Astroloji: 23 – 29 Ocak 2023 haftalık burç yorumları

Astroloji: 23 – 29 Ocak 2023 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 23 – 29 Ocak haftalık burç yorumları. 23 Ocak, 24 Ocak, 25 Ocak, 26 Ocak, 27 Ocak, 28 Ocak ve 29 Ocak tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri yazının sonunda


koç burcu

Koç burcu 23 – 29 Ocak 2023 haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta ailenize ve arkadaşlarınıza karşı nazik olmaya devam edeceksiniz. Yine de sevdiklerinizin cömertliğinizden faydalanmasına izin vermeyin. İzin verirseniz, daha sonra sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Herhangi bir mali probleminiz olmayacak. Uygun seçimler yapılırken plan ve politikaların gözden geçirilmesi gerekebilir. Sonuç ve kazançlar çabalarınıza uygun olacağından akıllı kararlar verin. Öğrenciler, anlamsız arayışlara zaman harcamaktan kaçınmak için dikkatli olmalıdır. Eklemle ilgili sağlık durumları göz ardı edilmemelidir.

27 Ocak’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Ruhsal açıdan kendimizi iyi hissedeceğimiz, huzuru kendi içimizde bulabileceğimiz bir dönemdeyiz. Platonik aşklar ön plana çıkabilir. Çevremizde zor durumda olan insanlara yardım etme isteğimiz artabilir. Kalabalıklara karışmaktansa bir süre yalnız kalmak bize çok iyi gelebilir.

Maddi açıdan, mutluluk getirecek maddi şeylere çok masraf yapılacağı için bazı sorunlar olabilir, ancak yine de mali durumunuzu kontrol etmeniz gerekiyor. Profesyonel olarak bu dönem sizin için verimli olacaktır çünkü bu dönemde promosyonlar veya zamlar görebilirsiniz. İş dünyasındakiler iyi bir kar elde edecek. Yurt dışıyla alakalı bazı fırsatlar elde edebilirsiniz. Kişisel ilişkilerde, ilişki adeta çiçek açacak ve havada aşk olacak, partneriniz mutlu olacak ve birlikte güzel anlar geçireceğiniz için bu transit kişi için umut verici olacaktır.

Güneş Kova transiti başladı. Sosyal hayatında bir hareketlilik söz konusu olabilir. Sıra dışı ya da entelektüel sohbetlerin yoğun olduğu gruplar içine katılabilirsin. Bu gruplar içerisinde yeni tanışabileceğin ya da çevrendeki güçlü kişilerden geleceğe dair planlarınla ilgili destek görebilirsin. Bu süreçte mümkün olduğunca sosyalleşmek faydalı olabilir.

boğa burcu

Boğa burcu 23 – 29 Ocak 2023 haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bir süredir parasal sorunlar yaşıyor olsanız bile, bu hafta biraz rahatlamalısınız. Mali durumunuzu güçlendirmek için yeni yollar keşfedeceğiniz kesin. Başarılı olmak istiyorsanız, dikkatinizi ve enerjinizi en iyi şekilde yapacağı yere odaklayın. Bunun için sizin yerinize geçmiş yaşlı insanların bilgeliğinden de yararlanabilirsiniz. Ailenizden biri taşınıyor olabilir. Sevdiklerinizle evle ilgili endişelerinizi konuşmak için birçok fırsatınız olacak. Eşinizle iletişim kurarken nasıl tepki verdiğinize dikkat edin, zira zaman zaman soğuk fikir alışverişleri yapıyor olabilirsiniz.

27 Ocak’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda kendimizi mutlu ve huzurlu hissedeceğiz. Arkadaşlarımız ile ilişkilerimiz her zamankinden daha iyi olabilir. Her konuda desteklerini hissedebiliriz. Arkadaş çevremizden biri ile aramızda romantik bir etkileşim olabilir. Sevdiklerimiz ile sanatsal etkinliklere katılabiliriz.

Gelirler, arzu ve kazanç evinizde gerçekleşecek bu transit ile bu dönemde profesyonel anlamda istek ve hırslarınız çok yüksek olacak ve kar odaklı bir birey olacaksınız. Kariyer hedefleriniz söz konusu olduğunda tüm hedefler yerine getirilecek, bu da zihinsel huzur ve memnuniyet getirecektir. Maddi açıdan bu dönem sizin için olumlu olacaktır çünkü bu dönemde yükselme, işyerinde terfi, maaş artışı ve sağlam yatırımlar görünüyor. İş insanları da bu dönemde büyük kazançlar elde edebilir. İlişkisi olanlar romantizm ve samimiyet dolu bir dönem geçirecek, eşinizle veya partnerinizle kaliteli zaman geçireceksiniz.

Güneş Kova transiti başladı. İş hayatında gözler üzerinde olabilir. İşine olan yenilikçi yaklaşımınla başarı elde edebilirsin. Uzun zamandır beklediğin zammı alabilirsin ya da seni bir üst pozisyona taşıyacak terfi hemen kapıda olabilir. Hayatını ve geleceğe dair hedeflerini değerlendirmek için güzel bir dönemdesin.

ikizler burcu

İkizler burcu 23 – 29 Ocak 2023 haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Kalıcı sonuçları olan bir seçim yaparken, her zaman öngörülebilir geleceği aklınızda bulundurun. Bu hafta, bazı parasal zorluklarınızın üstesinden gelebileceksiniz. Yıldızlar, herhangi bir fırtınayı atlatabilmenizi sağlayacak mali destek almak için lehinize sıralanmıştır. İş yükünüz genel olarak arttığı için sizin için yoğun bir hafta olacak. Bu nedenle her koşulda soğukkanlılığınızı korumaya çalışmalısınız. Son zamanlarda bunu yapamadığınız için artık sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirmek için çaba sarf edeceksiniz. Görünüşe göre aile ile küçük bir parti veya buluşma organizasyonları yapabilirsiniz. Mevsimsel hastalıklar ve alerjiler sıkıntı kaynağı olabilir.

27 Ocak’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. Kariyerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İşte kendimizi mutlu hissedeceğimiz, endişelerimizin azalacağı bir dönemdeyiz. Üstlerimiz ile uyumlu ve huzurlu çalışabilir, yaratıcılığımızın arttığını hissedebiliriz. İş çevremizden biriyle romantik bir yakınlaşma olabilir. Duygularımızın, iş performansımızı etkilemesine izin vermemeliyiz. Kariyerimiz ile ilgili yeni fırsatlar yakalayabiliriz.

Bu dönem kariyeriniz için iyi bir dönemdir çünkü yabancı kaynaklardan iyi bir kazanç gelebilir. Bu transit sırasında iyi iş fırsatları, terfi, ödül ve tanınma elde edebilirsiniz. Kendinizi profesyonel cephede daha iyi tanıtmak için analiz yeteneği ve zekayı kullanmanız önerilir. Bu dönemde finansal olarak iyi bir servet elde edebilirsiniz ve geçmişte yaptığınız yatırımlar size kazanç sağlayabilir. Kişisel hayatınızda pozitiflik, şefkat ve romantizm olacak ve eşinizi koşulsuz seveceksiniz. Partnerinizle birlikte bir tatil planı yapabileceğiniz olasılıklar da var.

Güneş Kova transiti başladı. İçinde yükselen özgürlük duygusuyla biraz uzaklaşmak isteyebilir ve kendin için yurtdışına eğitim amaçlı bir seyahat organize edebilirsin. İşini uluslararası alanda büyütmek istiyorsan doğru zamandasın. Hedeflerine giden yolda güçlü kişilerden destek görebilirsin. Bu süreçte hayatı anlamlandırmaya yönelik felsefi konular ilgini çekebilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu 23 – 29 Ocak 2023 haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta, evde neşeli bir ortam yaratılarak stresin atılması ve mutluluğun artırılması sağlanabilir. Partnerinize karşı asla kaba veya sert olmayın. Zaman ayırır ve her adımı dikkatli bir şekilde planlarsanız, şansın yanınızda olacağından emin olabilirsiniz. Yeni bir yatırım yapmadan önce daima araştırmanızı yapın. Kötü seçimler, iş insanları için bir stres kaynağı olabilir. Bunun ışığında, harekete geçmeden önce seçeneklerinizi dikkatlice düşünmelisiniz. Öğrenciler için çok güzel şeyler olacak. Yurtdışına seyahat etmeyi seçenler bunu yapabilecekler. Sindirim sorunları bu hafta küçük endişelere neden olabilir. Ne yediğinize dikkat edin.

27 Ocak’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. Yurt dışı eğitimler, seyahatler, akademik fırsatlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Ufkumuzu genişletmek, özellikle spiritüel konularda derinleşmek isteyebileceğimiz bir dönemdeyiz. Sevdiğimiz kişilerle seyahatlere çıkabilir, ilişkimiz yoksa, çıktığımız yolculuklarda yeni biri ile tanışabiliriz. Hayatımıza yabancı birisi girebilir. Devam eden bir eğitim hayatımız varsa, büyük başarılar elde etmemiz mümkündür.

Profesyonel olarak bu dönem size olumlu sonuçlar verecektir çünkü bu dönemde yaratıcılığınız çok yüksek olacak ve bilginizi geliştirmeye meyilli olacaksınız. Ayrıca maaşınızda artış ve terfi durumları söz konusu olabilir. Finansal olarak, belki de uzaklarda yeni bir mülk satın alma şansınız olabilir. İş insanları bu dönemde iyi bir kazanç elde edecek. Kişisel yaşamda, doğru yolu göstermenize yardımcı olacak bir guru veya motive edici bulabilirsiniz. Bu, babanızla olan bağınızı güçlendirmek için harika bir dönem olabilir. Ailenizle uzun mesafeli bir yolculuk yapmayı planlıyorsanız, bu onun için ideal bir dönemdir. İlişkisi olanlar, karşılıklı anlayış ve bağları artacağı için bu dönemin tadını çıkaracak. Sağlık açısından, zinde ve sağlıklı kalacaksınız.

Güneş Kova transiti başladı. Odağında eşinle ya da ortağınla olan ortaklaşa finansal paylaşımlar olabilir. Banka kredisi ya da vergilerle ilgili konular gündemine gelebilir. Bir yandan başkalarıyla birlikte hareket etme zorunluluğu hissederken, diğer yandan da içinde yükselişe geçen özgürlük hissiyle kendi yolunda, kendi bildiğin gibi yürümek isteyebilirsin.

aslan burcu

Aslan burcu 23 – 29 Ocak 2023 haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: İşteki planlarınızın gerçekleşmediğini hissettiğiniz durumlar olabilir. Bu, cesaretinizin kırılmasına neden olabilir. Ancak uzun vadede başarılı olmak için dikkat çekmemeli ve büyük bir geri dönüşe hazır olmalısınız. İşler zorlaştığında, herhangi bir üstünüzün yanınızda olacağına ve yardım eli uzatacağına güvenebilirsiniz. Daha önce bir mülk satın aldıysanız veya sattıysanız, anlaşma muhtemelen bu hafta sona erecek. Gelecekteki refahınız, bunu yapma yeteneğinize bağlıdır, bu nedenle bu sizin avantajınızadır. Fast food ve diğer sağlıksız seçeneklerden özellikle bu hafta mümkün olduğunca uzak durun.

27 Ocak’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. Ortak kaynaklar ve eşimizin parası gibi konular ön plana çıkacaktır. Maddi olarak giderleriniz yükselmiş olabilir bu da endişelenmenize neden olmuş olabilir. Özellikle evliler, finansal sıkıntı çekmiş olabilirler. Ancak maddi konularda uzun zamandır beklediğimiz bir destek bu dönemde gelebilir. Aile desteği almanız da mümkün.

Kariyerinizde bazı aksiliklerle yüzleşmeniz gerekebilir; bu nedenle, bu dönemde dikkatli ve sorumlu olmalısınız. Bu dönemde, okült bilime yönelebilirsiniz. Sağlık açısından özellikle karın bölgeniz ve gözleriniz olmak üzere sağlığınızla ilgili önlemler almanız önerilir. Miras ve vergiler gibi sıkıntılı konularda bizi huzura kavuşturacak iyi haberler alabiliriz. Eşimizden ya da ortağımızdan gelecek finansal bir yardım sayesinde rahatlamamız mümkündür. Sezgilerimizin arttığı ve özellikle finansal konularda sezgilerimize güvenmemiz gerektiği bir dönemdeyiz.

Güneş Kova transiti başladı. Odak noktana partnerinle ya da ortağınla olan ilişkini alabilirsin. Bu ilişkilerin içerisinde daha özgürlükçü tavırlar sergileyebilirsin. İçinde bulunduğun ilişkiden özgürleşmek ya da ilişki içindeki sınırlarını belirleme arzun yükselişe geçebilir. Hayatında senin için önemli olan kişilerin ihtiyaçlarına zaman ayırman gerekebilir. 23 Ocak günü özellikle işinle ilgili konularda sabırsız, aceleci tutumları sakinleştirmekte fayda olabilir.

başak burcu

Başak burcu 23 – 29 Ocak 2023 haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Daha önce belki de retro döneminde askıya / beklemeye aldığınız bazı faydalı finansal fikirleri hayata geçirebilirsiniz. Bunun sonucunda para biriktirebilecek ve mali durumunuzu güçlendirebileceksiniz. Mesleğinizde ilerlemek istiyorsanız, olumsuz düşünmekten kaçınmanız önemlidir. Zihninizin başka yerlere gitmesine izin verirseniz, gelecekte sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu hafta hiçbir şey için tartışarak kendinizin ve başkalarının vaktini boşa harcamayın. Sakin olun ve hemcinslerinizi anlamak için çaba gösterin. Öğrenciler başkalarından olumsuz geri bildirim aldıklarında kendi yeteneklerinden şüphe duymamalıdırlar.

27 Ocak’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. Evlilik, ortaklık ve uzun vadeli ilişkilerimiz ön plana çıkacaktır. Mevcut ilişkimizde kendimizi iyi hissedeceğimiz, partnerimizden her konuda destek göreceğimiz bir dönemdeyiz. İlişkimiz yoksa, yeni bir aşk başlayabilir, kendimizi uzun vadeli planlar yaparken bulabiliriz. Bu dönemde aşk ayaklarımızı yerden kesebileceği için ilişkilerimizde devamlı kendimizden ödün vermemek için çok dikkatli olmalıyız. Ortaklık ilişkilerinde de şanslıyız. Birlikte karlı yatırımlara girişebiliriz.

Bu dönemde işinizde iyi kazançlar elde edebileceksiniz. İş ortağınızla güçlü bir bağ kurmanın en iyi zamanı. Yolculuk başarılı olacak ve seyahat için mükemmel bir zaman. Mali olarak, bu dönemde, iş dünyasındakiler önemli miktarda yatırım yapabilirler. Gelirinizi eşinize veya bir seyahate harcayabilirsiniz. Özel hayatınızda, evlilik hayatınızdaki uzun süreli sorunlar bu dönemde azalacak ve iyi bir bağ oluşturacaktır. Cazibeniz her yerde olacak ve manyetik kişiliğiniz nedeniyle insanlar sizden etkilenecek.


Güneş Kova transiti başladı. Günlük hayatına dair ve iş rutinlerinde hareketlenme söz konusu olabilir. İşyerinde sonraki zamanlarda ilgilenmek üzere ötelediğin bir konu varsa, yeni ve orijinal bir bakış açısıyla bu konuyu nihayete erdirebilirsin. İşyerinde sorumlulukların artabilir. Belki de ekip arkadaşlarından birinin işten ayrılmasıyla onun görevlerini üstlenebilirsin. Yoğun bir iş temposu olması halinde sağlığına ekstra özen göstermekte fayda olabilir.

terazi burcu

Terazi burcu 23 – 29 Ocak 2023 haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta, profesyonel çabalarınızda size çok yardımcı olacak bir karakter gücü kazanacaksınız. Çok sayıda potansiyel müşteri sizin karşınıza çıkabilir ve uzun vadede karşılığını almayı bekleyebilirsiniz. “Potansiyel” varsayımıyla onları görmezden gelmeyin. Maliyetlerinizde ani ve büyük bir artış sizin için stres yaratabilir. Sakin olun ve gerginliğinizi azaltmak için bu sorunu mantıklı bir şekilde nasıl çözeceğinizi keşfedin. Patronunuzla veya iş arkadaşlarınızla bir anlaşmazlığa düşerseniz, soğukkanlılığınızı korumaya çalışın. Evli olanlar ve zorluklar yaşayanlar kısa sürede canlanmış hissedecekler. Sınavlara giren öğrencilerin ekstra çaba göstermeleri gerekebilir.

27 Ocak’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. Çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Başarı çok kolay gelmediği için profesyonel olarak çok fazla çaba, sabır ve odaklanma gerektirebilir. Herhangi bir projeden maksimum faydayı elde etmek için tüm becerilerinizi ortaya koymanız ve uygun planlama yapmanız önerilir. Ayrıca işyerinde herhangi bir çatışmaya veya kavgaya kapılmamanız tavsiye edilir, aksi takdirde sizin için engeller oluşturabilir.

Çalışma koşullarımızın daha iyi hale geleceği, iş ortamında kendimizi rahat hissedebileceğimiz bir dönemdeyiz. Birlikte çalıştığımız kişilerden destek görebilir, iş arkadaşlarımız ile iyi geçinebiliriz. Çalışma arkadaşlarımızdan biri ile aramızda bir şeyler olabilir. Günlük rutinleri biraz sıkıcı bulabiliriz ancak sorumluluklarımızı aksatmamakta yarar var. Sağlık açısından ise sorunsuz bir dönemdeyiz. Mali olarak giderleriniz artabilir ve geliriniz mülkle ilgili arazi sorunlarına harcanabilir.

Güneş Kova transiti başladı. Önümüzdeki bir ay boyunca yaşamın keyifli, eğlenceli yanları hayatında ön plana çıkabilir. Çocuklarla eğlenceli aktiviteler yoğunlaşabilir. Kendine yeni, belki senin açından sıra dışı sayılabilecek bir hobi edinebilirsin. Sosyal hayatın hareketlilik kazanabilir. Her koşulda rutinin dışına çıkmak ve sana keyif veren konularla zamanını geçirmek isteyeceğin bir dönem. Kendine vakit ayırmak için harika bir zaman dilimindesin.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 23 – 29 Ocak 2023 haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Şirkette öne çıkmanıza ve saygı kazanmanıza yardımcı olan liderlik ve yönetim becerilerinizi sergilemenin zamanı geldi. Parasal durumunuz istikrarlı olacak. Maliyetler arttıkça, buna ayak uydurmak için gelirin artması gerekir. Sonuç olarak, üst düzey ürünleri koleksiyonunuza ekleyebileceksiniz. Sizi en çok mutlu eden insanlarla, ailenizle daha fazla zaman geçireceksiniz. Evlenmek için eş seçiminiz konusunda net olmalısınız. Öğrenciler akademik alanda beklentilerinin üzerinde performans göstereceklerdir. Sağlığınız muhtemelen hala güçlü, ancak yine de uzun yolculuklardan kaçınmalısınız.

27 Ocak’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Özellikle aşk ilişkileri açısından çok şanslı olduğumuz bir döneme giriyoruz. Daha önce platonik gözüyle baktığımız bir ilişki karşılıklı bir aşka dönüşebilir. Mevcut bir ilişkimiz varsa, yoğun duygularımızı partnerimizle şiirler ve şarkılarla yansıtmak isteyebiliriz. Spekülatif yatırım araçlarından kar elde edebileceğimiz bir dönemdeyiz ancak fazla riske girmemekte yarar var. Çocuk sahibi olmak istiyorsak, tam zamanı.

Bu dönemde iyi bir büyüme göreceksiniz ve terfi ve yükselme şansınız da var. Yurt dışında üniversitelere başvurmak isteyen öğrenciler bunu yapabilir. Kariyeriniz için bu dönemde kararsız kalmadan zekanızı kullanmanız önerilir. Bu, bir fırsat için başarı ve büyüme elde etmek için olağanüstü bir dönemdir. Herhangi bir spekülatif faaliyetten kaçınılması tavsiye edilir. Kişisel yaşamda ilişki güçlenecek ve bu geçiş sırasında kavgalar ve yanlış anlamalar ortadan kalkacaktır. Akrep burçlarının hayatlarında aşk olacaktır. Evliler doğumla ilgili iyi haberler alabilirsiniz.

Güneş Kova transiti başladı. Önümüzdeki bir ay boyunca aile içi ilişkilerin yoğunlaşabilir ve güçlenebilir. Aile içinde geçmişten gelen ve çözüme kavuşturulamamış bir konu varsa, sıra dışı yaklaşımın ve liderliğinle konunun çözüme kavuşmasına katkıda bulunabilirsin. Kendini yeniden yapılandırmak istiyorsan hedef belirlemek ve yeni kararlar almak için çok uygun bir dönemdesin.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 23 – 29 Ocak 2023 haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Profesyonel başarı bu hafta yolunuza çıkıyor, ancak işleri aceleye getiremezsiniz. Bazen nereden başlayacağınızı bilemezsiniz ve bu sizi cesaretiniz kırılmış ve çaresiz hissetmenize neden olabilir. Karşılığında size zarar verebilecekleri için, hayal kırıklıklarınızı sizin için en önemli olan insanlardan çıkarmayın. Para biriktirmeye odaklanmak, birikimlerinizi artırmanıza ve sizi gelecekte herhangi bir mali zorluktan korumanıza yardımcı olabilir. Bekar olanlar yeni bir ilişkiye başlamayı bekleyebilirler. Evlilikte mutluluk bekleniyor. Öğrencilerin sınav performansı artacaktır. Boğaz sağlığının korunması bu hafta sizin için önemli. Üşütmemeye dikkat edin.

27 Ocak’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. Ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde ailemizle ilgili keyifli ve huzurlu zamanlar geçirebileceğimiz bir dönemdeyiz. Küsleri barıştırabilir, uzun zamandır görmediğimiz aile bireylerine kavuşup hasret giderebiliriz. Dışarıda vakit geçirip, sosyalleşmektense, evimizin huzurlu ortamında misafir ağırlamaktan zevk alabiliriz. Evimizi güzelleştirip, dekorasyon ve tadilat işlerine girişmenin tama zamanı.

Bu dönemde profesyonel olarak olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Kariyerinizden keyif alacak ve daha iyi performans gösterecek, iyi sonuçlar alacaksınız. Mali açıdan bu dönem lüks ve konforun keyfini olumlu yönde etkileyecek ve yeni bir araç satın alma şansı da var. Evde tadilat yaptırabilirsiniz. Özel hayatınızda aileniz ve arkadaşlarınızla vakit geçirmeye daha istekli olacak, küçük bir buluşmaya ev sahipliği yapacaksınız. Eşinizle çok iyi bir ilişkiniz olacak ve onlardan da güzel anlar bekleyebilirsiniz. Sağlık açısından, bu transit boyunca kendinizi zinde ve sağlıklı hissedeceksiniz.

Güneş Kova transiti başladı. Kardeşlerinle ve yakın akrabalarınla ilişkilerin hareketlenebilir. Kendini yazılı ya da sözlü her şekilde özgün, etkin ve dikkat çekici bir tarzda rahatlıkla ifade edebileceğin günlerdesin. Sıra dışı olduğunu düşündüğün, yenilikçi fikirlerin varsa paylaşmak ve olumlu geri dönüşler almak için uygun bir dönem.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 23 – 29 Ocak 2023 haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Nakit sıkıntısı ve alacaklarınız ödemeler konusunda sorun yaşadıysanız, şimdi onları almanın tam zamanı. Hedeflerinize doğru ilerlerken telaşa kapılmayın; bunun yerine, bu hedeflere ulaşmaya odaklanın. Asla kimseye tam inancınızı körü körüne vermeyin ve kazanana kadar asla elinizi göstermeyin. Partnerinizin sağlık durumu kaygıya neden olabilir. Dostlarınızın sizi mutlu edeceklerini bildiğiniz için onlarla mütevazı bir buluşma planlayabilirsiniz. Öğrenciler gerekli çabayı göstermekten çekinmeyecekler, bu da iyi notlar almalarını sağlayacaktır. Bu hafta yediklerinize ekstra dikkat etmeniz gerekiyor.

27 Ocak’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. Yakın çevremiz, kardeşlerimiz, kısa yolculuklarla ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, yakın çevremiz, komşularımızı, kardeşler ve akrabalarımız ile daha çok vakit geçirebilir, onlarla bir araya gelmekten keyif alabiliriz. Şiirsel iletişim tarzımız, çevremizdeki herkesi etkileyebilir, içimizdeki gizli romantik ortaya çıkabilir. Yeni bir konuyu öğrenmek, kendimizi geliştirmek için çok uygun bir dönemdeyiz. Keyifli kısa yolculuklar yapabiliriz.

Bu dönemde iş arkadaşlarınızla iyi ilişkiler kurmanız gerekiyor, çünkü bu yakın gelecekte terfi almanıza yardımcı olabilir. Bu dönemde maddi olarak savurgan biri olabilirsiniz, ancak aynı zamanda maddi kaynalar size yardımcı olacak ve doğru karar mali açıdan sizin için harikalar yaratacaktır. Kişisel yaşamınızda, yakın ve sevdiklerinizle olan ilişkinizi güçlendireceksiniz. Çocuklarınız sayesinde kazançlar elde edeceksiniz ve kısa bir gezi veya tatil planlayarak eşinizle kaliteli zaman geçirmeniz olasıdır. Sağlıklı olacaksınız ve bu transit sırasında iyi vakit geçireceksiniz.

Güneş Kova transiti başladı. Önümüzdeki bir ay boyunca finansal konular gündeminde olabilir. Maddi gelirinde artış olabilir. Bu süreçte kendi özgün yeteneklerine güvenerek, seni farklı yollardan gelir elde etmeye götüren yeni kapıların açılmasını sağlayabilirsin. Ayrıca bu yolda ilerlerken hayatında önemi olan kişilerden ya da erkek figürlerden destek görebilirsin.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 23 – 29 Ocak 2023 haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Mevcut gidişatın bir sonucu olarak bazı istenmeyen maliyetlerle karşılaşabilirsiniz. Bununla birlikte, tutarlı gelir akışı nedeniyle mali durumunuz olumlu kalacaktır. Üstleriniz arkanızı kollayacak ve çeşitli şekillerde teşekkürlerini göstereceklerdir. İşle ilgili kısa geziler başka yeni ufuklar keşfetmek açısından faydalı olabilir. Babanızın sağlığı daha iyiye gidecek. Sanatsal alanlarda uzmanlaşan öğrenciler şu anda en iyi akademik sonuçlara sahip olacaklar. Sağlığınızı iyileştirme konusunda ciddiyseniz, her koşulun üstesinden gelebilirsiniz, ancak bu konuda adım atmanız gerekir.

27 Ocak’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. Para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Maddi konularda şansımız artıyor. Bizi çok rahatlatacak bir maaş artışı söz konusu olabilir. Terfi ya da zam konularını dile getirmek için uygun bir zamandayız. Spekülatif bir yatırım aracından iyi bir kazanç elde edebiliriz. Ancak, müsriflikten kaçınmalı, zevklerimiz ve ilgi alanlarımız için daha sonra pişmanlık duyacağımız aşırı harcamalar yapmamaya dikkat etmeliyiz.

Kariyer açısından mükemmel bir zaman dilimi, büyüme görebileceksiniz. Şans başarınızın yolunu açacak. Maddi olarak masraflarınız yüksek olacak ve bu süre zarfında ailenizin ihtiyaçlarını giderebileceksiniz. Ancak aynı zamanda uzun vadeli kazançlar için de para yatıracaksınız; konfor ve lüksünüzde de artış göreceksiniz. Bu dönemde babanızla çok güçlü bir ilişkiniz olacak. Bekarlar aşk ve romantizm için uygun bir dönem görecek ve hanenizin kadın üyelerinden çok fazla destek alacaksınız. Akrabalarınızla da bir araya gelmeyi planlayacaksınız.

Güneş sizin burcunuzda transit yapıyor. Önümüzdeki bir ay boyunca güneşin aydınlatıcı ışınları üzerinde olacak. Bu süreçte fiziksel enerjin artabilir. Özgüvenin yükselebilir ve girdiğin her türlü sosyal grup içinde ya da iş ortamında kendini özgün bir şekilde rahatlıkla ifade ederek dikkatleri üzerine çekebilirsin. Yeteneklerini iyi bir şekilde kullanarak koşulları yönlendirebilir ve insanlar üzerinde etki yaratabilirsin. Yeni bir iş fikrin varsa sunmak ya da iş görüşmeleri yapmak için iyi bir dönemdesin.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 23 – 29 Ocak 2023 haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta, geçmişte ters giden her şey gelecekte en iyi şekilde yoluna girecek. Bu zamanı en iyi şekilde değerlendirmeli ve üstlerinizin saygısını kazanmak için elinizden gelen her şeyi yapmalısınız. Bunun size parasal olarak da yardımcı olma ihtimali var. Ancak, mali durumunuz için bir felaket olabileceğinden, paranızı gayrimenkule yatırmanın zamanı değil. Yatırım tavsiyesi değildir 🙂 Geçmişte öğrenciler tarafından harcanan zaman ve çaba, gelecekteki daha iyi performans şeklinde temettü ödeyecek. Çalışmalarınızı ilerletmeyi düşünenleriniz de bunu yapabilir. Sağlıklı bir hayata adım atarken geçmişe dair endişelerinizi geride bırakabileceksiniz.

27 Ocak’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. Dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, tüm dikkatleri üzerimize toplayabiliriz. Çevremiz tarafından büyüleyici bulunabilir, çekiciliğimiz ile birçok hayran edinebiliriz. Kendi zevklerimiz, kıyafetimiz, imajımız için büyük harcamalar yapabiliriz. İlişkimiz yoksa hayatımıza yeni bir aşk girebilir. Yeni girişimler yapabilir, kendi isteklerimiz doğrultusunda hareket etmeye başlayabiliriz.

Bu dönemde, iş dünyasında harikalar yaratacak ve önemli miktarda kar ve getiri elde edebileceksiniz. Araştırmaya, okülte ilgi duyacak ve bu alandan faydalanacaksınız. Kariyerinizde çok pozitif olmalısınız ve sanatsal kalibreniz ve yaratıcılığınız ile bu transit dönemi sırasında herkesi etkileyebilirsiniz. Finansal olarak, kendinize harcama yapacak ve belki de genel sağlığınızı iyileştireceksiniz. Evli olanların birbirlerine olan bağları güçlenecek. Eski anıları birlikte yaşatacaklar. Sağlık açısından, küçük fiziksel rahatsızlıklardan mustarip olabilirsiniz; bu nedenle, sağlığınıza odaklanmalı ve formda kalmak için diyetinize ve egzersize düzenli olarak devam etmeniz önerilir.


Güneş Kova transiti başladı. Sosyalleşmekten çok yalnız başına geçireceğin süreleri artırarak düşünmek ve yeni seneyi planlamak için uygun bir dönemdesin. Bu süreçte daha önceden gündeme gelmiş ancak geri plana atılmış sorun niteliğindeki olaylar ani bir şekilde gündeme gelerek aydınlanabilir. Yeni bir girişimi hayata geçirmeyi planlıyorsan hemen harekete geçmek yerine bir süre daha geri planda gerekliliklerini yapmak faydalı olabilir. Meditasyonun gücünden yararlanmak için harika bir zaman.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu: Başkalarına karşı nazik olun
  • Boğa burcu: Parasal rahatlama bekleyin
  • İkizler burcu: Geleceği aklınızda tutun
  • Yengeç burcu: Kaygısız olun
  • Aslan burcu: Profilinizi düşük tutun
  • Başak burcu: Fikirlerinizi uygulayın
  • Terazi burcu: Karakterinizi gösterin
  • Akrep burcu: Yönetim becerilerinize güvenin
  • Yay burcu: Duygularınızı özümseyin
  • Oğlak burcu: Gözü kapalı güvenmeyin
  • Kova burcu: Savurgan harcamaları kontrol edin
  • Balık burcu: Geçmiş geçmişte kalsın

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.