Astroloji: 13 – 19 Mart haftalık burç yorumları

Astroloji: 13 – 19 Mart haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 13 – 19 Mart haftalık burç yorumları. 13 Mart, 14 Mart, 15 Mart, 16 Mart, 17 Mart, 18 Mart ve 19 Mart tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri yazının sonunda


koç burcu

Koç burcu 13 – 19 Mart haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta, sizi engelleyen tüm sınırlamalardan veya kısıtlamalardan kurtulma dürtüsü hissediyor olabilirsiniz. Bağımsız ruhunuz güçlü ve statükoya karşı çıkmak isteyebilir. Bununla birlikte, özgürlük arzunuzu başkalarına karşı sorumlu ve düşünceli olma ihtiyacıyla dengelemek önemlidir. Kişisel ilişkilerinizde, beklentilerinizi karşılamayan sevdiğiniz biri yüzünden kendinizi hüsrana uğramış hissedebilirsiniz. Kariyer açısından, mevcut işinizle ilgili bir huzursuzluk veya can sıkıntısı hissediyor olabilirsiniz. Ama canınızı sıkmayın zira bu, yeni fırsatları keşfetme veya yeni bir mücadeleye girme zamanının geldiğinin habercisi olabilir.

16 Mart’ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. Para kazanmak ve harcamak artık daha keyifli hale gelebilir. Yeni gelir kaynakları yaratmak, iş bulmak ve maaşınıza zam almanız mümkün olabilir. Yeteneklerinizi geliştirmek, özgüveninizi daha sağlıklı şekilde dışarıya yansıtmak babında verimli zamanlardan geçmeniz mümkün. Eğer birikimleriniz varsa geleneksel yatırım yöntemlerini tercih edebilirsiniz. Paranıza göre emlak satın alabilirsiniz.

16 Mart’ta Güneş, Merkür ve Neptün Balık burcunda kavuşuyor. Kendinize bazı sorular sormanız gerekebilir. Aldığınız kararların sonrasını da değerlendirmelisiniz. Ne istediniz ve şu an ne yaşıyorsunuz, bunun farkını bilmek sizi yaşadığınız kafa karışıklığından kurtarabilir. Mecbur olmadığınız her şeyden sıyrılmak için iyi fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bazı duyumlar alabilir, bazı kişilerin gerçek niyetlerini daha iyi okuyabilirsiniz. Öğrendiklerinizi teyit ettirmek doğru çıkarımda bulunmak için size yardımcı olabilir.

19 Mart itibariyle Merkür sizin burcunuza geçerek yeni bir döngüyü başlatıyor. Bu dönem hayatınızda merak artıyor. Kendimiz ve hayatımız ile ilgili yeni kararlar alabileceğimiz, yeni girişimlerde bulunabileceğimiz bir dönemdeyiz. Zihninizi geliştirecek konular ve faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Bunları örnekleyecek olursak, eğitim konuları ve yazmak gibi konular daha çok ilginizi çekebilir. Hayatta kalma mücadeleniz diliniz olacak. Arka planda hazırlığını yaptığınız konuları gündeme getirebilir, fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu da kendiniz hakkında fazlaca konuşmak, içinizden geçenleri anlatmak gibi durumlar doğurabilir. Bağımsız düşünce ve yeni düşünceler keşfetmek ve bunları kendinize göre formüle etmek isteyebilirsiniz. Yeni fikirler ve düşünceler türetmek için güzel bir zamandasınız. Daha sonra düşündüklerinizi oluşturacak temelleri edinebilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burcu 13 – 19 Mart haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta kendinizi her zamankinden biraz daha hassas ve duygusal hissedebilirsiniz. Başkalarının sözlerinden ve davranışlarından daha kolay etkilenebilirsiniz. Bu yüzden duygusal sağlığınızla ilgilenmek için biraz daha zaman ayırmanız gerekebilir. Kişisel ilişkilerinizde, eşinize karşı özellikle şefkatli ve sevgi dolu hissediyor olabilirsiniz. Duygularınızı ifade etmek ve bağınızı derinleştirmek için harika bir zaman. Ancak, çok yapışkan veya sahiplenici olmamaya dikkat edin. İş açısından, ilerlemeniz konusunda biraz sıkışmış veya hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz. Başarının zaman ve çaba gerektirdiğini ve yol boyunca hata yapmanın sorun olmadığını hatırlamak önemlidir.

16 Mart tarihinde Venüs sizin burcunuzda transit yapıyor. Sizin burcunuzda ilerleyecek Venüs sayesinde üzerinize iyimserlik getirebilir. Başarılarınız çevreniz tarafından görülüp takdir edilebilir. Kendinizle özel olarak ilgilenebilirsiniz. Keyifçi davranışlar ve tatil moduna girebilirsiniz. Dış görüntünüzde yapacağınız değişiklikler de herkes tarafından beğenilebilir. İlişki başlatmak için de uygun bir dönem olarak görünüyor.

16 Mart’ta Güneş, Merkür ve Neptün Balık burcunda kavuşuyor. Bu kavuşum, geleceğinizi daha doğru bir odakla ve açık zihinle düşünmenizi sağlayabilir. Bir şeyi istemenin yeterli gelmeyeceğini, bunun için gereken ne ise ona eğilmeniz gerektiğini fark etmelisiniz. Bu farkındalık başta sizi yorsa da aslında adım atınca kolaylaştığını görebilirsiniz. Sosyal açıdan çevrenizdeki insanlara, fikirlerinizi ve hislerinizi paylaştığınız ortamlara dikkat etmelisiniz. Kimin hangi düşünceyle size yaklaştığından emin değilseniz temkinli olmanızda fayda var.

19 Mart’ta Merkür Koç burcuna geçiyor. İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Kendi içimizde bir savaş yaşayabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Bazı durumlarda öfkemizi yutmamız gerekebilir ve bu durum bizi çok huzursuz edebilir. Saman altından su yürüten gizli düşmanlara karşı tetikte olmamız gerekmektedir. Düşüncelerimizin önem kazandığı bu dönemi siz boğa burçları gizli düşmanlıklar ve değersizlik gibi konularda deneyimleyeceksiniz. Hayatta kalma mücadeleniz kendinizi aşmakla ilgili olacak. Zihniniz ile düşünceleriniz arasındaki kopmuş bağı, teması yeniden aktive etmek isteyebilirsiniz. Sezgisel ve derin düşünmeli, düşüncelerinizi ortaya koymalı, ifadenizi güçlendirmelisiniz ki bu özellikleri kullanmak için güzel bir zaman dilimi.

ikizler burcu

İkizler burcu 13 – 19 Mart haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu, sosyal doğanızı kucaklarken aynı zamanda kişisel ve profesyonel yaşamınızda odaklanmış ve düzenli kalmanızı sağlayacak bir hafta. Bu hafta, kendinizi her zamankinden daha sosyal ve dışa dönük hissediyor olabilirsiniz. Yeni deneyimler sizi cezbedebilir ve kendinizi hayatın her kesiminden insanlarla yeni bağlantılar kurarken bulabilirsiniz. Kişisel ilişkilerinizde kendinizi özellikle tutkulu ve maceracı hissediyor olabilirsiniz. Partnerinizle yeni şeyler denemek ve yeni olasılıkları keşfetmek için harika bir zaman. Ancak, beklentilerinizi net bir şekilde ifade ettiğinizden emin olun. Kariyer cephesinde, biraz bunalmış veya dağınık hissediyor olabilirsiniz. Organize kalmak ve hedeflerinize odaklanmak önemlidir.

16 Mart tarihinde Venüs Boğa burcuna geçiyor. Perde arkasında olmaktan zevk duyacağınız bu süreçte yeni projelerinize dair önemli hazırlıklarınız olabilir. Yaratıcı yönlerinizi kullanarak insanlara ilham olabilirsiniz. Platonik olarak birinden hoşlanabilirken sizi beğenenler de olabilir. Fakat ilişkide olmak yerine serbest olmaktan daha çok keyif alabilirsiniz. Ruhsal olarak sizi tazeleyecek uzun tatil planları yapabilirsiniz.

16 Mart’ta Güneş, Merkür ve Neptün Balık burcunda kavuşuyor. Bu kavuşum, iş hayatınızdaki problemlere ışık tutabilir. Ne için çalıştığınızı, ne iş yaptığınızı ve bunu nasıl yaptığınızı düşünmeniz gerekebilir. Gerek tarzınız gerekse bulunduğunuz çevrede bir değişikliğe gitmeniz gerekiyorsa bundan kaçmamalısınız. Bir takvim üzerinde ilerlemek, planlı olmak sizi dalgınlıkların getireceği aksaklıklardan koruyabilir. İş teklifleri ve statü değişiklikleri sözkonusu olduğunda hızlı karar almak yerine tüm koşulları değerlendirerek fikrinizi beyan etmelisiniz. Hislerinize güvenin, onların size getireceği mesajlar işleri kolaylaştırabilir.

19 Mart’ta Merkür Koç burcuna geçiyor. Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkıyor. Sosyal hayatımızın canlanacağı, yeni arkadaşlar edinebileceğimiz bir dönemdeyiz. Geleceğimiz ile ilgili yeni fikirler ve planlar üretebilir, yeni girişimlerde bulunabiliriz. Arkadaş çevremiz vasıtasıyla önümüze yeni fırsatlar çıkabilir. İlgi ve merakın arttığı bu dönem aslında sizin döneminiz sayılır. Siz ikizler burçlarının yönetici gezegeni Merkür’dür ve sevgili ikizler, merakınız bu dönem ikiye katlanabilir. Sosyal amaçlarınız ve idealleriniz ile ilgili konular daha çok ilginizi çekebilir. Hayatta kalma mücadeleniz insanları bir amaç uğruna bir araya toparlayarak onların oluşabilecek sorunlarına karşı çözümler üretmekle ilgili olacak.

yengeç burcu

Yengeç burcu 13 – 19 Mart haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta, içsel benliğinizle bağlantı kurmak ve içinizde huzuru bulmak için güçlü bir dürtü hissedebilirsiniz. Sezginiz yükseliyor; rüyalarınızdan veya günlük yaşamınızdaki işaretlerden ve sembollerden rehberlik alabilirsiniz. İçgüdülerinize güvenin ve kendinizi dinlemeye ve hayatınız üzerine düşünmek için biraz zaman ayırmaya özen gösterin. Kendinizi her zamankinden daha duygusal hissedebilirsiniz, bu nedenle kendinize karşı nazik olun ve duygularınızı hissetmek için kendinize yer açın. İlişkilerinizde iletişim zor olabilir, bu yüzden dikkatlice dinlediğinizden ve kendinizi net bir şekilde ifade ettiğinizden emin olun. Bu hafta fevri hareketlere eğilimli olabileceğiniz için, dikkatlice düşünmeden önemli kararlar vermekten kaçının.

16 Mart tarihinde Venüs Boğa burcuna geçiş yapıyor. Arkadaş çevrenizle güzel kutlamalar yapabilir, insan topluluklarını etkileyecek önemli işler başarabilirsiniz. Kariyerinizi ve itibarınızı da destekleyen etkiler altında gözüküyorsunuz. İşinize verdiğiniz önem artabilir. Yeni çevrelere girerseniz kazançlarınızda büyük oranda bereketlenme görülebilir. Maaş zammı alabilir ve geleceğinizi pozitif yönde etkileyecek yeni ufuklara yelken açabilirsiniz.

16 Mart’ta Güneş, Merkür ve Neptün Balık burcunda kavuşuyor. İsteklerinizin ve yaptıklarınızın ne kadarının size ait olduğunu analiz etmelisiniz. Kendinize mi yoksa başka bir noktaya mı hizmet ettiğinizi ayırt ettiğinizde elde ettiğiniz sonuçlara objektif yaklaşmalısınız. Uçak bileti, yolculuk ve yer değişiklikleri gibi konularda işlemlerinizi kontrol ederek ve güvenilir alanlar üzerinden gerçekleştirmenizde fayda var. Dikkatiniz size çok pek tecrübe kazandırabilir.

19 Mart’ta Merkür Koç burcuna geçiyor. Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Kariyerimizde yeni fırsatlar edinebilir, yeni bir göreve getirilebiliriz. Fikirlerimiz üstlerimiz tarafından takdir edilebilir. Aşırı rekabetçi ve tartışmacı olmaktan, üstlerimiz ya da otorite figürü konumundaki kişilerle çatışmaktan kaçınmalıyız. Düşüncelerimize dikkat etmemiz gerekiyor. Özellikle hedeflerinizi belirlemek ve yerine getirmekle ilgili konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Hayatta kalma mücadeleniz, otorite figürleri ve toplum önü statünüz ile ilgili konularda olacak. Bu bağlamda yetenek ve becerikliliğinizi ön plana çıkarabileceğiniz ortamlarda ve mecralarda bulunmalısınız.

aslan burcu

Aslan burcu 13 – 19 Mart haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta tamamen hayatınızın sorumluluğunu almak ve bir şeyleri gerçekleştirmekle ilgili. Önünüze çıkan her zorluğun üstesinden gelecek güce ve güvene sahipsiniz ve bu enerjiyi kararlılıkla ve odaklanarak hedeflerinizin peşinden gitmek için kullanmalısınız. Kendinizi her zamankinden daha maceracı hissedebilirsiniz, bu nedenle yeni şeyler denemekten ve risk almaktan çekinmeyin. Bazı güç mücadeleleri veya çatışmalarında gezinmek zorunda kalabileceğiniz için bu hafta ilişkileriniz daha yoğun olabilir. Ancak sabır ve anlayışla ilgili herkesin yararına olacak bir çözüme ulaşabilirsiniz. Kendinize ve içgüdülerinize güvenin ve ihtiyacınız olursa yardım istemekten çekinmeyin.

16 Mart tarihinde Venüs Boğa burcuna geçiyor. İsminizden sıklıkla bahsedilen, başarılarınızın ve imajınızın konuşulduğu bir süreç olabilir. Kendi işinizi kurmak, terfi etmek ve tanınmak için destekleyen etkiler altındasınız. Korkularınız varsa bir kenara koyarak amaçlarınız için daha cesur eylemler gerçekleştirmelisiniz. Otorite figürlerinden arzu ettiğiniz destekleri alabilir gözüküyorsunuz. Bazı kişiler bu süreçte evlilik sebebiyle statüsünde değişim yaşayabilir.

16 Mart’ta Güneş, Merkür ve Neptün Balık burcunda kavuşuyor. Bu kavuşum, psikolojik olarak bir sıkışıklık hissettirse de aslında bulunduğunuz durumu aşmanız için size yardımcı olabilir. Size uymayan tedavilerden, önerilerden ve işlerden kurtulmayı beklememeli; kendinizin kurtarıcısı olmalısınız. Bağımlılıklarınızı kontrol etmelisiniz, bir şey yapmak istediğinizde neyin ayak bağı olduğunu iyi bilirseniz bundan kurtulmanın yolunu da kolaylıkla bulabilirsiniz. Parasal açıdan oldukça bereketli bir süreç olabilir, hakkınızı teslim alacağınız ek iş ve miras gibi konular gündeme gelebilir. Haklarınızı iyi bilin ve bunun üzerine gidin.

19 Mart’ta Merkür Koç burcuna geçiyor. Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Yeni fikirlere, yeni deneyimlere ilgi duyacağımız bir döneme giriyoruz. Yurt dışında yeni bir eğitim fırsatı elde edebilir ya da yeni bir alanda eğitim görmeye başlayabiliriz. Yabancılar ya da farklı kültürlerden kişilerle aramızda fikir alışverişi olabilir. Merkür’den destek görecek burçlar arasındasınız. İnançlar, felsefi konular, yasalar ve hukuki konularla daha çok ilgileneceksiniz. Hayatta kalma mücadeleniz, yükseköğrenim, üniversite, görgü kuralları ve doğa ile ilgili konularda olacak. Bu bağlamda kendinizden farklı düşünen kişilerle sağlıklı iletişim kurabileceğiniz ve herkesin kendine özgü yollarla doğruyu bulabileceği ve hoş görü geliştirebileceği ortamlarda bulunmalısınız.

başak burcu

Başak burcu 13 – 19 Mart haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta, kendinizi yenilenmiş enerji ve motivasyonla kişisel ve profesyonel hedeflerinize odaklanırken bulabilirsiniz. Neye ulaşmak istediğinize dair net bir fikriniz var ve bunu gerçekleştirmek için çalışmaya hazırsınız. Ancak, kendinizi çok fazla zorlamamaya dikkat edin çünkü yanma riskiniz olabilir. İhtiyacınız olduğunda ara verin ve kişisel bakımınıza öncelik verin. Ayrıca kendinizi normalden daha analitik hissederken bulabilirsiniz, bu da işinize veya çalışmalarınıza önemli bir değer katabilir. İlişkilerinizde iletişim zorlayıcı olabilir, bu nedenle etkileşimlerinizde sabırlı ve net olun. Sınırlar belirlemeniz veya zor konuşmalar yapmanız gerekebilir.

16 Mart tarihinde Venüs Boğa burcuna geçiyor. Uzak diyarlara ve yeni inançlara yelken açabilirsiniz. Hayatınızda vadesi dolmuş kriz yaratan insan ve durumlardan kurtulabilirsiniz. Bakış açınız olumlu olarak değişebilir ve hayata daha umutla yaklaşmak isteyebilirsiniz. Eğitime, yurt dışı, yabancılar ve ulaşımı ilgilendiren konularda işleriniz rast gidebilir gözükmektedir. Ticari faaliyetlerden sürpriz güzel kazançlarınız olabilir.

16 Mart’ta Güneş, Merkür ve Neptün Balık burcunda kavuşuyor. İlişkide düşünceleri paylaşmak yerine halının altına atıyorsanız bundan vazgeçebilirsiniz. Sorun varsa sorunun çözümüne, sorun yoksa da kendi içinizde neden böyle bir his beslediğinize odaklanmalısınız. Güven vermeyen insanlarla bir arada bulunmakta zorunda olmadığınızı bilin, bundan hareketlere de mesafeleri yeniden belirleyin. Zihnen açık ve parlak hissetmediğiniz durumlarda verdiğiniz sözlere dikkat etmeli, altından kalkamayacağınız yükler almamalısınız.

19 Mart’ta Merkür Koç burcuna geçiyor. Finansal konular ön plana çıkıyor. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi açıdan kendimizi riske atmaktan ve ani kararlar almaktan kaçınmamız gereken bir dönemdeyiz. Paramızı düşünmeden harcamamız, daha sonra zor durumda kalmamıza sebep olabilir. Merkür, araştırma ve merak konularında size ivme kazandıracak bu dönem. Özellikle tabular, miras konuları, yeraltı ve mafya gibi konularla daha çok ilgileneceksiniz. Bu bağlamda koşullarınız ne olursa olsun yardım istemek, destek almak gibi konularda ve ayrıca stratejik düşünme, kişilerin davranışlarının ardındaki motivasyonu çözmek gibi konularda deneyim elde edebileceğiniz ortamlarda bulunmalısınız.


terazi burcu

Terazi burcu 13 – 19 Mart haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta, kariyeriniz olumlu bir dönüş alabilir ve sıkı çalışmanız için takdir alabilirsiniz. Ancak, yol boyunca bazı zorluklarla ve engellerle yüzleşmeye hazır olun. Başarıya ulaşmak için bazı önemli kararlar almanız ve hesaplanmış riskler almanız gerekebilir. Özel hayatınızda bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Romantik veya iş ortaklıklarınızın dinamiklerinde bir değişiklik olabilir. Artık size hizmet etmeyen ilişkileri bırakmanız veya korumaya değer olanlar için daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. İletişim çok önemlidir, bu nedenle ihtiyaçlarınızı ifade ettiğinizden ve başkalarının ihtiyaçlarını dinlediğinizden emin olun.

16 Mart’ta Venüs Boğa transitinin etkileri başlıyor. Hayatınızda sizi zehirleyen toksikleşmiş konuları olumlu yönde değişime uğratmak için fırsatlar yakalayabileceksiniz. İdeallerinize ulaşmanız adına gerekli dönüşüme sıcak bakabilirsiniz. Psikolojik bir şifalanma, yeniden doğuş yaşamanız olası. Diğer olumlu gelişmeler finansal konulardan gelecektir. Ortak kaynaklar, miras, nafaka ve prim sayesinde cebinize ek kazançlar girebilir. Eşiniz maaşına zam alabilir veya ticari hacmini genişletebilir.

16 Mart’ta Güneş, Merkür ve Neptün Balık burcunda kavuşuyor. Bu kavuşum, çalışma hayatınız ve düzeninizde birtakım yenilikleri beraberinde getirebilir. Gereksiz yüklerinizden kurtulmak için öncelikle onları fark etmelisiniz. Asıl işinize önem verin ve bunu geliştirmek için becerilerinizden destek alın. Sağlığınızı tehdit eden durumlar karşısında şanslısınız, şifalanma süreci yaşayabilirsiniz. Ancak işin uzmanından, kendi doktorunuzdan alacağınız direktifler doğrultusunda hareket etmelisiniz. Zehirlenme ve beslenme rahatsızlıklarına maruz kalmamak adına yediklerinize dikkat etmenizde, güvenilir tercihler yapmanızda fayda var.

19 Mart’ta Merkür Koç burcuna geçiyor. Evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkıyor. İlişkilerimizde hareketlilik yaşayabiliriz. Hayatımıza yeni birisi girebilir. Mevcut ilişkimizde partnerimizle heyecanlı ancak bol tartışmalı bir süreçten geçebiliriz. Karşımızdaki kişilere karşı kırıcı konuşmamaya ve daha uzlaşmacı olmaya özen göstermeliyiz. Merkür sizin zıt burcunuzda ilerlemeye başlıyor. Bu dönem ortaklıklar, rakipler, evlilik, yarışma ve davalarla ilgili konularla daha çok ilgileneceksiniz. Hayatta kalma mücadeleniz, sosyal arena dediğimiz başkaları ile karşı karşıya geldiğimiz ve başkaları aracılığıyla deneyim sahibi olduğumuz konularda olacak.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 13 – 19 Mart haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta kariyeriniz, konfor alanınızdan çıkmanızı ve yeni zorluklarla karşılaşmanızı gerektirebilir. Kariyerinizde ilerlemek için yeni beceriler öğrenmeniz veya yeni sorumluluklar almanız gerekebilir. Sektörünüzdeki etkili insanlarla ağ kurmak ve sağlam iş ilişkileri kurmak için iyi bir zaman olabilir. Ancak, ayaklarınızın yere bastığından ve hedeflerinize odaklandığınızdan emin olun. Başkalarının fikirlerinin veya dikkat dağıtıcı unsurların ilerlemenizi rayından çıkarmasına izin vermeyin. Aşkta, bu hafta sizin için duygusal büyüme ve iyileşme zamanı olabilir. Bağlı bir ilişkiniz varsa, partnerinizle iletişim ve güven üzerinde çalışmak için iyi bir zaman olabilir.

16 Mart’ta Venüs Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Ortaklık, ilişki ve evlilik konularıyla ilgili şansınızın yaver gidebileceği bir zaman. İyi giden ilişkiniz varsa daha kalıcı hale getirebilir, evlenebilir veya ortak eve çıkabilirsiniz. Sizi destekleyen insanlardan fayda sağlayabilirsiniz. Danışmanlık, özel eğitim ve iş görüşmeleri de bu süreçte sıklaşabilir. Anlaşmakta zorlandığınız insanlar varsa hırgürden kaçınmanın makul olduğu bir dönem. Karşılaşabileceğiniz sorunları nezaketle çözüme ulaştırabileceğiniz bir süreç olacaktır.

16 Mart’ta Güneş, Merkür ve Neptün Balık burcunda kavuşuyor. Bu kavuşumla aşk hayatınızı mercek altına almanız gerekebilir. Yanılma ve aldanma açık olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Dolayısıyla yaşadıklarınızın gerçekliğini ve sizde bıraktığı etkiyi iyi anlamalısınız. Olumsuz bir durumla karşılaştığınızda hislerinizi paylaşmaktan çekinmemelisiniz. Kabuğunuza çekilmek yerine hayata, becerilerinize tutunmalısınız. Bunu yaptığınız günlere bir son verin ve 16-17-18 Mart günlerini kendinize bir milat olarak belirleyin. Maddi ve manevi yönden kendinize, hayallerinize yatırım yapın. Verdiğinizi alabilirsiniz, gerçekten emek verdiğinize emin olun.

19 Mart’ta Merkür Koç burcuna geçiyor. Sağlık, günlük yaşam ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkıyor. İş ortamında ve günlük yaşamda dinamik ve enerjik bir imaj çiziyor olacağız. Yeni fikirlerimiz ve cesur yaklaşımlarımız ile birlikte çalıştığımız kişilerin takdirini kazanabiliriz. Sağlık açısından kendimizi zihinsel ve fiziksel olarak çok yormamaya dikkat etmeliyiz. Merkür, sizi hayatınızın belli konularında hızlı kararlar almaya sürükleyebilir.

Özellikle çalışma ortamı, iş arkadaşlarınız ve evcil hayvanlarınız ilgili konularla daha çok ilgileneceksiniz. Hayatta kalma mücadeleniz, hayatın sıkıcı işleri, görevleriniz ve hizmet gösterdiğiniz alanlarda yani kendinizi köle gibi hissettiğiniz konularla ilgili olacak. Bu bağlamda aksayan işler, sağlığınızla ilgili endişe ve kaygılarınızı giderebileceğiniz alanlarda deneyimler elde etmelisiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 13 – 19 Mart haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta, kariyeriniz olumlu bir dönüş alabilir. Büyüme ve ilerleme için yeni fırsatlar elde edebilirsiniz. Başarıya ulaşmak için yeni zorluklar ve sorumluluklar üstlenmeniz gerekebilir. İşinize yeni fikirler ve yaklaşımlar keşfetmek için iyi bir zaman dilimi olabilir. Ancak tükenmişlik yaşamamak için işinizde disiplinli ve düzenli olmaya özen gösterin. Aşk hayatınız da bu hafta size biraz heyecan ve macera getirebilir. Bağlı bir ilişkiniz varsa, partnerinizle iletişim ve güven üzerinde çalışmanız gerekebilir. İlişkinizdeki kıvılcımı yeniden alevlendirmek için birlikte bir seyahat veya yeni bir deneyim planlamak için iyi bir zaman olabilir.

16 Mart itibariyle Venüs, Boğa burcuna giriyor. Mesleğinizde verdiğiniz emeklerin karşılığını almaya başlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla iyi ilişkiler kurmanız ve yardımlaşmaya açık olmanız mümkün. Hizmet aldığınız yerlerden memnuniyet duyabilirsiniz. Angarya işler dahi gözünüzde pek büyümeyebilir bu süreçte. Sağlığınızda birtakım sorunlar varsa hafifleyebilir. Spor ve sağlıklı beslenmeyle bünyenizi daha çok destekleyebilirsiniz.

16 Mart’ta Güneş, Merkür ve Neptün Balık burcunda kavuşuyor. Bu kavuşum size ev ve aile hayatınızda yaşadıklarınızı, duygusal boşluklarınızı düşündürecek. Bundan kaynaklanan dalgınlık ve yanılgılar gündeme gelebilir. Özellikle alım satım, taşınma gibi durumlar sözkonusu ise işin önünü arkasını iyi düşünmenizde fayda var. Sorgulamak, üzerinde kafa yormak size zaman kaybı olarak gelmemelidir. Bunun aslında kendinizi sağlama almak olarak idrak ettiğinizde evlilik, aile ilişkileri ve taşınma ilgili konularda daha rahat yol alabilirsiniz.

19 Mart’ta Merkür Koç burcuna geçiyor. Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Aşk ve ilişkiler konusunda hareketli bir döneme giriyoruz. Heyecan verici ancak kalıcı olmayacak yeni ilişkiler söz konusu olabilir. Hobilerimize vakit ayırabilir, yaratıcı projelerle parlak fikirlerimizi ortaya koyabiliriz. Sosyal çevremizde ve varsa çocuklarımızla olan ilişkilerimizde daha ılımlı olmaya dikkat etmeliyiz. Öte yandan Merkür’ün desteklediği burçlar arasındasınız. Özellikle varsa çocuklarınız ya da romantik ilişkileriniz ve yaratıcılığınız aracılığıyla kendinizi ifade ettiğiniz konularla bu dönem daha çok ilgileneceksiniz. Hayatta kalma mücadeleniz, dadılık, öğretmenlik, flört niteliğindeki ilişkiniz ile ilgili konularla olacak. Bu bağlamda özgüven ve öz değer konularında bazı deneyimler elde etmelisiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 13 – 19 Mart haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta tamamen kariyerinizde ilerlemekle ilgili. Doğuştan bir lidersiniz ve önümüzdeki günlerde kariyerinizde zirveye çıkabilirsiniz. Sıkı çalışmanız ve kararlılığınız karşılığını verecek ve büyük başarılar elde edebileceksiniz. Becerilerinizi sergilemek ve kendinize bir isim yapmak için birçok fırsatınız olacak. Yeni zorluklar ve sorumluluklar üstlenmekten çekinmeyin. Yeteneğe ve başarma dürtüsüne sahipsiniz. Aşk hayatınız bu hafta iyiye gidiyor. Bekarsanız, dikkatinizi çeken biriyle tanışabilirsiniz. Bir ilişkiniz varsa, siz ve eşiniz birlikte kaliteli zaman geçirebilirsiniz. Duygularınızı ilettiğinizden ve sevgiliniz için takdirinizi gösterdiğinizden emin olun.

16 Mart tarihinde Venüs Boğa burcuna geçiyor. Sizin için eğlenceli zamanlar başlıyor diyebiliriz. Böylece artık moraliniz yükselişe geçiyor. Aşk hayatınız ve içinizdeki çocuk canlanabilir. Mülklerden, riskli yatırımlardan ve hobilerinizden para kazanabilirsiniz. Ailevi koşullar istediğiniz gibi olmaya başlayabilir, çocuklarınızın hayatında güzel gelişmeler sizi de mutlu edebilir. Arkadaşlarınızdan evlilik müjdeleri almanız da olası gözükmektedir. Hamile kalmak istiyorsanız doğurganlığınızın daha çok artacağı bir zaman olabilir.

16 Mart’ta Güneş, Merkür ve Neptün Balık burcunda kavuşuyor. Bu kavuşum size, kendinize karşı sorumluluklarınızı hatırlatabilir. İçten içe kendinizde bir yetersizlik ya da eksiklik hissi hakimse bununla yüzleşebilirsiniz. Hayallerinize tutunurken bunu nasıl gerçeğe dönüştüreceğinizi de düşünmelisiniz. Bu sayede yaşadığınız kırıklıkların benzerlerini bu kez yaşamayabilirsiniz. Her şeyin elinizde, zihninizde ve elinizdeki imkanları değerlendirme potansiyelinizde olduğunu unutmamalısınız.

19 Mart’ta Merkür Koç burcuna geçiyor. Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Evimizde iletişim ve misafir trafiği artabilir. Ailemiz ile hararetli tartışmalar yaşayabilir, fikir alışverişleri yapabiliriz. Taşınmak ya da evle ilgili yeni düzenlemeler yapmak gündeme gelebilir. Yeni bir mülk satın alma gibi konularda aceleci davranmamalı, iyi düşünmeden karar vermemeliyiz. Hayatta kalma mücadeleniz, iç dünyanız ile ilgili konularla olacak. Bu bağlamda evde yaşanılan huzursuzluklar, ait hissedememek gibi konularda deneyim elde etmeniz gerektiğini vurgulamaktadır. Düşünme, algılama ve iletişim tarzınızı, edindiğiniz deneyimlerle üzerine düşünmeli, problemin ana kaynağına inmeli ve çözüme kavuşturmalısınız.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 13 – 19 Mart haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta, kariyerinizle ilgili biraz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. İlerleme kaydedemiyormuşsunuz veya bir rutine saplanmışsınız gibi görünebilir. Ancak, hemen pes etmeyin. Kendinizi zorlamaya ve yeni fırsatları keşfetmeye devam edin. Aradığınız atılım hemen köşede olabilir. Kendi işinizi kurmak istiyorsanız, bunu yapmak için iyi bir zaman olabilir. Aşk açısından, bu, ilişki hedefleriniz için iyi bir hafta. Bekarsanız, ilgi alanlarınızı ve değerlerinizi paylaşan biriyle tanışabilirsiniz. Bir ilişkiniz varsa, siz ve partneriniz bağınızı derinleştiren bazı anlamlı konuşmalar yapabilirsiniz.

16 Mart’ta Venüs Boğa transiti başlıyor. Aile hayatınız, akrabalarınızla ilişkileriniz önem kazanıyor. Sürpriz bebek ve evlilik haberleri gelebilir. Bekarsanız siz de evlenmek isteyebilirsiniz. Diğer yandan mülk almak, taşınmak için şartlar elverişli hale gelebilir bu dönem. Bekarlar da daha çok ev sorumluluğunu alabilir gözüküyor. Aile içinde hastalık, küslük veya varsa tüm negatif olaylar aniden dağılıp bitebilir.

16 Mart’ta Güneş, Merkür ve Neptün Balık burcunda kavuşuyor. Bu kavuşum, kendi içinizde pek çok aydınlanma yaşamanızı sağlayabilir. Gözünüzdeki perdeden kurtuluyorsunuz. Yaşadığınız kafa karışıklıklarının asıl sebebine odaklanmak sizi zorlasa da zoru başarmalısınız. Bazı planları, duyguları, fikirleri kendinize saklamanız gerekebilir. Hazırlıklarınızı bu şekilde yapmak karışıklığı önlemenize yardımcı olabilir. İnsanların etkisi altında olmaktan korkmayın. Sadece, kimin ne derece etkisine maruz kaldığınızı düşünün ve bunun hayatınıza olan etkilerini değerlendirin. Hayatınızla ilgili son sözü kendiniz söyleyebilirseniz 16-17-18 Mart günleri itibariyle sayfa açmak daha kolay hale gelecektir.

19 Mart’ta Merkür Koç burcuna geçiyor. Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkıyor. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile ilişkilerimizde gerginlik artabilir, rekabetçi bir tutum içinde olabiliriz. Sözlerimize çok dikkat etmemiz gereken bir dönemdeyiz. İş ya da eğitimle ilgili çok sayıda kısa yolculuklar yapmamız gerekebilir. Yeni bir eğitim almamız söz konusu olabilir. Yakın çevre, kısa yolculuklar ulaşım, ticaret, haberleşme, kardeşlerle ilgili konularda hayatınızda merak olgusu ivme kazanabilir. Hayatta kalma mücadeleniz, yaşam boyunca “başkalarına kendimi dinletmeliyim” ile ilgili konular üzerine olacak. Bu bağlamda çok soru soran, yakın çevreye merak komşu ve kardeşlerle iletişim, eğitim ve öğretime yakın ilgi, çevreyi anı algılamakla ilgili tarafsız deneyimler edinilmesi gerektiğini vurgulamaktadır.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 13 – 19 Mart haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta, iş yerinizde yaratıcılığınızı ve yenilikçiliğinizi sergileme fırsatı bulacaksınız. Meslektaşlarınızı ve üstlerinizi etkileyen yeni bir fikir veya yaklaşımla gelebilirsiniz. Vizyonunuzu paylaşmaktan ve biraz risk almaktan çekinmeyin. Bu, risk almak ve yeni şeyler denemek için iyi bir zaman dilimi olabilir. Kişisel cephede, bu verimli bir hafta. Bekarsanız, çekici ve karizmatik biriyle tanışabilirsiniz. Bir ilişkiniz varsa, siz ve eşiniz birlikte romantik anlar yaşayabilirsiniz. Birbirinize olan sevginizi ve takdirinizi ifade ettiğinizden emin olun.

16 Mart tarihinde Venüs Boğa burcuna geçiş yapacak. Ticaret, eğitim ve kısa seyahatlerde sizi keyiflendirecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Hayırlı iş anlaşmaları gerçekleştirebilir veya kendinize araç almaya karar verebilirsiniz. Sosyal medya üzerinden yaratıcılığınızı daha çok sergileyebilirsiniz. Nazik, etkileyici iletişiminizle kendinizi her yere kabul ettirebilirsiniz. Kardeş, çocukluk arkadaşlarınız, kuzen ve komşularla ilişkiler iyi ilerleyebilir ve birlikte davetlere katılabilirsiniz.

16 Mart’ta Güneş, Merkür ve Neptün Balık burcunda kavuşuyor. Bu kavuşum, yaşaımınızda önemli bir perdeyi aralayabilir. Görmezden gelmek daha zor olacağı için karşılaştığınız durumları hayatınıza entegre etmek de bir o kadar kolaylaşacaktır. Kendinizi, isteklerinizi göstermekten çekinmemelisiniz. Ruhsal ve fiziksel rahatsızlıklarınızın son bulması motivasyonunuzu yükseltiyor. Bu da adım atmanızın önündeki engelleri kaldırıyor. Dalgın ve odaklanma sorununa maruz kalmış olabilirsiniz. Bu etki size olumsuz gibi gelse de, sakinliğinizi koruyarak ve ne yaptığınızı, ne yaşadığınızı bilerek durumu lehinize çevirebilirsiniz. Manevi yönden güçlü oluşunuz en büyük destekçiniz olabilir. Kendiniz için fedakarlık etme günlerindesiniz, bunları iyi değerlendirmek değerinizi önce kendinize ispatlamak konusunda size yol gösterecektir.

19 Mart’ta Merkür Koç burcuna geçiyor. Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkıyor. Para konularında risk almaktan ve aceleci davranmaktan kaçınmamız gereken bir dönemdeyiz. Spekülatif yatırım araçlarından uzak durmalı ve harcamalarımızda kontrollü davranmalıyız. Yeni yatırım girişimleri yapabilir, yeni bir alandan para kazanmaya başlayabiliriz.


Bu dönem zihninizi geliştirecek konular ve faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Bunları örnekleyecek olursak, sahip olduklarınız, manevi kaynaklarınız, geliriniz, giderleriniz ve kişisel değerler ile beraber, kendi değeriniz ile ilgili konularla daha çok ilgileneceksiniz. Hayatta kalma mücadeleniz, paranızın ve kendinizin değerini bilemiyor olmakla ile ilgili konular üzerine olacak. Kendi değerinizi bilginize endeksli yaşıyor olmakla ilgili konularda deneyimler edinilmesi gerektiği vurgulanmaktadır. Para ile ilgili beceriniz ve para konusunda ne yapacağınızı bilir hallerinizi artık kendinize çevirmeli ve bu anlamda kendi değerini arttırmaya yönelik çalışmalar yürütmelisiniz.

haftanın tavsiyeleri

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu: Sorumlu ve düşünceli olun
  • Boğa burcu: Bağlantılarınızı derinleştirin
  • İkizler burcu: Sosyal doğanızı kucaklayın
  • Yengeç burcu: İçinizdeki huzuru bulun
  • Aslan burcu: Sorumluluk alın
  • Başak burcu: Kendinizi çok fazla zorlamayın
  • Terazi burcu: Hesaplanmış riskler alın
  • Akrep burcu: Konfor alanınızın dışına çıkın
  • Yay burcu: Yeni fikirleri keşfedin
  • Oğlak burcu: Becerilerinizi sergileyin
  • Kova burcu: Kısa süre içinde bir atılım bekleyin
  • Balık burcu: Yaratıcı ve yenilikçi olun

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.