Astroloji: 2023 yıllık burç yorumları

Astroloji: 2023 yıllık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

2023 yıllık burç yorumları

Astroloji: 2023 yıllık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık 2023 yıllık burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu 2023 burç yorumları

Koç burcu 2023 yıllık burç yorumları: Kendinizi hayattan daha büyük hissediyorsunuz ve bu yıl kendinize son derece güveniyorsunuz. Bununla birlikte gelen şey duygusal cesarettir: İlk dönemini geçmiş ilişkileri bırakmaya hazırsınız. Bununla birlikte, konu bu durumları sona erdirmek olduğunda ağır işleri yapmak istemeyebilirsiniz, ancak bu nedenle, sevgilinizle veya aklınıza gelen diğer ilişkilerle kalmayı seçerseniz, her şeyinizi vermeniz gerekecek. Peki bu ne anlama geliyor? Egonuzu bir kenara bırakın ve kendinizi eşinizi daha iyi veya daha derinden anlamaya ve bulduklarınızla barışmaya adayın.


2023 başladığında, yönetici gezegeniniz Mars geri harekette olacak. Yeni yılda erken dinlenmek için buna bir bahane olarak sarılın. İşler çabuk sarpa sarabilir ve oldukça meşgul bir dönem sizi bekliyor olacak. Mars durgun ilişkilere tutku enjekte ederken, Venüs romantizmin akmasına yardımcı olacak. 2023, aşk ve hayatınızın diğer alanlarındaki ihtiyaçlarınız konusunda samimi ve iddialı hale geldiğinizi görüyor. Bu yıl arkadaşlarınız, aşkta size yardımcı olan ve kariyerinizde sizi sabitleyen çok önemli bir destek sağlıyor. Ve profesyonel hayatınızdan bahsetmişken, birkaç gün bolluğun yolunuza çıktığını gösteriyor. Pluto geri hareket edeceği için kötü bir alışkanlığı (veya kötü bir ilişkiyi) bırakmaya hazırlanın.

Ocak ortası itibarıyla yönetici gezegeninizin zor şartlardan çıkması sizin özellikle iş ve kariyer olanaklarıyla ilgili fırsatlarla karşılaşabileceğinizi gösteriyor. Finansal konularda harcamalarınızda dikkatli olduğunuz sürece sorun yaşamazsınız. Fevri kararlar almamaya özen gösterin. Temmuz-ağustos aylarında ev ve araba almak isteyen koçlar için gökyüzü fırsatlarını sunmaya başlıyor. Yılın ilk 6 ayı kariyer anlamında çok şanslısınız. Bu 6 ayı çok iyi değerlendirin. Bu yıl içinde böyle fırsatlar bir daha karşınıza çıkmayabilir. 22 Temmuz-4 Eylül tarihleri kariyer ve iş anlamında dikkatli ve özenli olmanız gereken tarihler olacak.

20 Nisan’daki güneş tutulması ortaklı projeleriniz konusunda sağlam adımlar atacağınızı gösteriyor. Evlenme kararı alacak olan koçlar olabilir. Evli olanlar için bu tutulma evlilikleri konusunda fikir birliğine varma ve gayrimenkul konularında yeni kararlar almayı getirebilir. 5 Mayıs’taki ay tutulması vergi yapılandırmaları, nafaka, miras, tazminat konularıyla ilgili koçların yeniden karar alma ve alacaklarını tahsil etme konularında ışık tutuyor. 14 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek güneş tutulmasında 5 Mayıs’ta aldıkları kararların tamamlanması ve ortaklı işler ikili ilişkiler konusunda yeni fırsatların ortaya çıkması söz konusu olabilir.

boğa burcu

Boğa burcu 2023 burç yorumları

Boğa burcu 2023 yıllık burç yorumları: Değişiklikten hoşlanmadığınız bilinse de bu yıl içsel gelişimi kucaklamanın faydalarını göreceksiniz. Bu sizin için farklı ilgi alanlarını keşfetmek anlamına geliyor. Uzak bir yere seyahat etmek, arkadaşlarınız ve ailenizle bir ders almak, yeni bir uygulama veya yabancı bir dil öğrenmek istiyorsanız, o zaman gitmelisiniz! Kim olduğunuzun kim olabileceğinizin önünde durmasına izin vermeyin.

Yönetici gezegeniniz Venüs geri hareket ettiğinde, yalnızca görünüşünüzde önemli değişiklikler yapmaktan kaçınmanız gerekmez, aynı zamanda aşkınız ve profesyonel yaşamınız da etkilenebilir. Bununla birlikte, Venüs’ün 2023’te iletmek istediği ana ders, kendinizi kutlamanın önemidir. Bu nedenle bu yılki doğum günü çok özel olabilir. Aşk konusunda, mümkün olduğunca dürüst ve özgün olmaya çalışın. Bu sadece yanlış anlaşılmaları önlemekle ve bu yıl gerçekleşen birkaç Merkür gerilemesini daha yavaş hale getirmekle kalmaz, aynı zamanda sizi kontrol altında tutar. Tatmin etmeyen ilişkileri bitiren siz değilseniz, burcunuzdaki ay tutulması kesinlikle bitirecektir.

Nisan ayının son haftasıyla birlikte gireceğiniz yeni döngü özellikle kariyer hayatınızla ilgili yeni girişimlerinin sonuç bulacağını, yeni bir iş teklifi alabileceğinizi gösteriyor. Temmuz sonrası parasal konularda rahatlama yaşayarak yeni planlar yapabileceksiniz. 14 Ekim’de yaşanacak güneş tutulmasıyla birlikte iş hayatlarında ekip değişikliği gündeme gelebilir. Maddi güvence sizin bu hayattaki en önemli motivasyonunuz! Dolayısıyla da size bunu sağlayacak her imkana açık ve hazırsınız. 28 Ekim’deki tutulmayla birlikte iş ve aşk hayatınız açısından son 8 yılın en iyi dönemine giriyorsunuz.

ikizler burcu

İkizler burcu 2023 burç yorumları

İkizler burcu 2023 yıllık burç yorumları: Son iki yılı zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu iyileştirerek geçirdiniz. Farkında olsanız da olmasanız da, başkalarını uzakta tutmuş olabilirsiniz. Artık en iyi yönlerinizi sergilemek ve iletişiminizi kaybettiğiniz kişilerle yeniden bağlantı kurmak için dünyaya geri dönmeye hazırsınız. 2023, bilgeliğinizi paylaşmak için dışarı çıkıp eski arkadaşlarınız ve ailenizle tekrar iletişime geçtiğiniz bir zamanı işaret ediyor. Umarız, onlara kendi yolculuklarına çıkmaları için ilham verirsiniz.

Yıl başladığında, yönetici gezegeniniz Merkür geri gidiyor. Oradan, 2023 üç tane daha Merkür gerilemesi getiriyor. Eski sevgilileri geri getiren ve yanlış iletişimleri tetikleyen bu zamanlar için endişelenmek yerine, onları stressiz bir şekilde nasıl yöneteceğinizi öğrenin. Aşk meseleleriyle ilgili olarak, bu yıl size samimiyet ve ateşli cinselliğin sıradan kurulumlarda bile bir arada var olabileceğini ve insan bağlantısının önemini hatırlatıyor. Özellikle 2023, arkadaşlıklar yoluyla bir destek sistemi kurduğunuzu gösteriyor. Ancak bu ilişkieri sürdürebilmek için, kaotik tutulma döneminde nasıl hareket ettiğiniz önemli olacak. Ayrıca, kariyerinizi yeni yılın başlarında kutlamak için bir nedeniniz olabilir.

20 Nisan tutulmasıyla birlikte finansal kaynaklarında ve yatırımlarında değer kazancı görebilecekleri bir dönem olsa da 20 Ocak’a kadar sıkıntılı bir süreç bekliyor. Temmuz’dan sonra yeni yatırımlar yapmaya başlayabilirsiniz, harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Mart ayında Satürn balık transitinden sonra yeni iş teklifleri alabilir, iş değişikliği yapabilirsiniz. Yurt dışında yaşamak için plan yapan ikizlerin bu yıl bu konuda adım atacağı yıl. Yılın ilk yarısı dalgın ve kafası bulanık olan ikizler, yılın ikinci yarısı resmen atağa geçiyor.

yengeç burcu

Yengeç burcu 2023 burç yorumları

Yengeç burcu 2023 yıllık burç yorumları: 2023’te kariyeriniz sonsuz olasılıklarla aydınlanacak. Gözünüzde canlandırdığınız bir terfi veya pozisyon varsa, o zaman bu hayalleri hayata geçirmeye odaklanmanın zamanı geldi. Kişisel başarıya ulaşmak için de hayatınızda dengeyi bulmanız gerektiğini unutmayın. Ay tarafından yönetildiğiniz için bu yılki ay tutulmalarına ekstra dikkat etmelisiniz. Özellikle 5 Mayıs’ta Zevk Evinizde bir dolunay ve ay tutulması var. Bu da cinsel ve aşk hayatınızda büyük sarsıntılara neden olabilir. Ama endişelenmeyin, yıldızlar sizin için en iyisini istiyor.

2023 sadece sosyal çevrenizi genişletmekle kalmıyor, aynı zamanda yeni arkadaşlarınız ile eski arkadaşlarınızı bir araya getirebilir, onların da birbiriyle iyi arkadaşlıklar kurmasını sağlayabilirsiniz. Kariyeriniz için en umut verici dönemler Mayıs, Haziran ve Temmuz ayları olacak. Ama en parlak döneminiz, Aslan mevsimi olan 11 Temmuz ile 23 Ağustos tarihleri arasında yaşanacak. Tüm sıkı çalışmanız için kendinizi öz bakımla ödüllendirmeyi seçin. Bu yılbaşına gevşeyerek aile üyeleri veya arkadaşlarla keyifli vakit geçirerek girin.

2023 yılı Yengeç burçlarına istediklerini elde etmek için büyük bir şans getiriyor. 2023 yılı, onların bir yıl boyunca verdikleri emek ve fedakârlığın meyvelerini alacakları bir yıl olacak. Yengeç burçları genellikle içe dönük insanladır. Ancak bu yıl itibarıyla çok fazla göz önünde olacaklar. Ayrıca başarılarından dolayı herkes onlara saygı duyacak. 28 Aralık 2022’den bu yana gündeminizde olan projelerinizin size artık kazanç sağlamaya başlayacağı, yeni bir ekibe dahil olabileceğiniz ve 28 Ekim’den sonra artık işlerinizi rayına oturabileceğiniz bir dönem. Bu dönem 2024 için de önünüzü açacak. 5 Mayıs tutulmasıyla birlikte gelir artışı, sosyal çevrenizden yapacağınız iş birlikleriyle büyüme ve isminizden söz ettirme döneminiz başlıyor.

aslan burcu

Aslan burcu 2023 burç yorumları

Aslan burcu 2023 yıllık burç yorumları: Kariyerinizin yönü sizi yıllar önce başladığı yerden farklı bir yola götürüyor. Kaçmak ve yolunuza çıkan değişikliklerden kaçınmak yerine, onları kollarınızı açarak kucaklamaya çalışın. Zamana ayak uydurmak için işinizi tanıtmak ve ilerletmek için yaratıcı ve modern yöntemlere yönelin. 2023, aşk hayatınıza büyük bir tutku getirme potansiyeline sahip. Bununla birlikte, bunun gerçekleşmesi için, savaşçı Mars’ın etkisini gerçek çekişmeler yerine cinsel dürtülere kanalize etmelisiniz. Ancak kendinizi filört maratonlarına kaptırmayın, arkadaşlıklarınızı beslemeyi ihmal etmeyin.

Sosyal çevreniz yalnızca destek sisteminizin temel direği değil, aynı zamanda 2023’te arkadaşlarınız aracılığıyla network oluşturma fırsatları bulabilirsiniz. Hayatınızı değiştirecek anlaşmalar ve iş birlikleri kurulabilirsiniz. Ve evet, gururlu bir aslan olsanız bile biraz yardımı kabul etmekte sorun yok. Özellikle Mart ayında miras, borçlar, ödemeler ve ortaklaşa gelirlerle ilgili deneyim kazanacağınız bir sürece giriyorsunuz. Bu yoğun yıl bol miktarda dinlenme gerektirdiğinden ‘kedi kestirmeleri’ için zaman planlamayı ihmal etmeyin. Yıl 2023 – dünya sizin için hazır ve siz de dünya için hazırsınız.

Aslan burçları bu yıl çalışmalarının karşılığını alacak. Uzun zamandır bekledikleri bir terfiyi alabilirler. Konuşkan, sosyal ve akılları yapıları ile iyi bir takım lideri olacaklar. 20 Nisan’da koç burcunda gerçekleşecek güneş tutulmasıyla birlikte yurt dışı bağlantılı işler, eğitim, reklam, havacılık, kara yolu sektöründe olanlar için önemli gelişmelerin yaşanacağı bir dönem başlıyor. 5 Mayıs tutulmasıyla birlikte kendi kararlarınızı almaya başlayacak, aile baskısı yaşayan aslanlar kendi projeleri ve fikirleri konusunda ısrarcı olacak. Ev değişikliği, yeni bir ev alma ya da inşaat işleriyle ilgili tamamlanma yaşayabilirler. Aslanlar bu sene ortaklı işlerde ve kurumsalda çalışanlar için de ekipleriyle birlikte büyüme söz konusu. Yurt dışı bağlantılı işler, yurt dışı yatırımcılarla birlikte yapacakları işler kazançlı olabilir.

başak burcu

Başak burcu 2023 yorumları

Başak burcu 2023 yıllık burç yorumları: Kalbinizi açmak geçtiğimiz 2022 yılında size muazzam heyecanlar yaşatmış olabilir ve bunu yaşayanlar buna çok değdiğini iyi biliyor. 2023’te ise ilişkileriniz daha da tatmin edici olacak şekilde sağlamlaşacak ve bunun tek nedeni karşınızdakine açık olmanız. İlişkinin çiçek açması için sağlıklı sınırlar oluşturun ve karşılığında çok az şey vererek her şeyinizi vermediğinizden emin olun. Partneriniz sizi bir öncelik haline getirmeye açık olduğu sürece (ki yapacaklar), o zaman işler gelişecek ve ilişkide daha pozitif bir enerji alacaktır.

Yıldızların kariyeriniz ve bolluğunuz için faydalı olduğunu gösterdiği günler var. Başarılı bir yazın ardından, sonbaharda, özellikle de Başak burcunda (Ağustos sonu, Eylül ayı gibi) profesyonel bir ivme yakalayabilirsiniz. Ancak aklınızdaki tek şey kariyeriniz değil. 2023 yılı, özellikle Güneşin Başak burcuna girdiği saatlerde mevsimlerin değiştiği göz önüne alındığında, aşkla ilgili rekorlar kitaplarının yılı. 28 Temmuz’da Merkür burcunuz Başak’a geldiğinde, zorlu konuşmaları halletmek için yılın en iyi zamanı olacaktır. Gururunuzun başarının önünde durmasına izin vermeyin. 4 Ekim, 8 Kasım tarihleri kariyer ve maddi kazançlar anlamında sizin için önemli tarihler olacak.

20 Nisan’da yaşanacak güneş tutulması başakların yeni ve ciddi ilişkilere başlayacağını gösterirken, alacakları gelen ödemeler, vergi, nafaka, miras ve mahkeme konularında önemli, güzel gelişmeler yaşayacaklarını da gösteriyor. 5 Mayıs’taki tutulmayla birlikte iletişim krizlerinin artacağı yoğun bir döneme giriyorlar. 14 Ekim tutulmasıyla birlikte finansal kaynaklarında iyileşme yaşayacak olan başaklar yatırımlarının da meyvesini alıyorlar.

2022’nin ilk yarısı hedefledikleri projelere başlayan başaklar şubat sonu zorlansalar da yeni ya da ek bir iş yapmaya başlayacaklar. Özellikle kadın figürlerinden destek alarak yaptıkları projeler başaklara değer kazandıracak, kendilerini uzun vadede daha iyi hissetmelerini sağlayacak. İletişim, medya ve sanatta olan başaklar için bu yıl yükseliş dönemi başlıyor.

terazi burcu

Terazi burcu 2023 burç yorumları

Terazi burcu 2023 yıllık burç yorumları: Büyüyen bir arkadaş grubu ve sosyal çevre ile kendinizi her zamankinden daha fazla kuşatılmış hissedebilirsiniz. Bir daha asla yalnız bir akşam geçirmek zorunda kalmayacaksınız – tabii ki istemiyorsanız. Hayatınıza birçok insanı çekiyor olsanız bile, kendinize vakit ayırmayı ihmal etmeyin. Bu yeni arkadaşları oldukları gibi görün. Sırf yalnız hissediyorsunuz diye at gözlüğü takmayın ve kötü davranışları asla kabul etmeyin. Hayatınıza kimlerin girmesine izin verdiğiniz konusunda seçici ve anlayışlı olun ve gelişen, heyecan verici ve sağlıklı bir sosyal hayatın nasıl kontrol altına alındığını izleyin.

Unutmayın, yönetici gezegeniniz güzel Venüs 2023’te (22 Temmuz – 3 Eylül) geri hareket ederken, görünüşünüzde büyük değişiklikler yapmaktan kaçınmaya çalışın. Başka herhangi bir zaman, saçınızı veya tüm görünümünüzü değiştirmek için mükemmeldir. 2023’te hayatınızın değişime uğrayacak birçok alanından biri de sağlıklı yaşam rutininiz. Bu yıl sosyal çevrenizde hareketlilik var. Yeni arkadaşlar ediniyorsunuz, ama merak etmeyin, eski arkadaşlarınızla harika bir şekilde anlaştıklarını görmek sizi mutlu edecek. Ve her ay romantik anlar barındırırken, Ağustos ayının sonunda Mars burcunuza girdiğinde, beklediğiniz gibi görünmese de aşk ve cinsellik konusunda kendinizi mutlu hissedeceksiniz.


Kariyer açısından ise özellikle 5 Mayıs civarında zam istemekten kaçının, çünkü Sahiplik Evinizde dolunay ve ay tutulması var. Genel olarak, tutulmalar kaotiktir ve beklenmedik sonlara yol açabilir. Ancak, sadece birkaç gün sonra, en azından 7 Mayıs’ta yönetici gezegeniniz Venüs Yengeç burcuna ve Sosyal Durumla ilgili 10. Evinize girdiğinde, en azından astrolojiye göre, daha fazla para veya terfi istemek için oldukça mükemmel bir zaman. 20 Nisan tutulmasıyla birlikte evlenme kararı alan teraziler olabilir, ortaklı projelere başlayan teraziler olabilir. Bu yeni döngünüz mayıs itibarıyla başlayacağı için ciddi adımlar atabilirsiniz.

17 Temmuz’da Yengeç burcunda Sosyal Durumla ilgili 10. Evinizdeki yeni ay, kariyeriniz için takviminize not etmeye değer bir başka umut verici gün. Çoğunlukla kararsız olan Teraziler, 2023’te zayıflıklarının üstesinden gelebilecekler. 2023 yılı, tamamen kendilerine odaklanabilecekleri bir yıl olacak. Terazi burçları genellikle kendinden çok çevresindeki insanları düşünür. Ancak bu yıl tamamen kendilerine odaklanacaklar. İş hayatında mutlaka başarılı olacaklar. Uzun zamandır çok çalıştıkları için bunun ödülünü mutlaka alacaklar. 14 Ekim’de yaşayacağımız tutulmayla birlikte yeni yatırımlar yapmaya başlıyorsunuz. 2023 yılında finansal kaynaklarınızdaki artışlar özellikle tutulma dönemlerinde yaşanabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 2023 yorumları

Akrep burcu 2023 yıllık burç yorumları: 2023’te düzenli ve programa uymazsanız, günlük rutininizdeki değişiklik kişisel yaşamınızı olumsuz etkileyecektir. İş yerindeki yönetim değişikliği sizi ofise geç getiriyor ve bu da evde çatışma yaratıyor. Bir duvara çarpmadan ve tükenmişlik yaşamadan önce, her zaman yardım isteyebileceğinizi unutmayın. Sessizce acı çekmeyin. Kontrolünüz dışında bir sorun ortaya çıkarsa konuşun. Siz istemedikçe size kimin yardım edeceğini veya ne kadar yardım alabileceğinizi asla bilemezsiniz.

2023 yılı başladığında yönetici gezegenlerinizden biri olan Akrep, Mars geri gidiyor. Sonuç olarak, kendinizi sakin ve kucaklaşmaya hazır hissediyorsunuz. Şiddetli cinselliğinizle tanınan bir burçsunuz, ancak bu yıl sizden duygusallık deneyiminizi genişletmenizi istiyor. Bu yılki temalarınızdan biri, tutkuyu kaosla bir tutmayı bırakmak ve romantik, platonik veya profesyonel olsun sakin, istikrarlı ilişkilerde neşe bulmayı öğrenmek. Diğer yönetici gezegeniniz Pluto geri hareket ettiğinde, sosyal medya takibi gibi kötü bir alışkanlığı bırakmakla görevlendirilirsiniz. Neyse ki 2023, yeni arkadaşlarla yakınlaştığınızı ve genel olarak destek sisteminizin büyüdüğünü ve beslendiğini görüyor. Sonuç olarak burcunuza denk gelen tutulma sırasında soğukkanlılığınızı koruduğunuz sürece bu yıl zehirleyici iğnenizi her zamankinden daha az kullanırsınız. 🙂

Kariyer ve maddiyat açısından sizin için pozitif tarihlerden biri 20 Mayıs. Dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Özellikle kariyer hayatınızda bir tanınma ve takdir dönemi olabilir. 5 Haziran’da da bu bereketli tema devam ediyor. İş yerindeki bir üstünüzden yararlı geri bildirimler alıyorsunuz. Geri bildirim yapıcıysa, somurtmak yerine onu olumlu bir değişiklik yaratmak için nasıl kullanacağınıza odaklanın. Plüton geri hareketteyken (1 Mayıs – 10 Ekim), işle olan ilişkinizi ve profesyonel değerinizi (maaşınızla ilgili) yeniden gözden geçiriyorsunuz.

Bu yıl boyunca gerçekleşecek transit geçişler para evinde size 20 Ocak’tan itibaren fırsatlar sunmaya başlarken, Satürn balık ve Plüton kova geçişleri sosyal çevrenizle birlikte gerçekleştireceğiniz yeni yatırımları gösteriyor. Yaz aylarında iş ve kariyer anlamında sıkıntı yaşayabilirsiniz ama ekim sonundan itibaren yoğun temponun ve krizlerin azaldığını göreceksiniz. Siz de iş anlamında merkür retrolara çok dikkat edin.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 2023 burç yorumları

Yay burcu 2023 yıllık burç yorumları: Bu sizin için bir yaratılış yılı olacak. Sanata ilgi duyduğunuzu veya dünyanın görmesi veya kullanması için anlamlı bir şey yaratmak için ilham aldığınızı fark edebilirsiniz. Bu fikrin gerçeğe dönüşmesinin önündeki tek engel sizsiniz! Şüphe, sizi kalemi kağıda dökmekten veya herhangi bir yaratıcı arayışa girmekten alıkoyacaktır. Olumsuzluğun kafanıza girmesine izin vermeyin. İyimser düşünün ve yaratıcılığın içinde kaybolmaya odaklanın. Sonunda kendinizi bu süreçte bulabilirsiniz.

2023, aşk hayatınıza işbirliği getiriyor. Sonuç olarak, siz ve bir ortak, hayallerinizdeki rol oynama senaryosunun tadını çıkarmak için birlikte iş kurabilir, bir grup kurabilir veya güçlerinizi birleştirebilirsiniz. Ancak aşklarınız ne kadar alevlenirse alevlensin, arkadaşlıklarınızı ihmal etmeyin. Her yıl olduğu gibi 2023 de inişler ve çıkışlar getirir ve seçtiğiniz aile temelinizdir. Sağlıklı bir destek sistemi sayesinde bolluk getiren günlerden yararlanabilirsiniz.

Kariyer ve finansal açıdan ise 3 Temmuz sizin için önemli bir tarih olabilir zira mülkiyet evinizde bir dolunay gerçekleşecek. 10 Temmuz’da Mars mükemmeliyetçi Başak burcuna girdiğinde zirveye çıkmak için savaşmaya hazırsınız. Çok çalışmaktan korkmayan karizmatik bir burçsunuz ve iyi bir arabulucusunuz. Sonuç olarak, istediğinizi elde etme eğilimindesiniz. Ama agresif değil, iddialı olmaya dikkat edin. 28 Ekim tutulması evliliğinizle ilgili olarak aldığınız ortak karar ve tutumların harekete geçmesi, yeni bir gayrimenkul alımı ya da ev değiştirme konularında sizi yönlendirecek, daha sağlıklı hareket edebileceksiniz.

Bu yıl reklam iletişimine ağırlık veren yaylar için harika bir yıl olacak. Ek gelir kazanma,k hobileri için yatırım yapıp işe dönüştürmek yaylara kazanç kapıları açacak. Yurt dışı bağlantılı işler ve hizmet sektöründen yana kazançlı olan yaylar bu yılın kariyer anlamında atağa geçecek burçlarından. 24 Kasım’da Mars burcunuza girdiğinde bunu aklınızda bulundurmanızda fayda var. Dikkatlice kullanıldığında, bu, işte ilerlemek için astrolojik açıdan faydalı başka bir tarihtir. Sadece bazen dürtüsel, ateşli bir yangın işareti olduğunuza dikkat edin. Pişman olacağınız bir şey söylememeye veya iş arkadaşlarınıza veya patronlarınıza kaba davranmamaya dikkat edin.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 2023 yorumları

Oğlak burcu 2023 yıllık burç yorumları: Başarı arayışı statünüzü yükseltti – ama neşeyle ışıldamanızı sağladı mı? Muhtemelen şu anda var, ancak uzun vadede olmayabilir. İçinizdeki kıvılcımı yeniden alevlendirmenin ve içinizdeki çocuğu kucaklamanın zamanı geldi. Çocukken yapmaktan keyif aldığınız etkinliklerle bağlantı kurun. Korkmadan önce kim olduğunuzu hatırlayın! Oğlak burçları astrolojide çalışkanlıklarıyla bilinir. 2023, güçlerini büyütmelerine ve üzerinden atılması zor bir otorite konumuna ulaşmalarına yardımcı olacak. Oğlakların sadece durumu belirlemesi ve fırsatı yakalaması gerekir, yoksa ellerinden kayıp gidebilir.

Yönetici gezegeniniz Satürn 17 Haziran 2023’te geri hareket ettiğinde, bir fedakarlık yapmanız gerekebilir. Merak etmeyin. Bütün bunlar, kötü bir alışkanlığı bırakmazsanız, gezegenlerin bunu sizin için yapacağı anlamına gelir. Aşk hayatınızda hem iddialı Mars’tan hem de tatlı Venüs’ten kutsamalar aldığınızda, ister uzun vadeli bir ortaklık içinde olun, ister sıradan bir ilişki içinde olun, sıcaklık ve samimiyetin tadını çıkarırsınız.

Çok az burç senin kadar iddialı. Yıllar önce başladığınız bir projeyi bitirebilir veya bir zamanlar bir kenara atıp imkansız gördüğünüz bir hayali gerçekleştirebilirsiniz. En önemlisi, yeteneklerinizin farkındasınız. 14 yıllık talihsizlikler döngüsünü kırdığınız 2023 yılı sizin için iş, para, kariyer olanaklarında küllerinden yeniden doğma fırsatı veriyor. Özellikle mayıs ayında ektiğiniz tohumların meyvesini alacağınız büyüme yolunda ailenizden destek alacağınız ve yapmak istediğiniz işi yapabileceğiniz bir yıla girmiş bulunmaktasınız.

Profesyonel hayatınız ve para kazanmanız için faydalı olan, takviminizde daire içine almaya değer birkaç tarih var. 3 Ocak’ta Venüs bağımsız Kova burcuna Mülkiyet Evinize girdiğinde, parasal bir soruna benzersiz bir çözüm buluyorsunuz. Yeni yılda iş akışına geri dönmek zor olabilir (Sizin için bile! Unutmayın Mars 12 Ocak’a kadar geri gidiyor). 6 Nisan’da dolunay sırasında dikkatleri üzerinize çekiyorsunuz. Bu profesyonel tanınmayı gösterir. 27 Ağustos’ta sosyal statünüz ve yaptığınız işlerin takdiri dikkat çekiyor. 4 Ekim network için harika bir gün. Size yardım edebilecek insanlarla vakit geçirin. 8 Kasım’da da bereketli Venüs Terazi’ye girdiğinde şöhretiniz fırlayabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 2023 burç yorumları

Kova burcu 2023 yıllık burç yorumları: Duyoyor musunuz? Bu ses, senin ‘daha çok kendin olmanın’ sesi. 2023’ün kurtuluş için bir pencere olacağını görüyorsunuz. Sonunda, sizi olduğunuz kişi olmaktan alıkoyan kısıtlamalardan ve sınırlayıcı durumlardan kurtuluyorsunuz. Artık, saklanma ihtiyacı hissetmeden dünyaya eşsiz ve gerçek benliğinizi gösterebilirsiniz. Gerçek sizi kabul edemeyen başkalarıyla iç çatışma ve mücadele anları olabilir – ancak bu, kendi şartlarınıza göre yaşama fırsatına sahip olmak için ödemeniz gereken küçük bir bedeldir.

Sen bir yıldızısın Kova. 2023 size, olumlu pekiştirme yoluyla başkalarını en iyi benlikleri olmaya teşvik edebileceğinizi öğretir. Dünyayı kurtarmakla meşgulken özel hayatını ihmal etmenle ünlüsün. Bu yılki derslerinizden biri, değişimin genellikle kişisel düzeyde başladığıdır. Bu, özellikle yönetici gezegeniniz asi Uranüs geri hareket ederken (12 Ocak) geçerlidir. Kiminle çıktığınıza dair siyasi bir görüşü paylaşmak olsun, hayatınızda gereksiz yere korktuğunuz bir şeyi tanımlayabilirsiniz. Neyse ki, yıldızlar bu yıl ilişkilerinizi beslemeyi başardığınızı ve bunun sonucunda sosyal çevrenizde, aşk hayatınızda ve kariyerinizde büyüme gördüğünüzü gösteriyor.

Kariyer ve para açısından 20 Şubat paraya farklı bir yaklaşım gösterdiğinizi söylüyor. Bir tutku projesinden para kazanmaya başlayabilirsiniz. 2023 boyunca destek sisteminize güvenmeyi unutmayın. Çoğu insan bir tür para sorunuyla uğraşıyor ve yalnız olmadığınızı hatırlamanız önemlidir. Bu, özellikle 5 Mayıs Cuma günü kıskanç Akrep’te ve Sosyal Durumla ilgili 10. Evinizdeki dolunay ve ay tutulması sırasında önemlidir. Bu kaotik enerji, kırgınlık duygularına yol açabilir.

İster ücret şeffaflığı olsun, ister zam istemek veya vergileriniz üzerinde çalışmak olsun, nakit hakkında konuşmak zor olabilir. Ancak 2 Mart itibariyle Merkür Balık burcuna girdiğinde işler kolaylaşıyor. Bu, bütçe yapmak ve hatta bir muhasebeciyle çalışmak için harika bir zaman. 30 Ağustos gününü dört gözle bekleyebilirsiniz. 12 Ekim’de kendinizi hırslı ve profesyonel tanınma için savaşmaya hazır hissediyorsunuz. Çalışmanız için uygun bir tazminatı hak ettiğinizi asla unutmayın. 4 Aralık’ta ise şöhrete (veya en azından biraz hak edilmiş ilgiye veya takipçi artışına) hazırlanın. Sosyal çevrenizden gelecek olan iş tekliflerine açık olun. Özellikle yılın ilk yarısında 20 Ocak’a kadar zorlanmalar yaşamış olsanız da mayıstan sonra finansal açıdan daha iyi bir dönemde olacaksınız.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 2023 burç yorumları

Balık burcu 2023 yıllık burç yorumları: Hayalperest olmakla tanınırsınız. Ancak 2023’te cezalı olmanın faydasını görmeye başlayacaksınız. Herkes yaz tatillerini planlarken, siz kuruşlarınızı yağmurlu bir gün için biriktirmeyi ve daha kısa bir tatil veya konaklama için uzun süreli bir seyahatten vazgeçmeyi tercih edeceksiniz. Daha güçlü yapı iskelesi oluşturarak yeni zirvelere ulaşabileceğinizi görebilirsiniz. Başınız bulutlarda olmayacak belki ancak güzel bir manzaraya sahip olacaksınız. Balık burçları sonunda hayâllerini gerçekleştirebilecek.

Aşk söz konusu olduğunda, 2023 sizden devam etmenizi ve zorlu konuşmalar yapmanızı istiyor. Zodyakın son burcu olarak, genellikle en bilge yıldız burcu olarak anılırsınız. Bu yüzden, artık ilişkiyi tanımlama konuşmalarının, erteledikçe daha stresli hale geldiğini bilmelisiniz. Arkadaşlıklarınıza gelince, bu yıl aşk hayatınızın işine onları ihmal edecek kadar kendinizi kaptırmayın. Bu yıl aynı zamanda sizi profesyonel övgüleri kabul etmeye (bazıları karşınıza çıkabilir) ve zodyakın son ve en bilge burcu olsanız bile şöhret ve tanınmanın keyfini çıkardığınızı kabul etmeye teşvik ediyor.

2023 yılından yüzü gülecek burçlar arasında bulunan Balık burçları, iş hayatında hedefledikleri yere gelebilecekler. Yeteneklerini ve farklı düşüncelerini gösterebilme fırsatı yakalayacaklar. Uzun süredir peşinde olduğunuz terfiyi alabilirsiniz. Bu yıl ailenizden aldığınız maddi, manevi destekle birlikte kariyer hayatınızda büyüme söz konusu olacak. Yılın ikinci yarısı iş yerinizle ilgili değişiklik yapabilir, lokasyon olarak başka bir bölgeye ya da şehre geçiş yapabilirsiniz. Tanıştığınız yeni insanlarla ortaklı projelere girebilir, yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Özellikle 7 Mart 2023 tarihi ve sonraki 4 ay sizin için çok önemli.


Kariyer ve para açısından 2 Şubat ve 21 Mart sizin için önemli tarihler. Zam veya terfi istemeyi seçerseniz, yıldızlar sizin lehinize. Öte yandan 20 Nisan’daki güneş tutulmasında çok para harcamamaya özellikle dikkat edin. Şöhret veya takipçiler gibi şeyleri önemsemeyecek kadar sakin ve bilge görünürsünüz, ancak derinlerde, özellikle hak ettiğinizde tanınmayı arzularsınız. 3 Haziran’da profesyonel övgüler alabilirsiniz. Verimli olabilecek başka bir tarih, potansiyel para tezahürü getiren 29 Eylül. Bu zamanlarda doğrudan nakit akışı görmeseniz bile, bu geçiş, para, özellikle ücret şeffaflığını teşvik eder. 10 Kasım tarihi networking açısından oldukça olumlu görünüyor. 23 Aralık dönemi ise zam veya terfi istemek için iyi bir tarih değil, not etmenizde fayda var.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.