Astroloji: Mart 2023 aylık burç yorumları

Astroloji: Mart 2023 aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Mart burç yorumları

Astroloji: Mart 2023 aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık aylık, haftalık, günlük burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu Mart 2023 burç yorumları

Koç burç yorumları: Mart ayına girer girmez Merkür Balık burcuna geçiyor. Kalabalıklardan uzaklaşıp kendine dair iç gözlem yapmak isteyebileceğin bir dönem olabilir. Ortaya koymayı planladığın bir fikir varsa eyleme geçmek yerine konuya ilişkin daha fazla güç elde etmek üzere bu süreci bir hazırlık evresi olarak değerlendirebilirsin. Geçmişte çözülmeden üzeri kapatılmış finansal ya da işle ilgili bir konu varsa gündeme gelebilir.


7 Mart’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Çalışma ortamınız değişebilir. Kendinizi daha net ifade edebileceğiniz proje fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Önemli bir iş projenizi bitirebilir ve bununla ilgili önemli bir aşamayı kat edebilirsiniz. Büyük bir başarı sizleri bekliyor. Bu döneme kadar hazırlıklarınızı yapın. Aynı zamanda aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler oldukça sizleri şaşırtabilir.

16 Mart tarihinde Venüs Boğa burcuna geçiyor. Para kazanmak ve harcamak artık daha keyifli hale gelebilir. Yeni gelir kaynakları yaratmak, iş bulmak ve maaşınıza zam almanız mümkün olabilir. Yeteneklerinizi geliştirmek, özgüveninizi daha sağlıklı şekilde dışarıya yansıtmak babında verimli zamanlardan geçmeniz mümkün. Eğer birikimleriniz varsa geleneksel yatırım yöntemlerini tercih edebilirsiniz. Paranıza göre emlak satın alabilirsiniz.

19 Mart itibariyle Merkür sizin burcunuza geçerek yeni bir döngüyü başlatıyor. İmajımız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimiz ve hayatımız ile ilgili yeni kararlar alabileceğimiz, yeni girişimlerde bulunabileceğimiz bir dönemdeyiz. Yeni bir imaja bürünebilir, planlarımızı ivedilikle uygulamaya koyabiliriz.

20 Mart itibariyle Güneş de sizin burcunuza giriş yapıyor. Önümüzdeki bir aylık süreç, girişimlerini ve sağlığını ön plana çıkaracak gibi görünüyor. Kendini öz güvenle ve cesaretle ortaya koyabildiğin, planlarını tamamladığın, projeler için kararlı bir şekilde harekete geçebileceğin ve var olan koşullarını koruyabilmek adına bütün gücünü kullanabileceğin günler kapıda! Hayat dinamiklerini bir düzene sokabilir; ikili ilişkilerini, kariyer ve ev hayatını dengeleyerek baharla birlikte yeni bir döngüye merhaba diyebilirsin. Ancak bu süreçte sağlığına dikkat etmeli ve hızlı hareket etmemeye, yüksek öz güven ve hırsla riskli kararlar almamaya özen göstermelisin!

21 Mart’ta yine sizin burcunuzda Yeni Ay gerçekleşiyor. Sizler için yeni bir döngünün başlangıcı anlamına geliyor bu yeniay. Özellikle yükseleni değil de kendi burcu Koç olanlar için bu bir solar yeniyıl. Bu nedenle bu yeniaya dikkat edin. Önümüzdeki bir seneye damgasını vuracak bir etki yaratabilir. Kendinizle ilgili önemli kararlar verebilirsiniz. Hayatınızda fark yaratacak önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Bir eğitime başlayabilir veya bir eğitim vermeye karar verebilirsiniz. Yeni bir iş arkadaşı işe başlayabilir. Veya yeni bir ofis için harekete geçebilirsiniz. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız yeni bir hizmet veya ürün için adım atabilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burcu Mart 2023 burç yorumları

Boğa burç yorumları: 2 Mart’ta Merkür Balık transiti başlıyor. Sosyal hayatın hareketlenebilir. Arkadaşlarınla vakit geçirmek ruhuna iyi gelebilir. Yeni şeyler öğrenmek için çeşitli organizasyonlara katılabilir ve yeni insanlarla tanışabilirsin. Çevrende sanatsal ya da ruhsal konular çerçevesinde hoş sohbetler yapıp fikir alabileceğin bilgili insanlarla karşılaşabilirsin. Geleceğe dair planlar yapmak için uygun bir dönemdesin.

7 Mart’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Aşk ve ilişkilerde önemli bir yoğunlaşma süreci. Evli olanlar için çocuk sahibi olmak adına önemli bir dönem olabilir. İlişkilerinizde önemli bir toparlanma fırsatı yakalayabilirsiniz. Çocuklarınızın hayatını ilgilendiren konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Romantizm ve aşk konuları sizi bu dönemde daha ruhsal anlamda yoğunlaştıracaktır. Yeni bir ilişki için keyifli bir dönemin başlangıcı da diyebiliriz. Çalışanlarınızla ilgili ya da çalışma arkadaşlarınızla alakalı gizli kalmış bir konuyu öğrenebilirsiniz.

16 Mart tarihinde Venüs sizin burcunuzda transit yapıyor. Sizin burcunuzda ilerleyecek Venüs sayesinde üzerinize iyimserlik getirebilir. Başarılarınız çevreniz tarafından görülüp takdir edilebilir. Kendinizle özel olarak ilgilenebilirsiniz. Keyifçi davranışlar ve tatil moduna girebilirsiniz. Dış görüntünüzde yapacağınız değişiklikler de herkes tarafından beğenilebilir. İlişki başlatmak için de uygun bir dönem olarak görünüyor.

19 Mart itibariyle Merkür Koç burcuna geçerek yeni bir döngüyü başlatıyor. İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendi içimizde bir savaş yaşayabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Bazı durumlarda öfkemizi yutmamız gerekebilir ve bu durum bizi çok huzursuz edebilir. Saman altından su yürüten gizli düşmanlara karşı tetikte olmamız gerekmektedir.

20 Mart itibariyle Güneş Koç burcunda seyahatine başlıyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte iç dünyana bir yolculuğa çıkabilir, derinlerindeki öz güveni keşfetmek için harekete geçebilirsin. İnsanları koruma, şifalandırma gibi evrensel konulara daha çok eğilmek isteyebilir, yardıma muhtaç kişiler için aksiyon alabilirsin. Ruhsal çalışmalar için oldukça uygun bir dönem. İnancına göre dini ritüellere ağırlık verebilirsin. Ancak kontrolünün dışında gelişebilecek olaylar karşısında iradeni kaybetmemeye ve düşünmeden hareket etmemeye özen göstermelisin!

21 Mart’ta Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Geçtiğimiz ay sürprizler sizi bir miktar yormuş olabilir. Bu yeniay zamanında biraz geri çekilmek ve dinlenmek isteyebilirsiniz. Bu yeniay zamanında kiminle ne konuştuğunuza çok dikkat edin, dedikodulara açık bir aydasınız. Özellikle ilişkilerinizle ilgili konularda sansasyonların içinde yer almayın. Nisan ayında ise iş yerinizi gündeme taşıyacak bir dolunay yaşayacaksınız.

ikizler burcu

İkizler burcu Mart 2023 burç yorumları

İkizler burç yorumları: Mart ayının ilk günleri itibariyle Merkür Balık burcunda seyahatine başlıyor. İş hayatınla ilgili hareketli günler seni bekliyor. Merkür Balık burcunda seyahat ederken senin de işle ilgili seyahatlerin olabilir. Ummadığın bir iş görüşmesi ya da iş anlaşması fırsatıyla karşılaşabilirsin. Ancak karar vermeden önce mantığı ön plana alarak etraflıca düşünmekte, detayları kaçırmamakta fayda var. Kariyerinle ilgili seni daha ileri götürecek bir konuda eğitim almayı planlıyorsan oldukça uygun bir dönemdesin.

7 Mart’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Duygusal yaklaşımlarınız ve ailenizle olan ruhsal bağlarınız gündemde olacak. Ailenizin yaklaşımları karşısında net bir karar alamayabilirsiniz. Aileniz ve yaşadığınız yer ile ilgili gündeme gelen bir değişiklik adına bazı yanılgılar ve yanlış anlaşılmalar oluşabilir. Bu dönemde yapılan tüm maddi ve manevi konularda çok dikkatli olmalı ve alacağınız kararların arka planını iyice araştırmalısınız. Hayatınızla ilgili çok önemli bir karar aşamasında olabilirisiniz. Geçmişten gelen bir ilişkinin hesaplaşması söz konusu olabilir.

16 Mart tarihinde Venüs Boğa burcuna geçiyor. Perde arkasında olmaktan zevk duyacağınız bu süreçte yeni projelerinize dair önemli hazırlıklarınız olabilir. Yaratıcı yönlerinizi kullanarak insanlara ilham olabilirsiniz. Platonik olarak birinden hoşlanabilirken sizi beğenenler de olabilir. Fakat ilişkide olmak yerine serbest olmaktan daha çok keyif alabilirsiniz. Ruhsal olarak sizi tazeleyecek uzun tatil planları yapabilirsiniz.

19 Mart itibariyle Merkür Koç burcuna geçerek yeni bir döngüyü başlatıyor. Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal hayatımızın canlanacağı, yeni arkadaşlar edinebileceğimiz bir dönemdeyiz. Geleceğimiz ile ilgili yeni fikirler ve planlar üretebilir, yeni girişimlerde bulunabiliriz. Arkadaş çevremiz vasıtasıyla önümüze yeni fırsatlar çıkabilir.

20 Mart itibariyle Güneş Koç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte arkadaş veya mesleki grupların içerisinde aktif olabileceğin bir dönem seni bekliyor. Sosyal çevrende adeta bir lider gibi coşkuyla hareket etmek isteyebilir, öz güvenle kendini ortaya koyabilirsin. Girdiğin ortamlarda insanlarla çabucak kaynaşabilir, yeni arkadaşlar edinebilir, ilişki kurabilir ve geleceğe yönelik hedeflerin için aksiyon alabilirsin. Şimdiye kadar geçirdiğin hazırlık sürecinden sonra artık planların için kendini ortaya koyma zamanı! Ancak bu esnada kontrolünü kaybetmemeye, içindeki kıpırtı ve baharın getirdiği coşkuyla yanlış adımlar atmamaya özen göstermelisin!

21 Mart’ta Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Kariyerinizle ilgili önemli kararlar verdiğiniz bir ayı geride bıraktınız. Önemli şans ve fırsatlar yakalamış olabilirsiniz. Bu yeniay şirketinizin size sunduğu imkanlar değişebilir. Belki sizi bir eğitime gönderebilirler. Veya gelecekle ilgili yepyeni planlar yapabilirsiniz. Yeniay sosyal yaşamınızda yeni bir dönem başlatacak. Belki bir meslek grubu ya da derneğin düzenlediği bir eğitime katılabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde önemli gelişmeler yaşanabilir. Belki birlikte bir yolculuk planı yapabilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu Mart 2023 burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 2 Mart tarihinde Merkür Balık burcuna geçiyor. Hayata bakış açını değiştirebilecek ruhsal temalı yeni felsefeler, düşünce sistemleriyle karşılaşabilirsin. Mistik konular ilgini çekmeye başlayabilir ya da zaten ilgini çekiyorsa daha da derinleşmek isteyebilirsin. Denizaşırı ülkelerle ilgili hayallerin olabilir. Yurtdışında eğitim almayı planlıyorsan uygun bir dönemdesin.

7 Mart’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yakın çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde önemli bir konu gündeme gelebilir. Hayatınıza yeni bir proje ya da yeni bir kişi dahil olabilir. Yeni bir gelişim sürecine başlangıç yapabilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili problemlerde haklılığınızın anlaşılacağı ve ilahi adaleti deneyimleyeceğiniz keyifli bir sürecin başlangıcı da diyebiliriz. Büyük bir yükselişe ilerliyorsunuz. Eğitim ve seyahatler sizler için çok önemli bir nokta da olacak. Finansal anlamda partnerinizle uzun süren bazı anlaşmazlıklara karşı daha kontrollü olmalısınız.

16 Mart tarihinde Venüs Boğa burcuna geçiş yapıyor. Arkadaş çevrenizle güzel kutlamalar yapabilir, insan topluluklarını etkileyecek önemli işler başarabilirsiniz. Kariyerinizi ve itibarınızı da destekleyen etkiler altında gözüküyorsunuz. İşinize verdiğiniz önem artabilir. Yeni çevrelere girerseniz kazançlarınızda büyük oranda bereketlenme görülebilir. Maaş zammı alabilir ve geleceğinizi pozitif yönde etkileyecek yeni ufuklara yelken açabilirsiniz.

19 Mart itibariyle Merkür Koç burcuna geçerek yeni bir döngüyü başlatıyor. Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kariyerimizde yeni fırsatlar edinebilir, yeni bir göreve getirilebiliriz. Fikirlerimiz üstlerimiz tarafından takdir edilebilir. Aşırı rekabetçi ve tartışmacı olmaktan, üstlerimiz ya da otorite figürü konumundaki kişilerle çatışmaktan kaçınmalıyız.

20 Mart itibariyle Güneş Koç burcunda hareketine başlıyor. Önümüzdeki süreç, kariyer hayatınla ilgili yeni atılımlar yapabileceğin bir dönem gibi görünüyor. Kendini üstlerine ispatlayacak gücü içinde bulabilirsin. Çalışmıyorsan bu süreçte işe başlaman mümkün. Eğer çalışıyorsan geçirdiğin hazırlık sürecinin tamamlanmasıyla planlarını hayata geçirebilir, heyecan ve coşkuyla çaba sarf edebilirsin. Çevrende, ikili ilişkilerinde ve ev hayatında dengeleri kurabilir, hayat dinamiklerin için aktif bir şekilde kendini ortaya koyabilirsin. Ancak otorite figürlerine karşı yüksek öz güvenle rekabete girmemeye, işinle ilgili kendini ortaya koyarken kontrolsüzce hareket etmemeye özen göstermelisin!

21 Mart’ta Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Kariyerinizde yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Kardeşlerinizle birlikte yeni bir iş planı yapabilirsiniz. Veya iş için bir yolculuğa çıkmanız gerekebilir. Ya da bir eğitime başlayabilirsiniz. Önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, kariyerinizle ilgili önemli bir duyuru yapabilirsiniz. Yönetim kademesi ile önemli görüşmeler yapmanız da mümkün. Bu yeniayın sonrasında gerçekleşecek dolunay sizin ev ve aile yaşamınızı da etkileyecek. Bu nedenle bu tarihte attığınız adımların farkında olun. Bu süreç ailenizle ilişkilerinizi etkileyebilir veya sizi bir yer değişimine itebilir.

aslan burcu

Aslan burcu Mart 2023 burç yorumları

Aslan burç yorumları: 2 Mart’ta Merkür Balık transiti başlıyor. Finansal konularla ilgili geleceğe dair planlar yapabilirsin. Bu süreç verilen kararlarda istikrar sağlamak adına zor olsa da Merkür’ün Balık burcundaki yaratıcı enerjisi yeni fikirler üretmek ve planlama yapmak için değerlendirilebilinir. Zihinsel anlamda dağınıklık, odaklanamama söz konusu olabileceğinden ortaklaşa finansal paylaşımlarla ilgili konularda mümkünse karar almayı daha sonraki bir zamana ertelemekte ve diğer tarafla konuşulan her şeyi yazıya dökmekte fayda olabilir.

7 Mart’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Maddi konularınızla ilgili önemli bazı kararlar almanız gerekebilir. Farkında olmadan düşüncesizce ve aceleyle yeni bir maddi yola girişmek isteyebilirsiniz. Bu konuda şartlarınız bu döneme kadar oluşturmadıysanız acele karar vermeyin. İlişkinizde, evliliğinizde ani kararlar vermek yerine olayların neden bu şekilde geliştiğini anlamaya çalışın. Çalışma ortamınızda herhangi bir kadının manipülasyonuna karşı dikkatli ilerlemelisiniz. Bazı rekabetler sizler için bir tuzak olabilir. Akılcı ve stratejik olan tavrınızla ön plana siz geçebilirsiniz.

16 Mart tarihinde Venüs Boğa burcuna geçiyor. İsminizden sıklıkla bahsedilen, başarılarınızın ve imajınızın konuşulduğu bir süreç olabilir. Kendi işinizi kurmak, terfi etmek ve tanınmak için destekleyen etkiler altındasınız. Korkularınız varsa bir kenara koyarak amaçlarınız için daha cesur eylemler gerçekleştirmelisiniz. Otorite figürlerinden arzu ettiğiniz destekleri alabilir gözüküyorsunuz. Bazı kişiler bu süreçte evlilik sebebiyle statüsünde değişim yaşayabilir.

19 Mart itibariyle Merkür Koç burcuna geçerek yeni bir döngüyü başlatıyor. Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Yeni fikirlere, yeni deneyimlere ilgi duyacağımız bir döneme giriyoruz. Yurt dışında yeni bir eğitim fırsatı elde edebilir ya da yeni bir alanda eğitim görmeye başlayabiliriz. Yabancılar ya da farklı kültürlerden kişilerle aramızda fikir alışverişi olabilir.

20 Mart itibariyle Güneş Koç burcundaki seyrine başlıyor. Önümüzdeki bir aylık süreç, uluslararası konuların hareketleneceği günleri haber veriyor. Yurt dışında öğrenim görmek için girişimlerde bulunabilirsin. Eğer çalışıyorsan dış ticaretle ilgili gelişmelerle mücadele etmen gerekebilir ve var olan koşullarını muhafaza etmek için çaba sarf edebilirsin. Yeni bir kişisel gelişim çalışmasına katılmak isteyebilir, bir takım eğitimler alabilmek için başvurularda bulunabilirsin. Sosyal medyada kendini rahatlıkla kendini gösterebilirsin. Hayata dair görüşlerini aktarmak için coşkuyla kendini ortaya koyabilirsin. Ancak bu esnada yüksek öz güvenin getirdiği cesaretle yanlış ifadelerde bulunmamaya özen göstermelisin!

21 Mart’ta Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu yeniay zamanında bir eğitime başlayabilirsiniz. Eğer yurtdışı ile bağlantılı bir işte çalışıyorsanız bu ay daha fazla iletişim halinde olmanız çok mümkün. Veya uluslararası yolculuklar artabilir. Eğer akademik hayatınız devam ediyorsa bu önemli bir başvuru ya da yayın için atılacak ilk adımları temsil ediyor olabilir. Arkadaşlarınızla bir yolculuk planı yapmak, uzun bir seyahate dahil olmak çok mümkün. Yeni bir yatırım yapabilir veya yatırımlarınızı bir eğitim için harcamanız gerekebilir. Yasal konularda önemli başvurular yapabilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu Mart 2023 yorumları

Başak burç yorumları: Mart ayına girer girmez Merkür Balık burcuna geçiyor. Zihnin daha çok yaşamındaki ikili ilişkilerin ve ortaklı konularınla ilgili düşüncelerle dolu olabilir. İçinde bulunduğun ikili ilişkilerini yeniden gözden geçirmek isteyebilirsin. Önemli bir iş anlaşması gündemine gelebilir. Ancak zihnin dağınık olabileceğinden odaklanmakta güçlük çekebilirsin. Yeni bir ilişkiye başlama noktasına gelmen halinde aşırı romantik düşünceler dolayısıyla partnerini olduğundan farklı görme eğiliminde olabilirsin, dikkatli olmakta fayda var.

7 Mart’ta sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz ama alacağınız kararlarda yeni yapılanmalar oluşabilir. Net kararlar alamayacağınızı hissedebilir ve sizden beklenmeyecek bir şekilde mantıksızca yaklaşabilirsiniz. Bu yüzden hayatınızdaki tuzaklarınızı iyi bilmeniz gereken bir süre. Zaaflarınıza yenik düşmeyin. Bu dönemde resmin tamamına bakmanızı öneririm. Detayların elverişsizliği arasında boğulmamalısınız. Hayatınızla ilgili bazı göremediğiniz şeyler bu sefer önünüze çıkıyor. Biraz daha cesur olmalısınız.

16 Mart tarihinde Venüs Boğa burcuna geçiyor. Uzak diyarlara ve yeni inançlara yelken açabilirsiniz. Hayatınızda vadesi dolmuş kriz yaratan insan ve durumlardan kurtulabilirsiniz. Bakış açınız olumlu olarak değişebilir ve hayata daha umutla yaklaşmak isteyebilirsiniz. Eğitime, yurt dışı, yabancılar ve ulaşımı ilgilendiren konularda işleriniz rast gidebilir gözükmektedir. Ticari faaliyetlerden sürpriz güzel kazançlarınız olabilir.

19 Mart itibariyle Merkür Koç burcuna geçerek yeni bir döngüyü başlatıyor. Finansal konular ön plana çıkacaktır. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi açıdan kendimizi riske atmaktan ve ani kararlar almaktan kaçınmamız gereken bir dönemdeyiz. Paramızı düşünmeden harcamamız, daha sonra zor durumda kalmamıza sebep olabilir.

20 Mart itibariyle Güneş Koç burcundaki yeni döngüsüne geçiyor. Sizin için ortaklı paylaşımlarının gündeminize oturacağı bir dönemi başlatıyor. Eşin veya ortağından gelen maddi kaynaklar için çaba sarf edebilir, var olan koşullarını koruyabilmek adına bir takım girişimlerde bulunabilirsin. Emeklilik maaşı gibi bir dış kaynaktan ödeme almaya başlayabilirsin. Veya vermiş olduğun bir borcun geri ödenmesiyle gelir-gider dengeni kurabilir, bunun verdiği rahatlıkla harcama yapabilirsin. Ancak önümüzdeki bu süreçte kontrolsüz ve hesapsız alışverişlerde bulunmamaya özen göstermelisin! Ayrıca okült konularla ilgilenmek ve kendi psikolojinin derinlerine inmek için uygun günlerdesin.

21 Mart’ta Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Geçtiğimiz ay ilişkilerinizle ilgili konularda önemli kararlar vermiş olabilirsiniz. Şimdi bu yeniay zamanında eşinizin ya da ortağınızın gelirleriyle ilgili önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Belki bir kredi çekmeniz ya da prim / tazminat gibi konular için bazı başvurular yapmanız gerekebilir. Belki eşiniz ya da ortağınızla beraber bir yatırım planı için harekete geçebilirsiniz. Veya kendi işinizi yapıyorsanız işiniz için bir kredi çekmek isteyebilirsiniz. Vergi, sigorta gibi konular için başvurularınız olabilir.


terazi burcu

Terazi burcu Mart 2023 burç yorumları

Terazi burç yorumları: 2 Mart’ta Merkür Balık transiti başlıyor. İş hayatında ve günlük rutinlerinde bir hareketlilik söz konusu olabilir. Merkür, Balık burcunun dağılan enerjisi altındayken iş ortamında çok düzenli ve organize olmak zor olabilir. Diğer yandan hayal gücüne vereceği sınırsızlık etkisinden yararlanabilir ve işinde fark yaratan çalışmalar ortaya koyarak ön plana çıkabilirsin.

7 Mart’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Karmaşadan uzaklaşıp kendinizi ve ruhunuzu dinlendirmek isteyebilirsiniz. Gizlilik isteyen tüm konularda bazı engellerle ve gerginliklerle yüzleşebilirsiniz. Bazı ödemeleriniz ve borçlarınız gündeme gelebilir. Bazı problemlerinizi mantık çerçevesinde değerlendiremeyebilirsiniz. Aşktan yana şanslı olacağınız bir dönem. Finansal gücünüzü toparlarken ekstra bazı ödemelerle boğuşmak durumunda kalmayın. Akılcı ve mantıklı yatırımlar bu dönemde sizi güçlendirebilir.

16 Mart’ta Venüs Boğa transitinin etkileri başlıyor. Hayatınızda sizi zehirleyen toksikleşmiş konuları olumlu yönde değişime uğratmak için fırsatlar yakalayabileceksiniz. İdeallerinize ulaşmanız adına gerekli dönüşüme sıcak bakabilirsiniz. Psikolojik bir şifalanma, yeniden doğuş yaşamanız olası. Diğer olumlu gelişmeler finansal konulardan gelecektir. Ortak kaynaklar, miras, nafaka ve prim sayesinde cebinize ek kazançlar girebilir. Eşiniz maaşına zam alabilir veya ticari hacmini genişletebilir.

19 Mart itibariyle Merkür Koç burcuna geçerek yeni bir döngüyü başlatıyor. Evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkacaktır. İlişkilerimizde hareketlilik yaşayabiliriz. Hayatımıza yeni birisi girebilir. Mevcut ilişkimizde partnerimizle heyecanlı ancak bol tartışmalı bir süreçten geçebiliriz. Karşımızdaki kişilere karşı kırıcı konuşmamaya ve daha uzlaşmacı olmaya özen göstermeliyiz.

20 Mart itibariyle Güneş Koç burcuna geçiyor. İkili ilişkilerinde oldukça heyecanlı başlangıçlar ön plana çıkmaya başlayacak. Eşinle olan ilişkinde kendini son derece öz güvenle ortaya koyabilirsin. Heyecan ve coşkuyla birlikteliğinize hareket getirmek için girişimlerde bulunabilirsin. Yeni bir ortaklık için aksiyon alabilir veya var olan ticari koşullarını koruyabilmek adına efor sarf edebilirsin. Bu süreçte muhatap olduğun kişileri harekete geçirebilir ve onlara ilham vererek başlangıçlar yapmaları için destek olabilirsin. Ancak her türlü ikili ilişkide kontrolsüz veya bencilce ifadelerde bulunmamalı, düşünmeden hareket ederek risk almamaya özen göstermelisin!

21 Mart’ta Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Sizin açınızdan önemli bir yeniay döngüsüne giriş yapıyoruz. Bu yeniay zamanında önemli bir ortaklık sözleşmesi imzalayabilirsiniz. Veya uzak mesafe bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Partnerinizle bir yolculuk planı yapabilirsiniz. Bu belki uzak bir yolculuk olabilir. Yurtdışı olmasa bile ülke içinde bir iki günden uzun sürecek bir yolculuk olabilir. Veya eşinizin kardeşleri bu ay gündeminizi meşgul edebilir. Bir kira kontratı imzalamanız da mümkün.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Mart 2023 aylık yorumları

Akrep burç yorumları: 2 Mart tarihinde Merkür Balık burcuna geçiyor. Romantik günler seni bekliyor. Aşk hayatın hareketlenebilir. Sanatsal bir konuyla ilgilenmeye başlayabilir ya da yoga gibi ruhsal temaları da içinde barındıran sportif bir faaliyete yönelmek isteyebilirsin. Çizim yapmak, yazı yazmak gibi yaratıcı konularla ilgileniyorsan hayal gücün ilgi çekici çalışmalar ortaya koymanda sana destek olabilir. Çocuklarla keyifli vakitler geçirebilirsin.

7 Mart’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizle ilgili bazı sorunlar gündeminize gelebilir. Küskünlükler ve kırgınlıklarınızı sonlandırmak isteyeceksiniz. Hayatınıza yeni insanlar dâhil olabilir. Bu sizi farklı bir döneme sürükleyebilir. İlişkilerinizde farklı bazı kararlar içinde olabilirsiniz. Finansal anlamda bazı hedefler belirleyebilirsiniz. Kariyerinize yönelik önemli gelişmeler sizleri bekliyor olacak. Sizlerin de gayret göstermesi bu alanda oldukça önemli.

16 Mart’ta Venüs Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Ortaklık, ilişki ve evlilik konularıyla ilgili şansınızın yaver gidebileceği bir zaman. İyi giden ilişkiniz varsa daha kalıcı hale getirebilir, evlenebilir veya ortak eve çıkabilirsiniz. Sizi destekleyen insanlardan fayda sağlayabilirsiniz. Danışmanlık, özel eğitim ve iş görüşmeleri de bu süreçte sıklaşabilir. Anlaşmakta zorlandığınız insanlar varsa hırgürden kaçınmanın makul olduğu bir dönem. Karşılaşabileceğiniz sorunları nezaketle çözüme ulaştırabileceğiniz bir süreç olacaktır.

19 Mart itibariyle Merkür Koç burcuna geçerek yeni bir döngüyü başlatıyor. Sağlık, günlük yaşam ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında ve günlük yaşamda dinamik ve enerjik bir imaj çiziyor olacağız. Yeni fikirlerimiz ve cesur yaklaşımlarımız ile birlikte çalıştığımız kişilerin takdirini kazanabiliriz. Sağlık açısından kendimizi zihinsel ve fiziksel olarak çok yormamaya dikkat etmeliyiz.

20 Mart itibariyle Güneş bir ay sürecek Koç burcu seyahatine giriş yapıyor. Çalışma ortamını ve sağlığını ilgilendiren konular ön plana çıkaca. İş yerinde yeni bir proje için aksiyon alabilir, inisiyatif alarak hızlı kararlar alabilirsin. Çalışma arkadaşlarına ilham vererek onlara öncülük edebilir ve üstlerinin takdirini toplayabilirsin. Sağlığına yeniden dikkat etmek adına kararlı bir şekilde planlama yapabilir ve diyetine dikkat edebilirsin. Spora başlamak için oldukça uygun günler. Ancak ev ortamın veya iş yerinde rekabet içinde olmamaya, kontrolsüz girişimlerde bulunmamaya ve spor yaparken kendini aşırı zorlamamaya dikkat etmelisin!

21 Mart’ta Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeni bir işe veya halihazırda çalışıyorsanız yeni bir projeye başlamanız çok mümkün. Belki ekibinize yeni bir personel katılabilir. Veya kendi işinizi yapıyorsanız yeni birinden hizmet almaya da başlayabilirsiniz. Kredi, vergi sigorta gibi konular da bu süreçle birlikte gündeminizi meşgul edecektir. Eğer yeni bir projeniz varsa arkadaşlarınızdan destek almanız mümkün. Birlikte iş yapabilir veya onlar vasıtasıyla bir işe de başlayabilirsiniz. Yeni bir ofise geçebilir ve ofis için kira sözleşmesi imzalayabilirsiniz. Konu ne olursa olsun sosyal çevreniz bu ay iş hayatınıza dahil oluyor.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Mart 2023 burç yorumları

Yay burç yorumları: Mart ayının ilk günleri itibariyle Merkür Balık burcunda seyahatine başlıyor. Odağında ev hayatın olabilir. Evde değişiklikler yapmak ya da evini değiştirmek isteyebilirsin. Ancak dağınık bir zihinle geleceğe yönelik karar alıp eyleme geçmeden önce daha odaklı bir zihinle karar vermek adına bu süreci bir planlama evresi olarak değerlendirmekte fayda olabilir.

7 Mart’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kariyerinizle ilgili sizi engelleyecek koşullara karşı mücadele vermeniz gerekebilir. Üstlerinizle olan iletişimlerinize dikkat etmeniz gereken bir süreç. Üzerinizde baskı oluşturan bazı konular yeniden gündeminize gelirken yeni bir kariyer arayışı içerisinde olabilirsiniz. Yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Hayatınızla ilgili önemli bazı kararlar sizleri bekliyor. Hayal kırıklıklarınızı artık unutmalısınız.

16 Mart itibariyle Venüs, Boğa burcuna giriyor. Mesleğinizde verdiğiniz emeklerin karşılığını almaya başlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla iyi ilişkiler kurmanız ve yardımlaşmaya açık olmanız mümkün. Hizmet aldığınız yerlerden memnuniyet duyabilirsiniz. Angarya işler dahi gözünüzde pek büyümeyebilir bu süreçte. Sağlığınızda birtakım sorunlar varsa hafifleyebilir. Spor ve sağlıklı beslenmeyle bünyenizi daha çok destekleyebilirsiniz.

19 Mart itibariyle Merkür Koç burcuna geçerek yeni bir döngüyü başlatıyor. Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ve ilişkiler konusunda hareketli bir döneme giriyoruz. Heyecan verici ancak kalıcı olmayacak yeni ilişkiler söz konusu olabilir. Hobilerimize vakit ayırabilir, yaratıcı projelerle parlak fikirlerimizi ortaya koyabiliriz. Sosyal çevremizde ve varsa çocuklarımızla olan ilişkilerimizde daha ılımlı olmaya dikkat etmeliyiz.

20 Mart itibariyle Güneş Koç burcunda ilerlemeye başlıyor. Aşkla ve çocuklarla ilgili konular ön plana çıkacak. Sosyal hayatında kendini güven ve samimiyetle ortaya koyabilir, hayatın tadını çıkarmak isteyebilirsin. Eğer bir ilişkin yoksa yeni bir aşk kapını çalabilir! Eğer bir ilişkin varsa sevgini daha rahatça gösterebilir, ilişkini hareketlendirmek için yeni planlar yapabilirsin. Çocuklarınla eğlenceli vakit geçirmek için birtakım aktiviteler yapabilir, onlara küçük mutluluklar vermek adına yaratıcılığını kullanabilirsin. Ayrıca spora başlayabilir, doğa içerisinde aktif olabilirsin. Ancak partnerinle rekabet içine girmemeye ve aşırı öz güvenle kırıcı olmamaya özen göstermelisin!

21 Mart’ta Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Çocuklarınızla ilgili yeni kararlar alacağınız bir aya giriş yapıyorsunuz. Özellikle eğitim ya da yolculuklar bu ay gündeminizde olabilir. Belki bir hobinizi işe çevirmeye karar verebilirsiniz. Bunun için bir eğitime başlayabilir veya bir araştırma yapabilirsiniz. Veya işinizle ilgili bir aracı kurumla birlikte çalışmaya başlayabilirsiniz. Eğer hayatınızda birisi yoksa bu yeniay zamanında yeni bir partner adayı ile tanışabilirsiniz. Bu yeniayda attığınız adımların meyvesini belki de yaz aylarında toplamaya başlayabilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Mart 2023 aylık yorumları

Oğlak burç yorumları: 2 Mart’ta Merkür Balık transiti başlıyor. Yaratıcı uğraşılar içerisindeysen bu dönem senin için çok güzel fırsatlar sunabilir. Hayal gücünün yükselişini değerlendirerek çok yaratıcı çalışmalar ortaya koyabilirsin. Şiir, öykü vb. yazılar yazıyorsan kelimelerin büyüsünü rahatlıkla kullanarak hitap ettiğin kitle üzerinde büyük bir etki yaratabilirsin. Kardeşlerinle ilişkilerin hareketlilik kazanabilir. Gerçeklerden uzaklaşarak fazla fedakârca tutumların olabilir, dikkat etmekte fayda var.

7 Mart’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yükseköğretim ve eğitim hayatınızla ilgili önemli konularınız gündemde olabilir. Yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz ama kararsız da kalabilirsiniz. Önünüzü göremediğiniz bazı yeni yollar ve başlangıçlar hayatınızda gündem maddesi oluşturabilir. Şartlarınızı oluştururken çok dikkatli olmanızda fayda var. Geleceğe yönelik hangi noktada olmanız gerektiğine karar vermeli ve mantıklı riskler almalısınız. Belki katılacağınız bir organizasyon ya da eğitim programı hayatınızı değiştirebilir. Tanışacağınız yeni insanlar sizler için güzel bir süreç olacaktır. Bu dolunay ile birlikte aşk hayatınızda bazı şeyleri fark edeceksiniz. Belki de bazı şeyleri kuralına göre ilerletmeniz gerektiği için tahammül etmek isterken zaman zamanda bunun nasıl olacağını düşünebilirsiniz. Karar elbet sizin.

16 Mart tarihinde Venüs Boğa burcuna geçiyor. Sizin için eğlenceli zamanlar başlıyor diyebiliriz. Böylece artık moraliniz yükselişe geçiyor. Aşk hayatınız ve içinizdeki çocuk canlanabilir. Mülklerden, riskli yatırımlardan ve hobilerinizden para kazanabilirsiniz. Ailevi koşullar istediğiniz gibi olmaya başlayabilir, çocuklarınızın hayatında güzel gelişmeler sizi de mutlu edebilir. Arkadaşlarınızdan evlilik müjdeleri almanız da olası gözükmektedir. Hamile kalmak istiyorsanız doğurganlığınızın daha çok artacağı bir zaman olabilir.

19 Mart itibariyle Merkür Koç burcuna geçerek yeni bir döngüyü başlatıyor. Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde iletişim ve misafir trafiği artabilir. Ailemiz ile hararetli tartışmalar yaşayabilir, fikir alışverişleri yapabiliriz. Taşınmak ya da evle ilgili yeni düzenlemeler yapmak gündeme gelebilir. Yeni bir mülk satın alma gibi konularda aceleci davranmamalı, iyi düşünmeden karar vermemeliyiz.

20 Mart itibariyle Güneş Koç burcuna geçiyor. Ailene ve eve ait konular ön plana çıkacak. Aileye ilişkin konularda inisiyatif alarak kararlı bir şekilde harekete geçebilirsin. Geçmişe ait geleneksel yaşantı tarzı ilgili mücadele etmen gerekebilir. Yaşam alanını sana ilham verecek şekilde düzenlemek isteyebilir, bir takım tamirat-tadilat işleri için aksiyon alabilirsin. Taşınmaz bir mülkün almak veya satmak isteyebilirsin. Ancak bu kararları verirken bütün riskleri göz önüne almalı, ev içerisindeki bireylerle veya babanla rekabet içerisine girmemeye, hırs ve yüksek öz güvenle katı ve kırıcı olmamaya özen göstermelisin!

21 Mart’ta Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Evinizde bir yenilik yapabilirsiniz. Taşınabilir veya kira kontratınızı yenileyebilirsiniz. Evinize yeni bir elektronik alet alabilirsiniz. Belki de evinizde misafirleriniz olacak bu ay. Tüm bu hengamede işinizle ilgili önemli konuları atlamayın. Aksi durumda belki de yöneticilerinizle ilişkiniz hasar alabilir. Bu süreçte bir iş değişikliği gündeme gelirse bilin ki bir yer değişimini beraberinde getirebilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Mart 2023 burç yorumları

Kova burç yorumları: 2 Mart tarihinde Merkür sizin burcunuzdan çıkarak Balık burcuna geçiyor. Zihnin daha çok finansal konulara yoğunlaşabilir ve bu alanda bir hareketlilik yaşayabilirsin. Finansal konularda gerçekçilikten uzak hareket etmen mümkün. Dolayısıyla harcamaların yoğunlaşabilir. Gelirlerin ve giderlerin üzerine düşünebilir, yaratıcı fikirlerinle yeni alternatifler geliştirebilirsin. Ancak tam olarak nasıl ilerleyeceğini belirlemek konusunda karar vermekte zorlanabilirsin.

7 Mart’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Borçlarınız ve ortaklı gelirlerinizle ilgili bazı problemlere yeni çözümler bulabileceğiniz önemli bir süreç. Bu dönemde sizden borç isteyen yakın çevrenizden birileri olabilir. Şartları pek sağlam olmayabilir verdiklerinizi geri alamayabilirsiniz. Bu konuda daha öngörülü olmalısınız. Kariyer planlamanızı bu döneme kadar doğru yaptıysanız güzel sonuçlar almanız an meselesi. Yepyeni bir kariyer yolculuğuna çıkıyor olabilirsiniz. Yeterli donanım ve bilgi içindeyseniz kendinizi iyi bir başarıya hazırlıyor olacaksınız. Kariyerinizde asla hırsla hareket etmeyin. Yüreğinizin sesine kulak verin. Bu dolunay daha sonra bunun hesabını sorabilir.

16 Mart’ta Venüs Boğa transiti başlıyor. Aile hayatınız, akrabalarınızla ilişkileriniz önem kazanıyor. Sürpriz bebek ve evlilik haberleri gelebilir. Bekarsanız siz de evlenmek isteyebilirsiniz. Diğer yandan mülk almak, taşınmak için şartlar elverişli hale gelebilir bu dönem. Bekarlar da daha çok ev sorumluluğunu alabilir gözüküyor. Aile içinde hastalık, küslük veya varsa tüm negatif olaylar aniden dağılıp bitebilir.

19 Mart itibariyle Merkür Koç burcuna geçerek yeni bir döngüyü başlatıyor. Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile ilişkilerimizde gerginlik artabilir, rekabetçi bir tutum içinde olabiliriz. Sözlerimize çok dikkat etmemiz gereken bir dönemdeyiz. İş ya da eğitimle ilgili çok sayıda kısa yolculuklar yapmamız gerekebilir. Yeni bir eğitim almamız söz konusu olabilir.

20 Mart itibariyle Güneş Koç burcuna geçiyor. Önümüzdeki günlerde akrabalar ve iletişim konusunu ön plana çıkacak gibi görünüyor. Kardeşlerinle veya kuzenlerinle temasa geçmek için hareket edebilir veya onlar için birtakım mücadeleler vermen gerebilir. Daha evvelden almayı planladığın bir eğitime başlamak için başvurularda bulunabilirsin. Ticari birtakım görüşmeler, yazışmalar için heyecanla ve kararlılıkla yeni adımlar atıyor olman mümkün. Yakın çevrenle düşüncelerini paylaşırken son derece heyecanlı ve coşkulu olabilirsin. Ancak bu esnada kontrolü elden bırakmamalı ve ayarı kaçırıp kırıcı olmamaya özen göstermelisin!

21 Mart’ta Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu yeniay zamanında bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Veya yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Bunun için bir kredi çekebilir veya bir yatırımınızı kullanabilirsiniz. Kardeşlerinizle birlikte yeni bir işe / projeye başlayabilirsiniz. Veya halihazırda onlarla bir ortaklığınız varsa bu yeniay vergi, sigorta, kredi gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Bir sertifika ya da akreditasyon için başvuru yapabilirsiniz. Üzerinizde baskının arttığı bir yıldan geçiş yapıyorsunuz. Bu yeniay bazı sorunları çözmek için size fırsat sunuyor. Bu nedenle karşınıza çıkan teklifleri iyi değerlendirin.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Mart 2023 aylık yorumları

Balık burç yorumları: Mart ayına girer girmez Merkür sizin burcunuza geçiyor. Sözlerin ve fikirlerinle olumlu yönde dikkat çekebilirsin. Bu süreçte daha çok kendine odaklı olabilirsin. Hayatına farklı bir yön vermek adına yeni kararlar almak isteyebileceğin bir dönemdesin. Mümkün olduğunca duygusal kararlar almaktan ziyade mantığı ön plana alarak hareket etmenin faydası olacaktır.

7 Mart’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yeni ilişki fırsatları da gündeminizde olurken, var olan ilişkilerinizde bazı kafa karışıklıkları yaşayabilrisiniz.2015 Eylül ayından bu yana kariyerinizde yaşadığınız olayların artık çözüme ulaştığını görmeniz sizi daha motive edecek ve farklı girişimlere doğru itecektir. Negatif insanlardan uzaklaşmak istediğiniz bu dönem şans sizden yana olacaktır. Artık hayatınızda pozitif bir yönelim içinde olacaksınız. Sağlığınızı toparladığınız yaşamanızı kuvvetlendirdiğiniz çok özel bir dolunay zamanındasınız. Bu dönem sözlerinize ve ifadelerinize dikkat edin ve güzel şeyler dileyin.

16 Mart tarihinde Venüs Boğa burcuna geçiş yapacak. Ticaret, eğitim ve kısa seyahatlerde sizi keyiflendirecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Hayırlı iş anlaşmaları gerçekleştirebilir veya kendinize araç almaya karar verebilirsiniz. Sosyal medya üzerinden yaratıcılığınızı daha çok sergileyebilirsiniz. Nazik, etkileyici iletişiminizle kendinizi her yere kabul ettirebilirsiniz. Kardeş, çocukluk arkadaşlarınız, kuzen ve komşularla ilişkiler iyi ilerleyebilir ve birlikte davetlere katılabilirsiniz.

19 Mart itibariyle Merkür Koç burcuna geçerek yeni bir döngüyü başlatıyor. Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Para konularında risk almaktan ve aceleci davranmaktan kaçınmamız gereken bir dönemdeyiz. Spekülatif yatırım araçlarından uzak durmalı ve harcamalarımızda kontrollü davranmalıyız. Yeni yatırım girişimleri yapabilir, yeni bir alandan para kazanmaya başlayabiliriz.

20 Mart itibariyle Güneş Koç burcuna geçiyor. Sahip olduğun maddi ve manevi kaynakların ön plana çıkıyor. Hali hazırda var olan gelirlerin için mücadeleden kaçmayacağın bir dönem. Bugünlerde maddi kazanımlarını koruma dürtüsünü yoğun bir şekilde hissedebilirsin. İşine daha coşkulu sarılarak kazançlarını arttırmak isteyebilir, yeni bir proje için harekete geçebilirsin. İçindeki öz güveni keşfedebilir, değerlerin ve arzuların için harekete geçebilirsin. Ancak panik duygusuyla kontrolsüzce hareket etmemeye ve yanlış harcamalar yapmamaya özen göstermen gereken günlerdesin!


21 Mart’ta Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Önemli bir ayı geride bıraktınız. Burcunuzda bir yeniay yaşandı. İlişkiler konusunda bazı önemli kararlar vermiş olabilirsiniz. Şimdi maddi konularda önemli başlangıçlar yapacağınız bir aya giriş yapıyorsunuz. Partnerinizden veya ortağınızdan destek alabilirsiniz. Aileniz bu süreçte size maddi manevi destek alabilir. Belki de evden yürütebileceğiniz bir iş planınız var. Konu ne olursa olsun bu ay maddi konularda yeni bir adım atıyorsunuz. Bu belki daha önce tecrübe etmediğiniz bir alan olabilir. Bu yeniayda attığınız adımların meyvesini yaz aylarında toplamaya başlayabilirsiniz

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.