Astroloji: Nisan 2023 aylık burç yorumları

Astroloji: Nisan 2023 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Nisan burç yorumları

Astroloji: Nisan 2023 aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık aylık, haftalık, günlük burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu Nisan 2023 burç yorumları

Koç burç yorumları: 3 Nisan’da Merkür Boğa burcunda hareketine başlayacak. Bu transit, maddi güvence, sağlamlık, üretime dönük düşünme yönünde olumludur. Kıymetli olanı isteriz. Ancak bir o kadar da güvenmek ve uzun vadeli kılmaktan yanayızdır. Kalite, başarı, standartlarımızı yüksek tutma arzusu, sevdiklerimiz ve kendimizin rahatlığı, huzurlu bir yaşam, emin adımlarla ilerlememizi sağlayan bir iş, tutumluluk bu dönemin etkileri arasında yer alır. Harcamalarınızı düzene sokun. Değerlerinizi belirleyin. Sizi değersizleştiren şeylerden uzaklaşın. Projelere ve tekliflere açık olun. Para kazanmanız gerektiğini fark edip yeni iş birliklerine gireceksiniz.


6 Nisan’da Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İlişkiler konusunda tam bir yüzleşme yaşayabilirsiniz. Bu dolunayda başroldesiniz. Bu kimi zaman sarsıcı da olabilir. Özellikle kariyerinizle ilgili partnerinizle aranızda bir krize neden olabilir. Eğer vergi, sigorta gibi konularda devletle bağlantılı bir süreciniz varsa bunlar ilgili davalar da bu ayın ana konusu olabilir. Eğer eğitim konusunda 21 Mart’taki yeniay zamanında bazı adımlar atmışsanız bu dolunay zamanında bu eğitimi tamamlayabilirsiniz.

11 Nisan’da Venüs İkizler burcunda seyahatine başlıyor. Yakın çevrenden çok güzel destekler alıyorsun. Sosyal medya ve iletişim anlamında gelişiyorsun. Yeni insanlarla tanışmanın keyfini çıkar! Kariyerinizde büyümeye ve daha iyi beklentilere tanık olacaksınız. Bu dönem, işinizi değiştirmeyi planlıyorsanız, bu dönemde bazı iyi fırsatlar elde edeceğiniz için olumlu sonuçlar getirecektir.

Bu dönemde kardeşleriniz, akrabalarınız ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşinizde başarılarınızdan ötürü getirinizi arttıracak primler kazanabilirsiniz. Yeni bir eğitim için kolları sıvayabilirsiniz. Gireceğiniz sınavlarda güzel neticeler alabilirsiniz. Seyahatlerinizde, yurt dışı bağlantılı işlerinizde dikkatli olmalısınız. Küçük aksilikler yaşanabilir. Akademik hayatınızda da her şeyi iki kere kontrol etmeyi unutmayın. Sağlığınızı, özellikle bağışıklık sisteminizi ihmal etmemelisiniz.

20 Nisan’da sizin burcunuzda Parçalı Güneş Tutulması meydana geliyor. Bu dönem kariyerinizde önemli bir dönemeçten geçebilir; hayatta yaptıklarınızı ve olmak istediğiniz noktayı sorgulayabilirsiniz. Özel bir yeteneğiniz varsa, geliştirmek için harika bir dönem. Bu tutulma sizi hayatınızla ilgili bir konuda arada kalmanıza neden olabilir.

21 Nisan’da Boğa burcunda Merkür Retro başlıyor. Ödemelerin gecikmesi mümkün. İnternet alışverişlerinde güvenliğe çok dikkat edin. Finansal anlaşmalar ve kararlar almak için uygun bir dönem olmayabilir. Bu gerileme süreci kaybetme ya da yoksun kalma korkularınızı tetikleyebilir. Bu deneyimi ağırlıklı olarak maddi konularda yaşasanız da, saygınlık görme, takdir alma gibi ihtiyaçlarınız konusunda da takıldığınız noktalarla karşılaşmanız mümkündür. Bir türlü elde edemediğiniz ya da vazgeçemediğiniz bazı maddi veya manevi öncelikleriniz size ayak bağı olmaya başlayacaktır. Önceliklerinizi elden geçirmekten korkmayın! Ve şunu da unutmayın; insanı değerli kılan üretkenliğidir. Eğer öncelikleriniz üretken olmanıza engel oluyorsa, burada bir sorun var demektir.

boğa burcu

Boğa burcu Nisan 2023 burç yorumları

Boğa burç yorumları: 3 Nisan’da Merkür sizin burcunuzda hareketine başlıyor. Kişisel özelliklerimiz, hayatı ele alış biçimimiz, yeteneklerimiz, sağlığımız, fiziksel rahatlığımız gibi konular üzerinde zihnimiz sağlamlığı, uzun vadeliliği önemseyecek. Bu zaten Boğalar için her zaman geçerli olgulardır. Yaş tahtaya ayak basmaktan hoşlanmadığı için dikkatli ve tedbirli düşünmeye çalışırlar. İletişiminiz gayet kendinizden emin şekilde olacağı için, kimsenin kafasında soru işaretleri bırakmazsınız. Aynı şekilde de bunu insanlardan beklersiniz. Sakin ve pratik şekilde durumunuza bakarsınız. Daha iletişimsel olun. Düşüncelerinizi ve fikirlerinizi ifade edin. Esnek olun ve hızla uyum sağlayın. İlk düşündüğünüz doğru olacak.

6 Nisan’da Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Daha çok iş hayatınızı ve çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi etkileyebilir. Ofisinizle veya yeni başlayacak bir çalışanla ilgili bir konu netlik kazanabilir. Maddi konularda bazı adımlar atmışsanız şimdi bunlarla ilgili de bazı sonuçlar alabilirsiniz. Eşinizin veya ortağınızın çevresi de bu süreçte baskı yaratan faktörler arasında. İş nedeniyle çıkacağınız bir yolculuk da bu süreçte yorucu olabilir. İş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi de gerebilir. Yöneticilerinizden gelebilecek destek bu süreçte daha soğukkanlı olmanızı sağlayacaktır.

11 Nisan’da Venüs İkizler burcunda seyahatine başlıyor. Yeni kazanç fırsatları elde edebilirsin; teklifleri iyi değerlendir. Uzun zamandır alamadığın bir ödemeni tahsil edebilirsin. Profesyonel cephede, ekip üyelerinizin sorumsuz davranışları nedeniyle işyerinde bazı gerilimlerle karşılaşabilirsiniz. Burada sorumluluk savaşları yapmak yerine üstünüze vazife olmayan hiçbir görevi almayın. Samimi bulmadığınız kişileri hayatınızdan ayıklayabilirsiniz. İletişim kurma beceriniz sayesinde güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Bu dönemde riskli olmadıkça yeni yatırımlar yaptığınızda daha büyük getiriler elde edebilirsiniz. Riskli durumlardan kaçınmanız gereklidir. Dolunay beklenmedik bir harcama çıkartabilir. Bu sizin olmasa bile eşinizin ya da ailenizden birinin borcu olabilir. Her zaman elinizde para tutmaya özen gösterin. Dostlarınız tarafından umulmadık bir davranış görebilirsiniz. Hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Herkesi kendiniz gibi güvenilir sanmanız bazen yanılmanıza sebep olabilir.

20 Nisan’da Koç burcunda Parçalı Güneş Tutulması meydana geliyor. Bu tutulma, içinde biraz stres barındırıyor. Psikolojik olarak arada kalmak, seçim yapamamak gibi durumlar yaşanabilir. Bu dönem ticaret, para, eğitim, sınavlar ve akademik konularda kararsız kalabilirsiniz. Elbette ruhsal arayışlarınız da çok ön planda olacaktır. Bu tutulmayı içsel anlamda kendinizi iyileştirerek deneyimleyebilirsiniz. Sağlık açısındansa adeta koruyucu bir kalkan altında olacaksınız.

21 Nisan’da sizin burcunuzda Merkür Retro başlıyor. Bu dönem yeni bir şeylere başlamak yerine yarım kalan işlerinizi tamamlamak için şahane bir zaman. Tutumlarımız alışkanlığa, alışkanlıklarımız karaktere, karakterimiz ise kadere dönüşür. Demek ki tutumlarımızı değiştirmeye başladığımızda, karakterimize dair tanımlarımızı da değiştirdiğimizi ve zamanla kaderimizin de değişmeye başladığını görebiliriz. Ama bunun için çakıldığınız yerden sökülmeyi kabul etmeniz lazım. Genel anlamda yeteri kadar anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz; bir yandan da elektronik aletlerle ilgili sorunlarla uğraşmanız gerekebilir.

ikizler burcu

İkizler burcu Nisan 2023 burç yorumları

İkizler burç yorumları: 3 Nisan’da Merkür Boğa burcunda hareketine başlayacak. 21 Nisan’da gerçekleşecek retroya kadar yürürlüğe koymak istediğiniz işleriniz hazırsa şimdi uygulayabilirsiniz. Henüz hazır değilse ister şimdi isterseniz ay sonuna doğru bir daha gözden geçirmelerde bulunursunuz. Parasal konular üzerinde düşünmek, zihninizi rahatlatmak, ilişkinizle alakalı konular üzerinde yoğunlaşmak, gerekirse konuşmak için uygun günlerdesiniz. Burada önemli olan gerileme etkisi başlayana dek, sizin ortaya koymak istediğiniz ne varsa bunları ele alarak, hazırlıklarınızı tamamlamaktır. Huzur arzusu, özellikle zihninizi dinlendirmek ihtiyacı düz veya geri hareket döneminde zaten etkili olacaktır. Yeni arkadaşlar ile sosyalleşin. Kendinize yeni bir whatsupp grubu kurun. Toksik, işe yaramaz gruplardan çıkın. Gizemli olmayın.

6 Nisan’da Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Aşk hayatınızla ilgili bir karar verebilirsiniz. Bu sizi bazı köklü değişimler yapmaya itebilir. Eğer bir çocuğunuz varsa onlar için bazı harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. 21 Mart’taki bir önceki yeniay döneminde belki bir yer değişikliği yapmışsanız şimdi yeni yere adaptasyon ve sosyal çevrenizle bir araya gelmek gibi konular da gündeminizde olacaktır. Bu nedenle bu dolunay zamanında hem sosyal hayatınız hem de çocuklarınızın bu değişime etkisini görebilirsiniz. Belki bazı İkizler ailelerinden destek alabilirler.

11 Nisan’da Venüs sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. iletişim ve kazanç konularında en şanslı dönemindesin. Kendine inan ve girişimlerde bulun. Hayatına giren insanlar seni güçlendirecek. Parla! Havada aşk kokusu var. Bu sefer en iyi şekilde fırsatları yakalama zamanı geldi. Bu dönemde insanlar gözünü sizden alamayabilir. Adeta parıldayacağınız bir dönemdesiniz. Kalbiniz boşsa artık bu boşluk dolabilir. Estetik veya dış görünüşünüzde değişiklikler yaptırmak için uygun bir zaman dilimindesiniz. İlişki ve evlilik dünyanızda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Partnerinizle olan diyaloglarınız sert olabilir. Bu tarih yakınlarda sorunları çözmek yerine biraz daha arka planda kalıp tepkisiz kalmanız daha iyi olacaktır.

20 Nisan’da Koç burcunda Parçalı Güneş Tutulması meydana geliyor. Bu tutulma sayesinde son dönemde hayalini kurduğunuz konuyla ilgili harika fırsatlar elde edebilirsiniz. Bazılarınız ödüller, bazılarınız işinde yüksek primler alabilir. İş hayatından kazandığınız para artabilir. Dostlarınızdan büyük destekler görebilirsiniz. Ya da dernek ve kulüplerde, topluma fayda sağlayacak önemli projelerde yer alabilirsiniz. Siyasete atılmak gibi bir hedefiniz varsa tutulma bunun yolunu da açabilir.

21 Nisan’da Boğa burcunda Merkür Retro başlıyor. Her duyduğunuza inanmayın, yanlış bilgi-bilgilendirilmeden dolayı sorunlar yaşayabilirsiniz. Aşk ve ilişki hayatında iletişimde aksaklıklar olsa da konuşarak çözeceksiniz. Bu süreçte karşılıklı anlayış sağlanarak sorunların çözüme kavuşturulması mümkün olabilir. Bu dönem finansal konularda önemli kararlar almak, yatırım yapmak için de uygun değil. Fiziksel olarak alıştığınız kadar enerjik ve sağlıklı olmayabilirsiniz. Duygusal olarak da tükenmişlik sendromu yaşayabilirsiniz. Bu süreci kötü hissetmenize neden olan şeyleri tespit edip, iyileşme yoluna girmek için kullanın.

yengeç burcu

Yengeç burcu Nisan 2023 burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 3 Nisan’da Merkür Boğa burcunda hareketine başlayacak. Retronun başlayacağı 21 Nisan tarihine kadar maddi güvence sağlayan hedef ve işlere yönelerek; dikkatlice düşünüp karar verebilirsiniz. Eşiniz, iş ortağınız veya başkalarıyla sağlamlık olgusunu merkez alarak bağlantılarda bulunabilir, görüşebilirsiniz. Emniyet ve huzur duygusu bir Yengeç için her zaman önemlidir. Bunu size hissettiren kişi ve işlere yönelmeyi tercih edin. Günlük olayları pratik ve gerçekçi bir şekilde analiz edebilir, size gerekli olan verileri toplayabilir, ekonomik şekilde hareket ederek, hedefinize nasıl ulaşacağınızın hesabını yapabilirsiniz. hayatınızda yeni etkileşimler ve yeni iş birlikleri kurun. Yeni iş fırsatları arayın. İş başvurusu olabilir ya da mesleğinize katkı sağlayacak bir yenilik bulun. Acele hareketlerden kaçının.

6 Nisan’da Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Önemli bir virajı gösteriyor. Kariyer hayatınızda 21 Mart’taki yeniay zamanı beliren konular ev ve yerleşim konusunda bir değişime sizi itebilir. Bu süreçte imza atacağınız sözleşmelere dikkat edin. Hayatınızı kökten değiştirecek bazı değişimlere doğru ilerliyor olabilirsiniz. İlişkileriniz ise artık daha derin bir aşamaya geçiyor olabilir. Bu süreçte güç savaşlarından olabildiğince kaçının. Dürüst yüzleşmeler ilişkileriniz açısından iyileştirici olabilir. Eşinizden ya da ortağınızdan gelecek maddi destek ise bu dolunay zamanında daha soğukkanlı olmanızı sağlayabilir.

11 Nisan’da Venüs İkizler burcunda seyahatine başlıyor. Huzursuz halin son buluyor ve işler yoluna giriyor. Ortaya çıkan eksiklikleri yeniden şekillendiriyorsun. İlahi bir destek görüyorsun. Annenizle ilgilenmeniz ya da bazı aile sorumluluklarını fazlasıyla almanız gerekebilir. Harcamalarınıza dikkat! Bu dönemde geçmiş ilişkinizden biri tekrardan size geri dönmek isteyebilir. Sağlığınıza vakit harcayabilirsiniz. Sağlık problemlerine dikkat! Ofis içinde gergin olabilirsiniz. Otoriter davranmamaya özen gösterin. Akademik hayatınızda, uluslararası işlerinizde duygusal zamanlar yaşayabilirsiniz. Mantığınızı dinlemek zor olabilir. Yanlış kararlar almamaya dikkat edin.

20 Nisan’da Koç burcunda Parçalı Güneş Tutulması meydana geliyor. İşiniz ve kariyerinizle ilgili harika gelişmeler söz konusu olacaktır ancak kariyerinizle ilgili konularda arada kalabilir, sıkışabilir, seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Terfi, yeni bir iş, kendi işinizi kurma, ünlü olma, yaptıklarınızın takdir görmesi gibi etkiler var. Hatta belki bazılarınız yurtdışı bağlantılı işlerde önemli görevler alabilirsiniz.

21 Nisan’da Boğa burcunda Merkür Retro başlıyor. İş hayatınızda yapılan hatalardan ders alarak, daha doğru kararlar verebilirsiniz. Dostlarınızla yaptığınız planlarınız sürekli değişebilir ve bu durum sizi strese sokabilir. Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz ama temkinli olun, yanlış anlaşmalar yüzünden sorunlar oluşabilir. Kaygı, vesvese, tereddüt, risk almama arzusu gibi eğilimlerinizin size önlemeye çalıştığınız risklerden daha fazla zarar verdiğini fark edebilirsiniz. Eğer kendinizi tıkanıp kalmış, yeni fırsatlar bulmak konusunda yeteneksiz hissediyorsanız, bu da bilin ki yeterince çaba göstermediğiniz içindir. Bu dönemde finansal konularla ilgili daha hassas davranabilir, mevcut kaynaklarınızı daha akıllıca kullanabilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burcu Nisan 2023 burç yorumları

Aslan burç yorumları: 3 Nisan’da Merkür Boğa burcunda hareketine başlayacak. Merkür, iş hayatımız, maddi kazanç, hedeflerimiz üzerinde sakince ve aklımız başında düşünmenin önemini vurguluyor. Biraz yavaşlıyoruz. Zihnimiz koşturmaca içinde gözden kaçırdığı noktaları fark ediyor. Bunlar tabii ki önemli. Doğru bir yol ve yön belirlemek için, işlerimizi sağlama almaktan yanayız. İş tercihlerimizde, proje ve planlarımızda geleceğin garanti altına alınması gerekliliğini unutmayalım. Hakikaten işe yarayan, üretime dönük olanları yürürlüğe koyalım. Topluma kişisel düşüncelerinizi empoze etmemelisiniz. Kimsenin fikri sizin gerçekliğiniz olamaz. Konuşmayın, harekete geçin. Sözlerinize, maillerinize, sosyal medya mesajlarınıza dikkat edin.

6 Nisan’da Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz konusunda önemli bir karar zamanı olabilir. Kardeşlerinizin evliliği ya da ortaklıkları bu dolunay zamanı gündeminizi meşgul edebilir. Belki yakın çevrenizle daha fazla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Bu süreç günlük rutinlerinizi kökten değiştirebilir. İşinizle ilgili değişimler de bu süreçte sizi bazı önemli kararlar almaya itebilir. İş yeriniz ya da ofisinizde köklü değişimler olabilir. Eşinizden ya da ortağınızdan gelecek destek bu süreci daha sakin atlatmanıza yardım edebilir.

11 Nisan’da Venüs İkizler burcunda seyahatine başlıyor. Sosyal çevreniz aranılıyor ve büyük bir projeye adım atıyorsunuz. Dostlarınla zaman geçir ve işaretleri iyi gözlemle. Rahatlayacaksınız ve bir şeyler yapmak için fazla çaba harcamayacaksınız. Bu dönemde hobilerinizi ve ilgi alanlarınızı keşfedeceksiniz. Şansınızın son derece açık olduğu bir dönemdesiniz. Hayatınızda hangi konuya önem veriyorsanız isteklerinizin gerçekleştiğini görebileceğiniz bir süreçte olacaksınız. Aşk hayatınızda agresif durumlar olabilir. Partnerinizle aranızda ufak bir şeyden dolayı gerginlik yaşanabilir.

20 Nisan’da Koç burcunda Parçalı Güneş Tutulması meydana geliyor. Bu tutulma yurtdışı, yabancılar, eğitim, sınavlar, yayıncılık, medya, pazarlama, reklam, hukuk, ticaret ve inanç gibi konular üzerinde etkili olacak. Bu tutulma genel anlamda keyifli etkilere sahip ancak zor kararlar da vermeniz gerekebilir.

21 Nisan’da Boğa burcunda Merkür Retro başlıyor. İş için yeni adımlar atmak ve yeni projeler için uygun bir zaman diliminde olmayabilirsiniz. Her şeyi tekrar tekrar gözden geçirmek gerekebilir. Aşk hayatınızda iletişim konularında bazı zorluklar yaratabilir. Ancak, bu süreçte geçmişteki sorunları çözerek, ilişkinizi daha da ileriye taşıyabilirsiniz. İhmal edilmiş sorumluluklar bu dönemde önünüze gelebilir. Yapmak istediklerinizi değil, mecbur olduklarınızı mı yapıyorsunuz? Kendinize sorun. Yetkili olmayı sevip de sorumlu tutulmayı kabul etmemek diye bir şey biliyorsunuz ki mümkün değil. Ya oluruna bırakacak, iktidar alanı olarak çizdiğiniz sınırları kaldıracaksınız. Ya da olmak istediğiniz yerin ağırlığını, yükümlülüğünü, sıkıntısını taşıyacaksınız.

başak burcu

Başak burcu Nisan 2023 yorumları

Başak burç yorumları: 3 Nisan’da Merkür Boğa burcunda hareketine başlayacak. Maddi güvence, teminat, uzun vadelilik, süreklilik, farklı yerlere yerleşim, sakin, kaliteli, huzurlu bir yaşam düşüncelerine yoğunlaşacağız. 21 Nisan’a kadar bu konuları gözden geçirmenizde fayda var. 21 Nisan’daki retroyu hesaba katacak olursak; sağlamcılığın yanında, garanti ilkesini de göz önüne alarak meseleleri ölçüp tartmanız uygun davranış olacaktır. Bu süreçte aradığınız soruların cevaplarına kavuşabilirsiniz. Tanımadığınız kişilere karşı oluşturduğunuz önyargıları kırın. Meditasyon yapın, dil öğrenin, yeni bir şeyler keşfedin, yeniden güvenin, seyahat edin.

6 Nisan’da Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Maddi konuların netlik kazanacağı bir süreci gösteriyor. Geçtiğimiz 21 Mart Yeni Ayı zamanında yaptığınız yatırımların sonuçlarını alabilirsiniz. Veya finansal bir anlaşma yapmışsanız şimdi bu dolunayda bir ödeme alabilir veya bir borcu kapatabilirsiniz. Bu süreçte hizmet aldığınız kişilerden destek alabilirsiniz. Bu tarih aralığında riskli yatırımlardan uzak durmanızda fayda var. Geçtiğimiz yeniay dolunay serisinde ilişkiler konusunda önemli kararlar vermiş olabilirsiniz. Bu dolunayda ise maddi konularda önemli yüzleşmeler aşk hayatınızda köklü değişimler yapmanızı gerektirebilir.

11 Nisan’da Venüs İkizler burcunda seyahatine başlıyor. Kariyer ve ilişki konularında göz önündesiniz. Konuşulabilir ve dedikodulara maruz kalabilirsin. Mesleki bir zafer seni bekliyor. Başarılı insanların arkasından nasıl olsa konuşulur. Sen önüne bakacaksın. Bu dönemde kariyerinizde en güzel zamanlarınızı yaşayabilirsiniz. Hem maddi hem manevi getirisi yüksek bir iş kapınızı çalabilir. Aile içinde gerginliklere dikkat! Aile bireylerinin sağlık problemleri ortaya çıkabilir. Evin içinde riskli işlerden sakının. Ufak kazalara açık bir dönemde olabilirsiniz. İlişkiniz konusunda fazla hayalci davranmanız gerçeklerle yüzleştiğinizde hayal kırıklığı yaratabilir. Eşinizi veya sevgilinizi kafanızdaki hayale göre konumlandırdığınızda aslında beklentinizi karşılamayan biri olduğunu fark edebilirsiniz.

20 Nisan’da Koç burcunda Parçalı Güneş Tutulması meydana geliyor. Krediler, borçlar, vergiler, ortaklaşa gelirler, miras, nafaka, burs ve sağlıkla ilgili konular bu tutulmanın etkisi altında. Bu konularda şanslı etkiler alacaksınız. İstediğiniz oranda kredi bulabilirsiniz, borçlarınızın faizleri silinebilir, nafakanızı rahatlıkla bağlatabilirsiniz, miras konuları çözülmeye başlayabilir, burs bulabilir, güzel sponsorluk anlaşmaları yapabilirsiniz. Maddi anlamda sizi rahatlatacak koşullar çıkacaktır ama eski bir koşulu bırakmanız gerekebilir ve bu konuda ikilemde kalabilirsiniz.


21 Nisan’da Boğa burcunda Merkür Retro başlıyor. Bu dönemde, eski flörtlerle veya eski partnerlerle yeniden bağlantı kurabilirsiniz. Ancak, doğru kararlar vermek için detaylı düşünmek ve iletişimde açık olmak önemlidir. Eğitim, seyahat, resmi işler ve sınavlarda gecikmeler ve hatalarla uğraşmanız gerekebilir. Belki de yarım bıraktığınız bir eğitime yeniden geri dönebilirsiniz. Plan yapamamak ya da yaptığınız planlardaki aksaklıklar yüzünden fazla adım atamamak sizi rahatsız edebilir. Sırf bir şeyler sizin istediğiniz gibi gitmiyor diye kurgulamayı ve yargılamayı bırakın. Eğer gerçekten sıkışıp kaldıysanız da dönün kendinize şunu sorun; “Benim neye farklı bakmam, neyi farklı yapmam lazım?”

terazi burcu

Terazi burcu Nisan 2023 burç yorumları

Terazi burç yorumları: 3 Nisan’da Merkür Boğa burcunda hareketine başlayacak. Çevrenizi en etkilediğiniz dönemdesiniz, iş fırsatları arayın. Olumsuz zihinsel baskıdan kendinizi kurtarın. Spora geri dönüş yapın. Yeni bir hikayenin ya da anlaşmanın ilk adımını atın. Partnerimiz, iş ortağımız veya diğer kişilerle olan maddi ve manevi bağımızı gözden geçirme yönünde önemli bir dönem. Birbirimizin değer ölçülerine bakacağız. Sağlamlık, güvenilirlik içeriyor mu? Birbirimize ne kadar inanıyoruz ve dürüst davranıyoruz? Bizi bir arada tutan nedenler nedir? Bütün bunları inceleme eğiliminde olacağız.

Kimi Teraziler bu dönemde miras, mal, mülk, yatırımla ilgili konularda yoğunlaşacak. Bu kendimiz sağlama alma ihtiyacımızdır. Bir ortak arayışı da söz konusu olabilir. Eğer zorlu bir dönemden geçiyorsak, işbirliğinde bulunarak bunu aşmak isteriz. 21 Nisan’daki retro başlangıcına kadar, bugünlerde mutlaka halledilmesi gereken işlerinize öncelik tanıyınız. Vadesi gelmiş borçlarınızı ödeyiniz. Kredi başvurusu, yatırım gibi konularda piyasanın durumuna bakınız. Partneriniz, iş ortağınızla konuşulması ve karara bağlanılması gereken durumları hallediniz.

6 Nisan’da sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. İlişkiler konusunda önemli kararlar vereceğiniz bir dolunay olacak. Bu yeni bir yere yerleşmenizi tetikleyebilir. Ailenizle olan ilişkileriniz daha da derinleşebilir. Yeni başlayan bir flört daha uzun soluklu bir ilişkiye dönüşebilir. Çocuklarınız bu süreçte bağlayıcı bir etki yapabilir. Riskli yatırımlar çok iyi bir fikir olmayabilir. Önümüzdeki dönemde maddi konularda önemli kararlar almanız gerekebilir. Bu nedenle bu dolunay zamanında temkinli adımlar atmakta fayda var.

11 Nisan’da Venüs İkizler burcunda seyahatine başlıyor. Yeni bir iş alanı buluyorsun. Korkularından arın ve eksik işleri tamamla! Kazanmak için şimdi emek verme zamanı. Risk almaktan korkma ve yeni işlere açıl. Aşk hayatınızda sürpriz gelişmelere hazır ol. Bu dönemde akademik yaşantınızda, sınavlarınızda, yurt dışı bağlantılı işlerinizde beklediğinizden güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sizi mutlu edecek bir gönül ilişkisine de başlayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda emin adımlarla ilerleyeceksiniz. Bu dönem başladığınız işlerde beklediğinizden daha güzel bir başarı elde edebilirsiniz. Bulunduğunuz çevrede insanların sizden bahsettiğini işitebilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber vakit geçirebilirsiniz. Sizlerin fikirlerine ihtiyaç duyabilirler.

20 Nisan’da Koç burcunda Parçalı Güneş Tutulması meydana geliyor. İş ortamı, günlük işler, ev hayvanları, sağlık konusu odağınızda… Sağlığınız doğal bir koruma kalkanı altında olacak. Fiziksel veya ruhsal; her şekilde şifalanacaksınız! İş temponunuz artıyor, sürpriz iş fırsatları ve projelere hazır olun! Özellikle yurtdışı bağlantılı işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Danışmanlık veriyorsanız müşterileriniz hızla artabilir. Size harika faydalar sağlayacak yeni ortaklıkların adımlarını atabilirsiniz.

21 Nisan’da Boğa burcunda Merkür Retro başlıyor. Geçmişte kaçırdığınız fırsatları yeniden değerlendirebilir ve yeni iş olanakları keşfedebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak planlı bir şekilde hareket ettiğiniz sürece, bu dönem sizin için verimli geçebilir. Kredi kartları, banka, muhasebe işleri veya vergi konularında birtakım hatalarla, gecikmelerle uğraşmanız gerekebilir. Güvenilir olmayan hiçbir yerden çevrimiçi alışveriş yapmayın! Yoksunluk kaygısı ile yüzleşmeniz gereken bir dönemden geçebilirsiniz. Kaynak bulma sıkıntısı, borçlarınızı ödeyememek, alacaklarınızı alamamak kaygısı gibi konular gündeminize gelebilir. Soruna değil, çözüme odaklanın. Eğer kaynak sıkıntısı yaşıyorsanız, tüm yumurtalarınızı aynı sepete koymuş ve alternatif çıkış senaryolarını erteledikçe ertelemişsinizdir. Şimdi zaman, yeni senaryolar için plan yapma zamanı.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Nisan 2023 aylık yorumları

Akrep burç yorumları: 3 Nisan’da Merkür Boğa burcunda hareketine başlayacak. Görünenin ardına bakmayı bırakmalısın. Tembellik zamanı değil. Gerçekler ortada! Kendini ve karşındakini yorma. Kabullen! İşte o zaman sen gerçek sen olacaksın. Yanlış anlaşılmalardan kaçınmak için işe odaklan. Merkür, ilişkimizdeki maddi-manevi güvence ilkesi çerçevesinde düşünmemizi sağlayacak. Karşımızdaki kişiye, ortağımıza ve diğerlerine ne kadar güven veriyoruz veya biz ne kadar güven duyuyoruz. İlişkimizin niteliği çok önemli. Nasıl bir temel üzerine inşa edilmiş olduğunu anlamak gerekir. Karşımıza biri çıktığında onu iyi tanımak lazım. öncelikleri nedir, nasıl bir davranış sergilemekte, mali anlamda sıkıntıları var mı, nasıl bir yaşam sürmüş ve biz bu ilişkide huzurlu muyuz? Bunlara bakacağız.

6 Nisan’da Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Sağlık ve çalışma hayatınızla ilgili konularda önemli sonuçlar alacağınız bir zaman olacak. Sizden gizlenen bazı konuları öğrenebilirsiniz. Bu dönemde kendinizi daha fazla ifade ederek, iletişime açık olmanız önemlidir. Aynı zamanda, bu Dolunay size birçok farklı bakış açısı sunarak, kararlarınızı gözden geçirmenize yardımcı olabilir. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde köklü değişimler yaşayabilirsiniz. Ailenizden gelebilecek desteklere ise açık olun.

11 Nisan’da Venüs İkizler burcunda seyahatine başlıyor. Her türlü ortak işlerinde huzursuzluk olduğunu fark edebilirsin. İnsanların seni şekillendirmesine izin verme ve kendin ol. Bu dönemde miras haberleri alabilirsiniz. Bu konu uzun süredir varsa sizin lehinize sonuçlanabilir. Miras haricinde ekonomik durumunuzu geliştirecek yeni gelir kaynakları karşınıza çıkabilir. Gelirinizin size yetmediğin düşünmek depresif hissetmenize neden olabilir. Yeni bir iş teklifi haberi alabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz, akademik konularınız ile ilgili beklediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz kabul evrakları veya kurul kararları olumlu çıkabilir.

20 Nisan’da Koç burcunda Parçalı Güneş Tutulması meydana geliyor. İş ortamı, günlük işler, ev hayvanları, sağlık konusu odağınızda olacak. Sağlığınız doğal bir koruma kalkanı altında olacak. Fiziksel veya ruhsal; her şekilde şifalanacaksınız! İş temponunuz artıyor, sürpriz iş fırsatları ve projelere hazır olun! Özellikle yurtdışı bağlantılı işlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

21 Nisan’da Boğa burcunda Merkür Retro başlıyor. Bu gerileme aile ve sosyal hayatınızda küçük engellerle karşılaşmanıza neden olabilir. Ancak bu süreçte birbirinize daha fazla zaman ayırarak ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Eğer iş ve hayat ortaklıklarınız tıkanma noktasına geldiyse, anlaşma sağladığınız düşündüğünüz konularda aslında hiç anlaşamadığınızı fark ediyorsanız, bir durup “Ben işi bu hale getirecek kadar niye bekledim?” diye kendinize sormanızda fayda var. Sabırlı olun ve iletişimde net olmaya özen gösterin. Başarıya giden yolda birlikte ilerleyebiliriz! Uzlaşmayı öğrenmenizde fayda var.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Nisan 2023 burç yorumları

Yay burç yorumları: 3 Nisan’da Merkür Boğa burcunda hareketine başlayacak. Kendinizi köşeye sıkışmış hissediyor olabilirsiniz. Üstesinden gelmeniz gereken her sorumluluğu büyük bir sınavınızmış gibi davranmaktan vazgeçin. Çevrenizden yardım isteyin.Yapılması gerekenleri yapın, fazlasını değil. Merkür, zihnimizin güven, istikrar, verimlilik, maddi kazanımla ilgili konular üzerinde yoğunlaşmasını sağlar. İster istemez, kendimizi garanti altında mıyız değil miyiz diye sorgularız. Sağlıklı yaşam, huzurlu bir hayat ve üretime dönük çalışmaların planlanması, yürürlüğe konması, işlerin sağlamlaştırılması, yarar ve zarar hesabının yapılması yönünde Merkür geçişi sizin için olumludur. Pratik şekilde işleri organize edersiniz. Ancak kendi düşüncelerimizin sürekli doğru olduğunu kanıtlamaya ve kabul ettirmeye çalışmamalıyız.

6 Nisan’da Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Sosyal hayatınızı gündeminize taşıyabilir. Arkadaşlık ilişkilerinizle ilgili önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Bir dernek ya da meslek grubuna üyeyseniz onlarla ilgili önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Ancak maddi konularda temkinli olun. Para konusunda bir manipülasyona dahil olmayın. Kardeş ya da kuzenlerinizden gelebilecek destekler bu süreci daha soğukkanlı atlatmanızı sağlayabilir.

11 Nisan’da Venüs İkizler burcunda seyahatine başlıyor. İş projelerin hakkında hızlı gelişmelere hazır ol. Yeni işler alabilirsin. Büyük bir başarı seni bekliyor! Partnerinle olan uyumun seni büyütecek. İlişkinizde ve evliliğinizde ayaklarınız yerden kesiliyor. Bu dönemi not alın. Evlilik tekliflerine hazır olun. Evliliğinin bittiğini düşünenler büyük bir aşkla her şeye tekrardan başlayabilir. Aklınıza gelmeyecek güzellikte bir dönem yaşayacaksınız. Ortaklıkla iş açmış olanlarınız varsa inanılmaz bir maddi getirisi olan işe imza atabilirsiniz. Giderlerinizi kısma konusunda atacağınız adımlar olumlu sonuç verebilir.

20 Nisan’da Koç burcunda Parçalı Güneş Tutulması meydana geliyor. Finansal anlamda oldukça şanslı, aşk konusunda mutlu zamanlar bekliyor sizi. Çocuk sahibi olmak isteyenlere bu tutulma mutlu Haberler verebilir. Sahne sanatlarıyla ilgili veya yaratıcılık gerektiren bir işiniz varsa harika fırsatlar elde edebilirsiniz. Yatırımlarınızın karşılığını katbekat alacaksınız. Ancak tutulmanın derecesi itibariyle iki aşk, hobi, yatırım fikri gibi konularda ikilemde kalabilirsiniz.

21 Nisan’da Boğa burcunda Merkür Retro başlıyor. Bu gerileme süreci kariyer ve para konularında birtakım zorlukları önünüze getirebilir. Bu dönemde özellikle finansal konularda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Eğer çalışma şekliniz size istediğiniz verimi sağlamıyorsa ya da sağlığınız alıştığınız ritme dayanamıyorsa, bu uyarıları dikkate almanızda fayda var. Alışkanlıklarınız, sizi hareketsiz ve çıkışsız hale getirmeye başlamış demektir. İş yerinde de karışıklıklar ve aksaklıklar yaşayabilirsiniz ama sabırlı ve istikrarlı bir şekilde ilerlerseniz, sorunları çözebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda yanlış anlaşılmalar olabilir, iş için kullandığınız elektronik aletlerde sorun yaşanabilir. Günlük planlarınız bir anda bozulabilir. Bu dönem yeni bir işe veya projeye başlamak için uygun değil.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Nisan 2023 aylık yorumları

Oğlak burç yorumları: 3 Nisan’da Merkür Boğa burcunda hareketine başlayacak. Biraz eğlenmeye ve sorumlulukları hafifletmeye ihtiyaç var. Aşk’a, dostlarınıza ya da sevgiye zaman ayırmak gerekiyor. Bunu bulmak için ideal zamandasınız. Hayatına bu dönem girenler hep özel kalacak. Kalıcı ilişkiler kuruyorsun. Neşelenin! Merkür, aşk hayatımız, çocuklarımız, hayatı ele alış biçimimizle alakalı olarak güvenirlik, sağlamlık ve verimlilik olgularını gözden geçirmede önem taşıyor. Zihnimiz bu konularda soru işaretleriyle dolu ise, bunlara cevap bulmaya çalışacağız. Huzur arayışımız çok daha belirgin hale geliyor. Yavrumuzun sağlığı, eğitimi, hayatı veya bir evlat sahibi olmanın sorumluluğu üzerinde duracağız.

6 Nisan’da Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kariyerinizle ilgili önemli kararlar vereceğiniz bir dolunay olacak. 21 Mart’taki Yeniay zamanında attığınız adımlar hem kariyerinizi hem de yurtdışı ile ilgili konuları gündeme taşımış olabilir. Şimdi bunların sonuçlarını bu dolunay zamanında alacaksınız. Köklü değişimleri ve hayatınızda yapacağınız önemli başlangıçları tetikleyebilir. Kazançlarınızı etkileyecek uzun vadeli önemli hedefler belirleyebilirsiniz. Bu süreçte yöneticilerinizle olan ilişkileriniz üzerinizde baskı yapabilir. Soğukkanlılığın bu süreçte prim yapacağını unutmayın.

11 Nisan’da Venüs İkizler burcunda seyahatine başlıyor. Sorumluluklar seni sıkıştırıyor. İnsanlardan yardım istemen gerektiğinde çekinme. Anlaşılmaya ihtiyacın var. Psikolojik olarak mutlu olacağınız bir dönemdesiniz. Hayatınızda önem verdiğiniz konularda güzel gelişmeler yaşadıkça sizde artık mutlu oluyorsunuz. Ofis ortamında terfi alabilirsiniz. Maaşınızda ciddi artışlar yaşayabilirsiniz. İlişki ve evlilik hayatınıza odaklanabilirsiniz. Partnerinizden sürpriz davranışlar görebilirsiniz.

20 Nisan’da Koç burcunda Parçalı Güneş Tutulması meydana geliyor. Ev, aile, yuvayla ilgili işlerinizi tamamlama sürecine girebilirsiniz. Jüpiter beraberinde bazı fırsatları getirebilir. Aradığınız evi bulup taşınabilirsiniz veya ev almak için karşınıza düşeş bir olasılık çıkabilir. Toprak, arsa gibi alanlara yatırım da yapabilirsiniz. Bu dönem ailenizden harika destekler alırken, ev içindeki sorunları da rahatlıkla çözüme kavuşturabileceksiniz.

21 Nisan’da Boğa burcunda Merkür Retro başlıyor. Hem özel hayatınız hem de çocuklarla iletişimde sorunlar çıkması mümkün. Eski sevgililerden haberler alabilirsiniz. Yatırım konusundaysa dikkatli adım atmanızda fayda var. İletişimde problem yaşayabileceğiniz bu dönemde, detayları gözden kaçırmamaya özen göstermelisiniz. Dönüp dolaşıp olmayanları oldurtmaya çalışmak yerine, oldurtmaya çalışırken kullandığınız yöntemlere bir bakın. Bu süreçte karşılaşacağınız engelleri fırsata çevirmek için yaratıcı düşünceler geliştirebilirsiniz. Sabırlı ve istikrarlı bir şekilde ilerlerseniz, bu dönemdeki zorluklarla başa çıkabilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Nisan 2023 burç yorumları

Kova burç yorumları: 3 Nisan’da Merkür Boğa burcunda hareketine başlayacak. Ait olduğun yerleri sorguluyor olabilirsiniz. Mülk ya da alım satım ile ilgili işler içine girebilirsiniz. Ev tadilatı için uygun zamandasınız. Yaşam alanını belirle ve burayı istediğin gibi tasarla. Müthiş bir başlangıca doğru ilerliyorsun. Bunun bir sondan kaynaklanması seni korkutmasın. Merkür, aşk hayatınız, finansal işleriniz ve ortaklıklarınız, ailevi yaşamınız, yuvanızla ilgili konularda güvence, istikrar ve huzurun daha fazla önemsenmesini sağlıyor. Bir düzenleme, konforlu hale getirme, sağlamlaştırma yönünde düşünceleriniz varsa, bunları geri hareket başlamadan yapmanızda fayda var. Gölgeli günlerini de merkez alırsak 21 Nisan tarihine kadar halledilebilir. Taşınmak, kiralamak, ofis açmak maddi güvence elde etmek amaçlı planlarınızı yeniden gözden geçirmeniz yararlı olur. Huzur sizin için önemli olacaktır.

6 Nisan’da Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Uzak mesafe ilişkiler konusunda önemli kararlar vermenize neden olacak. Yurtdışı, eğitim ya da olası yolculuk planlarınız varsa bunlar artık dolunay zamanında netlik kazanabilir. Eğer çok uluslu bir firmada çalışıyorsanız veya yurtdışı ile bir şekilde bağlantılı bir iş yapıyorsanız bu tarih aralığında onlarla olan ilişkileriniz hassas olabilir. Sizden gizlenen bazı konuların ortaya çıkması ise yüzleşmeleri tetikleyebilir.

11 Nisan’da Venüs İkizler burcunda seyahatine başlıyor. Seyahatlerin artıyor ve işler netleşiyor. Daha eğlenceli bir döneme giriyorsun. Kendine inan. Aşk hayatınızdaki şans inanamayacağınız şekilde açılacaktır. Çocuğunuzla ilgili beklentileriniz varsa hayırlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi gelirinizdeki artış gözünüzü boyayabilir. Hayallerinizdeki imkanlara sahip olabileceğiniz hissine kapılabilirsiniz. Sağlığınızı daha güçlü hissedebilirsiniz. Psikolojiniz de hiç olmadığı kadar pozitif olacak. Hem fiziksel hem ruhsal olarak zinde olacaksınız. Yaptığınız işlerle ilgili başarılarınız konuşulabilir.

20 Nisan’da Koç burcunda Parçalı Güneş Tutulması meydana geliyor. Odağınızda yakın çevreniz, iletişim, seyahatler, fikirler, akrabalar, eğitimler, satış, pazarlama, reklam çalışmaları var. Öte yandan yepyeni bilgilere ulaşabilir; özellikle yurtdışı, ticaret, yayıncılık, medya, reklam alanlarında güzel fırsatlar elde edebilirsiniz. Bu dönem fikirlerinizi paraya dönüştürebilirsiniz. Keyifli seyahatler gündeme gelebilir. Ancak tutulma derecesinden dolayı her burç gibi siz de bir konuda ikilemde kalabilirsiniz.

21 Nisan’da Boğa burcunda Merkür Retro başlıyor. Aile için karar almaya çalışırken stresli durumlar oluşabilir. Taşınmak, yer değiştirmek için Merkür gerilemesinin sona ermesini bekleyin. Eviniz, aileniz, aidiyetleriniz veya güvenlik alanınızla ilgili sorunlar, takanıklar yaşayabilirsiniz. Artık arkasına saklanmaya çalıştığınız durumlar da size dar gelmeye başladı. Arkanızda bitiremediğiniz, bırakamadığınız, bağınızı bir türlü kesemediğiniz maddi ve manevi yükler olduğu için, bir türlü önünüze bakamıyor olabilirsiniz. Bu da sizi gelebileceğinizi yere gelmekten, olabileceğiniz şeyleri olmaktan alıkoyuyor olabilir. Bu gerileme süreci sizin daha detaylı planlama yapmanızı ve iletişim becerilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir. Yeni fikirler üretin ve alternatif yollar arayın. Kendinize güvenin ve sabırlı olun, önemli kazanımlar elde etmek için biraz zaman gerekebilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Nisan 2023 aylık yorumları

Balık burç yorumları: 3 Nisan’da Merkür Boğa burcunda hareketine başlayacak. Bu dönemi sözleşmelerinizi yapmak, yeni projeler ilan etmek için kullanın. Yakın çevre dostlarınızla bağlarınızı güncelleyin ve vakit geçirin. Sosyal medya hesapları açabilirsiniz. Yaptıklarınızı duyurun. Kısa seyahatler planlayın. Merkür, 21 Nisan’daki geri hareketine henüz başlamadan önce ailemiz, ilişkiler ve yakın çevremizle ilgili güvenlik, huzur ve istikrarlı düşünmenin işaretçisi oluyor. Eğitim hayatında olanlar, iş girişimde bulunacaklar, yakınlarıyla temasa geçecekler, çevreleriyle bağlantılarını güçlü tutmak isteyenler, ilişkisinde sağlamlık ve güven olgusunu temin edecekler için zihnin odaklanma gücünün yükseldiği vakitteyiz.

6 Nisan’da Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Para konuları gündeminizi meşgul edecek. Vergi, kredi, sigorta ve tazminat gibi konuları gündeme getirebilir. Arkadaşlarınızla yaptığınız ortak işleriniz varsa finansal konular biraz strese neden olabilir. Ay başında gelen ortaklık teklifleri burada bir sonuca bağlanabilir. Belki işin maddi boyutlarını değerlendirmek durumunda kalabilirsiniz. Ortağınızın ya da eşinizin gelirleri bu dolunay zamanında gündeminizi meşgul edebilir. Gelir gider dengeniz için bir bütçe yapıp sonuçlarıyla bu dolunay zamanında yüzleşebilirsiniz.

11 Nisan’da Venüs İkizler burcunda seyahatine başlıyor. Hayatta ne yapmak istediğini sorguluyorsun. Yaşam tarzında farklılaşıyorsun. Ait olma ihtiyacın artıyor. Yeni tanıştığın insanlar sana bu hissi yaşatabilir. Aileyi ilgilendiren maddi gelişmeler yaşanabilir. Aile içine yeni bir birey de dahil olabilir. Bir evlilik ya da bir bebek gibi gelişmeler yaşanabilir. Duygusallığınız daha ön planda olabilir. Daha kırılgan bir dönemden geçebilirsiniz. Aşk hayatınızda hareketli bir döneme giriş yapıyorsunuz. Yalnızsanız kalıcı bir ilişkinin temelleri atılabilir. Çocuğunuzla ilgili istekleriniz için harekete geçebilirsiniz.

20 Nisan’da Koç burcunda Parçalı Güneş Tutulması meydana geliyor. Maddi fırsatlar sizinle! Bu dönem daha iyi maaşlı bir iş, iş yerinde yükseliş ve beraberinde gelen para artışı gündemde; her koşulda maddi fırsatlara hazır olun. Ancak tutulma derecesinden dolayı eski durumu bitirmek size zor gelebilir ve arada kalabilirsiniz. Maddi anlamda sizi rahatlatacak koşullar meydana gelebilir ancak eski bir koşulu veya davranış modelini bırakmanız gerekebilir. Net olmak, yeni koşullara kucak açmak bu süreçte size fayda sağlayacaktır.


21 Nisan’da Boğa burcunda Merkür Retro başlıyor. Bu süreçte yakın çevrenizle iletişim sorunları çıkabilir. Yeni fikirleri hayata geçirmek için uygun bir dönem değil. Ancak yarım bıraktığınız konulara devam edebilirsiniz. İletişimde aksamalar yaşanabilir ve romantik bağlantılarınızda gerginlikler oluşabilir. Arkanızda bırakmaya çalıştığınız şeyler şimdi önünüze çıkıyor olabilir. Çevrenizdeki insanlarla iletişim sorunları yaşıyor olabilirsiniz, tutumunuza dikkat edin. Eğer onlar size kapıları kapatıyorlarsa, geçmişte yaptığınız tercihleri düşünüp fazla tepki göstermemeye çalışın. Ancak bu süreç sizin ilişkinizi daha derinlemesine değerlendirmenizi ve farklı bakış açılarına yönelmenizi de sağlayabilir.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.