Astroloji: 6 – 12 Mart haftalık burç yorumları

Astroloji: 6 – 12 Mart haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 6 – 12 Mart haftalık burç yorumları. 6 Mart, 7 Mart, 8 Mart, 9 Mart, 10 Mart, 11 Mart ve 12 Mart tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Genel etkiler

7 Mart Başak burcunda Dolunay haftası: Kapris, sabırsız davranışlar, sürekli muhalif olmaya çalışmak bizleri zor duruma sokabilir. Her şeyden nem kapma, kuruntu yapmak için ideal bir dönem. Sürekli bir şeylere kulp takmak, eleştirmek keyif verebilir. Bu dönemde içimizdeki iradeyi güçlendirmek için çaba harcayacağız. Hedeflerimize ulaşmak için organizasyon, planlamak ve düzenlemekle ilgili yeteneklerimizi hayata geçirmekte zorlanabiliriz. Endişelenmeye daha müsait olacağız, detaylara takılabilir, bir işi hallederken mükemmel olmak için gayret sarf edebilirsiniz. İş ortaklıklarında evlilikte ve hayatımızdaki özel kişilerle kurduğumuz ilişkilerde yaptıklarımızın karşılığını almak ve beklentilerimizin karşılanması bakımından karşımızdakilere isteklerimizi yansıtmak konusunda net ve objektif olmak zorundayız.


Bu hafta 7 Mart itibariyle Satürn Balık burcuna geçiyor: Yeni döngüye girerken belirsizlikten huzursuzlanabiliriz. Bireyselliğimizin kaybolmasından, otoritemizin zayıflamasından endişe duyabiliriz. Kimliksizlik duygusu olabilir. Yalnızlık ve güçsüzlük duygusunu tadabiliriz. Suçluluk hissedebiliriz. Anlam arayışlarına çıkabiliriz. Bedel öder gibi inzivaya çekilebiliriz. Anlayışı, özveriyi yeniden keşfe çıkacağız belki? Duyguları kurutan atmosferden çıkmak için ruhsal gelişim üzerine çalışacağız. ‘Bir’ ve bütünün parçası olduğumuzun farkına varacağız. Teslimiyeti öğreneceğiz. Bu arada evrensel olarak yardımlaşmanın kaçınılmaz olduğunu görmek durumundayız. Evrenin sunduğu sınırsız olasılıklara açık olmalıyız.

Satürn Balık burcuna geçtiğinde sizlerden bağımlılıklarınızdan vazgeçmenizi, eskiyi bırakmanızı, hedeflerinizi netleştirmenizi, yönünüzü bulmanızı bekleyecektir ve bunları gerçekleştirebilmeniz için size olaylar yaşatacaktır. Kiminiz belki işinize bağımlısınız, bir diğeriniz belki ailesine, kiminiz belki de ilişkisini kendini feda edecek şekilde yaşıyordur. Hangi konularda tekrarlar yaşıyorsanız, Mayıs 2025’e kadar olan bu süreçte söz konusu yaşam alanlarınızı düzenlemek ve bir sisteme oturtmak gayretinde olmalısınız. Satürn, yaşamlarınıza yeni konu başlıkları ve sorumluluklar verebileceği gibi geçmişten gelen konularınızı halletmenizi ve olgunlaşıp ustalaşmanızı da bekleyecektir.

Haftalık burç yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burcu 6 – 12 Mart haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Yeni haftaya Dolunay etkileriyle başlıyoruz. Bu Dolunay sizin 6’ncı evinize denk düşüyor. Bu da ev, iş ve çalışma ortamınızı, sağlığınızı, birlikte çalıştığınız kimseleri, çok ama çok çalışmayı ama az karşılık görmeyi, evcil hayvanlarını sembolize eder. Demek ki Dolunay sürecinde yeni iş projeleri gündeme gelebilir, yeni evcil hayvanlar alabilir, ev hayvanlarımızla ilgili konulara odaklanabilir, iş konusunda daha üretken, daha titiz, daha detaycı olabilir, kişisel sağlığımıza da ekstra dikkat kesileceğimiz bir hafta olacak.

Uranüs’ün desteğiyle finansal açıdan sürpriz kazançlar elde edebilirsiniz. Alım-satım işleriniz istediğiniz gibi gidebilir; para getirecek ama çok çalışmanızı gerektiren projeler gündeme gelebilir. Merkür ve Satürn’ün Kova burcundaki kavuşumu iş hayatınızı ilgilendiren konularda birtakım zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bu aksaklıklar sizi farklı bir alana yönlendirebilir, bazı ortaklarınızla ilgili kararlarınızı yeniden gözden geçirebilirsiniz.

7 Mart’ta Balık burcunda seyahat etmeye başlayacak Satürn, size yalnızlığı, kendi kendine yetmeyi ve korkularınızla yüzleşip onları yönetmeyi öğretecek. Bu dönem ayakları yere sağlam basan hayaller önem kazanacak, o nedenle kendinizi kandırmayın. Kariyerinizde önemli bir dönemeçten geçeceğiniz bir yıl olacak; yaptıklarınızı ve olmak istediğiniz noktayı sorgulayabilirsiniz. Mayıs itibariyle son 12 yılın en iyi finansal dönemine giriyorsunuz, bunlar küçük kazançlar da değil üstelik.

Gözlem ve anlama yeteneklerinizi gözden geçirebilirsiniz. Gördükleriniz kadar onları nasıl yorumladığınızın önemli olduğunu anlayacağınız bir sürece giriyorsunuz. İlk günlerinde anlamlandırmak zor olsa da yaşayacağınız belirsizlikleri, koyacağınız sınırları ve içsel muhasebelerinizi düşünmek hayatınızda bu etki daha somut hale getirmenizi kolaylaştırabilir.

boğa burcu

Boğa burcu 6 – 12 Mart haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Haftaya Dolunay etkileriyle giriyoruz. Özel hayatta bir aldanma, kafa karışıklığı, ne istediğini bilememe gibi durumlar yaşanabilir. Özel hayatta bir hayal kırıklığı söz konusu olabilir açıkçası. Yeni tanışabileceğiniz kimselerin size verdiği bilgileri farklı noktalardan doğrulamayı ihmal etmeyin bence. Diğer yandan yaratıcı çalışmalara start verebilir, hobilerinize eğilebilir ve kendinizi ifade etmek bakımından sezgileri duyguları ve yetenekleri daha fazla kullanmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınız varsa onları geliştirici çalışmalara hobilere bireysel sporlara ve etkinliklere başlatabilirsiniz.

7 Mart’ta Başak burcunda gerçekleşecek dolunay size aşk hayatınızla ilgili önemli gerçekleri ve kararları getirebilir. Duygusal anlamda emeklerinizin karşılığını görmek isteyebilirsiniz. Mutluluğu yaşamaya hazır olduğunuzu düşünebilir, kendinizi ve tavırlarınızı buna yöneltebilirsiniz. Merkür ve Satürn’ün Kova burcundaki kavuşumu iş hayatınızda ve maddi kazançlarınızı etkileyen konularda kontroller yapmanızı gerektirebilir. Zamana karşı bir yarışın içinde olduğunuzu düşünmek yerine zamana neler katacağınıza odaklanmanız daha faydalı olabilir.

Satürn size önümüzdeki bir yıl boyunca sosyal ilişkileri yönetmeyi öğretecek. Satürn öğretmen demektir, belki de bu süreçte sosyal ilişkileri yönetmeyi öğreneceksiniz. Satürn’ün bu seyahati size kim dost, kim düşman onu gösterecek. Ne yazık ki hayatınızdaki dost sayısını azaltan bir etkisi olabilir. Kime inanmanız, kime inanmamanız gerek; bunu öğrenebileceksiniz.

Boğalar arkadaşlıkları gözden geçirecektir. Sosyal çevreden kimselerle duygu bağlarını kontrol etme zamanı. Umutları, uzun vadeli hayat planları üzerinde çalışma olacak gibi duruyor. Mesleki kazançlarını disipline sokabileceklerdir. Özellikle iş hayatınızı etkisi altına alan zorlukların meyvelerini almaya başlayabilirsiniz. Burada edindiğiniz dersler hayata bakışınızı, hayattan beklentileriniz kadar bunun için neler yaptığınızı size sorgulatabilir. Nasıl bir yön bulmak istediğinize dair seçenekleriniz olabilir. Belirsizliklere, yanılgılara karşı tedbirli olmanız gerekebilir.

ikizler burcu

İkizler burcu 6 – 12 Mart haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Yeni bir haftaya Dolunay etkileriyle başlıyoruz. 7 Mart Salı günü gerçekleşecek Dolunay zamanında evinizi yeniden düzenlemek, boyamak, evin şeklini, görüntüsünü değiştirmek, evinize yeni eşyalar, mobilyalar almak için de uygun bir dönemde olacaksınız. Ebeveynlerinizle ilgilenmek, sağlıklarına özen göstermek, zamanınızdan ve enerjinizden fedakarlık etmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir. Aile içi ilişkilerde daha fazla fedakarlık etmek, ebeveynlere veya eşe anlayışlı davranmak gerekebilir.

Merkür’ün Kova burcunda Satürn ile kavuşumu hayattan beklentileriniz ve bunlar doğrultusundaki sorumluluklarınızı ön plana getirebilir. Size neyin yön verdiğini bilmelisiniz. Hayatınızı nasıl kazanıyor, neye inanıyor ve yaşadıklarınızı nasıl değerlendiriyorsanız ona göre var olacaksınız. Bunu başardığınızda gerek hukuki gerekse ticari konularda daha rahat yol alabilirsiniz.

Satürn size işinizle ilgili bir dizi yeni şey öğretecek. Aslında bu dönemin en önemli sınavı mesleki anlamda gerçekçi hayaller kurmak, olmayacak ideallerin peşinde sürüklenmemek olacak! Sorumluluklarınız artıyor, yöneticilerinizi memnun etmekse pek kolay değil. Belki de mesleki anlamda ustalaşacağınız alana karar vermeniz gerekebilir. Ancak kariyerde yükseliş çok hızlı olmayabilir, olsa bile bir ton sorumlulukla gelebilir.

Önümüzdeki bir yıllık süreçte hayatınız için çizdiğiniz rota test edilecek. Kariyer yapanlar bu alanda sorumluluk artışı yaşayabilir. Aile ve ebeveynlerle ilgili dikkatli ve özenli olunmalı. Yaptığınız her ne olursa olsun, gelişme kaydetmeniz gereken noktalara odaklanmalısınız. Zorlandığınız ya da ne olacağını tahmin edemediğiniz konular sözkonusu olduğunda sürecin gidişatını beklemek yerine çaba göstermelisiniz. Beklemenin değil, çalışmanın ve üzerine gitmenin önemli olduğunu fark edeceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

yengeç burcu

Yengeç burcu 6 – 12 Mart haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Dolunay etkileriyle başladığımız 6 – 12 Mart haftasında beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat etmelisiniz. İletişim evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay internetle ilgili önemli başlangıçlara işaret edebilir, web sitesi yaptırabilir, blog oluşturabilir, her türlü iletişim kanalı ile aktif bir şekilde iç içe olmanız gerekebilir. Yine kardeşlerinizle ilgili önemli mevzular gündeme gelebilir. Taşınma, yer değiştirme, tadilat, ev ile ilgili konular bu Dolunay sürecinde ilgilenmeniz gereken konular arasında yer alabilir.

7 Mart’ta Balık burcuna geçen Satürn sizi eğitim, hukuk, yayıncılık, yurtdışı, akrabayla ilişkiler, inanç, hayatın anlamı ve bilgelik gerektiren konularda bir dizi deneyime tabii tutacak. Bu dönem yasal konularda, eğitmen ve hocalarınızla ilişkinizde dikkatli olun, kendinize düşman edinmeyin. Yeni bir ustalık kazanma adına önemli eğitimlerden geçebilirsiniz. Belki de bazılarınız satış, pazarlama, medya ve yayıncılık alanında uzmanlaşabilirler.

Merkür ve Satürn Kova burcunda bir araya gelerek artık bazı konularda sona geldiğinizi size hatırlatabilir. Hayatı nasıl yaşarsanız ona göre ilerleme fırsatları karşınıza çıkacaktır. Dolayısıyla bu yöndeki bakış açınızı değiştirmelisiniz. Güçlü hissetmek yerine güçlü olduğunuz gerçeğini kabul ederek işe başlamalısınız.

Yabancı kültürlerle temasınız olabilir. Belki eğitim ve iş konusuna kararlı olarak eğilebilirsiniz. Hukuki konularınız olabilir. İnandığınız görüşü sorgulayabilir, farklı düşünce kalıpları oluşturabilirsiniz. Hayata nereden baktığınız kadar nasıl baktığınızın da önemine dikkat etmeniz gerekebilir. Kişisel düzeyde eksiklerinizi tespit edebilir, bunu üzerinde çalıştığınız bir işin ya da eğitimini aldığınız bir konunun sayesinde de öğrenebilirsiniz. Daha ciddi ve gerçekçi bir plan dahilinde ilerlemelisiniz.

aslan burcu

Aslan burcu 6 – 12 Mart haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Yeni haftaya Dolunay’ın etkileriyle başlıyoruz. Bu hafta itibariyle kendiniz için bir yatırım yapmak amacıyla adım atmak isteyebilirsiniz. Maddi konularda kendinizi sisli bir yolda yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bu yüzden de aslında büyük riskli bir takım girişimler ve yatırımlar için pek de uygun bir zaman değil, en azından bu 10 günlük süreç. Mevcut koşullarınızı korumaya yönelik hareket etmenizde fayda var. İş ortamınız oldukça yoğun ama bir o kadar verimli geçecektir. İş ortamınızda birlikte çalıştığınız kimselerden güzel destekler alabileceksiniz.

Bu dönem odak noktanız daha çok maddi konular ve değer duygusuyla ilgili konular olacak. Finansal anlamda bir süredir üzerinde uğraştığınız konularda somut adımlar atabilirsiniz. Uranüs’ün desteği sayesinde iş konularında yeniliklere, yeni teknolojilere, dijital iş ve projelere hazır olun. Mesleki konularda heyecan verici, maddi anlamda da olumlu gelişmeler yaşanabilir. Yatırım ve birikim planlarınız için öncelikle mevcut durumunuzu iyi analiz etmelisiniz. Bu dolunay ile harcama dengelerinizi daha iyi görebilir, gerektiği noktada ortaklık girişimleri de başlatabilirsiniz. Destek vereceğiniz ve destek göreceğiz kişilerle bir arada olmalısınız. Şüphe ve aşırı eleştiri halinden uzaklaştığınızda hem mental olarak rahatlayacak hem de çevrenizdeki insanları daha iyi anlayabileceksiniz.

7 Mart’ta Satürn Balık burcuna geçiyor ve Mayıs 2025’e kadar devam edecek. Başkalarının maddi olanakları, miras, borçlar, ödemeler, ortaklaşa gelirlerle ilgili önemli deneyimler kazanarak büyüyeceğiniz bir süreç olacak. Öncelikle borçlarla ilgili gerçekçi adımlar atmayı öğrenmelisiniz. Mirasla ilgili sıkıntılar, geçmişte gözünüzden kaçan vergi ya da borç yükü önünüze çıkabilir. Ortaklaşa işlerden gelir elde ediyorsanız, bunun paylaşımına ilişkin sorumluluklarınız artabilir. Ayrıca korkularınızla yüzleşmeye, ruhsal ve psikolojik düzeyde bir değişime, dönüşüme işaret ediyor bu süreç.

Satürn size özellikle kazanımlar konusunda bazı hatırlatmalar yapabilir. Birikim yapmak, bunları yönetmek, hakkınız ya da sorumluluğunuz dahilinde olan konuların peşine düşmek gibi gündemlerle ilgilenebilirsiniz. Miras, borçlanmalar, ek işler gibi konularda şansınız açık olsa da her zamankinden daha fazla emek vermeniz gerekebilir. “Elini taşın altına sokmak” deyimini gerçeğe dönüştüreceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu 6 – 12 Mart haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Sizin burcunuzda gerçekleşen Dolunay’ın etkili olduğu bu hafta, bir iş teklifi ya da ekstra para kazanabileceğiniz bir durum oluşabilir. Bu Dolunay döneminde kendinizi sisli bir yolda yürüyor gibi hissedebilir, hayatınızda belki ortaklıklar ve ilişkilerle ilgili konularda bir şeyleri netliğe kavuşturmak istiyor olabilirsiniz ama bu pek mümkün görünmüyor. Aksine ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili hayal kırıklıkları söz konusu olabilir. İşler pek de istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Yeni deneyim ve yeni heyecanlara açıksınız. Bunlar özellikle medya, yurtdışı, hukuk, eğitim, yayıncılık ve seyahatler gibi başlıklarda olabilir. Bu konularda riskler alarak ilerlemek isteyebilirsiniz. Önceliğiniz karar almak değil, bu kararları hangi kriterler üzerine kuracağınız olacaktır. Ne yapacağınızı, ne hissettiğinizi, yeterliliklerinizi daha iyi anlayabilirsiniz. Durgun, monoton hayatınıza yeni bir düzen getiriyorsunuz. Cesaretinizi, hayattan beklentilerinizi ve umudunuzu sağlam tutmalısınız. Çünkü yapmak istediğiniz her şey için sadece bunlara ihtiyacınız olacaktır.


Satürn’ün Balık burcuna geçmesiyle birlikte ikili ilişkilerin hayatınızdaki yerini ve değerini sorgulamak isteyebilirsiniz. Farkına varmadığınız ya da görmezden geldiğiniz konular kadar, üstesinden gelebileceğinizi düşündüğünüz bazı durumların gerçeklik payına daha çok odaklanabilirsiniz. Bunu başardığınızda hem ticari hem de duygusal ilişkiler beklediğinizden daha iyi bir hale gelebilir.

Satürn, sizin ilişkileriniz konusunda sorumluluk alma, deneyim kazanma ve olgunlaşma sürecine gireceğinizi gösteriyor. İlişkilere dair pek çok şey öğreneceksiniz ama önemli olan şu: İlişki ve ortaklıklardaki hedefleriniz gerçekçi olmalı. Ne kendinizi kandırın ne de kandırılmaya izin verin! Kendinizi, duygularınızı ve işinizi göstermekten çekinmemelisiniz. Fedakarlıklar yerini sorumluluklara bırakıyor.

terazi burcu

Terazi burcu 6 – 12 Mart haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Dolunay enerjilerinin etkili olduğu bu hafta ve hatta önümüzdeki hafta, sizi ruhsal anlamda rahatsız eden konular gün yüzüne çıkabilir. Bu hafta hayatı kontrol etmek, koşulları istediğiniz gibi yönetmek pek kolay olmayabilir ve hayal kırıklıkları oluşabilir. Hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Özellikle risklerden uzak durmak, finansal anlamda risklere girişmek için uygun zamanlar değil. Hisleriniz kuvvetlenebilir, rüyalar ve bilinçaltı konuları ile ilgilenebilirsiniz.

Dengenizi bulmak için biraz yalnız kalmak isteyebilirsiniz, dinlenme ihtiyacınız artabilir. Ruhsal açıdan size iyi gelecek konulara yönelebilirsiniz. İçsel anlamda kendinizi çokça sorguladığınız bir süreç geçirebilirsiniz. Uranüs’ün desteğiyle yatırım fırsatları elde edebilir, kredi arayışlarına girebilir, sağlıkla ilgili sürpriz bir destek alabilir veya çözümle karşılaşabilirsiniz.

Bazı yükleri tek başınıza taşıyor olmanız bütün süreci de tek başınıza geçirmenizi gerektirmez. Bunu çok iyi fark edeceksiniz, bu da size ilişkileri iyileştirme fırsatı tanıyacaktır. Doğruyu yanlışı, dostu düşmanı net bir şekilde görebilir, bazı gizli bilgileri ve konuşmaları öğrenebilirsiniz. Motivasyonunuzu koruyun, aklınızı kullanın ve hem günlük hayatınızı hem de iç huzurunuzu geliştirecek işlerin peşine düşün.

Satürn size günlük yaşamınıza bir çekidüzen vermeyi veya sağlığınıza özen göstermeyi öğretecek. Çalışma düzeniniz ve hayatınızda birtakım yeniliklere gidebilirsiniz. Bazı yenilikleri kendi isteğinizle yapabilirsiniz ama mecbur kaldığınız durumlar söz konusu olduğunda da pes etmemelisiniz. Nerede, nasıl bir disiplin oluşturacağınızı göremeyebilirsiniz. Huzursuzluğa düşebilirsiniz. Sağlığa özellikle ruh sağlığına özen göstermelisiniz. Rutinlerinize bir çeki düzen vermek şarttır. İş hayatı olanlar çalışma yerinde disiplin sağlamaya çalışacaktır.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 6 – 12 Mart haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat! Hayatınıza yeni insanlar katılabilir bazıları ise ayrılabilir. Arkadaşlarınızla yapacağınız aktivitelerde son dakika gollerinin yenmesi, son dakika işlerin iptal olması gibi bir durumda olabilir. Bu dönem arkadaşlık ilişkilerinizde daha fedakar ve özverili davranmanız gerekebilir. Ama iyi niyetinizin suistimal edilmemesine de özen gösterin. Arkadaşlık ilişkilerinizde stresli durumlar yaşayabilirsiniz.

Sosyal çevrenizdeki sorunları çözüme kavuşturuyorsunuz. Yeni ve farklı kararlar almanız gerekebilir. Bazı kalıpların dışına çıkmak, düşüncelerinizi ve beklentilerinizi esnetmek size iyi gelecektir. Ne istiyorsanız onu iyi bilecek, ona göre hareket edebileceksiniz. Dostlarınızla daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz, davet ve organizasyonlar gündeme gelebilir. Uranüs’ün desteğiyle bazılarınız arkadaşlarıyla birlikte projeler üretebilir ve bu işler teknoloji odaklı olabilir.

Satürn sizi gerçeklerle hayalleri ayırt etme konusunda sınava tabi tutacak. Hislerinizi, hayallerinizi gerçeğe dönüştürme zamanına giriyorsunuz. Sadece düşünmekle kalmamalınız. Aklınızdan geçen, elinizden gelen bir şey olduğunda bunun hazırlıklarıyla ilgilenmek sizi besleyecektir.

Yaratıcı kapasitenizi artık elle tutulur bir noktaya getirebilirsiniz. Çocuğu olanlar bu konuda sorumluluk artışı yaşayabilirler. Aşka dair birçok şey öğrenecek, somut adımlar atacaksınız. Hayatınızdaki eksik olguların ve duyguların yerini doldurmak için sizin motivasyonunuz ve çalışmalarınız daha etkili olacaktır. Bir anda birçok işle ilgilenmek, maddi ve manevi yatırımlar üzerinde çalışmak size yorucu gelse de hayatınıza kalıcı bir düzen geldiğini fark edebilirsiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 6 – 12 Mart haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta sizin için iş ve kariyer konuları ön planda. Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda. Ev iş arasındaki dengeyi iyi kurmalı, yer değiştirme, taşınma, tadilat gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ortağınızın, partnerinizi veya eşinizin finans konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Geçmişte yaşadıklarınıza, yaptıklarınıza takılıp kalmak yerine asıl önemli olan gündeminize dönmelisiniz. Vakit kaybı yaşamadan önünüze gelen fırsatları değerlendirmeli, mevcut çalışmalarınızı sonuçlandırmaya çalışmalısınız.

Kariyerinizle ilgili konularda sisli bir yolda yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bir süredir uğraştığınız işleri sona erdirebilirsiniz, iş arama sürecinizin sonuna gelmiş olabilirsiniz ya da ilgilendiğiniz önemli bir projeyi tamamlayabilirsiniz. Kariyerinizdeki sorunları, engelleri daha kolay görebilirsiniz. Bu da size ilerlemenin yolunu açacaktır. İş teklifleri, sorumluluk ve yer değişiklikleri gibi konular gündeminize gelebilir. Görev tanımınız değişebilir; dijital, teknolojiyle ilgili işler gündeme gelebilir ya da sürpriz bir şekilde size fayda sağlayacak yeni yardımcılar edinebilirsiniz.

Satürn’ün Balık burcuna geçişi hem iş hem de ev hayatınızı önemli derecede etkileyecek yenilikler getirebilir. Rahatsızlık duyduğunuz, düzen kuramadığınız durumlarda düze çıkabilirsiniz. Çözüm yolları kadar bunları nasıl uygulayacağınız da önemli olacaktır. Taşınma, yer değişiklikleri, aileyle olan iletişim, evlilik kararı, mevcut ilişkilerinizin gidişatı gibi gündemleriniz olabilir. Bu alanlarda hayatınızın geri kalanını etkileyecek başlangıçlara gidebilirsiniz.

Kökten değişime giriyorsunuz. Yer değiştirebilir, hayatınıza yeni bir temel atabilirsiniz. Ana ratanızı bir şekle sokmanız gerekecektir. Bu dönem eve, yuvaya, yerleşime ait sorumluluklarınız artabilir ve bu konularda önemli deneyimler yaşayabilirsiniz. Ancak duygularınız sıkışabilir. Ailenizle çok daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir, onların bakımını üstlenebilirsiniz, ev sahibi olmak için de girişimlerde bulunabilirsiniz. Geçmişinizi, köklerinizi araştırabilirsiniz. Elinizde bir avuç bile araziniz varsa bu dönem bu toprağı işletmek, kazanç elde etmek, yatırım yapmak için güzel bir zaman.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 6 – 12 Mart haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Dolunay enerjisinin etkili olduğu bu hafta boyunca ruhsal konular, spiritüel konular üzerine çokça araştırmalar ve okumalar yapabilir, bu konularda işin ehli kişilerden destekler alabilirsiniz. Bu dönemde sık sık hayatı, bu hayata neden geldiğinizi sorgulayabilir, kendinize yeni idealler, fikirler, amaçlar arayabilirsiniz. Deniz kenarı uzak yerlere seyahatler hayal edebilir veya seyahatler organize edebilirsiniz. Bilinçaltı, bilinçdışı gibi konularla ilgili sıkça araştırmalar yapabilirsiniz.

Sık sık hayatı sorgulayabilir, kendinize yeni idealler arayabilirsiniz. Bu günlerde rüyalarınız haberci nitelikte olabilir. Yurtdışıyla ilgili önemli işlerinizi halledebilirsiniz. Yeni ilgi alanları, yeni hobiler edinebilirsiniz. Medya, satış, pazarlama, eğitim gibi işlerden yana sürpriz destekleyici etkiler kapınızda, hatta bu alanlardan para kazanabilirsiniz. Önünüzün açıldığı, ne yapmanız gerektiğini daha iyi anlayacağınız bir dönemdesiniz. Taşınma, bazı yolculuklar yapmakla ilgili konular gündeme gelebilir ya da öncesinde gündeme geldiyse burada daha kesin sonuçlar edebilir, işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Resmi işlemlerle ilgili evrak işleriniz sonuçlanabilir.

Satürn’ün Balık burcundaki seyrine başlamasıyla eğitimlere odaklanabilir; eğitim alma verme, fikirlerinizi yazılı veya sözlü ifade etmeye çalışabilirsiniz. Yakın çevreye emek vereceksiniz. Ticari konulara eğilebilirsiniz. Bu süreçte birçok yeni bilgi ve tecrübe edinebilirsiniz. İletişim, satış ve pazarlama konuları öne çıkabilir, kendi yayınevinizi kurabilir veya kitap yazabilirsiniz. Dijital sorumluluklarınız artabilir, e- ticaretle ilgili işleriniz büyüyebilir.

Satürn size zorlandığınız konuları nasıl netleştirebileceğinizi gösterecektir. Birçok insanla ve konuyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bu da bazı aldanma ve yanılgıları beraberinde getirebilir. Dikkatli, gözü açık ve farkına vardığının peşine düşebilen yanlarınızı geliştirmelisiniz. Araç sahibi olmak, yer ve iş değişiklikleri, çevre edinme ve mevcut çevrenizle olan bağınızı güçlendirmek adına bazı girişimleriniz olabilir. Hissettiklerinizden, bunların size gösterdiklerinden kaçmayı bırakmalısınız.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 6 – 12 Mart haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Psikolojik, korkulara yönelik, terapiler veya şifa çalışmaları yapmak isteyebilirsiniz. Ödemelerinizi ve harcamalarınızı iyi planlamalısınız. Kredi araştırmaları işine girebilir, para konularını ilgilendiren davalarını varsa onlar üzerine yoğunlaşabilir, dışarıya olan borçlarınızı gözden geçirip kendinize bir ödeme planı oluşturabilir, kullandığınız kredi kartlarınızla ilgili kararlar alabilir, harcamalarınız konusunda kendinize biraz çeki düzen verebilirsiniz. Krediler ve borçlarla ilgili konular aklınızı meşgul edebilir. Açıkçası finansal bir kriz söz konusu olabilir biraz, ama en iyisi panik yapmayın.

Ekonomik dengelerinizi yeniden kurmak ve korumak adına bazı planlar yapmanız gerekebilir. Yatırım araçlarını inceleyebilir; toprak, ev, araba için araştırmalar yapabilirsiniz. İhtiyacınız olan kredi onaylanabilir, sponsorluk görüşmelerinden olumlu sonuç alabilir, burs arıyorsanız bulabilirsiniz. Veya ailenizden beklenmedik maddi bir destek görebilirsiniz. Doğru bir üslup ve tarz ile hareket ettiğiniz her konunun size dönüşünü görebilirsiniz.

Merkür ve Satürn’ün burcunuzdaki kavuşumu planlarınız dahilinde ilerleyemediğiniz alanlara dikkat çekebilir. Fiziksel ve mental açıdan yorgun olabilirsiniz. Buna rağmen kendinizi zorlamak yerine sizi düşüren ana nedenlere odaklanmanızda fayda var. Doğru bir zaman yönetimi, verimli konularla ilgilenmek, kontrolü bırakacağınız noktayı belirlemek sorunları aşmanızı sağlayacaktır.

Satürn’ün artık sizin burcunuzdan çıkıp Balık burcuna geçişi ile rahat bir nefes almaya başlıyorsunuz. Bu rahatlığı sağlamak için geçtiğimiz yıllarda edindiğiniz tecrübeleri hayatınıza nasıl dahil edeceğinize odaklanacaksınız. Yeni iş fırsatları, maddi kazançlar ve bunların devamlılığını sağlamak gibi durumlarla ilgilenebilirsiniz. Yeteneklerinizi doğru kullanmak, sınırlar koymak ve gerçeğe yakın planlar üzerinden hareket etmek size avantaj sağlayacaktır. Parasal konularda ciddi kayıplar yaşamamak adına sonraki aşamayı düşünerek çalışmak, alacak verecek dengenizi korumak önemli olacaktır.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 6 – 12 Mart haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Dostlarınızdan ve arkadaşlarınızdan destekler göreceğiniz, size fayda sağlayacak yeni insanlarla tanışacağınız, ödüller alabileceğiniz, primler kazanabileceğiniz, iş hayatınızdan kazandığınız gelirleri artırabileceğiniz bir Dolunay haftası sizleri bekliyor! Hafta boyunca dışarıdan gelen her türlü etkiye açık olacaksınız, diğer insanların ne söylediği, fikirleri sizlerin kararlarında etkili olacaktır. İlişkilerle ilgili stresli zamanlar olabilir. Bırakılması gereken bir takım temalar olduğunu göstermekte.

Bir başlangıç ya da bitiş kararı vermekle ilgili sorunlarınızı aşabilirsiniz. Sizde kafa karışıklığı, hayatınızda belirsizlik oluşturan her şeyi daha net göreceğiniz için adım atmak daha kolay hale gelebilir. Anlaşmalar, işbirlikleri, evlilik, ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konuları tamamlama, sona erdirme sürecinde olabilirsiniz. Bir fikri hayata geçirmek için birileriyle beraber çalışmanız gerekebilir. Planda olmayan bir seyahat gündeme gelebilir, destek ihtiyacınız olan her türlü konuda yardım bulabilirsiniz.

Satürn’ün sizin burcunuzda hareket etmeye başlaması, hayatınıza yeni bir soluk getirebilir. Bütün olarak toparlanma zamanı. Sorumluluklarınız artıyor. Sıkı çalışmayla kendi otoritenizi kullanabilirsiniz. Öz disiplini kullanacaksınız. Kendiniz ve ilişkileriniz üzerinde emek vereceksiniz. Yeni bir bakış açısı ve yeni bir imaj yaratma zamanı. Gerçekleri görüyorsunuz. Bundan kaçmamak bu süreçte yapacağınız en iyi hamle olabilir.


Artık işe yaramayan ilişkiler, işler veya ortaklıkları ya da eşinizle ilgili sıkıntıları sona erdirmek ve yeni bir plana geçmek için seçeneklerinizi değerlendireceksiniz. Değişim ve yeniden yapılanma zamanı! Sorumluluklarınız artıyor. Şu ana kadar inşa ettiğiniz ne varsa üzerinde düşünmek ve deneyimlerinizi süzgeçten geçirip size neler kattığını ve neyi devam ettirip neyi devam ettirmek istemediğinizi anlayacaksınız. İçsel bir muhasebe yapabilirsiniz.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.