Astroloji: 17 – 23 Nisan haftalık burç yorumları

Astroloji: 17 – 23 Nisan haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 17 – 23 Nisan haftalık burç yorumları. 17 Nisan, 18 Nisan, 19 Nisan, 20 Nisan, 21 Nisan, 22 Nisan ve 23 Nisan tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri yazının sonunda


koç burcu

Koç burcu 17 – 23 Nisan haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta hedeflerinize ulaşmak için kendinizi daha azimli ve hırslı hissedebilirsiniz. Gezegenler sizin lehinize hizalanmış durumda, size önünüze çıkan her türlü zorluğun üstesinden gelmeniz için ihtiyaç duyduğunuz enerjiyi ve kararlılığı sağlıyor olacak. Rekabetçi doğanız da artabilir, bu nedenle bu enerjiyi sağlıklı ve üretken arayışlara yönlendirdiğinizden emin olun. Bununla birlikte, başkalarıyla çatışmalara yol açabileceğinden, başarı arayışınızda aşırı agresif veya düşüncesiz davranmamaya dikkat edin. İlerleyişinizi sabır ve diplomasi ile dengelemeyi unutmayın. Böylece hedeflerinize doğru önemli ilerleme sağlayabileceksiniz.

20 Nisan’da sizin burcunuzda Parçalı Güneş Tutulması meydana geliyor. Bu dönem kariyerinizde önemli bir dönemeçten geçebilir; hayatta yaptıklarınızı ve olmak istediğiniz noktayı sorgulayabilirsiniz. Özel bir yeteneğiniz varsa, geliştirmek için harika bir dönem. Bu tutulma sizi hayatınızla ilgili bir konuda arada kalmanıza neden olabilir.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. Kendinizle oluşturduğunuz değişimi hayatınızda kalıcı hale getirecek hamleler yapabilirsiniz. Uzun vadeli iş planları, girişimler, yatırımlar gündeminizde yer bulabilir. Sabırlı olmalısınız, hiçbir şeyin kolay ve hızlıca olmayacağını bilerek hareket etmelisiniz. Ne yapmanız, nasıl ilerlemeniz gerektiğiyle ilgili soru işaretlerinize net yanıtlar alabilirsiniz. Ekonomik gücünüzü istediğiniz seviyeye çıkarmak mental olarak da rahatlamanıza yardımcı olacaktır. Kendinizden şüphe ettiğiniz her şeye makul bir karşılık bulacaksınız. Bu da kendinizi sorgulamayı değil, yeteneklerinizi değerlendirmeyi planlamanızı kolaylaştıracaktır.

21 Nisan’da Boğa burcunda Merkür Retro başlıyor. Ödemelerin gecikmesi mümkün. İnternet alışverişlerinde güvenliğe çok dikkat edin. Finansal anlaşmalar ve kararlar almak için uygun bir dönem olmayabilir. Bu gerileme süreci kaybetme ya da yoksun kalma korkularınızı tetikleyebilir. Bu deneyimi ağırlıklı olarak maddi konularda yaşasanız da, saygınlık görme, takdir alma gibi ihtiyaçlarınız konusunda da takıldığınız noktalarla karşılaşmanız mümkündür. Bir türlü elde edemediğiniz ya da vazgeçemediğiniz bazı maddi veya manevi öncelikleriniz size ayak bağı olmaya başlayacaktır. Önceliklerinizi elden geçirmekten korkmayın! Ve şunu da unutmayın; insanı değerli kılan üretkenliğidir. Eğer öncelikleriniz üretken olmanıza engel oluyorsa, burada bir sorun var demektir.

boğa burcu

Boğa burcu 17 – 23 Nisan haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta kişisel ve finansal güvenliğinize öncelik vermek için oldukça güçlü bir dürtü hissedebilirsiniz. Kendinizi finansal yatırımlar, kariyer gelişimi veya ev ortamınızı iyileştirme yoluyla hayatınızda istikrar oluşturmaya odaklanırken bulabilirsiniz. Uzun vadeli finansal hedeflerinizi gerçekleştirmek için bütçenizi, birikimlerinizi ve yatırımlarınızı gözden geçirmek için harika bir zaman. Ek olarak, sevdiklerinizle ilişkilerinizi beslemeye; aileniz ve yakın arkadaşlarınızla kaliteli zaman geçirmeye doğru çekildiğinizi hissedebilirsiniz. Pratik ve duygusal ihtiyaçlarınızı dengelemek, bu hafta uyumu bulmanın anahtarı olacak.

20 Nisan’da Koç burcunda Parçalı Güneş Tutulması meydana geliyor. Bu tutulma, içinde biraz stres barındırıyor. Psikolojik olarak arada kalmak, seçim yapamamak gibi durumlar yaşanabilir. Bu dönem ticaret, para, eğitim, sınavlar ve akademik konularda kararsız kalabilirsiniz. Elbette ruhsal arayışlarınız da çok ön planda olacaktır. Bu tutulmayı içsel anlamda kendinizi iyileştirerek deneyimleyebilirsiniz. Sağlık açısındansa adeta koruyucu bir kalkan altında olacaksınız.

20 Nisan’da Güneş sizin burcunuza geçiş yapıyor. Kendinize olan güveni yeniden sağlayacağınız, keyifli ve rahat anlar yaşayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Gerçek nedenler, elle tutulur sonuçlar elde etmek adına yeni fikirler edinebilir, kendinizle ilgili keşiflerde bulunabilirsiniz. Kurduğunuz düzenin bozulmasına müsaade etmeyen tavrınız hayatınıza alacağınız yeni insanlar ve işler konusunda size yol gösterebilir. Maddi ve manevi açıdan kendinizi geliştirmeye açık olduğunuz kadar belli bir odak dahilinde de ilerlemek isteyebilirsiniz. Burcunuzdaki Merkür’ün geri hareketine başlamasıyla bu yöndeki bazı kararlarınızı ve adımlarınızı sorgulayabilirsiniz.

21 Nisan’da sizin burcunuzda Merkür Retro başlıyor. Bu dönem yeni bir şeylere başlamak yerine yarım kalan işlerinizi tamamlamak için şahane bir zaman. Tutumlarımız alışkanlığa, alışkanlıklarımız karaktere, karakterimiz ise kadere dönüşür. Demek ki tutumlarımızı değiştirmeye başladığımızda, karakterimize dair tanımlarımızı da değiştirdiğimizi ve zamanla kaderimizin de değişmeye başladığını görebiliriz. Ama bunun için çakıldığınız yerden sökülmeyi kabul etmeniz lazım. Genel anlamda yeteri kadar anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz; bir yandan da elektronik aletlerle ilgili sorunlarla uğraşmanız gerekebilir.

ikizler burcu

İkizler burcu 17 – 23 Nisan haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta entelektüel gelişim ve iletişim için önünüze fırsatları getirebilir. Kendinizi sohbetleri teşvik etmekle, yeni şeyler öğrenmekle veya yeni ilgi alanlarını keşfetmekle meşgul bulabilirsiniz. Merakınız ve uyum yeteneğiniz artabilir ve kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etme veya fikirlerinizi başkalarıyla paylaşma arzusu hissedebilirsiniz. Okumak, yazmak veya yeni bir hobi edinmek gibi öğrenmeyi teşvik eden faaliyetlerde bulunmak için mükemmel bir zaman. Bununla birlikte, sosyal takviminiz dolu olabileceğinden, zamanınızı dikkatli kullanın. Zihinsel iyiliğiniz ve kişisel bakımınız arasında bir denge kurmayı unutmayın.

20 Nisan’da Koç burcunda Parçalı Güneş Tutulması meydana geliyor. Bu tutulma sayesinde son dönemde hayalini kurduğunuz konuyla ilgili harika fırsatlar elde edebilirsiniz. Bazılarınız ödüller, bazılarınız işinde yüksek primler alabilir. İş hayatından kazandığınız para artabilir. Dostlarınızdan büyük destekler görebilirsiniz. Ya da dernek ve kulüplerde, topluma fayda sağlayacak önemli projelerde yer alabilirsiniz. Siyasete atılmak gibi bir hedefiniz varsa tutulma bunun yolunu da açabilir.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. Konfor arayışına girebilirsiniz. Hareketlerinize, tepkilerinize dikkat etmeniz gereken işler ve ortamlar sizi sıkabilir. Para kazanırken gereksiz inatlaşmalar ve zorlamalarla uğraşmak istemiyorsanız çıkış yolunuzun nereden geçtiğini net bir şekilde göreceğiniz bir zamandasınız. Sakin kalmak, düşüncelerinizi iyi çerçeveleyerek hareket etmek kazanmanızın en büyük destekçisi olacaktır. Dingin ve kendi halinizde geçireceğiniz günler sizin için önemli olacaktır. İş fırsatları kadar duygusal olarak da destekler göreceğiniz gelişmeler gündeme gelebilir.

21 Nisan’da Boğa burcunda Merkür Retro başlıyor. Her duyduğunuza inanmayın, yanlış bilgi-bilgilendirilmeden dolayı sorunlar yaşayabilirsiniz. Aşk ve ilişki hayatında iletişimde aksaklıklar olsa da konuşarak çözeceksiniz. Bu süreçte karşılıklı anlayış sağlanarak sorunların çözüme kavuşturulması mümkün olabilir. Bu dönem finansal konularda önemli kararlar almak, yatırım yapmak için de uygun değil. Fiziksel olarak alıştığınız kadar enerjik ve sağlıklı olmayabilirsiniz. Duygusal olarak da tükenmişlik sendromu yaşayabilirsiniz. Bu süreci kötü hissetmenize neden olan şeyleri tespit edip, iyileşme yoluna girmek için kullanın.

yengeç burcu

Yengeç burcu 17 – 23 Nisan haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta kendinizi duygusal sağlığınıza odaklanırken ve ilişkilerinizi beslerken bulabilirsiniz. Duygusal güvenlik ve rahatlık için güçlü bir ihtiyaç hissedebilirsiniz ve teselliyi sevdiklerinizle vakit geçirmekte veya kişisel bakım faaliyetlerine katılmakta bulabilirsiniz. Duygularınızı ifade etmek, içsel benliğinizle bağlantı kurmak ve kendinize şefkat göstermek için harika bir zaman. Ayrıca, kendinizi uyumlu bir ev ortamı yaratmaya doğru çekebilir ve evinizin rahatlığında vakit geçirmekten keyif alabilirsiniz. Sağlıklı ilişkiler sürdürmek ve duygusal ihtiyaçlarınıza öncelik vermek için sevdiklerinizle açık ve dürüst bir şekilde iletişim kurmayı ihmal etmeyiniz.

20 Nisan’da Koç burcunda Parçalı Güneş Tutulması meydana geliyor. İşiniz ve kariyerinizle ilgili harika gelişmeler söz konusu olacaktır ancak kariyerinizle ilgili konularda arada kalabilir, sıkışabilir, seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Terfi, yeni bir iş, kendi işinizi kurma, ünlü olma, yaptıklarınızın takdir görmesi gibi etkiler var. Hatta belki bazılarınız yurtdışı bağlantılı işlerde önemli görevler alabilirsiniz.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. Arkadaşlık ve güven kavramlarını yeniden sorgulayabilir, birtakım gerçeklerin gün yüzüne çıkması değişikliğe gitmenize neden olabilir. Bundan rahatsız olmak yerine bu sayede yükselen motivasyonunuza odaklanmalısınız. İşlerin düşündüğünüz gibi gitmediğiyle yüzleşmek sizi farklı gündemlere taşıyabilir. Aynı gündemleri kariyerinizi ve kişisel gelişiminizi etkileyen konularda da yaşayabilirsiniz. Bu sayede maddi olarak da güçleneceğiniz durumlar söz konusu olabilir. Kazanmak istedikleriniz için vermeniz gereken emeğin ne olduğunu daha iyi görebilirsiniz. Böylece ilerleyişiniz kolaylaşacak.

21 Nisan’da Boğa burcunda Merkür Retro başlıyor. İş hayatınızda yapılan hatalardan ders alarak, daha doğru kararlar verebilirsiniz. Dostlarınızla yaptığınız planlarınız sürekli değişebilir ve bu durum sizi strese sokabilir. Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz ama temkinli olun, yanlış anlaşmalar yüzünden sorunlar oluşabilir. Kaygı, vesvese, tereddüt, risk almama arzusu gibi eğilimlerinizin size önlemeye çalıştığınız risklerden daha fazla zarar verdiğini fark edebilirsiniz. Eğer kendinizi tıkanıp kalmış, yeni fırsatlar bulmak konusunda yeteneksiz hissediyorsanız, bu da bilin ki yeterince çaba göstermediğiniz içindir. Bu dönemde finansal konularla ilgili daha hassas davranabilir, mevcut kaynaklarınızı daha akıllıca kullanabilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burcu 17 – 23 Nisan haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta kendinizi ifade etme ve yaratıcılık konularında önünüze birtakım fırsatlar gelebilir. Yeteneklerinizi sergilemek, fikirlerinizi paylaşmak veya yaratıcı bir proje peşinde koşmak için güçlü bir motivasyon duygusu hissedebilirsiniz. Yaratıcı yönünüzü ortaya çıkarmak ve içinizdeki sanatçının parlamasına izin vermek için harika bir hafta. Çekiciliğiniz ve karizmanız artabileceğinden, kendinizi sosyalleşmeye ve ağ oluşturmaya doğru çekilmiş bulabilirsiniz. Başkalarıyla bağlantı kurmak, yeni ilişkiler kurmak ve benzer düşünen kişilerle işbirliği yapmak için harika bir dönem. Ancak, çok bencil veya aşırı rekabetçi olmamaya dikkat edin. Kendinizi ifade etme biçimini, empati ve başkalarını düşünme ile dengelemeyi unutmayın.

20 Nisan’da Koç burcunda Parçalı Güneş Tutulması meydana geliyor. Bu tutulma yurtdışı, yabancılar, eğitim, sınavlar, yayıncılık, medya, pazarlama, reklam, hukuk, ticaret ve inanç gibi konular üzerinde etkili olacak. Bu tutulma genel anlamda keyifli etkilere sahip ancak zor kararlar da vermeniz gerekebilir.

20 Nisan’da Güneş’in Boğa burcuna geçişi; nasıl bir kariyer hedeflediğinizi, kendinizi gördüğünüz yeri size hatırlatabilir. Uzun vadeli ve kalıcı bir düzen kurmak adına önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Kendinizi nerede ve ne şekilde iyi hissettiğinizi anlamak için zamana ihtiyacınız olabilir. Bir yandan sorumluluklarınızı yerine getirirken bir yandan da zamanı kullanmakla ilgili tereddütlerinizi ortadan kaldırabilirsiniz. Motivasyonunuz yüksek, bu da çevrenizin ve iş ortaklarınızın dikkatini çekiyor. Ayağı yere sağlam basan, gerektiğinde risk alan ve bunu da mantıklı çerçevelerle dolduran biri olmak bu dönemdeki en iyi meziyetlerinizden biri olacak.

21 Nisan’da Boğa burcunda Merkür Retro başlıyor. İş için yeni adımlar atmak ve yeni projeler için uygun bir zaman diliminde olmayabilirsiniz. Her şeyi tekrar tekrar gözden geçirmek gerekebilir. Aşk hayatınızda iletişim konularında bazı zorluklar yaratabilir. Ancak, bu süreçte geçmişteki sorunları çözerek, ilişkinizi daha da ileriye taşıyabilirsiniz. İhmal edilmiş sorumluluklar bu dönemde önünüze gelebilir. Yapmak istediklerinizi değil, mecbur olduklarınızı mı yapıyorsunuz? Kendinize sorun. Yetkili olmayı sevip de sorumlu tutulmayı kabul etmemek diye bir şey biliyorsunuz ki mümkün değil. Ya oluruna bırakacak, iktidar alanı olarak çizdiğiniz sınırları kaldıracaksınız. Ya da olmak istediğiniz yerin ağırlığını, yükümlülüğünü, sıkıntısını taşıyacaksınız.

başak burcu

Başak burcu 17 – 23 Nisan haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta size kendinizi yansıtma ve iç gözlem için fırsatlar getirebilir. Kendinizi daha içe dönük, rasyonel ve analitik hissederken, geçmiş kararlarınızı değerlendirirken ve gelecekteki hedeflerinizi düşünürken bulabilirsiniz. Güçlü ve zayıf yönlerinizi gözden geçirmek, gerçekçi hedefler belirlemek ve onlara ulaşmak için bir plan yapmak için harika bir zaman. Yeni bir egzersiz rutini uygulamak veya diyetinizi iyileştirmek gibi fiziksel sağlığınızla ilgilenmeye de ilgi duyabilirsiniz. Herhangi bir öz-değerlendirme veya karar verme sürecinde gezinirken kendinize karşı nazik olmayı ve öz-şefkat göstermeyi unutmayın.

20 Nisan’da Koç burcunda Parçalı Güneş Tutulması meydana geliyor. Krediler, borçlar, vergiler, ortaklaşa gelirler, miras, nafaka, burs ve sağlıkla ilgili konular bu tutulmanın etkisi altında. Bu konularda şanslı etkiler alacaksınız. İstediğiniz oranda kredi bulabilirsiniz, borçlarınızın faizleri silinebilir, nafakanızı rahatlıkla bağlatabilirsiniz, miras konuları çözülmeye başlayabilir, burs bulabilir, güzel sponsorluk anlaşmaları yapabilirsiniz. Maddi anlamda sizi rahatlatacak koşullar çıkacaktır ama eski bir koşulu bırakmanız gerekebilir ve bu konuda ikilemde kalabilirsiniz.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. Sizler hayatınıza bir düzen ve soluk getiriyorsunuz. Bu kez daha iyi nefes aldığınızı, yaşadığınızı hissettiğiniz konuları fark edebilirsiniz. Bu farkındalığı geliştirmek için kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. İlgilendiğiniz alanlarda eğitim almak, çevrenizi bu yönde genişletmek ve denemediğiniz yöntemlere karşı daha açık olmak gündeminizde yer bulabilir. Her ihtimali düşünerek yaptıklarınızın maddi dönüşünün olmasını sağlayabilirsiniz. Ancak bunu yaparken zamanın aktığını ve sizi beklemeyeceğini unutmamalısınız.


21 Nisan’da Boğa burcunda Merkür Retro başlıyor. Bu dönemde, eski flörtlerle veya eski partnerlerle yeniden bağlantı kurabilirsiniz. Ancak, doğru kararlar vermek için detaylı düşünmek ve iletişimde açık olmak önemlidir. Eğitim, seyahat, resmi işler ve sınavlarda gecikmeler ve hatalarla uğraşmanız gerekebilir. Belki de yarım bıraktığınız bir eğitime yeniden geri dönebilirsiniz. Plan yapamamak ya da yaptığınız planlardaki aksaklıklar yüzünden fazla adım atamamak sizi rahatsız edebilir. Sırf bir şeyler sizin istediğiniz gibi gitmiyor diye kurgulamayı ve yargılamayı bırakın. Eğer gerçekten sıkışıp kaldıysanız da dönün kendinize şunu sorun; “Benim neye farklı bakmam, neyi farklı yapmam lazım?”

terazi burcu

Terazi burcu 17 – 23 Nisan haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta, kendinizi kariyerinize ve profesyonel hedeflerinize odaklanırken bulabilirsiniz. Sıkı çalışmanız ve çabalarınız için tanınma veya övgü alabilirsiniz. Diplomatik becerileriniz ve çatışan çıkarları dengeleme beceriniz, işle ilgili herhangi bir kriz durumunu çözmede işe yarayabilir. Ayrıca, becerilerinizi geliştirmek veya kariyer beklentilerinizi ilerletmek için daha fazla eğitim almak adına daha bir motive olmuş hissedebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilecek etkili kişilerle bağlantı kurmak için iyi bir hafta. Bununla birlikte, harcamalarınız konusunda dikkatli olun ve ani satın alımlardan kaçının. Enerji seviyenizi bozabilecekleri için tatlılara veya rahatlatıcı yiyeceklere aşırı düşkünlükten kaçının.

20 Nisan’da Koç burcunda Parçalı Güneş Tutulması meydana geliyor. İş ortamı, günlük işler, ev hayvanları, sağlık konusu odağınızda… Sağlığınız doğal bir koruma kalkanı altında olacak. Fiziksel veya ruhsal; her şekilde şifalanacaksınız! İş temponunuz artıyor, sürpriz iş fırsatları ve projelere hazır olun! Özellikle yurtdışı bağlantılı işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Danışmanlık veriyorsanız müşterileriniz hızla artabilir. Size harika faydalar sağlayacak yeni ortaklıkların adımlarını atabilirsiniz.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte korkmak yerine elde etme dürtüsü ağır basabilir. Hayat kurmak, bunu yaparken sağlam temeller ve fikirler üzerinden hareket etmek en büyük isteğiniz olabilir. Gereken maddi güç kadar psikolojik hazırlığınızı da yapmalısınız. Üzerinizdeki ağırlığı, gizli konuları ortadan kaldırmalısınız. Sağlığınızı ya da estetik duruşunuzu etkileyecek bazı kararlar alabilir, operasyonları araştırmaya başlayabilirsiniz.

21 Nisan’da Boğa burcunda Merkür Retro başlıyor. Geçmişte kaçırdığınız fırsatları yeniden değerlendirebilir ve yeni iş olanakları keşfedebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak planlı bir şekilde hareket ettiğiniz sürece, bu dönem sizin için verimli geçebilir. Kredi kartları, banka, muhasebe işleri veya vergi konularında birtakım hatalarla, gecikmelerle uğraşmanız gerekebilir. Güvenilir olmayan hiçbir yerden çevrimiçi alışveriş yapmayın! Yoksunluk kaygısı ile yüzleşmeniz gereken bir dönemden geçebilirsiniz. Kaynak bulma sıkıntısı, borçlarınızı ödeyememek, alacaklarınızı alamamak kaygısı gibi konular gündeminize gelebilir. Soruna değil, çözüme odaklanın. Eğer kaynak sıkıntısı yaşıyorsanız, tüm yumurtalarınızı aynı sepete koymuş ve alternatif çıkış senaryolarını erteledikçe ertelemişsinizdir. Şimdi zaman, yeni senaryolar için plan yapma zamanı.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 17 – 23 Nisan haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta, bir enerji ve coşku dalgası hissedebilirsiniz. Yeni zorlukların üstesinden gelmek ve kendinizi konfor alanınızdan çıkarmak için motive hissedeceksiniz. Kendinizi yeni olasılıkları keşfederken ve hayatınızın çeşitli yönlerinde değişimi kucaklarken bulabilirsiniz. Sezginiz yükselebilir ve duygularınızı ve başkalarının duygularını daha derinden anlayabilirsiniz. Duygularınızı ifade etmek ve sevdiklerinizle açık bir şekilde iletişim kurmak için iyi bir dönem. Bununla birlikte, ilişkilerinizde aşırı sahiplenici veya kontrolcü olmamaya özen gösterin zira bu, bazı çatışmalara yol açabilir. Sağlığınız açısından, duygusal sağlığınıza dikkat etmeniz önerilir.

20 Nisan’da Koç burcunda Parçalı Güneş Tutulması meydana geliyor. İş ortamı, günlük işler, ev hayvanları, sağlık konusu odağınızda olacak. Sağlığınız doğal bir koruma kalkanı altında olacak. Fiziksel veya ruhsal; her şekilde şifalanacaksınız! İş temponunuz artıyor, sürpriz iş fırsatları ve projelere hazır olun! Özellikle yurtdışı bağlantılı işlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. İkili ilişkilerle ilgili konular önem kazanıyor. Güvendiğiniz insanlarla önemli adımlar atmak isteyebilirsiniz. Bu da hayatınızdaki insanlar ve işleyişler konusunda bazı elemeler yapabilir. Kriterlerinize uymayan, huzurunuzu ve kazanımlarınızı etkileyen durumları ortadan kaldırabilir. Elinizde kalan değerler ve insanlarla yolunuza devam etme düşüncesi baskın gelebilir. Parasal ilişkiler ve işbirlikleriniz gelecek vaat eden ve uzun vadeli hale dönüşebilir.

21 Nisan’da Boğa burcunda Merkür Retro başlıyor. Bu gerileme aile ve sosyal hayatınızda küçük engellerle karşılaşmanıza neden olabilir. Ancak bu süreçte birbirinize daha fazla zaman ayırarak ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Eğer iş ve hayat ortaklıklarınız tıkanma noktasına geldiyse, anlaşma sağladığınız düşündüğünüz konularda aslında hiç anlaşamadığınızı fark ediyorsanız, bir durup “Ben işi bu hale getirecek kadar niye bekledim?” diye kendinize sormanızda fayda var. Sabırlı olun ve iletişimde net olmaya özen gösterin. Başarıya giden yolda birlikte ilerleyebiliriz! Uzlaşmayı öğrenmenizde fayda var.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 17 – 23 Nisan haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta finansal konularınıza odaklanıyorsunuz. Kendinizi harcamalarınızı analiz ederken, bütçe yaparken ve mali durumunuzu iyileştirmek için planlar yaparken bulabilirsiniz. Ayrıca zam, ikramiye veya yatırım fırsatı gibi beklenmedik finansal fırsatlar da elde edebilirsiniz. Harcamalarınız konusunda dikkatli olmak ve akıllıca finansal kararlar almak için iyi bir hafta. Dürtüsel satın almalardan veya riskli yatırımlardan uzak durmanızda fayda var. Ayrıca kendinizi, yaşamınızda anlam ve amaç arayan manevi veya felsefi arayışlara doğru çekilmiş bulabilirsiniz. Enerji seviyenizi korumak için düzenli egzersize, sağlıklı beslenmeye ve yeterince dinlenmeye öncelik verdiğinizden emin olun.

20 Nisan’da Koç burcunda Parçalı Güneş Tutulması meydana geliyor. Finansal anlamda oldukça şanslı, aşk konusunda mutlu zamanlar bekliyor sizi. Çocuk sahibi olmak isteyenlere bu tutulma mutlu Haberler verebilir. Sahne sanatlarıyla ilgili veya yaratıcılık gerektiren bir işiniz varsa harika fırsatlar elde edebilirsiniz. Yatırımlarınızın karşılığını katbekat alacaksınız. Ancak tutulmanın derecesi itibariyle iki aşk, hobi, yatırım fikri gibi konularda ikilemde kalabilirsiniz.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. Belli bir hedef doğrultusunda ilerleme ve sorumluluklarınızı tam anlamıyla gerçekleştirmenin karşılığını bulabilirsiniz. Özellikle finansal durumunuzu da etkileyecek gelişmeler ve haberlere hazır olmalısınız. Önemli teklifler ve statüler gündeme gelebilir, bunları kendi planlarınızla harmanlayabilirsiniz. Net olmak ve işinize hakim olmak zorlaşan koşulları kolaylaştırabilir. Sabırlı ve gerçekçi tutumlar hem sağlığınızı korumak hem de sürecin daha kalıcı olması için size destek verecektir.

21 Nisan’da Boğa burcunda Merkür Retro başlıyor. Bu gerileme süreci kariyer ve para konularında birtakım zorlukları önünüze getirebilir. Bu dönemde özellikle finansal konularda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Eğer çalışma şekliniz size istediğiniz verimi sağlamıyorsa ya da sağlığınız alıştığınız ritme dayanamıyorsa, bu uyarıları dikkate almanızda fayda var. Alışkanlıklarınız, sizi hareketsiz ve çıkışsız hale getirmeye başlamış demektir. İş yerinde de karışıklıklar ve aksaklıklar yaşayabilirsiniz ama sabırlı ve istikrarlı bir şekilde ilerlerseniz, sorunları çözebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda yanlış anlaşılmalar olabilir, iş için kullandığınız elektronik aletlerde sorun yaşanabilir. Günlük planlarınız bir anda bozulabilir. Bu dönem yeni bir işe veya projeye başlamak için uygun değil.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 17 – 23 Nisan haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta ilişkilerinize ve ortaklıklarınıza odaklanıyorsunuz. Kendinizi başkalarıyla etkileşimlerinizde denge ve uyum ararken bulabilirsiniz. Daha işbirlikçi ve uzlaşmacı olabilir, çatışmalara çözüm bulmaya ve ilişkilerinizi geliştirmeye istekli olabilirsiniz. Eşiniz, aileniz ve arkadaşlarınızla açık bir şekilde iletişim kurmak, duygularınızı ve endişelerinizi ifade etmek için iyi bir zaman. Ayrıca kendinizi grup ortamlarında liderlik rolleri üstlenirken bulabilirsiniz ve diplomatik becerileriniz takdir görebilir. Bununla birlikte, başkalarıyla etkileşimlerinizde aşırı derecede eleştirel veya talepkar olmamaya dikkat edin.

20 Nisan’da Koç burcunda Parçalı Güneş Tutulması meydana geliyor. Ev, aile, yuvayla ilgili işlerinizi tamamlama sürecine girebilirsiniz. Jüpiter beraberinde bazı fırsatları getirebilir. Aradığınız evi bulup taşınabilirsiniz veya ev almak için karşınıza düşeş bir olasılık çıkabilir. Toprak, arsa gibi alanlara yatırım da yapabilirsiniz. Bu dönem ailenizden harika destekler alırken, ev içindeki sorunları da rahatlıkla çözüme kavuşturabileceksiniz.

20 Nisan’da Güneş’in Boğa burcunda seyahatine başlaması sizin aşk hayatınızı ilgilendiren alanlarınıza ışık tutabilir. Duygusal olarak neye ihtiyacınızın olduğunu bilmek karşı tarafa da buna göre yaklaşmanızı sağlayacaktır. İş ortamında ya da tatil anında tanışacağınız insanlar hayatınızda iz bırakabilir. Kendinizi dış dünyadan soyutlamamalısınız. Hayatınız düzene girerken bu düzeni keyifle ve mutlulukla süslemeniz gerektiğini unutmayın. Parasal yatırımlar yapmak, toprak işleri ve gayrimenkullerle ilgilenmek ileriye dönük planlarınızı garanti altına alabilir.

21 Nisan’da Boğa burcunda Merkür Retro başlıyor. Hem özel hayatınız hem de çocuklarla iletişimde sorunlar çıkması mümkün. Eski sevgililerden haberler alabilirsiniz. Yatırım konusundaysa dikkatli adım atmanızda fayda var. İletişimde problem yaşayabileceğiniz bu dönemde, detayları gözden kaçırmamaya özen göstermelisiniz. Dönüp dolaşıp olmayanları oldurtmaya çalışmak yerine, oldurtmaya çalışırken kullandığınız yöntemlere bir bakın. Bu süreçte karşılaşacağınız engelleri fırsata çevirmek için yaratıcı düşünceler geliştirebilirsiniz. Sabırlı ve istikrarlı bir şekilde ilerlerseniz, bu dönemdeki zorluklarla başa çıkabilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 17 – 23 Nisan haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta, kendinizi sağlığınıza ve esenliğinize öncelik verirken bulabilirsiniz. Fiziksel zindeliğinizi, zihinsel sağlığınızı ve genel refahınızı iyileştirmek için motive olabilirsiniz. Düzenli egzersiz, doğru beslenme ve yeterli dinlenme gibi sağlıklı alışkanlıklar edinmek için iyi bir dönem. Buna ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuz. Ayrıca kendinizi alternatif şifa yöntemleri ararken veya rahatlamayı ve stresten kurtulmayı teşvik eden faaliyetlerde bulabilirsiniz. İnsani veya sosyal amaçlara doğru çekilebilirsiniz ve daha büyük bir iyiliğe katkıda bulunmak için güçlü bir arzu hissedebilirsiniz. Ancak, bu süreçte kendinizi fazla zorlamaktan veya kendi ihtiyaçlarınızı ihmal etmekten sakının.

20 Nisan’da Koç burcunda Parçalı Güneş Tutulması meydana geliyor. Odağınızda yakın çevreniz, iletişim, seyahatler, fikirler, akrabalar, eğitimler, satış, pazarlama, reklam çalışmaları var. Öte yandan yepyeni bilgilere ulaşabilir; özellikle yurtdışı, ticaret, yayıncılık, medya, reklam alanlarında güzel fırsatlar elde edebilirsiniz. Bu dönem fikirlerinizi paraya dönüştürebilirsiniz. Keyifli seyahatler gündeme gelebilir. Ancak tutulma derecesinden dolayı her burç gibi siz de bir konuda ikilemde kalabilirsiniz.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. Aileyle ilgili konularda önemli gündemleriniz oluşabilir. Taşınma ve değişikliklerle ilgili konularda kalıcı kararlar almadan önce bütün aile üyeleriyle uyumlu hareket etmeniz gerektiğini gözden kaçırmamanızda fayda var. Kendi bireysel alanlarınız olsa bile aranızdaki duygusal ve güven bağına özen göstermelisiniz. Gereksiz inat ve baskıcı tutumlardan sıyrılmanın yollarını bulabilirsiniz. Farklı ve sakin bir tutum sergilemek sizin çevrenize olan bakışınızı da değiştirecektir. Böylece evlilik ve ortaklıklar gibi konularda adım atmanız daha kolay olacaktır. Aileyle ya da aileniz gibi yakın olan kişilerle parasal işbirliklerine girebilirsiniz.

21 Nisan’da Boğa burcunda Merkür Retro başlıyor. Aile için karar almaya çalışırken stresli durumlar oluşabilir. Taşınmak, yer değiştirmek için Merkür gerilemesinin sona ermesini bekleyin. Eviniz, aileniz, aidiyetleriniz veya güvenlik alanınızla ilgili sorunlar, takanıklar yaşayabilirsiniz. Artık arkasına saklanmaya çalıştığınız durumlar da size dar gelmeye başladı. Arkanızda bitiremediğiniz, bırakamadığınız, bağınızı bir türlü kesemediğiniz maddi ve manevi yükler olduğu için, bir türlü önünüze bakamıyor olabilirsiniz. Bu da sizi gelebileceğinizi yere gelmekten, olabileceğiniz şeyleri olmaktan alıkoyuyor olabilir. Bu gerileme süreci sizin daha detaylı planlama yapmanızı ve iletişim becerilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir. Yeni fikirler üretin ve alternatif yollar arayın. Kendinize güvenin ve sabırlı olun, önemli kazanımlar elde etmek için biraz zaman gerekebilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 17 – 23 Nisan haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta yaratıcılığa ve kendinizi ifade etmeye odaklanırken bulabilirsiniz. Sanatsal yeteneklerinizi keşfetmek ve kendinizi yazı, resim, müzik veya dans gibi çeşitli sanatsal faaliyetlerle ifade etmek için motive hissedebilirsiniz. Hayal gücünüzü harekete geçirmenin ve yaratıcılığınızın akmasına izin vermenin tam zamanı. Ayrıca kendinizi romantik veya sevecen bağlantılar ararken bulabilir ve başkalarına karşı artan hassasiyet ve empati yaşayabilirsiniz. Sağlıklı sınırları korumak ve ilişkilerinizde aşırı özverili olmaktan kaçınmak önemlidir. Yeni deneyimlerin heyecanını kucaklayın ve aynı zamanda duygusal sağlığınıza dikkat edin.

20 Nisan’da Koç burcunda Parçalı Güneş Tutulması meydana geliyor. Maddi fırsatlar sizinle! Bu dönem daha iyi maaşlı bir iş, iş yerinde yükseliş ve beraberinde gelen para artışı gündemde; her koşulda maddi fırsatlara hazır olun. Ancak tutulma derecesinden dolayı eski durumu bitirmek size zor gelebilir ve arada kalabilirsiniz. Maddi anlamda sizi rahatlatacak koşullar meydana gelebilir ancak eski bir koşulu veya davranış modelini bırakmanız gerekebilir. Net olmak, yeni koşullara kucak açmak bu süreçte size fayda sağlayacaktır.

20 Nisan’da Güneş’in Boğa burcuna geçişi sizi hayallerinize taşıyabilir. Yeteneklerinizi ve düşüncelerinizi gerçek sonuçlara dönüştürmek için fırsatlar elde edebilirsiniz. Bu da farkında olmadığınız ancak hayatınızda var olan konuları öğrenmeniz için önemli bir parantez açabilir. Kendinizi ve hayallerinizi garantiye almalısınız. Yaptığınız iş, çalıştığınız sektör ya da ilgi alanınız her ne ise onu geliştirecek stratejiler kurabilirsiniz. Bu konuda emek veriyor olmak sizi çevrenizde önemli bir konuma taşıyabilir. Hem çevresel hem parasal kazanımlar elde edebilirsiniz. Disiplinden ve gerçeklerden ödün vermeyin. Bu alanda sizden daha önce iş yapmış olan kişilerin tecrübelerinden de faydalanabilirsiniz.


21 Nisan’da Boğa burcunda Merkür Retro başlıyor. Bu süreçte yakın çevrenizle iletişim sorunları çıkabilir. Yeni fikirleri hayata geçirmek için uygun bir dönem değil. Ancak yarım bıraktığınız konulara devam edebilirsiniz. İletişimde aksamalar yaşanabilir ve romantik bağlantılarınızda gerginlikler oluşabilir. Arkanızda bırakmaya çalıştığınız şeyler şimdi önünüze çıkıyor olabilir. Çevrenizdeki insanlarla iletişim sorunları yaşıyor olabilirsiniz, tutumunuza dikkat edin. Eğer onlar size kapıları kapatıyorlarsa, geçmişte yaptığınız tercihleri düşünüp fazla tepki göstermemeye çalışın. Ancak bu süreç sizin ilişkinizi daha derinlemesine değerlendirmenizi ve farklı bakış açılarına yönelmenizi de sağlayabilir.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu: Dürtüsel olmayın
  • Boğa burcu: Haftalık bütçenizi gözden geçirin
  • İkizler burcu: Fazla taahhütte bulunmayın
  • Yengeç burcu: Açıkça iletişim kurun
  • Aslan burcu: İçinizdeki sanatçının parlamasına izin verin
  • Başak burcu: Kendinize karşı nazik olun
  • Terazi burcu: Daha fazla eğitim alın
  • Akrep burcu: Konfor alanınızın ötesine geçin
  • Yay burcu: Akıllıca yatırım yapın
  • Oğlak burcu: Aşırı eleştirel olmayın
  • Kova burcu: Kişisel bakımınıza öncelik verin
  • Balık burcu: Yaratıcılığı ve kendini ifade etmeyi benimseyin

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.