Astroloji: 30 Ocak – 5 Şubat haftalık burç yorumları

Astroloji: 30 Ocak – 5 Şubat 2023 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 30 Ocak – 5 Şubat haftalık burç yorumları. 30 Ocak, 31 Ocak, 1 Şubat, 2 Şubat, 3 Şubat, 4 Şubat ve 5 Şubat tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Haftanın genel etkileri:

Yeni bir haftaya başlarken Ay İkizler burcunda seyahat ediyor. İletişim odaklı olacağınız bir hafta sizi bekliyor. Sosyal aktiviteler, seyahatler ve toplantılar yoğunluk kazanabilir. Pozitif enerjilerin hakim olduğu bir gökyüzü bizleri bekliyor. Beklenmedik haberler alınabilir. Önceliğinizi işe verebilirsiniz. Ani bir eğitime katılmanız gerekebilir. Planınızda olmayan bir seyahate çıkabilirsiniz. Aile büyüklerinizle güzel zaman geçirebilirsiniz.


2 Şubat Perşembe, 3 Şubat Cuma ve 4 Şubat Cumartesi günleri Ay Yengeç burcunda olacak. Duygularınızı yanlış ifade edebilir, olayları büyütme eğiliminde olabilirsiniz. Maddi ve manevi konularda problemlere dikkat! İletişim sorunları ortaya çıkabilir. Beklenmedik tepkiler ve sıkıntılar yaşanabilir. Zorlayıcı olaylar yaşanabilir. Hayatınızda sıkıntı yaratabilecek beklenmedik bir olay yaşanabilir. Özellikle iş ve kariyer alanında üstlerinizle çıkabilecek problemlere karşı dikkatli olmalısınız.

5 Şubat Pazar günü Aslan burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Sevgi, yaratıcılık ve kendini ifade etme temalarının ön plana çıkacağı Aslan Dolunayı etkisi bu hafta hissedilmeye başlanacak. Bu dönemde odaklanacağımız konular inisiyatif almak, liderlik yapmak, canlılığımızı korumak ve kendimizi ortaya koyma şeklinde olacak. Sosyal çevrenizde ön plana çıkabilirsiniz. Aslan burcunun temsil ettiği bireysellik, bağımsızlık, farklı olma konuları önem kazanırken; objektif ve gerçekçi bakış ile duygularımızı daha net ortaya koymak isteyeceğiz. Bunu yaparken dürüst olmanız gerekir. Yaratıcı çalışmalar içindeysek bunu parlak fikirlerle zenginleştirmek, orijinalliğimizi ortaya dökmek ve beğenilmek için çaba sarf edeceğiz. Her konunun sadece teknik tarafı değil yaratıcı ve eğlendiren tarafını da işin içine katmak durumundayız. Bireysel ilişkilerde karşımızdaki kişilerin dürüstlüğünden emin olabiliriz ancak duygularını da aynı dürüstlükle samimiyetle ve kalpten ifade etmesini bekleyeceğiz.

Haftalık burç yorumları

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri yazının sonunda

koç burcu

Koç burcu 30 Ocak – 5 Şubat 2023 haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta, kendinizin daha bir farkında olacaksınız ve başkalarının sizi nasıl gördüğü konusunda endişeye kapılabilirsiniz. Ancak kafanız rahatlayacak ve sağlıklı seçimler yapabileceksiniz. Kendinize inanır ve elinizden gelenin en iyisini yaparsanız, kendinizi iyi hissedecek ve daha fazlasını yapacaksınız. Zorlu yeni girişimlere öncülük ederek gücünüzü ve bağımsızlığınızı kanıtlayacaksınız.

Büyüklerinize yardım etmek ve onların rahatını sağlamak için elinizden geleni yapacaksınız. Finansal güvensizlik yaşayabilirsiniz. Sevdikleriniz ve yakın arkadaşlarınızla ego çatışmaları yaşanması mümkün. Genel olarak daha iyi hissetmenize ve gücünüzü ve dayanıklılığınızı artırmanıza yardımcı olacağı için düzenli bir egzersiz planına başlamanız önerilir.

Dolunay’ın etkisiyle ummadığınız birinden bir ilan-ı aşk durumu olabilir ve bu sizi çok şaşırtabilir. Hayatınızda kimse yok ise gerçekten ayaklarınızı yerden kesecek bir ilişki potansiyeli oldukça yüksek. Ama evliyseniz şayet, eşiniz de size beklenmedik bir hoş bir sürpriz yapabilir. Aşk hayatınız hız kazanıyor. Arkadaş ortamınızdaki eleştirilere kulak tıkamak önemli gibi görünüyor.

Eğer hamilelikle ilgili bir beklentiniz varsa bu Dolunay zamanı sizi sevindirecek bir gelişme ile karşılaşabilirsiniz. Ya da partnerinizle birlikte yapabileceğiniz bir hobiye yönelebilirsiniz. Çocuklarınızın sağlığıyla ilgili de önemli bir döngüde bulunuyor olabilirsiniz. Sürpriz kazanç kapılarınızla ilgili riskli atılımlar yapmamaya dikkat etmelisiniz. İş hayatında arkanızdan planlananlara karşı temkinli adımlar atmalısınız.

boğa burcu

Boğa burcu 30 Ocak – 5 Şubat 2023 haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta hem özel hem de iş hayatınızda riskler alabilirsiniz. Global şirketler tarafından istihdam edilenler, müreffeh bir dönemi dört gözle bekleyebilirler. Devlet işlerinde çalışan kişiler, üstlerinin yanlış tarafına düşme riskiyle karşı karşıyadır ve bu durum onların işlerini ne kadar iyi yaptıkları üzerinde etkili olabilir.

Şirket işletenler, işletme maliyetlerinin bir kısmını boşa harcayabilir. Ancak şirketinizi büyütmek istiyorsanız, şimdi ona para yatırmanın tam zamanı. Bazılarınızın iş amacıyla uzun bir seyahate çıkması gerekebilir. Ev hayatınızda büyük bir aksama olmayacaktır. Yine de eşinizin sağlığı hakkında endişelenmeniz normaldir.

Dolunay etkisiyle ise evinizi değiştirebilir, yeni bir eve geçebilir, ev almak için kolları sıvayabilirsiniz. Ailenizden, kan bağınız olan birileri ile iş projeleri yaratabilirsiniz. Ya da arzu ettiğiniz geniş ferah bir ev kiralayabilirsiniz. Her şekilde yaşam alanınızda kendinizi daha özgür ve güvende hissedeceğiniz gelişmeler kapınızda olacaktır Bazılarınız evinizle işinizi birleştirebilir, home-office tarzı bir çalışma yapısına doğru ilerleyebilirsiniz.

Dolunay’dan en fazla etki alan burçlardan biri siz olabilirsiniz. Aile ve yuva alanınızda değişen koşullar karşısında hız kazanılacak bir döngüdesiniz. Ev alma, yer değiştirme konuları gündemdeyken, kariyer ve iş hayatınızda değişen şartlar karşısında biraz zorlanıyor olabilirsiniz. Aile büyüklerinizin sağlığıyla ilgili yolculuklar gündeminizde olabilir. Değişen şartlar ne olursa olsun kendinize özen göstermek oldukça önemliyken, kalabalık ortamların arasındaki kişilerden alacağınız yardım ve destek oldukça kıymetli olacak.

ikizler burcu

İkizler burcu 30 Ocak – 5 Şubat 2023 haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Gelir akışlarına bakmak için iyi bir hafta. İlgi alanlarınızı ve becerilerinizi geliştirmek, zaman ve enerjinin akıllıca kullanılmasına bağlıdır. İşletme sahipleri, yeni pazar arayışlarında kazançlarını artırma potansiyeline sahiptir. Çalışanlar da finansal bir yükseliş bekleyebilirler.

Siz ve babanız bir dizi konuda farklı görüşlere sahip olabileceğiniz için özel hayatınız değişebilir. Bu dönemde mümkün olduğunca sakin, soğukkanlı ve pasif kalmanız önerilir. Beraberliklerinizde “sen-ben” egosunu yıkabilirseniz önümüzdeki dönemde çok daha fazla rahat edebilirsiniz. Öğrencilerin işlerine odaklanmakta zorlanmaları ihtimali vardır. Başarılı olmak istiyorlarsa çok çaba sarf etmeleri gerekiyor. Ayaklarınız ve gözleriniz size sorun çıkarabilir. Hijyene azami dikkat edin.

Hafta sonu itibariyle iş konusunda yeni bir anlaşma yapabilir, sözleşmelerle haşır neşir olabilirsiniz. Bir yatırım için kredi araştırması içine girebilirsiniz. Ev almak, iş yeri açmak gibi bir durum için de olabilir bu. Ancak miras veya nafaka ile ilgili konularda koşullar ilk etapta gergin ve sınırlarınızı zorlayıcı bir etki yapsa da koşullar sizin lehinize dönecektir.

Bu dönem eşiniz veya ortağınız daha çok para kazanabilmek uğruna çok daha fazla çaba sarf edebilir, daha çok emek verebilir yapılan işler için. Eğitim, medya, pazarlama konusunda hızlı atılımlar yapacağınız bir döngüdesiniz. Daha çok iş seyahatlerinin aktif olacağı bir döngüden geçerken, yeni sözleşme ve anlaşmalar kapınızda ancak bu süreç içerisinde parasal konulara oldukça dikkat etmelisiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu 30 Ocak – 5 Şubat 2023 haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Haftanız biraz inişli çıkışlı olabilir. Şimdi bir gayrimenkul yatırımı yapmak için iyi bir zaman ve bazılarınız için miras gelirleri beklenebilir. Bununla birlikte, şirket sahipleri mali durumlarıyla ilgili son derece dikkatli davranmalıdır. Artık bir işiniz olsa bile üstlerinizle olan ilişkiniz gergin kalabilir. Söyleyeceklerini görmezden gelin ve görevi tamamlamaya odaklanın.

Kendi sağlığınız kadar babanızın sağlığını da ön planda tutmalısınız. Devletle olan herhangi bir iş anlaşmanızda dikkatli olmalısınız. Bir ilişki içinde olan bazılarınız partnerine güvenmekle mücadele edebilir. Aşk hayatınızda gitmesi ve bitmesi gereken kim varsa bu Dolunay ile birlikte giderken, sizi hak eden kişiyle birlikte yürümek isteyeceksiniz.

Kişisel anlamda kazançlarınızı artırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Bu kazanç zam ile olabilir ya da bir satım işi ile elinize geçecek ekstra para ile olabilir ya da vergisel bir kazanç olabilir. Eğer işiniz bir ortakla gerçekleşiyorsa, birlikte daha çok kazanabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz.

Parasal konularda değişen koşullar, olgunlaşan fırsatlar söz konusuyken, burada hırslı davranmak sizi zorlayabilir. Uzak seyahatler gündeminizde olacak. Hukuksal süreçlerle ilgili hakkınızın yendiği ne varsa güçleneceksiniz. Aslında koşullarınız uygun ise, bir ev kredisine girip kendinize yeni bir ev veya araba alabileceğiniz koşulları da sağlayabilir.

aslan burcu

Aslan burcu 30 Ocak – 5 Şubat 2023 haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: İş yeri stresi bu hafta iş yükleriyle birlikte daha da artabilir. Fazla endişelenmemeye çalışın ve diğer insanlara nasıl davrandığınıza özellikle dikkat edin. Parayla uğraşırken ekstra önlemler almanızda fayda var. Ancak bu bazı iş insanları için müreffeh bir hafta olabilir. İlk kez çabalarının sonucunu görecekler ve başarmak için kendi yeteneklerine inanacaklar. Kendi değerinizi bilmeniz gereken günlerden geçerken, iş ve kariyer konusunda yapacağınız atılımlarda her ne kadar zorlansanız da güçlenerek hız kazanacaksınız. Kendi işinizi kurmak için de harekete geçebilirsiniz.

Bu hafta, birçok akrabanız sizinle göz teması kurmaktan kaçınabilir zira sizin dürüst bir konuşma yapamayacak kadar bencil olduğunuzu düşünüyor olabilirler. Evlilerin ilişki mutlulukları bu hafta nispeten düşük olabilir. Aynı şey eşinizin sağlığı için de geçerli: Her ihtimale karşı önlem almak en iyisidir. Sağlığınıza çok dikkat etmeniz gereken önemli bir döngüden geçmektesiniz. Kalp, tansiyon ve dolaşım sisteminize çok dikkat etmelisiniz.

Hafta sonu gerçekleşecek Dolunay’ın etkisiyle öncelikle fiziksel olarak daha fit görünmek için kolları sıvayabilir, spora başlayabilir, egzersizler yapabilirsiniz. Belki de daha güzel görünmek adına küçük bir operasyon yaptırabilirsiniz. Bazılarınız kişisel bir takım yeteneklerinizi eğitimle süsleyebilir mesleğe dönüştürebilirsiniz.

İkili ilişkilerde, partner ilişkilerinizde özgür hissetmek adına biraz huzursuzluk çıkartabilirsiniz. Beraberliklerinizde ben ve sen arasında kalırken, gerçekten kendinize ne kadar önem veriyorsunuz? Evliliğinizin veya ilişkinizin içerisinde başkalarının yorumları ve beraberliğinize olan eleştirileri ne kadar önemli? Yoksa eski mutlu günleriniz mi?

başak burcu

Başak burcu 30 Ocak – 5 Şubat 2023 haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta sabrınızı ve soğukkanlılığınızı geliştirmeye odaklanmalısınız. Fikirlerinizi iş arkadaşlarınızın önünde ifade ederken duygularınızı kontrol etmeye çalışın. Şu anda, kendinize güveniyor ve ortaya çıkan herhangi bir sorunu çözebilecek kapasitede hissediyorsunuz. Ancak, imkanlarınız üzerinde harcama yapmanın size iyi hizmet etmediğini bilmelisiniz.

Çoğunlukla, bu hafta öğrenciler için oldukça iyi geçecek. Yüksek düzeyde performans gösterebilecekler ve sonuç olarak olumlu sonuçlar görebilecekler. Sağlıklı bir vücut şeklini korumak için gösterdiğiniz çabaların sonuçları belli olacaktır. Akrabalarınızla daha fazla zaman geçirdikçe, onlarla olan ilişkileriniz kesinlikle gelişecek.


Aşk hayatınız canlanmaya başlıyor, cinsel enerjiniz yavaş yavaş yükseliyor. Aşk ve çocuklarla ilgili konularda stresli koşullar olabilir. İlişkilerinizin temeli daha çok cinsellik olabilir. Bu süreçte hayatınızı daha keyifli bir hale getirmek için vücut enerjinizi ve kaslarınızı çalıştıracak aktivitelere yönelebilirsiniz. Sportif faaliyetlere katılabilirsiniz. Diğer yandan bu dönem biraz kendinizle kalabilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Özellikle para kazanmakla ilgili ilginç fikirler, yöntemler geliştirebilirsiniz.

Gizlilik ve sırlar açığa çıkmaya başlayabilir. İş hayatınızda değişen şartlar karşısında biraz zorlanabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili her türlü konuda kendinize çok ama çok önem vermelisiniz. Akraba ve kardeşlerinizin sağlık durumları ya da ameliyat operasyonları sırasında onların yanlarında olmak isteyebilirsiniz. Ev ve hane değişiklikleri ve taşınmalar gündeminizde olabilir.

terazi burcu

Terazi burcu 30 Ocak – 5 Şubat 2023 haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bir üstünlük duygusu ve uzmanlığınızı gösterme ihtiyacı bu hafta gündeme gelebilir. Patronunuzla, üstleriniz veya astlarınızla anlaşmazlıklar yaşanabileceğinden, başkalarıyla işbirliği yaparken dikkatli olmanız önemlidir. İşiniz uluslararası müşterilerle ilgilenmeyi içeriyorsa, sizi takdir edecek ve destekleyeceklerdir.

İşyerinde siyaset herkes için bir stres kaynağı olabilir, ancak hükümet için çalışanlar özellikle zor zamanlar geçirebilir. Her ne pahasına olursa olsun herhangi bir işyeri çatışmasından kaçınmanız gereken bir dönem. Öğrenciler arasında özgüven eksikliği ve yaygın bir huzursuzluk duygusu olabilir. Bu hafta boyunca halsizlik ve sindirim sorunları yaşayabilirsiniz.

Bu hafta özellikle sizi fiziksel anlamda yoracak koşullar oluşabilir. Fakat sağlamcı, daha organize ve planlı davranışlarınızla üstesinden gelebilirsiniz. Eviniz içinde kesici, delici, yanıcı aletler kullanırken dikkat edin. Evden çıkmadan önce birkaç kere son kontrollerinizi yapmanızda yarar var. Bu dönem ev satın almak gibi bir planınız varsa, harika bir pazarlık yapabilirsiniz bu konuda gökyüzü sizden yana olacaktır.

Çevrenizdeki pek çok kişinin ilgisini çekeceğiniz, kutlama ve organizasyonların içerisinde bulunmak isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızda oldukça şanslı bir dönemeçten geçerken, ünlüler ya da firma yöneticilerinden aldığınız destekle birlikte yükselişe geçebilirsiniz. Kalbi yalnız olanlar önümüzdeki 15 gün içerisinde iş ya da sağlık konularıyla ilgili katıldığınız organizasyonlar içerisinde yeni birine kalbinizi kaptırabilirsiniz, haberiniz olsun.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 30 Ocak – 5 Şubat 2023 haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu haftayı çok yorucu bulabilirsiniz. Bir ev satın almakla ilgilenen kişiler, koşullar iyileşene kadar beklemelidir, çünkü şimdi bunu yapmak para akışlarını etkileyebilir, gelirleriniz ödemelere yetmeyebilir. İş yerindeki rakiplerinize ihtiyatla yaklaşılmalıdır çünkü sizi bir adım öne çıkarmaya çalışabilirler.

Odaklanma sorunları, öğrenciler arasında ortak bir şikayet olabilir bu hafta. Terfi ve atama bekleyen kamu çalışanları kendilerini şanslı saymalı. Özel sektördeki çalışanların kötü niyetli dedikodulara karşı uyanık olması gerekiyor. Bağlı ilişkiler içinde olanlar, partnerlerinin bakış açılarını öğrenmek için çaba göstermelidir. Yüksek kolesterolünüz varsa dikkatli olun.

Hafta sonu gerçekleşecek Dolunay’ın etkisiyle birlikte size yeni iş kapıları açılabilir, tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Bu sizin pek de beklediğiniz, umduğunuz tarzda bir kariyer gelişmesi olmayabilir. Kariyer konusunda sürprizlere hazır olun ve emin olun kendinizi daha özgür hissetmenize neden olacak gelişmeleri bekleyin. Hayatınıza hız ve heyecan katacak sözleşmeler yapabilir, imzalar atabilirsiniz. Kuzenlerinizin veya kardeşlerinizin hayatında iş konularında özellikle olumlu gelişmeler meydana gelebilir.

Kariyer hayatınızda değişen ve dönüşen şahane bir döngünün içerisinde olacaksınız. Taşınma, ev ve hane değişiklikleri gündeminizde olabilir. Değişen şanslı etkiler bir yana hem kendi sağlığınız hem de aile büyüklerinizin sağlığına oldukça dikkat etmelisiniz. Aşk hayatınızda da kadersel pek çok olayın içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Birbirinize kenetleneceğiniz bir süreçten geçerken, beraberliğinizde yeni önemli bir adım içerisinde bulunabilirsiniz. Belki haneye bir bebeğin gelmesi, belki evlilik ile ilişkinin taçlandırılması belki de yeni bir yerleşim alanı…

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 30 Ocak – 5 Şubat 2023 haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta irade ve güven konusunda biraz tükenmiş hissedebilirsiniz. İş yerinde üstleriniz üzerinde mükemmel bir izlenim bırakmak niyetinde olabilirsiniz. Ne yazık ki, üstlerinizden ve meslektaşlarınızdan gerekli desteği bu hafta boyunca alamayabilirsiniz. Başkalarından gelen olumsuz geri bildirimler ve sözler karşısında motivasyonunuzu yüksek tutmanız önerilir.

Bir ilişki içindeyseniz, birbirinize gerçekten yakın hissedeceğiniz için siz ve eşiniz harika zaman geçireceksiniz. Belki siz ve sevgiliniz bir hafta sonu kaçamağı yapmayı düşünebilirsiniz. Öğrenciler daha fazla odaklanabilecek ve sonuç olarak muhtemelen daha yüksek notlar alacaklardır.

Para ile ilgili konularda daha fazla efor harcamanız gerekecektir, mücadele alanınız para ve kazançlara yönelecektir. Bütçeyi dengelemek bu süreçte çok önemli olacaktır. Gelen gider çünkü ve parayı elde tutmak zorlaşabilir. Hemen canınızı sıkmayın, para gelecek ki gidecek öyle düşünün. Para ile ilgili konularda daha stratejik ve akıllıca davranabileceksiniz. Bu dönem elinizden çıkarmak istediğiniz, satmayı planladığınız bir şey varsa bunu hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Her türlü satış konusunda gökyüzü destekleyici konumda olacaktır.

Eğitim, medya ve uluslararası projelerinizde hız kazanabilir. Uzunca süredir beklediğiniz terfi, tayin ya da önemli bir sınavın sonucunda bir yükseliş bekliyorsanız, gökyüzünün ışıltıları sizinle. Sağlık anlamında eşinizin ve kendi akrabalarınızın sağlık problemleri biraz içinizi sıkabilir. Önemli hukuksal bir probleminiz bulunuyorsa, arkanızdan dönen oyunlara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 30 Ocak – 5 Şubat 2023 haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta yüksek riskli, yüksek ödüllü çabalar için iştahınız olacak. Parayla ilgili düşünceler size ilham verecek ve sizi yönlendirecek. Kamu sektöründeki çalışanlar, mevcut konumlarında ilerleme konusunda zorluklarla karşılaşabilirler. Eleştirileri takip etmekte zorlanabilirler, bu da motivasyonunuzu düşürebilir.

Emlak profesyonelleri daha iyi koşullar bekleyebilir. Artan kazançlarının bir sonucu olarak parasal durumları güçlenecektir. Daha kişisel bir not olarak, bazılarının anneleri bu dönemde sağlık sorunları yaşıyor olabilir ve yakından izlenmeleri gerekebilir. Tonunuzu yumuşatmaya ve iletişim becerilerinizi geliştirmeye çalışın.

Bu hafta Aslan burcundaki Dolunay’ın etkileri devrede olacak. Hayatınızda odaklanacağız konular, krediler, borçlar, ekonomi, finansal durumlar, vergiler, miraslar, sponsorluklar, nafaka konuları, muhasebe ile ilgili işler, değişim, dönüşüm ile ilintili konular olacaktır. Bu dönem belki de uygun faiz oranları ile yatırım için kredi çekebilirsiniz, belki de kendi işinizi kurmak için de kullanabilirsiniz bu krediyi. Ya da beklenmedik, sürpriz bir ödeme yapılabilir size, ya da bir borcunuzu ödemeniz konusunda bir kolaylıkla karşılaşabilirsiniz.

Ancak parasal konularda temkinli adımlar atmanız önerilir. Kendinizi borç ödeme, tazminat ve miras konularıyla uğraşırken bulabilirsiniz. Aile büyüklerinizin ya da eşinizin ameliyatları gündeminizde olabilir. Beraberliğinizde önemli bir dönemeçten geçiyorsanız biraz kendinize zaman tanımak oldukça önemli olacak bu dönemde.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 30 Ocak – 5 Şubat 2023 haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Hedeflerinize ulaşmaya kararlısınız ve bunun için ne gerekiyorsa yapacaksınız. Artık barikatlar olmayacak ve tüm bekleyen işler gecikmeden bitirilebilir. İş yerinizde kendinizi rahat hissedeceksiniz, bu da sizi becerilerinizi ve bilginizi sergilemek için motive edecektir.

Astlarınız, konuşmadaki güveninize ve iddialılığınıza saygı duyacaktır. Yakın akrabalarınıza gösterilen gerçek ilgi ve yardım için takdir ediliyorsunuz. Evlilik destekleyici olmaya devam edecek, ancak ego savaşlarından kaçınmalısınız. Omuzlarda kas rahatsızlığı ve ağrıları olası sağlık sorunları olarak karşımıza çıkıyor bu hafta. Kendinizi fazla yormamaya özen gösterin.

Eğer bir partneriniz varsa ona sürpriz bir şekilde evlenme teklif edebilir, yüzük takabilir, yüzük alabilir, nişanlanabilir, ilişkinizi daha heyecan verici bir noktaya taşımak isteyebilirsiniz. Ya da sizi çok iyi temsil edecek biri ile bir anlaşma yapabilirsiniz. Avukat olabilir, muhasebeci olabilir ya da iş anlamında sizi besleyecek bir ortaklık başlatabilirsiniz. Her şekilde karşıt burcunuzda gerçekleşen bu Dolunay, size destek olacak kişileri hayatınıza çekmeniz konusunda sizin için fayda odaklı çalışacaktır.

Genişleyen çevreniz ve güç kazanacağınız pek çok ortamın içerisinden geçeceksiniz. Ancak manipülasyonlara karşı oldukça temkinli ve dikkatli olmanız önerilir. Parasal konularla, kariyerinizle ilgili yapacağınız atılımlar özellikle hafta sonuna doğru daha kazançlı ve fırsatlar size sunacak gibi görünüyor. Evlilik ve ilişkilerinizde önemli kadersel bir karar almak üzere olabilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 30 Ocak – 5 Şubat 2023 haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu haftaki harcamalarınız tasarruflarınızı tüketecek boyuta gelebilir. Para söz konusu olduğunda bir bütçeye bağlı kalmanız ve gerektiğinde kısıtlama uygulamanız önerilir. Çok uluslu şirketler için veya uluslararası müşterilerle çalışanlar, mallarını satmak için müreffeh bir dönem beklemelidir.

Bu hafta kısa ama verimli seyahatler yapmanız gerekebilir. Akrabalar arasında anlaşmazlıklar yaşanabilir; yine de, her iki taraf da pozisyonlarını açıklamaya ve savunmaya çalışırsa, dostane bir şekilde çözülebilir. Abur cuburdan kaçınmak, sahip olabileceğiniz herhangi bir sindirim sorununa yardımcı olabilir.

Hafta sonuna doğru yeni iş projeleri gündeme gelebilir, iş bağlantıları kurabilir, iş konusunda harika destekler alabilirsiniz. Çalıştığınız iş ortamınızın organizasyonel yapısında bir değişiklik olabilir ve size sürpriz bir konum teklifi gelebilir. Çalıştığınız iş yerinin lokasyonunda da değişiklikler olabilir. İş ortamınızda kullanmak üzere yeni elektronik aletler alabilir, bilgisayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Sağlığınızla ile ilgili kontrollerden geçebilir, beslenmenize dikkat edebilir, hayatınızı sağlık anlamında yeniden düzenlemeniz gerekebilir.


Sağlık, tedavi, diyet ve detoks programlarına başlamak için şahane bir döngünün içerisinden geçmektesiniz. Kendinize özel zaman ayırmanız gereken bir dönemden geçiyorsunuz. Hakkınızın yenildiği her türlü konuda artık güçleneceğiniz bir süreci yaşayacaksınız, özellikle iş ve kariyer alanınızda. Bu Dolunay ile birlikte yeni sözleşme ve teklifler, eğitim, satış, pazarlama alanında yeni iş alanları ve takım arkadaşlarıyla yol almak için gökyüzü sizi destekliyor olacak.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu: Kendinize inanın.
  • Boğa burcu: Girişiminize yatırım yapın.
  • İkizler burcu: Becerilerinizi geliştirin.
  • Yengeç burcu: Sevdiklerinize güvenin.
  • Aslan burcu: Endişe etmeyin.
  • Başak burcu: Duygularınızı iyi yönetin.
  • Terazi burcu: Üstünlük göstermeyin.
  • Akrep burcu: Dedikodudan kaçının.
  • Yay burcu: Motivasyonunuzu yüksek tutun.
  • Oğlak burcu: Sadece hesaplanabilen riskler alın.
  • Kova burcu: Ego savaşlarından uzak durun.
  • Balık burcu: Savurgan harcamalardan kaçının.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.