Astroloji: 15 Şubat Venüs Neptün kavuşumu burç yorumları

Astroloji: 15 Şubat Venüs Neptün kavuşumu burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 15 Şubat tarihinde Venüs ve Neptün Balık burcunda kavuşuyor. 20 Şubat’ta ise Venüs Koç burcuna geçiyor. Burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: 15 Şubat 15 Şubat Venüs Neptün kavuşumu; sıkıntılı gönlünüzü rahatlatıcı, inancınızı güçlendirici ve kendinizi sevilmeye değer bulmanızı sağlayıcı etkiler barındırıyor. Kiminle ne yakınlıkta olup neler paylaştığınızı iyi düşünmelisiniz. Empati kurmanın, çevrenizi anlamanın size neler katacağını ya da bunun fazlasının sizden neler götüreceğini doğru bir şekilde analiz etmelisiniz. Hayattaki amacınızı sorgularken buna giden yolda nelerle karşılaştığınızı bileceğiniz bir dönemdesiniz. Ani kararlar almamaya, üzerinde iyi düşünülmüş ve gerçeklik payı hesaplanmış işlerle ilgilenmeye özen göstermenizde fayda var.


20 Şubat’ta Venüs’ün sizin burcunuza geçmesiyle birlikte ilişkilerde hareket enerjisi başlıyor diyebiliriz. Sosyal hayatın ve yakınlarınızın desteğini alabilirsiniz. Eğlenceli konulara uzun vakitler ayırmak isteyebileceğin bir zaman dilimindesin. Çekici, sempatik, özgüven yüklü tavırlarınla dikkatleri üzerine çekebilirsin.

Bu süreçte dış görünüşünde değişiklikler yapmak istemen mümkün. Ancak Venüs Koç burcundayken kendine has özelliklerini sergilemekte güçlük çektiği için bu arzuyu yerine getirmek adına Venüs’ün Boğa burcuna geçmesini beklemekte fayda olabilir. Ayrıca çatışmalı durumlar içerisindeki tarafların arasının düzelmesi konusunda aktif rol oynayabilirsin.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: 15 Şubat Venüs Neptün kavuşumu; boğa burçlarının her türlü sanatsal ve yaratıcılık anlamındaki işlerini kolaylaştırıcı, ilişkilerini ve maneviyatı güçlendirici bir etki yaratarak huzur ortamı sağlıyor. Bu kavuşum sizin birebir kendinizle, yaşadığınız dünya ile, çevrenizle temasınızı güçlendiriyor. Sevilmenizi, takdir görmenizi, aşkla bütünleşmenizi destekliyor. Karşınıza şefkatli, ılımlı insanları çıkarıyor. İdeallerinize uygun bir şekilde hayatınızı ele alarak, bütünün içindeki yerinizin farkına varmanızı sağlıyor.

20 Şubat itibariyle Venüs Koç burcuna geçiyor. Kendi halinde kalmaktan daha çok keyif alabilir ve sosyal ortamlar içinde boy göstermeye bir süre ara verebilirsin. Bu süreçte hayatında meditasyon yapmak gibi içe dönebileceğin konulara yer vermek içindeki huzur seviyesinin yükselmesinde etkili olabilir. İkili ilişkilerde yanılma payı olabilir. Kalbin platonik bir aşk için atabilir. Ya da gündemini gizli bir ilişki meşgul etmeye başlayabilir.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: 15 Şubat Venüs-Neptün kavuşumu; kendinizle, bütünün içindeki yerinizle olan temasınızı güçlendiren, endişeden uzaklaştıran, tüm benliğinizin derinliklerini kötülüklerden arındıran, temizleyen güçlü bir etki verecek. Gerilimi azaltan, geçmişi daha ılımlı bir şekilde ele almanızı sağlayan bir süreç. Ayrıca kariyerinizde belli bir noktaya gelmek konusundaki çabalarınız karşılık bulabilir. Kadın figürlerden alacağınız destek ya da sizin sağlayacağınız imkanlar gündeme gelebilir. Bunları ileriye dönük bir şekilde değerlendirmelisiniz.

20 Şubat itibariyle Venüs Koç burcuna geçiyor. Partilerin aranılan insanı olabilirsin. Katıldığın organizasyon ve sosyal aktivitelerde bolca yeni insanla tanışabilir, sanatsal eğilimi yüksek kişilerle ortak paylaşımlarda bulunabilirsin. Bu gruplar içinde bir araya geldiğin kadın figürlerden destek görebilir ya da yine bu gruplar içinde tanıştığın biriyle bir ilişkiye başlayabilirsin. Geleceğe yönelik kazançlı yatırımlar yapmak açısından şanslı bir dönemdesin.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 15 Şubat Venüs Neptün kavuşumu; inancınızı, maneviyatınızı, hayata olan direncinizi yükseltiyor. Eğitimden yerleşime, fiziksel gelişiminizden kendiniz adına gerçekleştirmek istediklerinize kadar her alanda size iç görü kazandırıyor. Engellerin üstesinden gelebilmeniz, yeteneklerinizi keşfedebilmeniz için size destek oluyor. Ayrıca hukuksal konularda haklılığınızın ortaya çıkmasında size yardımcı olabilir.

Bir rahatlama duygusuyla hareket etmek yapmak istediğiniz diğer işlerde de önünüzü açacaktır. Seyahat planları, taşınma ya da bazı yer değişikliği durumlarınız gündeme gelebilir. İsteklerinize en yakın sonuçlarla bu durumu çözebilir, tatile çıkabilir ve kendinizle zaman geçirebilirsiniz.

20 Şubat itibariyle Venüs Koç burcuna geçiyor. Venüs iş hayatını güzelleştirmeye geliyor. Venüs Koç burcundayken ilişkiler içerisinde biraz ani çıkışlar olabilir. Bu duruma farkındalıkla yaklaşıp, iş ortamında iyi ilişkiler içerisinde olduğun sürece olumlu dönüşler yaşayabilir, üstlerinden destek görebilirsin. Yaptığın işi güzelleştirmek isteyebilir, sanatsal konulara ilgi duyabilirsin. Zaten sanatsal bir işle meşgulsen bu süreçte öncü tavırlarınla işinin daha görünür olmasını sağlayabilirsin.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: 15 Şubat’ta Neptün ile kavuşum yapan Venüs sürekli kafanızı kurcalayan, bazen kendinizi çaresiz hissetmenize neden olan meseleleri, gizli ve saklı sıkıntılarınızı, fedakarlıklarınızı, en derin duygularınızı, güçlü ve zayıf yanlarınızı, kendinizi ve hayatı yargılamadan ele almanızda destek olacak. Bu kavuşum; kendi isteklerinizi, ihtiyaçlarınızı bilmek, bunları anlamlandırmaya zaman ayırmanızı sağlayabilir.

Kariyerinizle ilgili önemli bir değişim ve beklenilmeyen kararlar içinde olabilirsiniz. Hayatınıza birini almak, büyük kararlar vermek ve beklenmedik konuşmalar yaşamak kısa bir süreliğine tüm dinamiğinizi değiştirebilir. Çözümlenmesi gereken konuları sıkıntıya girmeden halletmeye çalışacaksanız.

20 Şubat itibariyle Venüs Koç burcuna geçiyor. Alıştığın, senin için süregelen alışkanlıkların dışına çıkmak isteyebileceğin bir dönemdesin. İçinde yükselen yeni şeyler keşfetme arzusuyla farklı kültürlerle bir araya gelmek üzere yurtdışına seyahat organize edebilirsin. Hayata bakış açını değiştirebilecek, yeni felsefeler kazanmanı sağlayabilecek insanlarla tanışabilirsin. Uzaklardan gelen bir aşk kapını çalabilir.

başak burcu

Başak burç yorumu

Başak burç yorumları: 15 Şubat Venüs-Neptün kavuşumu sizin için aşkı yüceltiyor, özellikle ruhsal anlamda sizi rahatlatıyor. Partnerinizin hayatınızdaki yerini, önemini, hayallerinizi, en derin isteklerinizi, duygularınızı iç görünüzü ve maneviyatınızı yükselterek ele almanızda rehberlik ediyor. İkili ilişkilerin başladığı bazı duyguların yoğun yaşandığı ve sorunların çözümüne yönelik konuşmaların yapılacağı bir süreçtesiniz. İlişkisi olmayanlar ise bu dönem içerisinde yeni bir ilişkiye hızlı bir giriş yapabilir, evlilik kararları alınabilir.


20 Şubat itibariyle Venüs Koç burcuna geçiyor. Maddi manevi destek görebileceğin bir dönemdesin. Miras gibi bir ortak paylaşım konusunda uzun süredir çözüme kavuşmamış bir sorun var ise senin de bu konuya ilişkin öncü, atak tavırlarınla istediğin sonucu elde edebilirsin. Uzun süredir tahsil edemediğin bir alacağın ya da bankadan onaylanmasını beklediğin bir kredi varsa bu konularla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. Partnerinin kazancında bir yükselme olması muhtemel.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: 15 Şubat Venüs Neptün kavuşumu; hayatınızda endişelere neden olan, sizi zayıf ve güçsüz bırakan, bağımlılıklarınızdan kurtulmanızı sağlayabilir. İş ilişkilerinizi, çalışma yaşamınızı düzene kavuşturacak gelişmeleri işaret edebilir. Bu kavuşum; işinizden arta kalan zamanları, günlük akışınızı nasıl değerlendirdiğinizi size hatırlatabilir. Tatil programı yapmasanız bile, gün içinde kendinize verdiğiniz kısa molalar bile sizin için önemli olacak. Yorgunluk, aşırı endişe, sürekli kafanızı bir şeylere takmaktan uzak durun. Beslenmenize dikkat edin. Kendinize hobiler edinin.

20 Şubat itibariyle Venüs Koç burcuna geçiyor. Fazla lider ya da rekabetçi tavırlar içerisinde olmadığın sürece ikili ilişkilerin içerisinde olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. Özellikle evliysen ve ilişkin içinde süregelen bir sorun söz konusuysa çözümüne yönelik inisiyatif alarak uzlaşmacı adımlar atabilir, olumlu sonuçlar elde edebilirsin. Ortaklaşa bir projeyi hayata geçirmeyi planlıyorsan uygun bir dönemdesin. Sonuçlanmasını beklediğin hukuki bir sürecin varsa konu çözüme kavuşabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burç yorumu

Akrep burç yorumları: Venüs Neptün kavuşumunu olumlu ve iç gözlem gücünüzü yükseltici bir etki olarak değerlendirmenizde fayda var. Şefkat, duyarlılık, hoşgörü, sevgi, yaratıcılık gibi olguları öne çıkartıcı, aşkla buluşmanızı sağlayıcı, derinliklerinizde saklı duran güzelliklerin ortaya çıkmasında destekleyici bu kavuşum sizlere olumlu yönde güzellikler getiriyor.

Çaresizlikleri, endişeleri, kafa karışıklığını, yetersizlik duygularınızı biraz da kendiniz çabalayarak, ideallerinize sahip çıkarak siz ortadan kaldırabilirsiniz. Duygusal konularda şansınızın açık olması girdiğiniz ortamlarda ya da yaptığınız işlerde buna yönelik fırsatları görmenizi kolaylaştıracaktır. Kendinizi iyi hissetmek için yaptığınız aktivitelerin ya da tatillerin faydasını motivasyonunuzun yükselmesiyle görebilirsiniz.

20 Şubat itibariyle Venüs Koç burcuna geçiyor. İş ortamındaki ilişkilerinde barışçıl tavırlar içerisinde bulunman halinde ön plana çıkabilir, ekip arkadaşlarından ve özellikle kadın figürlerden destek görebilirsin. Bu süreçte başka insanlara yardımcı olmaktan keyif alabilirsin. Genel anlamda sağlık konularında şanslısın. Ancak günlük koşturmacalarının içerisinde rahatlamak için bolca tatlı tüketme eğiliminin yükselmesine karşılık dikkatli olmakta fayda olabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: 15 Şubat Venüs-Neptün kavuşumu; sizin en özel ve en mahrem olarak gördüğünüz tüm meseleleri büyük bir olgunlukla, biraz da manevi açıdan ele alarak, hoşgörülü bir şekilde devre dışı bırakabilmenizi sağlayabilir. Bu kavuşum; ev kurma, ev sahibi olmakla ilgili hayallerinize destek çıkabilir. Yaşamak istediğiniz gibi bir ortam hazırlamak, hayatınızı buna göre şekillendirmek için birçok seçeneğiniz ve bunları uygulayacak imkanınız olabilir. Ailenize de bu konuda önemli katkılar sağlayabilirsiniz. Maddi ve parasal konular kadar evlilik kararlarınız da gündemde yer bulabilir.

20 Şubat itibariyle Venüs Koç burcuna geçiyor. Sanatsal bir uğraşın varsa çalışmalarını, yeteneklerini öncü bir tavırla sahneye koymak için uygun bir dönemdesin. Çocuklarınla olumlu ilişkilerin olabilir ve onlarla bolca keyifli vakitler geçirebilirsin. Çocuğun yok ama istiyorsan Venüs’ün Koç burcundaki ziyaretini değerlendirebilirsin. Vaktini daha çok hobilerinle ilgilenerek ve sanatsal faaliyetler içerisinde sosyalleşerek geçirmek isteyebilirsin.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burç yorumu

Oğlak burç yorumları: 15 Şubat Venüs Neptün kavuşumu; bir süredir zaman bulamadığınız etkinlikler için size fırsat tanıyabilir. Hissettiklerinizi somut gerçeklere dönüştürmek sizin için daha kolay olabilir. Dikkat çeken ve fikrine danışılan, ilham olan birine dönüştüğünüzü gördüğünüzde motivasyonunuz daha da yükselecektir. Yakınlarınız, özellikle kadınlarla olan ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Problem yaşadığınız insanlar, sorunlarla karşılaştığınız durumlar karşısında çözümler buluyorsunuz. Partnerinizle aranızda maddiyatla alakalı sorunlar var ise bu sorunları en aza indirgemek öncelikleriniz arasında yer almaya başlayacak.

20 Şubat itibariyle Venüs Koç burcuna geçiyor. Önümüzdeki süreçte aradığın huzuru evinde, ailenle yakın temasta bulunarak yakalaman mümkün. Evini değiştirmek ya da evini güzelleştirmek arzusuyla yeni dekoratif düzenlemelere gitmek isteyebilirsin. Sosyalleşmek isteyeceğin ortamın da yine evin olması muhtemel. Arkadaşlarını evine davet edip onlarla keyifli vakitler geçirebilirsin. Aile içerisinde çözüme kavuşturulamamış konular varsa olumlu sonuca bağlanmasında aktif rol oynayabilirsin.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: 15 Şubat Venüs Neptün kavuşumu ile yetersizlik duygusu ortadan kalkıyor. Manevi anlamda size güç kazandıran ideallerinize sahip çıkmanızı sağlayan bu olumlu enerji, ilişki ve kazanımlar anlamında size faydalar getirebilir. Özellikle maddi açılardan oldukça şanslı bir zamana giriyorsunuz. Emek verdiğiniz, zamanınızı ve kendinizi adadağınız konularda kazanımlar elde edebilirsiniz. Burcunuzda olan Merkür’ün de etkisiyle özgüveniniz tazeleniyor, sosyal hayatınız renkleniyor. Beklenmedik tanışmalar ve işbirlikleri kapınızı çalabilir. Sezgilerinizin peşinden gitmekten vazgeçmeyin.

20 Şubat itibariyle Venüs Koç burcuna geçiyor. Kardeşlerinle ya da yakın çevrenle vakit geçirmekten keyif alabilirsin. Fikirlerini konuşarak ve yazarak ifade edebileceğin konularda başarı sağlama potansiyelin yüksek. Sanatsal bir konuda eğitim almaya başlamak isteyebilirsin. Kısa süreli, sana keyif veren yolculukların olabilir. Yapmayı planladığın bir anlaşma varsa uygun bir dönemdesin.

balık burcu burç yorumları

Balık burç yorumu

Balık burç yorumları: Sizin burcunuzda 15 Şubat tarihinde kavuşacak Venüs ile Neptün; hayallerin ve ideallerin işaretçisi niteliğinde. Şimdiye kadar yaşadığınız deneyimleri, güçlenen maneviyatınızla farklı bir pencereden gözlemlemenizde size yardımcı olacak bir süreç. Aşkın saf halini, sevmenin güzelliğini, inanmanın kuvvetini ruhunuzda hissetmenizi sağlarken, size özel yeteneklerinizi şifa ve bilgelik anlamında insanlara sunmanızda rehberlik edebilir.

Fiziksel ve ruhsal olarak kendinizi çok daha iyi hissedeceğiniz bir dönem başlıyor. Hayatınızdaki insanlarla yoğun bir etkileşiminiz olabilir, yeni insanlar tanıyabilirsiniz. Hayatınızdaki roller artık değişiyor. Bunu daha mantıklı bir şekilde ortaya sunmalısınız. Çalışma hayatınıza odaklanarak size kendinizi iyi hissettiren şeyler yapmalısınız. 18 Şubat itibariyle Güneş’in sizin burcunuza geçmesiyle özellikle kariyer, kişisel ihtiyaçlarınız ve çevrenizle olan ilişkilerinizde önemli iyileşmeler yaşayabilirsiniz.


20 Şubat itibariyle Venüs Koç burcuna geçiyor. Finansal gelirinde artış olabilir. Kazançların artarken harcama eğilimin de yükselebileceğinden bu süreçte dikkatli olmakta, özellikle 24 Şubat 2020 gününe hassasiyetle yaklaşmakta fayda olabilir. Sanatsal ya da yaratıcılığın ön plana çıktığı işlerden kazanç elde etme potansiyelin yükselebilir. Yatırıma yönelik planların varsa gerçekleştirmek için uygun bir dönemdesin.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.