Astroloji: 3 – 9 Nisan haftalık burç yorumları

Astroloji: 3 – 9 Nisan haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 3 – 9 Nisan haftalık burç yorumları. 3 Nisan, 4 Nisan, 5 Nisan, 6 Nisan, 7 Nisan, 8 Nisan ve 9 Nisan tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri yazının sonunda


koç burcu

Koç burcu 3 – 9 Nisan haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta kendinizi biraz daha ayakları yere basan ve pratik hissedeceksiniz, bu da işle ilgili ertelediğiniz görevlerin veya sorumlulukların üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır. Ancak, işinizi biraz öz bakımla dengelediğinizden emin olmanızda fayda var. Kendinizi daha sosyal ve iletişimsel hissederken bulabilirsiniz. Bu, ağ oluşturmak, yeni insanlarla tanışmak ve fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmak için harika bir zamandır. Bununla birlikte aşırı sorumluluk üstlenmeye dikkat edin. İster yalnız olun ister bir ilişki içinde olun, kendinizi her zamankinden daha çekici hissedeceksiniz. Tutkularınızın peşinden gitmek, sevdiklerinizle bağlantı kurmak veya yeni ve heyecan verici bir şey denemek için bu enerjiyi kullanın.

Haftanın ilk günü Merkür, sizin burcunuzdan çıkıp Boğa burcuna giriyor. Bu süreçte maddi konuların ön plana çıkacak gibi görünüyor. Gelirlerindeki istikrar bu dönemde çok önem kazanabilir. Kaynaklarını dikkatle gözden geçirebilir, kazanç sağlayacak projelerde emin adımlarla ilerlemek adına ağır hareket etmeyi tercih edebilirsin; ancak gelecek fırsatları kaçırmamaya dikkat etmelisin. Finansal güvencenin değerini anlarken sahip olduklarını değiştirmemek için inat edebilirsin.

İş hayatınızda takıntılı davranışlardan uzak durun veya yöneticiniz, patronunuza kafayı fazla takmayın. Belki yanlış bir eleştiri alabilir ya da sinirinizi bozacak bir durum meydana gelebilir, ama fazla takılmayın ve işinizi yapmaya devam edin. İş ve kariyer konularında suçlayıcı davranışlardan uzak durmanızda yarar var.

6 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek Dolunay, ilişki ve evlilik konularında size gergin bir zaman dilimi yaşatabilir. Partnerinizle aranızda anlaşmazlıklar olabilir. Fakat agresif davranırsanız, bu dolunay ilişkinizi yıpratacak gelişmelere neden olabilir. Tam aksine yapıcı bir tavır sergiler, ani çıkışlar yapmazsanız göreceksiniz ki ilişkiniz güçlenerek devam edecektir. Ortaklıkla yürüttüğünüz işiniz varsa aynı durumu ortağınızla da yaşayabilirsiniz.

Hayata daha çok sevgi penceresinden bakabilecek, sevimlilik maskesini uzun süre üzerinizde taşıyabileceksiniz. İletişim yeteneklerinizi daha etkin ve aktif bir şekilde ortaya koymanız için size destek olabilecektir. Kendinizi çok daha iyi bir şekilde ifade edebilecek, daha hızlı düşünebilecek ve çözüm odaklı olabileceksiniz.

boğa burcu

Boğa burcu 3 – 9 Nisan haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta, kendinizi ağırlıklı olarak kariyerinize ve mali durumunuza odaklanırken bulabilirsiniz. Muhtemelen yükümlülüklerinizi yerine getirmek için güçlü bir sorumluluk duygusu hissediyorsunuz ve bu sizde bir miktar stres ve endişe yaratabilir. Ancak iyi haber şu ki, bu alanlarda ilerleme kaydedecek becerilere ve kararlılığa sahipsiniz. Her zamankinden daha fazla çalışmanız gerekebilir, ancak çabalarınızın karşılığını alacaksınız. Hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilecek yeni fırsatlara veya yaratıcı çözümlere açık olun. İhtiyacınız olursa yardım veya rehberlik istemekten çekinmeyin. Unutmayın, her şeyi tek başınıza yapmak zorunda değilsiniz. Kişisel yaşamınızda, değer verdiğiniz kişilerle açık bir şekilde iletişim kurmaya çalışın ve onların bakış açılarını dinlemeye istekli olun.

Merkür sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Önümüzdeki bu süreçte kişisel konuların ön plana çıkacak gibi görünüyor. Dış dünyayla olan iletişimin ağır; ancak uyumlu ve yumuşak olabilir. Evinin, kariyerinin ve ilişkilerinin değerini her zamankinden daha çok düşünmeye başlayabilir ve hayatının genel dinamiklerini yeniden düzenlemek isteyebilirsin. Kendine daha çok vakit ayırarak güvende hissettirecek girişimlerde bulunabilir, keyif alacağın aktivitelere öncelik verebilirsin.

Bu süreçte yaşamınızda önemli anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Özel hayatınızda da bir şeyleri takıntı haline getirmeyin. Hayatınızı düzene sokmak, kendinize çeki düzen vermek, yeni hedefler koymak, stratejiler belirlemek için de harika bir hafta!

6 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek sağlığınızda negatif durumlara sebep olabilir. Kendinizi ihmal ettikçe sağlık probleminizin ilerlediğini görebilirsiniz. Ofis ortamında da gergin zamanlar yaşayabilirsiniz. Çalıştığınız kişilerle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa ona da dikkat etmelisiniz. Dolunayın olumlu tarafını kullanmak isterseniz öncelikle sağlığınızda ufak bir sorun olsa bile doktora gözükmelisiniz. Ofiste ilk tepkiyi siz vererek herkesin sözcüsü olmayın. Biraz kendinizi geri planda tutmaya özen gösterin.

Sizden güçlü düşmanlarla, arkanızdan iş çeviren nankör kişilerle uğraşmanız gerekebilir. İlişkiler anlamında sizi yalnızlığa, içe kapanmaya itebilir. Bir ilişki içinde iken bile kendinizi yalnız hissedebilir, gereksiz kıskançlıklar, kaprislerle ilişkinizi yorabilirsiniz. Güçlü kişilerden destekler alabilecek, attığınız adımlarla dikkat çekici olacaksınız.

ikizler burcu

İkizler burcu 3 – 9 Nisan haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta, size enerji ve coşku patlaması getiren bir canlanma ile başlıyor. Yeni projelerle uğraşmak ve yeni zorlukları üstlenmek için özellikle motive olmuş hissedebilirsiniz. Risk almaktan ve kendinizi ortaya koymaktan çekinmeyin. Harika şeyler başarma yeteneğine sahipsiniz ve şimdi, istediğiniz şeyin peşinden gitme zamanı. Bu, finansal durumunuza odaklanmak ve gelecek için planlar yapmak için oldukça ideal bir dönem. Ayrıca biraz kişisel bakım yapma arzusu da hissedebilirsiniz, bu nedenle kendinizi şımartmak için biraz zaman ayırın ve kendinizi iyi hissettiren bir şeyler yapın. Yalnızsanız, hoşlandığınız biriyle yakınlaşma kurabilirsiniz.

Merkür’ün hafta başında Boğa burcuna geçmesiyle birlikte iç dünyanız ön plana çıkacak. Bu dönemde bilinçaltına odaklanmak isteyebilir, maddi güvenliğe dair korkularınla yüzleşebilirsin. Ruhsal çalışmalara yönelmek sana iyi gelebilir veya bu alanda birtakım eğitimlere katılmak için harekete geçebilirsin. Kontrolünün dışında gelişen ve tüm insanlığı etkileyen olaylarla ilgili daha çok okuma yapabilirsin. İhtiyaç sahibi kişiler için yardım çalışmalarına katılarak içsel huzuru bulabilirsin.

Bu dönem koşullar ve şartlar çok fazla kontrolünüz altında olmayabilir, zorlamamakta yarar var. Arkadaşlarınız sizi veya siz arkadaşlarınızı bu hafta takıntılı bir şekilde sahiplenebilirsiniz. Eğer ki yalnızsanız partnerinizi dost, arkadaş çevrenizden pek seçmemeye özen gösterin.

6 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek Dolunay aşk hayatınızda gergin olmanıza neden olabilir. Partnerinizle aranızda sorunlar olabilir. İki taraf da birbirinin kalbini kırabilir. Sakin olmanızda fayda var. Aynı şekilde çocuğunuzla ilgili konularda da sert bir tavır takınabilirsiniz. Biraz daha sevginizi görmeye ihtiyacı olabilir. Sizlerin ilişki ve evlilik evinde Jüpiter olduğunu göz önüne alırsak bu dolunayda tepkilerinizde dikkatli olursanız aşk hayatınızda şanslı olabileceğiniz zamanlara şahit olabilirsiniz.

Çok sosyal olabileceğiniz, arkadaşlık ilişkilerinizde canlanma meydana geleceği, partilerin, davetlerin aranan ismi olabileceksiniz. Bazılarınız sosyal yardımlaşma kulüplerinde aktif görevler alabilecekken, bazılarınız ise iş hayatından kazandıkları gelirleri arttırmanın yollarını arayacaklar. Arkadaşlarınıza da fikirsel anlamda destek olmanız gerekebilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu 3 – 9 Nisan haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta kendinizi her zamankinden daha hassas hissedebilirsiniz, ancak bunu sevdiklerinizle bağlantı kurmak için kullanırsanız bu iyi bir şey olabilir. Desteğinize ihtiyacı olan birine ulaşmak için harika bir zaman. Yalnız veya bekarsanız, yeni biriyle tanışmak için harika bir zaman. Halihazırda bir ilişkiniz varsa, bazı iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz, ancak partnerinizle açık bir şekilde iletişim kurmayı unutmayın. Bu, paranıza ve bütçenize odaklanmak için iyi bir dönem. Harcama alışkanlıklarınıza daha yakından bakmak ve daha fazla para biriktirmenin yollarını bulmak isteyebilirsiniz. Bu aynı zamanda gelecek için plan yapmaya başlamak için de iyi bir zamandır. Manevi inançlarınızı keşfedin ve inançlarınızı paylaşan diğer kişilerle bağlantı kurun.

Merkür’ün Boğa burcundaki seyahati başlıyor. Bu süreçte gelecek beklentilerin ve sosyal çevren ön plana çıkacak gibi görünüyor. Üyesi olduğun mesleki gruplarda veya arkadaş çevrende zihinsel uyumunla ve yumuşak tavırlarınla dikkatleri üzerine çekebilirsin. İleriye dönük planlarını somutlaştırmak için harekete geçebilirsin. Gelecekteki maddi güvence ve istikrar konusu zihnini her zamankinden daha çok meşgul edebilir.

Dostluklardan rahatlıkla fayda görebileceksiniz. İş yaşamında kazandığınız gelirleri arttırmaya yönelik planlar da yapabilirsiniz. Ortaklık ve partner ilişkilerinde ise zorlayıcı etkiler söz konusu olacak. Eşinizin veya ortağınızın üzerinde baskı kurmayın, gereksiz kıskançlık veya kaprislerle onları hayattan soğutmayın.

6 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek Dolunay ailevi konularda agresif bir tutum takınabileceğinizi gösteriyor. İstemeden ailenize karşı sesinizi yükseltebilirsiniz. Söyledikleriniz aile bireylerini derinden yaralayabilir. Aile bireylerinden birinin sağlık problemi için destek olmanız gerekebilir. Eğer bu konuyu olumluya çevirmek istiyorsanız aile içindeki sorunu büyütmek yerine siz arabulucu olun. Karmaşık hale getirmek için değil de çözüm odaklı olduğunuzda sizin sayenizde herkesin yüzü gülecektir. Evinizin içinde riskli işlerden kaçının. Ufak kazalar oluşabilir.

Öte yandan iş ve kariyerinize ilişkin konularda sizleri keyifli gelişmeler bekliyor olacak, kuracağınız samimi ilişkiler iş hayatında daha hızlı ilerlemenize yardımcı olabilecektir. İş hayatınızda hızlı düşünüp, hızlı karar verip, çözüm odaklı olabileceksiniz. Sosyal yaşamınıza adeta bahar geliyor, oldukça canlı ve hareketli bir sürece giriş yapıyor olacaksınız.

aslan burcu

Aslan burcu 3 – 9 Nisan haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta sizin için olumlu bir motivasyon duygusu ile başlıyor. Yeni fikirlere ve projelere yol açabilecek bir yaratıcılık ve ilham dalgası hissedeceksiniz. Alışılmışın dışında düşünmekten ve risk almaktan çekinmeyin, çünkü karar alırken doğal özgüveniniz ve cesaretiniz zirvede olacak. Kişisel ilişkilerinizde biraz gerginlik olabilir. Sevdiklerinizle açık ve dürüst bir şekilde iletişim kurmak ve gerekirse uzlaşmaya istekli olmak önemlidir. İlişkilerin iki yönlü olduğunu ve başkalarının bakış açılarını dinlemenin de önemli olduğunu unutmayın.

Haftanın ilk günü başlayacak Merkür Boğa transiti kariyer hayatınızı ön plana çıkacak. Kişisel statünüz ve iş hayatınızdaki istikrar her zamankinden daha çok önem kazanabilir. Standartlarını sürdürebilmek ve projelerini somutlaştırabilmek adına harekete geçebilir yeni anlaşmalara imza atabilirsin. Başarılarını sürdürme dürtüsüyle çalışırken üstlerinle olan uyumlu iletişimin dikkat çekebilir.

İş hayatınızda bilgi ve iletişim çok daha fazla ön plana çıkmaya başlıyor. Bu yeni tanışacağınız kişilerle ilgili olabilir, iş hayatınıza ilişkin yeni fikirler gelebilir, iş seyahatleri yapabilir, sözleşmeler anlaşmalar gündeme gelebilir. İş anlamında güzel destekler alabileceksiniz. Kariyer anlamında koşulların hızla iyileştiğine şahit olabilirsiniz.

6 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek Dolunay esnasında özellikle insan iletişimine dayalı mesleklerde çalışıyorsanız iş ortamında söyledikleriniz yanlış anlaşılabilir. Attığınız mailler veya mesajlar ulaşmamış olabilir. Kardeşinizle, akrabalarınızla ilgili gerginlikler yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınızda zor bir gün olabilir. Aksine hangi konuda negatif etki alırsanız alın ani çıkışlar yapmak yerine sakin ve uyumlu davranırsanız olayların pozitife döneceğini göreceksiniz.

Yolculuklar hayatınızda ön planda olabilecek. Bunun yanı sıra önemli, mevki sahibi kişilerle daha sık bir şekilde bir araya gelebilir, onlardan önemli tavsiyeler alabilirsiniz. Hayatınızın odak noktası iş ve getirileri olacak. Bu oldukça keyifli bir süreç olacak sizler için çünkü hem terfiler olabilir, iş arayanlar iş bulabilir, yöneticilerinizden destekler alabilirler.

başak burcu

Başak burcu 3 – 9 Nisan haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta, her zamankinden daha odaklı ve azimli hissedebilirsiniz. Kendinizi işte daha fazla sorumluluk üstlenirken bulabilirsiniz. Size yeni bir proje verilebilir veya bir ekibe liderlik etmeniz istenebilir. Bu zorlayıcı olsa da, aynı zamanda becerilerinizi ve yeteneklerinizi sergilemek için iyi bir fırsat olabilir. Son teslim tarihlerini karşılayabildiğinizden emin olmak için düzenli ve disiplinli kalmayı; görevlerinize öncelik vermeyi unutmayın. Ancak, bu süreçte kişisel ilişkilerinizi ihmal etmediğinizden de emin olmanız önemlidir. Kendinize ve değer verdiğiniz kişilere yeterince vakit ayırdığınızdan emin olun. Yatırım yapmayı veya yeni bir araba veya ev gibi büyük bir satın alma işlemi yapmayı da düşünebilirsiniz.

3 Nisan Pazartesi günü Merkür Boğa burcuna geçiyor. Bu dönemde hayata bakış açın ve yabancılarla ilgili konular ön plana çıkacak gibi görünüyor. İnançlarını, felsefelerini nazik ve yumuşak bir şekilde dile getirebilirsin. Felsefi konuları araştırmak sana keyif verebilir. Uzun süredir üzerinde çalıştığın yurt dışındaki bir projenin somutlaştığına dair haberler alabilir ve kalıcı bir anlaşmaya imza atabilirsin.

Uluslararası ilişkilerde ve hukuksal konularda anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Yabancı uyruklu kişilerle veya yabancılarla daha çok iletişim içine girebilirsiniz. Özel hayatınızdaki kişiye karşı takıntılı davranışlardan uzak durmalısınız. Destek beklediğiniz her alanda rahatlıkla destek bulabileceksiniz.

6 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek Dolunay, sizler ekonomik olarak güçlenmeye başlamışken bir uyarıyla geliyor. Eğer düşünmeden bir anda para harcarsanız elinize geçecek paralar da bir anda gidebilir. İnternet üzerinden para işlemleri yaparken dikkatli olun. Maddi yaralar alabilirsiniz. Fakat karşınıza çıkan maddi problem ne olursa olsun aceleyle karar vermediğiniz sürece mantığınızla işin içinden çıkacağınızı göreceksiniz. Hatta paranızı daha fazla da arttırabilirsiniz.


Seyahatler zamanı başlamış olacak sizler için, yurt içi yurt dışı bir çok seyahate gidebilirsiniz. Özellikle finansal konularla ilgili güzel ve keyifli haberler alabilirsiniz. Yaptığınız, uğraştığınız iş ile ilgili yeni kazanç kapıları, yeni projelerle karşılaşabilirsiniz. Bu hafta iş yükünüz biraz daha arttırabilir, yeni görev ve sorumluluklar alabilirsiniz.

terazi burcu

Terazi burcu 3 – 9 Nisan haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta, kariyer hedeflerinize odaklanmak için iyi bir zaman. Kariyerinizde ilerlemenize yardımcı olabilecek birçok yaratıcı fikriniz olduğunu fark edebilirsiniz. Yaratıcılığınızdan etkilenebilecekleri için fikirlerinizi patronunuz veya iş arkadaşlarınızla paylaşmaktan çekinmeyin. Ancak, tükenmişliğe yol açabileceğinden, aynı anda çok fazla iş almamaya dikkat edin. Kendinizi şarj etmek ve zihninizi sağlam tutmak için gün boyunca sık sık molalar verin. Kişisel yaşamınızda, ilişkilerinizde kontrolü ele almak ve öncülük etmek için güçlü bir dürtü hissedebilirsiniz. Ancak, arzularınızın partnerinizin ihtiyaçlarının önüne geçmesine izin vermemeye dikkat edin. Görüşlerini ve fikirlerini dinlemek için yeterli zamanı ayırın.

3 Nisan Pazartesi günü Merkür Boğa burcuna geçiyor. Bu dönemde ortaklı paylaşımların ön plana çıkacak gibi görünüyor. Eşinin gelirlerindeki istikrar her zamankinden çok önem kazanabilir. Gelir getirebilecek yeni bir iş birliğine imza atabilirsin; ancak temkinli olmak adına bazı projeleri kaçırmamaya dikkat etmelisin. Miras, vergi, kredi gibi konularda devam eden süreçlerin varsa haber alman mümkün. Giderlerini düzenlerken ağır ve emin adımlarla karar almak isteyebilirsin.

Zihnen yoğun bir hafta sizleri bekliyor, sürekli bir şekilde bir şeyleri planlayarak ve organize ederek geçirmeniz gerekebilecek. Evinizde, ailenizle ilişkilerinizde takıntılı davranışlardan uzak durmanızda yarar var. İş ortamınızı ve mali durumunuzu revize etmek, bir takım sorumluluklar almak, iş yatırımları yapmak için de ideal bir hafta olacak.

6 Nisan tarihinde sizin burcunuzda gerçekleşecek Dolunay’da özellikle sizler dikkatli olmalısınız. Hayatınızın her konusunda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Neden yokken bile kendinizi agresif hissedebilirsiniz. Tepkilerinizi frenlemeye çalışın. Sevdiğiniz kişiye karşı verdiğiniz tepkiler duygusal olarak yaralayabilir. Karşınıza çıkan aksilik her ne olursa olsun sakin kalarak mücadele ettiğinizde güzel sonuçlar elde edeceğinizi unutmayın. İlişkinizde de aynı şekilde sakin kalırsanız daha da mutlu olacaksınızdır. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapmak istiyorsanız dolunay gününü tercih etmeseniz iyi olur.

Öte yandan ilişkiler, anlaşmalar, sözleşmeler sık sık gündemde olabilecek. Bunun yanı sıra düşmanlarınızı çok daha net bir şekilde görebilecek, onlarla daha etkin bir şekilde mücadele edebileceksiniz. Maddi anlamda rahat nefes alabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek tarzda olabilir. Yeni başlangıçlarla ilgili fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 3 – 9 Nisan haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta, bazı finansal gerginlikler veya zorluklar yaşayabilirsiniz. Kemer sıkma ve para biriktirme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Hedeflerinize odaklanmanız ve gereksiz harcamalardan kaçınmanız önemlidir. Finansal durumunuzu yakından takip edin ve gelirinizi artırmak için yeni fırsatlar arayın. Parasal durumunuzu daha etkin bir şekilde yönetmenize yardımcı olması için mali müşavir, muhasebeci gibi bir uzmandan tavsiye almayı düşünebilirsiniz. İş hayatınız açısından ise size kariyer yolculuğunuzu önemli ölçüde değiştirebilecek yeni bir iş veya fırsat sunulabilir. Kişisel yaşamınızda sabırlı ve şefkatli olun ve öfke veya hayal kırıklığı nedeniyle tepki vermekten kaçının.

3 Nisan Pazartesi günü Merkür Boğa burcuna geçiyor. Bu dönemde evlilik ve ortaklık konuların ön plana çıkacak gibi görünüyor. Evliliğinde huzur ve güven arayışı her zamankinden çok zihnini meşgul edebilir. Eşinle uyumlu ve sakin iletişim kurabilir, fikirlerini onunla paylaşmak isteyebilirsin. Birlikte keyif alacağınız aktiviteler yapabilirsiniz. Yeni bir iş birliğine imza atabilir ve uzun soluklu, sağlam bir ortaklı çalışmaya başlayabilirsin.

Ortaklık teklifleri, sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir. Evlilik dahil her türlü ortaklık işlerinde şans sizden yana olacak. İş ilişkilerinizde baskıcı ve takıntılı olmamaya özen gösterin. Özellikle müşterilerinize karşı daha anlayışlı ve yumuşak davranmaya özen gösterin.

6 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek bu dolunayda riskli işlerden sakınmalısınız. Psikolojik olarak depresif hissedebilirsiniz. Geçmişteki yaşadıklarınız bir bir aklınıza gelebilir. Bu anıları hatırlamak duygusal olarak yaralayabilir. Artık korkularınızı, çekincelerinizi geride bırakmanız gerekiyor. Sağlığınıza da dikkat etmeniz gerekiyor. Etmediğiniz takdirde vaktinizi hastanelerde harcayabilirsiniz. Dolunayı olumluya çevirmek istiyorsanız ilk olarak geçmişi artık hatırlamaktan vazgeçin. İkincil olarak da vücudunuz size bir sinyal veriyorsa doktora başvurmanız ciddi bir sorun oluşmadan hayatınıza devam etmenizi sağlayabilir.

İş hayatınızda, birlikte çalıştığınız kişilerle daha samimi, sıcak ilişkiler kurabileceksiniz. İş ve çalışma ortamınızda fikirleriniz ve düşünceleriniz ile oldukça dikkat çekici olabileceksiniz. Sizden gizlenen bir takım bilgiler, arkanızdan dönen bazı dedikodular gün ışığına çıkabilir. Size set veya engel olunan koşullarla ilgili farkındalığınız artabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 3 – 9 Nisan haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta, güçlü bir macera ve heyecan arzusu hissedebilirsiniz. Ayrıca her zamankinden daha spontane hissedebilir ve kendinizi risk alırken veya yeni alanlar keşfederken bulabilirsiniz. Ancak, sonunda tüm riskler karşılığını vermeyebileceğinden, dengeyi koruduğunuzdan ve dikkatli olduğunuzdan emin olun. Bu dinamik hafta boyunca ilerlerken içgüdülerinize güvenin ve iç sesinizi dinleyin. İş yerinde bu, fikirlerinizi öne sürmek veya çalışmanızı üst düzey yöneticilere sunmak için mükemmel bir zaman olabilir. Aşk ve ilişkiler konularında, bu hafta, bazı sürprizler getirebilir. Bekarsanız, ilginizi çeken yeni biriyle tanışabilirsiniz, ancak hiçbir şeye çok hızlı atlamayın.

3 Nisan Pazartesi günü Merkür Boğa burcuna geçiyor. Bu dönemde iş ortamın ve sağlığın ön plana çıkacak gibi görünüyor. Çalışma ortamında istikrar ve huzur her zamankinden daha çok önem kazanacak gibi görünüyor. Bu dönemde iş arkadaşlarınla uyumlu ve yumuşak bir şekilde iletişim kurmaya özen gösterebilirsin. Üzerinde çalıştığın projelerin somutlaştığına dair haberler gelebilir. Sağlığına ve beslenmene önem verebilir, bu konularda araştırmalar yapabilirsin.

İş ve çalışma ortamınızda huzur ve başarıyı yakalamanız çok daha kolay olacaktır. Birlikte çalıştığınız kişiler ile daha verimli paylaşımlar gerçekleştirebilirsiniz, kazançlarınızı artırabilirsiniz, yeni işler, projeler gündeme gelebilir, işinizle ilgili sözleşmeler anlaşmalar yapabilirsiniz.

6 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek Dolunay’da bulunduğunuz çevredeki insanların negatif düşünceleri sizi agresif yapabilir. Şansınızın açık olduğu bir günde olmanıza rağmen sanki insanlar size sorun yaratmak için üstünüze geliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Verdiğiniz tepkilerle de eleştiriler alabilirsiniz. Dostlarınızla aranızda gerginlik yaşayabilirsiniz. Herkesin gergin olabileceği bir günde olduğunuzu unutmadan, sakince olaylara yaklaşmalısınız. Göreceksiniz ki o bulunduğunuz çevredeki insanlar artık sizi takdir etmeye başlayacaktır.

Hobileriniz, özel hayatınız, aşk, çocuklarla ilgili konular daha da ön planda olabilecek hayatınızda. İletişim gücünüzü hayatınızın bu alanlarında daha aktif bir şekilde kullanmaya başlayabileceksiniz. Aşk anlamında eğer yalnızsanız daha flörtöz olabilirsiniz. İş ve çalışma ortamınıza ilişkin güzel gelişmelerin yaşanabileceği keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz!

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 3 – 9 Nisan haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta tamamen kariyerinizin ve finansal durumunuzun sorumluluğunu almakla ilgili. İşinizle ilgili vermeniz gereken bazı önemli kararlar olabilir. Seçeneklerinizi tartmak ve bilinçli kararlar vermek için biraz zaman ayırın. İçgüdülerinize güvenin ve başkalarının sizi yolunuzdan alıkoymasına izin vermeyin. Odaklanmış ve kararlı kalırsanız, bu hafta önemli ilerleme kaydetme potansiyeline sahipsiniz. Mali açıdan beklenmedik bir para veya ikramiye alabilirsiniz. Gelecekte karşılığını alacak uzun vadeli projelere yatırım yapmak için harika bir zaman. Bağlı bir ilişkiniz varsa, bazı yanlış anlamalara veya tartışmalara hazırlıklı olun. Pireyi deve yapmayın, gerektiğinde alttan alın.

3 Nisan Pazartesi günü Merkür Boğa burcuna geçiyor. Bu dönemde aşk ve çocuk konuların ön plana çıkacak gibi görünüyor. İlişkindeki güven ve huzur zihnini meşgul edebilir. Sevdiğinle uyumlu ve yumuşak bir iletişim kurmak için özen gösterebilirsin. Öte yandan hayatında biri yoksa uzun soluklu, sağlam bir aşka yelken açabilirsin. Çocuklarına bazı değerleri verebilecek ifadelerde bulunabilirsin. Sana keyif verecek ve yaratıcılığını aktive edecek sanatsal çalışmalara katılabilirsin.

Aşk ve çocuklardan yana oldukça şanslı zamanlar! Yaratıcılığınız bu dönemde oldukça artacaktır. Birilerine karşı sevgi ve nefreti bir arada hissedebilirsiniz. Kalbinizi yanlış insanlara açabilir ve zarar görebilirsiniz. Bu hafta itibari ile iş konularında sorumluluklarınız biraz artabilir.

6 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek Dolunay, kariyerinizde gergin anlar yaşatabilir. Yöneticinizle ciddi anlamda ters düşeceğiniz konular olabilir. Ani vereceğiniz tepkiler sonradan başınıza iş açabilir. Ancak iş hayatında sakin kalırsanız bu etkilerde gerçekleşmeyecektir. Çalışmıyorsanız sizler de gelecekte yapmak istediklerinize dair karamsar olabilirsiniz. Hiç yapamayacakmış gibi düşünmek yerine size engel olan şeyleri hayatınızdan ayıklayıp özlediğiniz yaşamı sürebilirsiniz.

Aile ortamınızda sözü dinlenen, fikirleri dikkat çeken kişi siz olurken bu dönemde alım ve satım, kiralama, sözleşmeler, anlaşma gibi konular gündeme gelebilir. İş arayanlar, işini değiştirmek isteyenler, terfi etmek isteyenler, iş ile ilgili takdir görmek isteyenler için destekleyici etkiler devrede olacaktır. Fikirlerinizle, düşüncelerinizle yöneticilerinizin oldukça dikkatini çekebilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 3 – 9 Nisan haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta, kariyer hedeflerinize her zamankinden daha fazla odaklanmış hissediyor olacaksınız. Yeni hedefler belirlemek ve onlara ulaşmak için bir plan yapmak için harika bir zaman. Biraz baskı hissedebilirsiniz, ancak bunun sizi etkilemesine izin vermemeye çalışın. Yavaş ve istikrarlı olmanın yarışı kazandırdığını unutmayın. Kendinizi yeni bir şeyler okumak veya öğrenmek gibi entelektüel uğraşlara kaptırmış bulabilirsiniz. Bilginizi genişletmek ve zihninize meydan okumak için bu zamanı kullanın. İlişkilerde, etrafınızdakilerle açık ve dürüst bir şekilde iletişim kurmaya çalışın, ancak uzlaşmaya da istekli olun. Kendi ihtiyaçlarınız ile size yakın olanların ihtiyaçları arasında bir denge bulmak önemlidir.

3 Nisan Pazartesi günü Merkür Boğa burcuna geçiyor. Bu dönemde ev ve aile konuların ön plana çıkacak gibi görünüyor. Evdeki huzur ve sakinlik her zamankinden daha çok önem kazanabilir. Aile bireyleriyle keyifli ve hoş sohbetler edebilir, onlara lezzetli sofralar hazırlayabilirsin. Zihinsel rahatlığı evinde bulabilirsin ve dekorasyonunda küçük değişiklikler yapmak sana iyi gelebilir. Aile büyüklerinin maddi- manevi tüm ihtiyaçları için harekete geçerken bir yuvaya sahip olmanın önemini fark edebilirsin.

Evinizde size huzur ve rahatlık sağlayacak dekoratif değişiklikler yapabilir, aile içinde keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Sevgi, aşk, meşk konularında şansınız pek yaver gitmeyebilir, size karşı birileri takıntılı davranabilir. Özel hayatınızda bir şeyleri paranoya yapabilir ve partnerinizi de çok kolay bir şekilde yorabilirsiniz.

6 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek bu dolunayda seyahatlerinizde dikkatli olmalısınız. Her şeyi yanınızda bulundurduğunuzdan emin olun. Rötarlar yaşayabilirsiniz. Aracı siz kullanıyorsanız agresif hareketler yaparak risk almamalısınız. Akademik hayatınızda elinizde olmayan stresli zamanlar yaşayabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa her şeyi iki kere kontrol edin. Tabii ki bu gergin enerjiyi yine siz düzeltebilirsiniz. İyimser enerjiler aldığınız bir günde de olacaksınız. Her şeyin kötüsüne odaklanırsanız en küçük şeyi bile aksi gidiyormuş gibi görürsünüz. İşin sırrı pozitif bakabilmek olacak sizler için.

Öte yandan çeşitli seyahatlere çıkabilir, yakın çevrenizle daha yakından ilgilenebilirsiniz. Bu süreçte odak noktanız eviniz ve aileniz olacaktır. Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir, iş arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 3 – 9 Nisan haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta, kariyerinizde veya kişisel yaşamınızda büyüme ve genişleme fırsatları getirecek. Açık fikirli olun ve hedeflerinize ulaşmak için risk almaya istekli olun. Hedefleriniz ve öncelikleriniz üzerinde düşünmek için biraz zaman ayırın ve değerlerinizle uyum sağlamak için hangi değişiklikleri yapmanız gerekebileceğini düşünün. Sezginize güvenin ve iç sesinizi dinleyin. Kendinizi yeni insanlarla bağlantı kurarken ve iletişim becerilerinize daha fazla güvenirken bulabilirsiniz. Bu, ağ kurmak ve ilişkiler kurmak için harika bir hafta. Herhangi bir anlaşmazlıkta sakin ve diplomatik kalmak ve bir çözüm bulmak için uzlaşmaya istekli olmak önemlidir.

3 Nisan Pazartesi günü Merkür Boğa burcuna geçiyor. Bu dönemde yakın çevren, eğitimin ve ticari anlaşmaların ön plana çıkacak gibi görünüyor. Kardeşlerinin, akrabalarının ve arkadaşlarının değerini daha çok fark edebilir, onlarla yumuşak ve uyumlu iletişim kurmaya özen gösterebilirsin. Uzun süredir almayı hayal ettiğin bir eğitime başlayabilir, kişisel gelişimine katkıda bulunabilirsin. Uzun soluklu ve sağlam bir proje karşına çıkabilir, yeni bir ticari anlaşma imzalamak zihnini meşgul edebilir.

Yakın çevre ile ilişkilerinizi yeniden düzenleyebilir, size keyif katacak türlü seyahatlere çıkabilirsiniz. Dostlarınızla aranız parasal meselelerden dolayı açılabilir veya arkadaşlarınızla aranıza karşı takıntılı, baskıcı bir şekilde davranabilirsiniz. Bu hafta tahammül seviyeniz biraz daha düşük olabilir.

6 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek Dolunay’da maddi konularınıza dikkat etmelisiniz. Beklenmedik bir borç karşınıza çıkabilir. Unuttuğunuz veya haberinizin olmadığı bir tutar karşınıza gelebilir. Miras konunuz varsa sizden bir şey saklanmadığından emin olun. Ciddi bir rahatsızlığınız varsa ameliyat konusu gündeme gelebilir. Eğer ki kendinize dikkat ederseniz sağlığınız tam tersine daha iyiye gidebilir. Maddi konularda da hemen sorumluluk almayın. Borç para sizin yüzünden oluşmadıysa kendinizi yıpratmak yerine o kişiye bu sorumluluğu verin.


Öte yandan bu Dolunay bazı Balık burçları için parasal açıdan güzel gelişmelerin de olabileceğini vurguluyor. Maddi konularda zihniniz oldukça çözüm odaklı bir şekilde çalışmaya başlayacak. Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz. Para geldiği gibi gider ve bu gider yerleri genelde sizlerin borçları ile ilgili olacaktır. Hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu: Topraklanmış kalın ve pratik olun.
  • Boğa burcu: Gerekirse yardım isteyin.
  • İkizler burcu: Risk almaya açık olun.
  • Yengeç burcu: Mali durumunuzu planlayın.
  • Aslan burcu: Yaratıcı düşünün.
  • Başak burcu: Özel hayatınızı ihmal etmeyin.
  • Terazi burcu: Fikirlerinizi paylaşın.
  • Akrep burcu: Tepkisel olmayın.
  • Yay burcu: Spontane olun.
  • Oğlak burcu: Ayakları yere basan sağlam kararlar alın.
  • Kova burcu: Bilginizi genişletin.
  • Balık burcu: Açık fikirli olun.

Astroloji: Nisan ayında burçları neler bekliyor? || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.