Astroloji: 7 Ocak 2023 Yengeç burcunda Dolunay burç yorumları

Astroloji: 7 Ocak 2023 Yengeç burcunda Dolunay burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Dolunay burç yorumları

Astroloji: 7 Ocak 2023 Yengeç burcunda Dolunay burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Yengeç Dolunayı genel etkileri:

Dolunay zamanında Ay’ın Güneş’ten aldığı ışığın tamamını yansıtabilmesi mümkün olur. Gökyüzünde neredeyse diğer ışıklar gücünün yitirir. Karanlıkta kalan ne varsa aydınlanır. Özellikle aile ve evimizle ilgili. Bu Dolunay aynı zamanda atalarımızı, kökleri, vatanı, devleti, beslenmeyi, savunmayı, en karanlık yerleri ve bunların anlamlarının altında yatan her şeyi temsil eder. Geçtiğimiz Yeni Ay’da aldığımız kararlar, giriştiğimiz mücadeleler adeta ailemizin ve evimizin üstünde tamamlanıyor. Artık görmeye başlıyoruz. Zor olan yanı, eğer aldığımız kararlar yenilenme ve yeni yaşama ait değilse, zor süreçlere hazır olmak gerekiyor.


Bu Dolunay döneminde evimizle ilgili işler; taşınma, tadilat ve taşınma konuları gündeme gelebilir. Güvenlikle ilgili konular odağımızda olabilir. Evlilik düşünen, uzun vadeli, kalıcı ilişki arayan bekarların harekete geçmesi için en uygun dönemlerden birindeyiz. Dolunay döneminde Merkür Retro olduğu için bazı gecikmelerin, aksaklıkların yaşanabileceğini unutmamak gerekiyor. Sert kutuplaşmalar ve çekişmeler yaşanabilir. Aile ve iş hayatımız arasında dengeyi sağlamakta zorluk çekebiliriz. Ruh halimiz oldukça karamsar ve melankolik olabilir, içimize kapanabilir, kendi dünyamıza çekilmek isteyebiliriz. Sağlık açısından özellikle sindirim sistemi ve mide ile ilgili konular gündeme gelebilir.

Dolunay’ın burçlara etkileri:

Yengeç Dolunayı zamanında tüm burçları neler bekliyor? Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın.

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Dolunay sizin için ev ve aile ile ilgili konuları ön plana çıkaracak. Geçmişte kaldığını düşündüğün sorunlar bu dönemde tekrar gündeme gelebilir. Ailenle aranda bu yüzden tartışmalar yaşanabilir. Yanlış anlaşılmalar ve alınganlıklar özellikle anne ya da anne figürü yerine koyduğun kişilerle çatışmana sebep olabilir. Eğer çalışıyorsan işin ve aile hayatın arasında dengeyi sağlamakta zorluk çekebilirsin.

Ailevi konuların, gayrimenkullerle ilgili durumların ön planda olacağı bir dolunay. Ebeveynlerle daha çok ilgilenmek gerekebilir. Arkadaş çevresinde de olaylara tek yönlü bakmamaya gayret edilmeli. Fikir ayrılıkları sebebiyle bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir. Maddi konularla ilgili de geçmiş konularda yaşanan aksaklıkları düzeltme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Dolunay, geçmişle alakalı meseleleri, çocukluğumuzdan bu yana yaşananları, kırılgan yanlarımızı yüzeye çıkarıyor. Hassasız. Özellikle çevremizdeki insanların iyi niyetimizi kullandıklarına şahit olmak bizi üzüyor. Nasıl bir dünyada yaşıyoruz dedirtiyor.

Kendimizi güvensiz, çaresiz ve yalnız bırakılmış hissediyoruz. Peki ne yapacağız? Böyle bir durumu kabul mü edeceğiz. Tabi ki hayır. Bu Dolunay bize dışarıdan gelen bütün bu olumsuz sinyallere rağmen, verimli ve etkili olabilmek için kendimize sahip çıkmamızı, bilakis başarılı olmak için tüm gücümüzle mücadele etmemizi söylüyor.

Pes etmek, onu bunu dert etmek veya kadere teslim olmak yerine hedef belirlemek gerekiyor. İnsanın bir amacı olmalı, bu amacı gerçekleştirmek için çalışmalıdır. Sırtımızın sıvazlanması veya birilerinin bize güven vermesi gerekmiyor. Biz kendimize sahip çıkacağız. Karşımıza çıkan engelleri, atlama taşı gibi görüp, başarıya ulaşacağız.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Yakın çevren, kardeşlerin ve arkadaşların ile ilişkilerin dolunaydan en çok etkilenen alanlar olacak. Bu dönemde duygularını kontrol etmekte zorluk çekebilir, alınganlığın nedeniyle sorunlar yaşayabilir, kendini sevdiklerine karşı savunmak zorunda kaldığını hissedebilirsin. Seni şaşırtacak, yakın çevren ya da kardeşlerin ile ilgili yeni haberler gelebilir. Daha kontrollü olmaya çalışmalı, egonu ortaya çıkarmak yerine, kendini geliştirecek projelere yönelmelisin.

Bu dolunay sizleri özellikle iletişim konularında etkileyecek. Gerek iş ortamında, gerekse yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde kendinizi çok rahat hissetmeyebilirsiniz. Mecburi harcamalar sizi her zamankinden daha fazla huzursuz edebilir. Eski düşünce tarzına biraz yeni bir bakış getirtmek isteyen bu dolunayda daha duygusal düşünmeye yatkın olacaksınız.

şu andaki koşullar sizi pek tatmin etmez. Bir güven arayışı içindesiniz. Günlük hayatta karşılaşılan zorluklar, çevresel faktörler, yaşadığınız şehir, ülke ve insanlar üzerinize geliyor gibidir. Aslında alıştığınız bu düzenden ayrılmak pek kolay değildir. Belki de bu yüzden kendinizi bir kısır döngü içinde hissedersiniz.

Sürekli bir şikayet hali, önyargılı düşünceler, hassasiyet ve sonunda gereksiz zaman kayıpları. Bütün bunları bir yana koyup önündeki gerçeği görebilen Boğalar bu Dolunayda sızlanmak yerine, hayatlarını organize ederek kişisel gelişim yolunda adımlar atacaklar. Anlamadıklarını soracak, öğrenecekler. Bildiklerini geliştirecek başkalarına öğretecekler.

Garanticilik sizin için her anlamda önem taşıyor. Bu yeni bir hedef, ilişki, para hangi konuda olursa olsun, bastığımız yeri bilmek zorundayız. Astrolojik olarak sizlerin eğitim, iş hayatınız, ihtisaslaşma konuları, işe hazırlık dönemi, iş arama anlamında etkili, gayet olumlu, disiplinli hareket ettiğiniz, sorumluluklarınızın farkında olduğunuz bir zaman dilimidir.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Dolunay, seni en çok maddi konularda etkiliyor olacak. Finansal konularla ilgili büyük bir gerginlik ve huzursuzluk hissedebilirsin. Bu dönemde güvenlik ihtiyacın artıyor. Yeterli kaynaklara sahip olmadığını düşünüp endişelenmen mümkün. Bütçende dengeyi sağlamakta zorlanabilir, aniden ortaya çıkan ödemeler, harcamalar yüzünden paniğe kapılabilirsin. Ayağını yorganına göre uzatman gereken bir süreçtesin. Kazançların ile ilgili daha akıllı adımlar atmalı, yeni teklifleri değerlendirmelisin.

Etkisini daha çok maddi konular üzerinden gösterecek bir dolunay. Kayıplarınızdan ziyade kazançlarınıza odaklanmak isteyeceksiniz. İkili ilişkiler konusunda da çok rahat olmayacağınız bir dönem. Mecburiyet sebebiyle yaptıklarınız size kendinizi iyi hissettirmeyebilir. Bu dolunayda kendinizle ilgili bazı yüzleşmeler yaşayabilirsiniz.

İkizler burçları; bu Dolunay, parayı güvence aracı olarak bir hayli vurguluyor. Cebimizde yoksa para, güvensiz ve bir hayli ürkeğiz. Kişisel anlamda kazanç ve kayıp hesabı yapıyoruz ve işin içinden bir türlü çıkamıyoruz. Geleceğimizi garanti altına almanın yollarını bulma telaşındayız. Kredi ödemeleri, kartlar, borçlar, alınanla verilen arasındaki farklar bizi yoruyor.

Bir kısım İkizler özgüven eksikliği içinde sinip kalıyor veya stres altında çöküyor. Birilerinden destek bekliyoruz. Kimse oralı olmuyor. Oysaki her Dolunay aslında bir yön, yol ve yöntem bulabilmek adına bizi uyarır. Harcamalarımıza dikkat etmemizi, ayağımızı yorganımıza göre uzatmamızı, finansal ilişkilerimizi daha sağlam temeller üzerine oturtmamızı sağlayıcıdır.

Daha ciddi ve dikkatli şekilde paramızı yönlendirme, güvence olgusunu gözeterek karar verme yönünde etkili olacak. Hayata gerçekçi bir şekilde bakıldığı, sorumluluk çerçevesinde hareket edildiği bir dönemdesiniz. Bu süreç, eşiniz veya partnerinizin iş hayatı, mali durumu, ortak kazançların dürüst bir şekilde pay edilmesi, birbirinize duyduğunuz sadakat tümüyle önemli hale gelir.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Burcunda gerçekleşen Dolunaydan en çok etkilenecek burçlardan birisin. Kendini son derece hassas ve alıngan hissedebilirsin. Karamsar ve içe dönük bir ruh halinde olman mümkün. Her şeyi fazla kuvvetli hissediyor olacaksın. Sezgilerinin de artış göstereceği bir dönemdesin. Bu hayatında yolunda gitmeyen bir ilişkiyi ya da herhangi bir durumu sonlandırmak ve geçmişte bırakmak için çok uygun bir zaman. İkili ilişkilerde ve ortaklıklarda, daha kontrollü olmaya ve dilini tutmaya çalışmanda büyük fayda var.

Dolunay, insanın önce kendisinin farkında olması gerektiğini, güven olgusunun ancak böyle sağlanacağını işaret ediyor. Yengeçler bir hayli hassaslar ve oldukça kırılgan. Ancak bunun ardında yatan nedenleri tespit etmek lazım. Beden-zihin sağlığımızla ilgili bir rahatsızlık, iş hayatı veya son zamanda yaşanan bir sorun sizi yormuş, üzmüş olabilir.

Belki de, sizden gizlenen bir şeyi öğrenmiş olabilirsiniz. Bu da ilişkiyi yıpratabilir. Ancak asıl önemli olan, neyi seçtiğimiz, neleri güvence gördüğümüz. Eğer siz başkalarına bağlı bir yaşam sürüyorsanız, bu kişiler olmadığında veya sizi üzdüklerinde pes edip, inzivaya mı çekileceksiniz. Güvenceyi eş, iş ortağı veya farklı bir yolla aramak yanlış olur. Eğer eşiniz baskı kuruyor ve yanlış bir seçim olduğunu düşünüyorsanız, sürdürmek imkansız ve anlaşmak mümkün değilse sürdürmeyiniz.

Dedikodular, eski mevzular, gereksiz endişeler yorucudur. Eş veya iş ortağınız veyahut birileri sizin güvenceniz değildir. Siz önce kendi duygularınızı, yaşam amacınızı, iradenizi, cesaretinizi ve seçimlerinizi gözden geçiriniz. Yaşam kalitenizi bedenen ve fikren yükseltiniz. Unutmayalım haklı bile olsak davamızda, kimseyi değiştiremeyiz. Değiştirecek veya değişmesi gereken kişi biziz. Seçimlerimiz kaderimizdir sözünü unutmayalım.

Bu dolunay sizlere ilişkileriniz üzerinden bazı olaylar yaşatarak kararlar aldıracak. Güvende hissetmek adına kendi önceliklerinizi gündeme getireceksiniz. Günlük düzeninizde kendinizi zorunlu hissederek yaptıklarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular da gündeme gelebilir.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Dolunay, iç dünyanda iniş çıkışlar yaşamana sebep olacak. Kendini ruhsal açıdan adeta kapana kısılmış gibi hissedebilirsin. İçine dönüp, insanlardan uzaklaşma arzusunda olabilirsin. İş ortamı ya da günlük yaşam rutinleri senin için büyük bir stres kaynağı olabilir. Hem ruhsal hem de fiziksel sağlığına çok dikkat etmeli, kontrollerini kesinlikle aksatmamalısın. Hatta kısa bir mola verip, dinlenerek kendini toparlaman sana çok iyi gelebilir.

Bu dolunay sizleri daha çok akışına müdahale edemediğiniz konular ve psikolojik durumlar üzerinden etkileyecek. İş hayatıyla ilgili bazı konularda tamamlanmalar yaşamanız gerekebilir. Bu tamamlanmanın uzun vadede sizin için olumlu olduğunu göreceksiniz. Çocuklarla ilgili de üstleneceğiniz sorumluluklarda artış olabilir.

Dolunay, fiziksel ve ruhsal anlamda sağlığımızı, sosyal ilişkilerimizi, hedeflerimizi gerçekçi bir şekilde görmemizi sağlayacak. İnsan bazen öyle zorlanıyor ki, birileri veya bir nedenle kendini cenderede hissediyor. Kurallara uymak zorunda kalmanız, hayatın keyifli yanlarını istemekten ziyade işe odaklanmak zorunda kalmanız fiziksel ve psikolojik anlamdaki sağlığınızı bozabilir. Bunun nedeni emir altında çalışmaktan veya bir şeyi yapmaya zorlanmaktan dolayı yaşanan gerginliktir.

Yapılandırma, inşa etme, öğretme anlamındaki meslekler daha fazla ön plandadır. Hayatınızı garanti altına almanın yollarını ararsınız. Bu dönemde verimli ve üretken, parasal anlamda kazanç getiren işlere yönelirsiniz ancak çalışma şartları yorucu olabilir. Geçtiğimiz yıl neler yaşadık ne gibi tecrübelerden geçtik? Zor bir yıldı ancak şimdi önümüzde yepyeni bir sene var. İşlerimizi düzene koyacağız. Hangi alanda ileri hamlelerde bulunacağımızı, hangi konularda temkinli ve ciddi şekilde ilerleyeceğimizi biliyoruz.

Bu dönemde sorumluluklar bir hayli yoğun şekilde kendini hissettirecek. İşimiz, yaşantımızda, günlük hayattaki uğraşılarımızda, saygınlık, statü, titiz çalışma, güvenilirlik olguları bir hayli önem kazanır. Para kazanmak, başarılı olmak, başarılı işler çıkarmak arzumuz yoğundur. Yeni yollar, yeni yöntemler, eğitimden iş hayatına kadar ve farklı bir yerde yaşamınızı kurmak gibi fırsatlar bu Dolunayda görülüyor. Demek ki, hemen toparlanıp duygusallığı bir yana koyup, hayatımızı organize edeceğiz. Kararsızlıktan uzak duracağız.

başak burcu

Başak burç yorumu

Başak burç yorumları: Dolunay seni sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarında etkiliyor olacak. Arkadaşların ya da sosyal çevrenle ilişkilerine yanlış anlaşılmaların ve alınganlıkların damgasını vurması mümkün. Bazı güven sorunları yaşanabilir. Arkadaşlık ilişkilerini tekrar gözden geçirmek isteyebilirsin. Ancak biraz daha esnek ve anlayışlı olmanda, eleştirileri daha ılımlı karşılamanda fayda var.

Yengeç dolunayı sizleri daha çok sosyal hayatınız, ileri dönük hedefleriniz ve aşk ilişkileriniz üzerinden etkileyecek. Ailevi konulara bakış açınızı biraz genişletebilirseniz gerek aşkta, gerekse sosyal hayat içinde kendinizi daha güvenli hissedeceksiniz. İnandıklarınızla günlük düzeniniz içinde yaptıklarınız paralel gitmiyorsa bu dönemde zorlanabilirsiniz.

Aşk hayatında sorunları olanların bu dönemde bir hayli ciddi düşüneceklerini ve problemleri çözmeye çalışacaklarını söylemek mümkün. Bu süreç, çocuklarımızla ilgili sorumlulukların işaretçisidir. Onların ilişkileri, hayata bakış açıları, hobileri, uğraşıları, iş hayatları Başak anne ve babalar için önemlidir. Kazancınızla ilgili konular da bu geçişte önemlidir. Düzenli bir gelirimiz olsun isteriz. Çünkü hayatımızı garanti altına almak esastır. O nedenle uzun vadeli hedefler belirleriz.


Bu Dolunayda ilişki veya iş hayatınızda hoşunuza gitmeyen bir durum yaşanabilir. Sizden gizlenen bir mesele, birilerinin arkadan oyun çevirmesi, sizin bunu öğrenmeniz mümkündür. Bu durumda mutlaka ilgili kişiyle oturup konuşunuz. Bunun aslını astarını öğreniniz.

Birileri bizim arzu etmediğimiz şekilde ve oldukça kafa karıştırıcı tarzda hareket edebilir. Biz fazla değer vermiş, abartmış olabiliriz. İlişkilere gerçekçi bakmak lazım. Ne kadar doğru, ne kadar güvenilir insanlarla birliktesiniz. Birileri dedi diye veya siz bir şekilde öğrendiniz diye yolları ayırmayınız. Aynı şekilde sizin bir yanlışınız başkaları tarafından öğrenilebilir. Bu Dolunayda azimli, kararlı ve çözüme yatkın olmalısınız.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Dolunay seni ev ve iş hayatı konularında etkiliyor olacak. İşle ilgili konular gündeme gelebilir. Kariyerinle ilgili endişelerin olabilir. Kendini güvende hissetmeyebilirsin. İşinle ilgili bir yol ayrımı söz konusu haline gelebilir. Ailen ve iş hayatın arasındaki dengeyi sağlamakta zorlanabilir, stresini hem işine hem ailene yansıtabilirsin. Bu dönemde üstlerinle ya da ailenle çatışmaktan kaçınmalı, ego patlamalarından kesinlikle uzak durmalısın.

Bu dolunay sizleri kariyer hayatınız, toplumsal statünüz ve sorumluluklarınız üzerinden etkileyecek. Kendinizi bu alanlarda güvenli hissetme ihtiyacınız yüksek olacak. İş hayatınızda iletişim krizleri yaşanabilir. Aileden destek alacağınız bir dönemdesiniz. Bu süreçte riskli hareketlerden sakınmaya dikkat edin.

Sizler bu süreçte ileriye yönelik hedeflerinizi bilhassa aileniz ve yuvanızla alakalı konularda belirlemek için iş hayatınıza bilhassa önem vermelisiniz. Genç yaşta olanlar, aileleri tarafından disiplin altına alınabilirler. Sıkıntılarınızı uygun bir dille ifade etmenizde yarar var. Bu dönem bir ev almak, geleceğinizle ilgili yatırım hususlarında düşünmek anlamında da etkilidir.

Bu Dolunay, iş hayatımız veya dış dünyadaki yerimiz, hedefimiz, sorumluluklarımız yönünde hassasiyet yaratabilir. Duygusal düşünmek zamanı değil. Çünkü bir yol ayrımı, bir tercih veya bir gelişme söz konusu. Burada önemli olan sizin kararlı, cesur olmanız ve mevcut şartların farkında olarak önünüze bakmanızdır. Bu sorumluluktan kaçamayız.

Gelgitli ruh halleri belki de önünüzü görmenize engel oluyor. Madem güven içinde yaşamak istiyorsunuz. Madem hem ailevi hem iş hayatında bir karar vermek durumundasınız. O zaman kendinize güveneceksiniz. Belki evlilik, iş ortaklığı veya farklı bir nedenle başka bir şehirde, ülkede yaşamaktasınız. Bu Dolunayda mantıklı olan, öngörüsü yüksek, gerçekçi insanlar kazançlı çıkarlar.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burç yorumu

Akrep burç yorumları: Dolunay eğitim, yurt dışı, medya, hukuk alanlarında etkisini gösteriyor olacak. Dünya görüşünü sorguladığın, kendini bir arayış içinde hissettiğin bir döneme giriyorsun. Gergin bir ruh hali içinde olabilirsin. Bu dönemde süregelen hukuksal bir süreç varsa sonuca ulaşabilir. Bir eğitim ya da işle ilgili olarak istemeden da olsa seyahat etmek zorunda kalabilirsin. Fikirlerin konusunda da daha esnek olmanda, boş yere alınganlık yapmaktan kaçınmanda fayda var.

Sizleri daha çok bakış açınız, yurt dışı bağlantılı işleriniz veya eğitim konuları üzerinden etkileyecek bir dolunay. İnandıklarınızla somut fikirleriniz arasında kalabilirsiniz. Bu noktada inançlarınız düşüncelerinize baskın gelecek. Aile içindeki dengeleri sağlayarak kendinizi güvenli hissetmek isteyeceksiniz. Bu dönemde mecbur kalınan bazı harcamalar da gündeme gelebilir.

İster istemez her şeyin ciddiye alınması neticesinde özgürlüğümüz kısıtlanabilir. Bu süreçte, herhangi bir mesele üzerinde konuşurken karşımızdaki kişiye duyduğumuz saygı ve güvenilirlik unsurları bir hayla önemsenir. Bu hayatın genelinde vardır. Bir iş görüşmesinde, eğitim hayatında nerede olursak olalım, insanların da bu ciddiyette hareket ettiklerine genel olarak şahit oluruz. Biz de disiplinli hareket etmek zorunda kalabiliriz.

Dolunay, mevcut şartlara göre yaşamanın zorlaştığını, bir arayışın söz konusu olduğunu işaret ediyor. Bu finansal açıdan rahatlamak, güvence elde etmek amaçlı da olabilir. Eğitim, iş veya ilişki nedeniyle de bir değişikliğin göstergesi de olabilir. Burada önemli olan, sorumluluk almak, buna açık olmak, kendimizi geliştirmektir. İşlemeyen, bir şey kazandırmayan, başkalarına ihtiyaç duymanıza neden olan şartlardan kurtulmak, kendinizi geliştirmek önemli. Size biraz zor geliyor olabilir ancak duygusal düşünmemek lazım.

Bu dönem avantaja dönüştürebilecek bir süreçtesiniz. İdeallerinizi belirlemeniz halinde, kendinize inanarak hedefinize yönelmeniz, başarmanız, yeteneklerinizi göstermeniz, önemli bir projede yer almanız mümkün. Güvenin kendinize. Yaratıcı düşünün. Öğrenmeyi, ufkunuzu genişletmeyi, yaşama farklı bir pencereden bakmayı deneyin. Bu size artılar kazandırır. Öğrendiklerinizi bir iş alanında değerlendirmenizi sağlar. Trendleri takip edin.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Dolunay seni finansal konularda etkiliyor olacak. Ailenin parası, ortaklıklardan gelen gelirler, borç, vergi, sigorta gibi konularda gerginlik ve endişe yaşayabileceğin bir döneme giriyorsun. Eğer evliysen eşinin parası ile ilgili de huzursuzluk yaratan gelişmeler olabilir. Ödemelerini gecikmeli alabilirsin. Ya da önüne beklenmedik bir borç çıkabilir. Bu süreçte kredi kullanmaktan ya da borç almaktan kesinlikle kaçınmalısın. Harcamalarına çok dikkat etmen gerekiyor.

Giderlerin, harcamaların ve sizi huzursuz eden krizli konuların gündemde olacağı bir dolunay dönemi. Sözleşmelerde, anlaşmalarda bazı aksilikler çıkabilir. Günlük düzeni mecburen değiştirmeyi gerektiren olaylar yaşanabilir. Sağlığın hassas olacağı günler. Farklı kazanç alanlarına odaklanmak fayda sağlayabilir.

Dolunay, sadece finansal konularda değil, ilişki, ailevi, çocuklar ve aşk hayatınızla ilgili meseleleri de gündeme taşıyor. Belki bir borç veya alacak meselesi, ailenize ait bir mal veya mülkün paylaşımı, giderlerin artışı, ödemelerin sıkıştırması şeklinde durumlar yaşanabilir. Eğer kredi çekmeyi düşünüyorsanız yapmayın! Zira Merkür de gerileme sürecinde.

Bir yere taşınmayı istiyorsanız bunu çok iyi düşünün. Hani güçlü olmak gerekiyorsa, bu Dolunayda evet kendinize güvenmelisiniz. Bir dar boğazdan geçiyor olabilirsiniz. Borcu borçla kapatan önerilere sıcak bakmayınız. Eğer bir yerlerden destek görüyorsanız, dünyanın bin türlü hali var diyerek fazla açılmayınız. Ortaklaşa işlerde çıkarlarınızı tabii ki koruyunuz. Bu dönem, evimiz ailemizle ilgili hangi konuda olursa olsun duyarlılığın yükselişidir. Birilerine bakmak zorunda kalabiliriz veya kemerlerimizi sıkma zamanıdır.

Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Bu büyük bir sorun teşkil etmeyebilir ancak yanlış bir hareket zarar verebilir. Yay burçları, maddi konularda zaten sorumluluk bilinciyle hareket etmemeliler. Kimseye değil, kendimize güvenmemiz gerekiyor. Dolunayın olumlu bir görünümü var. Bu sıkışıklıkta güzel bir gelişme yaşanabilir. Tam zorlanırken, bir haber, gelişme bizi rahatlatabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burç yorumu

Oğlak burç yorumları: Karşıt burcundaki Dolunay seni ilişkiler konusunda dikkatli olman için uyarıyor. Almak zorunda kaldığın sorumluluklar seni yoruyor olabilir. Bu yüzden bu süreçte kendini karamsar ve öfkeli hissedebilirsin. İlişkilerini ya da iş birliklerini bu nedenle masaya yatıracağın bir döneme giriyorsun. Ancak son derece alıngan ve eleştiri kaldıramayacağın bir dönemde olduğun için tartışmalarda sarf ettiğin sözlere dikkat etmelisin. Geri dönüşü olmayan bir süreci başlatabilirsin. Eğer ilişkin yoksa, hayatına yeni biri girebilir. Ancak çok dikkatli olmalı, ilişkinin ciddileşmesinden önce her detayı gözden geçirmelisin.

Bu dolunay sizleri daha çok ortaklıklarınız, ikili ilişkileriniz veya iş birliği geliştirdiğiniz konular üzerinden etkileyecek. Aşk hayatınızda bazı konularda tamamlanma yaşamak zorunda kalabilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili kararlar alacağınız bu dönemde gizli, saklı durumlardan uzak durmaya gayret edin. Yaratıcılığınızı değerlendirebileceğiniz bir dönem olacak.

Dolunay, ilişkinin bir ortaklık olduğunu, her şeyi üstünüze almanın, sizi yorabileceğini işaret ediyor. Belki de siz, şu anda sıkıntılı bir süreç yaşayan kişiyle berabersiniz. Elinizden geldiği kadar destek oluyorsunuz. Bu nereye kadar? Demek gerekiyor. Çünkü bunu değiştirmek için mücadele etmeyen bir kişiyle hayatı sürdürmek zor olabilir.

Sağlık, iş, aile kökenli olabilecek sıkıntılara göğüs geren taraf olabilirsiniz. Fakat sizin de bunca yükün altında ezilmemeniz lazım. Genel olarak çevremize yardımlarımız, kardeşlerimize desteğimiz, her anlamda kol kanat gerişimizin göstergesi. Bu da yorucu tabii ki.

Kimi Oğlak burçları ise, sağlıklı yaşam, huzurlu ve güven dolu bir aile olgusunu önemsiyorlar. Bekar Oğlakların eş seçiminde bilinçli hareket etmeleri gerekiyor. Yorgunluk, stres, yoğunluk ve vericilik sizi yorabilir. Lütfen sağlığınıza önem veriniz. Başkaları kendini düşünürken, siz de kendinizi düşünün.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Dolunay seni en çok, sağlık, günlük rutinler ve iş hayatı konularında etkiliyor olacak. Hem iş hem de günlük hayatında bir süredir çok sıkılmış ve bir değişiklik arıyor olabilirsin. Bu çok çalışmak zorunda kalacağın bir dönem olacak. Yetiştirilmesi gereken işlerin sorumluluğu tamamen üzerine kalmış ve seni boğuyor olabilir. Kendini savunmalı ancak gereksiz yere inatçılık ve alınganlık yapmaktan, gerginlik çıkarmaktan da kaçınmalısın. Sağlık konularında da dikkatli olmanda fayda var. Kontrollerini yaptırmayı unutma.

Sizleri daha çok çalışma hayatı, gündelik alışkanlıklar ve sağlık konuları üzerinden etkileyecek bir dolunay. Evle ya da ailenizle ilgili konularda zorlanma yaşayabilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmek için olayların detayına girip bir düzen sağlamaya çalışacaksınız. Mümkün olduğunca korkularınızla yüzleşmeye gayret edin. Mide hassasiyetlerine karşı da temkinli olun.

Dolunay sizin için anlamlı olmayan, güven vermeyen ve kazandırıcı olmayan işlere, ilişkilere, şartlara karşı bir duruştur. Canımız öyle pek sıkılmaya gelmez. Yenilikler isteriz, değişim isteriz veya hayatımızda güzel bir şeyler olmasını bekleriz. Tabi ki beklemek tamam da, hiç kimse size altın tepsiyle bir şeyleri sunmayabilir.

Yine bunları düzenleyecek, hale yola koyacak kişi sizsiniz. Sözgelimi parasal konularda sevdiklerinizi memnun edeceksiniz diye fazla açılmayınız. Çocuklarınızın masrafları artabilir, giyim-kuşam v.b giderler sizi zorlayabilir. Planların akla mantığa uygun şekilde düzenlenmesi gerekir. Çalışma hayatında olan Kovalar, bu Dolunayda sorumlulukların baskısı altındalar. Bir işin bitirilmesi, bir projenin teslim edilmesi, sözlerin yerine getirilmesi gerekecek. İyi niyet güzeldir de, kimsenin sizi zor duruma sokmasına da izin vermeyiniz.

Bu dönem Kova burcu olanlara; önünü görmediğin aşktan, ödemekte zorlanacağın borçtan uzak dur diyor. Değişim arzumuz aşkta da epeyce etkili. Belki de aklımız ve yüreğimiz aşkla beslenir ve büyür. Bu aşk bize iyi gelebilir. Uzun süreli midir? Pek öyle gözükmese de, heyecanı bile güzel gelecektir. Tabi ki aklımız devre dışı kalmasın.

balık burcu burç yorumları

Balık burç yorumu

Balık burç yorumları: Dolunay seni aşk ve ilişkiler konularında etkiliyor olacak. İlişkin yoksa bu dönemde yeni birinin hayatına girmesi mümkün. Güvenlik ihtiyacın seni bir aşka yönlendirebilir. Eğer uzun vadeli bir ilişki içindeysen ve çocuk sahibi olmayı düşünüyorsan, bu dönemi değerlendirebilirsin. Yaratıcılığını gösterebileceğin konulara eğilebilir, hobilerine yönelebilirsin. Ancak, sevdiğin kişilerle tartışmaktan kaçınmalısın. Yanlış anlaşılmalar ve gerginlikler ilişkilerine kalıcı hasarlar verebilir.

Bu dolunay sizleri daha çok aşk hayatınız ya da çocuklarınızla ilgili konular üzerinden etkileyecek. İş hayatındaki iletişim sıkıntı yaratabilir. Kendinizi güvende hissetmek için bazı hedeflerinizden bu dönemde vazgeçebilirsiniz. Arkadaş çevrenizde de değişimler olabilir. Bazı arkadaşlarla bağınız koparken, görüşmediğiniz eski arkadaşlarınızla tekrar iletişim içinde olabilirsiniz.

Bir hareketlilik ev içinde, aileyle ilgili konularda bir hayli etkili gözüküyor. Kimi Balıklar taşınmayı düşünüyor olabilirler, bazıları bir yatırıma yönelebilir. Belki de eviniz var, satıp daha büyük bir yer düşünüyorsunuz. Tercihlerinizi gözden geçiriyor olabilirsiniz. Bir kısım Balıklar, bir proje üzerinde çalışıyorlardır, işlerin bitirilmesi gerekebilir.

Yaratımda bulunabildiğiniz, sahnede parlayabildiğiniz hemen her konuyu (aşk, para, iş, çocuklar, hobiler, tatiller vb.) geleceğiniz açısından gözden geçirin. Bugüne kadar yaptıklarınızın, sizi hayallerinize ne ölçüde ulaştırdığı konusunu mercek altına alın.


Restorasyon, sanatsal aktiviteler, yazmak, iletişim, bir iş değişikliği bu Dolunayda yaşanabilir. Hedefimizden eminsek, sorumluluk almaktan çekinmiyorsak, bu Dolunay sizin başarılı olacağınız bir adımın göstergesidir. Geçmişe ait meseleler aile içinde ılımlı şekilde konuşulması faydalı olacaktır. Böylece gerçekler su yüzüne çıkacaktır. Maddi konularda ise, aceleci kararlar vermemeniz gerekiyor. Dış dünyada verimli olmak istiyorsak, hedef yönelimli olmamız gerekir.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.