Astroloji: 27 Mart – 2 Nisan haftalık burç yorumları

Astroloji: 27 Mart – 2 Nisan haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 27 Mart – 2 Nisan haftalık burç yorumları. 27 Mart, 28 Mart, 29 Mart, 30 Mart, 31 Mart, 1 Nisan ve 2 Nisan tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri yazının sonunda


koç burcu

Koç burcu 27 Mart – 2 Nisan haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta enerjinizi dengelemeye ve kaosun ortasında merkezde kalmanın yollarını bulmaya odaklanmanız gerekebilir. Profesyonel hayatınızda bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız bir proje bir kısıtlamayla karşı karşıya olabilir veya hak ettiğiniz takdiri alamadığınız hissine kapılabilirsiniz. Ancak sizin için şu an vazgeçme zamanı değil. Finansal durumunuza gelince, bu hafta ani satın alımlar yapma konusunda dikkatli olmanızda fayda var. Büyük kararlar vermeden önce bir adım geri atın ve bütçenizi değerlendirin. Bekarsanız, kendinizi yeni birine çekilirken bulabilirsiniz. Ancak, ciddi bir şeye atlamadan önce işleri ağırdan aldığınızdan ve onları tanıdığınızdan emin olun.

Mars Yengeç burcunda seyahatine başladı. Dinlenmeniz, anlamanız ve anlaşmanız gereken bir zamandasınız. Evinizde vakit geçirmek, ailenize zaman ayırmak ve onların da size zaman ayırmasını sağlamak ruhsal olarak iyi hissettirebilir. Bir arada olmanın getirdiği tahammül ve gerilim gibi olumsuz durumlar karşısında duygusal tepkiler vermekten kaçınmalısınız. İniş çıkışlarınız önemli ve belirleyici olabilir. Dolayısıyla sonrasında pişman olacağınız bir hareket yapmamak için dengeleri korumanızda fayda var. Ev alım satımı, tadilat, taşınma veya yaşam koşullarınızla ilgili konularla ilgilenmek hem size hem ailenize iyi gelebilir.

28 Mart Salı günü Merkür ve Jüpiter, sizin burcunuzda kavuşuyor. Önünüzde birçok seçenek olduğunu görebilirsiniz. Bu durum kafa karışıklığınızı önler gibi görünse de ne istediğinizden emin değilseniz tam tersi sonuçlar da doğurabilir. Anlamayı, farklı fikirlerin farklı sonuçlar getirebileceğini düşünmeyi tercih etmelisiniz. Yaptığınız işin, söylediğiniz sözün, hissettiğiniz bir duygunun arka planına ve büyük resmine odaklanın

31 Mart Cuma günü ise Venüs ve Uranüs, Boğa burcunda kavuşuyor. Ekonomik anlamda yaşayacağınız iniş çıkışlara işaret edebilir. Eğer dengeli bir dağılım yaptıysanız sürpriz ödemelerle karşılaşmak sizi zorlamayacağı gibi beklenmedik yerlerden gelen ödemeleri de doğru ve uzun vadeli bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burcu 27 Mart – 2 Nisan haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta konu kariyeriniz ve mali durumunuz olduğunda, muhtemelen yenilenmiş bir motivasyon duygusu hissedecek ve o şekilde harekete geçebileceksiniz. Sizi heyecanlandıran ve gelecekte size daha büyük başarı ve finansal istikrar getirme potansiyeline sahip yeni bir fırsat veya fikirle karşılaşabilirsiniz. Aynı zamanda harcama alışkanlıklarınızı yeniden değerlendirmek ve bütçenizde gerekli ayarlamaları yapmak için de iyi bir hafta diyebiliriz. Gönül meselelerinde, bu hafta bazı beklenmedik sürprizler veya değişiklikler getirebilir. Bağlı ilişkiler içinde olanlar, partnerleriyle yenilenmiş bir tutku ve yakınlık duygusu yaşayabilirler. Yoga, meditasyon, zevk aldığınız hobi gibi rahatlamanıza, kafanızı boşaltmanıza ve stres atmanıza yardımcı olacak faaliyetlerde bulunmanızı tavsiye ederiz.

Mars Yengeç burcunda seyahatine başladı. Bu transit, Boğa burçları için yakın çevre ve hayatlarındaki kadın figürleriyle olan ilişkilere dikkat çekebilir. Bu kişilerle yapacağınız görüşmeler size yeni bağlantılar ve işbirlikleri getirebilir. Karar almak ve uygulamak konusunda tereddüte düştüğünüzde beklemenin size bir getirisi olmayacağını hatırlayabilirsiniz. Kabuğunuza çekilmek yerine hayatın içinde olmayı tercih etmelisiniz. Eski düşüncelerinizden ve yaralarınızdan sıyrılın. Hayatınızda yeni olana yer açın.

28 Mart Salı günü Merkür ve Jüpiter, Koç burcunda kavuşuyor. Kendinizce haklı olduğunuz konularda çıkışlar yapabilirsiniz. Düşüncelerinizi savunmak kadar ikna edici de olmak isteyebilirsiniz. Hoşlandığınız, bunu devam ettirmek ve başkalarına da yansıtmak istediğiniz konuları gündeme getirebilirsiniz. Ancak tavırlarınızı ve üslubunuzu da doğru bir şekilde belirlediğinizde haklı olduğunuz davayı yine haklılıkla sürdürebilirsiniz. Yaşadıklarınızdan çıkardığınız sonuçların doğru olduğuna emin olmalısınız. Tek taraflı değilseniz, objektif bir açıdan baktıysanız destekler bulabilirsiniz.

31 Mart Cuma günü ise Venüs ve Uranüs, sizin burcunuzda kavuşuyor. Bu kavuşum size kendinizle ilgili kritik ve radikal çıkışlar yaptırabilir. Bazı gerçekleri görmek yetmez, kabul etmeniz gerekir. 30 Mart Perşembe ve 31 Mart Cuma günlerinde bu gerçekliği kabullenmek sizin için daha kolay olabilir. Denemediğiniz veya ihtimal vermediğiniz seçenekler sözkonusu ise onlara yeniden göz atabilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu 27 Mart – 2 Nisan haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta iş yerinde kendinizi biraz huzursuz hissedebilirsiniz. Yeni zorlukların üstesinden gelmek için istekli olabilirsiniz, ancak arzularınızı ve niyetlerinizi iş arkadaşlarınıza ve amirlerinize iletmeniz oldukça önemlidir. Daha fazla sorumluluk istemekten veya yeni bir projeye başlamak için inisiyatif almaktan çekinmeyin. Finansal olarak, bazı beklenmedik harcamalar yaşayabilirsiniz. Bir bütçeye bağlı kalmak ve fazla harcamadan kaçınmak bu dönemde sizin için önemli. Mümkünse, fırtınalı bir gün için biraz para biriktirmeye çalışın. Bekarsanız, her zamanki tipinizden farklı birine ilgi duyabilirsiniz. Açık fikirli olun ve yeni şeyler denemeye istekli olun.

Mars Yengeç burcunda seyahatine başladı. Özellikle finansal konularda önemli zamanlar yaşayabilirsiniz. Alma verme dengesi, gelir getirici faaliyetler ve bunların ilerleyişi gibi konularda karar vermeniz gerekebilir. Bunu yaparken neye göre hareket etmeniz gerektiğini iyi anlamalısınız. Geçmiş dönem çalışmalarınızın ve ödeme trafiğinizin sonuçlarını şu anda alabilir, kendinize buna göre bir yol haritası belirleyebilirsiniz.

28 Mart Salı günü Merkür ve Jüpiter, Koç burcunda kavuşuyor. Bu kavuşum, kendinize çizdiğiniz yolda yeni deneyimler elde etmenizi sağlayabilir. Rahatsızlık duyduğunuz, sizi tedirgin eden konuların dışına çıkmalısınız. Hayatın bu kaygıyla devam edemeyeceğini bilmeli, bunu yapmaya da bugünden başlamalısınız. Unutmayın yarınlar bugünlerin eseridir ve siz Ay’ın da burcunuzda olacağı 27 Mart Pazartesi ve 28 Mart Salı günü kendinizi, işinizi, eyleminizi büyütmeye ne kadar emek verirseniz onun karşılığını görebilirsiniz.

31 Mart Cuma günü ise Venüs ve Uranüs, Boğa burcunda kavuşuyor. Bu dönemde kendi içinizde halletmeye çalıştığınız, belki de halledebildiğiniz konularla yeniden uğraşmanız gerekebilir. Hesaba katmadığınız, bilerek atladığınız detaylar olmadığına emin olun. Kararlarınızı net ve ciddi bir şekilde almanız gerekebilir. Her ne yapacaksanız, ne ile mücadele verecekseniz kalıpların dışına çıkmaya ve garantici olmaya çalışmanızda fayda var

yengeç burcu

Yengeç burcu 27 Mart – 2 Nisan haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta, kendinizi özellikle sezgisel ve duygularınızla uyumlu hissederken bulabilirsiniz. Ayrıca, dış dünyanın kaosundan uzakta, geri çekilme ve biraz yalnız zaman geçirme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Olayları çok kişisel algılamamaya çalışın ve bunun yerine kendi iç rehberliğinize odaklanın. İşinize ve kariyerinize daha fazla odaklanabilirsiniz. Bu, gelecek için hedefler belirlemek ve onlara ulaşmak için çalışmak için iyi bir dönem. Ayrıca, hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilecek başkalarıyla ağ kurma ve ilişkiler geliştirme konusunda özellikle yetenekli olduğunuzu da görebilirsiniz. Sizin için doğru olana odaklanın.

Mars sizin burcunuzda seyahatine başladı. Mars size birtakım sorumluluklar yükleyebilir. Kendinizi ve tavırlarınızı yönetmeniz, doğru anda doğru konuyla ilgilenmeniz sizin için önemli olabilir. Üzerinde düşünmeden, gözünü karartarak adım atmaktan ziyade mantıklı bir cesaretle hareket etmelisiniz. İlişkiler başlatmak, aile ve çevredeki insanlarla özellikle de kadınlarla olan iletişimleri güçlendirmek, bedensel ve zihinsel yeniliklerin kapısını aralamak için ideal bir zamandasınız.

28 Mart Salı günü Merkür ve Jüpiter, Koç burcunda kavuşuyor. İş hayatınızda açtığınız yeni bir sayfada etkisini gösterebilir. Ne kadar inanıyor, ne kadar adanmış hissediyorsunuz bunu düşünmeniz gerekebilir. Üzerinde çalıştığınız konular, çalışma arkadaşlarınız ve üstlerinizle yapacağınız konuşmalardan dersler çıkarmanız gerekebilir. 29-30 Mart tarihlerinde Ay’ın burcunuzda seyretmesi size geçmişten bugüne bazı detaylar hatırlatabilir. Egonuzu, duygularınızı ve işinizi sahiplenin.

31 Mart Cuma günü ise Venüs ve Uranüs, Boğa burcunda kavuşuyor. Yeni çevreler edinmekle ilgili tereddütlerinizi aşabilirsiniz. Buradan elde edeceğiniz bilgiler, deneyimler aslında kişisel gelişiminize ve hedeflerinize katkılar sunabilir. Duygusal anlamda da gelişmeler bulabilirsiniz. Süprizlere, bilmediğiniz duygulara ve işlere açık olmalısınız. Parasal açıdan beklentilerinizin dışında iş imkanlarıyla desteklenebilirsiniz. Zorlukların ardında kolaylık ve mutluluk olduğunu unutmanızda fayda var.

aslan burcu

Aslan burcu 27 Mart – 2 Nisan haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu sizin için bir dönüşüm ve büyüme haftası. Yeni deneyimlere ve fikirlere her zamankinden daha açık olduğunuzu ve yeni zorlukların üstesinden gelmeye ve yenilenmiş bir şevkle tutkularınızın peşinden gitmeye hevesli olduğunuzu fark edebilirsiniz. Ancak, yol boyunca bazı beklenmedik dönemeçler olabilir, bu nedenle esnek ve uyarlanabilir kalmak önemlidir. Bu, başkalarıyla olan ilişkilerinize odaklanma ve bağlantılarınızı besleme zamanıdır. Çevrenizdekilerin ihtiyaç ve duygularına özellikle uyum sağladığınızı ve paylaşılan deneyimler yoluyla daha güçlü bağlar kurabildiğinizi fark edebilirsiniz. Bu, içinizdeki sanatçının parlamasına izin verme ve tutkularınızı çekinmeden şımartma dönemi.

Mars Yengeç burcunda seyahatine başladı. Bu transit Aslan burçları için geçmişle ilgili birtakım maddi ve manevi konuları gündeme getirebilir. Daha önceki tecrübelerinizin bir önizlemesini ve tekrarını görmek size ilerisi için ışık tutabilir. Kurtulmanız gereken alışkanlıklar, ödemeniz gereken borçlar, almanız gereken sorumlulukları düşünmeniz ve kendinizi buna hazırlamanız gerekebilir. Hayatınızın birçok noktasında belirsizlik yaşamak sizi yormuş olabilir. Şimdi biraz kenara çekilip dinlenebilirsiniz. Bunu yaparken yapıcı ve kaliteli zaman geçirmelisiniz. Dolayısıyla eski ve olumsuz ilişkiler, iyi niyetli olmayan kişiler ve aslı olmayan haberlerle hayatınızı devam ettiremeyeceğinizi kabul etmelisiniz.

28 Mart Salı günü Merkür ve Jüpiter, Koç burcunda kavuşuyor. Hukuksal konularda, kendi davalarınızda ve hak mücadelesi verdiğiniz alanlarda bir kapı aralıyor. Haklılığınız anlaşılabilir, fikirleriniz değer görebilir ve işlerinizle ilgili geri dönüşler alabilirsiniz. İptal olan yolculuklar ve işlemlerde yeniden deneme cesareti gösterebilirsiniz. Bu haklı olma ve kazanç elde etme halini korurken haksız pozisyona düşmemeye dikkat etmelisiniz.

31 Mart Cuma günü ise Venüs ve Uranüs, Boğa burcunda kavuşuyor. İş hayatınız, kadın ortaklarınız veya ailenizin kadın figürleriyle ilgili konular gündeme gelebilir. Kendinize ve işinize daha çok özen göstermeniz gereken teklifler, sorumluluklar sözkonusu olabilir. İşbirliğine, farklı bir alanda çalışmaya açık olun. Kazancınızın desteklenmesi, hayat standartlarınızın yükselmesini istiyorsanız bunun için içinde bulunduğunuz ve değişim gerektiren durumların farkına varın.

başak burcu

Başak burcu 27 Mart – 2 Nisan haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Kariyeriniz açısından bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Kendinizi hayal kırıklığına uğramış hissedebilir ve mevcut pozisyonunuzda sıkışıp kalmış hissedebilirsiniz. Ancak bu hiç de pes etme veya umudunu kaybetme zamanı değil. Bunun yerine, uzun vadeli hedeflerinize ve onlara ulaşmak için neler yapabileceğinize odaklanın. Mali durumunuz açısından, harcamalarınız konusunda dikkatli olmak için iyi bir dönem diyebiliriz. Dürtüsel satın almalar yapmaktan veya paranızla gereksiz riskler almaktan kaçının. Partnerinizin duyguları ve ihtiyaçları ile daha uyumlu olabilirsiniz ki bu olumlu bir şey olabilir. Ancak, duygularınızın sizi ezmesine veya muhakemenizi gölgelemesine izin vermemeye dikkat edin.

Mars Yengeç burcunda seyahatine başladı. Geniş bir çevre yerine güvenilir insanlarla yola devam etmek isteyebilirsiniz. Mevcut arkadaşlıklarınızın değeri gözünüzde artabilir, eski dostlarınızla bir araya gelebilir ve sorunlarınızı çözebilirsiniz. Artık geçmişi olduğu yerde bırakıp bugüne ve yarına ağırlık vermelisiniz. Bunu sadece ilişkilerde değil hayattaki amaçlarınız konusunda da uygulamanız için önemli bir dönemdesiniz.

28 Mart Salı günü Merkür ve Jüpiter, Koç burcunda kavuşuyor. Bu kavuşum size çok düşünmek yerine çok çalışmanın ve bunu verim alacak şekilde yapmanın önemini hatırlatabilir. Bu sayede önünüze gelen fırsatları, size tanınan ve hakkınız olan koşulları daha iyi görebilirsiniz. Meşguliyetlerinizi ve endişelerinizi kontrol altına alın. Farkında olmadan bunların etkisinde kalabilir, ailenize veya çevrenize olumsuz bir portre çizebilirsiniz.


31 Mart Cuma günü ise Venüs ve Uranüs, Boğa burcunda kavuşuyor. Güvenli ve sakin bulduğunuz yerlerin, alışkanlıkların hatta bilgi edinme şekillerinizin bile değişmesi gerektiği zamanlardasın. Buna ayak uydurmaya başladıysanız önemli destekler alabilirsiniz. Taşınma, yer değiştirme, bir eğitim görmekle ilgili düşüncelerinizde gidişatı etkileyecek sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Bakış açınıza göre olumlu veya olumsuz yönde etki alabilirsiniz.

terazi burcu

Terazi burcu 27 Mart – 2 Nisan haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Kariyeriniz ve finansal beklentileriniz bu hafta umut verici görünüyor. İşinizle ilgili güzel haberler veya heyecanla beklediğiniz bir terfi alabilirsiniz. Ayrıca kazancınızı artırabilecek kazançlı bir fırsatla da karşılaşabilirsiniz. Ailevi ilişkilerinizde bir neşe ve uyum duygusu yaşayabilirsiniz. Bu hafta aşk hayatınızda bazı önemli değişiklikler getirebilir. Partnerinizle, birbirinizi daha derinden anlamanıza yol açabilecek yeni bir duygusal bağ ve yakınlık duygusu yaşayabilirsiniz. Yeni bir egzersiz rutini almak veya sağlıklı bir diyet denemek için daha enerjik ve motive hissedebilirsiniz.

Mars Yengeç burcunda seyahatine başladı. İş hayatınızda kayda değer gelişmeler yaşanabilir. Geçmiş tecrübe ve çalışmalarınızın ödüllerini, hazırlığını tamamladığınız işlerin uygulama alanlarını rahatlıkla bulabilirsiniz. İstemediğiniz, hoşlanmadığınız veya şikayetçi olduğunuz konular varsa tavırlarınızı hızlıca değiştirmelisiniz. Yeni gelir kaynakları, terfi ve sorumluluk değişikliği gibi talepleriniz için çabanız belirleyici olabilir.

28 Mart Salı günü Merkür ve Jüpiter, Koç burcunda kavuşuyor. Bu kavuşum, ikili ilişkiler alanında bazı kararları ve imzaları önünüze getirebilir. Boyunuzu aştığını düşündüğünüz konulara abartılı ve ani tepkiler vermediğinizde yaşananları idrak etmeniz kolaylaşabilir. İşinizi büyütmek için yeni insanlarla tanışabilir, halka arz edebilir ve alanında iyi olan kişilerle iletişime geçebilirsiniz.

31 Mart Cuma günü ise Venüs ve Uranüs, Boğa burcunda kavuşuyor. Birtakım finansal getiriler olabilir. Ek işleriniz, miras ve ödemelerle ilgili konulardan doğan haklarınız gündeme gelebilir. Beklenmedik bir para trafiği yaşayabilirsiniz. Bunu ihtiyaç durumunuza göre değerlendirdiğinizde, borçlu olduğunuz alanları kotarmanız da kolaylaşacaktır. Ailenizden birinin veya sizinle ilgili sağlık durumları, operasyonlar sözkonusu olabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 27 Mart – 2 Nisan haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu, ortaklıklarınızda bir doruk noktası veya çözüm zamanı olabilir. Belirli dinamiklerin doruğa ulaştığını ve sizi altta yatan herhangi bir gerilim veya sorunla yüzleşmeye zorladığını görebilirsiniz. Sevdiklerinizle dürüst ve açık bir şekilde iletişim kurmak için bu fırsatı kullanın, ancak aynı zamanda onu dinlediğinizden de emin olun. Hafta ilerledikçe, yenilenmiş bir netlik ve amaç duygusu hissedebilirsiniz. Görevleri eskisinden daha kolay ve verimli bir şekilde halledebildiğinizi fark edebilirsiniz. Bu, kişisel gelişime odaklanmak ve sağlıklı alışkanlıklar edinmek için mükemmel bir zamandır. Kişisel bakıma ve keyif almaya öncelik vermek için mükemmel bir dönem.

Mars Yengeç burcunda seyahatine başladı. Eğitim ve kişisel gelişim gibi alanlarda ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. İçsel olarak bunu hissetmek kadar yapabilme cesareti göstermenin de önemli olduğunu bilmelisiniz. İstemediğiniz şeyler yaşamamak adına istekleriniz için çaba göstermeyi tercih edin. Hakkınızı savunun, size gerekli olan ne ise onun peşine düşün. Yurtdışına taşınmak veya burayla ilgili bir iş yapmak, ilgilendiğiniz bir konuda profesyonel olmak için çalışmalar yapabilirsiniz.

28 Mart Salı günü Merkür ve Jüpiter, Koç burcunda kavuşuyor. İş ortamınızda hissettiğiniz huzursuzluğu atmak için size önemli fırsatları getirebilir. son dönemlerde çalışma hayatınız, sorumluluklarınız, bulunduğunuz koşullarla ilgilenmek sizi yormuş olabilir. Bu gidişatı değiştirmek, istediğiniz rahatlıkta ve sorumlulukta işler yapmak isteyebilirsiniz. Bunu nasıl işleyeceğinizi bilmiyorsanız şikayetçi olduğunuz durumlara odaklanın.

31 Mart Cuma günü ise Venüs ve Uranüs, Boğa burcunda kavuşuyor. Bu kavuşum, önemli ve sürprizli ilişkilerin kapınızı çalmasına imkan tanıyor. Özgürlüğünüzün, rahatlığınızın, keyif ve kazanım elde etmek istediğiniz her şeyin bir yansıması sözkonusu olabilir. Bu farkındalığı yakalayacağınız başlangıç ve kopuşlar yaşayabilirsiniz. Zorladığınız veya sizin zorlandığınız ilişkiler, işler, ortaklıklar sözkonusu ise bunların son haline iyi odaklanın.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 27 Mart – 2 Nisan haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta, özellikle kariyeriniz söz konusu olduğunda, hedeflerinize ulaşmak için yoğun bir dürtü hissedebilirsiniz. Ortaya koyacağınız pek çok fikriniz ve yaratıcılığınız var, bu yüzden bunları iş arkadaşlarınızla veya patronunuzla paylaşmaktan çekinmeyin. Çok çalışmaya devam ederseniz ve hedeflerinize odaklanmayı sürdürürseniz takdir veya terfi alabilirsiniz. Mali durumunuz da bu hafta bir destek alabilir. Bir süredir yatırım yapmayı düşünüyorsanız, şimdi bunu yapmak için iyi bir zaman olabilir. Aşk hayatınızda tutku ve arzu dalgaları yaşayabilirsiniz. Bağlı bir ilişkiniz varsa, eşinizle aranızdaki bağı güçlendirmek için harika bir zaman.

Mars Yengeç burcunda seyahatine başladı. Maddi durumunuzu güçlendirecek bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gerek sizin çalışmalarınız gerekse eşinizden/ailenizden gelen destekler yükünüzü hafifletebilir. Hayatınızda parasal açıdan iyiye giden durumlar sözkonusu ise, kenarda durmak yerine hakkınız olanı almalısınız. Fırsatları görün ve değerlendirmek için kabuğunuzdan çıkın.

28 Mart Salı günü Merkür ve Jüpiter, Koç burcunda kavuşuyor. Bu kavuşum özellikle duygusal konularda sizi tekrar düşünmeye itebilir. Yaşadıklarınızın, partnerinizle paylaştıklarınızın ne şekilde sonuçlandığını görebilirsiniz. Burada önemli olan, olaylara her iki tarafın da açısından bakabilmektir. Bunu sağladığınız sürece büyüyen tek şey sevginiz olacaktır. Sevinci de öfke gibi dozunda yaşamayı biliyorsanız yorgunluk hissi uyandıran ilişkilerin, aktivitelerin yerini mutlu hatıralar alabilir.

31 Mart Cuma günü ise Venüs ve Uranüs, Boğa burcunda kavuşuyor. Bu kavuşum iş koşullarınızda önemli noktalara dikkat çekebilir. Beklediğiniz ödemelerin daha yüksek meblağlarda gelmesi, ödüllendirilmek veya daha iyi olabilmek adına bazı değişiklikleri kabul etmek gibi durumlar sözkonusu olabilir. Kalıcı, uzun vadeli ve farklı bir girişiminiz olabilir. Eşinizden, çevrenizdeki diğer güçlü kadın figürlerinden alacağınız destekler bu konuda sizi destekleyebilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 27 Mart – 2 Nisan haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu haftanın başlangıcı, kariyerinizde ve finans sektörünüzde bazı zorluklar getirebilir. İş yükünüzden bunalmış hissedebilir ve zamanınızı etkili bir şekilde yönetmekte zorlanabilirsiniz. Ancak, hafta ilerledikçe bunun sizi üzmesine izin vermeyin, sıkı çalışmanızın ve çabalarınızın karşılığını alacağınızı göreceksiniz. Hafta sonuna doğru beklenmedik finansal kazançlar elde edebilirsiniz. Bu hafta, ilişkilerinizde biraz gerginlik hissedebilirsiniz. Eşiniz, aileniz veya arkadaşlarınızla bazı yanlış anlamalar veya anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Etkili iletişim kurmak ve yanlış anlaşılmaları gidermek çok önemlidir.

Mars Yengeç burcunda seyahatine başladı. Fedakarlıklarınız veya sizin için yapılan fedakarlıklara odaklanabilirsiniz. Bir yön değişikliği yapmak, mutlu olduğunuz anların sayısını arttıracağı gibi sorun yaşadığınız, sorguladığınız konuların da çözülmesine yardımcı olacaktır. Kolay kolay düşmeyeceğiniz duygusal gel gitlere daha açık olabilirsiniz. Bu yüzden emin olmadığınız, gerçekliğini görmediğiniz hiçbir şeyin etkisinde kalmamaya özen göstermelisiniz.

28 Mart Salı günü Merkür ve Jüpiter, Koç burcunda kavuşuyor. Aile içinde kontrolü ele alacağınız bir süreç yaşanabilir. Bu süreçte inisiyatif alan, sorumluluğu üstlenen biri olmak sizi güçlendirecektir. Ancak bu gücü doğru şekilde kullandığınızda yapacağınız ve söyleyeceğiniz her şey daha çok destek görecektir. İddialaşmak, taşınma ve evle ilgili diğer gündemleri kendi bildiğiniz şekilde yürütmek fayda sağlayamayabilir. Paylaşımcı ve açık fikir olduğunuzda hem işler hem de ilişkiler daha iyiye gidebilir. Hızlı ve yoğun bir gündeminiz olabilir, yapmak istediğiniz her değişiklik için hızlıca karar alıp harekete geçmeniz gerekebilir.

31 Mart Cuma günü ise Venüs ve Uranüs, Boğa burcunda kavuşuyor. Varsa çocuklarınızın geleceklerini garanti altına almak adına bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir, ilgi ve becerilerine göre bir yönlendirme desteği almanız gündeme gelebilir. Kalıcı bir düzen kurmanın onlara aşılayacağınız bir süreç yaşayabilirsiniz. Bu süre zarfında psikolojik ve duygusal olarak dinlenmek ihtiyacı duyabilirsiniz. Kendinizi güvende hissettiğiniz yerlerde ve ilişkilerde bulunma isteğinin dışına çıkabilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 27 Mart – 2 Nisan haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta kariyeriniz ve finansal hedefleriniz zihninizin ön saflarında olabilir. Kendinizi, ilginizi çeken yeni fırsatlar veya heyecan verici projelerle karşı karşıya bulabilirsiniz. Yaratıcılığınız ve yenilikçi fikirleriniz meslektaşlarınız ve üstleriniz tarafından çok değerli bulunabilir. Konuşmaktan ve fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Mali cephede, bazı beklenmedik masraflar veya mali yükümlülükler yaşayabilirsiniz. Romantik partnerinizin ihtiyaçlarını ve endişelerini dinlemek için çaba gösterin. Bu hafta sağlığınıza ve esenliğinize öncelik vermeniz çok önemlidir. Yoğun programınız nedeniyle fiziksel ve zihinsel olarak biraz bitkinlik hissedebilirsiniz, bu nedenle gerektiğinde molalar verdiğinizden ve dinlendiğinizden emin olun.

Mars Yengeç burcunda seyahatine başladı. Gündelik hayatınızda, rutinlerinizde bir hareketlilik sözkonusu olabilir. Bulunduğunuz yer size güvenli ve rahat gelse de bazı sorunlarla karşılaştığınızda yenilik yapma fikrine açık olmalısınız. Uzun vadeli vakit geçireceğiniz, hayatınızı idame ettireceğiniz işlerin sizin için fayda sağlıyor olmasına dikkat etmelisiniz. Sorumluluk almaktan, yeni işlere ve farklı alanlara girmekten çekinmeyin.

28 Mart Salı günü Merkür ve Jüpiter, Koç burcunda kavuşuyor. Bazı yolculuk ve işlemleriniz için size farklı yollar sunulabilir. Karar vermeniz gerekiyor diye aceleci olmamalısınız. Gördüklerinizin, yazdıklarınızın arkasındaki planı ve gerçeği görerek ilerlemek daha akıllıca sonuçlar verebilir. Öğrenmek yeterli gelmeyebilir, bunu bir deneyime dönüştürmelisiniz. Bunun için birçok ticari ve sosyal imkanınız olabilir.

31 Mart Cuma günü ise Venüs ve Uranüs, Boğa burcunda kavuşuyor. Ev ve aile düzeninizi etkileyecek şaşırtıcı gelişmeler yaşatabilir. Hazırlıklı olmadığınız şartlar, aniden önünüze gelen konular sizi kararlarınızı gözden geçirmeye itebilir. Garantide gördüğünüz her şey için bir b planı yapmalısınız. Kendinizi olumlu olumsuz her konuda farklı ihtimallere hazırlamak, hayatın da size sunduklarını daha iyi anlamanızı sağlayabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 27 Mart – 2 Nisan haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Kariyeriniz açısından, bu hafta bazı beklenmedik zorluklar veya aksilikler getirebilir. Odaklanın ve kararlarınızı yönlendirmek için sezginizi kullanın. Dürtüsel seçimler yapmaktan kaçının ve seçeneklerinizi dikkatlice tartmak için zaman ayırın. Finansal olarak, bütçenizi yeniden değerlendirmek ve uzun vadeli hedeflerinize ulaşmak için doğru yolda olduğunuzdan emin olmak için iyi bir dönem. İlişkiler için, bu hafta eşinizle biraz gerginlik veya anlaşmazlıklar getirebilir. İletişim çok önemlidir, bu nedenle onların bakış açısını dinlediğinizden ve kendi bakış açınızı net ve saygılı bir şekilde ifade ettiğinizden emin olun. Bekarlar, yeni bir aşk ilgisine doğru güçlü bir çekim hissedebilir veya ilgilendikleri biriyle anlamlı bir konuşma yapabilir.

Mars Yengeç burcunda seyahatine başladı. Bu transit özellikle aşk hayatınızı güzelleştirecek bazı haberler getirebilir. Bu haberlerin size gelmesi kadar sizin de onlara doğru yol almanız önemli olacaktır. Evlilik, evliyseniz çocuk sahibi olma gibi düşünceler yoğunlaşabilir. Beklentileriniz olabilir ancak bunları gerçek ve doğru temeller üzerine kurmanız gerektiğini unutmamalısınız. İsyan veya depresyon halinden kurtulun ve sevdiğiniz insanlara, konulara odaklanın.

28 Mart Salı günü Merkür ve Jüpiter, Koç burcunda kavuşuyor. Finansal konularda önünüzü daha rahat göreceğiniz ihtimaller karşınıza çıkabilir. Para kaynaklarınızı büyütmek, işinizi geliştirmek, bu yöndeki hamlelerinizi değiştirmek, ortaklı yapılardan ziyade kendi inisiyatifinizle ilerleyeceğiniz alanlar oluşturmak isteyebilirsiniz. Düşünmeden ve gereksiz riskler almaktan kaçınmalısınız. Bunu yaptığınızda hem çevrenizi hem de paranızı kaybetme olasılığınız düşecektir.


31 Mart Cuma günü ise Venüs ve Uranüs, Boğa burcunda kavuşuyor. Sıkılgan, yorgun ve isteksiz olduğunuz konularda önünüze yeni seçenekler gelebilir. Şikayetçi, inatçı ve umutsuz bir duruş sergilemek yerine çözümlere odaklanmalısınız. Hayatın her zaman beklediğiniz gibi ilerlemeyeceğini bilin. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi sağlamlaştırabilir, maddi açıdan da destekleneceğiniz görüşmeler yapabilirsiniz.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu haftanın ipucu: Enerjinizi dengeleyin.
  • Boğa burcu haftanın ipucu: Harcamalarınızı gözden geçirin.
  • İkizler burcu haftanın ipucu: Daha fazla sorumluluk arayın.
  • Yengeç burcu haftanın ipucu: Olayları kişisel algılamayın.
  • Aslan burcu haftanın ipucu: Yeniliklere açık olun.
  • Başak burcu haftanın ipucu: Umudunuzu kaybetmeyin.
  • Terazi burcu haftanın ipucu: Kariyerinizde kendinizi geliştirin.
  • Akrep burcu haftanın ipucu: Kişisel bakımınıza odaklanın.
  • Yay burcu haftanın ipucu: Fikirlerinizi paylaşın.
  • Oğlak burcu haftanın ipucu: Açıkça iletişim kurun.
  • Kova burcu haftanın ipucu: Sağlığınıza öncelik verin.
  • Balık burcu haftanın ipucu: Sezginize güvenin.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.