Astroloji: Oğlak burcunda Yeni Ay burç yorumları

Astroloji: Oğlak burcunda Yeni Ay burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Yeniay burç yorumları

Astroloji: Oğlak Yeni Ayı ve Güneş Oğlak transiti burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu yeniay sizlere önemli etkiler verecek ve iş hayatında yeni fırsatlar getirebilecek bir yeniay. Ticari konularda ya da yurt dışı bağlantılı işlerde çevrenizden yardım alabilirsiniz. Özellikle finansal konularda adım atarken hedeflerinizi gerçekçi tutmaya gayret etmelisiniz. Avantajlar elde ediyor ve hazırlıklarını yaptığınız görüşmelerle ilgili fırsatları değerlendiriyorsunuz. Yer değişikliği ve zam gibi konularda sonuçlar alabilirsiniz. Köklü değişiklikler yapıyor ve 2022 yılı itibariyle yaptığınız girişimlerin olumlu sonuçlarıyla yeni planlar yapıyorsunuz.


Kariyer alanınızda yeni bir yapılanmaya doğru yol almaya hazırlanıyorsunuz. Var olan işinizle ilgili ya da yeni bir fırsatla ilgili süreçlerinizi çok iyi gözlemleyin. Bugünden sonra bazı şeylerin eskisi gibi olmadığını, olmayacağını fark edeceksiniz. Alacağınız kararlar, başlatacağınız yeni organizasyonlarla toplumda güneş misali fark edilip aydınlık ve ilham vereceğiniz günlerin kapısı aralanıyor.

Güneş de Oğlak burcunda transit yapıyor. Sosyal statünüz konusunda (kariyer veya evlilik gibi sosyal statüye etki eden her durum) ön plana çıkıyor. Sorumluluk sahibi veya hırslı bir döneme giriyorsunuz. Bu alanlarda her türlü ağır yükü omuzlayabilirsiniz. Yaratıcı enerjinizi kullanırken bunu bir sistem dahilinde yapmaya çalışırsanız kendinizi tüketmemiş, uzun vadeli kullanılabilir bir enerji yaratmış olursunuz. Sosyal statünüz konusunda prensip sahibi olup olmadığınız sıklıkla test edilecek ve siz her çıtayı aştığınızda daha zorlu bir ödev sizi bekliyor olacak. Sosyal statünüz konusunda etik ve doğru davranışlara sahip olmayı, bu alandaki mükemmelliği öğrenmeniz gerekiyor.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Eğitiminizle ya da bakış açınızla ilgili yeni fikirler geliştirip, bazı kararlar aldırtacak olaylar yaşayabilirsiniz. İşinizde yeni sorumluluklar almayı düşüneceksiniz. Daha önceki planlarınızla ilgili farklı yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. Üstleneceğiniz sorumlulukları iyi hesaplamaya gayret edin. İyi hesaplanmadan alınan sorumluluklar sonradan sıkıntı çıkarabilir. Artık daha güçlü bir döneme adım atabilirsiniz. Yurt dışı ve eğitim konularında imkanlar elde edebilirsiniz. Bildiğinizden farklı yolların da olduğunu kabul etmeli ve alternatiflere açık olmalısınız.

Yaşam felsefenizde değişime uğraması gereken düşüncelerinizi artık yıkmanız gerektiğini net bir şekilde görüyorsunuz. İlişkileriniz ve maddi kaynaklarınızla ilgili beklediğiniz haberler kulağınıza gelebilir. Yaşayacağınız tüm gelişmeler kendinizi yeniden keşfedeceğiniz ipuçlarını da beraberinde getirecektir. Kapınızı ve ufkunuzu açık tutun. Bu hali fazlasıyla seveceksiniz.

Güneş de Oğlak burcunda transit yapmaya başladı. Yaşam felsefeniz ve inançlarınız konusunda sorumluluk sahibisiniz. Soyut konulara ve toplumsal inançlara bilimsel açıdan yaklaşabiliyorsunuz ve prensiplerinizi başkaları kolay kolay bozamıyor olmalı. Yaşam felsefenizi kurarken adım adım gitmeli ve hırsa kapılmamalı, her şeyi uzun vadeli düşünmelisiniz. Yaşam felsefeniz ve inançlarınız sıklıkla test alanı olacak. Siz bu alandaki çıtayı her aştığınızda umutlarınızı veya inancınızı tüketen yeni bir sınavla karşılaşacaksınız. Bu alanda mükemmel davranabilmeyi öğrenmeniz gerekiyor.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu yeniay krizli konularda artık bir tamamlanma yaşamanıza fırsat verecek. İkili ilişkilerinizde ya da ortaklıklarınızda atacağınız adımlar size olumlu dönüşler getirebilir. Giderleriniz konusunda yeni yapılandırmalara gidebilirsiniz. Bir türlü vazgeçemediğiniz alışkanlıklarınız da bu dönem sizi zorlayabilir. Diğer yandan bu yeni ay, ek iş ve parasal değerlendirme konularında cesaretinizi artırıyor. Mantıklı riskler alarak korkularınızı aşabilirsiniz.

Ekonomik koşullarınız ve kendi içinizde halletmeye çalıştığınız konularla ilgili alacağınız kararlar için gereken gücü kendinizde bulacaksınız. İsteseniz de istemeseniz de bir adım atmak ve bunun devamını getirmek süreci sizin adınıza iyileştirecektir. Bu sayede şansınızın dönmeye başladığını görebilirsiniz.

Güneş Oğlak transitinin etkisiyle başkalarının size verdiği konusunda sorumluluk hissediyorsunuz, bu durum aslında sanki tüm gözler üzerinizdeymiş gibi hissetmenize yol açar. Başkalarının size güvenip güvenmediği önemli bir çalışma alanı sizin için. Bu konuda sıklıkla test edileceksiniz. Başkalarını suistimal edebilmeniz için tüm kapılar önünüzde açılacak ve siz sürekli doğru davranıp bir çıtayı aştığınızda sizi adeta mecbur bırakan sınavları da vermek zorunda kalacaksınız. Başkalarının size verdiği değer ve maddi/manevi size açtıkları kredi konusunda mükemmel olmayı öğrenmeniz gerekiyor.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu yeni ay döneminde siz Yengeç burçları da önemli etkiler alacaksınız. Birliktelikleriniz, ortaklıklarınız gündeme gelecek. Yeni hedefler belirleyip, ilişkilerinize daha ciddi yaklaşacaksınız. Sorun olduğunu düşündüğünüz alanlarda çözüm için adım atmaya daha istekli olacağınız bir dönem. Uzun süren ve engellerle dolu koşunun sonuna geldiniz ve artık gururla bitiş çizgisindesiniz. Bu çizginin diğer tarafında dış görünüşünden ilişkilerinize kadar hayatınızı büyük ölçüde etkileyen her konuda ödüllerinizi almaya başlayacaksınız. Kalbinizin bir başka atacağı günler size göz kırpıyor.

Hem iş ortaklarınız hem de duygusal ilişkilerinizde masaya yatırılacak konuları net bir şekilde görecek olmak, ne yaşadığınızı daha iyi görmenizi sağlayacaktır. Bu yeniay ile aslında bu konuşmalardan çıkan kararları uygulamanız daha kolay olabilir. Sağlıklı ilişkiler kurmak, kendi değerleriniz ve kurallarınızı bilerek hareket etmek isteyebilirsiniz. Atacağınız yeni adımlar size yeni ortaklıklar getirirken iyi niyetli olmayan kişilerin de dikkatini çekebilir. Öfke ve hırs yerine mantığınızı devrede tutmanız gereken bir dönemdesiniz.

Güneş de Oğlak burcunda transit yapıyor. Herkes için sorumluluk hissetmek ve bu yolla başkalarının sorumluluklarını da üstlenmek zorunda kalmak. Kendinize karşı da sorumlu olmanız gerektiğini unutmayın. Başkalarının üzerinize getirdiği yükler siz doğru davranmadıkça artacak ve açık düşmanlarla karşılaşacak, belki de kimsenin sizin onlara olduğu kadar size karşı sorumluluk hissetmediğini anlayacaksınız. Bu durum sizi de başkalarına karşı bir bilinçaltı savunma mekanizması yoluyla düşman haline getirebilir. Başkalarıyla ilgili sorumluluk duygunuzu ve etik anlayışınızı mükemmelleştirmeniz gerekiyor.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Çalışma hayatınızın, mesleki konuların ve günlük rutininizi ilgilendiren olayların ön plana çıktığı bir yeniay olacak. Bu alanlarda yeni düzenlemelere gitmek isteyeceksiniz. Sağlığınıza daha çok ilgi gösterebilirsiniz. Aynı zamanda aşk hayatınıza da güzel etki verecek bu yeniayda işle aşkın dengesini korumaya dikkat etmelisiniz.

Bu yeniayda tecrübelerinizi konuşturabilir, iş hayatınızı ele alabilir ve yeni bir düzen kurabilirsiniz. Zihninize ve bedeninize iyi bakmanızın faydalarını görebilirsiniz. Kendinizi ileriye taşıyacak görüşmeler yapabilir ve otorite figürleriyle görüşebilirsiniz. Yeni sorumluluklara açık olmanız size maddi kazançlar sağlayabilir. Siz çalışmalarınızda veya kurduğunuz sistemlerde çıtayı aştıkça, iş yaşam dengesi alanında yeni bir sınav geliyor olacak. Mükemmelliği öğrenmeli ve tüm çalışmalarınızı uzun vadeyi kapsayacak şekilde yapmalısınız.

Güneş de Oğlak burcunda transit yapıyor. Klasik astrolojide Aslan’ların organizasyon ve liderlik yeteneğine sahip olduklarının söylenmesi aslında Oğlak burcunun çalışmalar evi olan 6’ya düşmesinden kaynaklanıyor. İş ve düzen adına (veya meslektaş, iş arkadaşları) sorumluluk hissetmek ve ağır yüklerin üstesinden gelebilmek. Siz çalışmalarınızda veya organizasyonlarınızda, kurduğunuz sistemlerde çıtayı aştıkça bu alanda yeni bir sınav geliyor olacak. Mükemmelliği öğrenmeli ve tüm çalışmalarınızı uzun vadeyi kapsayacak şekilde adım adım yapmalısınız.

başak burcu

Başak burç yorumu

Başak burç yorumları: Aşk hayatınız, yaşamdan keyif alma isteğiniz ve çocuklarınız gündemde olacak. Bu konularla ilgili farklı yaklaşımlar deneme fırsatı bulacaksınız. Çalışma hayatınızla ilgili bazı zorlanmalar olabilir. Ama bir yandan da ilişkilerinizde sıkıntı yaşadığınız konularda yeni adımlar atmanız mümkün. Duygusal gerçeklikleri fark ediyorsunuz. Uyum sağlayamadığınız konularda çözüm buluyorsunuz.

Sevmeyi ve mutlu olmayı bir koşula bağlamak yerine, esnek olmanız gerektiğini anlayabilirsiniz. Ciddi ilişkiler ve yatırımlar psikolojik anlamda sizi iyileştirebilir. Bu yeni ay, bu süreci belirginleştiriyor. Hayallerinizi ve sorumluluklarını birleştirdiğiniz, yeteneklerinizi sergilediğiniz işler yapabilirsiniz. Yapabildiklerinizden güç alarak kendinizle ilgili yepyeni keşiflere yol alabilirsiniz. Fark ettiklerinizi unutmamalısınız. Yeteneklerinizi konuşturacağınız yeni alanlara yönelin. Devamlılığını getireceğiniz her güzel şey, aşk hayatınızda da bazı sorunları çözmeniz için size ipucu verecektir.

22 Aralık Perşembe günü Güneş Oğlak burcuna geçiyor. Kendinizi ifade etmek, sevgi ve aşk konularında sorumluluk hissediyor ama bunu çoğunlukla “bir prosedürü takip etmek” şeklinde yapıyor, bu alandaki soyut konulara adapte olamıyor olabilirsiniz. Aşk ilişkileriniz, çocuklarınız, mutluluk, motivasyon durumunuzla ve kendinizi ifade konularıyla sınanacaksınız ve siz her seferinde doğru davranmayı seçtiğinizde önünüze bir başka sınav daha gelecek. Bu alanlarda mükemmel olmayı öğrenmelisiniz.


terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Ebeveynlerinizle ve evinizle ilgili konularla ilgileneceğiniz, sizlere önemli etkiler veren bir yeniay olacak. Bu alanlarda harcamalarınızı düzenlemek isteyebilirsiniz. Aynı zamanda aile hayatınızda ihmal ettiğiniz noktalarda düzen değişikliğine gitmek isteyeceksiniz. Harcamalarınızda abartıya kaçmamaya özen gösterin. Aile meclisinde var olan sorunları çözüme kavuşturuyorsunuz.

Daha sıkı tutunacağınız, yaşam alanlarınızda da bu yönde değişikliklere gideceğiniz bir dönemdesiniz. Çünkü artık yıpranmış olan hiçbir şeye yer kalmıyor hayatınızda. Evdeki bu rahatlık hissi, iş hayatınıza da pozitif şekilde yansıyacak ve eskiye oranla daha ılımlı bir tutum sergileyebileceksiniz. Aidiyet duygusuyla alakalı sorularınıza cevap buluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi iyileştirmek adına sorumluluklarınızı aksatmamalısınız. Taşınma ve gayrimenkul konuları gündeme gelebilir; maddi durumunuza göre hareket etmelisiniz. Bu yeni ay ile fikirlerinizi daha kolay hayata geçiriyor ve sınırlarınızı yeniden belirliyorsunuz.

Güneş de Oğlak burcunda transit yapıyor. İç dünyanız, bilinçaltınız ve aileniz konusunda sorumluluk hissediyor, ağır yükler taşıyabiliyor ama kendinizi en yakınlarınızla rahat hissetmek adına tam anlamıyla adapte olamıyorsunuz. Belki de bu yüzden kendiniz yerine başkalarına sürekli sorumluluk yüklüyor olabilirsiniz. Duygu durumunuzu kontrol etmeli ve güvenli alan algısıyla gerçek aidiyet hissini ayırt edebilmelisiniz. Aile yaşamınız ve gerçek iç dünyanızı tanıma konusunda mükemmel olayı öğrenmelisiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burç yorumu

Akrep burç yorumları: Bu yeniay iletişimin arttığı, yakın çevre ilişkilerinin hareketlendiği bir dönem. Eğitim ya da tanıtım faaliyetleriyle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Eski konuları yeni, yaratıcı fikirlerle yeniden gündeminize alabilirsiniz. Ailenizle ikili ilişkiler arasında dengeyi bulmakta da zorlanabilirsiniz. Başarılı olmak için sorumluluk sahibi olmanın, çevrenizden uzaklaşmak demek olmadığını anlamalısınız.

Sevdiğiniz ve seveceğiniz bir üslup belirleyerek hayatınızın geri kalanını bu şekilde devam ettirmeye hazırlanıyorsunuz. İletişim temelli değişikleriniz vazgeçemeyeceğinizi düşündüğünüz her şeyle sizi karşı karşıya getiriyor. Hedeflerinizle ilgili seyahatler ve görüşmeler planlayabilirsiniz. Önceliklerinizi doğru belirlemeli ve hayatınıza bir gerçeklik katmalısınız. Neyi bırakıp neyi tutacağınız, nasıl tutacağınız sorularına alacağınız cevaplar size rahat bir nefes, geniş bir ufuk sağlayabilir.

Güneş Oğlak transiti başladı. Yakın çevre algınız ve gözlem gücünüz en ağır konuları bile kaldırabilecek güçte. Bu nedenle en ağır sınavları da gündelik yaşamınızda yakın çevreniz yoluyla vereceksiniz. Bu, kardeşlerinizle olan diyaloglarınız olabileceği gibi komşu ilişkileri veya kısa yolculuklarla da ortaya çıkabilir. Sözleriniz ve fikirleriniz üzerinden de sorumlu olduğunuzu bilmeniz gerekiyor. Zihninizin her olay için veya her insan için standart bir prosedüre bağlı kalmamasına, esnek kavramlar da geliştirebilmesine dikkat etmeniz gerekiyor. Söylem ve fikirlerinizi mükemmelleştirmelisiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Yeniay maddi konularda girişimde bulunmak isteyeceğiniz olayları gündeminize getirecek. Kazançlarınızı arttırmak, bu alanda daha fazla sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Aileden de destek göreceksiniz. Kendinize daha iyi koşullar yaratmak için uğraşabilir ve hayatınızı yeni değerler üzerine kurabilirsiniz. Bu durumu yeni ay ile birlikte somutlaştırabilir ve değerlerinizi korumak adına girişimler yapabilirsiniz.

İş görüşmeleri yapmak ve birikimlerinizi yatırıma dönüştürmek için uygun bir zamandasınız. Yeni insanlar, yeni koşullar, yeni çevreler temaları sizi daha önce olmadığınız kadar mutlu olacağınız günlere hazırlıyor. Bu yeni isteğiyle, hayatınızı yeniden yapılandırıyorsunuz. Buna yaşam alanınız da dahil. Tek başınıza vereceğiniz kararlarla çevrili bir yaşam stili belirliyorsunuz.

Öğrenmeniz gereken sorumlulukların ağırlığı nedeniyle onlardan kaçmamak veya kısa vadeli pratik çözümler üretmek yerine, sorumlulukları uzun vadeli gelecek planlarıyla çözmeye çalışmak gerekiyor. Hemen her konuda mükemmelleşmelisiniz. Geçtiğimiz aylarda sorumluluklarınızın ve yaptıklarınızın sonuçlarını alabilir, yeni yıla girerken yolunuzu açabilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burç yorumu

Oğlak burç yorumları: Oğlak yeniayı kişisel olarak yeni kararlar alıp, başlangıçlar yaşayacağınız önemli bir yeniay. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olabilir. Yeni bir ilişki için Ocak sonunu beklemeniz daha hayırlı olacaktır. Yurt dışı bağlantılı işlerde bazı fırsatlar yakalanabilir. Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz sizi destekleyen tarzda olacak. Cesaretinizi daha verimli kullanıyorsunuz. Maddi alanda kayıplar var ise bunları kısa süre içerisinde toparlama fırsatı bulacaksınız.

Hayatınızı güzelleştirmek adına yüksek bir motivasyona sahipsiniz. Yaşadığınız farkındalıklarla parlıyorsunuz. Size iyi olanın peşine düşüyor, yaşam tarzınız ve bakımınızda değişikliğe gidiyorsunuz. Özellikle sizin burcunuzda gerçekleşen yeni ay ile başlayacağınız tüm sağlam ilişki ve işlerin karşılığını 2023 yılında göreceksiniz. Vakit ayırmadığınız konulara yönelmelisiniz. Cesaretinizi daha verimli kullanıyorsunuz.

Hayata bakış açınızı değiştirmeniz için karşılaştığınız birçok zorlu anın ardından, yılın ilk yeni ayına ev sahipliği yaparak adınızı tarihe yazdırıyorsunuz. Korkularınızın üzerine gidin. Yolunuz yeni “size” sonuna kadar açık. Giyim tarzınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili üzerinde düşüneceğiniz konular gündeminiz olabilir. Duygusal açıdan yıprandığınız konuları bir kenara bırakacak daha çok iş hayatınıza odaklanmak isteyeceksiniz. Öte yandan ağır yükler ve sorumluluklar üzerinizde olabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Sürüncemede kalmış, belirsiz durumların netleşeceği bir yeniay olacak. Özellikle ailevi konularda bir takım kararlar alınabilir. Bu kararlar sizin daha iyi hissetmenizi sağlayacak. Uzaklarla ilgili maddi fırsatlarla karşılaşılabilir. Sosyal çevre ilişkileri de daha hareketli olacaktır. Bitmesi gereken ilişkilerinizi fark edebilirsiniz. Hayatınız da bazı doğruları olduğunu kabul etmelisiniz.

Çevrenizle aranıza mesafe koyacağınız bu süreci, iyi niyetli ve uzun vadeli planlar kurarak değerlendirirseniz, olumsuzluklardan daha az etkilenebilirsiniz. Yeni ay ile davranışlarınız ve sorumluluklarınızla alakalı konuları çözümleyebilirsiniz. Gizli tutacağınız yeni ilişkilere başlayabilirsiniz. Potansiyelinizi görmek için başkalarının gölgesinden uzaklaşın. Kendinizle ilgili sizin bile bilmediğiniz bazı yönlerinizi keşfedebilirsiniz. Gizli kalan her şey açığa çıkıyor ve siz bunu kabul ederek hayatınıza devam ediyorsunuz.

Bu yeni ay ile birlikte önünüze çıkan fırsatlar sizi ileriye taşımak için geliyor. Size yakışır şekilde özgür ve özgün bir fark yaratacağınız bu zamanı iyi değerlendirmelisiniz. Sorumluluk duygusu, uzun vadeli planlamalar ve her durumda etik davranış şekilleri, etik ikilemler üzerine çözümler üretmeniz gerekiyor. Bunları yaparsanız daha da mükemmelleşeceksiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burç yorumu

Balık burç yorumları: Bu yeniay gruplarla iletişimin arttığı, sosyal hayatın hareketlendiği bir dönem. Yeni tanışmalar, farklı çevrelere giriş mümkün. Uzun vadeli hedefleri hayata geçirmek için de planlama yapabilirsiniz. Artık sorumluluk almaya kendinizi hazır hissedeceksiniz. Kardeşlerle, kuzenlerle ilgili gerginlikler de gündeme gelebilir. Arkadaşlık ilişkileriniz ve planlarınızda daha gerçekçi hareket ediyorsunuz. Daha sosyal ve disiplinli olabilirsiniz.

Bu yeni ay ile birlikte yaşam tecrübeleriniz giderek somutlaşıyor. Yeni eğitim ve iş girişimlerinde bulunabilirsiniz. Sizi hedeflerinize götüren ve maddi açıdan destekleyen tüm yollara açıksınız. Kendiniz ve çevrenizle ilgili yüzleşmeniz gereken bazı konular söz konusu olabilir. Objektif bir şekilde tamamlayacağınız bu süreç, omuzlarınızdan bazı yükleri atmanızı sağlayacaktır. Omuzlarınızda taşımak için yeni sorumluluklarınıza sahip olmak isteyebilirsiniz. Bu konuda bir düşünceniz varsa güvendiğiniz insanlarla iş ve fikir birliği yapmalısınız.


Güneş’te transit yapan Oğlak, gelecek planlamalarınız konusunda sizi sınava tabi tutabilir. Mesela gelecekte planladığınız bir olayı başkaları sizden önce yapabilir. Gizliliği öğrenmeniz, yüzeysel arkadaşlıklar konusunda prensip geliştirebilmenin önemini anlamanız gerekiyor. Arkadaşlarınız konusunda sorumluluk alıp, ağır yükler altına girebilirsiniz. Lütfen aynı şeyi onların da yapıp yapmadığını kontrol edin.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.