Astroloji: 20 Nisan Güneş Tutulması burç yorumları

Astroloji: 20 Nisan Koç burcunda Güneş Tutulması burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 20 Nisan Koç burcunda Güneş Tutulması ve 21 Nisan Boğa burcunda Merkür Retro burç yorumları.

Güneş Tutulması genel etkiler: Astrolojide “yeniden başlamak” anlamına gelen Güneş Tutulması, sabit burçları yakından ilgilendiriyor. Bu tutulmayı önemli kılan sebeplerin en başında 29 derece gibi anaretik bir derecede gerçekleşiyor olması. 28 – 29 dereceler ikilemler ve krizlerle biten sonlanmaları ifade eder. Özetle güçlü yeni başlangıçlar olacak ancak bu başlangıçlar güçlü dönüşümlerden, krizlerden sonra yaşanabilecek.


Merkür Retro genel etkiler: Merkür Boğa burcunda gerileyeceğinden, bilhassa risk içeren finansal adımlar atılması, iş değiştirilmesi, maddi yatırımlar ve alım-satım yapılması önerilmez. İlişkilerimiz parasal mevzular yüzünden hasar görebileceğinden, borç almak ya da borç vermek de iyi bir fikir değildir.

Burçlara etkileri:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? İşte Güneş Tutulması ve Merkür Retro’nun burçlara etkileri:

koç burcu

Koç burcu 20 Nisan Güneş Tutulması burç yorumları

Koç burç yorumları: Sizin burcunuzda gerçekleşen Güneş Tutulması ile bireysel düzlemde neler yapabileceğinizi düşünmeye son vererek artık ipleri tam anlamıyla elinize alıyorsunuz. Çevresel faktörler ve size destek sağlamayan insanlardan bağımsız bir şekilde kendi çizginizi çizebilirsiniz. Öfke ve hırsınızı bir kenara bırakmalısınız. Kendinize açtığınız yeni sayfanın farkında olun ve hayal ettiğiniz özgür yaşantınızın temellerini atın. Bu dönem kariyerinizde önemli bir dönemeçten geçebilir; hayatta yaptıklarınızı ve olmak istediğiniz noktayı sorgulayabilirsiniz. Özel bir yeteneğiniz varsa, geliştirmek için harika bir dönem.

Bu tutulma sizi hayatınızla ilgili bir konuda arada kalmanıza neden olabilir. Etkisini uzunca süre hissedeceğiniz bu tutulmayı cesaretinizle ve girişimlerinizle beslemelisiniz. İhtiyacınız olanın bu olduğunu bilmekle bunun için çalışmak arasındaki farkı daha iyi benimseyebilirsiniz. Sağlığınız, giyim tarzınız, insanlara olan yaklaşımlarınız tümüyle değişebilir. Bu değişimin olumlu yönde olması gücünüzü, fikirlerinizi, kaynaklarınızı doğru ve yerinde kullanmanızla doğru orantılı olacaktır. Yeniden ve daha iyisiyle başlıyorsunuz.

Aynı zamanda Güneş Boğa burcuna geçiyor. Kendinizle oluşturduğunuz değişimi hayatınızda kalıcı hale getirecek hamleler yapabilirsiniz. Uzun vadeli iş planları, girişimler, yatırımlar gündeminizde yer bulabilir. Sabırlı olmalısınız, hiçbir şeyin kolay ve hızlıca olmayacağını bilerek hareket etmelisiniz. Ne yapmanız, nasıl ilerlemeniz gerektiğiyle ilgili soru işaretlerinize net yanıtlar alabilirsiniz. Ekonomik gücünüzü istediğiniz seviyeye çıkarmak mental olarak da rahatlamanıza yardımcı olacaktır. Kendinizden şüphe ettiğiniz her şeye makul bir karşılık bulacaksınız. Bu da kendinizi sorgulamayı değil, yeteneklerinizi değerlendirmeyi planlamanızı kolaylaştıracaktır.

21 Nisan’da Boğa burcunda Merkür Retro başlıyor. Ödemelerin gecikmesi mümkün. İnternet alışverişlerinde güvenliğe çok dikkat edin. Finansal anlaşmalar ve kararlar almak için uygun bir dönem olmayabilir. Bu gerileme süreci kaybetme ya da yoksun kalma korkularınızı tetikleyebilir. Bu deneyimi ağırlıklı olarak maddi konularda yaşasanız da, saygınlık görme, takdir alma gibi ihtiyaçlarınız konusunda da takıldığınız noktalarla karşılaşmanız mümkündür. Bir türlü elde edemediğiniz ya da vazgeçemediğiniz bazı maddi veya manevi öncelikleriniz size ayak bağı olmaya başlayacaktır. Önceliklerinizi elden geçirmekten korkmayın! Ve şunu da unutmayın; insanı değerli kılan üretkenliğidir. Eğer öncelikleriniz üretken olmanıza engel oluyorsa, burada bir sorun var demektir.

boğa burcu

Boğa burcu 20 Nisan Güneş Tutulması burç yorumları

Boğa burç yorumları: 20 Nisan Güneş tutulması ile sizi bunaltan konulardan sıyrılmak için sabırsız ve heyecanlı hissedebilirsiniz. Bir şeylerin sonuna geldiğinizi değil, o bir şeylere yeni başladığınızı düşünebilirsiniz. Hayatınızdaki insanlara, onlara verdiğiniz değere ve aldığınız karşılığa odaklanmalısınız. Bu size kiminle yolunuza devam edeceğiniz konusunda önemli ipuçları verecektir. İçinde bulunduğunuz huzursuzluk hali ya da yanılgılarınızdan kurtulmak için kendinizi dinlemeye ihtiyacınız olabilir.

Bu tutulma içinde biraz stres de barındırıyor. Psikolojik olarak arada kalmak, seçim yapamamak gibi durumlar yaşanabilir. Bu dönem ticaret, para, eğitim, sınavlar ve akademik konularda kararsız kalabilirsiniz. Elbette ruhsal arayışlarınız da çok ön planda olacaktır. Bu tutulmayı içsel anlamda kendinizi iyileştirerek deneyimleyebilirsiniz. Sağlık açısındansa adeta koruyucu bir kalkan altında olacaksınız. Sezgileriniz, kendinize ayırdığınız vakitler ayağa kalkmanızı kolaylaştırabilir. Hem çalışma hayatınızda hem de günlük temponuzda dikkat etmeniz gereken kişi ve durumların önlemini bu tutulma ile almaya başlayabilirsin.

Yine 20 Nisan tarihinde Güneş sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Özellikle önümüzdeki bir aylık süreçte kendinize olan güveni yeniden sağlayacağınız, keyifli ve rahat anlar yaşayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Gerçek nedenler, elle tutulur sonuçlar elde etmek adına yeni fikirler edinebilir, kendinizle ilgili keşiflerde bulunabilirsiniz. Kurduğunuz düzenin bozulmasına müsaade etmeyen tavrınız hayatınıza alacağınız yeni insanlar ve işler konusunda size yol gösterebilir. Maddi ve manevi açıdan kendinizi geliştirmeye açık olduğunuz kadar belli bir odak dahilinde de ilerlemek isteyebilirsiniz. Burcunuzdaki Merkür’ün geri hareketine başlamasıyla bu yöndeki bazı kararlarınızı ve adımlarınızı sorgulayabilirsiniz.

21 Nisan’da sizin burcunuzda Merkür Retro başlıyor. Bu dönem yeni bir şeylere başlamak yerine yarım kalan işlerinizi tamamlamak için şahane bir zaman. Tutumlarımız alışkanlığa, alışkanlıklarımız karaktere, karakterimiz ise kadere dönüşür. Demek ki tutumlarımızı değiştirmeye başladığımızda, karakterimize dair tanımlarımızı da değiştirdiğimizi ve zamanla kaderimizin de değişmeye başladığını görebiliriz. Ama bunun için çakıldığınız yerden sökülmeyi kabul etmeniz lazım. Genel anlamda yeteri kadar anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz; bir yandan da elektronik aletlerle ilgili sorunlarla uğraşmanız gerekebilir.

ikizler burcu

İkizler burcu 20 Nisan Güneş Tutulması burç yorumları

İkizler burç yorumları: Güneş tutulması karar verirken neye dikkat edeceğiniz gerçeğini size hatırlatacaktır. Kalbinizle aklınızın anlaşmaya başladığını görebilirsiniz. Bugün yapacağınız her şeyin yarınlarınıza etki edeceğini bilmelisiniz. uzun vadede maddi ve manevi kazanç sağlayacak tüm çalışmaların, girişimlerin ve çevrelerin hazırlığını yapmalısınız. Sizi bundan alıkoyan her şeye bir duruş sergilemelisiniz.

Bu tutulma sayesinde son dönemde hayalini kurduğunuz konuyla ilgili harika fırsatlar elde edebilirsiniz. Bazılarınız ödüller, bazılarınız işinde yüksek primler alabilir. İş hayatından kazandığınız para artabilir. Dostlarınızdan büyük destekler görebilirsiniz. Ya da dernek ve kulüplerde, topluma fayda sağlayacak önemli projelerde yer alabilirsiniz. Siyasete atılmak gibi bir hedefiniz varsa tutulma bunun yolunu da açabilir. Sosyal hayatın içinde daha çok yer almak isterken buna dikkat edebilirsiniz. Ekonomik özgürlüğünüzü destekleyecek iş girişimleri ve fikirleri geliştirmek, uygulamak için ideal bir zamandasınız.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. Konfor arayışına girebilirsiniz. Hareketlerinize, tepkilerinize dikkat etmeniz gereken işler ve ortamlar sizi sıkabilir. Para kazanırken gereksiz inatlaşmalar ve zorlamalarla uğraşmak istemiyorsanız çıkış yolunuzun nereden geçtiğini net bir şekilde göreceğiniz bir zamandasınız. Sakin kalmak, düşüncelerinizi iyi çerçeveleyerek hareket etmek kazanmanızın en büyük destekçisi olacaktır. Dingin ve kendi halinizde geçireceğiniz günler sizin için önemli olacaktır. İş fırsatları kadar duygusal olarak da destekler göreceğiniz gelişmeler gündeme gelebilir.

21 Nisan’da Boğa burcunda Merkür Retro başlıyor. Her duyduğunuza inanmayın, yanlış bilgi-bilgilendirilmeden dolayı sorunlar yaşayabilirsiniz. Aşk ve ilişki hayatında iletişimde aksaklıklar olsa da konuşarak çözeceksiniz. Bu süreçte karşılıklı anlayış sağlanarak sorunların çözüme kavuşturulması mümkün olabilir. Bu dönem finansal konularda önemli kararlar almak, yatırım yapmak için de uygun değil. Fiziksel olarak alıştığınız kadar enerjik ve sağlıklı olmayabilirsiniz. Duygusal olarak da tükenmişlik sendromu yaşayabilirsiniz. Bu süreci kötü hissetmenize neden olan şeyleri tespit edip, iyileşme yoluna girmek için kullanın.

yengeç burcu

Yengeç burcu 20 Nisan Güneş Tutulması burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Güneş tutulması kariyerinizde bir ivme yakalamak için size destek verebilir. İşiniz ve kariyerinizle ilgili harika gelişmeler söz konusu olacaktır ancak kariyerinizle ilgili konularda arada kalabilir, sıkışabilir, seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Terfi, yeni bir iş, kendi işinizi kurma, ünlü olma, yaptıklarınızın takdir görmesi gibi etkiler var. Hatta belki bazılarınız yurtdışı bağlantılı işlerde önemli görevler alabilirsiniz.

İlerlemek için bazı konuları ve insanları geride bırakmanız gerektiğini bilmelisiniz. Fazlalıklardan kurtulmak için bir hamle yapabilirsiniz. Kendinizi daha cesur daha özgür hissetmenin tadına vardığınızda bunu sürdürmek için de yeterli sebepleri bulmuş olacaksınız. Bulunduğunuz yerden çıkmak ve farklı işler, farklı deneyimler yakalamak adına şanslı bir zamandasınız. Dolayısıyla hem tanıştığınız insanlara hem de çıkarmadığınız fikirlere fırsat tanımalısınız. Ailenizi, yaşam alanlarınızı etkileyecek değişiklikler yapabilirsiniz.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. Arkadaşlık ve güven kavramlarını yeniden sorgulayabilir, birtakım gerçeklerin gün yüzüne çıkması değişikliğe gitmenize neden olabilir. Bundan rahatsız olmak yerine bu sayede yükselen motivasyonunuza odaklanmalısınız. İşlerin düşündüğünüz gibi gitmediğiyle yüzleşmek sizi farklı gündemlere taşıyabilir. Aynı gündemleri kariyerinizi ve kişisel gelişiminizi etkileyen konularda da yaşayabilirsiniz. Bu sayede maddi olarak da güçleneceğiniz durumlar söz konusu olabilir. Kazanmak istedikleriniz için vermeniz gereken emeğin ne olduğunu daha iyi görebilirsiniz. Böylece ilerleyişiniz kolaylaşacak.

21 Nisan’da Boğa burcunda Merkür Retro başlıyor. İş hayatınızda yapılan hatalardan ders alarak, daha doğru kararlar verebilirsiniz. Dostlarınızla yaptığınız planlarınız sürekli değişebilir ve bu durum sizi strese sokabilir. Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz ama temkinli olun, yanlış anlaşmalar yüzünden sorunlar oluşabilir. Kaygı, vesvese, tereddüt, risk almama arzusu gibi eğilimlerinizin size önlemeye çalıştığınız risklerden daha fazla zarar verdiğini fark edebilirsiniz. Eğer kendinizi tıkanıp kalmış, yeni fırsatlar bulmak konusunda yeteneksiz hissediyorsanız, bu da bilin ki yeterince çaba göstermediğiniz içindir. Bu dönemde finansal konularla ilgili daha hassas davranabilir, mevcut kaynaklarınızı daha akıllıca kullanabilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burcu 20 Nisan Güneş Tutulması burç yorumları

Aslan burç yorumları: Güneş tutulması yaşamınızda nerede durduğunuzu nereye varmanız gerektiğini size gösterecektir. Kendi kendinize liderlik etmelisiniz. Çünkü bu sayede öğrenecekleriniz ve yapacaklarınız yaşantınızın tümüne etki edecektir. Taşınmalar, çevre ve iş değişiklikleri ya da bunları destekleyecek girişimler sözkonusu olabilir.

Bu tutulma yurtdışı, yabancılar, eğitim, sınavlar, yayıncılık, medya, pazarlama, reklam, hukuk, ticaret ve inanç gibi konular üzerinde etkili olacak. Bu tutulma genel anlamda keyifli etkilere sahip ancak zor kararlar da vermeniz gerekebilir. Davalarınızın lehinize sonuçlanması, maddi kazanımlar elde etmek elinizi güçlendirebilir. Kendinizi her konuda geliştirebilirsiniz ancak bir tam anlamıyla uzman olmaya çalışın, hayatınızı buradan kazanın. Fırsatlar ve bunları kullanma sebepleriniz gün gibi ortaya çıkıyor.

20 Nisan’da Güneş’in Boğa burcuna geçişi; nasıl bir kariyer hedeflediğinizi, kendinizi gördüğünüz yeri size hatırlatabilir. Uzun vadeli ve kalıcı bir düzen kurmak adına önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Kendinizi nerede ve ne şekilde iyi hissettiğinizi anlamak için zamana ihtiyacınız olabilir. Bir yandan sorumluluklarınızı yerine getirirken bir yandan da zamanı kullanmakla ilgili tereddütlerinizi ortadan kaldırabilirsiniz. Motivasyonunuz yüksek, bu da çevrenizin ve iş ortaklarınızın dikkatini çekiyor. Ayağı yere sağlam basan, gerektiğinde risk alan ve bunu da mantıklı çerçevelerle dolduran biri olmak bu dönemdeki en iyi meziyetlerinizden biri olacak.

21 Nisan’da Boğa burcunda Merkür Retro başlıyor. İş için yeni adımlar atmak ve yeni projeler için uygun bir zaman diliminde olmayabilirsiniz. Her şeyi tekrar tekrar gözden geçirmek gerekebilir. Aşk hayatınızda iletişim konularında bazı zorluklar yaratabilir. Ancak, bu süreçte geçmişteki sorunları çözerek, ilişkinizi daha da ileriye taşıyabilirsiniz. İhmal edilmiş sorumluluklar bu dönemde önünüze gelebilir. Yapmak istediklerinizi değil, mecbur olduklarınızı mı yapıyorsunuz? Kendinize sorun. Yetkili olmayı sevip de sorumlu tutulmayı kabul etmemek diye bir şey biliyorsunuz ki mümkün değil. Ya oluruna bırakacak, iktidar alanı olarak çizdiğiniz sınırları kaldıracaksınız. Ya da olmak istediğiniz yerin ağırlığını, yükümlülüğünü, sıkıntısını taşıyacaksınız.

başak burcu

Başak burcu 20 Nisan Güneş Tutulması yorumları

Başak burç yorumları: 20 Nisan’da gerçekleşecek Güneş Tutulmasıyla beraber kendinizle bazı anlaşmalara varabilirsiniz. İtiraf etmek, konuşmak, gündeme getirmeye dahi çekindiğiniz konuları ortaya çıkarmak isteyebilirsiniz. Parasal konulardaki girişimlerinizi desteklemelisiniz. Sahneye çıkın ve yaptığınız işi, yeteneklerinizi sergilemeye başlayın. Kendi sorumluluğunuzu kendiniz alın. Bu da gündeme gelen ticari ve sosyal konuları daha iyi görüp değerlendirmenizi sağlayacaktır.

Krediler, borçlar, vergiler, ortaklaşa gelirler, miras, nafaka, burs ve sağlıkla ilgili konular bu tutulmanın etkisi altında. Bu konularda şanslı etkiler alacaksınız. İstediğiniz oranda kredi bulabilirsiniz, borçlarınızın faizleri silinebilir, nafakanızı rahatlıkla bağlatabilirsiniz, miras konuları çözülmeye başlayabilir, burs bulabilir, güzel sponsorluk anlaşmaları yapabilirsiniz. Maddi anlamda sizi rahatlatacak koşullar çıkacaktır ama eski bir koşulu bırakmanız gerekebilir ve bu konuda ikilemde kalabilirsiniz. Daha özgür, daha özgün ve hazır hissediyorsunuz. Bu hissin size yaptıracaklarına siz bile şaşırabilirsiniz. Başlayın.

Yine 20 Nisan tarihinde Güneş Boğa burcuna geçiyor. Sizler hayatınıza bir düzen ve soluk getiriyorsunuz. Bu kez daha iyi nefes aldığınızı, yaşadığınızı hissettiğiniz konuları fark edebilirsiniz. Bu farkındalığı geliştirmek için kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. İlgilendiğiniz alanlarda eğitim almak, çevrenizi bu yönde genişletmek ve denemediğiniz yöntemlere karşı daha açık olmak gündeminizde yer bulabilir. Her ihtimali düşünerek yaptıklarınızın maddi dönüşünün olmasını sağlayabilirsiniz. Ancak bunu yaparken zamanın aktığını ve sizi beklemeyeceğini unutmamalısınız.


21 Nisan’da Boğa burcunda Merkür Retro başlıyor. Bu dönemde, eski flörtlerle veya eski partnerlerle yeniden bağlantı kurabilirsiniz. Ancak, doğru kararlar vermek için detaylı düşünmek ve iletişimde açık olmak önemlidir. Eğitim, seyahat, resmi işler ve sınavlarda gecikmeler ve hatalarla uğraşmanız gerekebilir. Belki de yarım bıraktığınız bir eğitime yeniden geri dönebilirsiniz. Plan yapamamak ya da yaptığınız planlardaki aksaklıklar yüzünden fazla adım atamamak sizi rahatsız edebilir. Sırf bir şeyler sizin istediğiniz gibi gitmiyor diye kurgulamayı ve yargılamayı bırakın. Eğer gerçekten sıkışıp kaldıysanız da dönün kendinize şunu sorun; “Benim neye farklı bakmam, neyi farklı yapmam lazım?”

terazi burcu

Terazi burcu 20 Nisan Güneş Tutulması burç yorumları

Terazi burç yorumları: 20 Nisan Güneş tutulması hayatınızda önemli bir yol ayrımı getirebilir. İş ortamı, günlük işler, ev hayvanları, sağlık konusu odağınızda… Yaptığınız evlilikler, kurduğunuz ortaklıklar hatta problem yaşadığınız insanlar konusunda bile dengelerin değiştiğini, değişmesi gerektiğini görebilirsiniz. Değer vermek isterken kendinizden ödün verdiğiniz gerçeğiyle yüzleşebilirsiniz. Esiri olduğunuz duygulardan sıyrılıyorsunuz. Bu da hata payınızı düşürerek sizi “zararın neresinden dönsek kar” noktasına getiriyor.

Sağlığınız doğal bir koruma kalkanı altında olacak. Fiziksel veya ruhsal; her şekilde şifalanacaksınız! İş temponunuz artıyor, sürpriz iş fırsatları ve projelere hazır olun! Özellikle yurtdışı bağlantılı işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Danışmanlık veriyorsanız müşterileriniz hızla artabilir. Size harika faydalar sağlayacak yeni ortaklıkların adımlarını atabilirsiniz. Kendi iradenizi ortaya koymalısınız. Hem duygusal hem de ekonomik olarak hakkınızı teslim almak adına bunu yapmanız hayati önem taşıyor.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte korkmak yerine elde etme dürtüsü ağır basabilir. Hayat kurmak, bunu yaparken sağlam temeller ve fikirler üzerinden hareket etmek en büyük isteğiniz olabilir. Gereken maddi güç kadar psikolojik hazırlığınızı da yapmalısınız. Üzerinizdeki ağırlığı, gizli konuları ortadan kaldırmalısınız. Sağlığınızı ya da estetik duruşunuzu etkileyecek bazı kararlar alabilir, operasyonları araştırmaya başlayabilirsiniz.

21 Nisan’da Boğa burcunda Merkür Retro başlıyor. Geçmişte kaçırdığınız fırsatları yeniden değerlendirebilir ve yeni iş olanakları keşfedebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak planlı bir şekilde hareket ettiğiniz sürece, bu dönem sizin için verimli geçebilir. Kredi kartları, banka, muhasebe işleri veya vergi konularında birtakım hatalarla, gecikmelerle uğraşmanız gerekebilir. Güvenilir olmayan hiçbir yerden çevrimiçi alışveriş yapmayın! Yoksunluk kaygısı ile yüzleşmeniz gereken bir dönemden geçebilirsiniz. Kaynak bulma sıkıntısı, borçlarınızı ödeyememek, alacaklarınızı alamamak kaygısı gibi konular gündeminize gelebilir. Soruna değil, çözüme odaklanın. Eğer kaynak sıkıntısı yaşıyorsanız, tüm yumurtalarınızı aynı sepete koymuş ve alternatif çıkış senaryolarını erteledikçe ertelemişsinizdir. Şimdi zaman, yeni senaryolar için plan yapma zamanı.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 20 Nisan Güneş Tutulması yorumları

Akrep burç yorumları: 20 Nisan Güneş tutulmasıyla çalışma hayatınızı derinden etkileyecek konular gündeminizde yer bulabilir. İş ortamı, günlük işler, ev hayvanları, sağlık konusu odağınızda olacak. Riske giremediğiniz, fırsat bulamadığınız projeleriniz için düğmeye basmaya hazırsınız. Bu da kendinizi işinizi kurmak, mevcut durumu geliştirmek, yeni kapılar açmak konusunda şansınızı katlayacaktır. Özgür hissetmenizin çalışmanızın ve yaşamanızın önündeki engelleri tespit etmek kadar bunları ortadan kaldırmanın önemli olduğunu görebilirsiniz.

Sağlığınız doğal bir koruma kalkanı altında olacak. Fiziksel veya ruhsal; her şekilde şifalanacaksınız! İş temponunuz artıyor, sürpriz iş fırsatları ve projelere hazır olun! Özellikle yurtdışı bağlantılı işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Bazı vazgeçişler size yeni kazanımlar sağlayacaktır. Sağlığınızın iyiye gideceği bir dönemdesiniz, sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz ancak bazı kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. İkili ilişkilerle ilgili konular önem kazanıyor. Güvendiğiniz insanlarla önemli adımlar atmak isteyebilirsiniz. Bu da hayatınızdaki insanlar ve işleyişler konusunda bazı elemeler yapabilir. Kriterlerinize uymayan, huzurunuzu ve kazanımlarınızı etkileyen durumları ortadan kaldırabilir. Elinizde kalan değerler ve insanlarla yolunuza devam etme düşüncesi baskın gelebilir. Parasal ilişkiler ve işbirlikleriniz gelecek vaat eden ve uzun vadeli hale dönüşebilir.

21 Nisan’da Boğa burcunda Merkür Retro başlıyor. Bu gerileme aile ve sosyal hayatınızda küçük engellerle karşılaşmanıza neden olabilir. Ancak bu süreçte birbirinize daha fazla zaman ayırarak ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Eğer iş ve hayat ortaklıklarınız tıkanma noktasına geldiyse, anlaşma sağladığınız düşündüğünüz konularda aslında hiç anlaşamadığınızı fark ediyorsanız, bir durup “Ben işi bu hale getirecek kadar niye bekledim?” diye kendinize sormanızda fayda var. Sabırlı olun ve iletişimde net olmaya özen gösterin. Başarıya giden yolda birlikte ilerleyebiliriz! Uzlaşmayı öğrenmenizde fayda var.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 20 Nisan Güneş Tutulması burç yorumları

Yay burç yorumları:

20 Nisan Güneş Tutulması size hayal kurmanın ve bunları gerçek hale dönüştürmenin anahtarlarını verebilir. Finansal anlamda oldukça şanslı, aşk konusunda mutlu zamanlar bekliyor sizi. Fikirlerinizi hazırlayın, projelendirin ve uygulamak için arayışlarınızı devam ettirin. Bu size girişimciliğin tanımını yeniden yaptırabilir. Ciddi kararlar, işler ve tercihler gündeminizde yer bulabilir.

Çocuk sahibi olmak isteyenlere bu tutulma mutlu Haberler verebilir. Sahne sanatlarıyla ilgili veya yaratıcılık gerektiren bir işiniz varsa harika fırsatlar elde edebilirsiniz. Yatırımlarınızın karşılığını katbekat alacaksınız. Ancak tutulmanın derecesi itibariyle iki aşk, hobi, yatırım fikri gibi konularda ikilemde kalabilirsiniz. Maddi ve manevi yönden geleceğinizi şekillendirecek birçok konuyla ilgilenebilirsiniz. Mutlu ve özgür hayatınız size “hoş geldin” diyecektir.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. Belli bir hedef doğrultusunda ilerleme ve sorumluluklarınızı tam anlamıyla gerçekleştirmenin karşılığını bulabilirsiniz. Özellikle finansal durumunuzu da etkileyecek gelişmeler ve haberlere hazır olmalısınız. Önemli teklifler ve statüler gündeme gelebilir, bunları kendi planlarınızla harmanlayabilirsiniz. Net olmak ve işinize hakim olmak zorlaşan koşulları kolaylaştırabilir. Sabırlı ve gerçekçi tutumlar hem sağlığınızı korumak hem de sürecin daha kalıcı olması için size destek verecektir.

21 Nisan’da Boğa burcunda Merkür Retro başlıyor. Bu gerileme süreci kariyer ve para konularında birtakım zorlukları önünüze getirebilir. Bu dönemde özellikle finansal konularda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Eğer çalışma şekliniz size istediğiniz verimi sağlamıyorsa ya da sağlığınız alıştığınız ritme dayanamıyorsa, bu uyarıları dikkate almanızda fayda var. Alışkanlıklarınız, sizi hareketsiz ve çıkışsız hale getirmeye başlamış demektir. İş yerinde de karışıklıklar ve aksaklıklar yaşayabilirsiniz ama sabırlı ve istikrarlı bir şekilde ilerlerseniz, sorunları çözebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda yanlış anlaşılmalar olabilir, iş için kullandığınız elektronik aletlerde sorun yaşanabilir. Günlük planlarınız bir anda bozulabilir. Bu dönem yeni bir işe veya projeye başlamak için uygun değil.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 20 Nisan Güneş Tutulması yorumları

Oğlak burç yorumları: 20 Nisan Güneş tutulması, fiziksel ortamların sizin için manevi değere dönüşmesi konusunda yardımcı olabilir. Ev, aile, yuvayla ilgili işlerinizi tamamlama sürecine girebilirsiniz. Aile üyeleriyle aranızdaki pürüzleri ortadan kaldırabilir, birbirinizi anlamak ve desteklemek konusunda girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu da hem yuvanızda hem de kafanızın rahat etmesini sağlayacaktır. Jüpiter beraberinde bazı fırsatları getirebilir. Aradığınız evi bulup taşınabilirsiniz veya ev almak için karşınıza düşeş bir olasılık çıkabilir.

Bu tutulmayla ev ve yaşam alanlarınızda bir değişikliğe gidebilir, kendi ortamınızı kurmak isteyebilirsiniz. Bu önemli bir terfi ve iş değişikliğiyle olabileceği gibi evlilik kararıyla da söz konusu olabilir. Her iki koşulda önemli sürprizler ve kararlar kapınızı çalabilir. Kapıyı açmak ve hayatınıza davet etmek cesareti göstermelisiniz. Toprak, arsa gibi alanlara yatırım da yapabilirsiniz. Bu dönem ailenizden harika destekler alırken, ev içindeki sorunları da rahatlıkla çözüme kavuşturabileceksiniz.

20 Nisan’da Güneş’in Boğa burcunda seyahatine başlaması sizin aşk hayatınızı ilgilendiren alanlarınıza ışık tutabilir. Duygusal olarak neye ihtiyacınızın olduğunu bilmek karşı tarafa da buna göre yaklaşmanızı sağlayacaktır. İş ortamında ya da tatil anında tanışacağınız insanlar hayatınızda iz bırakabilir. Kendinizi dış dünyadan soyutlamamalısınız. Hayatınız düzene girerken bu düzeni keyifle ve mutlulukla süslemeniz gerektiğini unutmayın. Parasal yatırımlar yapmak, toprak işleri ve gayrimenkullerle ilgilenmek ileriye dönük planlarınızı garanti altına alabilir.

21 Nisan’da Boğa burcunda Merkür Retro başlıyor. Hem özel hayatınız hem de çocuklarla iletişimde sorunlar çıkması mümkün. Eski sevgililerden haberler alabilirsiniz. Yatırım konusundaysa dikkatli adım atmanızda fayda var. İletişimde problem yaşayabileceğiniz bu dönemde, detayları gözden kaçırmamaya özen göstermelisiniz. Dönüp dolaşıp olmayanları oldurtmaya çalışmak yerine, oldurtmaya çalışırken kullandığınız yöntemlere bir bakın. Bu süreçte karşılaşacağınız engelleri fırsata çevirmek için yaratıcı düşünceler geliştirebilirsiniz. Sabırlı ve istikrarlı bir şekilde ilerlerseniz, bu dönemdeki zorluklarla başa çıkabilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 20 Nisan Güneş Tutulması burç yorumları

Kova burç yorumları:

20 Nisan Güneş tutulmasıyla parasal ve sosyal açıdan doğru iletişimle ve işbirliğiyle hayatınızın gidişatının nasıl olumlu yönde değiştiğini görebilirsiniz. Dolayısıyla kendinizi doğru anlattığınızdan, doğru beklentiler ve girişimler içinde olduğunuzdan emin olmalısınız. Odağınızda yakın çevreniz, iletişim, seyahatler, fikirler, akrabalar, eğitimler, satış, pazarlama, reklam çalışmaları var. Öte yandan yepyeni bilgilere ulaşabilir; özellikle yurtdışı, ticaret, yayıncılık, medya, reklam alanlarında güzel fırsatlar elde edebilirsiniz.

Çevre, eğitim ve ticari işlerde kendinizi geliştirmek önemli olacaktır. Yoğun ve stresli geçen günlerde kullandığınız dilin ve takındığınız tavrın nasıl olduğuna dikkat etmelisiniz. Hangi yola adım atarsanız oradan devam edeceksiniz. Yeni elektronik cihazlar edinebilir, işinize ve geleceğinize yatırım yapabilirsiniz. Bu tutulma etkisiyle birlikte fikirlerinizi paraya dönüştürme imkanına kavuşabilirsiniz. Ayrıca keyifli seyahatler gündeme gelebilir. Ancak tutulma derecesinden dolayı her burç gibi siz de bir konuda ikilemde kalabilirsiniz.

Yine 20 Nisan tarihinde Güneş Boğa burcuna geçiyor. Aileyle ilgili konularda önemli gündemleriniz oluşabilir. Taşınma ve değişikliklerle ilgili konularda kalıcı kararlar almadan önce bütün aile üyeleriyle uyumlu hareket etmeniz gerektiğini gözden kaçırmamanızda fayda var. Kendi bireysel alanlarınız olsa bile aranızdaki duygusal ve güven bağına özen göstermelisiniz. Gereksiz inat ve baskıcı tutumlardan sıyrılmanın yollarını bulabilirsiniz. Farklı ve sakin bir tutum sergilemek sizin çevrenize olan bakışınızı da değiştirecektir. Böylece evlilik ve ortaklıklar gibi konularda adım atmanız daha kolay olacaktır. Aileyle ya da aileniz gibi yakın olan kişilerle parasal işbirliklerine girebilirsiniz.

21 Nisan’da Boğa burcunda Merkür Retro başlıyor. Aile için karar almaya çalışırken stresli durumlar oluşabilir. Taşınmak, yer değiştirmek için Merkür gerilemesinin sona ermesini bekleyin. Eviniz, aileniz, aidiyetleriniz veya güvenlik alanınızla ilgili sorunlar, takanıklar yaşayabilirsiniz. Artık arkasına saklanmaya çalıştığınız durumlar da size dar gelmeye başladı. Arkanızda bitiremediğiniz, bırakamadığınız, bağınızı bir türlü kesemediğiniz maddi ve manevi yükler olduğu için, bir türlü önünüze bakamıyor olabilirsiniz. Bu da sizi gelebileceğinizi yere gelmekten, olabileceğiniz şeyleri olmaktan alıkoyuyor olabilir. Bu gerileme süreci sizin daha detaylı planlama yapmanızı ve iletişim becerilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir. Yeni fikirler üretin ve alternatif yollar arayın. Kendinize güvenin ve sabırlı olun, önemli kazanımlar elde etmek için biraz zaman gerekebilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 20 Nisan Güneş Tutulması yorumları

Balık burç yorumları: 20 Nisan Güneş tutulması ihtiyaç duyduğunuz her şey için maddi kilitlerinizi, tıkanıklıklarınızı açabilir. Maddi fırsatlar sizinle! Bu dönem daha iyi maaşlı bir iş, iş yerinde yükseliş ve beraberinde gelen para artışı gündemde; her koşulda maddi fırsatlara hazır olun. Yeni gelir kaynakları bulmak konusunda beklentilerinizi değil cesaretinizi gündeme taşıyabilirsiniz. Ancak tutulma derecesinden dolayı eski durumu bitirmek size zor gelebilir ve arada kalabilirsiniz. Maddi anlamda sizi rahatlatacak koşullar meydana gelebilir ancak eski bir koşulu veya davranış modelini bırakmanız gerekebilir. Net olmak, yeni koşullara kucak açmak bu süreçte size fayda sağlayacaktır.

Bazı sorunları kafanızda bitirmiş olmak sizi hayatın içine ve gerçek yaşama çok çabuk çekecektir. Hafifleyin, yaşadığınız haksızlıklardan sıyrılın ve her seferinde bir sonraki hedefinize odaklanacak kadar çok sayıda kendinize hedefler belirleyin. Ne hakkınızı bırakacağınız ne de başkasının hakkıyla uğraşacağınız bir dönemdesiniz. Bu çabanızı kendinizi ileriye taşıyacak maddi gücü elde etmek için kullanmalısınız. Keyif aldıkça çalışacak, çalıştıkça yenilikleri hayatınıza çekeceksiniz.

20 Nisan’da Güneş’in Boğa burcuna geçişi sizi hayallerinize taşıyabilir. Yeteneklerinizi ve düşüncelerinizi gerçek sonuçlara dönüştürmek için fırsatlar elde edebilirsiniz. Bu da farkında olmadığınız ancak hayatınızda var olan konuları öğrenmeniz için önemli bir parantez açabilir. Kendinizi ve hayallerinizi garantiye almalısınız. Yaptığınız iş, çalıştığınız sektör ya da ilgi alanınız her ne ise onu geliştirecek stratejiler kurabilirsiniz. Bu konuda emek veriyor olmak sizi çevrenizde önemli bir konuma taşıyabilir. Hem çevresel hem parasal kazanımlar elde edebilirsiniz. Disiplinden ve gerçeklerden ödün vermeyin. Bu alanda sizden daha önce iş yapmış olan kişilerin tecrübelerinden de faydalanabilirsiniz.


21 Nisan’da Boğa burcunda Merkür Retro başlıyor. Bu süreçte yakın çevrenizle iletişim sorunları çıkabilir. Yeni fikirleri hayata geçirmek için uygun bir dönem değil. Ancak yarım bıraktığınız konulara devam edebilirsiniz. İletişimde aksamalar yaşanabilir ve romantik bağlantılarınızda gerginlikler oluşabilir. Arkanızda bırakmaya çalıştığınız şeyler şimdi önünüze çıkıyor olabilir. Çevrenizdeki insanlarla iletişim sorunları yaşıyor olabilirsiniz, tutumunuza dikkat edin. Eğer onlar size kapıları kapatıyorlarsa, geçmişte yaptığınız tercihleri düşünüp fazla tepki göstermemeye çalışın. Ancak bu süreç sizin ilişkinizi daha derinlemesine değerlendirmenizi ve farklı bakış açılarına yönelmenizi de sağlayabilir.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.