilirsiniz. Daha önce fark etmediğiniz alanlarda aksiyon alabilirsiniz. İnsanlarla net olmadığınız konularda konuşurken, bunun neden şimdi yaşandığını da anlayacaksınız.

Rakipleriniz profesyonel cephede aktif olacak, bu yüzden onlara karşı da dikkatli olmanız gereken bir dönem. Evli olanların eşleri, mali yükünüzü hafifletecek başarılı bir iş döneminden geçebilir. Aşırı harcama, mali durumunuz üzerinde olumsuz bir etkiye sahip olabilir. Öğrencilerin performansı beklentilerinin üzerinde olacaktır.

Bu yeni ay ile birlikte ilişkilerinizde uzlaşmacı bir tavır takınmanız hayrınıza sonuç verecektir. İlişkileriniz kanalıyla hayatın önemli alanlarında aktif ve etkileyici bir rol oynayacaksınız. Kariyeriniz ve aile aksınızda otoriter figürler tarafından fedakarlık yapmanız gereken bazı durumlar meydana gelirse cesaretle inisiyatif alabilirsiniz.


Yeni Ay uzlaşmacı halinizle kazanç elde etmenizi sağlayacaktır. Hayatınızdaki önemli figürler size yol gösterebilir. Fedakârlık ve sorumluluk arasındaki farklı görmeniz daha cesur olmanızı sağlayabilir. Aldığınız duygusal kararları hayata geçirebilirsiniz. Sizi özgürleştiren unsurlara kocaman bir adım atın ve mutlu olun.

terazi burcu

Terazi burcu 28 Kasım – 4 Aralık haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta egonuzu kontrol altında tutmanız öneriliyor. İş arkadaşlarınızı etkilemek için ara sıra bilginizi sergileyebilirsiniz. İş insanları, ortaklar veya sizin altınızda çalışanlarla beklenmedik anlaşmazlıklar ortaya çıkabileceğinden dikkatli ve sakin olmanızda fayda var. Çevrenizle olan bağlantınızı yenilemeniz, hataya düşmenizi önleyecektir. Yardım istemenin güçsüzlükle bir alakası olmadığını fark edin.

Uluslararası işlerle ve müşterilerle uğraşanların takdir edileceği bir dönem. Ofis politikaları çalışanları etkileyebilir, bu nedenle işinizi sürdürmek için çalışmak iyi bir fikirdir. Bir aşk ilişkisinde, ortakların birbirlerine güvenmeleri ve etkili iletişim kurmaları biraz zor olabilir. Sağlığınız ve çalışma koşullarınızla ilgili daha dikkatli olmalısınız. Bazılarınız sağlık cephesinde sindirim sorunları ve genel halsizlik yaşayabilirsiniz.

Bu yeni ay kaçan fırsatları ve yeni gelişmeleri daha iyi takip etmenizi sağlayabilir. Kardeşlerinizin ve yakın çevrenizle olan ilişkilerde çözmek istediğiniz bazı konuları çözebilirsiniz. Sağlığınızı artık toparlıyor olacaksınız. Eğitim konularında kaçırdığınız şansları yeniden elde edebilirsiniz. Hayatınızla ilgili zor konuların sonuçlanmasını sağlayacak ve yeni bir dönemin kapısını açacaktır.

Kendiliğinden akmayan şeyleri hayatınızdan çıkarmanız sayesinde ilişkileriniz ve iş yaşantınız düzene girecektir. Ortak finansal süreçleriniz varsa bu konularda beklenen haberler gelebilir ve kendi yolunuzu rahatlıkla çizebilirsiniz. Eski bir ilişki tekrar gündem olabilir. Gerçek dışı söylemlere artık itibar etmemeyi öğrendiniz. Bu yüzden kazançlı çıkan siz olacaksınız.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 28 Kasım – 4 Aralık haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta rakipleriniz size hayatınıza gereksiz gerginlik katan stresli zamanlar yaşatabilir. Sakin ve soğukkanlı olmanızda fayda var. Kamuda çalışıyorsanız bir atama emri alabilirsiniz. Özel sektör çalışanları, görevi kötüye kullanmakla suçlanabilecekleri için bu dönem çok dikkatli olmalıdırlar.

Bu dönemde bir ev satın almayı düşünenler ertelemeyi düşünebilirler. Bir karar vermeden önce, mülk ve ilgili belgeleri hazırlarken dikkatli olmanız tavsiye edilir. Bazılarınız borçları ödemekte veya kredi kullanmakta zorlanabilir. Öğrenciler odaklanmakta zorluk çekebilir ve bu da hedeflerine ulaşmalarını zorlaştırabilir.

Bu yeni ay ile gelirlerinizde ve maddi projelerinizde önemli yeni başlangıçlara işaret etmektedir. Yeni kazanç kapıları bu dönemde hızlıca karşınıza çıkabilir. Ortak finansal süreçleriniz varsa bu konularda beklenen haberler gelebilir ve kendi yolunuzu oluşturabilirsiniz. Miras, nafaka, hukuki süreçler, borçlar ve alacaklar ile ilgili konulardaki gelişmeler hayatınıza önemli bir soluk getirebilir.

Eşiniz ile uzun zamandır yaşadığınız iletişim problemleri finansal konular ile ilgiliyse artık bu alanda kararlı davranmanız gerekebilir. İlişkiniz içerisinde şüphe duyduğunuz konuları irdelemek sizi biraz zor durumda bırakabilir. Beklentilerinizin havada kaldığı konularda gerçeği görebilirsiniz. Kendinize düşeni yapmalısınız. Yeteneklerinizi kullanarak kazanç elde edebilirsiniz. Önemli adımlar sizi heyecanlandırsa da sabrınızı korumalısınız. Gelirler konusunda şanslı olduğunuzdan, bunları uzun vadeli hale getirecek araştırmalar yapabilirsiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 28 Kasım – 4 Aralık haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta kendinizde güven ve canlılık eksikliği hissedebilirsiniz. İş yerinde dikkatli olmalısınız çünkü hem iş arkadaşlarınız hem de üstleriniz sizin çabanızı övgüye değer bulmayabilir. Çevrenizdekilerin tutumlarına odaklanmak yerine moralinizi yükseltin ve görevinize odaklanın. Flört edenler, bu dönemde diğer önemli kişilerle yakın bir ilişkiye sahip olabilirler. Belirli biriyle kısa seyahat planlarınız olabilir.

Öğrenciler, odaklarında daha yüksek puanlar alma eğiliminde olacak bir gelişme fark edeceklerdir. Küçük kardeşlerle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Kaslarla ilgili sağlık sorunları size rahatsızlık verebilir. Bazı sonların yeni başlangıçlara işaret olduğunu düşünmelisiniz. Bu durum çevrenizin de dikkatini çekebilir ve yeni iş fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Hayatınıza yenilik katıyor, eskilerle vedalaşıyor ve hatalarınızdan ders çıkarıyorsunuz. Duygusal anlamda beklentinize uygun ilişkiler yaşayabilirsiniz.

Sizin burcunuzda gerçekleşen Yeni ay ile hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Her bitiş yeni bir başlangıçtır. İkili ilişkileriniz ve kariyerinizde önemli kararlar alacağınız bir yeni ay olacaktır. Kariyerde sürpriz bazı durumlar sizleri yeni beklentilere doğru yönlendirebilir. Özellikle sadece geçmişte içine düştüğünüz yanılgılara düşmemeniz gerekmektedir.

Yeni bir ilişki ya da yeni bir hayat arkadaşı size iyi gelecek. İlişkilerinizde istediğiniz mutluluğu yakalama fırsatlarıyla karşılaşacağınız önemli bir dönemin içinde olduğunu bilmelisiniz. Sizi mutlu etmeyen ilişkilerden artık uzak durma zamanıdır. Ev yaşamınız ve sorumluluklarınız konusunda bir farkındalık yaşayabilirsiniz. Karşınıza çıkan durumlara nasıl tepki vermeniz gerektiğini görüyorsunuz. Değerlendirmediğiniz fırsatların anlamını görmeniz şansınızı artırabilir. Gayrimenkul sahibi olmakla alakalı durumlar hızlanıyor.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 28 Kasım – 4 Aralık haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta annenizle ilgili konulara odaklanmanız gerekebilir. Bazen aranızda bir takım anlaşmazlıklar yaşanabilir. Sağlığı da sorunlu hale gelebilir ve tıbbi müdahale gerektirebilir. Dil ve kelime seçiminize lütfen dikkat edin; bunu yapmamak sizin için zorluklara neden olabilir. Devlet işlerinde çalışanlar için güç ve statüyü korumak bu dönemde daha zor olabilir. Kar ve kazançlarınız artacak, bu da özellikle emlak sektöründekiler için iyi faydalı olacaktır.

Hızlı bir servet elde etmek istiyorsanız, spekülatif girişimlere dahil olmak size cazip gelebilir. Bu durumda uzmanların tavsiyesine başvurmak ve gerekli özeni göstermek akıllıca olacaktır. Ancak yine de temkinli olmanızda fayda var. Alacak verecek defterinizi yeniden açıyorsunuz. Bazı kişilere aslında güvenmemeniz gerektiğini görebilirsiniz. Emeğinizi çalan insanlardan uzak durmak daha faydalı ve sizi mutlu eden insanlarla olmanızı kolaylaştıracaktır.

Bu yeni ay sizlere maddi konularda kararlar aldırırken çok dikkatli olmanız gerektiği konusunda uyarıcı. Öngöremediğiniz bazı konular hala canınızı sıkıyor olabilir. Stres yaratacak bazı koşulları hayatınızdan artık uzaklaştırmanız gerekecektir. Aşk hayatınıza renk vermek isterken korkak davranışlarınız sizi daha da yorabilir.

İlişkinizdeki sevgi eksikliğini fark edebilir ve beklentilerinizi daha da artırabilirsiniz. Ay boyunca aşk hayatınızın canlı olması adına emek sarf etmeniz ve fedakarlık yapmanız gerekebilir. Bu size çok iyi gelecektir. Fikirlerinizi uygularken hislerinizi doğru yönetmeniz gerekiyor. Yarım kalan eğitim ve araç alım satım işlemlerinizi değerlendirebilir, yeni bir tatil planı oluşturabilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 28 Kasım – 4 Aralık haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta başarı için çabalayacak ve sahip olduğunuz her şeyi vereceksiniz. Ancak, işinizi bitirmedeki zorluklar nedeniyle biraz endişe yaşayabilirsiniz. Sonuç olarak hedeflerinize ulaşmak için daha çok çalışmanız gerekecek. Çalıştığınız işte tutunmak zorlu olabilir, bu da sizi itibarınızı korumak ve yeteneğinizi göstermek için daha fazla çalışmaya zorlayacaktır.

Küçük kardeşlerinize akıl hocalığı yapmak ve onları cesaretlendirmek için çaba gösterseniz bile, onlarla olan bağınız yine de gergin olabilir. Sağlık cephesinde boyun rahatsızlığı ve vücut ağrıları yaşayabilirsiniz. Kendinizi zorlamaktan kaçının. Ay’ın burcunuzda ilerleyişi motivasyonunuzu artıyor. Böylelikle, 28-29 Kasım tarihlerindeki girişimleriniz olumlu etkileniyor. Özverili çalışmanız dikkatleri çekebilir. Hedeflerinizden şaşmamalısınız.

Bu yeni ay ile eviniz, aileniz ve ebeveynlerinizle ilgili konularda önemli bir dönem başlıyor olacak. Taşınma kararı alabilir, karlı bir yatırım yapabilir ve evinizin onarımı ile ilgilenebilirsiniz. Yeniay öğrendikleriniz doğrultusunda hedef koymanızı sağlıyor. Kariyerinizde olumlu gelişmeler yaşanabilir; yatırım yapabilir, iş kurabilir ya da ortaklıkları değerlendirebilirsiniz. Kendinize önemli hedefler koyarak çıtayı yükseltiyorsunuz. Pozitif etkiler sizi bekliyor.

Ailede üstlenmeniz gereken misyon, sorunlara çözüm bulan kişi olmanız adına önemli bir denge yaratacaktır. Gayrimenkullerinizle ilgili konularda gergin etkiler yaşayabilir, tamir, tadilat ya da yenileme gibi konular sizi bu aralar bunaltabilir. Ev alım satım gibi konularda dengeleri oluşturmamanız ve konuların sizin dışınızda gelişmesi gibi durumlar sizi bir hayli yorabilir. İlişkilerde alttan alan taraf olmak ebeveynleriniz ile aranızdaki bağları koparmamak adına bağlayıcı olacaktır.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 28 Kasım – 4 Aralık haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Para tutarken dikkatli olmanız ve harcamalarınızı izlemeniz önerilir. Küresel şirketler için çalışanlar veya diğer ülkelerden müşterilerle etkileşime girenler, mal ve hizmetlerini etkin bir şekilde tanıtabilecekleri için faydalı bir zaman yaşayacaklardır. Bu hafta, karla sonuçlanabilecek birkaç hızlı gezi bekleyebilirsiniz. Aile içi çatışmalara dikkat edin. Açık bir iletişim hattı sorunların çözülmesine yardımcı olacaktır. Sınavlara giren öğrenciler olumlu sonuçlar bekleyebilirler. Dengeli beslenerek ve işlenmiş gıdalardan uzak durarak sağlığınızı koruyabilirsiniz.

Bu yeni ay en fazla sizlere sözünü geçireceğe benziyor. Kariyerinizde terfi etmek veya yeni bir başlangıç yapmak adına harika bir dönem diyebiliriz. İş planlarınızı yürürlüğe koyuyorsunuz. Otorite figürlerinin de desteğiyle istekleriniz belirgin hale gelebilir. Baskıdan sıyrılıyor ve özgürleşiyorsunuz.

Aşk hayatınızda soru işaretlerinizin tüm cevaplarını bulmak için doğru bir zaman dilimine giriş yapmış olmaktasınız. Aynı zamanda çocuk sahibi olmak isteyenler içinde yeni bir dönem olacaktır. Bu konuyla ilgili ciddi anlamda planlamalar oluşturabilirsiniz. Başarılı olduğunuz işlere odaklanarak yeni girişimleriniz hakkında ipucu elde edebilirsiniz. Çözümün dışarıda değil, zaten sizinle olduğunu hatırlayın.


Kendinize inanmanın önemini fark edeceğiniz bir hafta olacak. Burcunuzda ileri hareket eden Jüpiter, Plüton ile bir ortaklık kuruyor ve 28-29-30 Kasım tarihleri önem kazanıyor. Hedeflerinizden vazgeçmemeniz bu süreci daha faydalı hale getirebilir. Üzerinize düşeni yaptığınızda, aslında önünüzde birçok fırsat olduğunu fark edeceksiniz.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu: Kendinize inanın
  • Boğa burcu: Cesur olun
  • İkizler burcu: Fazla harcamaktan kaçının
  • Yengeç burcu: Ego savaşlarından kaçının
  • Aslan burcu: İşinize karşı dürüst olun
  • Başak burcu: Huzursuzluğunuzu kontrol edin
  • Terazi burcu: Bilginizi keskinleştirin
  • Akrep burcu: Emlak yatırımı yapmaktan kaçının
  • Yay burcu: Moralinizi yükseltin
  • Oğlak burcu: Sözlerinize dikkat edin
  • Kova burcu: Kendinizi yormaktan kaçının
  • Balık burcu: Ailenizle vakit geçirin

Beyin yakan optik illüzyon bulmacalar || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.