Astroloji: 27 Ocak Venüs Balık transiti burç yorumları

Astroloji: 27 Ocak Venüs Balık transiti burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 27 Ocak Venüs Balık transiti burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Sosyal bakımdan daha gizemli bir tarza bürünebilirsiniz. Gizli perde arkası ilerleyen süreçler söz konusu olacaktır. Beklemediğiniz yerden bir takım kaynaklar gelebilir. Sosyal anlamda çok kontrol sağlayamadığınız olayların kendi kendine geliştiği, akışına doğru giden durumlar olabilir. İlişkiniz var ise daha gizemli bir havaya bürünecektir veya bu zaman diliminde başlayan bir ilişki var ise bu şekilde olacaktır.


Kalabalıkların içinde olmak yerine yalnız vakit geçirmek sana kendini daha huzurlu hissettirebilir. Ruhsal konulara ilgi duymaya başlayabilirsin. Bu süreçte meditasyon yapmak iyi gelebilir. Gündeminde henüz kimseyle paylaşmadığın bir platonik aşk ya da gizli bir ilişki olabilir. Beklemediğin finansal bir fırsatla karşılaşabilirsin. İş hayatınla ilgili şanslı bir dönem geçirebilirsin.

Bu dönemde bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Ruhsal açıdan kendimizi iyi hissedeceğimiz, huzuru kendi içimizde bulabileceğimiz bir dönemdeyiz. Platonik aşklar ön plana çıkabilir. Çevremizde zor durumda olan insanlara yardım etme isteğimiz artabilir. Kalabalıklara karışmaktansa bir süre yalnız kalmak bize çok iyi gelebilir.

Fedakarlık ve hizmet etme durumunuz da söz konusu olacak. Güneş’in de etkisiyle sosyal hayatında bir hareketlilik söz konusu olabilir. Sıra dışı ya da entelektüel sohbetlerin yoğun olduğu gruplar içine katılabilirsin. Bu gruplar içerisinde yeni tanışabileceğin ya da çevrendeki güçlü kişilerden geleceğe dair planlarınla ilgili destek görebilirsin. Bu süreçte mümkün olduğunca sosyalleşmek faydalı olabilir.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Arkadaşlık ve dost ortamları ile ilgili olarak bazı beklentiler içine girmeniz olasıdır. Aynı şekilde paylaşım isteğiniz de artıyor ve beraber kolektif hareket etme yönünde bir rahatlık kazanıyorsunuz. Sevgi konusunda geleceğe dair umutlar söz konusu olduğunda daha rahat daha idealize edilen durumlar söz konusu olabilir fakat fazla beklentilerin sonucunun da hayal kırıklığı olduğunu unutmamak gerekir.

Önümüzdeki bir ay boyunca ajandan yoğun olacağa benziyor. Arkadaşlarınla keyifli paylaşımlarda bulunabileceğin, yeni gruplara katılabileceğin eğlencesi bol bir dönem kapılarını aralıyor. Arkadaşlarından destek görebilirsin. Bir ilişkin yoksa katıldığın çevrelerde yabancı kültürlerden biriyle tanışabilirsin. Görünümünde sıra dışı bir değişim yapmak isteyebilirsin. Yine arkadaşlarınızla grup çalışmaları ve organizasyonlar söz konusu ve onlar ile beraber daha iyimser bir tarz benimseyebilirsiniz.

Bu dönemde sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda kendimizi mutlu ve huzurlu hissedeceğiz. Arkadaşlarımız ile ilişkilerimiz her zamankinden daha iyi olabilir. Her konuda desteklerini hissedebiliriz. Arkadaş çevremizden biri ile aramızda romantik bir etkileşim olabilir. Sevdiklerimizle birlikte sanatsal etkinliklere katılabiliriz. İlişki konusunda anlayışınız da daha özgür hissedeceğiniz bir ifadeye bürünebilir.

Güneş’in de etkisiyle iş hayatında gözler üzerinde olabilir. İşine olan yenilikçi yaklaşımınla başarı elde edebilirsin. Uzun zamandır beklediğin zammı alabilirsin ya da seni bir üst pozisyona taşıyacak terfi hemen kapıda olabilir. Hayatını ve geleceğe dair hedeflerini değerlendirmek için güzel bir dönemdesin. Maddi açıdan bu dönem sizin için olumlu olacaktır çünkü bu dönemde yükselme, işyerinde terfi, maaş artışı ve sağlam yatırımlar görünüyor.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Kariyeriniz ve toplum önündeki duruşunuz ile ilgili biçiminizi olumlu yönde etkileyecek sizi daha rahat hissettirecek ve aynı zamanda öyle algılanacağınız bir zaman dilimi söz konusudur. Daha fedakar ve zarif bir tarza bürüneceksiniz bu alanda. Örneğin sanat meylinizi toplum önünde ifade edebilirsiniz. Bu etki bir yandan süregelen işlerinizle ve toplum önündeki tutumunuz ile ilgili daha ahenkli, politik bir ifadeye bürünebileceğinizi de göstermekte.

Venüs iş hayatını güzelleştirmeye geliyor. Bu süreçte yönetici pozisyonundaki güçlü kişilerden destek görebilirsin. Ortaklaşa yürüttüğün bir proje varsa olumlu sonuçlar alman mümkün. Mesleğini sanatsal bir alanda icra ediyorsan sanatını daha geniş kitlelere ulaştırmak için gökyüzü olumlu etkilerini gönderiyor. Sevdiğiniz kişi ya da sevdiğiniz şeyler ile ilgili toplum önüne çıkmanız ve bunu ifade etmeniz de söz konusu olabilir.

Bu dönemde kariyerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İşte kendimizi mutlu hissedeceğimiz, endişelerimizin azalacağı bir dönemdeyiz. Üstlerimiz ile uyumlu ve huzurlu çalışabilir, yaratıcılığımızın arttığını hissedebiliriz. İş çevremizden biriyle romantik bir yakınlaşma olabilir. Duygularımızın, iş performansımızı etkilemesine izin vermemeliyiz. Kariyerimiz ile ilgili yeni fırsatlar yakalayabiliriz.

Güneş’in etkisiyle içinde yükselen özgürlük duygusuyla biraz uzaklaşmak isteyebilir ve kendin için yurtdışına eğitim amaçlı bir seyahat organize edebilirsin. İşini uluslararası alanda büyütmek istiyorsan doğru zamandasın. Hedeflerine giden yolda güçlü kişilerden destek görebilirsin. Bu süreçte hayatı anlamlandırmaya yönelik felsefi konular ilgini çekebilir.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu dönem bilgide derinleşmek istiyorsanız daha rahatlık kazanacağınız açıktır. Genel etkileşimler ve ilgi alanlarını da içine katarak söylersek eğitim, öğretim, akademik konular, inanç, yabancılar, uzak yollar, basın-yayın medya gibi tüm bu konularda daha ahenkli, uyumlu, yaratıcı etkiler arttığı gibi beklentiler de yükselebilir. Nitekim bu alanlardaki idealler daha belirginleşiyor. Bilgilerinizi değere dönüştürme konusunda daha rahat ve yaratıcı olacaksınız bu dönem.

Bu süreçte alışılmış kalıpların dışına çıkabilir, çok keyif alacağın yeni bir eğitim programına katılabilir ve yeni şeyler öğrenmeye, keşfetmeye başlayabilirsin. Yeni felsefelere merak duyabilirsin. Yurtdışına bir seyahatin olabilir ve gittiğin yerde çok keyifli zamanlar geçirebilirsin. Partnerinden destek gördüğün bir dönem olabilir. İlişki konusunda daha geniş açık bir tutum göstermeniz olası olduğu gibi daha derin, idealist bir tutum sergilemeniz olası.

Bu dönemde yurt dışı eğitimler, seyahatler, akademik fırsatlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Ufkumuzu genişletmek, özellikle spiritüel konularda derinleşmek isteyebileceğimiz bir dönemdeyiz. Sevdiğimiz kişilerle seyahatlere çıkabilir, ilişkimiz yoksa, çıktığımız yolculuklarda yeni biri ile tanışabiliriz. Hayatımıza yabancı birisi girebilir. Devam eden bir eğitim hayatımız varsa, büyük başarılar elde etmemiz mümkündür. Kişisel yaşamda, doğru yolu göstermenize yardımcı olacak bir guru veya motive edici bulabilirsiniz.

Güneş’in etkisiyle odağında eşinle ya da ortağınla olan ortaklaşa finansal paylaşımlar olabilir. Banka kredisi ya da vergilerle ilgili konular gündemine gelebilir. Bir yandan başkalarıyla birlikte hareket etme zorunluluğu hissederken, diğer yandan da içinde yükselişe geçen özgürlük hissiyle kendi yolunda, kendi bildiğin gibi yürümek isteyebilirsin.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Maddi-manevi şanslı bir dönemin içinden geçiyorsun. Uzun zamandır alamadığın bir alacağın varsa artık onu tahsil etme zamanı gelmiş olabilir. Gündemde olan bir miras konusu varsa olumlu gelişmeler kendini göstermeye başlayabilir. Partnerinin kazancı yükselişe geçebilir. Ortaklı bir iş yapmayı planlıyorsan uygun bir dönem olabilir.

Bu dönem ortaklaşa kaynaklar ile ilgili olarak beklentileriniz söz konusu olacak. Gelen, elde edeceğiniz gelirler ile rahatlamanız olasıdır. Bu konuda arayışlarınız daha fazla artabilir ve bunu daha rahat bir tutum ile gerçekleştirmeniz mümkün. Ortaklar /Eş ile ilgili bazı kriz getiren durumların da çözülmesi bu dönem olabilir. Beraber, uyumlu, ahenkli, politik hareket etmek de söz konusu olacaktır. Genel itibarı ile bir şeyleri elde etmek bakımından dışa yönelimi daha güçlü, rahat ve dürtüsel olarak daha etkin olmanız söz konusu olabileceği gibi bunu esnek, zarif bir tutumla gerçekleştirebilirsiniz.

Venüs transitinde ortak kaynaklar ve eşimizin parası gibi konular ön plana çıkacaktır. Maddi konularda uzun zamandır beklediğimiz bir destek bu dönemde gelebilir. Miras ve vergiler gibi sıkıntılı konularda bizi huzura kavuşturacak iyi haberler alabiliriz. Eşimizden ya da ortağımızdan gelecek finansal bir yardım sayesinde rahatlamamız mümkündür. Sezgilerimizin arttığı ve özellikle finansal konularda sezgilerimize güvenmemiz gerektiği bir dönemdeyiz.

Güneş’in de Kova burcunda olduğu yaklaşık bir ay boyunca odak noktana partnerinle ya da ortağınla olan ilişkini alabilirsin. Bu ilişkilerin içerisinde daha özgürlükçü tavırlar sergileyebilirsin. İçinde bulunduğun ilişkiden özgürleşmek ya da ilişki içindeki sınırlarını belirleme arzun yükselişe geçebilir. Hayatında senin için önemli olan kişilerin ihtiyaçlarına zaman ayırman gerekebilir. İlişki konusunda daha odaklı, kurcalayıcı, araştırmacı bir tutum da bu dönem yine söz konusu olacaktır.

başak burcu

Başak burç yorumu

Başak burç yorumları: Ortaklar ve eş ile ilişkilerinizde daha ahenkli olacağınız daha sezgisel ruhsal algılara açık olacağınız ve tamamlanma isteğinde olacağınız bir durum olabileceği gibi aynı zamanda kişisel yönünüz ağır basarsa kendiniz ile zıtlaşma içine de girebileceğiniz bir dönem söz konusu. İlişkilerde daha politik davranmanızı, daha empatik olmanızı getiren durumlar söz konusu olabilir. Ortağınızdan veya eşinizden yana beklentileriniz ve ideallerinizin artması ve yine onunla ilgili kurulan idealler, hayaller söz konusu olabilir.

Çözülmesini beklediğin hukuki bir konu varsa olumlu gelişmeler olabilir. Ortaklı bir iş yapmayı düşünüyorsan uygun bir dönemdesin. Eğer evliysen romantik günlerden geçeceğini söyleyebiliriz. Hali hazırda bir ortaklığın varsa ya da evliysen partnerinden destek görebileceğin bir dönemden geçiyorsun. İlişki konusunda daha rahat, uzlaşmış, teslim olabilen bir davranışa bürünmek söz konusu. Cazibeniz her yerde olacak ve manyetik kişiliğiniz nedeniyle insanlar sizden etkilenecek.

Bu dönemde evlilik, ortaklık ve uzun vadeli ilişkilerimiz ön plana çıkacaktır. Mevcut ilişkimizde kendimizi iyi hissedeceğimiz, partnerimizden her konuda destek göreceğimiz bir dönemdeyiz. İlişkimiz yoksa, yeni bir aşk başlayabilir, kendimizi uzun vadeli planlar yaparken bulabiliriz. Bu dönemde aşk ayaklarımızı yerden kesebileceği için ilişkilerimizde devamlı kendimizden ödün vermemek için çok dikkatli olmalıyız. Ortaklık ilişkilerinde de şanslıyız. Birlikte kazançlı yatırımlara girişebiliriz.

Güneş’in de etkisiyle günlük hayatına dair ve iş rutinlerinde hareketlenme söz konusu olabilir. İşyerinde sonraki zamanlarda ilgilenmek üzere ötelediğin bir konu varsa, yeni ve orijinal bir bakış açısıyla bu konuyu nihayete erdirebilirsin. İşyerinde sorumlulukların artabilir. Belki de ekip arkadaşlarından birinin işten ayrılmasıyla onun görevlerini üstlenebilirsin. Yoğun bir iş temposu olması halinde sağlığına ekstra özen göstermekte fayda olabilir.


terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Çalışma ortamınız, rutininiz, genel sağlık ve bakımınız ile ilgili teslimiyet duyguları ile birlikte daha rahatlatıcı, esnek olabileceğiniz bir yönelim söz konusu. Bu dönem hizmet etmek bir şeyler paylaşmak duygunuz artacaktır. Eğer bunun ile ilgili bir çalışma yapıyorsanız bu dönem daha etkili ve rahat olacak. Genel düzeniniz ile ilgili daha ruhsal, sezgisel yönünüze kulak verebilirsiniz.

İş ortamında popülariten yükselebilir. Günlük koşturmaların arasında tatlı yiyecekler atıştırmak isteyebilirsin. Sağlık konusunda şanslısın ama yine de dikkat etmekte fayda olabilir. Evcil hayvan sahiplenmek isteyebilirsin. Çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Çalışma koşullarımızın daha iyi hale geleceği, iş ortamında kendimizi rahat hissedebileceğimiz bir dönemdeyiz.

Venüs transitinde birlikte çalıştığımız kişilerden destek görebilir, iş arkadaşlarımız ile iyi geçinebiliriz. Çalışma arkadaşlarımızdan biri ile aramızda bir şeyler olabilir. Günlük rutinleri biraz sıkıcı bulabiliriz ancak sorumluluklarımızı aksatmamakta yarar var. Sağlık açısından ise sorunsuz bir dönemdeyiz. Bu dönem somut alan içinde daha soyut etkilerin birbiri içinde hareket etmesi, bir şeyleri tasarlamanız daha yaratıcı olmanız ve ahenge önem vermeniz olası. İlişki konusunda düzenli, seçici ve mantığınızla birlikte sezgilerinizi de kaynaştırdığınız bir dönem içindesiniz.

Güneş’in de etkisiyle önümüzdeki bir ay boyunca yaşamın keyifli, eğlenceli yanları hayatında ön plana çıkabilir. Çocuklarla eğlenceli aktiviteler yoğunlaşabilir. Kendine yeni, belki senin açından sıra dışı sayılabilecek bir hobi edinebilirsin. Sosyal hayatın hareketlilik kazanabilir. Her koşulda rutinin dışına çıkmak ve sana keyif veren konularla zamanını geçirmek isteyeceğin bir dönem. Kendine vakit ayırmak için harika bir zaman dilimindesin.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burç yorumu

Akrep burç yorumları: Kendinizi ifadeniz, yaratıcılığınız, yapmaktan hoşlandığınız şeyler; örneğin hobileriniz gibi konularda kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz daha yaratıcı olacağınız, aşk hayatınız da da daha çok huzuru arayacağınız bir dönem olacaktır. Bir yandan da beklentileriniz ve arayışlarınızın artması da söz konusu olabilir. Bunun kafanızı karıştırmamasına özen gösterin. Balık burcu etkisinin hassas bir etki olduğunu ve fazla idealize etmek ile birlikte konsantrasyonunuzu dağıtabileceğini de belirtmekte fayda var.

Keyifli bir döneme giriş yapıyorsun. İlişkin varsa partnerinle keyifli paylaşımların olabilir. İlişkin yoksa aşk hayatında hareketli günler olabilir. Hayatında tatlı bir sürpriz yaşanabilir. Çocuğun varsa birlikte çok keyifli zamanlar geçirebilirsin. Çocuğun yok ama olsun istiyorsan Venüs’ün Balık burcundan geçişini değerlendirebilirsin. İlişki konusunda kendinizi daha merkezde hissettiğiniz, kendinizi daha rahat ifade ettiğiniz bir dönem olacaktır.

Bu dönemde aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Özellikle aşk ilişkileri açısından çok şanslı olduğumuz bir döneme giriyoruz. Daha önce platonik gözüyle baktığımız bir ilişki karşılıklı bir aşka dönüşebilir. Mevcut bir ilişkimiz varsa, yoğun duygularımızı partnerimizle şiirler ve şarkılarla yansıtmak isteyebiliriz. Spekülatif yatırım araçlarından kar elde edebileceğimiz bir dönemdeyiz ancak fazla riske girmemekte yarar var. Çocuk sahibi olmak istiyorsak, tam zamanı.

Güneş’in de etkisiyle aile içi ilişkilerin yoğunlaşabilir ve güçlenebilir. Aile içinde geçmişten gelen ve çözüme kavuşturulamamış bir konu varsa, sıra dışı yaklaşımın ve liderliğinle konunun çözüme kavuşmasına katkıda bulunabilirsin. Kendini yeniden yapılandırmak istiyorsan hedef belirlemek ve yeni kararlar almak için çok uygun bir dönemdesin. Kariyeriniz için bu dönemde kararsız kalmadan zekanızı kullanmanız önerilir. Bu, bir fırsat için başarı ve büyüme elde etmek için olağanüstü bir dönemdir. Ancak yine de spekülatif yatırımlardan kaçınmanız önerilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Özellikle aileden gelebilecek bir takım kaynaklar ve rahatlama söz konusu olabileceği gibi bu dönem içsel olarak daha idealist, daha fazla huzur arayışı ve pozitif tutum söz konusu olabilir. Ev yaşamında daha huzurlu, konforlu, daha zengin hisler ile hareket etmek, gevşemek ve buradan alınacak pozitif etki ile beslenmek yine söz konusu. İşte bir süre evvel kaos getiren koşulların Venüs ile birlikte daha rahatlama yönelimi kazanması söz konusudur. İlişki konusunda daha içsel ve özel hissetmek istediğiniz bir dönem.

Evinde ve ailenle birlikte bolca vakit geçirmek isteyebilirsin. Aile içinde hafif dargınlık içeren bir durum varsa uzlaşma sağlanabilir. Evini değiştirmek ya da onu güzelleştirmek, dekorasyonda değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Evle ilgili beklemediğin sürprizli gelişmeler olabilir.

Venüs geçişi boyunca ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde ailemizle ilgili keyifli ve huzurlu zamanlar geçirebileceğimiz bir dönemdeyiz. Küsleri barıştırabilir, uzun zamandır görmediğimiz aile bireylerine kavuşup hasret giderebiliriz. Dışarıda vakit geçirip, sosyalleşmektense, evimizin huzurlu ortamında misafir ağırlamaktan zevk alabiliriz. Evimizi güzelleştirip, dekorasyon ve tadilat işlerine girişmenin tama zamanı.

Güneş Kova transitinin etkisiyle kardeşlerinle ve yakın akrabalarınla ilişkilerin hareketlenebilir. Kendini yazılı ya da sözlü her şekilde özgün, etkin ve dikkat çekici bir tarzda rahatlıkla ifade edebileceğin günlerdesin. Sıra dışı olduğunu düşündüğün, yenilikçi fikirlerin varsa paylaşmak ve olumlu geri dönüşler almak için uygun bir dönem.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burç yorumu

Oğlak burç yorumları: Yakın çevre, kardeşler, iletişim, eğitim, bağlantılar, ticaret ile ilgili konularda daha rahatlatıcı, ahenkli gelişmeler söz konusu. Bu alanlarda daha fedakar bir tutum içine girebilir ve aynı şekilde siz de faydalar görebilirsiniz. Kişisel iletişiminizde daha yaratıcı, ahenkli olabileceğiniz gibi bu dönem daha politik ve hassas olmanız da söz konusu. Kuracağınız bağlantılar ile fayda elde etmeniz, kısmetlerinizin bu şekilde ortaya çıkması bu dönem mümkündür. Zihinsel olarak daha esnek olacaksınız. İlişki konusunda da daha iletişimci, meraklı, akıcı olabileceğiniz bir dönem olduğunu da belirtelim.

Venüs transitinde kısa yolculuklarınız olabilir. Kardeşlerinle ve yakın akrabalarınla keyifli vakitler geçirebilirsin. Seni mutlu edecek bir eğitim fırsatıyla karşılaşman mümkün. Kariyerinle ya da yaratıcı konularla ilgili fikirlerini paylaşmak başarılı sonuçlar getirebilir.

Venüs’ün seyahati boyunca yakın çevremiz, kardeşlerimiz, kısa yolculuklarla ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, yakın çevremiz, komşularımızı, kardeşler ve akrabalarımız ile daha çok vakit geçirebilir, onlarla bir araya gelmekten keyif alabiliriz. Şiirsel iletişim tarzımız, çevremizdeki herkesi etkileyebilir, içimizdeki gizli romantik ortaya çıkabilir. Yeni bir konuyu öğrenmek, kendimizi geliştirmek için çok uygun bir dönemdeyiz. Keyifli kısa yolculuklar yapabiliriz.

Güneş’in de etkisiyle önümüzdeki bir ay boyunca finansal konular gündeminde olabilir. Maddi gelirinde artış olabilir. Bu süreçte kendi özgün yeteneklerine güvenerek, seni farklı yollardan gelir elde etmeye götüren yeni kapıların açılmasını sağlayabilirsin. Ayrıca bu yolda ilerlerken hayatında önemi olan kişilerden ya da erkek figürlerden destek görebilirsin.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Üreticiliğiniz ve kaynaklarınızı yönetim konusunda daha yaratıcı, rahat ve verimli olabileceğiniz bir etki getirecek size Venüs etkisi. Beklentileriniz ile paralel artışlar söz konusu olacaktır. Bu dönem daha fazla doyum duygusu içinde olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ifade edeceğiniz, sanat ile ilgili, hizmet ile ilgili ya da soyut, manevi, gizemli konuları da içine alabilecek şekilde çeşitli şekillerde bu dönem gelir elde etmeniz de olasıdır. İlişki konusunda doyum, huzur, konfor ve rahatlık meyli ile hareket edebileceğiniz bir dönem.

Finansal konularda şanslı bir dönemdesin. Maaşında ani bir yükselme olabilir. Özellikle güzellikle ilgili, sanatsal ya da yaratıcı alanlarda kazanç fırsatlarıyla karşılaşabilirsin. Ayrıca bu ay keyif aldığın, seni mutlu eden konulara yönelik harcama eğilimin yüksek olabilir. Para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır.

Bu dönemde maddi konularda şansımız artıyor. Bizi çok rahatlatacak bir maaş artışı söz konusu olabilir. Terfi ya da zam konularını dile getirmek için uygun bir zamandayız. Spekülatif bir yatırım aracından iyi bir kazanç elde edebiliriz. Ancak, müsriflikten kaçınmalı, zevklerimiz ve ilgi alanlarımız için daha sonra pişmanlık duyacağımız aşırı harcamalar yapmamaya dikkat etmeliyiz.

Sizin burcunuzda transit yapan Güneş’in etkisiyle fiziksel enerjiniz artabilir. Özgüvenin yükselebilir ve girdiğin her türlü sosyal grup içinde ya da iş ortamında kendini özgün bir şekilde rahatlıkla ifade ederek dikkatleri üzerine çekebilirsin. Yeteneklerini iyi bir şekilde kullanarak koşulları yönlendirebilir ve insanlar üzerinde etki yaratabilirsin. Yeni bir iş fikrin varsa sunmak ya da iş görüşmeleri yapmak için iyi bir dönemdesin.

balık burcu burç yorumları

Balık burç yorumu

Balık burç yorumları: Kişisel olarak mizacınız ile ilgili daha rahat hareket edebileceğiniz, girişimlerinizde dışa karşı daha politik ve barışçıl olarak kendinizi göstereceğiniz bir etkileşim söz konusu olacak. Daha zengin, rahat, estetik duygular ile hareket etmek meyliniz artacak. Tarzınız ile ilgili farkı biçim ve şekiller oluşturabilirsiniz bu dönem. Görünümüz ile kısmetinizi artırmanız ve pozitif olmanız söz konusu. Bununla birlikte daha sosyal olma meyliniz de güçleniyor.

Çekiciliğinin arttığı bir dönemdesin, gözler üzerinde olabilir. Dış görünümünle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilir ve çok hoş sonuçlar elde edebilirsin. Arkadaş gruplarından destek görebilirsin. Hayatında sürpriz bir karşılaşma olabilir. Dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, tüm dikkatleri üzerimize toplayabiliriz. Çevremiz tarafından büyüleyici bulunabilir, çekiciliğimiz ile birçok hayran edinebiliriz.

Güveninizin yerine geleceği bir dönem başlıyor. Kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Sağlığınızla ilgili konularda da kendinizi güçlü hissedeceğiniz, keyfinizin yerinde olacağı bir zaman diliminde olacaksınız. Kendi zevklerimiz, kıyafetimiz, imajımız için büyük harcamalar yapabiliriz. İlişkimiz yoksa hayatımıza yeni bir aşk girebilir. Yeni girişimler yapabilir, kendi isteklerimiz doğrultusunda hareket etmeye başlayabiliriz. İnsanlarla ilişki kurmaya daha istekli, açık ve rahat olabilirsiniz. İlişki konusunda bu dönem daha rahat, kendi ile uzlaşım halinde, sosyal hareket edebilen, bir şeyleri başlatma, girişim konusunda daha rahat bir tarz içinde hareket edebilirsiniz.


Güneş’in etkisiyle sosyalleşmekten çok yalnız başına geçireceğin süreleri artırarak düşünmek ve yeni seneyi planlamak için uygun bir dönemdesin. Bu süreçte daha önceden gündeme gelmiş ancak geri plana atılmış sorun niteliğindeki olaylar ani bir şekilde gündeme gelerek aydınlanabilir. Yeni bir girişimi hayata geçirmeyi planlıyorsan hemen harekete geçmek yerine bir süre daha geri planda gerekliliklerini yapmak faydalı olabilir. Meditasyonun gücünden yararlanmak için harika bir zaman.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.