Astroloji: 8 Kasım Kanlı Ay Tutulması burç yorumları

Astroloji: 8 Kasım Kanlı Ay Tutulması burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Ay Tutulması

Astroloji: 8 Kasım 2022 Kanlı Ay Tutulması burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları.

Genel etkileri: Ay Tutulması doğa olayları ve toprakla ilgili konuları da çok etkileyebilir! Gıda sektörü, para piyasaları ve sanat dünyasıyla ilgili de önemli gelişmeler yaşanabilir! Dünya genelinde agresif, savaşla ya da isyanla ilgili, ayrıca patlama ya da doğal afetlerle ilgili sarsıcı olaylar gerçekleşebilir.


koç burcu

Koç burcu Ay Tutulması burç yorumları

Koç burç yorumları: Ay Tutulması maddi kaynaklarla ilgili konuları gündeme getirecek. Yeni kaynaklar oluşturma, kişisel olarak kendi kazanımlarınıza yönelik yeni şekil belirleme ve bu alanda gelişmeler damga vuruyor. Tutulma enerjisini maddi hayatınızda büyüme için kullanabilirsiniz. Size mümkün değil gibi görünen ne varsa tekrar gözden geçirin. “Şuna sahip olamam, bunu yapamam.” dediğiniz neler var? Hayal kırıklığı yaşamaktan korkmadığınız sürece tutulma süreci sizi destekleyecektir. En derinde kalmış istek ve arzularınızı yaratmak için hiç beklemeyin.

Siz klasik bir bakış açısı ve “değer” algısına teslim olmadıkça istediğiniz çok şey gerçekleşecektir. Sahip olduklarınız dışında sonsuz bir kaynak var. Bu kaynağın akışını kesmemeye dikkat edin. Dikkat etmeniz gereken konu, sizin harekete geçmeniz çabalamanızın yetmediği alanlarda akışa teslim olmanızdır. Girişimlerinizde dikkatli olmalı ve kalıcılık aramalısınız.

Ev alım – satım işlemleri yapacaksanız alt planını inceleyerek atılımlar yapın. Kariyer yolculuğunuz açısındansa yeni adımlar atarken, önemli bir ortaklığınızı da bitirme kararı alabilirsiniz. Tüm bu süreçlerden geçerken, geçmişten bu zamana kadar gelişen ameliyat ve operasyonlara oldukça açıksınız.

Eski eş ve açık düşmanlarla uğraşmak zorunda kaldığınız pek çok konu da gündemde olabilir. Eğer ki boşanma sürecindeyseniz mahkeme süreçlerinizle ilgili önemli adımlar atabilirsiniz. Tüm bu süreçler kalbiniz boşsa sizi yeni bir ev alma süreci ve tanışacağınız yeni biriyle evlilik sürecine de götürüyor olabilir, yeter ki üzerinize binen yüklerinizden arının.

boğa burcu

Boğa burcu Ay Tutulması burç yorumları

Boğa burç yorumları: 8 Kasım’da gerçekleşecek Ay Tutulması ile kişisel olarak içinde bulunulan şartlarda bir nevi yeniden düzenleme ve sorgulama; bireysel hedeflerin ön plana alınması, ikili ilişkiler, evlilik ya da ortaklık gibi diğer kişilere karşılıklı kurulan bağlar üzerinde gelişen şartlarda yeniden yapılan birtakım düzenlemeler damga vuruyor olacak.

Yaşamınızın her alanında yaratıma geçebilirsiniz. Kendinize yapacağınız her tür yatırım destek görecektir. Yaşam koşullarınız, iş ve özel hayatınızdaki ertelenen konular gündeme geldiyse iyileştirmeye gayret edin. Harekete geçerek yenilikleri başlatabileceğiniz bir dönemdesiniz. Benliğinizi korurken ikili ilişki ve ortaklıklarda başarı elde edebileceğiniz bu dönemi doğru değerlendirin.

Hayatınızda kalbinizi dolduran biri varsa evlilik kararı alabilirsiniz. Evliliğiniz içerisinde onun ya da sizin aile büyüklerinizden sıkıntı yaratanlar olursa bazı konuları zamana bırakmak sizler için iyi olacaktır diyebilirim. Tayin, terfi ve kariyer yolculuğunuzla ilgili yer değişikliği yaşamak zorunda da kalabilirsiniz. Evli olanlar için sürpriz bebek kararları alınabilecek özel süreçlerden geçebilirsiniz.

Sağlığınıza her zamankinden çok daha fazla dikkat etmeli, vitamin mineral takviyesi ve kronik rahatsızlıklarınız için kontrollerinizi yaptırmalısınız. Kalbiniz boşsa, sürpriz tanışmalar ve evlilik kararı alacağınız önemli bir sene olabilir sizin için.

ikizler burcu

İkizler burcu Ay Tutulması burç yorumları

İkizler burç yorumları: 8 Kasım’da gerçekleşecek Ay Tutulması, geçmişten gelen konuların tekrar belirginleşmesi, sizin dışınızda gelişen durumlar, kadersel etkiler ve önemli değişimler yaratabilecek kararlar içeren bir süreci beraberinde getiriyor. Katı tutum, korku ve inançlarınızı sorgulamanız gereken bir süreç yaşayabilirsiniz. Daha fazla içe dönerek, tutulmayı arınmak için kullanabilirsiniz.

Günlük yaşamınız ve iş hayatınız açısından önemli değişim ve dönüşüm enerjilerinin aktive olacağını söyleyebiliriz. Tutulma sizin yaşamınızda baskı ve korkuların sona ereceği bir enerjiye gebedir. Dip korku ve kaygılara son vermek için bundan güzel bir zaman olamaz. Yaşam kalitenizi düşüren rutinler ve sağlık konusunda her şeyi tekrar gözden geçirin.

Özellikle kariyer ve hukuk konularıyla ilgili oldukça dikkatli olmanız gereken konular yaşayabilirsiniz. Gizli düşmanlar ve entrikalara açıkken, ağzınızdan çıkan kelimelerin üzerine on katarak anlatanlardan tutun da kariyeriniz ve işinizde gözü olan pek çok kişinin size zarar verecek olan davranışlarına açıksınız. Tüm bu süreçleri yaşarken hukuktan yana adımlar atmanız sizi uzun vadede koruyacaktır.

Eşinizin ailesinin de zor durumda olduğu konular gündeminizde olabilir. Onlara yardım ederek yanlarında olmayı denerseniz oldukça mutlu olursunuz. Ayrıca medya, eğitim ve yabancılar, yurtdışı konularında sıkıntı yaşadığınız konulara sabredin. Çalışma hayatınız aktifleşiyor, yeteri kadar emek verirseniz mucizevi olaylarla karşılaşmanız muhtemel. Ayrıca hayatında ikinci şansı arayanlar, uzak yolculuklar sırasında karşılaşacağınız yeni biri sizi çok mutlu edebilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu Ay Tutulması burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Ay Tutulması çevresel koşulları, arkadaşlar, arkadaş grupları üzerinde oluşacak etkiler bu alanda bazı yeniden yapılacak düzenleme gerekliliğini ön plana çıkaracak. Gelecek planlarınızı hayata geçirmek konusunda kadersel bir dönemdesiniz. Yaratıcı enerjinizi geleceğe dair planlarınızı gerçekleştirmeye aktarın.

Aşk-para konularında mantıklı ve dengeli davranarak olası gerginlikleri ertelemeyi değil, çözmeyi hedefleyin. Yeni gruplara dahil olurken bazı gruplardan ve kişilerden kopmaya, ayrışmaya başlayabilirsiniz. Ay tutulması sizi toplumsal konularda harekete geçmek konusunda da destekleyecektir.

Aşk konusunda sınavlar verirken, ruhunuzun yolculuğunu bulmak isteyeceğiniz özel bir döngüden geçmektesiniz. Felsefe, Astroloji, Psikoloji konularıyla kendinizi geliştirmek isteyecek ve kalabalık grupların içerisinde var olmak isteyeceksiniz. Bazılarınız için hayatında özellikle iki evlilik ya da iki ciddi beraberlik yaşayan kişilerin hayatına üçüncü şanslı birliktelik ya da evlilik yaşayacakları biri giriyor olabilir. Kimileriyse çocuk sahibi olacak ya da çocuklarının evliliği, kariyeri ya da hayalleriyle ilgilenecek.

Ay tutulması, sosyal anlamda aktifleşmenizi ve kabuğunuzun dışına çıkmanızı sağlayabilir. Hayatı yaşayış şeklinizi değiştiriyor, kendinize yeni hedefler koyuyor ve bazı döngüleri kırıyorsunuz. Kararlarınızın arkanızda durmak daha iyi sonuç almanızı sağlayacaktır. Arkadaşlık kriterleriniz değişebilir.

aslan burcu

Aslan burcu Ay Tutulması burç yorumları

Aslan burç yorumları: Ay Tutulması kariyer, meslek hayatı ve kişisel olarak hayat hedeflerimizde önemli değişimler arzusu, gerekliliği ve geleceğe yönelik kararlarla ilgili konuları gündeme getiriyor olacak. İş değişikliği ve gelir artışı konularında beklemediğiniz haberler alabilirsiniz. Olumsuzluğa odaklanmak yerine, değişimi kabul etmelisiniz. Kariyer ve statü alanlarında kadersel kararlar almanızın zamanı gelmiş olabilir.

Toplumsal imajınızı eskisinden daha fazla önemsediğiniz bir dönem. İş ve aile hayatınız arasında denge kurma konusunda artık uzmanlaştığınızı söyleyebiliriz. Tutulma bu konudaki yeteneklerinizi tekrar test edebilir. Bilinç altınızdan sahneye fırlamaya hazır egosal enerjiye izin vermeyin. Mesleki anlamda olgunlaşma ve yeterlilik gösteren Aslanlar tutulma ile haklarını talep edeceklerdir.

Kariyer yolculuğunuzda önemli atılımları yapmanız için şans ve fırsatlar olsa da eşinizin ya da açık düşmanlarınızın engelleri sebebiyle önemli zorluklar yaşayabilirsiniz. Bilgi ve tecrübeniz olduğu konulara odaklanmanız gerekirken, eksik olduğunuz konularla ilgili atılımlar sizi zorlayabilir ve yorabilir.

Bazı Aslan burçları bu süreç içerisinde evlilik yapabilir ve sürpriz hamileliklere açıksınız. Anne ya da babanızın önemli bir rahatsızlığı ya da anne- baba soyunuzdan gelenlerin rahatsızlıklarıyla üzülebilirsiniz, onlarla yakından ilgilenmeyi ihmal etmeyiniz.

başak burcu

Başak burcu Ay Tutulması yorumları

Başak burç yorumları: 8 Kasım’da gerçekleşecek Ay Tutulması fikirsel, iletişimsel ve eğitimsel konularda ortaya çıkabilecek yeni gelişmeleri gündeminize taşıyor olacak. Tutumlarınızı değiştirmek ve kabullenmekle ilgili sorunlarınızı çözüyorsunuz. Taşınma ve sorumluluk artışı gibi gündemleriniz hız kazanıyor. Kendinizle inatlaştığınız tüm konularda bir çözülme yaşayabilirsiniz.

Yakın çevrenizle ilişkilerinizi ve iletişiminizi gözden geçirin. Tekrar tekrar aynı konulara ve deneyimlere dönerek bir kısır döngü yaratıyor olabilirsiniz. Yeni eğitimler, seyahatler, kültürler ve inanç sistemleri ilginizi çekmeye başlayabilir. Yaşama değer katan ve insana hizmet eden her alanda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yeter ki bulunduğunuz dairenin dışına çıkmayı başarabilin.

Eğer ki yalnızsanız ikili ilişkiler adına hayatınıza kadersel bağlarınızın bitmediği yarım kalmış bir sevgili girebilir. Bu kişi eğer ki yeni biriyse, arka planda sakladıklarına çok dikkat etmeniz gerekiyor. Evlilik ya da beraberliği olanlarsa yanlış hikâyelerin içerisinde kalabilirler ve bu süreç onları boşanmaya doğru götüren bir döngünün arifesi olabilir.


Ev ve araba alım satımlarından kârlar elde edebilirsiniz. Eğitim ve medya alanında yaşadığınız deneyimler sizin istediğiniz yönde size destek verecek diyebilir. Bazılarınız hayatlarında ikinci şans, ikinci evlilik ya da nişandan ayrılma sonrasında hayatına yeni gelen biriyle ikinci kez mutluluğu yakalayabilir.

terazi burcu

Terazi burcu Ay Tutulması burç yorumları

Terazi burç yorumları: 8 Kasım’da gerçekleşecek Ay Tutulması maddi ortaklıklar, iş birlikleri, miras ya da benzeri alacak-verecek durumlarını odak haline getirecek. Miras ve alacak verecek konularında güzel haberler alabilirsiniz. Maddi kayıp yaşamanıza neden olacak konulara dikkat edin. Ani kararlar almaktan kaçınmanızda fayda var. Ayrıca maddi-manevi konularda başkalarından destek görebileceğiniz bir dönemde olacaksınız.

Şimdiye kadar tamamen kendi değerlerinize bağlı yaşamış olabilirsiniz. Ay tutulması, yeni değerler ve önem sıraları belirlemenize sebep olabilir. Alma verme dengesini kurabildiğiniz oranda tutulma sizi besleyecektir. Şimdiye kadar kendi kendinize yetmeye çalışarak kendinizi tüketmiş olabilirsiniz. Ne yapmak, ne yaşamak istiyorsanız söyleyin ve gerçekleşmesi için gelecek desteklere izin verin. Tüm senaryo sizin istediğiniz şekilde gerçekleşmeyebilir, ancak yeniliklere izin vermeden hayat güzelleşmeyecektir.

Gayrimenkul alıyorsanız özellikle borçlanmamaya, kredi, faiz ve giderlerinize dikkat etmeye oldukça özen göstermelisiniz. Beraberliğiniz ya da evliliğiniz bulunuyorsa dürüst ve hakkaniyetli olmak sizler için oldukça önemliyken, önemli hukuksal bir mücadeleniz ve alamadığınız haklarınız bulunuyorsa tüm bu süreçlerin içerisinden geçerken haklarınızın size teslim edileceği, özellikle miras ve nafaka konularından yana da şanslı etkiler altındasınız.

Aile soyunuzdan olan kişilerle daha yakından ilgilenmek oldukça önemli olmasının yanı sıra, onların sağlık sıkıntısı ve ameliyatları zihninizi yorabilir. Haklılığınızın ortaya çıkmasıyla maddi anlamda güvende hissedebilirsiniz. Miras ve alacak verecek konularında güzel haberler alabilirsiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Ay Tutulması yorumları

Akrep burç yorumları: Ay Tutulması evlilik ve benzeri türde ilişkiler ve diğer kişilerle iş alanı gibi konularda yapılan ortaklıklar; ayrıca dava halini almış konuları gündeminize getiriyor olacak. Hayatınıza yeni birini kabul etmedeki kriterleriniz değişebilir. İlişki konusundaki takıntılarınızdan sıyrılmanız sayesinde daha esnek bir hale gelebileceksiniz. Ekonomik anlamda iyileşirken güvenilir ortaklarınız sayesinde kazancınızı uzun vadeye taşıyabilirsiniz.

İkili ilişkiler, evlilik ve ortaklıklar Ay tutulmasında öne çıkacak konular olabilir. Ben ve biz sınırları açısından çizginizi yeniden belirlemeniz gereken bir dönemdesiniz. Biz demeyi başarabilen Akrepler için kadersel akitler ve sözlerden bahsedilebilir. Evlilik ve ortaklıklarda esneklik gösterilmesi gereken durumlar olabileceği gibi sürpriz gelişmeler yüzünüzü güldürebilir. Benliğinizin yok olacağından korku duymadığınız sürece başarılı ortaklıklar ve ilişkiler kurabilirsiniz.

Hayatınıza dair bazı gizlilikleri pek çok kişinin öğreneceği bir dönemin içerisinde olabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerle neleri paylaştığınıza çok dikkat etmeniz gerekiyor. Evlilik isteyip, bir türlü aradığını bulamayan Akrepler, uzunca süredir evlilik planları yapanlar evlilikle ilgili şanslı etkiler altında olacaksınız gibi görünüyor.

İlişkilere bakışınız değişiyor. Hayatınıza insan almadaki kriterlerinizi yenileyebilirsiniz. Takıntılarınızdan sıyrılmanız sayesinde daha esnek bir hale geliyorsunuz. Ekonomik anlamda iyileşirken güvenilir ortaklarınız sayesinde kazancınızı uzun vadeye taşıyabilirsiniz. Sağlıkla ilgili önemli süreçler atlatacak olabilirsiniz. Kontrollerinizi aman ihmal etmeyin.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Ay Tutulması burç yorumları

Yay burç yorumları: 8 Kasım’da gerçekleşecek Ay Tutulması çalışma hayatı, mesleki konular, sağlıkla ilgili konular ve düzenlemeleri ön plana çıkaracak. Çalışma koşullarınız ve beklentileriniz değişebilir. İş görüşmeleriniz sonuçlanabilir ve sorumluluklarınız yenilenebilir. Maddi olarak sizi mutlu edebilecek bu sürece zihinsel ve fiziksel anlamda hazır olun. Günlük yaşamınız değişen koşullar nedeniyle hareketlenebilir. Rutinin yıkılması konusunda verdiğiniz mücadelenin sonuçlarını alma vakti geldi.

İş hayatı ve arkadaşlarınızla yaşadığınız sorunlar gün yüzüne çıkabilir. Siz hayatınızın nasıl devam etmesini istediğiniz konusunda netleştikçe hayatın armağanları da netleşecektir. Ertelediğiniz pek çok şeyin tamamlanmasını sağlayabilirsiniz. Sağlığınıza beslenmenize de dikkat etmeniz gereken bu dönemde iç sesinizi daha dikkatle dinleyin. Dikkat konusu, temel korkularınızın esiri olma tuzağına düşmemek olabilir.

Paranıza pulunuza çok dikkat etmeniz gerektiğini, borç para verirseniz geri gelmeyebileceğinin farkında olun. Çalışma ortamınız değişiyor olacak. Veyahut uzun süredir beklediğiniz iş fırsatları ve mülakatlar sonucunda yerleştirilmeler yaşıyor olabileceksiniz. Akrabalarınızdan hasta biri bulunuyorsa onun kaybıyla ilgili bir deneyim yaşamanız da muhtemel bu süreç çürümüş bir beraberlik ya da evlilikten arınma süreci de olabilir sizler için.

Sağlık açısından oldukça iyi olsanız da kontroller, diyetisyen ya da bazen işin içinden çıkamadığınız psikolojik sorunların zeminine inmek için hekimlerden destek alabilirsiniz. Özetle başta sağlık sonrasında rutin hayatınız ardından da çalışma ortamı ile ilgili konularda sınava tabi tutulacaksınız. Bu konularda yeni bir dönemi başlatacak bir süreç var. Yani iş değişikliği, yer değişikliği, yeni bir dönem sizi bekliyor. Haliyle başlangıç yapmak için eskiyi bitirmek zorundasınız, bu da bir ayrılığı simgeliyor. Hatırlayın ki hayrınıza olacaktır.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Ay Tutulması yorumları

Oğlak burç yorumları: Ay Tutulması aşk, flört ya da benzeri türde ilişkiler, varsa çocuklar ve hobiler ayrıca spor çalışmalarını gündeme getirecek. Duygusal ve parasal açıdan kazançlı çıkacağınız girişimlerde bulunabilirsiniz. Hayallerinizi değiştirdiğiniz bu süreçte sıra dışı fikirlerinizi değerlendirmelisiniz. Aşk hayatınızda büyük değişiklikler yaşanabilir. Hayata daha geniş bir açıdan bakmayı başaran Oğlaklar için büyüme zamanı.

Sorumluluklarınız ve mevcut düzeniniz konusunda değişime açık hale gelmelisiniz. Toplumsal konulara yönelmek, sosyal hayata dahil olmak size iyi gelecektir. Kadersel ilişkiler ve bağlantılar kurmanızın mümkün olduğu bir dönemdesiniz. Kendinize daha hoşgörülü davranabilir, aşırı sorumluluk alarak ertelediğiniz pek çok şeyi önceleyebilirsiniz. Yaratıma geçeceğiniz alan sizi daha fazla sosyalleştirecek niteliklere sahip olsun. Dikkat konunuz yeni durumlara izin vermeye direnmemek olsun.

Aşk konusunda uzunca zamandır aradığını bulamayanlara, ben ne zaman ciddi bir beraberliğe başlayacağım diyenlere müjde, değerinizi bilecek bir eş adayı geliyor olabilir. Evli ve mutluysanız çocuklarınızı ilgilendiren pek çok konu belki de çocuk sahibi olacağınız güzel enerjiler sizinle olacak. Hukuksal konularla ilgili olan sıkıntılara dikkat ederken, belki para kayıplarınız olabilir, biraz dikkatli olmak önemli. Maddi konular, ev alım satım işlemleri, yer ve yerleşim yerinizi değiştirmek isteyeceğiniz pek çok konu gündeminizde olacak gibi görünüyor.

Özetle bu tutulmanın etkisi ikili ilişkiler ve finansal konular üzerine olacaktır. Dolayısıyla sürpriz bir şekilde ekstra kazançlar, sevgiliden yana mutlu olmak, çocuk isteyenlere çocuk müjdesi elde edeceğiniz bir süreç olacaktır. Tabii ki haritalarınız etkisi toprak ve su ağırlıklı ise olumlu olacak bu deneyimleriniz. Ateş ve hava ağırlıklı ise bu konularda olumsuz durumlar deneyimleyeceksiniz. Ancak bu da sizi değiştirecek, dönüştürecek.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Ay Tutulması burç yorumları

Kova burç yorumları: 8 Kasım’da gerçekleşecek Ay Tutulması ailevi konular, ev ve yerleşimle ilgili konular, aile büyüklerini içine alan durumları gündeme getiriyor olacak. Yaşantınızda önemli değişiklikler yapabilirsiniz. Özellikle evlilik ya da iş değişikliği gibi konulardan doğan taşınma ve yer değişikliği durumları sizi etkileyebilir. Kendinizi keşfederek evlilik ve aile kavramına bakışınızı değiştirebilirsiniz.

Aile, yuva kavramlarının öncelik kazandığı bir tutulma enerjisi deneyimleyeceksiniz. Temel motivasyonunuz iç dünyanızı yansıtan bir yaşam kurmak olmalıdır. İş hayatınızın yaşam kaliteniz üzerindeki etkilerini gözden geçirin. Akışa bıraktığınız her ne varsa güzel sonuçlar doğurabilir. Bilinçaltınızdaki hayalet korku ve kaygılarla yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Enerjinizi klişeye düşmekten korkmak yerine, özgün bir aile ve kariyer hayatı yaratabilmek için kullanın. Dikkat konunuz geçmişe değil geleceğe odaklanmak olsun.

Aile kökleriniz ve kardeşleriniz, uzak akrabalarınızın etkilendiği pek çok olayı yaşayabilirsiniz. Kalbi boş olanlar, evlilik yapabileceği adımlar atabilir. Ancak karşılarına çıkan kişilere tutulurlarken, arka planda bu kişinin görünmeyen yönlerinin varlığını sonradan öğrenebilirler ya da eski beraberliklerinden haberler alabilir.

Yabancılar ve yurt dışından destek alabilirsiniz. Emeklilik haklarının peşinde olanlarsa emeklilik haklarını alabilirsiniz. Özetle bu tutulma aşk, yuva temaları, aile ve aile büyükleri, miras, gayrimenkul alım-satım konularına odaklanıyor. Bu konularda değişimleri kadersel bir şekilde deneyimleyeceksiniz. Artık karar vere zamanı sizler. için. Birtakım bitişler yaşanacaktır. Evlilik- ayrılık kararları, ev alım- satım, iş birlikleri- feshi gibi farklı durumları yaşayacaksınız. Her ne olursa olsun sizin hayrınıza olacak bir dönüşüm.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Ay Tutulması yorumları

Balık burç yorumları: Ay Tutulması yakın çevre kişileri, kardeşler, kardeşlerin hayatlarında konular ve anlaşmalar, sözleşmeler gibi durumlar ve koşulları ön plana çıkarıyor. Duygusal anlamda olumlu tanışmalar yaşanabilir ve aşk hayatınız hareketlenebilir. İlgi alanlarınızdan bağımsız yürüttüğünüz bir çalışma hayatınıza dahil olabilir. Projelerinizi genişletme imkânı buluyor ve maddi kazanımlar elde ediyorsunuz.

Ay tutulmasında gündeminiz yakın çevreyle ilişkiler olabilir. İletişim konusuna hassasiyet göstermeniz ve kendinizi doğru ifade etmeniz gereken bir dönem. Uzun zamandır ertelediğiniz yurt dışı bağlantılı yatırım ve eğitimlerle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Siz yakın çevreye bağlı ve bağımlı olduğunuz alanları gözden geçirin. Uzun zamandır dar bir alanda kısıtlı şartlarda yaşamaya devam ettiniz. Şimdi genişleme ve büyüme zamanı. Dikkat konunuz hayal gücünüze güvenmek olsun.

Aşk ve sevgi konularından yana kalbiniz boşsa flörtler kapınızda, ancak geçmişle ilgili durumlar bitti mi yoksa siz bu beraberliğe ne kadar hazırsınız onu bireysel haritanız gösterecektir. Ayrıca, kardeşlerinizin hayatında da önemli güzellikler olacak bir süreçten geçmektesiniz. Taşınma ve tayin konularınız hız kazanacak.


Özetle size dost bir tutulma olacak. Dolayısıyla yakın çevrenizle alakalı güzel haberler alıp sevineceğiniz bir sürecin arifesindesiniz. Mental anlamda kendinizi iyi hissedeceksiniz, enerjiniz yükselecek. Aynı zamanda yeni iş fırsatları, iş sözleşmeleri, bolluk ve bereket enerjileri size akacak.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.