Astroloji: Venüs Boğa transiti burç yorumları

Astroloji: Venüs Boğa transiti burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: Venüs Boğa transiti burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Genel etkiler:

Venüs artık Boğa burcunda seyahat etmeye başladı. Boğa burcu da astrolojide istikrar, güven, sabitlik, finansal konular, sahiplenmek, sadakat, huzur, düzen, konfor, tutkulu toprak işleri, boyun, boğaz, bademcik, güvenlik arayışı, risklerden kaçınmak, üretken olmak, sabırlı olmak, inatçılık, tutarlı, kıskanç, zevklere düşkünlük ile ifade edilir. Venüs Boğa burcunda yönetici pozisyondadır. Bu yüzden aslında Boğa burcunun iyicil taraflarını ortaya çıkarmaya daha çok eğilimindedir. Bu dönem hayatınızda kimse yoksa, yeni tanışacağınız kimselere karşı daha temkinli daha ihtiyatlı yaklaşma eğiliminde olabilirsiniz. Bir ilişkiyi başlatmak için pek de aceleniz olmaz açıkçası.


Bu dönem ilişkilerde özellikle fiziksel ve maddi uyum arayışı ön planda olacaktır. Özellikle ten uyumu ve ilişkilerde fiziksel temas ihtiyacı artacaktır. Daha çok dokunmak, daha çok hissetmek daha somut belirtilere ihtiyacımız olacaktır. Bu dönem sevdiğimiz konulara daha bir tutku ile bağlanacağız. Bu illa bir ilişki olmak zorunda değil, işimiz olabilir, sahip olduğumuz değerli insanlar olabilir, eşyalarımız olabilir. Bunlara daha çok sahip çıkacağız. Amacımız daha çok bir şeyleri sağlamlaştırmak üzerine olacaktır.

Hem zevk ve keyif veren konulara paramızı daha çok harcayabiliriz, ama diğer taraftan yatırım yapmak, paramıza para katacak işlere girişmek için de uygun bir zaman diliminde olacağız. Tabii ilişkilerde fazla sahiplenme, fazla mülkiyet duygusu ile yaklaşma özel hayatta, fazla kıskançlık ilişkileri tehlikeye sokabilir bunlara dikkat edilmeli. Venüs Boğa burcunda güçlü pozisyonda olduğundan Venüsyen her türlü konu için de avantaj sağlayacaktır. Sanatla ilgili konulara yönelmek, estetik yaptırmak, bir şeyleri dekore etmek için de uygun bir dönemdir.

Burç yorumları:

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu dönem Koç burçları için ilişkiler ve maddi kaynaklar ön planda olacaktır. Kariyer hayatınızda beklenmedik teklifler alabilir, yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. Özellikle finansal anlamda özellikle şanslı ve keyifli bir sürece giriş yapacaksınız. Kazançlarınızı arttırabilecek tekliflerle karşılaşabilir, yeni kazanç yolları yaratabilirsiniz. Bunun yanı sıra paranızı daha keyfi ve size zevk veren şeylere harcayabilirsiniz, gardırobunuzu yenileyebilir, yeni eşyalarda alabilirsiniz. Venüs her halükarda güzel etkiler yaratacaktır.

Para kazanmak ve harcamak artık daha keyifli hale gelebilir. Yeni gelir kaynakları yaratmak, iş bulmak ve maaşınıza zam almanız mümkün olabilir. Yeteneklerinizi geliştirmek, özgüveninizi daha sağlıklı şekilde dışarıya yansıtmak babında verimli zamanlardan geçmeniz mümkün. Eğer birikimleriniz varsa geleneksel yatırım yöntemlerini tercih edebilirsiniz. Paranıza göre emlak satın alabilirsiniz.

Ayrıca Güneş-Merkür-Neptün kavuşumu ile kendinize bazı önemli sorular sormanız gerekebilir. Aldığınız kararların sonrasını da değerlendirmelisiniz. Ne istediniz ve şu an ne yaşıyorsunuz, bunun farkını bilmek sizi yaşadığınız kafa karışıklığından kurtarabilir. Mecbur olmadığınız her şeyden sıyrılmak için iyi fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bazı duyumlar alabilir, bazı kişilerin gerçek niyetlerini daha iyi okuyabilirsiniz. Öğrendiklerinizi teyit ettirmek doğru çıkarımda bulunmak için size yardımcı olabilir.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Venüs sizin burcunuzda transit yapıyor. Hayatın keyifli, zevk veren yanları ile daha çok haşır neşir olabileceksiniz. Fiziksel anlamda değişiklikler yapabilir, saç kesiminizi, saç renginizi değiştirebilir, yeni kıyafetler alabilirsiniz. Venüs girdiğiniz her ortamda gözlerin üzerinize çekilmesine neden olacak ve daha da güzel haber geliyor aşk her an kapınıza çalabilir. Siz aşk için birilerinin peşinden değil, birileri sizin peşinizden koşacağa benziyor. Estetik operasyonlar için de uygun bir süreçtir.

Sizin burcunuzda ilerleyecek Venüs sayesinde üzerinize iyimserlik getirebilir. Başarılarınız çevreniz tarafından görülüp takdir edilebilir. Kendinizle özel olarak ilgilenebilirsiniz. Keyifçi davranışlar ve tatil moduna girebilirsiniz. Dış görüntünüzde yapacağınız değişiklikler de herkes tarafından beğenilebilir. İlişki başlatmak için de uygun bir dönem olarak görünüyor. Bu günler sizler için dış görünüşünüze özen gösterdiğiniz bir dönemdir. Estetik müdahalede bulunabilir, kişisel bakımınızla ilgilenebilir, kendinizle ilgili ufak tefek bile olsa değişikliklere yönelmek isteyebilirsiniz. Muallakta kalmış birçok konunun netleşeceği bir dönem sizi bekliyor.

Ayrıca Güneş-Merkür-Neptün kavuşumu, geleceğinizi daha doğru bir odakla ve açık zihinle düşünmenizi sağlayabilir. Bir şeyi istemenin yeterli gelmeyeceğini, bunun için gereken ne ise ona eğilmeniz gerektiğini fark etmelisiniz. Bu farkındalık başta sizi yorsa da aslında adım atınca kolaylaştığını görebilirsiniz. Sosyal açıdan çevrenizdeki insanlara, fikirlerinizi ve hislerinizi paylaştığınız ortamlara dikkat etmelisiniz. Kimin hangi düşünceyle size yaklaştığından emin değilseniz temkinli olmanızda fayda var.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Perde arkasında olmaktan zevk duyacağınız bu süreçte yeni projelerinize dair önemli hazırlıklarınız olabilir. Yaratıcı yönlerinizi kullanarak insanlara ilham olabilirsiniz. Platonik olarak birinden hoşlanabilirken sizi beğenenler de olabilir. Fakat ilişkide olmak yerine serbest olmaktan daha çok keyif alabilirsiniz. Ruhsal olarak sizi tazeleyecek uzun tatil planları yapabilirsiniz.

12’nci evinizde gerçekleşecek olan Venüs Boğa transiti İkizler burcunu ruhsal anlamda etkileyecek. Kendi iç dünyanıza dönmek isteyeceğiniz günler yaşayacaksınız. Bu günlerde yoga, reiki, meditasyon yapabilirsiniz. Hayatınız ile ilgili net hamleler yapmadan önce sezgilerinize danışın. Venüs yaşamınızda çok da etkin olarak görünmeyecek bir alana geçiş yapacak.

Eğer ilişkiniz var ise gereksiz kaprisler, arızalar yüzünden bir takım sorunlar nüks edebilir. Eğer hayatınızda biri yok ise bu dönem çok keyifli ilişkilere çekilemeyebilirsiniz. Genel olarak çevrenizin onaylamayacağı ilişkiler olabilir. Ama bu etki ile süper yaratıcı olabilir, güzel çalışmalar koyabilirsiniz ortaya. Bir de paranızı gereksiz yerlere harcama eğiliminiz artabilir. Estetik operasyonlar için de pek uygun bir süreç değildir. Pahalı eşyalar almak, gardırop yenilemek, yeni eşyalar almak için de uygun değildir.

Ayrıca Güneş-Merkür-Neptün kavuşumu, iş hayatınızdaki problemlere ışık tutabilir. Ne için çalıştığınızı, ne iş yaptığınızı ve bunu nasıl yaptığınızı düşünmeniz gerekebilir. Gerek tarzınız gerekse bulunduğunuz çevrede bir değişikliğe gitmeniz gerekiyorsa bundan kaçmamalısınız. Bir takvim üzerinde ilerlemek, planlı olmak sizi dalgınlıkların getireceği aksaklıklardan koruyabilir. İş teklifleri ve statü değişiklikleri sözkonusu olduğunda hızlı karar almak yerine tüm koşulları değerlendirerek fikrinizi beyan etmelisiniz. Hislerinize güvenin, onların size getireceği mesajlar işleri kolaylaştırabilir.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Arkadaş çevrenizle güzel kutlamalar yapabilir, insan topluluklarını etkileyecek önemli işler başarabilirsiniz. Kariyerinizi ve itibarınızı da destekleyen etkiler altında gözüküyorsunuz. İşinize verdiğiniz önem artabilir. Yeni çevrelere girerseniz kazançlarınızda büyük oranda bereketlenme görülebilir. Maaş zammı alabilir ve geleceğinizi pozitif yönde etkileyecek yeni ufuklara yelken açabilirsiniz.

Bu dönemde sosyal hayatınız ve arkadaş çevreniz ile ilgili konular gündeminizde olacak. Başlatmaktan çekindiğiniz bir flörtünüz varsa daha ciddi adımlar atabilirsiniz. Maddi anlamda yakın çevrenizden destek görebilirsiniz. Dostlarınızla, arkadaşlarınızla çok daha keyifli ve size zevk verecek zamanlar geçirebilecek, onlardan yardım, destek, fayda görebileceksiniz. Daha çok sosyalleşebilecek, yeni ortamlara girip yeni insanlarla tanışabileceksiniz. İşin içinde Venüs olduğundan dolayı gelecek her türlü sosyal aktiviteye dahil olmaya çalışın, lakin aşk oralarda bir yerde olabilir! Özellikle kadın arkadaşlarınızdan daha çok fayda görebileceksiniz.

Ayrıca Güneş-Merkür-Neptün kavuşumu ile isteklerinizin ve yaptıklarınızın ne kadarının size ait olduğunu analiz etmelisiniz. Kendinize mi yoksa başka bir noktaya mı hizmet ettiğinizi ayırt ettiğinizde elde ettiğiniz sonuçlara objektif yaklaşmalısınız. Uçak bileti, yolculuk ve yer değişiklikleri gibi konularda işlemlerinizi kontrol ederek ve güvenilir alanlar üzerinden gerçekleştirmenizde fayda var. Dikkatiniz size çok pek tecrübe kazandırabilir.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Kariyer hayatınızda yaşanacak olumlu gelişmeler sizleri çok etkileyecek, parladığınız bir dönemdesiniz. Ortaklarınız ile yaşanacak bazı sorunlar ortaya çıkabilir ancak büyümeden çözümlenecektir. Bu dönemde krizleri fırsata çevirin, özellikle iş hayatınızda yükselmek için adım atabilirsiniz. İşinizden, yaptığınız, meşgul olduğunuz işten çok daha fazla keyif alabileceksiniz. İş değiştirmek isteyenler görüşmelere gidebilirler, üstlerinizden, yöneticilerinizden harika destekler alabileceksiniz. Özellikle iş hayatınızda kadın figürlerden güzel destekler söz konusu olabilecek. Terfi, maaş zammı gibi durumlarda söz konusu olabilir.

İsminizden sıklıkla bahsedilen, başarılarınızın ve imajınızın konuşulduğu bir süreç olabilir. Kendi işinizi kurmak, terfi etmek ve tanınmak için destekleyen etkiler altındasınız. Korkularınız varsa bir kenara koyarak amaçlarınız için daha cesur eylemler gerçekleştirmelisiniz. Otorite figürlerinden arzu ettiğiniz destekleri alabilir gözüküyorsunuz. Bazı kişiler bu süreçte evlilik sebebiyle statüsünde değişim yaşayabilir.

Ayrıca Güneş-Merkür-Neptün kavuşumu, psikolojik olarak bir sıkışıklık hissettirse de aslında bulunduğunuz durumu aşmanız için size yardımcı olabilir. Size uymayan tedavilerden, önerilerden ve işlerden kurtulmayı beklememeli; kendinizin kurtarıcısı olmalısınız. Bağımlılıklarınızı kontrol etmelisiniz, bir şey yapmak istediğinizde neyin ayak bağı olduğunu iyi bilirseniz bundan kurtulmanın yolunu da kolaylıkla bulabilirsiniz. Parasal açıdan oldukça bereketli bir süreç olabilir, hakkınızı teslim alacağınız ek iş ve miras gibi konular gündeme gelebilir. Haklarınızı iyi bilin ve bunun üzerine gidin.

başak burcu

Başak burcu yorumları

Başak burç yorumları: Uzak diyarlara ve yeni inançlara yelken açabilirsiniz. Hayatınızda vadesi dolmuş kriz yaratan insan ve durumlardan kurtulabilirsiniz. Bakış açınız olumlu olarak değişebilir ve hayata daha umutla yaklaşmak isteyebilirsiniz. Eğitime, yurt dışı, yabancılar ve ulaşımı ilgilendiren konularda işleriniz rast gidebilir gözükmektedir. Ticari faaliyetlerden sürpriz güzel kazançlarınız olabilir.

Mahkeme, anlaşma ya da davalar gündeminizde olacak. Bu konular ile ilgili olumlu dönüşler alabilirsiniz. Özellikle aşk konusunda da güzel gelişmeler sizi bekliyor. Süregelen beraberliklerinizde daha somut adımlar atabilir, yeni bir beraberliğe net bir şekilde başlayabilirsiniz. Keyifli seyahatlere, tatillere çıkmanız için size destek olacaktır. Eğer tatil için zamanınız yok ise aynı şekilde size keyif verecek bir eğitime başlayabilir, seminere katılabilirsiniz. Bunun yanı sıra akrabalarınızdan, teyzenizden, kuzenlerinizden de destekler görebilirsiniz. Halkla ilişkiler, reklam, pr çalışmaları için harika bir süreçtir mesela bu! Olası mahkemeleriniz..vs var ise güzel bir şekilde sonlanabilir, anlaşmaya varabilirsiniz.


Ayrıca Güneş-Merkür-Neptün kavuşumu ile ilişkide düşünceleri paylaşmak yerine halının altına atıyorsanız bundan vazgeçebilirsiniz. Sorun varsa sorunun çözümüne, sorun yoksa da kendi içinizde neden böyle bir his beslediğinize odaklanmalısınız. Güven vermeyen insanlarla bir arada bulunmakta zorunda olmadığınızı bilin, bundan hareketlere de mesafeleri yeniden belirleyin. Zihnen açık ve parlak hissetmediğiniz durumlarda verdiğiniz sözlere dikkat etmeli, altından kalkamayacağınız yükler almamalısınız.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Hayatınızda sizi zehirleyen toksikleşmiş konuları olumlu yönde değişime uğratmak için fırsatlar yakalayabileceksiniz. İdeallerinize ulaşmanız adına gerekli dönüşüme sıcak bakabilirsiniz. Psikolojik bir şifalanma, yeniden doğuş yaşamanız olası. Diğer olumlu gelişmeler finansal konulardan gelecektir. Ortak kaynaklar, miras, nafaka ve prim sayesinde cebinize ek kazançlar girebilir. Eşiniz maaşına zam alabilir veya ticari hacmini genişletebilir.

Maddi anlamda beklediğiniz ya da beklemediğiniz kaynaklarda para akışı gündeminizde olacaktır. Miras, ortaklı işler gibi konularda olumlu dönüşler alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Kariyer hayatınızda ise beklediğiniz terfiler bu dönemde kapınızı çalabilir. Finansal anlamda türlü şans ve fırsatlar elde edebilir, kazançlarınızı arttırabilir, borç ihtiyacınız var ise bunu karşılayabilir, ödemelerinizi daha rahat bir şekilde yapabilirsiniz.

Eğer bir partneriniz var ise paranızı daha çok onun için harcayabilir, eşinizin maddi koşullarında güzel gelişmeler meydana gelebilir, ortaklaşa yürüttüğünüz bir takım işleriniz var ise kazançlarınızda artışlar meydana gelebilir. Eğer partneriniz yok ise bu dönemde başlayan ilişkilerin cinsel motivasyonu çok güçlü olur ve biraz da sorunlu karakterleri kendinize çekmeniz kuvvetle muhtemeldir ve maddi olarak güçlü kişilerde olacaktır bunlar.

Ayrıca Güneş-Merkür-Neptün kavuşumu, çalışma hayatınız ve düzeninizde birtakım yenilikleri beraberinde getirebilir. Gereksiz yüklerinizden kurtulmak için öncelikle onları fark etmelisiniz. Asıl işinize önem verin ve bunu geliştirmek için becerilerinizden destek alın. Sağlığınızı tehdit eden durumlar karşısında şanslısınız, şifalanma süreci yaşayabilirsiniz. Ancak işin uzmanından, kendi doktorunuzdan alacağınız direktifler doğrultusunda hareket etmelisiniz. Zehirlenme ve beslenme rahatsızlıklarına maruz kalmamak adına yediklerinize dikkat etmenizde, güvenilir tercihler yapmanızda fayda var.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu yorumları

Akrep burç yorumları: Ortaklık, ilişki ve evlilik konularıyla ilgili şansınızın yaver gidebileceği bir zaman. İyi giden ilişkiniz varsa daha kalıcı hale getirebilir, evlenebilir veya ortak eve çıkabilirsiniz. Sizi destekleyen insanlardan fayda sağlayabilirsiniz. Danışmanlık, özel eğitim ve iş görüşmeleri de bu süreçte sıklaşabilir. Anlaşmakta zorlandığınız insanlar varsa hırgürden kaçınmanın makul olduğu bir dönem. Karşılaşabileceğiniz sorunları nezaketle çözüme ulaştırabileceğiniz bir süreç olacaktır.

Bu dönemin en aşık burcu Akrep diyebiliriz. Ummadığınız bir anda karşınıza birisi çıkabilir, devam eden beraberliğinizde romantik günler yaşayabilirsiniz. Akraba ve yakın çevrenizden destek göreceğiniz günler sizi bekliyor. Bu süreçte aşk, evlilik, söz, nişan, ciddi ilişkilerin başlama zamanıdır. Eğer yalnızsanız aşk her an bir şekilde kapınızı çalabilir, bir birlikteliğiniz var ise daha romantik zamanlara dalış yapabilir, hediyeler alabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişinin kılık kıyafetine de minik dokunuşlar yapabilirsiniz. İlişkiler, ortaklıklardan yana şanslı ve de bereketli bir döneme giriyorsunuz.

Ayrıca Güneş-Merkür-Neptün kavuşumuyla aşk hayatınızı mercek altına almanız gerekebilir. Yanılma ve aldanma açık olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Dolayısıyla yaşadıklarınızın gerçekliğini ve sizde bıraktığı etkiyi iyi anlamalısınız. Olumsuz bir durumla karşılaştığınızda hislerinizi paylaşmaktan çekinmemelisiniz. Kabuğunuza çekilmek yerine hayata, becerilerinize tutunmalısınız. Bunu yaptığınız günlere bir son verin ve 16-17-18 Mart günlerini kendinize bir milat olarak belirleyin. Maddi ve manevi yönden kendinize, hayallerinize yatırım yapın. Verdiğinizi alabilirsiniz, gerçekten emek verdiğinize emin olun.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Mesleğinizde verdiğiniz emeklerin karşılığını almaya başlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla iyi ilişkiler kurmanız ve yardımlaşmaya açık olmanız mümkün. Hizmet aldığınız yerlerden memnuniyet duyabilirsiniz. Angarya işler dahi gözünüzde pek büyümeyebilir bu süreçte. Sağlığınızda birtakım sorunlar varsa hafifleyebilir. Spor ve sağlıklı beslenmeyle bünyenizi daha çok destekleyebilirsiniz.

Muhtemel sorunların üstesinden çok hızlı gelebileceksiniz, profesyonel diyet veya spor desteği alabilirsiniz. Bunun yanı sıra yeni iş projeleri, teklifler gündeme gelebilir. İş ve çalışma ortamınıza ilişkin güzel gelişmelerin yaşanabileceği keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz! Eğer iş arıyorsanız sık sık iş görüşmelerine çağrılabilirsiniz. Sağlık yönünden de oldukça şanslı bir dönemdesiniz. Uzun zamandır sağlık alanında bir tedaviye başlamayı düşündüğünüz bir konu varsa bu günleri değerlendirebilirsiniz. Sağlıklı beslenme ve spor alanında bir başlangıç yaparsanız karşılığını alacağınız bir dönemdesiniz.

Ayrıca Güneş-Merkür-Neptün kavuşumu; size ev ve aile hayatınızda yaşadıklarınızı, duygusal boşluklarınızı düşündürecek. Bundan kaynaklanan dalgınlık ve yanılgılar gündeme gelebilir. Özellikle alım satım, taşınma gibi durumlar sözkonusu ise işin önünü arkasını iyi düşünmenizde fayda var. Sorgulamak, üzerinde kafa yormak size zaman kaybı olarak gelmemelidir. Bunun aslında kendinizi sağlama almak olarak idrak ettiğinizde evlilik, aile ilişkileri ve taşınma ilgili konularda daha rahat yol alabilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu yorumları

Oğlak burç yorumları: Sizin için eğlenceli zamanlar başlıyor diyebiliriz. Böylece artık moraliniz yükselişe geçiyor. Aşk hayatınız ve içinizdeki çocuk canlanabilir. Mülklerden, riskli yatırımlardan ve hobilerinizden para kazanabilirsiniz. Ailevi koşullar istediğiniz gibi olmaya başlayabilir, çocuklarınızın hayatında güzel gelişmeler sizi de mutlu edebilir. Arkadaşlarınızdan evlilik müjdeleri almanız da olası gözükmektedir. Hamile kalmak istiyorsanız doğurganlığınızın daha çok artacağı bir zaman olabilir.

Yaratıcılık gerektiren işlerde başarı yakalama şansınız çok yüksek olacaktır, özellikle sinema, televizyon, radyo, tiyatro, resim..vb işlerde olanlar süper başarılar yakalayabilirler, iş teklifleri alabilirler. Evli olanlarınız ise çocuk sahibi olmak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Hobilerinizden daha çok keyif alabilir, yaşamın daha eğlenceli ve keyifli tarafları ile daha çok haşır neşir olabilirsiniz.

Oğlak burçları için tam anlamıyla aşk mevsimi diye adlandırabiliriz. Aşk her an kapınızı çalabilir, eros oklarını size çevirmeye başlayabilir. Yalnız olanlar önümüzdeki bir aylık süreçte flörtöz durumlar sık sık oluşabilir, ayaklarınızı yerden kesecek bir aşkla karşılaşabilirsiniz. Romantik birliktelikler, tutkulu aşklar bu dönemde gündeminizde. İlgi alanınıza giren bir konuya odaklanabilirsiniz. Venüs’ün Boğa burcunda oluşu çocuklarla ilgili konuları gündeminize taşıyacak. Çocuk sahibi olmak isteyen Oğlak burçları için çok şanslı günlerdir.

Ayrıca Güneş-Merkür-Neptün kavuşumu size, kendinize karşı sorumluluklarınızı hatırlatabilir. İçten içe kendinizde bir yetersizlik ya da eksiklik hissi hakimse bununla yüzleşebilirsiniz. Hayallerinize tutunurken bunu nasıl gerçeğe dönüştüreceğinizi de düşünmelisiniz. Bu sayede yaşadığınız kırıklıkların benzerlerini bu kez yaşamayabilirsiniz. Her şeyin elinizde, zihninizde ve elinizdeki imkanları değerlendirme potansiyelinizde olduğunu unutmamalısınız.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: 16 Mart’ta Venüs Boğa transiti başlıyor. Aile hayatınız, akrabalarınızla ilişkileriniz önem kazanıyor. Sürpriz bebek ve evlilik haberleri gelebilir. Bekarsanız siz de evlenmek isteyebilirsiniz. Diğer yandan mülk almak, taşınmak için şartlar elverişli hale gelebilir bu dönem. Bekarlar da daha çok ev sorumluluğunu alabilir gözüküyor. Aile içinde hastalık, küslük veya varsa tüm negatif olaylar aniden dağılıp bitebilir.

Yeni bir eve taşınmak, gayrimenkul alıp satmak için çok iyi bir dönemdesiniz. Yaşadığınız alanları güzelleştirmek, dekorasyon ile ilgilenmek için verimli günler. Aile hayatınızda huzurlu anlar yaşarken maddi anlamda destekleneceksiniz. Evinizde, yuvanızda, yaşadığınız yerde size keyifli gelecek değişimler yapabilirsiniz. Evinizi boyayabilir, eşyaları yenileyebilir, dekoratif anlamda değişiklikler yapabilirsiniz. Ailenizle çok daha keyifli ve mutlu zamanlar sizleri beklemekte. Yine bu süreçte evinizi değiştirebilir, daha güzel ve de konforlu bir eve geçiş yapmak için araştırmalar yapabilirsiniz. Geleceğinizi ilgilendiren konularda iyi niyetli insanlardan çok güzel destekler de alabileceksiniz.

Ayrıca Güneş-Merkür-Neptün kavuşumu, kendi içinizde pek çok aydınlanma yaşamanızı sağlayabilir. Gözünüzdeki perdeden kurtuluyorsunuz. Yaşadığınız kafa karışıklıklarının asıl sebebine odaklanmak sizi zorlasa da zoru başarmalısınız. Bazı planları, duyguları, fikirleri kendinize saklamanız gerekebilir. Hazırlıklarınızı bu şekilde yapmak karışıklığı önlemenize yardımcı olabilir. İnsanların etkisi altında olmaktan korkmayın. Sadece, kimin ne derece etkisine maruz kaldığınızı düşünün ve bunun hayatınıza olan etkilerini değerlendirin. Hayatınızla ilgili son sözü kendiniz söyleyebilirseniz 16-17-18 Mart günleri itibariyle sayfa açmak daha kolay hale gelecektir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu yorumları

Balık burç yorumları: 16 Mart tarihinde Venüs Boğa burcuna geçiş yapacak. Ticaret, eğitim ve kısa seyahatlerde sizi keyiflendirecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Hayırlı iş anlaşmaları gerçekleştirebilir veya kendinize araç almaya karar verebilirsiniz. Sosyal medya üzerinden yaratıcılığınızı daha çok sergileyebilirsiniz. Nazik, etkileyici iletişiminizle kendinizi her yere kabul ettirebilirsiniz. Kardeş, çocukluk arkadaşlarınız, kuzen ve komşularla ilişkiler iyi ilerleyebilir ve birlikte davetlere katılabilirsiniz.

Araştırıp ürettiğiniz bir dönemdesiniz. Yakın çevreniz akrabalarınız ile iletişiminizin keyifli. Bu günler ilgi duyduğunuz hobi alanlarınızda kendinizi geliştireceğiniz bir dönemdir. Çeşitli keyif amaçlı seyahatlere çıkabilir, kendinize tatil kaçamakları ayarlayabilirsiniz. Yakın çevrenizden, komşularınızdan, kardeşlerinizden güzel destekler ve haberler alabilecek özellikle kardeşlerinizin yaşamı ile ilgili güzel gelişmelere tanıklık edebileceksiniz. Bu süreçte daha çok okuyabilir, araştırabilir, size keyif veren, yüzünüzü gülümseten yazılara hayatınızda daha çok yer verebilirsiniz. İletişim, tanıtım, organizasyon, reklamla ilgili her türlü konudan fayda sağlayacak girişimleriniz başarı ile sonuçlanabilecektir.

Ayrıca sizin burcunuzda gerçekleşen Güneş-Merkür-Neptün kavuşumu, bu dönemde hayatınızda önemli bir perdeyi aralayabilir. Görmezden gelmek daha zor olacağı için karşılaştığınız durumları hayatınıza entegre etmek de bir o kadar kolaylaşacaktır. Kendinizi, isteklerinizi göstermekten çekinmemelisiniz. Ruhsal ve fiziksel rahatsızlıklarınızın son bulması motivasyonunuzu yükseltiyor. Bu da adım atmanızın önündeki engelleri kaldırıyor.


Dalgın ve odaklanma sorununa maruz kalmış olabilirsiniz. Bu etki size olumsuz gibi gelse de, sakinliğinizi koruyarak ve ne yaptığınızı, ne yaşadığınızı bilerek durumu lehinize çevirebilirsiniz. Manevi yönden güçlü oluşunuz en büyük destekçiniz olabilir. Kendiniz için fedakarlık etme günlerindesiniz, bunları iyi değerlendirmek değerinizi önce kendinize ispatlamak konusunda size yol gösterecektir.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.