Astroloji: 18 Şubat Güneş Balık burcunda burç yorumları

Astroloji: 18 Şubat Güneş Balık burcunda burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 18 Şubat Güneş Balık burcunda burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: 18 Şubat itibariyle Güneş Balık burcunda seyahatine başlıyor. İç dünyanızı gözlemlediğiniz, biraz, duygusal, içe dönük olduğunuz bir döneme gireceksiniz. Ön plana çıkmama, daha gözlemci kalıp, olup bitene kafa yorduğunuz, kontrol dışı gelişmelere kafayı taktığınız bir dönem olabilir. Bu dönemde, Koç burcundaki insanlar daha derin ve sezgisel bir şekilde düşünebilirler. Aynı zamanda, daha fazla empati kurabilir ve başkalarının duygularını daha iyi anlayabilirler.


Güneş’in Balık burcundaki transitinin Koç burcu üzerindeki etkisi, Koç burcunun doğasına bağlı olarak değişebilir. Koç burcu, cesur, bağımsız, girişimci ve kararlı bir burçtur. Bu dönemde, Koç burcundaki insanlar kendilerini daha duygusal ve romantik hissedebilirler. Ayrıca, iç dünyalarına daha fazla zaman ayırabilirler ve hayallerini gerçekleştirmek için yeni yollar arayabilirler. Ancak, bazı Koç burcu insanları, kendilerini daha zayıf veya kontrolsüz hissedebilirler, bu da onları endişeli veya huzursuz hale getirebilir.

Aslında yılın ilk çeyreğinin içindeyken kendi içine dönerek önünde uzanan koca seneye dair düşünmek, bir değerlendirme yapmak için muhteşem bir dönemdesin. Yılın bu döneminde hayatında bir şeyleri başlatmak, yeni bir girişim ortaya koymak yerine ilgili konular üzerinde derinleşmek üzere daha çok geri planda hazırlık yapmak ve bilgilerini pekiştirmek daha iyi olacaktır. Bu süreçte bazı dedikodular canınızı sıkabilir, ya da çevrenizdeki insanların başına gelenler, onların hikayeleri gündeminizde olabilir, sizi hayrete düşürebilir. Bu dönem sizin için hayatınıza dair yeni kararlar alıp, harekete geçmeden önce, düşünme ve yaşamınızı tartıp, ölçme evresi olabilir.

Geçmişte gündemini meşgul etmiş bir konu tekrar önüne gelebilir. Sağlığına özen göstermekte fayda var. Bu süreçte meditasyon gibi çalışmalar yaparak kendinle baş başa kalmaya daha çok vakit ayırabilirsin. Daha sade ve sakin bir stil tercih etmek işinize gelebilir. Baktığınız açıları değiştirmek göremediğiniz ya da görmek istemediğiniz gerçekleri günyüzüne çıkarabilir. Ruhsal ve fiziksel sağlığınızla ilgilenmek, hayatınızdaki insanlara ve olaylara ayırdığınız yeri güncellemek faydanıza olacaktır.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: 18 Şubat itibariyle Güneş Balık burcunda seyahatine başlıyor. Hem kariyerinize hem de yaşama dair umutlarınız, hedefleriniz tazeleniyor. Sanki yaşamınız için yeni planlarınız var. Bazılarınızın iş hayatında yeni açılımlar yapabilir, güzel imzalar atabilir. İş görüşmeleri olabilir. İş çevrelerinde dikkat çekiyorsunuz. Ayrıca sizin için daha sosyal bir dönem başlayacak. Uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaş gruplarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Sosyal hayatın hareketleniyor. Tek başına vakit geçirmek için hiç uygun bir dönemde değilsin. Aksine bolca sosyal organizasyonlar içine katılmakta fayda var. Arkadaşlarından ya da bu kalabalıklar içinde hiç ummadığın anda karşılaşabileceğin kişilerden seni hayallerine götürebilecek destekler görebilir, onlar vesilesiyle çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsin. Ekip çalışmaları içinde lider tavrınla ön plana çıkabilirsin.

Bu dönemde, Boğa burçları daha derin bir düşünce tarzına yönelebilir ve kendi iç dünyalarına daha fazla zaman ayırabilirler. Aynı zamanda, hayal güçleri artabilir ve sanatsal yaratıcılıklarını serbest bırakabilirler. Boğa burcu, genellikle pratik, güvenilir, sabırlı ve sabit bir burç olarak tanımlanır. Bu nedenle, Balık burcunun daha duygusal ve hayalci enerjisi, bazı Boğa burcu insanları için bir zıtlık yaratabilir; kendinizi daha az istikrarlı veya belirsiz hissedebilirsiniz.

Bu dönemde duygusal hayatınıza daha fazla odaklanabilirsiniz. İlişkinizde daha romantik ve duygusal olabilirsiniz ve daha önce keşfetmediğiniz yönlerinizin farkına varabilirsiniz. Aynı zamanda, bu dönemde finansal konulara da daha fazla önem verebilir; yatırım yapma veya tasarruf etme konularında daha ileri adımlar atabilirsiniz. Arkadaşlarından ya da bu kalabalıklar içinde hiç ummadığın anda karşılaşabileceğin kişilerden seni hayallerine götürebilecek destekler görebilir, onlar vesilesiyle çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsin. Ekip çalışmaları içinde lider tavrınla ön plana çıkabilirsin.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: 18 Şubat itibariyle Güneş Balık burcunda seyahatine başlıyor. İş hayatında parlıyorsunuz, dikkat çekiyorsunuz. Üstlerinizle ilişkileriniz dikkat çekebilir. Bazılarınıza yeni iş fırsatları olabilir, kariyerinizde yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Ailevi gündemler ön plana çıkacaktır. Aileyle yapılacak aktiveler, aileden gelecek haberler.

Bazılarınızın hayatında bu dönem söz, nişan, evlilik gibi gündemler de olabilir. İş hayatın ön plana çıkıyor ya da sen iş hayatında parıldayıp göz önüne çıkıyorsun. Senin için ele aldığın çalışmalarda başarılı olmaya ve ilerlemeye açık bir dönem. Beklediğin bir terfi varsa bu dönemde onu alarak daha güçlü bir pozisyona geçiş yapabilirsin.

Genel olarak hayatını ve geleceğe dair amaçlarını gözden geçirmek, üzerine düşünmek için uygun bir dönemdesin. Sadece iş ortamında dalgınlıklara ve aşırı hassas tavırlara dikkat etmekte fayda olabilir. Kariyer hayatımızı ilgilendiren konularda yaşanabilecek zorluklar, engellerle baş edebilmek için disiplinli çalışmamızda yarar var.

İş hayatın ön plana çıkıyor ya da sen iş hayatında parıldayıp göz önüne çıkıyorsun. Senin için ele aldığın çalışmalarda başarılı olmaya ve ilerlemeye açık bir dönem. Beklediğin bir terfi varsa bu dönemde onu alarak daha güçlü bir pozisyona geçiş yapabilirsin. Genel olarak hayatını ve geleceğe dair amaçlarını gözden geçirmek, üzerine düşünmek için uygun bir dönemdesin.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 18 Şubat itibariyle Güneş Balık burcunda seyahatine başlıyor. Güneş’in 9’uncu evinize geçişiyle hayata bakış açınızı sorguladığınız ve değişimlerle hayatınızı yola koymak istediğiniz bir dönem başlıyor. İnanç konuları, yaşam felsefeniz, değişik bakış açılarınız dikkat çekmeye başlıyor. Yeni eğitimlere başlamayı planlıyor olabilirsiniz. Bu işiniz için de olabilir, bir kişisel gelişim eğitimi de olabilir. Ya da akademik süreçleriniz ön plana çıkabilir. Yeni iş bağlantıları olabilir, bilhassa yurtdışı iş bağlantıları ön plana çıkabilir.

Genel olarak bu dönem yurtdışı bağlantılı gündemleriniz olabilir. Hukuki sürçleriniz varsa, hız alabilir. Bir konu hakkında kendini geliştirmek, daha da derinleşmek adına eğitim almak üzere yurtdışına seyahat organize etmek isteyebilirsin. Yaşamına yön verebilecek, ruhsal gelişimine ve hayatı anlamana katkısı olabilecek yeni felsefelerle tanışman mümkün.

Rutinin dışına çıkmak isteyebileceğin bir dönemdesin. İnancınızı pekiştiren, romantik hislerinizi uyandıran, sezgilerinizi güçlendiren Güneş’in enerjisi size uyumluluk, zarafet, ruhanilik ve hayatın zorlukları karşısında içsel bir dayanıklılık sağlar. Seyahat planları, taşınma ya da bazı yer değişikliği durumlarınız gündeme gelebilir. Para kazanma yöntemlerinizi değiştirebilir, teknolojik sayesinde denizaşırı bağlantılar kurabilirsiniz.

Eğitim öğretim tarafında da devam bir süreciniz varsa en iyi sonuçları alabilirsiniz. Bir konu hakkında kendini geliştirmek, daha da derinleşmek adına eğitim almak üzere yurtdışına seyahat organize etmek isteyebilirsin. Yaşamına yön verebilecek, ruhsal gelişimine ve hayatı anlamana katkısı olabilecek yeni felsefelerle tanışman mümkün. Rutinin dışına çıkmak isteyebileceğin bir dönemdesin.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: 18 Şubat itibariyle Güneş Balık burcunda seyahatine başlıyor. Odağınız finansal konulara kayıyor. Aileyle, eşle ya da iş ortağıyla olan ortak harcamalarınız, para trafiğiniz dikkat çekiyor. Gelir giderleriniz, banka ödemeleri, kredi kartları, krediler, vergiler, sigorta, tazminat, miras, bütün finansal konular, gündeminize göre, ön plana çıkabilir. Bazılarınızın banka kredileri gündeminde olabilir.

Güneş, 8. Evden geçerken, terapiler, astrolojik danışmanlıklar ve okült konular için doğru bir zamandır. Öte yandan 8’inci ev sağlık konularını da anlatır, dolayısıyla sağlığınızla ilgili bir gündeminiz olabilir. Yaşamında ortaklaşa paylaşımlar, banka kredileri, vergiler, borç almak ya da vermek gibi konular ön plana çıkabilir. Bu konularla ilgili olarak bir başkasının yaşamında fark yaratıp, iyilik yapmak isterken kurban durumuna düşmemek adına fedakârca tutumlar izlerken dikkatli olmakta fayda var.

Finansal anlamda almak ya da vermek yönünde eylemlerde bulunmadan önce etraflıca düşünmek gerekir. Parasal konularla alakalı sözgelimi mirasla alakalı bölüşümler veya bu yolla elde edilen gelirin pay edilmesi hususlarında hakkınızı mutlaka iyi gözetmelisiniz. Ticari konularda ve insanlarla olan bu türden alışverişlerde hesabınızı iyi yapınız. İlişki meselelerinde duygularınızı anlamayan, sizi fedakarlıkta bulunmaya sevkeden partnerinize karşı daha dikkatli olunuz.

Korkularınızı yenmeniz isteklerinize ulaşma konusunda yolunuzu açacaktır. Güneş’in Balık burcundaki seyahati bu noktada maddi anlamda size şans kapıları açabilir. Miras ya da aileden/eşten gelecek şekilde bir destekle eliniz rahatlayabilir. Hakkınızı alabildiğinizi görmek, başvurulardan destek almak motivasyonunuzu artıracaktır.

başak burcu

Başak burç yorumu

Başak burç yorumları: 18 Şubat itibariyle Güneş Balık burcunda seyahatine başlıyor. Odağınız tamamen ikili ilişkilerinize kayacak. Aşk hayatınız, evliliğiniz, iş ortaklığınız, ticari ilişkileriniz, danışmanlarınız, avukatınız, özetle gündem ikili ilişkiler. Belki ilişkiniz yok ama bir ilişki kovalıyorsunuz, hayatınıza birini almaya çalışıyorsunuz. Bazılarınızın söz, nişan, nikah, düğün gibi gündemleri olabilir. Ortaklıklar ve ticari girişimler için çok güzel bir zaman. Bazılarınızın davalarla ilgili bir gündemi de olabilir.

Evlilik, ortaklık ya da her türlü ikili ilişkinde fedakârca tutumlar ön plana çıkabilir. Başak burçları, ikili ilişkiler, ortaklık ve evlilik konularında şanslılar. Ortak işlerden kazanç elde edebilirler ama çok dikkatli olmalılar. Spiritüel konularda danışmanlık verenler çeşitli işbirliklerine girebilir ya da danışmanlık alabilirler. Daha öncesinden emin olmadığınız konuları detaylı bir şekilde düşünebilirsiniz.

Size iyi gelen kişilere rahat bir şekilde konuşmak isteyeceksiniz. Yapacak olduğunuz görüşmeler sizi olumsuz etkilememeli. Sizi derinden etkilemekte olan bir ilişkiniz varsa, biraz da üzüyorsa, problemler bir türlü çözülemiyorsa, bir taraf sürekli fedakarlıkta bulunuyorsa tabii ki bu süreçte gerçekçi düşünmeyi ihmal etmeyeceğiz. Eğer ilişkimiz yoksa bu süreçte karşımıza çıkan kişiyi izleyeceğiz, nasıl biri, ilişkiye bakış açısı nedir diye gözlemleyeceğiz.

İkili ilişkilerin başladığı bazı duyguların yoğun yaşandığı ve sorunların çözümüne yönelik konuşmaların yapılacağı bir süreçte olacaksınız. Güneş bu konuda size destek veriyor olacak. Yeni adımlar atmak, işbirlikleri yapmak, kendinize ve sevdiklerinize daha çok zaman ayırıp kendinizi daha iyi ifade etmek hayatınızı kolaylaştırabilir. Maddi yönden de oldukça şanslı bir döneme giriyorsunuz. 20 Şubat’ta Venüs Koç transiti de maddi anlamda oldukça rahatlayacağınız ve yeni işler, alanlar keşfedeceğiniz gelişmeleri beraberinde getirecektir.


terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: 18 Şubat itibariyle Güneş Balık burcunda yani sizin 6’ncı evinizde seyahatine başlıyor. 6’ncı ev; iş ortamını, iş ilişkilerini, günlük rutinlerimizi, sağlığımızı ve ev hayvanlarımızı anlatır. Demek ki çok çalışıp yorulacağınız bir dönem başlıyor. İş ortamı son derece hareketli olacaktır. İş ilişkileri, beraber yapılan işler ön plana çıkacaktır. Yeni projelere başlayabilir, belki de kariyeriniz için güzel imzalar atabilirsiniz.

İş arayanlar için de son derece güzel bir transit. Çalışmıyorsanız da günlük rutinlerinizde epey yoğun olacağınız bir dönem. Bütün işleri organize etmek ve gündelik işlerinize yetişmek için epey zaman harcayacaksınız. Sağlık konuları dikkat çekiyor. Kronik rahatsızlıklarınız varsa, lütfen bu ay sağlığınıza öncelik verin. Ev hayvanlarınızla ilgili de bir gündem olabilir.

Günlük iş hayatın ve sorumlulukların ön plana çıkıyor. Fedakârca tutumların dolayısıyla iş ortamında ekip arkadaşlarının görevlerini kendi üzerine almaya yönelik bir eğilim içinde olabilirsin. Ancak önümüzdeki yaklaşık bir aylık süreç bu alanda organize olmak zor olabileceği gibi dalgınlıklara da açık bir dönem.

Kendini gereğinden fazlaca sorumluluk altına sokmamakta fayda olabilir. Disiplinli bir şekilde çalışmakta ve sistemli hareket etmekte tabii ki fayda var. Başkalarının etkisi altında kalmamak için bu dönemde dikkatli olacağız. İyi niyetimizin kullanmasına izin vermeyeceğiz. Ayrıca sağlığımızı ihmal etmeyeceğiz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burç yorumu

Akrep burç yorumları: 18 Şubat itibariyle Güneş Balık burcunda seyahatine başlıyor. Güneş’in 5. evinize geçişiyle aşk hayatınız, sosyal hayatınız, keyifleriniz, çocuklarınızla ilgili gündemler ve riskli yatırımlar ön plana çıkacak. Kiminiz yeni aşklara çekilirken, bazılarınız ise aşk hayatını bir dengeye oturtmaya çalışacak. Biraz çapkınlık turlarına çıkabilirsiniz. Her halükarda sosyal bir dönem olacaktır.

Ebeveyn Akrepler çocuklarınıza odaklısınız, muhtemelen onların gündemleriyle ilgileniyorsunuz. Yaratıcı yönlerinizle ilgili bir girişiminiz, gündeminiz olabilir. Borsa, Bitcoin vb riskli yatırımlarla ilgilenebilirsiniz. Kendine vakit ayırma isteğinin yükseleceği bir aylık zaman dilimine hoş geldin. Bu süreçte hayatında keyifli aldığın konular ön plana çıkabilir.

Yaratıcı çalışmalar yapıyorsan bu süreçte yaratıcılığın tetiklenebilir ve onu daha iyi ifade edebilirsin. Akrep burçları, işle ilgili sahnede olabilecekleri bir dönemdeler. Şans oyunlarından veya borsadan para kazanabilirler. Maddi anlamda sizi zorlayan problemler üzerine yakın çevrenizden destek almak isteyebilirsiniz. Sorunlarınızı herkes ile paylaşmamaya dikkat edin.

Aşkı ve hayatı ele alış biçiminiz hassas, sezgisel, romantik, yumuşacık ve empatik tarzda gelişebilir. Kişi hem mutlu olabileceği ortamlar arar hem de problemlerinden kurtulmak ister. Ancak gerçekçi olmayı da ihmal etmemelidir. Başkalarına karşı iyi niyetli olmak, sevgilimize karşı bağlılık hissetmek, gerçeklerden biraz olsun uzaklaşmak hoş gibi durabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: 18 Şubat itibariyle Güneş Balık burcunda seyahatine başlıyor. Ailevi gündemler ya da evinizi ilgilendiren konular ön plana çıkacak. Ailenizle ilgilenmeniz gereken bir dönem olabilir. Aileden gelecek haberler ya da aileyle yapılacak aktiviteler dikkat çekebilir. Bazılarınızın söz, nişan ya da nikah gibi planları olabilir.

Güneş’in bulunduğu 4’üncü ev; yaşadığınız yeri, evinizi, mülkünüzü de anlatır. Belki de taşınma ya da mülk konularınız var. Aile içerisinde çözülememiş konular varsa uzlaşıya varılması yönünde liderlik edebilirsin. Yay burçları, evle aile ile ilgili konularda daha fedakar olacakları ve aileden destek alacakları bir dönemdeler.

İlişkisi olmayanlar katılacak olduğunuz bir etkinlikte dikkatinizi çeken bir kişiyle karşılaşacaksınız. Birden fazla ortak konu bulabilir, bu sayede de yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Bebek düşünenler müjdeli haber alabilirler. Yurtdışından misafir gelebilir. Evden internet yayımcılığı ile ilgili bir iş yürütebilirler.

Maddi ve parasal konular kadar evlilik kararlarınız da gündemde yer bulabilir. Hissettikleriniz size mutlu bir yuvanın yolunu açabilir. Güneş’in de Balık burcuna geçmesiyle burada yazılanları hayatınıza oturtmak daha kolay olacaktır. Yanılma payını da hesapladığınız ve belirsizliği en aza indirdiğiniz sürece bu zaman dilimini daha etkin ve faydanıza olacak şekilde geçirebilirsiniz. 20 Şubat itibariyle hem yaratıcı hem eğlenceli bir döneme giriyorsunuz. İyi ve içinize sinen birçok fırsatla karşılaşabilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burç yorumu

Oğlak burç yorumları: 18 Şubat itibariyle Güneş Balık burcunda seyahatine başlıyor. Öncelikle iletişiminizle ve fikirlerinizle dikkat çekiyorsunuz. Zihniniz epey faal, sanki bir kararlar almaya çalışıyorsunuz. Sürekli planlar yapıyor olacaksınız. Yakın çevreniz, kardeşler, yakın akrabalar, çocukluk arkadaşlarınızla ilgili bir odağınız, gündeminiz olabilir. Onlardan güzel haberler gelebilir.

Eğitimler gündeminizde olabilir. Bazı sözleşmeler gündeme gelebilir, güzel imzalar atılabilir. Ticari konular, ortaklıklar için güzel bir transit. Kardeşlerin ve yakın çevrenle ilişkilerinde kendinden önce onları ön plana aldığın tutumlar içinde olabilirsin. Sonradan pişman olmamak adına neyi neden yaptığına dikkat etmekte fayda olabilir. Ruhsal konularla ilgili eğitimler almak isteyebilirsin.

Eğitim almak istediğin konularla ilgili araştırmalara hız verip başlangıç için Mart ayını beklemek daha iyi olabilir. Eğitimden iş hayatınıza, başkalarıyla olan her türlü ilişkinizden yaşamı ele alış biçiminize kadar her konuda hassasiyetin yükseldiği zamandır. Hayal gücümüz ön plandadır.

İnandığımız bir alana, kişiye, olguya kendimizi adamaya hazırızdır. Dönemin kendi içindeki özelliği bizi gerçekçi düşünmekten alıkoyabilir. Onun için tabii ki şartlarınızı zorlamamaya, sınırları aşan bir fedakarlıkta bulunmamaya, kolay etki altında kalmaya da özen göstermek gerekiyor.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: 18 Şubat itibariyle Güneş Balık burcunda seyahatine başlıyor. Gündeminiz finans. Odağınız tamamen maddi konulara ve bağlantılı olarak da kariyerinize kayacak. Para trafiğinizi adeta mercek altına yatıracak, bol bol hesap yapacaksınız. Belli ki gelir giderlerinizi bir dengeye oturtmaya çalışıyorsunuz.

Bazılarınızın beklediği paralar var, ya da yatırımlar yapmaya hazırlanıyor. İş konuları dikkat çekiyor. Kariyerinizle alakalı haberler gelebilir. Kova burçları maddi konularda şanslılar. Yakın çevreden, eşten ya da ortaktan bu anlamda destek alabilirler. İletişim eğitim konularına para harcayabilirler. Yaşamında finansal konular ön planda.

Baba, koca gibi eril figürlerden finansal anlamda destek görebileceğin gibi sen de senden bu anlamda destek isteyenlere borç vermek isteyebilirsin. Daha çok yalnız kalmaya özen gösterecek, kişisel sorunlarınızı halletmeye odaklanın. Eşinizle aranızda başkaları yüzünden anlaşmazlıklar oluşmaya başlayabilir. Bu konularda dikkatli olmalısınız.

Tecrübelerinizin, yaptıklarınızın ve değer kavramınızın ortaya çıkması sizi aranan kişiler arasına sokabilir. Ekonomik açıdan oldukça şanslı bir zamana giriyorsunuz. Emek verdiğiniz, zamanınızı ve kendinizi adadağınız konularda kazanımlar elde edebilirsiniz. Güneş bu doğrultuda sizi destekliyor olacak. Özellikle 20 Şubat itibariyle kendinizi ve projelerinizi anlatmaktan ziyade artık bunları uygulamaya, hayata geçiriyor olacaksınız. Çalışmanın, emek vermenin karşılığını almanın verdiği özgüveni daha fazla tadacaksınız.

balık burcu burç yorumları

Balık burç yorumu

Balık burç yorumları: 18 Şubat itibariyle Güneş Balık burcunda seyahatine başlıyor. Dikkat çektiğiniz, parladığınız bir evreye giriyorsunuz. Duruşunuzla, fikirlerinizle, görüşlerinizle, belki de yepyeni hedeflerinizle gündem sizsiniz. Sosyal bir döneme giriyorsunuz, yeni insanlarla tanışabilirsiniz, belki de yepyeni bir ilişkiye yelken açabilirsiniz.

Önümüzdeki bir aylık süreçte; amaçsız öylesine, sadece hayallerinin uçsuz bucaksız sınırlarında yaşamayı tercih eden bir Balık burcuysanız öncelikle dikkatli olmalısınız. Gerçeklerin farkında, günlük hayatta karşılaştığı zorlukları içinde bulunduğu şartlara göre değerlendirebilen, yeri geldiğinde hayır demeyi bilen bir Balıksanız bu dönemi gayet olumlu değerlendireceksiniz demektir.

Fiziksel enerjin ve kendine olan güveninde bir yükselme hissedebilir, girdiğin ortamlarda bir güneş gibi ışık saçabilirsin. Kendini her zaman olduğundan daha iyi ifade etmeye açık bir dönemdesin. İş arayanlar iş bulabilir. Önümüzdeki bir aylık süreçte sağlığınıza dikkat etmeniz önerilir. Yeni bir ilişkiye başlayanlar kendilerini manevi anlamda desteklenmiş hissedecekler.


İlişkisi olanlar için ise duygusal bir paylaşım gerçekleştirmek hem size hem de partnerinize oldukça iyi gelmeye başlayacak. Bunun yanı sıra balıkların özündeki hassasiyet bu süreçte daha fazla yükselebilir, fedakarlık haddinden fazla artabilir, hayatın gerçeklerinden ziyade bizim ona verdiğimiz değer daha fazla önemsenebilir.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.