Her Giysi Dolabında Olması Gereken Kombin Ürünleri

İster en son yaz moda trendlerine yatırım yapıyor olun, ister klasik parçalardan yapılmış zamansız kıyafetleri tercih edin… İyi ve dayanıklı bir tarzın yapı taşlarını oluşturan birkaç temel parça vardır. Bu her şeyle kombinlenebilen giysiler, her sabah giyinmeyi sorunsuz bir deneyim haline getirmenin cevabıdır.

kombin

Mükemmel bir beyaz tişörtten kusursuz bir blazer cekete kadar, mevsimden mevsime kalıcı olan parçalardan bahsediyoruz. Gardırobunuzdaki hemen hemen her şeyle uyumlu olacak ve üzerine para harcamaya karar verdiğiniz her trende uygun parçayı tamamlayacak türden parçalar.

Her zaman birkaç dakika içinde hazırlanabilmeyi hayal ettiyseniz veya o “Giyecek hiçbir şeyim yok!” günlerinin geçmişte kalmasını istiyorsanız, en kısa sürede sahip olmanız gerekenler burada. Üstelik yazımızda göreceğiniz bütün trend ürünleri, en uygun fiyatlarla online sipariş etmek ise Çiçeksepeti mobil uygulaması ile çok kolay!

Gardıropların Olmazsa Olmaz Parçaları

1. Mükemmel beyaz tişört

İster kot pantolon, ister takım elbise pantolonu ile kombinleyin, mükemmel beyaz tişört her kombinin kurtarıcısıdır. Kalem ve saten etekler, elbiseler ve hatta taytlarla bile zahmetsiz bir şıklık yaratmanızı sağlar.

trençkot kombin

2. Klasik bir trençkot

Mevsim geçişleri için harika bir temel parça ve dürüst olalım, utanmasak her mevsim giymek isteyeceğimiz bir seçenek. Klasik bir trençkot, tüm gardıropların olmazsa olmazıdır. İster ofis şıklığı için iş kıyafetlerinin üzerine kemerini bağlayarak giyin, isterseniz de hafta sonu bir kazak ve kot pantolonun üzerine açık şekilde giyin. Trençkot hiçbir zaman sizi üzmeyecektir. Bu yüzden incelemeniz için şık kadın trençkot modelleri bırakmak boynumuzun bir borcu.

3. Uzun çizgili bir blazer

İster klasik siyah, ister gösterişli ekoseler tercih edin, bir blazer sizi her mevsimde mutlu edecek. Gün boyunca iş kıyafetlerinin üzerine atın ve giyin, ardından akşamları kot pantolon veya şık tozluk ve topuklu ayakkabılarla kombinleyin.

4. Düz paça kot

Skinny ya da düz paça jean pantolonlar belki de en çok yönlü denim yatırımı olsa da burada en önemli faktör uyumdur. Rahat ve gurur verici bir çift bulun, böylece onları yıllarca giydirip giydirebilirsiniz. Daha fazla seçenek için en iyi kot pantolon seçeneklerine mutlaka göz atın.

5. Beyaz spor ayakkabılar

Topuklu veya botlarla yüzleşemediğiniz o günlerde bir çift düz beyaz spor ayakkabı sizi kurtarmaya gelebilir. Hafta sonları elbiseler veya kot pantolonlar ve bir t-shirt ile takım oluşturmak için mükemmel, ancak ofis takımlarına modern bir dokunuş eklemek için de aynı derecede harika.

Kaşmir kazak ayakkabı

6. Kaşmir bir kazak

Kaşmir, trikoların en çok yönlü olanıdır ve her kuruşuna değecek bir yatırımdır. İş pantolonları, etekler ve blazer’larla kombinleyin ya da hafta sonu kotunuzu hareketlendirmek için kullanın. Gri bir kaşmir kazak her zaman zariftir.

7. Nötr düz ayakkabılar

Siyah, ten rengi, lacivert ve metalik tonların tümü, her yerde giyilebilen düz ayakkabılar söz konusu olduğunda harika yatırım tonlarıdır. İster babet, ister mokasen tercih edin, rahatlık ve çok yönlülük sunan stilleri arayın.

8. Basit bir beyaz gömlek

Bir kez daha, uyum burada en önemli şeydir. Düğmeleri şişirmeden vücudunuzu saran ve sıyıran, canlı, bol kesimli beyaz bir gömlek arayın. Denim kot pantolon ve blazer ceketle harika bir takım olup, hem iş hem de günlük hayatta gardırobunuzun kahraman parçası olacak.

9. Bir midi elbise

Modern bir klasik olan midi elbise, her mevsimin starıdır. Kışın örgü modelleri, yazın ise ipek, keten gibi daha hafif kumaşları tercih edebilirsiniz. Gömlek elbise stilleri ve şal elbiseler her zaman gurur vericidir.

10. Siyah topuklu

Tüm gece kıyafetlerinin kurtarıcısı, rahat bir siyah topuklu ayakkabıdır ve yaşınız büyüdükçe o siyah topuklu en yakın arkadaşınız olacak. Onun hakkında bu kadarını bilmeniz yeterli.

Modası Geçmeyen Trend Parçalar Çiçeksepeti Extra’da!

Çiçeksepeti Extra, geniş ürün yelpazesi ve kampanyalarla her gardıropta olması gereken ve modası geçmeyen birçok parçayı, çok daha avantajlı bir şekilde satın almanızı sağlıyor. Çiçeksepeti web sitesi günün fırsatlarını yakalamanıza olanak tanırken Çiçeksepeti mobil uygulaması Çiçeksepeti app, ilk alışverişe özel indirim, fiyatı indiğinde bildirim alma, kampanyalardan anında haberdar olma, koleksiyon paylaşıp kazanma gibi extra avantajlar sunuyor. Siz de modası asla geçmeyecek tüm trend ürünleri ve aksesuarları ciceksepeti.com ve Çiçeksepeti mobil uygulaması üzerinden keşfedebilirsiniz!

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.