Astroloji: Aralık 2022 aylık burç yorumları

Astroloji: Aralık 2022 aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

aralık burç yorumları

Astroloji: Aralık 2022 aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık aylık, haftalık, günlük burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu Aralık 2022 burç yorumları

Koç burç yorumları: 8 Aralık Dolunayı size en çok inançlarınız, fikirleriniz ve yakın çevre ilişkileri alanında etki edecek. Özellikle işle ilgili beklenmedik haberler alabilirsiniz. Ancak bu dönemde özellikle ani çıkış yapmaktan, otorite figürleri ile inatlaşmalardan, gerginliklerden uzak durmanız gerekiyor. İletişim şeklinize dikkat etmelisiniz. Hedef odaklı konuşmalısınız. Bir diğer yandan kendinize olan güveninizi kaybetmeyin. Bu sayede ilerleyebileceksiniz.


Kendinizle ve dış dünyayla kurduğunuz iletişimi düzenlemek dolunay ödevleriniz arasında. İletişim araçlarını etkin olarak kullanmak, hayatınızın bundan sonrası için önemli bir gerekliliktir. Bu adımın faydalarını çeşitli alanlardaki eğitim ve ticari alışverişlerde oldukça fazla göreceksiniz.

Bu ay kariyer evinize geçiş yapacak olan Merkür’ün hızıyla 7 Aralık itibariyle yeni bir sektöre giriş yapabilir, teklif alabilirsiniz. Uluslararası alanda kendinizi gösterebileceğiniz bir dönem. İkili ilişkilerinizde ani evlilik teklifi ile soyadınıza yeni bir soyadı eklenebilir. Merkür’ün Oğlak Burcuna geçişi kariyerinizle ilgili plan programlarınızı gözden geçirmenize vesile olabilir.

10 Aralık itibariyle Venüs de Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Kariyerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş hayatımızda parladığımız, takdir gördüğümüz, üstlerimiz tarafından fark edildiğimiz bir dönemdeyiz. Uzun süredir beklediğimiz bir terfi söz konusu olabilir. Ya da bir süredir beklediğimiz bir iş fırsatı önümüze çıkabilir.

22 Aralık itibariyle Güneş, Oğlak burcunda transit yapmaya başlıyor. Sosyal statünüz konusunda (kariyer veya evlilik gibi sosyal statüye etki eden her durum) sorumluluk sahibi veya hırslısınız. Bu alanda her türlü ağır yükü omuzlayabilirsiniz. Yaratıcı enerjinizi kullanırken bunu bir sistem dahilinde yapmaya çalışırsanız kendinizi tüketmemiş, uzun vadeli kullanılabilir bir enerji yaratmış olursunuz. Sosyal statünüz konusunda prensip sahibi olup olmadığınız sıklıkla test edilecek ve siz her çıtayı aştığınızda daha zorlu bir ödev sizi bekliyor olacak. Sosyal statünüz konusunda etik ve doğru davranışlara sahip olmayı, bu alandaki mükemmelliği öğrenmeniz gerekiyor.

23 Aralık’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Kariyer alanınızda yeni bir yapılanmaya doğru yol almaya hazırlanıyorsunuz. Var olan işinizle ilgili ya da yeni bir fırsatla ilgili süreçlerinizi çok iyi gözlemleyin. Bugünden sonra bazı şeylerin eskisi gibi olmadığını, olmayacağını fark edeceksiniz. Alacağınız kararlar, başlatacağınız yeni organizasyonlarla toplumda güneş misali fark edilip aydınlık ve ilham vereceğiniz günlerin kapısı aralanıyor.

boğa burcu

Boğa burcu Aralık 2022 burç yorumları

Boğa burç yorumları: Boğa burçları 8 Aralık’ta gerçekleşecek Dolunay’dan özellikle sahip oldukları, kendi parası, değerleri üzerinden etki alacak. Ticaret veya hukuk alanlarında hiç beklemediğiniz gelişmeler olabilir. Bu dönemde gizli düşmanlıklar da ortaya çıkabilir gibi görünüyor. Bu dönemde fanatizmden uzak durmak, kendi merkezinizde kalmanız gerekiyor. İşinize odaklanırken herkesin faydasını gözetmelisiniz. Bu sayede kazançlarınızı geliştirme fırsatı yakalayacaksınız.

Şimdiye kadar özellikle maddi konularda fazla esnek davranmış olabilirsiniz. Maneviyata daha derin anlamlar yüklemenize itirazım olamaz, ancak mana-madde arasında ayrımın kalmadığı dönemlerden geçmekteyiz. O sebeple maddi konularda da kendinize haksızlık etmediğinizden emin olun.

7 Aralık’ta Merkür’ün Oğlak Burcuna geçişiyle birlikte yarım kalan eğitimlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Ya da yeniden eğitim almakla ilgili kendinizi sistematize edebilirsiniz. İş seyahatiniz neticesinde yapacağınız sözleşmelerin size kar getirmesi olası bu dönem. Başka bir ülkeye göç ya da şehir değişikliği olası. Aynı zamanda bir eğitim neticesinde alacağınız sertifika ile çok büyük başarılar elde etmeniz mümkün.

10 Aralık itibariyle Venüs de Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Yurt dışı eğitimler, seyahatler, akademik fırsatlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimizi geliştirmek için yeni fırsatlar elde edebiliriz. Kariyerimiz için gerekli bir alanda yeni bir eğitim alabilir, iş nedeniyle sık sık yurt dışına seyahat planlayabiliriz.

22 Aralık itibariyle Güneş, Oğlak burcunda transit yapmaya başlıyor. Yaşam felsefeniz ve inançlarınız konusunda sorumluluk sahibisiniz. Soyut konulara ve toplumsal inançlara bilimsel açıdan yaklaşabiliyorsunuz ve prensiplerinizi başkaları kolay kolay bozamıyor olmalı. Yaşam felsefenizi kurarken adım adım gitmeli ve hırsa kapılmamalı, her şeyi uzun vadeli düşünmelisiniz. Yaşam felsefeniz ve inançlarınız sıklıkla test alanı olacak. Siz bu alandaki çıtayı her aştığınızda umutlarınızı veya inancınızı tüketen yeni bir sınavla karşılaşacaksınız. Bu alanda mükemmel davranabilmeyi öğrenmeniz gerekiyor.

23 Aralık’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Yaşam felsefenizde değişime uğraması gereken düşüncelerinizi artık yıkmanız gerektiğini net bir şekilde görüyorsunuz. İlişkileriniz ve maddi kaynaklarınızla ilgili beklediğiniz haberler kulağınıza gelebilir. Yaşayacağınız tüm gelişmeler kendinizi yeniden keşfedeceğiniz ipuçlarını da beraberinde getirecektir. Kapınızı ve ufkunuzu açık tutun. Bu hali fazlasıyla seveceksiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu Aralık 2022 burç yorumları

İkizler burç yorumları: 8 Aralık Dolunayı sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Bu nedenle en çok etki alacak burçlardan biri sizsiniz. Bu dolunay sizin ikili ilişkiler alanınızda gerçekleşiyor. İsteklerinize odaklanacaksınız. Bir ilişkiniz varsa krizler yaşayabilirsiniz. Ancak olaylara daha iyimser yaklaşmanız gerekiyor. Geniş düşünmek size çıkış yolunu daha rahat gösterecek.

Kendiniz olmanıza, istediğiniz gibi yaşamanıza engel olan ne varsa geride bırakabilirsiniz. Evlilik ve iş ortaklarınızla ilgili her konuda yenilenmeye ve yeni adımlar atmaya hazırlıklı hale gelmelisiniz. Kendinize ve iş birliği içinde olduğunuz kişilere adaletli davrandığınız oranda hayattan destek göreceksiniz.

7 Aralık’ta Merkür’ün Oğlak Burcuna seyriyle al-ver dengenizin hesabını tutma eğilimleri gösterebilirsiniz. Hesap kitap yapmak isteyebilir, yıllık planda kayıp ve kazançlarınızı gözlemlemek gerekebilir. Masraflarınıza istinaden ek kredi çekimleri yapmış olabilirsiniz. Dolayısıyla ödemelerinizi ön plana alarak bütçenizi yeniden düzenleyeceğiniz bir süreç. Bu dönem temkinli davranarak harcamalarınızı kontrol altına alacaksınız.

10 Aralık itibariyle Venüs de Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Ortak kaynaklar ve eşimizin parası gibi konular ön plana çıkacaktır. Ortak kaynaklarımız akıllıca hamlelerimiz ile çoğalabilir. Eşimizin kazancında artışlar olabilir. Eşimiz ya da ortağımız ile yeni bir yatırıma girişebiliriz. Uzun zamandır bizi uğraştıran finansal bir sorun bu dönemde çözüme kavuşabilir.

22 Aralık itibariyle Güneş, Oğlak burcunda transit yapmaya başlıyor. Başkalarının size verdiği konusunda sorumluluk hissediyorsunuz, bu durum aslında sanki tüm gözler üzerinizdeymiş gibi hissetmenize yol açar. Başkalarının size güvenip güvenmediği önemli bir çalışma alanı sizin için. Bu konuda sıklıkla test edileceksiniz. Başkalarını suistimal edebilmeniz için tüm kapılar önünüzde açılacak ve siz sürekli doğru davranıp bir çıtayı aştığınızda sizi adeta mecbur bırakan sınavları da vermek zorunda kalacaksınız. Başkalarının size verdiği değer ve maddi/manevi size açtıkları kredi konusunda mükemmel olmayı öğrenmeniz gerekiyor.

23 Aralık’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Ekonomik koşullarınız ve kendi içinizde halletmeye çalıştığınız konularla ilgili alacağınız kararlar için gereken gücü kendinizde bulacaksınız. İsteseniz de istemeseniz de bir adım atmak ve bunun devamını getirmek süreci sizin adınıza iyileştirecektir. Bu sayede şansınızın dönmeye başladığını görebilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu Aralık 2022 burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 8 Aralık Dolunayı sizi daha çok elinizde olmayan, dış faktörlere dayalı ve sizin dışınızda gelişen olaylar konusunda etkileyecek. Bu dönemde özel hayatınızla ilgili saklı kalmış bazı olayları, konuları öğrenebilirsiniz. Daha kabullenici ve objektif olmayı başarabilirseniz, kendinizi daha hissedeceksiniz. Detaylara takılmak yerine resmin geneline bakın. Çıkış yolu orada!

Hayatta sıkışmış hissetmenize sebep olan her türlü kaygıdan uzaklaşabilmelisiniz. Artık bağımlılıklar değil, gerçek bağlılıklar sizi güvende hissettirecektir. İş ve çalışma ortamınız dahil günlük hayata dair her konuda değişim başlayabilir. En derin korkularınızla başa çıkabildiğinizde en büyük ödüllere erişebilirsiniz.

7 Aralık’ta Merkür’ün Oğlak Burcuna geçişiyle evlilik, ortaklık alanlarında daha kuralcı yaklaşımlara sevk edebilir. İkili ilişkilerinizde güçlü bir sürecin içine giriş yapıyorsunuz. Bu dönem sizin için çifte mutluluk verebilir, keyfini sürün. Evlilik teklifi kapınızda olabilir bu ay.

10 Aralık itibariyle Venüs de Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Evlilik ve ortaklık ilişkilerimiz ön plana çıkacaktır. Her konuda eşimizin ve ortağımızın desteğini görebiliriz. Güçlü kişiler hayatımıza girebilir ve bu kişiler iş hayatımızda bize yardımcı olabilir. Eşimiz, bu zamana kadar adım atmaya çekindiğimiz konularda bizi cesaretlendirerek, hareke geçmemizi sağlayabilir.

22 Aralık itibariyle Güneş, Oğlak burcunda transit yapmaya başlıyor. Herkes için sorumluluk hissetmek ve bu yolla başkalarının sorumluluklarını da üstlenmek zorunda kalmak. Kendinize karşı da sorumlu olmanız gerektiğini unutmayın. Başkalarının üzerinize getirdiği yükler siz doğru davranmadıkça artacak ve açık düşmanlarla karşılaşacak, belki de kimsenin sizin onlara olduğu kadar size karşı sorumluluk hissetmediğini anlayacaksınız. Bu durum sizi de başkalarına karşı bir bilinçaltı savunma mekanizması yoluyla düşman haline getirebilir. Başkalarıyla ilgili sorumluluk duygunuzu ve etik anlayışınızı mükemmelleştirmeniz gerekiyor.

23 Aralık’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Uzun süren ve engellerle dolu koşunun sonuna geldiniz ve artık gururla bitiş çizgisindesiniz. Bu çizginin diğer tarafında dış görünüşünden ilişkilerinize kadar hayatınızı büyük ölçüde etkileyen her konuda ödüllerinizi almaya başlayacaksınız. Kalbinizin bir başka atacağı günler size göz kırpıyor.

aslan burcu

Aslan burcu Aralık 2022 burç yorumları

Aslan burç yorumları: 8 Aralık Dolunayı Aslan burçlarını sosyal çevre alanıda etkiliyor. İş arkadaşlarınız veya para kazanma alanlarınız nedeniyle bir araya geldiğiniz kişilerle farklı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sakin kalmaya gayret etmeniz gerekiyor. İletişimde adil olma yoluna gitmelisiniz. Böylece hem iş hem de sağlık yönünden daha rahat edeceksiniz.

Kalabalık gruplar ve yakın arkadaşlarınızla zaman geçirmek yaşadığınızı hissetmenizi sağlıyor. Şimdi, geleceğe yönelik sağlam planlar yapmak ve bunları hayata geçirmek için önemli bir zaman dilimindesiniz. Toplumsal faaliyetlere de katkı sunmaya devam ederek geleceğinize dair büyük adımlar atabilirsiniz.

7 Aralık’ta Merkür’ün Oğlak Burcuna geçişiyle daha sistematik çalışma isteğine bürünebilirsiniz. Her şeyi vaktinde hazır görmek isteyebilirsiniz. Rutin hayatınızda sağlayacağınız düzenin de belirli kuralları olması gerektiği kanaatine varabilirsiniz. Bu ay işyerinizi ya da evimizi taşımakla ilgili bir yoğunluk yaşamanız olası. Aynı zamanda sağlıkla ilgili yeni bir beslenme şekli ya da diyete başlayacağınız zamanlar.

10 Aralık itibariyle Venüs de Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş yeri koşullarımızda iyileşmeler olabilir. Daha şık, daha prestijli bir ofise taşınabiliriz. İş arkadaşlarımız ve altımızda çalışan kişilerden destek görebiliriz. Çok keyif alacağımız bir projeye dahil olabiliriz. Sağlık konularında daha disiplinli olacağımız bir dönemdeyiz.

22 Aralık itibariyle Güneş, Oğlak burcunda transit yapmaya başlıyor. Klasik astrolojide Aslan’ların organizasyon ve liderlik yeteneğine sahip olduklarının söylenmesi aslında Oğlak burcunun çalışmalar evi olan 6’ya düşmesinden kaynaklanıyor. İş ve düzen adına (veya meslektaş, iş arkadaşları) sorumluluk hissetmek ve ağır yüklerin üstesinden gelebilmek. Siz çalışmalarınızda veya organizasyonlarınızda, kurduğunuz sistemlerde çıtayı aştıkça bu alanda yeni bir sınav geliyor olacak. Mükemmelliği öğrenmeli ve tüm çalışmalarınızı uzun vadeyi kapsayacak şekilde adım adım yapmalısınız.

23 Aralık’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. İçinde “yeni” mesajı bulunduran her şeye açık olacağınız bu dönemde, güzel olduğunuza inandığınız her şeyi başlatabilirsiniz. Yeni ayla birlikte sağlığınız ve günlük telaşınızla ilgili alıştığınız düzenin dışına çıkıyorsunuz. Bu sayede var olan problemleri de kavuşturuyorsunuz. Zaten hayatınızın bundan sonraki dönemi alışkanlıklarınızı büyük ölçüde değiştirecekti. Siz bu konuda ilk adımı atan olduğunuzda kazanan olacaksınız.

başak burcu

Başak burcu Aralık 2022 yorumları

Başak burç yorumları: 8 Aralık Dolunayı’ndan en fazla etki alacak burçlardan bir diğeri de sizsiniz. Bu dolunay sizi kariyerinizi, toplumsal alanlardaki görevleriniz, statünüz yönünden etkiliyor. Aldığınız sorumluluklarda riskli kararlar almaktan kaçınmanız gerekiyor. Yeri geldiğinde esnek olmalı ve planları değiştirmelisiniz, aynı planda ısrarcı olmamalısınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle veya çalışanlarınızla işbirliği içinde olursanız kazançlı çıkacaksınız.

Bir kariyer planınız ve bu planı hayata geçirebilmek için bir stratejiniz olmalı. Hayatınıza evde saklanarak devam edemezsiniz. Başlayan süreç, iş-statü konusuna öncelik vermenizi zorunlu hale getiriyor. Toplumsal imajınızın ne şekilde biçimlenmesini istediğinize karar vererek harekete geçin.

7 Aralık’ta Merkür’ün Oğlak Burcuna geçişiyle hobileriniz ve yaratıcılığınızı ön plana çıkartacak konulara daha çok eğilebilir ve kararlı bir tutum içerisine girebilirsiniz. Aşktan yana sevineceğiniz, evliyseniz bebek kararı alacağınız zaman dilimleri. Bununla birlikte tatil ve eğlenceye yönelik bir süreç geçireceksiniz.

10 Aralık itibariyle Venüs de Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Hem aşk hem de işle ilgili daha ciddi ama yine de hayattan zevk aldığımız bir dönemdeyiz. Hobi olarak başladığımız bir projeyi, etrafımızda hayranlık uyandıran bir işe dönüştürebiliriz. İşimizi eğlenceli bir aktivite olarak görebiliriz. Hayatımızda uzun vadeli bir ilişki başlayabilir. Çocuklarımızla ilişkilerimizi sağlamlaştırabiliriz.

22 Aralık itibariyle Güneş, Oğlak burcunda transit yapmaya başlıyor. Kendinizi ifade etmek, sevgi ve aşk konularında sorumluluk hissediyor ama bunu çoğunlukla “bir prosedürü takip etmek” şeklinde yapıyor, bu alandaki soyut konulara adapte olamıyor olabilirsiniz. Aşk ilişkileriniz, çocuklarınız, mutluluk, motivasyon durumunuzla ve kendinizi ifade konularıyla sınanacaksınız ve siz her seferinde doğru davranmayı seçtiğinizde önünüze bir başka sınav daha gelecek. Bu alanlarda mükemmel olmayı öğrenmelisiniz.

23 Aralık’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Yapabildiklerinizden güç alarak kendinizle ilgili yepyeni keşiflere yol alabilirsiniz. Fark ettiklerinizi unutmamalısınız. Yeteneklerinizi konuşturacağınız yeni alanlara yönelin. Devamlılığını getireceğiniz her güzel şey, aşk hayatınızda da bazı sorunları çözmeniz için size ipucu verecektir.


terazi burcu

Terazi burcu Aralık 2022 burç yorumları

Terazi burç yorumları: 8 Aralık’ta gerçekleşecek Dolunay’da hayata bakışınız, yurtdışı bağlantılı işler, hukuki ve akademik konularla ilgili etki alıyorsunuz. Uzak akrabalarınızdan veya uzaklarda yaşayan yakınlarınızdan beklenmedik haberler alma olasılığınız var. Aile içinde fikirleriniz konusunda ısrarcı ve dayatmacı olmayın. Bu türde davranan kişilerle tartışmalardan uzak durun. Olaylara yaratıcı çözümler getirmeye çalışmanız ve işin keyifli yanlarından bakmaya çalışırsanız kendinizi daha hissedecek ve daha iyi sonuçlar alacaksınız.

Bu hayatta en çok kendinize adaletsiz davranmış olabilirsiniz. Şimdi, yeni bir bakış açısında ve yaşam biçimini devreye almaya ihtiyacınız var. Sahip olduğunuz elastikiyetin sizi gerçek hayallerinize doğru taşıyacağını fark edeceksiniz. Yaşama yüklediğiniz anlam değiştiğinde, kendinizi daha değerli ve başarılı hissedeceğinize eminim.

7 Aralık’ta Merkür’ün Oğlak burcundaki seyri mahkeme konularıyla ilgili sonuçları alacağınız bir süreci gösteriyor. Aile içerisindeki otoritenizi geri kazanabilir ve artık kendi kurallarınızı uygulamak istediğinizden dem vurabilirsiniz. Bununla birlikte ev ve yuva konularında yeni sözleşme, ev taşıması, aile büyüklerini ziyaret gibi konular söz konusu. Aile büyükleriniz ve eşinizle olan iletişimde diliniz sevgi olsun.

10 Aralık itibariyle Venüs de Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Ailemizle, evimizde huzurlu zaman geçirebileceğimiz bir dönemdeyiz. Geleneksel aile toplantıları yapabilir, aile büyüklerimizle bir araya gelebiliriz. Bir aile büyüğü bize çok yararlı bir tavsiye ya da destek verebilir. Evle ilgili maddi olarak rahatlığa kavuşabiliriz. Bütçemizi en ideal şekilde idare edebileceğiz.

22 Aralık itibariyle Güneş, Oğlak burcunda transit yapmaya başlıyor. İç dünyanız, bilinçaltınız ve aileniz konusunda sorumluluk hissediyor, ağır yükler taşıyabiliyor ama kendinizi en yakınlarınızla rahat hissetmek adına tam anlamıyla adapte olamıyorsunuz. Belki de bu yüzden kendiniz yerine başkalarına sürekli sorumluluk yüklüyor olabilirsiniz. Duygu durumunuzu kontrol etmeli ve güvenli alan algısıyla gerçek aidiyet hissini ayırt edebilmelisiniz. Aile yaşamınız ve gerçek iç dünyanızı tanıma konusunda mükemmel olayı öğrenmelisiniz.

23 Aralık’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Aile meclisinde var olan sorunları çözüme kavuşturuyorsunuz. Daha sıkı tutunacağınız, yaşam alanlarınızda da bu yönde değişikliklere gideceğiniz bir dönemdesiniz. Çünkü artık yıpranmış olan hiçbir şeye yer kalmıyor hayatınızda. Evdeki bu rahatlık hissi, iş hayatınıza da pozitif şekilde yansıyacak ve eskiye oranla daha ılımlı bir tutum sergileyebileceksiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Aralık 2022 aylık yorumları

Akrep burç yorumları: Akpep burcu 8 Aralık Dolunayında giderler, borçlar, paylaşımlı paralar ve korkularınız ile sınanabilirsiniz. Beklenmedik krizler çıkabilir, bunları çözmeniz gerekebilir. Örneğin yakın çevrenize mali konularda destek olmanız gerekebilir. Bu dönemde ikili ilişkiler alanında kendinizi çok güvende hissetmemeniz olası. İletişim şekliniz daha dengeli ve var olan dengeleri de gözetecek şekilde olmalı. Bu sayede ikili ilişkiler alanında daha rahat edeceksiniz.

Dolunayın sizin için anlamı, müşterek değerlere sahip olduğunuz kişilerle bir araya gelebilmek olacaktır. Yepyeni maddi ve manevi değerlere sahip olmanızı sağlayacak çeşitli iş birllikleri içine girebilirsiniz. Kuracağınız ruhsal, duygusal, zihinsel ya da fiziksel bağlantılar geleceğinizi etkileyecek öneme sahip olabilir.

7 Aralık’ta Merkür’ün Oğlak Burcuna geçişiyle iletişimde “Söz senettir” diyecek ve “Sözünün eri” olacaksınız. Size iyi gelecek bir dönem başlıyor. Aynı zamanda kısa bir yolculuk da gündemde. Kardeşlerinizden gelecek olan maddi, manevi güzel destekler alacaksınız.

10 Aralık itibariyle Venüs de Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Yakın çevremiz, kardeşlerimiz, kısa yolculuklarla ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Uzun zamandır görmediğimiz akrabalarımız ile bir araya gelebilir, kardeşlerimiz ile ciddi ama bize yarar sağlayacak konuşmalar yapabiliriz. Bu dönemde, sık sık işle ilgili çok zevk alacağımız kısa yolculuklar yapabiliriz. Sözleşmeler ve yeni anlaşmalar konularında şanslıyız.

22 Aralık itibariyle Güneş, Oğlak burcunda transit yapmaya başlıyor. Yakın çevre algınız ve gözlem gücünüz en ağır konuları bile kaldırabilecek güçte. Bu nedenle en ağır sınavları da gündelik yaşamınızda yakın çevreniz yoluyla vereceksiniz. Bu, kardeşlerinizle olan diyaloglarınız olabileceği gibi komşu ilişkileri veya kısa yolculuklarla da ortaya çıkabilir. Sözleriniz ve fikirleriniz üzerinden de sorumlu olduğunuzu bilmeniz gerekiyor. Zihninizin her olay için veya her insan için standart bir prosedüre bağlı kalmamasına, esnek kavramlar da geliştirebilmesine dikkat etmeniz gerekiyor. Söylem ve fikirlerinizi mükemmelleştirmelisiniz.

23 Aralık’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Sevdiğiniz ve seveceğiniz bir üslup belirleyerek hayatınızın geri kalanını bu şekilde devam ettirmeye hazırlanıyorsunuz. İletişim temelli değişikleriniz vazgeçemeyeceğinizi düşündüğünüz her şeyle sizi karşı karşıya getiriyor. Neyi bırakıp neyi tutacağınız, nasıl tutacağınız sorularına alacağınız cevaplar size rahat bir nefes, geniş bir ufuk sağlayabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Aralık 2022 burç yorumları

Yay burç yorumları: 8 Aralık Dolunayı karşıt burcunuz İkizler’de gerçekleşiyor. Bu dolunaydan en fazla etki alacak burçlardan biri de sizsiniz. Bu dolunay sizin ortaklıklar ve ikili ilişkiler alanında gerçekleşiyor. Sahip olduklarınızı, sahip olduğunuzu düşündüğünüz şeyleri sorgulayabilirsiniz. Maddi konularda beklenmedik gelişmeler var. Aşk hayatında ise daha somut sonuçlar istediğiniz bir dönemdesiniz. Bu nedenle bu alanlarda karşınızdaki insanla çatışmaya girebilirsiniz. İletişimde esnek davranmalısınız. Böylece daha olumlu sonuçlar alabileceksiniz.

İkili ilişkiler açısından yeni kararlar alacağınız ve farklı bağlar kuracağınız bir döneme girmiş olabilirsiniz. Sizin evlilik ve ortaklıklar açısından fikri ve fiziki bir değişime hazır olmanızı önerebilirim. Şu an başlayan her türlü ilişkinin geleceğiniz üzerinde etkin olacağını düşünüyorum.

7 Aralık’ta Merkür’ün Oğlak Burcuna geçişi kendi kişisel değerlerinizi ön plana çıkarmanıza vesile olabilir. Bugüne kadar kazanç kapılarınızdaki hakkınızı talep etmemiş olmanız, bugünden sonra da etmeyeceğiniz anlamına gelmemeli. Finansal anlamda size ek gelir sağlayacak yeni bir gelir kaynağına ulaşacağınız bir dönem olabilir.

10 Aralık itibariyle Venüs de Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde para adeta elimizde üreyebilir. Finansal açıdan şanslı bir dönemdeyiz. Mevcut işimizde bir maaş artışı için patronumuzla konuşmanın tam sırası. Gelirimizde bir artış meydana gelebilir. Maddi olarak kendimizi güvende hissedebiliriz.

22 Aralık itibariyle Güneş, Oğlak burcunda transit yapmaya başlıyor. Yani Güneş 2’nci evinize düşüyor. İkinci ev bir kişinin kullandığı tüm fiziksel ve zihinsel güçlerin evidir. Bu yüzden aslında Oğlak burcuna çok uzak değilsiniz. Öğrenmeniz gereken sorumlulukların ağırlığı nedeniyle onlardan kaçmamak veya kısa vadeli pratik çözümler üretmek yerine, sorumlulukları uzun vadeli gelecek planlarıyla çözmeye çalışmak gerekiyor. Hemen her konuda mükemmelleşmelisiniz.

23 Aralık’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Yeni insanlar, yeni koşullar, yeni çevreler temaları sizi daha önce olmadığınız kadar mutlu olacağınız günlere hazırlıyor. Bu yeni isteğiyle, hayatınızı yeniden yapılandırıyorsunuz. Buna yaşam alanınız da dahil. Tek başınıza vereceğiniz kararlarla çevrili bir yaşam stili belirliyorsunuz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Aralık 2022 aylık yorumları

Oğlak burç yorumları: Oğlak burçları 8 Aralık Dolunayı’nda sağlık ve çalışma ortamı ile ilgili alanlarda etki alıyor. Bu alanlarda direkt sizin içinde olduğunuz ilginç gelişmelere şahitlik edebilirsiniz. Aile içinde kırıcı konuşmalardan veya buna ortam hazırlayabilecek durumlardan kaçının. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler olabilir. Kazançlarınıza odaklanmanız gereken bir dönemdesiniz. Böylece iş hayatında olumlu sonuçlar elde edeceksiniz.

Yaşamınızın büyük bölümü iş ve çalışma ortamında geçiyor olmalı. Hayatınızı olumsuz etkileyecek oranda işe gömülmediğinizden emin olmanız önemlidir. Günlük hayatın sorumluluklarını yerine getirmekten yorulmuş olmanız muhtemeldir. Şimdi, kendinize nefes alacak zaman açmak rutini yeniden yapılandırma vakti.

7 Aralık’ta Merkür’ün sizin burcunuza geçişiyle kendinizden daha emin konuşmalar içerisinde bulunabilirsiniz. “Ben her şeyin üstesinden gelebilirim, kimseye ihtiyacım yok” diyebilir yersiz ego savaşlarına girebilirsiniz. Bu süreçte bir iş teklifi almanız olası. Aynı zamanda evlilik teklifi almanız ve şehir değişikliği yapmanız da mümkün.

10 Aralık itibariyle Venüs de Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Venüs, bize karizma ve çekicilik katıyor olacak. İmajımıza her zamankinden daha fazla önem gösterebiliriz. Etrafımızdaki hayran sayımız artabilir. Toplum içinde dikkat çektiğimiz, beğeni topladığımız bir dönemdeyiz. Kendimize yeni bir yol belirleyebiliriz.

22 Aralık itibariyle Güneş, Oğlak burcunda transit yapmaya başlıyor. Sizin döneminiz başlıyor. Hayatınızı güzelleştirmek adına yüksek bir motivasyona sahip olacaksınız. Yaşadığınız farkındalıklarla parlıyorsunuz. Size iyi olanın peşine düşüyor, yaşam tarzınız ve bakımınızda değişikliğe gidiyorsunuz. Özellikle 23 Aralık’ta burcunuzda gerçekleşecek yeni ay ile başlayacağınız tüm sağlam ilişki ve işlerin karşılığını 2023’te göreceksiniz. Vakit ayırmadığınız konulara yönelmelisiniz. Cesaretinizi daha verimli kullanıyorsunuz. Maddi alanda kayıplar var ise bunları kısa süre içerisinde toparlama fırsatı bulacaksınız. Duygusal açıdan yıprandığınız konuları bir kenara bırakacak daha çok iş hayatınıza odaklanmak isteyeceksiniz. Öte yandan ağır yükler ve sorumluluklar üzerinizde olabilir.

23 Aralık’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Hayata bakış açınızı değiştirmeniz için karşılaştığınız birçok zorlu anın ardından, yılın ilk yeni ayına ev sahipliği yaparak adınızı tarihe yazdırıyorsunuz. Korkularınızın üzerine gidin. Yolunuz yeni “size” sonuna kadar açık. Giyim tarzınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili üzerinde düşüneceğiniz konular gündeminiz olabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Aralık 2022 burç yorumları

Kova burç yorumları: 8 Aralık Dolunayı sizin aşk ve hayattan keyif aldığınız konularla ilgili evinizi etkiliyor. Eski ilişkilerinize dair ilginç haberler alabilirsiniz. Olaylardan ziyade duygularınıza odaklanmanız gerekiyor. Bu sayede farkındalık kazanacaksınız. Bu dönemde gizli düşmanlıklar ile uğraşmanız gerekebilir. Ailenizin sizi sınırladığını düşünebilirsiniz. Bu durumlarla ilgili bazı olaylar yaşanabilir.

Aşk hayatınızdan hobilerinize kadar pek çok konuda değişim başlayabilir. Yaratıcı yönlerinizi hayattan zevk alacağınız konulara yönlendirmeniz dolunay ödevinizdir. Gruplar ve arkadaşlar açısından da ilginç gelişmeler yaşanabilir.

7 Aralık’ta Merkür’ün Oğlak Burcuna geçişi inzivaya çekilmek gibi hissettirebilir. Ancak bu durumu fırsata çevirmek yeni projeler ve sistemler üretmek için gereken fırsat olabilir. Arkanızdan iş çeviren kişileri ve yapılan dedikoduları öğreneceksiniz. Bu dönem sağlığınıza özen gösterin.

10 Aralık itibariyle Venüs de Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İç dünyamıza yönelip, sosyal ortamlardan uzaklaşacağımız bir dönemdeyiz. İnzivaya çekilip, kendimizi, hedeflerimizi, yapmak istediklerimizi gözden geçirmek bize iyi gelebilir. Tek başımıza çalışmak ve işimize konsantre olmak bizi daha mutlu edecektir.

22 Aralık itibariyle Güneş, Oğlak burcunda transit yapmaya başlıyor. Bu transit sizin 12’nci evinize denk düşüyor. 12. ev genel olarak “yok” evidir veya yanlış davranışlar nedeniyle toplum dışına itildiğimiz, aynı zamanda da şifa bulmamız gereken yerdir. Sorumluluk duygusu, uzun vadeli planlamalar ve her durumda etik davranış şekilleri, etik ikilemler üzerine çözümler üretmeniz gerekiyor. Bunları yaparsanız mükemmelleşebileceksiniz.

23 Aralık’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Kendinizle ilgili sizin bile bilmediğiniz bazı yönlerinizi keşfedebilirsiniz. Gizli kalan her şey açığa çıkıyor ve siz bunu kabul ederek hayatınıza devam ediyorsunuz. Önünüze çıkan fırsatlar sizi ileriye taşımak için geliyor. Size yakışır şekilde özgür ve özgün bir fark yaratacağınız bu zamanı iyi değerlendirmelisiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Aralık 2022 aylık yorumları

Balık burç yorumları: 8 Aralık Dolunayından en çok etki alacak burçlardan biri de sizsiniz. Bu dolunay sizi kendinizi güvenli hissettiğiniz alanlar ve aile alanlarında etkiliyor. Bu dönemde kendinizi hedeflerinizden uzaklaşmış hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilgili beklemedik gelişmeler olabilir. Bu dönemde olayları kontrol etmeye çalışmayın, izleyici olun. Böylece kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Aile ve yuvanın sizin için taşıdığı anlam artık yorucu olmaya başlamış olabilir. Geçmişte kendinizi adamak, hatta yok etmek pahasına verdiğiniz tavizlerden vazgeçmelisiniz. Hayatınızı yeni baştan yaratırken yuvada ve güvende hissetme koşullarınızı gözden geçirin.

7 Aralık’ta Merkür’ün Oğlak Burcuna geçişi sosyal çevrenizle aranıza mesafe koymanıza vesile olabilir. Hayallerinizde bir araç sahibi olmak varsa şimdi ona sahip oluyorsunuz. Uzun zamandan beri hayal ettiğiniz bir eğitime katılmanız olası. Hatta kalbiniz boşsa bir teklif alabilirsiniz. İş ve aşkta mutlu bir dönem.

10 Aralık itibariyle Venüs de Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal çevremizde hareketli günler yaşayabileceğimiz bir dönemdeyiz. Bizden konumca üstün insanlarla tanışabilir, planlarımız için onlardan destek alabiliriz. Arkadaşlarımızdan da her konuda destek göreceğiz. Sosyal sorumluluk projeleri, yardım organizasyonları gibi etkinliklerde yer alabilir, çevremizden takdir görebiliriz.

22 Aralık itibariyle Güneş, Oğlak burcunda transit yapmaya başlıyor. Gelecek planlamalarınız konusunda sürekli sınavda olacaksınız. Örneğin gelecekte planladığınız bir olayı başkaları sizden önce yapabilir. Gizliliği öğrenmeniz, yüzeysel arkadaşlıklar konusunda prensip geliştirebilmenin önemini anlamanız gerekiyor. Arkadaşlarınız konusunda sorumluluk alıp, ağır yükler altına girebilirsiniz. Lütfen aynı şeyi onların da yapıp yapmadığını kontrol edin.


23 Aralık’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Kendiniz ve çevrenizle ilgili yüzleşmeniz gereken bazı konular söz konusu olabilir. Objektif bir şekilde tamamlayacağınız bu süreç, omuzlarınızdan bazı yükleri atmanızı sağlayacaktır. Omuzlarınızda taşımak için yeni sorumluluklarınıza sahip olmak isteyebilirsiniz. Bu konuda bir düşünceniz varsa güvendiğiniz insanlarla iş ve fikir birliği yapmalısınız.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.