Astroloji: 19 – 25 Aralık haftalık burç yorumları

Astroloji: 19 – 25 Aralık 2022 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

haftalık burç yorumları

Astroloji: 19 – 25 Aralık haftalık burç yorumları. 19 Aralık, 20 Aralık, 21 Aralık, 22 Aralık, 23 Aralık, 24 Aralık ve 25 Aralık tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri yazının sonunda


koç burcu

Koç burcu 19 – 25 Aralık haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta dikkatiniz gerginliğinizi en aza indirmeye ve konsantrasyonunuzu keskinleştirmeye odaklanmalıdır. İş hayatınızda rakipleriniz size istenmeyen stresler yaşatabilir. Bu dönemde eşinizin refahı bozulabilir ve masraflar artabilir. Öğrenciler zorluklarla karşılaşabilir ve istenen sonucu elde etmek için bu hafta daha fazla çaba sarf etmeleri gerekecektir. İş hayatında olanlarınız ortaklıklardan kazançlı çıkabilir. İş ortağınızla olan etkileşimleriniz de daha iyi hale gelebilir. Yurt dışı ile ilgili düzenlemeler yapmanız daha fazla kazanmanızı sağlayabilir. Haftanın sonunda kısa bir yolculuk yapabilirsiniz. Çocuklarınız sağlık sorunları yaşayabilir, tedbirli olun.

22 Aralık Perşembe günü Güneş Oğlak burcuna geçiyor. Sosyal statünüz konusunda (kariyer veya evlilik gibi sosyal statüye etki eden her durum) ön plana çıkıyor. Sorumluluk sahibi veya hırslı bir döneme giriyorsunuz. Bu alanlarda her türlü ağır yükü omuzlayabilirsiniz. Yaratıcı enerjinizi kullanırken bunu bir sistem dahilinde yapmaya çalışırsanız kendinizi tüketmemiş, uzun vadeli kullanılabilir bir enerji yaratmış olursunuz. Sosyal statünüz konusunda prensip sahibi olup olmadığınız sıklıkla test edilecek ve siz her çıtayı aştığınızda daha zorlu bir ödev sizi bekliyor olacak. Sosyal statünüz konusunda etik ve doğru davranışlara sahip olmayı, bu alandaki mükemmelliği öğrenmeniz gerekiyor.

23 Aralık Cuma günü ise yine Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Kariyer alanınızda yeni bir yapılanmaya doğru yol almaya hazırlanıyorsunuz. Var olan işinizle ilgili ya da yeni bir fırsatla ilgili süreçlerinizi çok iyi gözlemleyin. Bugünden sonra bazı şeylerin eskisi gibi olmadığını, olmayacağını fark edeceksiniz. Alacağınız kararlar, başlatacağınız yeni organizasyonlarla toplumda güneş misali fark edilip aydınlık ve ilham vereceğiniz günlerin kapısı aralanıyor.

Jüpiter sizin burcunuzda hareket ediyor. Kişisel anlamda düzenlemek istediğiniz konulara yönelebilirsiniz. Hevesinizin kırılmasına odaklanmak yerine motivasyonunuzu yeniden kazanmalısınız. İş ve ilişkilerinize yönelik planlarınızı temize çekebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve kilo kontrolünüzle ilgilenebilirsiniz. Burcunuzdaki Chiron’un da ileri hareketine başlamasıyla, şifanın sizde olduğunu fark etmenin önemini görebilirsiniz. Çevrenize sunduğunuz desteğe en başta sizin ihtiyacınız var. Bunu fark ederseniz ödüller gelmeye başlayacaktır. Böylece gölgelerden kurtulmanın ve verimli sonuçlar almanın tadını çıkarabilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burcu 19 – 25 Aralık haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta yaratıcı yönünüz öne çıkıyor. Çocuklarınızla vakit geçirmek sizin için keyifli olacaktır. Şirketiniz hatırı sayılır bir kazanç elde edebilir ve hatta ithalat-ihracat kalemleri gibi denizaşırı kaynaklardan bile kazançlar sağlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ve iş arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz ve sosyal konumunuz da iyileşiyor.

Bankadan kredi almayı düşünebilirsiniz. Gayrimenkul yatırımları şu anda avantajlı durumda. Genel olarak, kişisel hayatınız neşeli olmaya devam edecek. Yine de anneniz bazı sağlık sorunları yaşayabilir. Eşiniz kariyerinde ilerlemeye tanık olacak. Atadan kalma miras konularıyla uğraşabilirsiniz.

22 Aralık Perşembe günü Güneş Oğlak burcuna geçiyor. Yaşam felsefeniz ve inançlarınız konusunda sorumluluk sahibisiniz. Soyut konulara ve toplumsal inançlara bilimsel açıdan yaklaşabiliyorsunuz ve prensiplerinizi başkaları kolay kolay bozamıyor olmalı. Yaşam felsefenizi kurarken adım adım gitmeli ve hırsa kapılmamalı, her şeyi uzun vadeli düşünmelisiniz. Yaşam felsefeniz ve inançlarınız sıklıkla test alanı olacak. Siz bu alandaki çıtayı her aştığınızda umutlarınızı veya inancınızı tüketen yeni bir sınavla karşılaşacaksınız. Bu alanda mükemmel davranabilmeyi öğrenmeniz gerekiyor.

23 Aralık Cuma günü ise yine Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yaşam felsefenizde değişime uğraması gereken düşüncelerinizi artık yıkmanız gerektiğini net bir şekilde görüyorsunuz. İlişkileriniz ve maddi kaynaklarınızla ilgili beklediğiniz haberler kulağınıza gelebilir. Yaşayacağınız tüm gelişmeler kendinizi yeniden keşfedeceğiniz ipuçlarını da beraberinde getirecektir. Kapınızı ve ufkunuzu açık tutun. Bu hali fazlasıyla seveceksiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu 19 – 25 Aralık haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta tüm çabalarınızda başarılı olacaksınız gibi görünüyor. Önceki kredi ve borçlarınızı öderseniz kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Ev ile ilgili eşyalara harcama yapılabilir. Arazi ile ilgili bir anlaşma yapmayı düşünebilirsiniz. Yeni bir şirket ittifakı veya ortaklık kurmayı deneyebilirsiniz.

Yüksek öğrenimde mücadele eden öğrenciler artık ilerleme görecekler. Yakın akrabalarınızla tanışma ve bazı önemli konuları konuşma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu, yeteneklerinizi geliştirmek ve herhangi bir çalışma programına katılmak için ideal bir dönem. Bu hafta aile hayatınızdan memnun kalacaksınız. Anneniz sizin arkadaşlığınızdan zevk alacak.

22 Aralık Perşembe günü Güneş Oğlak burcuna geçiyor. Başkalarının size verdiği konusunda sorumluluk hissediyorsunuz, bu durum aslında sanki tüm gözler üzerinizdeymiş gibi hissetmenize yol açar. Başkalarının size güvenip güvenmediği önemli bir çalışma alanı sizin için. Bu konuda sıklıkla test edileceksiniz. Başkalarını suistimal edebilmeniz için tüm kapılar önünüzde açılacak ve siz sürekli doğru davranıp bir çıtayı aştığınızda sizi adeta mecbur bırakan sınavları da vermek zorunda kalacaksınız. Başkalarının size verdiği değer ve maddi/manevi size açtıkları kredi konusunda mükemmel olmayı öğrenmeniz gerekiyor.

23 Aralık Cuma günü ise yine Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Ekonomik koşullarınız ve kendi içinizde halletmeye çalıştığınız konularla ilgili alacağınız kararlar için gereken gücü kendinizde bulacaksınız. İsteseniz de istemeseniz de bir adım atmak ve bunun devamını getirmek süreci sizin adınıza iyileştirecektir. Bu sayede şansınızın dönmeye başladığını görebilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu 19 – 25 Aralık haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta karşılaştığınız herhangi bir durumda, cesaretinizi korumanız isteniyor. İşiniz için bir nimet olacağı için iletişim becerileriniz üzerinde çalışmanız önerilir. Muhtemelen yakındaki bir yere hızlı bir yolculuk yapacaksınız. Güçlü göstergeler, mali durumunuza yardımcı olacak bir gelir artışına işaret ediyor.

Hem zihinsel olarak rahat durumda olacaksınız, hem de kişisel hayatınızdan memnun olacaksınız. Aile bireyleri arasında sevgi ve bağlılık artacak ve ev ortamı keyifli olacaktır. Önemli aile meselelerinde kardeşleriniz arkanızda duracaktır. İlişkiniz, tüm çabalarınızda sizi desteklemeye istekli olmaları ile güçlenecektir.

22 Aralık Perşembe günü Güneş Oğlak burcuna geçiyor. Herkes için sorumluluk hissetmek ve bu yolla başkalarının sorumluluklarını da üstlenmek zorunda kalmak. Kendinize karşı da sorumlu olmanız gerektiğini unutmayın. Başkalarının üzerinize getirdiği yükler siz doğru davranmadıkça artacak ve açık düşmanlarla karşılaşacak, belki de kimsenin sizin onlara olduğu kadar size karşı sorumluluk hissetmediğini anlayacaksınız. Bu durum sizi de başkalarına karşı bir bilinçaltı savunma mekanizması yoluyla düşman haline getirebilir. Başkalarıyla ilgili sorumluluk duygunuzu ve etik anlayışınızı mükemmelleştirmeniz gerekiyor.

23 Aralık Cuma günü ise yine Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Uzun süren ve engellerle dolu koşunun sonuna geldiniz ve artık gururla bitiş çizgisindesiniz. Bu çizginin diğer tarafında dış görünüşünden ilişkilerinize kadar hayatınızı büyük ölçüde etkileyen her konuda ödüllerinizi almaya başlayacaksınız. Kalbinizin bir başka atacağı günler size göz kırpıyor.

aslan burcu

Aslan burcu 19 – 25 Aralık haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta hem iş arkadaşlarınıza hem de rakiplerinize dikkat etmelisiniz. Her görev için onlara güvenmek yerine bağımsız çalışmayı alışkanlık haline getirin; ancak o zaman başarabilirsiniz. Özellikle yurt dışında iş bağlantılarınız varsa, finansal kazançlar elde etmeniz çok olasıdır.

Yeni şeyler öğrenmeye daha açık hale geleceksiniz. Bunun sonucunda iş hayatınızda yeni fırsatlarınız olacak. Küçük kardeşleriniz bir çeşit mesleki zorluklar yaşayabilir. Düşmanlarınızı yenecek ve tüm planlarını boşa çıkaracak güçtesiniz. Bu hafta, muhtemelen evde işleri mutlu edecek bir aile etkinliğini kutlayacaksınız.

22 Aralık Perşembe günü Güneş Oğlak burcuna geçiyor. Klasik astrolojide Aslan’ların organizasyon ve liderlik yeteneğine sahip olduklarının söylenmesi aslında Oğlak burcunun çalışmalar evi olan 6’ya düşmesinden kaynaklanıyor. İş ve düzen adına (veya meslektaş, iş arkadaşları) sorumluluk hissetmek ve ağır yüklerin üstesinden gelebilmek. Siz çalışmalarınızda veya organizasyonlarınızda, kurduğunuz sistemlerde çıtayı aştıkça bu alanda yeni bir sınav geliyor olacak. Mükemmelliği öğrenmeli ve tüm çalışmalarınızı uzun vadeyi kapsayacak şekilde adım adım yapmalısınız.

23 Aralık Cuma günü ise yine Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. İçinde “yeni” mesajı bulunduran her şeye açık olacağınız bu dönemde, güzel olduğunuza inandığınız her şeyi başlatabilirsiniz. Yeni ayla birlikte sağlığınız ve günlük telaşınızla ilgili alıştığınız düzenin dışına çıkıyorsunuz. Bu sayede var olan problemleri de kavuşturuyorsunuz. Zaten hayatınızın bundan sonraki dönemi alışkanlıklarınızı büyük ölçüde değiştirecekti. Siz bu konuda ilk adımı atan olduğunuzda kazanan olacaksınız.

başak burcu

Başak burcu 19 – 25 Aralık haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta bazı yeni projelere başlamak için ilham alacaksınız. Düşüncelerinize gurur duygusu hakim olacak ve etrafınızdaki herkesi mutlu etmek isteyeceksiniz. Refah düzeyi ve biriktirme konusunda siz başarılı olsanız da, aileniz bu süre zarfında bazı finansal iniş çıkışlar yaşayabilir.

Kısa mesafeli seyahatler avantajlı olacaktır. Emek vererek profesyonel yaşamınızda da büyük başarılar elde edeceksiniz. Çocuklarınız duygusal sevginizi ve bağlılığınızı yaşayacaklar. Sınavlara giren öğrencilerin başarılı olma olasılığı muhtemeldir. Göz ve kulak sağlığı ile ilgili endişeleriniz olabilir.

22 Aralık Perşembe günü Güneş Oğlak burcuna geçiyor. Kendinizi ifade etmek, sevgi ve aşk konularında sorumluluk hissediyor ama bunu çoğunlukla “bir prosedürü takip etmek” şeklinde yapıyor, bu alandaki soyut konulara adapte olamıyor olabilirsiniz. Aşk ilişkileriniz, çocuklarınız, mutluluk, motivasyon durumunuzla ve kendinizi ifade konularıyla sınanacaksınız ve siz her seferinde doğru davranmayı seçtiğinizde önünüze bir başka sınav daha gelecek. Bu alanlarda mükemmel olmayı öğrenmelisiniz.

23 Aralık Cuma günü ise yine Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yapabildiklerinizden güç alarak kendinizle ilgili yepyeni keşiflere yol alabilirsiniz. Fark ettiklerinizi unutmamalısınız. Yeteneklerinizi konuşturacağınız yeni alanlara yönelin. Devamlılığını getireceğiniz her güzel şey, aşk hayatınızda da bazı sorunları çözmeniz için size ipucu verecektir.


terazi burcu

Terazi burcu 19 – 25 Aralık haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta iş arkadaşlarınızla güçlü ilişkiler kuracaksınız ve bu da kariyerinizi ilerletecek. Geçmişte askıya alınan herhangi bir işten de kazanç elde edebilirsiniz ve önceki planlarınızın yeniden canlanması için önemli bir fırsat söz konusu olabilir. Girişimciler kendi iş kollarında başarılı olmaya devam edecekler.

Yabancı kaynaklar onlar için avantajlı olabilir. Ayrıca baba veya babanızın ailesi tarafından maddi avantajlar elde edebilirsiniz. Aileye çok dikkat edecek ve neye ihtiyaçları olduğunu anlayacaksınız. Çıktığınız her iş gezisinde başarılı bir zaman geçireceksiniz. Ailenin mali durumu istikrarlı olacak ve itibarları yükselecek.

22 Aralık Perşembe günü Güneş Oğlak burcuna geçiyor. İç dünyanız, bilinçaltınız ve aileniz konusunda sorumluluk hissediyor, ağır yükler taşıyabiliyor ama kendinizi en yakınlarınızla rahat hissetmek adına tam anlamıyla adapte olamıyorsunuz. Belki de bu yüzden kendiniz yerine başkalarına sürekli sorumluluk yüklüyor olabilirsiniz. Duygu durumunuzu kontrol etmeli ve güvenli alan algısıyla gerçek aidiyet hissini ayırt edebilmelisiniz. Aile yaşamınız ve gerçek iç dünyanızı tanıma konusunda mükemmel olayı öğrenmelisiniz.

23 Aralık Cuma günü ise yine Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Aile meclisinde var olan sorunları çözüme kavuşturuyorsunuz. Daha sıkı tutunacağınız, yaşam alanlarınızda da bu yönde değişikliklere gideceğiniz bir dönemdesiniz. Çünkü artık yıpranmış olan hiçbir şeye yer kalmıyor hayatınızda. Evdeki bu rahatlık hissi, iş hayatınıza da pozitif şekilde yansıyacak ve eskiye oranla daha ılımlı bir tutum sergileyebileceksiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 19 – 25 Aralık haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta iş alanınızda başarıya ulaşabilirsiniz. İş ahlakınızdan olumlu sonuçlar çıkacaktır. Çalışan kişiler terfi alabilir ve iş yükleri artabilir. Mülkiyet ile ilgili problemlerde kazançlı çıkacaksınız. Birlikte iş yapıyorsanız partnerinizle bağınız gergin olabilir. Şirketinize zarar verebileceğinden, ne pahasına olursa olsun böyle bir durumdan yani tartışmaya girmekten kaçının. Düşüncelerinizde, değer verdiğiniz insanlarla bağlantılarınızı engelleyen tuhaf bir kopukluk olabilir. Küçük kardeşler size yardımcı olacaktır. Eşiniz için iş değişikliği yaşanabilir. Mide ile ilgili rahatsızlıklarınız olabilir.

22 Aralık Perşembe günü Güneş Oğlak burcuna geçiyor. Yakın çevre algınız ve gözlem gücünüz en ağır konuları bile kaldırabilecek güçte. Bu nedenle en ağır sınavları da gündelik yaşamınızda yakın çevreniz yoluyla vereceksiniz. Bu, kardeşlerinizle olan diyaloglarınız olabileceği gibi komşu ilişkileri veya kısa yolculuklarla da ortaya çıkabilir.

Sözleriniz ve fikirleriniz üzerinden de sorumlu olduğunuzu bilmeniz gerekiyor. Zihninizin her olay için veya her insan için standart bir prosedüre bağlı kalmamasına, esnek kavramlar da geliştirebilmesine dikkat etmeniz gerekiyor. Söylem ve fikirlerinizi mükemmelleştirmelisiniz.

23 Aralık Cuma günü ise yine Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Sevdiğiniz ve seveceğiniz bir üslup belirleyerek hayatınızın geri kalanını bu şekilde devam ettirmeye hazırlanıyorsunuz. İletişim temelli değişikleriniz vazgeçemeyeceğinizi düşündüğünüz her şeyle sizi karşı karşıya getiriyor. Neyi bırakıp neyi tutacağınız, nasıl tutacağınız sorularına alacağınız cevaplar size rahat bir nefes, geniş bir ufuk sağlayabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 19 – 25 Aralık haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta manevi eğiliminiz devam ediyor olacak. Bilinmeyeni keşfetme arzunuzun bir sonucu olarak, ruhsal faaliyetlere ilgi duyacaksınız. Zihniniz iş değiştirmek için gerçekten motive olmaya başlayacak, bu nedenle o yönde adımlar atmaya başlayabilirsiniz. Bazılarınız belki de çoktan başladı.

Toplumda daha fazla itibar ve iyi niyet kazanacaksınız. Baba evlat yakınlığı kurabileceğiniz bir dönem. Ticari yatırımlar yapma fırsatınız olacak. Büyük kardeşleriniz sizin yanınızda destek olacak. Üstlerinizle olan etkileşimleriniz daha iyi hale gelecek. Geliriniz artacak ve artık hedeflerinize daha kolay ulaşabileceksiniz. Sağlık açısından sizin için mevsimsel enfeksiyon olasılığı var. Sık sık ellerinizi yıkamayı ihmal etmeyin.

22 Aralık Perşembe günü Güneş Oğlak burcuna geçiyor. Yani Güneş 2’nci evinize düşüyor. İkinci ev bir kişinin kullandığı tüm fiziksel ve zihinsel güçlerin evidir. Bu yüzden aslında Oğlak burcuna çok uzak değilsiniz. Öğrenmeniz gereken sorumlulukların ağırlığı nedeniyle onlardan kaçmamak veya kısa vadeli pratik çözümler üretmek yerine, sorumlulukları uzun vadeli gelecek planlarıyla çözmeye çalışmak gerekiyor. Hemen her konuda mükemmelleşmelisiniz.

23 Aralık Cuma günü ise yine Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeni insanlar, yeni koşullar, yeni çevreler temaları sizi daha önce olmadığınız kadar mutlu olacağınız günlere hazırlıyor. Bu yeni isteğiyle, hayatınızı yeniden yapılandırıyorsunuz. Buna yaşam alanınız da dahil. Tek başınıza vereceğiniz kararlarla çevrili bir yaşam stili belirliyorsunuz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 19 – 25 Aralık haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Muhtemelen bu hafta daha iyi hissetmenize yardımcı olacak şeylere para harcamak isteyeceksiniz. Karşı cins dikkatinizi çekecek ve sadık bir ilişki isteyebilirsiniz. Evliyseniz, kayınvalidenizle çatışma olasılığı var, aman dikkat! Ayrıca maddi kayıp ihtimali de görünüyor. Her türlü finansal yatırım bu dönemde zararlı olabilir.

Babanız size kırgınsa gönlünü almaya çalışın. Kariyer açısından farklı bir pozisyona geçiş olasılığı var. Ayrıca kazançlı iş seyahatleri yapma fırsatı da mümkün. İş yerinde, sizin için tatmin edici olacak ilgi alanlarınızın peşinden gitme fırsatına sahip olabilirsiniz. Böylece yapacağınız işte daha mutlu ve verimli olabileceksiniz.

22 Aralık itibariyle sizin döneminiz başlıyor, zira Güneş sizin burcunuzda hareketine başlıyor. Hayatınızı güzelleştirmek adına yüksek bir motivasyona sahip olacaksınız. Yaşadığınız farkındalıklarla parlıyorsunuz. Size iyi olanın peşine düşüyor, yaşam tarzınız ve bakımınızda değişikliğe gidiyorsunuz. Özellikle 23 Aralık’ta burcunuzda gerçekleşecek yeni ay ile başlayacağınız tüm sağlam ilişki ve işlerin karşılığını 2023’te göreceksiniz.

Vakit ayırmadığınız konulara yönelmelisiniz. Cesaretinizi daha verimli kullanıyorsunuz. Maddi alanda kayıplar var ise bunları kısa süre içerisinde toparlama fırsatı bulacaksınız. Duygusal açıdan yıprandığınız konuları bir kenara bırakacak daha çok iş hayatınıza odaklanmak isteyeceksiniz. Öte yandan ağır yükler ve sorumluluklar üzerinizde olabilir.

23 Aralık Cuma günü ise yine sizin burcunuzda Yeni Ay gerçekleşiyor. Hayata bakış açınızı değiştirmeniz için karşılaştığınız birçok zorlu anın ardından, yılın ilk yeni ayına ev sahipliği yaparak adınızı tarihe yazdırıyorsunuz. Korkularınızın üzerine gidin. Yolunuz yeni “size” sonuna kadar açık. Giyim tarzınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili üzerinde düşüneceğiniz konular gündeminiz olabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 19 – 25 Aralık haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta sizin için hem kariyer hem de finansal kazançlar anlamında son derece pozitif görünüyor. Girişimciler, sağlam bir iş gelişimi görmeyi ve sağlıklı bir kâr elde etmeyi beklemelidir. Şirketlerini büyütmede de başarılı olabilirler. İş ortağınız ve siz başarılı bir denklem kurabilirsiniz. Böylece ileriye dönük kazançlarınız artacak ve daha sağlam hale gelebilecektir.

Çalışanlar yükselebilir ve terfi etme şansına sahip olabilirler. Aniden ortaya çıkan öngörülemeyen finansal kazanımlar yaşayabilirsiniz. Ek olarak, miras kalan mülkten de maddi dönüşler elde edebilirsiniz. Eğitim alanında da başarı mümkündür. Maliyetleriniz artsa da rakiplerinizin üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Muhtemel fikir ayrılıkları nedeniyle partnerinizle ilişkiniz biraz gergin olabilir. Sağlık açısından ise bu hafta ne yediğiniz konusunda daha dikkatli olmanızda fayda var.

22 Aralık Perşembe günü Güneş Oğlak burcuna geçiyor. Bu transit sizin 12’nci evinize denk düşüyor. 12. ev genel olarak “yok” evidir veya yanlış davranışlar nedeniyle toplum dışına itildiğimiz, aynı zamanda da şifa bulmamız gereken yerdir. Sorumluluk duygusu, uzun vadeli planlamalar ve her durumda etik davranış şekilleri, etik ikilemler üzerine çözümler üretmeniz gerekiyor. Bunları yaparsanız mükemmelleşebileceksiniz.

23 Aralık Cuma günü ise yine Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Kendinizle ilgili sizin bile bilmediğiniz bazı yönlerinizi keşfedebilirsiniz. Gizli kalan her şey açığa çıkıyor ve siz bunu kabul ederek hayatınıza devam ediyorsunuz. Önünüze çıkan fırsatlar sizi ileriye taşımak için geliyor. Size yakışır şekilde özgür ve özgün bir fark yaratacağınız bu zamanı iyi değerlendirmelisiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 19 – 25 Aralık haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Görevlerinizi tamamlamak için bu hafta daha fazla çaba harcamanız gerekebilir. Bundan kaynaklanan gecikmelerden dolayı hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Öfkelenmekten veya meydan okumaktan kaçının, çünkü bu duygular bazı işlerinizin gecikmesine neden olabilir. İş yerinde daha fazla uyum sağlamak için kendinizi ayarlamaya çalışın.

Annenizin yardımınıza ihtiyaç duyduğu sağlık sorunları olabilir. Aile içi çatışmalar da ortaya çıkabilir. Bu gibi durumlarda aile bireyleri ile herhangi bir anlaşmazlığı veya çatışmayı minimumda tutmaya çalışmanız en doğrusu olacaktır. Size zarar vermeye çalışabilecekleri için rakiplerinize karşı dikkatli ve uyanık olun. Bazı anlamsız seyahatler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

22 Aralık Perşembe günü Güneş Oğlak burcuna geçiyor. Gelecek planlamalarınız konusunda sürekli sınavda olacaksınız. Örneğin gelecekte planladığınız bir olayı başkaları sizden önce yapabilir. Gizliliği öğrenmeniz, yüzeysel arkadaşlıklar konusunda prensip geliştirebilmenin önemini anlamanız gerekiyor. Arkadaşlarınız konusunda sorumluluk alıp, ağır yükler altına girebilirsiniz. Lütfen aynı şeyi onların da yapıp yapmadığını kontrol edin.


23 Aralık Cuma günü ise yine Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Kendiniz ve çevrenizle ilgili yüzleşmeniz gereken bazı konular söz konusu olabilir. Objektif bir şekilde tamamlayacağınız bu süreç, omuzlarınızdan bazı yükleri atmanızı sağlayacaktır. Omuzlarınızda taşımak için yeni sorumluluklarınıza sahip olmak isteyebilirsiniz. Bu konuda bir düşünceniz varsa güvendiğiniz insanlarla iş ve fikir birliği yapmalısınız.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu: Stresi en aza indirin
  • Boğa burcu: Yaratıcılığınızı geliştirin
  • İkizler burcu: Geçmiş borçlarınızı kredilerinizi ödeyin
  • Yengeç burcu: Cesaretli olun
  • Aslan burcu: Rakiplere karşı kendinizi koruyun
  • Başak burcu: İlham alın
  • Terazi burcu: Bekleyen planları yeniden canlandırın
  • Akrep burcu: Ekstra iş yüküne hazırlanın
  • Yay burcu: Bilinmeyeni keşfedin
  • Oğlak burcu: Çatışmalardan kaçının
  • Kova burcu: Yeni bir şeyler öğrenin
  • Balık burcu: Aile içi anlaşmazlıklardan kaçının

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.