Astroloji: 20 Ocak Güneş Transiti – 21 Ocak Yeni Ay burç yorumları

Astroloji: 20 Ocak Güneş Kova transiti ve 21 Ocak Yeni Ayı burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 20 Ocak Güneş Kova transiti ve 21 Ocak Kova burcunda Yeni Ay burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Sosyal hayatınızın canlanması ve yeni arkadaşlıklar edinilmesi, hedeflerinize uygun seçimlerde bulunmanız anlamında etkili bir döneme giriyorsunuz. Özgür yaklaşımlar sergilemek, bireyselliğinizi ön planda tutmak ve kendinizi sıra dışı bir şekilde ifade etmek arzunuz yoğun olacaktır. Eğlenmeyi, insanlarla vakit geçirmeyi ve yeni konuları hayatınıza dahil etmeyi daha keyifli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Çevrenizi genişletmek, bulunduğunuz ortamda fikirlerine danışılan olmak sizin de motivasyonunuzu ve özgüveninizi arttırabilir.


İlişkisi olmayan Koçlar için bu enerjinin anlamı, farklı ve sıra dışı bir aşk yaşama arzusudur. Fakat bu aşk bağlayıcı, sınırlayıcı olmaktan ziyade, her iki kişinin de, ilginç paylaşımlarda bulunacağı, birbirleriyle hem aşkı hem de arkadaşlığı doyasıya yaşayacakları, çeşitli aktivitelere birlikte katılacakları, birbirlerine gerektiği zaman özgürlük tanıyacakları ama bir o kadar da, sosyal hayatın içinde görünecekleri tarzda olmalıdır. Bu süreçte genel olarak tanışmalar, bir grup aktivitesinde, bir davette, bir arkadaş aracılığıyla başlar.

İlişkisi olanlar beraberlikte arkadaşlık olgusunu bu süreçte fazlasıyla önde tutarlar. Bedensel arzuların ötesinde, genel olarak düşüncelerin, ideallerin, hayata bakış açılarının paylaşıldığı bir dönemdir bu. İlişkinin özünde anlaşmak olgusu son derece kıymetlidir. Kimsenin kimse üzerinde baskı kurmasına izin verilmez. Genel olarak kendinize olduğu gibi karşınızdaki kişinin de özlük haklarına saygı duyulur. Bu süreçte çiftler arasında belli bir mesafe vardır. Ayrıldığınız noktalar mantıklı bir şekilde gözden geçirilirse bir çıkış noktası bulunabilir.

Yeni Ay ile bu anlamda yeni imkanlara sahip olabilirsiniz. İlişkilerinizi ileriye taşımak, aşk hayatınızda hareketlilik katmanın yanı sıra parasal anlamda da yeni şanslar elde edebilirsiniz. Çalışmalarınızın neticelenmesi için önemli adımlar atabilir, maddi ve manevi yönden kendinizi ve işinizi ispat edebilirsiniz. Dijital mecralar size yeni kapılar açıyor.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Mesleki konularda geniş fikirli düşünmeye; yeniliklerden yana kararlar almaya, özgürlük, eşitlik ilkesi içinde hareket etmeye çalışmalısınız. Bir Boğa için bu durum tabi ki zorlayıcı olabilir. Çünkü o, kendi inandığı doğrular üzerinde hareket etmekten, belli kurallarla yaşamını çizmekten yanadır. Durum böyle olunca önümüzdeki bir ay boyunca belli bir miktar zorlanmanız mümkündür. Toprak grubunun üyesi olarak elindekileri korumaktan yana düşünmek isterken, Güneşin Kova burcu seyri altında ise tam tersine ilerlemek için yeniliklere açık olmak gerekiyor.

Yeri geldiğinde özgür kararlar vermeniz, tek başına hareket etmekten ziyade, ekip halinde çalışmayı kabullenmeniz lazım. Ayrıca bu etki altında, bulunduğunuz konumda eskinin ağırlaştırıcı veya gelişimi yavaşlatıcı noktaları tespit ederek düzenlemeniz gerekiyor. Yani daha aktif hareket etmeyi, içinde bulunduğunuz iş şartlarını, çalışma hayatınızı tarafsız bir bakış açısıyla gözlemleyerek düzenlenmeniz şart.

21 Ocak Yeni Ayı ile birlikte düşüncelerinizi hayata geçirmek sizin için daha kolay ve anlamlı hale gelebilir. Radikal kararlar alabilir, beklentilerin dışında işler geliştirebilirsiniz. Çevrenizden gelen olumlu tepkileri de doğru değerlendirirseniz istediğiniz gerçek ve orijinal statüye sahip olabilirsiniz. Yeni sorumluluklara imza atabilirsiniz.

Dikkatli değerlendirmelerden sonra bilinçli bir şekilde karar almalı, konumunuzu, alışkanlıklarınıza göre değil, bu dönemin gelişmelerine göre yeniden ayarlamayı bilmelisiniz. Yani değişim ve gelişim için kendinizi ve amaçlarınızı yeni bir bakış açısı altında değerlendirmek son derece önemli.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Deneyimlere açık, keşifçi yönlerinizi ortaya çıkarabilecek nitelikte bir süreç sizleri bekliyor. Öğrenmeye ve yeniliklere istekli olduğunuz bu bir aylık süreçte özellikle ilişkisi olmayan İkizlerin yeni arkadaşlıklar kurmak için kimi zaman seyahat, kimi zamansa iletişim yollarını denemeleri mümkün. Günümüz internet çağı. Yeni insanlarla tanışmak yeni deneyimler kazanmak gayet kolay.

Sıra dışı ve özel arkadaşlıklar, bağımsızlık, girişim ve yenilikler, değişimler gayet etkili gözüküyor. Kova burcu transiti zamanlarını, eskinin yeniye, geçmişin geleceğe dönüşmesi adına önemli görmüşümdür. Beraberliği olanlar yeni bir döneme, ilişkisi olmayanlar yeni bir aşka, sorunları olanlar yeniden ilişkilerini ele almaya hep bu zamanlarda daha gönüllü davranmışlardır. Evet bu dönem İkizlerin doğasına uygun gayet hızlı değişimlerin işareti olarak olumludur.

İçinizdeki özgürlük ışığı ve yeni yapılacak değişimler, aşk hayatınızla ilgili olarak yeni bir soluklanma anlamına gelmektedir. Çevrenizle olan ilişkileriniz gelişebilir, aranan kişiler arasına girebilirsiniz. Pratik ve hızlı fikirleriniz kendi hayatınızı nasıl geliştireceğiniz yönünde size fikir verirken dışarıdaki insanların da dikkatini çekebilir. Bu anlamda tecrübelerinizi paylaşacağınız mecralarda yer alabilirsiniz.

Sosyal medya, haberleşme gibi alanlarda ve yazılı işlerde yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz. 21 Ocak Yeni Ayı bu anlamda fitili ateşleyebilir. Vizyonunuzu genişleten, sizi korkutmak yerine üzerine gitmeye teşvik eden konulara yoğunlaşabilirsiniz. Bu anlamda yapacağınız görüşmeler yeni bir iş ve yaşam tarzı imkanı elde etmenizi sağlayabilir.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Kimileriniz için işyerinizle olan görüşmeleriniz, bazılarınız için çalıştığınız sektörle alakalı yeni gelişmeler veya bizzat kendi işinizden elde ettiğiniz gelirle alakalı konuların etkili olacağı bir aylık bir süreç sizi bekliyor. Burada önemli olan bu gelişmeler karşısında nasıl bir tutum izlemeniz gerektiğini bilmenizde yatıyor. Belki bir çoğunuz için tatmin edici olmayan veya belirsizlik içermeye devam eden maddi durumunuz sıkıntı oluşturabilir. İster eşiniz veya ister kendi gelirinizle alakalı konularda dikkatli olmak, ani tepkiler vermemek veya tam olarak aydınlığa kavuşmayan durumlar nedeniyle, borcu borçla kapamak yoluna gitmemek çok önemli.

Genel anlamda bu süreçte evlilik veya iş ortaklığı, miras, sigorta ve vergi konularıyla yoğun şekilde uğraşabilirsiniz. Aşk konusunda benzersiz ve orijinal ilişki yaşama arzunuz bu dönemde yükselebilir. Hani bildiğinizi okumaktan yanasınız desek daha doğru olabilir. İlgilendiğiniz kişi veya dikkatinizi çekebilecek kişiler konusunda karar verirken, aynı amacı paylaştığınız, paylaşımlarda bulunmaktan hoşlanacağınız bir insana olan ihtiyacınız daha ön plandadır. Bu devrede eğer hayatınızda biri varsa, aynı şekilde onunla paylaşımlarda bulunmaktan son derece haz duyabilirsiniz.

Cinsellik konusundaki düşünceleriniz belirsiz olabilir, yani ilişkinizde cinsel paylaşımın ağırlıkta olmasından ziyade, bir şeyler paylaşıyor olmak sizin için çok daha önemlidir. İlişkiyi bir takım oyunu gibi görebilirsiniz. O ve siz ayrı kişilersinizdir fakat birbirinize katabileceğiniz çok şey vardır. Bu enerji altında dikkat etmeniz gereken nokta, demokratik düşünmeye çalışmanızdır. Yani her ikinizin de eşit hakları vardır ve bu haklara her ikinizin de saygı duyması gerekir. Birbiriniz üzerinde hakimiyet kurmamaya özen gösterilmesi gerekebilir.

Bu seyir esnasında ilişkiniz olsun veya olmasın farketmez aşk konusunda sabırsız ve kararsız davranışlar göstermemeniz gerekir. Eğer amacınız düzgün bir ilişki yaşamaksa daha en başından her şeyi konuşmak en doğru davranıştır. Herhangi bir konuda sorun çıktığında hemen tepki göstermek yerine sabırlı davranmak, tatminsiz olmamak, inatçı hareket etmemek veya ilişkiye başlar başlamaz hemen ciddiyet içine girmek yanlış olabilir. 21 Ocak Yeni Ayı ile birlikte adım atmanız kolaylaşacak. Ailenizle iş birlikleri yapabilir, beklettiğiniz ve hazırlığını yaptığınız işleri uygulamaya koyabilirsiniz. Takıntı ve eski tecrübelere dair düşüncelerinizden sıyrılıyorsunuz.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: İkili ilişkilerinizin gündemde olacağı bir süreç. Güneş Kova seyri etkisi altında partnerinizin özgür tavırlar sergilemesi veya karşınıza çıkacak kişilerin bağımsız yaradılışta olmaları mümkündür. İster evlilik, isterse iş ortaklığınız olsun ki burada üstünde duracağımız nokta ilişkinizdir. Bu geçişte sizler birbirinize ayna görevi görmektesiniz. Güneş gezegeninin karşıt evinizdeki bu ilerleyişinin ilişkisinde sorun olanlar için anlamı, birbirinizin görüş yapısına müdahalede bulunmayın, saygı göstermeyi mutlaka biliniz demektir. Çünkü bunu yapmadığınız aranızdaki görüş ayrılığının daha fazla derinleşmesi, en ufak bir olayda dahi birbirinizle ters düşmeniz mümkündür.

Evlilik veya uzun süreli bir ilişkide, siz ve partneriniz birbirinizden apayrı kişilikler olduğunuzun bilinci içinde hareket etmelisiniz. Kimlik duygunuz, amaçlarınız, hayattaki öncelikleriniz farklı olsa da, karşınızdaki kişi aracılığıyla tamamlandığınızı kabul etmelisiniz. Tabi ki bu durum kolay değil, hatta kimi zaman partnerimizi ilahlaştırdığımız kimi zamansa yerden yere vurduğumuz olmuştur. Oysaki beraberlik, kendi gücünüzü, iradenizi, değerlerinizi kaybetmek değil bilakis birlikte gelişmeniz, büyümeniz demektir.

Hem duygusal hem de ticari ortaklıklarda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Emin olduğunuz konular söz konusu olduğunda 21 Ocak Yeni Ayı ile birlikte ilk adımı atabilirsiniz. Sözleşmeler, evlilik ve nişan gibi durumlar, iş birlikleri hayatınıza dahil olabilir. Geleceğinize etki eden, bundan sonraki süreçlerinizi belirleyen insanlarla bir araya gelebilirsiniz.

Güneş Kova transitinde özellikle evliliğinde ve ilişkisinde aradığını bulamamış Aslanlar tepkisel davranabilir, beraberliklerinde sen ve ben çatışmasını sürdürebilirler. Benim özellikle Aslanlara tavsiyem bu dönemde eşleri ve ilişkileri hakkında daha gerçekçi bir gözlemde bulunmalarıdır. Çözüme kavuşturulmayan her sorunun birkaç ay sonra yine tekrarlanacağını bilerek değerlendirmede bulunmayı unutmayınız. Gerçekten birbirini seven, birbiriyle kenetlenmiş ve yaşamı birlikte göğüslemeyi kabul etmiş çiftleri ne üçüncü kişiler ne de herhangi bir neden birbirinden ayıramaz. Eğer yapınızda çatlaklar varsa, bir parmak dokunuşu bile onu çökertmeye yeter.

başak burcu

Başak burç yorumu

Başak burç yorumları: Aileniz ve toplumun sizden mesleki anlamdaki beklentileri ile, sizin kendinizle ilgili ne gibi hedefler belirlediğinizin altını çizen bir süreç sizleri bekliyor. Burada önemli olan kendi bireyliğinizden taviz vermeden, hayatınızın kontrolünü elinize almanızdır. Daha dengeli ve düzenli alışkanlıklar edinebilir, bunları uygulamanın sizi daha çok motive ettiğini görebilirsiniz. Bedenen ve zihnen daha zinde hissetmek iş hayatındaki sürecinizi etkileyebilir.

Başaklar bağımlılıklarına düşkün kişiler olduğu için radikal kararlar vermekte zorlanırlar. Aslında inanılmaz fikirleri vardır, zekaları parlaktır ve bulundukları ortama düzen ve disiplin getirebilen kişilerdir. Fakat durum kendileriyle alakalı olduğunda değişim konusunda oldukça zorlanırlar. Hatta sırf bu yüzden aynı konumda yıllarca görev alabilirler. Oysaki Kova burcunda ilerleyen Güneş transiti, gayet etkili, faydalı ve değişim için uygun zamanlardır.

Bu süreçte değişim konusunda zorlanabilirsiniz. Işığınızı yansıtmak, kariyerinizi destekleyecek girişimlerde bulunmak ve kendinizden söz ettirmek gibi gündemler üzerine çalışabilirsiniz. Hakkınızı teslim almak için buna ihtiyacınız olduğunu unutmayın.

21 Ocak Yeni Ayı ile birlikte hem ihtiyaçlarınızı hem de rutinlerinizi yeniden belirleyebilirsiniz. Çalışma koşullarınızda yenilikler yapabilir, sorumluluklarınızı değiştirebilir ve daha önce değerlendiremediğiniz fırsatları değerlendirebilirsiniz. Üzerinize düşenin farkına varın ve bunu uygulayın. Yeniliklere ve değişimlere açık olun.


terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Kendinize zaman ayırmak, yeni aktivitelerin peşinde koşmak için ideal bir sürece giriyorsunuz. Her zaman özel bir insan olmak ihtiyacı duyan sizler için bu süreç bir armağan gibidir. Hayattan çalınmış güzel bir zaman, bir mola diyebiliriz buna. Çevrenizdeki yeniliklere kayıtsız kalmayarak, ilişkilerinizde arkadaşlık olgusunu ön planda tutarak ve kendi bireyliğinizden taviz vermeden, bir başka insanın kimliğine de saygı duyarak bu süreci geçirebilirsiniz.

Yüksek bir enerjiyle dahil olduğunuz her yerde kendinizden bahsettirebilirsiniz. Bu da aşk hayatınızı renklendirecek yeni gelişmeleri beraberinde getirebilir. Önemli tanışmaların hayatınıza etkilerini düşünebilir, kendinizi bu yöne çekebilirsiniz. Mutlu olduğunuz yerde, mutlu olduğunuz alanlarda yaşama fikrine çok yakınsınız.

İlişkisi yeni başlayanlar için bu süreç çok daha zengindir. İki kişi de kendi gerçeğini rahatlıkla ifade edebilir. Duygulardan ziyade zihinsel uyum ve özgürlük kavramı, kafaca anlaşmak merkez alınır. Aşk, para, manevi değerleriniz konusunda eskisinden daha çok ideallerinize sahip çıkabilirsiniz. Fazla duygusal davranmak yerine yine mantığınızı ön plana alarak hareket etmeniz halinde bu dönemde gayet başarılı bir şekilde ilerleyebilir, ilişkinizin tadını çıkarabilirsiniz.

21 Ocak Yeni Ayı bu noktada, kozmik bir armağana benzer. İster devam eden ilişkinizde ister sorunlarınızda veya ayrılmış olun fark etmez. İçiniz kıpır kıpır olur. Kendinize olan güven duygunuz tamdır. Ancak bu güven duygusunun tam olarak hissedilmesi için, sevilmeniz, değer görmeniz, ortaklaşa hareket etmeniz, ilişkinizde sorunlar varsa bu dönemde birbirinizi sık boğaz etmeden paylaşımda bulunarak çözmeye çalışmanız lazım.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burç yorumu

Akrep burç yorumları: Evinizle ilgili konularda tedirginlik, düzensiz bir ev yaşantısı veya ailenizle ilgili gelişmeler gündeminize gelebilir. Beklenmedik ve ani gelişmeler yaşanabilir. Anne veya babanız, eğer evliyseniz eşiniz ile alakalı alışılmadık durumlar söz konusu olabilir. Onların sorunları ev içinde sizin de rahatsız olmanıza neden olabilir. Yalnız yaşıyorsanız yine evinizi ilgilendiren sorunlarla baş başa kalabilirsiniz. Kimileriniz evden taşınmak zorunda kalabilir, kimileriniz ev içinde değişim yapmak durumunu hissedebilirler.

Ailesinden uzakta yaşayanlar, aileleriyle ilgili olaylar nedeniyle karamsarlık duyabilirler. Kısaca değişimler ve beklenmedik gelişmeler yaşayacağınız bir süreç olacaktır. Bu arada özgürlük meyliniz de fazlasıyla artabilir. Aileleriyle yaşayanlar belki de bir gelişme neticesinde ayrı bir eve taşınmak gereği duyabilirler. Kısaca ev sınırları içinde yaşanan gelişmeler özgürlüğünüzü kısıtlayıcı bir etki yaratabilir.

Kişi böyle bir durumda kendini kısıtlanmış hissettiği için rahatsızlık duyabilir. Bu süreçte ne istediğinizi biliyor olmak ortamınızı ve koşullarınızı da buna göre şekillendirecektir. 21 Ocak Yeni Ayı ile bu konuyla ilgili adımlar atmak daha mümkün olabilir. Gayrimenkul işlemleri, evlilik gibi kararlar gündeminize geliyor. Hayatınızı yeniliyorsunuz.

Ev-iş ortamında bir yapılanma söz konusu olabilir. Yeniay sizin için ev-yuva konularında çeşitli değişiklikleri gündeme getiriyor. Ortak gelir-giderler konusunda beklenmeyen gelişmeler olabilir. Evlilik ve ortaklıklar ile ilgili ani kararlar alınabilir. Yeni eğitimler, kısa seyahatler tazelenmiş hissettirecektir. Yol arkadaşlarınızla birlikte başarı ve kazançların tadını çıkarabileceğiniz zamanlardan geçiyorsunuz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu yorumları

Yay burç yorumları: Zihniniz yaratıcılık konularında hevesli ve kendinize olan güven duygunuz bu dönemde gayet yüksektir. Yeni fikirlere açık bir yüreklilikle yanaşarak, bilimsel gerçeklerin farkında olarak işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. Bilgi sahibi olmanın ve elde ettiğiniz tüm bilgileri diğer insanlarla paylaşmanın, teknolojinin tüm nimetlerinden faydalanmanın, ekip halinde hareket etmenin önemi ortaya çıkarıyor.

Yeni başlangıçlara açık olursanız, hem mental hem de ekonomik anlamdaki atılımlarınız sizi besleyecektir. 21 Ocak Yeni Ayı ile size bu fırsatlar geliyor olacak. Çalışma ortamı ve arkadaş çevresi konusunda yenilikler yapabilirsiniz. Teklifleri değerlendirmek, farklı fikirleri konuşmak bakış açınızı değiştiriyor. Güzel konuşma ve yazma yeteneğiniz de aynı şekilde gelişir. İleri hedefler belirleyerek cesaretle ilerleyin. Başarısızlık olacağınız düşüncesini aklınızdan silin!

Kısa seyahatler, yabancı dil öğrenme, bilgi işlem konusunda kendinizi geliştirme, part-time işler, değişik insanlarla tanışma, grup faaliyetlerinde bulunma, organize işler bu dönemin etkili yansımaları arasında yer alır. İletişim kurmak sizin için gayet önemli hale gelir. İletişim ön planda yer aldığından, çevrenizdekilerle sürekli irtibatta bulunabilirsiniz. Yeni yerler keşfetmek ve öğrenmek peşinde olursunuz. Çevrenizdeki dünya ile ilgili ne varsa takip etmeye ve uygulamaya çalışabilirsiniz. Okumayı ve düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşmayı arzularsınız.

Sosyal bir kişi olarak aktivitelerde bulunabilirsiniz. Zeki, esprili ve hazırcevap haliniz gözlerden kaçmaz, iyi bir öğretici ve konuşmacı olarak da çevrenizi kolayca etkiniz altına alabilirsiniz. Yalnız bu dönemde kendi fikirlerinizi zorla kabul ettirmemeye, lütfedici, her şeyi ben bilirim tavırlarınıza hakim olmaya çalışmanız yararlıdır. Kariyer hayatınız açısından yeni fırsatlar ortaya çıkabilir. Finansal konulara bakışınızın değişmesi gelir kaynaklarınızı artıracak.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burç yorumu

Oğlak burç yorumları: Yetenekleriniz, yaratıcılığınız yoluyla kazanç elde etmek için ideal bir dönem. Bu süreçte finansal meselelerinizi dış dünyada ifade ederken güven duygunuzu mutlaka önde tutmalısınız. Eğer yaptığınız işten, yaratıcı gücünüzden, uygulamalarınızdan eminseniz bunu dile getirerek kazancınızı çoğaltabilir, farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Tabi parasal konularda size karışılmasından pek hoşlanmayacaksınız. Gerektiğinde fikirlerinizi savunmayı ve kendinize güven duymayı mutlaka ön planda tutmanız gerekir.

Gerek çevrenizden gerekse yaptığınız işlerden gelecek olan finansal destekler süreci daha kolay geçirmenizi sağlayabilir. Farklılıklar peşinde koşmak isteyebilir, sizin de yeni fikirlerinizi değerlendirmek isteyenlerle karşılaşabilirsiniz. 21 Ocak Yeni Ayı ile birlikte bu anlamda harekete geçebilirsiniz. Büyümek, maddi ve manevi yönden gelişmek ve projelerinizi hayata geçirmek için ideal bir dönemdesiniz. Önünüze çıkan fırsatları doğru değerlendirdiğinizde hayatın keyifli ve değerli yanları da sizi bulacaktır.

Önümüzdeki bir aylık süreç içerisinde finansal konularla ilgili başınız ağrıyabilir. Var olan gelir-gider düzenindeki aksaklıkların canınızı sıkması söz konusu. Ancak 21 Ocak Yeni Ayı ile finansal tablonuzu toparlayabileceğiniz bir süreç başlayabilir. Maddi konularda yeni adımlar atıp, büyümek istiyordunuz. Yeniayda buna yönelik fırsat ve teklifler gündeme gelebilir. Yakın arkadaşlarınızın ya da ailenizin desteğini göreceğiniz bir süreçtesiniz. Ertelediğiniz projelerinizi hayata geçirmek için olumlu bir dönem. İş konusunda harekete geçtiğinizde özel hayatınızda hareketlenebilir. Yerine getirilen sorumlulukların meyvelerini toplayabilirsiniz.

İnsan parasını farklı yollar yöntemler deneyerek kazanabileceği gibi, harcama konusunda da tek başına karar vermek ister. Oğlaklar genel olarak doğum haritalarında aksi bir tesir olmadıkça tutumlu insanlardır. Hesabını yapmadan kolay kolay yaş tahtaya ayak basmazlar. Güneş-Kova burcu seyir zamanlarında ise ister istemez satın alma arzusu yüksektir. Özellikle teknolojinin tüm nimetlerinden yararlanmak isteyen kişiler, bu dönemde bütçelerini aşan miktarlarda para harcayabilirler. Bu konuda dikkatli olmakta fayda var.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Güneş sizin burcunuzdan geçiyor. Bu da kişisel meselelerinizi halletmek adına yoğun bir enerji ve zaman harcamanız anlamına geliyor. Bu sadece kendinizi önemsemeniz anlamına gelmez, sadece kendi isteklerinizi daha fazla düşünmek durumundasınız dersek daha doğru bir tanımlama yapmış oluruz. Çünkü bir ışık gibi parlamak ve kim olduğunuzu fark ettirmek arzunuz yoğundur.

Kendi hayatınızı biçimlendirme ve daima yeni hedeflere yönelmeye istekli olabilirsiniz. Kendinizi doğal olarak çok beğenir ve herkesin dikkatini çekmeye çalışabilirsiniz. Liderlik etmek veya yönetici pozisyonunda bulunmak size mutluluk verir. Kendinize olan güveniniz yükselir ve özgür olmak istersiniz Yaşamınız üzerindeki hakimiyet duygunuz fazlasıyla yoğundur. Ancak bütün bunları gerçekleştirirken güç arayışında olmaktan ve diktatörce davranmaktan sakınmalısınız. Başka insanlara da kendilerini ispatlamak için zaman tanımalısınız.

Evlilik ve kariyer anlamındaki yeni kararlar, yeni bir yaşam ve beslenme düzenine geçiş, kendinize daha çok özen göstermek gibi konulara ağırlık verebilirsiniz. Bu anlamda yine sizin burcunuzda gerçekleşecek 21 Ocak Yeni Ayı, size yeni bir sayfa açmanın inceliklerini gösterebilir. Yüzleşmeleri değil, bunların sonuçlarını görerek hareket etmeyi gündem yapabilirsiniz. Bu da gelecek planları yapmayı, onları hayatınızda somut hale getirmeyi kolaylaştıracaktır.

Bu dönemde, ilgi odağı olma arzunuz güçlüdür. Davranışlarınız diğer insanlar tarafından üstün olduğunuzu düşündürür. Kendi kişiliğinizi ifade etme, kabul ettirme benliğinizin ana teması haline gelebilir. Kimi zaman oldukça sıcak ve cömert, bazen de mesafe koyarak farklılığınızı göstermek isteyebilirsiniz. Ben merkezci bir hale gelebilir güçlü iradenizle olayları yönlendirebilirsiniz. Bu süreçte yeteneklerinizi istediğiniz bir alanda gösterme fırsatı yakalayabilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu yorumu

Balık burç yorumları: İdeallerinizi hayata geçirmek için geri planda çalışmanız gereken bir sürece giriyorsunuz. Önümüzdeki bir ay boyunca, belki bireysel anlamda tam olarak kendinizi ifade etmekte ve dış dünya ile irtibat kurmakta zaman zaman zorlanma yaşayabilirsiniz. Ancak ne olursa olsun umutlarınızı ayakta tutarak, güven duygunuzu kaybetmeden hareket etmenizde fayda var. İnsanların sizinle ilgilenmediklerini, hoşlanmadıklarını sanarak kendinizi boş yere tedirgin etmeyin.

Sınırlarınızı bilerek hem kendinize hem de hayatınızdaki insanlara duyarlılığınızı korumak bu dönemi karamsar bir şekilde geçirmenizi önleyecektir. 21 Ocak Yeni Ayı bu anlamda sizi bir teste tabi tutabilir. Elinizde imkan varken bunları ne şekilde kullanacağınız önemli olabilir. Alışkanlıklarınızı, öğrendiklerinizi nasıl değerlendirdiğiniz ve problemli kişilerle nasıl mücadele ettiğinizi düşünerek bunları değiştirebilirsiniz.

Duygusal bağımlılıklarınızın test edilebileceği bir dönem. Hayatınıza yön verirken alışkanlık haline gelmiş davranışlardan kurtulmanız gereklidir. Bunu yapmak için içe dönmeniz, kendinizle baş başa kalmanız yararlı olabileceği gibi kısa seyahatler yapmayı da düşünebilirsiniz. Bu süreçte farklılıklarımızı keşfedebilir, zihnimizi güçlendirebiliriz. Yüreğimizin içindeki karmaşık sorulara alışılmışın dışında cevaplar bulabilir, zorlu problemlerimize yenilikçi bir bakış açısıyla yanaşmaya çalışabiliriz.


Bu Güneş transitini, kendinizi yeniliklere alıştırmak; geçmişin gereksiz duygusal yüklerinden kurtulmak, bir birey olarak öneminizin farkında olmak için bir nebze geriye çekilerek, bir mola vererek değerlendirmeniz size olumlu bir bakış açısı sunabilir. Böylece eksiğini gördüğünüz, tamamlamamız gereken konuları yoluna koyabilirsiniz. Hatta hobilerinizle ilgilenebilir, dünyada ne gibi yenilikler var onları yakından takip edebilirsiniz. Daha çok kitap okuma fırsatı yakalayabilir, internet üzerinden bilgilerinizi tazeleyebiliriz.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.