Astroloji: 19 Mayıs Boğa Yeni Ayı burç yorumları

Astroloji: 19 Mayıs Boğa burcunda Yeni Ay burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Yeniay burç yorumları

Astroloji: 19 Mayıs Boğa Yeni Ayı burç yorumları. (Hemen aşağıda)

Öncelikle genel etkiler:

Boğa Yeni Ayı hem maddi konularda hem de ilişkiler konusunda yeni başlangıçlar için tüm burçlara olumlu destekler verecek. Gelirinizi artırmak istiyor ama mevcut işinizden de bir türlü kopamıyor musunuz? Belki de artık yeni sayfa açmak, daha fazla para kazanmanın vakti gelmiştir. Aynı durum maddi yatırım yapmak isteyenler için de geçerli.


Maddi ve duygusal kaynaklarımızla iletişime geçecek, değer verdiğimiz ve bizi değerli kıldığını düşündüğümüz şeylerle değersiz olan şeyleri ayıklayacağız. Enerjimizi bize en iyi ve faydalı biçimde geri dönecek şeylere harcadığımızdan emin olmak isteyeceğiz. Boğa sonuç odaklıdır. Bankadaki parasının, yatırım yaptığı ilişkinin sonucunu mutlaka görmek ister.

Para, gayrimenkul gibi kendimizi güvende hissettiren somut değerler, beş duyumuzla algıladığımız ve zevk aldığımız şeyler, bu şeylere kalıcılık ve sürdürülebilir nitelikler kazandırmak Boğa burcuyla ilgilidir. Boğa Yeniayı temel atılabilecek ve duygusal manada köklenilebilecek bir toprağın, yeni bir evin ya da zeminin arayışıdır. Ay boyunca yeni ilişkilerin ortaklıkların yatırımların yeşerebileceği projeler ve yerlerle ilgili gelişmeler yaşanabilir.

Yeni Ay burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Bu dönemde kendimizi finansal olarak güvence altına almak bizim için çok önemli olacak. Yeni girişimler, yeni ortaklıklar, yeni iş birlikleri gözümüzü korkutabilir ancak temkini elden bırakmamakla birlikte gerektiği zaman akışa kapılmakta da yarar var. Yeter ki, kriz anında kullanacak bir planımız olsun.

Para konusunda şanslı olsanız da, hepsini tek bir yerde harcamayın. Gerçekçi finansal hedefler belirleyin. Daha sonra karşılığını verecek planlar yapmaya başlayın. Bu süreçte yeni ekipmanlara, ortaklıklara veya alanlara ihtiyaç duyabilirsiniz. İhtiyacınıza ve işinizin gereklerine uygun destekleyici malzemeleri temin edebilirsiniz.

Bu yeniay sizin için bir dönüm noktası olabilir. Bakış açınızın değişmesiyle, güvenlik kavramınız ve alanlarınız da değişebilir. Değerli olanın ne ve kim olduğunu doğru bir şekilde analiz ettiğinizde, elle tutulur sonuçlar almanız da mümkün olacaktır. Hayatınızı yeniden ve daha iyisiyle kazanıyorsunuz. Finansal açıdan rahat bir nefes almaya başlayabilirsiniz.

Harekete geçmeden önce yeterince hazırlık yaptıysanız üzerinde düşünecek bir konunuz kalmamış olabilir. Bu da artık çalışmalarınızın meyve vermesi sürecini hızlandırabilir. Merkür’ün Boğa burcundaki ileri hareketi sizi bu konuda destekleyecek. Harcama trafiğinizi normal akışına getirebilir, yaşadığınız sorunların çözümleriyle işinizi sağlama alacağınız çalışmaları da başlatabilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Sizin burcunuzda gerçekleşen bu Yeniay, ön plana çıkmana yardım edebilir. Kendi isteklerinin peşinden gideceğin başlangıçlar yapmanı destekleyecek. Hem dış görünümle hem de bedensel sağlığınla her zamankinden daha çok ilgilenmeye başlayabilirsin. İlişkilerde kontrolü ele alabilir ve sevdiğin kişiyi daha fazla sahiplenebilirsin. Kendini daha cesur bir şekilde ifade edebilecek, ön planda olmaktan çekinmeyeceksin. Dış görünüm ve sağlığınla daha çok ilgilenmeye başlayabilirsin. İkili ilişkilerde daha baskın davranabilir, kontrolü ele alabilirsin.

Hayatınızın bir sonraki aşamasına hazırsınız. Yaşamınızda gerçekten yeni başlangıçlar başlayabilir. Peşinden koşacak yeni hayaller bulmaya hazır olun. Gerçekten ne istiyorsunuz? Bunu kapsamlı bir şekilde düşünün. Ön planda olmak, dikkat çekmek, kendinizi veya işinizi ileri seviyeye taşımak adına güzel bir zamandasınız. Ne yapmak istediğinize karar verin, bunun hazırlıklarını tamamlayın ve sorumluluklarının farkında olan bir birey olarak bu yeni kapıyı aralayın.

Merkür’ün burcunuzda ileri harekete geçmesi de bu süreci pekiştirecek ve kolaylaştıracaktır. Daha önce verdiğiniz kararların neticeleriyle karşılaşabilirsiniz. Maddi ve manevi konfor alanınıza ulaşmanızın önündeki engelleri kaldırabildiğinizde işlerin yolunda gittiğini görebilirsiniz.

Yarım, tamamlanmamış veya bir sebepten masaya yatırmanız gereken bir konu kalmayacağı için ileriye dönük hareket etmeniz kolaylaşabilir. İkili ilişkiler, sağlığınız ve iş hayatınızla ilgili süreçlerinizi nihayete ulaştırmanın rahatlığı dikkatlerden kaçmayacaktır. Jüpiter’in de burcunuza geçiş yapacak olması sakin bir zihinle karşılaşacağınız yeni fırsatları size getirebilir.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Yeniay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. Etrafımıza karşı bir parça güvensizlik hissedebilir, gizli düşmanlarla çevrili olduğumuzu düşünebiliriz. Kendi içimize dönme ve insanlardan uzaklaşma isteğimiz artabilir. Enerjimiz çok yüksek değil. Yeni girişimlere başlamaktansa bir süre kendi başımıza kalmamız ve kendimizi tekrar şarj etmemiz bu dönemde bize daha iyi gelecektir.

Duygusal pillerinizi şarj edebileceğiniz bir zaman. Bu, zihninize, bedeninize ve ruhunuza ve bunların hepsini nasıl birbirine bağlayacağınıza odaklanmak için harika bir dönem. Meditasyon yaparak veya duygularınızı günlüğe kaydederek yalnızlıkta rahatlık bulun.

Bu yeniay size yeni bir sayfa açmanın püf noktalarını gösterebilir. Kişisel gelişiminizi hangi konu ve alan üzerinden tamamlamak size iyi gelecekse buna yönelebilirsiniz. Yardım faaliyetleri, ibadet ve meditasyon yöntemleri, tek başınıza çıkacağınız tatiller, sağlık sorunlarınız için tedaviler önemli gündem maddeleriniz olabilir. Olumlu sonuçlar almak için olumlu adımlar atmanız gerektiğini unutmayın.

Merkür’ün ileri hareketinin etkisiyle olayların ve insanların gerçek yüzlerine dair yeni tecrübelerinizle siz de bir başlangıç yapabilirsiniz. Yaşam kalitenizi azaltmak yerine arttırmaya yönelik bir çaba içindesiniz. Dolayısıyla da hem çevrenize hem de kendinize karşı tutumlarınızı da buna göre düzenliyorsunuz. Haksızlıkların lehinize sonuçlanması özellikle çalışma koşullarınızı ve gündelik yaşantınızı toparlamak konusunda size destek olabilir.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu dönemde sahip olduğumuz iyi arkadaşlıkların değerini daha çok anlama ihtimalimiz çok fazla. Ayrıca kariyer kazançları açısından da iyi bir döneme giriyoruz. Geleceğimiz için birikim yapmaya başlayabilir, finansal bir plan oluşturabiliriz. Sosyal olduğun bir döneme giriyorsun, arkadaşlarınla paylaşımların artabilir. Farklı gruplar içinde yer alabilir, sosyal ortamını değiştirebilirsin.

Bu sizin değerlerinizi ve inançlarınızı paylaşan yeni arkadaşlar edinmek için harika bir gün olacak! Bazı gönüllü işler yapın ve topluluğunuzun diğer üyelerine yardım edin. Küçük eylemler bile büyük değişikliklere yol açabilir. Eğer çocuk sahibi olmayı planlıyorsan çocuk sahibi olabilirsin. Hedeflerine varmak için yeni adımlar atabilir, geleceğini güvenceye almak isteyebilirsin.

İş arayışlarınız, mevcut çalışmalarınızı geliştirmek için önemli bir yol ayrımına gelebilirsiniz. Bunu yaparken kriteriniz yetenekleriniz, mutluluk algınız ve gelecekten beklentileriniz rol oynayabilir. Her zaman yaptıklarınızın dışına çıkmak, yeniden yapılandıracağınız her konuda şansınızı katlayacaktır. Değerli olanı hayatınıza kazandırıyorsunuz. Maddi getirisi olarak proje ve çalışmalarınızın olumlu geri dönüşleri olabilir.

Merkür’ün ileri hareketinin de etkisiyle arkadaş seçimleriniz ve bulunduğunuz çevrelerde yaşadığınız problemler sona erebilir. Bazı kafa karışıklıkları, yanlış anlaşılmalar yaşadıysanız bunların her birinin neden gerçekleştiğini, buradaki mesajın ne olduğunu daha net bir şekilde kavrayabilirsiniz. Bu da sizin arkadaşlık, paylaşım ve iş yapma şeklinizde önemli ve kalıcı değişiklikler yapmanızın önünü açabilir.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Merkür’ün ileri harekete geçmesiyle iş ve sosyal hayatınızda parlayabileceğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz Sevgili Aslanlar! Bu Yeniay hedeflerinize varmanız için size yeni kapılar açıyor olacak. Yeni hedefler için çalışmaya başlayın. Bir hedef belirleyerek ve ona ulaşmak için bir plan yaparak başlayın. Bunu gerçekleştirmek için bir an önce işe koyulmalısınız.

Bu dönemde evlilik planlarınız gerçekleşebilir veya çocuk sahibi olabilirsiniz. Bu süreçte yer veya iş değişiklikleri de gündeme gelebilir. Annenizle daha fazla vakit geçirmeniz gerekebilir. Kendinizi güvende hissetmek için hem kariyeriniz, hem de özel hayatınızla ilgili uzun soluklu planlar yapabilirsiniz. Gereken cesareti gösterebilirseniz makul riskler alarak hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Ancak her adımınızı düşünerek atmanız gerektiğini unutmamalısınız.

Sizi rahatsız eden ve hayatınızda sorun teşkil eden konular veya olayların dışına çıkmak için bir adım atabilirsiniz. Bu hem kişisel düzlemde hem de bulunduğunuz çevrede etkisini gösterecektir. Daha iyi olanın peşinden gitmek isterken buna gölge düşüren her şeyi geride bırakabilirsiniz. Nerede ve hangi konumda huzurlu olacaksanız bunu dile getirebilir, bunun için yeni yollar arayabilirsiniz.

Nihayet iş hayatınızda bazı adımlarınızı hızlandırabilir ve sonuç almaya başlayabilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak, bunların karşılığı bulmak, planlarınızı devreye koymak için iyi bir zamandasınız. Doğru ve yanlış arasındaki ayrımı daha iyi yapabildiğiniz ve bunun elle tutulur sonuçlarını görebildiğiniz için denge kurmak sizin için daha kolay olabilir. Maddi alacaklarınız gündeme gelebilir, tahsilatları gerçekleştirebilirsiniz.

başak burcu

Başak burç yorumu

Başak burç yorumları: Bu yeni ay dönemi size büyük destekler ve alanlar sağlayabilir. Bakmaya başladığınız yeni bir pencere oluşabilir, sınırlarınızı ve isteklerinizi belirginleştirebilirsiniz. Seçimleriniz, değişim çabanız ve aldığınız risklerin dahilinde olmak adına bir yaşam tarzı oluşturuyorsunuz. Her durumda sıra dışı çözümler üreterek, alternatifler bulabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

İletişim trafiğiniz de hızlanıyor. Ancak bu girişimleri yaparken aceleci olmamaya dikkat edin. Evlenmek veya bir ortaklık kurmak için uygun bir döneme giriyorsunuz. Ortaklıklar ve ilişkiler sayesinde kendinizi de daha iyi tanımanız mümkün olacak. Yabancı ülkelerden veya farklı kültürlerden kişiler ile tanışmanız olası gözüküyor. Kardeş veya kuzenlerinle ilgilenmeni gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. Eşinin kardeşleri ile bir araya gelebilirsin.


Geçtiğimiz bir aylık süreçte hayatınızdaki eksikleri ve yanlışlıkları fark etmiş olduğunuz için siz de ilerlemeye başlayabilirsiniz. Bir sorgulama ve düzenleme halinde olduğunuz alanlarda netlik bulabilirsiniz. Para kazanmak, çevre edinmek, konuştuğunuz ve savunduğunuz fikirleri bir tarz haline dönüştürmek sizin için öncelikli olabilir. Sabrınızın karşılığını alabilirsiniz.

Korku ve kaygınız olmadan ufkunuzu genişletmenize izin verin. Maceranıza bu yeniay ile başlayın, ancak gelecek için eğlenceli bir şeyler yaptığınızdan emin olun. İster kurslara kaydoluyor, ister bir gezi rezervasyonu yapıyor olun, şimdi anlayış tohumlarını ekmenin ve büyümelerini izlemenin tam zamanı. Yaşam koşullarınızı neyin üzerine kuracağınızı belirlediğiniz için yer değişiklikleri yapmak veya mevcut durumunuzu geliştirmek için daha kalıcı adımlar atabilirsiniz.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu Yeniay başkasının kaynakları ile ilgili konuları gündeme getirebilir. Mesela eşinin parasıyla ilgili gelişmeler meydana gelebilir. Ayrıca yatırımlar, kredi, vergi, sigorta ve prim ile ilgili yeni bir döneme girmeni sağlayabilir. Yakınlarınla duygusal paylaşımların artabilir. Kendini bir güven krizinin içinde bulma ihtimalin de var. Kendini finansal açından güvende hissetmek için harekete geçebilir, borçlarını yapılandırmak veya yatırımlarını sağlama almak isteyebilirsin. Eşinin veya ailenin gelirlerindeki değişiklik sana olumlu bir şekilde yansıyabilir.

Maddi kazanımlar, aileden gelen desteklerin dışında ek iş çalışmalarıyla da söz konusu olabilir. Sağlık sorunlarınızla ilgili iyileşmeler elde edebilirsiniz. Bu anlamda bu yeni ay sizin için belirleyici ve etkili olabilir. Endişelerinizin üstünü örtmek, bunlara direnç göstermek yerine yüzleşmeyi tercih ettiğinizde çözümü bulabilirsiniz. Omuzlarınızı hafifletirseniz ayaklarınız sizi daha rahat taşıyabilir, hayatınızı hareket ettirin.

Bu Yeni Ay’a birlikte vakit geçirdiğiniz insanlardan paranızı nereye koyduğunuza kadar hayatınızda bazı önemli değişiklikler yaparak başlayın. Bu, herhangi bir krediyi ödemek ve mali durumunuzu gelecek için planlamak için ideal bir zamandır. Risk almaktan çekiniyorsanız mevcut durumunuzu iyileştirecek hamlelerle başlangıç yapabilirsiniz. Farklı olanı seçmeye ve onun tarafına bakmaya çalışmak bu durumun olumsuz etkilerini silebilirsiniz.

Bu süreçte ayrıca finansal konular ve bunların beraberinde gelen sorunları aşmanız kolaylaşabilir. Sorumluluklarınızı yerine getirmekle beraber sizin hakkınızın teslim olması için de mücadelenizi verebilirsiniz. Maddi ve manevi ihtiyaçlarınızı karşılayabilmek potansiyelinizi yeniden kazanıyorsunuz. Jüpiter’in de Boğa burcunda hareket etmesi; alanınızı ve yaptıklarınızın etkisini genişletebilir. Somuta indirgemek, gerçek ve kalıcı işlerle, konularla ilgilenmek avantajınıza olacak.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burç yorumu

Akrep burç yorumları: Bu Yeniay, eşinin veya partnerinin yaşamındaki ani gelişmelerin habercisi olabilir. Evlilik, ortaklık ve iş birliklerinde yeni sayfalar açabilir, sıra dışı kişilerle tanışabilirsin. Bu dönemde evlilik teklifi alabilir, evlenebilirsin. Karşındaki insanlara güven tazeleyebilirsin. Ayrıca önümüzdeki günlerde düşmanlıklara karşı dikkatli olmanda yarar var. Hayatınızı ikili ilişkiler ve ortaklıklarda yeni bir yöne çekebilirsiniz.

Sizler için aşk havası hakim olacak. İster aşık olduğunuz kişiye çıkma teklif ediyor ister ilişkinizi bir sonraki seviyeye taşıyor olun, çatışmayı sona erdirmek ve bağlantıyı kucaklamak için iyi bir zaman. İkili ilişkilerinizdeki sorunlar sona eriyor. Yanlış anlaşılmalar, gizli konular çözüme kavuşuyor. Bu da üzerinizdeki yükü atmanızı kolaylaştıracaktır. Artık her şeyi kendi başınıza yapmak zorunda değilsiniz.

Özellikle duygusal konularda karar almanız, ilişkinizi ileriye taşıyacak hamleler yapmanız söz konusu olabilir. Bir insandan, bir konudan sizin hayatınıza etki edecek konuları doğru anlamalısınız. Destekler ve ortak girişimlerle yeni kazanımlar elde edebilirsiniz. İnsanlarla iletişime geçerken niceliğe değil niteliğe önem vereceğiniz bir dönemdesiniz. Sağlam adımlarla ilerlemek ve güven duygusunu baskın tutmak sizi olumsuz durumlardan koruyabilir.

Bugünlerde karşına çıkan kişiler, sana hayata farklı bir açıdan bakmayı öğretebilir ve güzel fırsatlar getirebilir. Ancak kuracağın ilişkilerde güven teması ön plana çıkacak veya mevcut ilişkilerinde güven tazelemek isteyeceksin. Telafi döneminin ardından yeni ve kesin gündemlerle hareket edebilirsiniz. Jüpiter’in de Boğa burcunda ilerlemeye başlamasıyla güçlü ve yerinde kurulan ilişkileri neticelendirmek söz konusu olabilir. Hem maddi ortaklıklar hem de sosyal arkadaşlıklar konusunda şanslı olabilirsiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu Yeniay ile birlikte, özellikle sağlığınla ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni bir görev veya sorumluluk üstelenmen gerekebilir, bu nedenle yoğun bir tempoda çalışabilir, kendini yorabilirsin. Kendine özen göstermen gereken bir dönem. Akrabalarınla bir araya gelebilirsin. Bu, kendiniz üzerinde çalışmak ve hayatınızı daha iyi hale getirmek için harika bir zaman. Sağlık hizmeti sağlayıcılarıyla randevular ayarlayarak bir egzersiz rutini başlayın.

Bu Yeni Ay dönemine sağlıklı alışkanlıklara başlayın. Beden sağlığınız, uyku ve beslenme düzeninizde iyileşmeler, yenilenmeler söz konusu olabilir. Dinlenmek ve sakin vakit geçirmek isterken tamamen hareketlerinizi kısıtlayan bir düzen içerisine girmediğinize emin olmalısınız. Bu yeni ay bu sakinliği doğru ve etkin kullandığınızda size daha çok fayda ve keyif getirebilir.

Yeni bir görev üstlenebilirsin ve çok çalışman gerekebilir. Ancak çalışma ortamında seni geliştirecek, uzmanlaştıracak ve farkındalığını artıracak gelişmeler yaşaman da mümkün. Yeni iş arkadaşları edinebilir, yaptığın işe farklılık katabilirsin. Evinin düzenini korumak isteyebilirsin. Tekliflere sıcak bakmak, fikirlerinizi belirtmek ve bunları uygulamak adına şansınızın yüksek olduğu bir dönemdesiniz. Emin olduktan sonraki bekleme ve harekete geçme sürenizi kısalttığınızı hayatı yakalamanız daha kolay olacaktır.

Ayrıca Merkür’ün ileri hareketinin etkisiyle nihayet işinizle ilgili belirsiz ve sonuçsuz kalan durumları çözmeye başlıyorsunuz. Bir düzen kurmak ve bunu geliştirmek için çaba göstermeniz beklenebilir. Artık buna hazır olduğunuzu fark etmelisiniz. Projelerinizin eksiklerinizi tamamladıysanız ilerlemeniz kolay hale gelebilir. Sorumluluklarınız doğrultusunda kuracağınız iletişim de süreçte etkili olabilir. Bu da yeni bir adım atmanızı kolaylaştıracaktır.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burç yorumu

Oğlak burç yorumları: Gelecek vaat eden işler yapmak, ilişkiler kurmak adına önemli bir zamandasınız. Zamanınızı en çok neye ayırdığınıza dikkat etmelisiniz. 19 Mayıs’ta gerçekleşecek yeniay ile bunun ne demek olduğunu daha iyi anlayabilirsiniz. Güçlü ve istikrarlı duygularla ilerlediğiniz hayatınızın önemli bir değişim sürecine girdiğini göreceksiniz. Eski enerjinize, hayatınıza veda etmek için radikal sayılabilecek yeniliklerin peşine gidebilirsiniz.

Bu dönemde ilişkimizi bir adım öteye götürmeye karar verebiliriz. Çocuk sahibi olmakla ilgili planlar yapabilir, bu konunda somut adımlar atabilirsin. Çocukların için yatırım yapabilir, onlarla ilgili gelecek planlamaları yapabiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza bize huzur verecek, destek olacak birinin özlemini çekebiliriz veya böyle biri hayatımıza girebilir. Genel olarak yatırımlarınla ilgili konular gündemde olacak.

Artık uygusal konulardaki gel gitlerin sonunu getirebilir. Her şeyin sizin için netleştiği bir zaman dilimindesiniz. Gerçek konuları konuşmak, konuşurken birbirini anlamak daha kolay olacaktır. Finansal gündemlerinizde beklentileriniz gerçekleşebilir, hazırlıkları biten yatırımlarınızı hızlandırabilirsiniz. Gündeminiz veya isteğiniz her ne ise bunun gereklerini yerine getirmek konusunda istekli olmalısınız.

Eğlenmeye başlama vakti. Hobilerinizi ve ilgi odağınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Gerekiyorsa bir gün izin alın ve sadece rahatlamayı öğrenin. Bu, yaratıcı bir projeye başlamak, bir aşk ilişkisini beslemek veya şehirde yeni bir şeyler denemek için ideal bir zamandır. Kendinizi şımartın!

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Evinle ilgili değişiklikler yapabilirsin. Ev alabilir veya satabilirsin. Aileni güvence altına almak için yatırımlarını gözden geçirebilirsin. Düzenini tekrar gözden geçirebilir, kendine yeni bir düzen kurabilirsin. Bu dönemde ev sahibi olmak, evlenmek, yer değiştirmek gibi konular gündeme gelebilir. Özellikle aileni güvence altına almak için yatırımlarda bulunmak isteyebilirsin. Karşına çıkan fırsatlar ufkunun açılması sağlayacak ve yaşama daha güvenle bakmana yardım edecek.

Yaz gelmeden önce artık kendinize bakmaya başlayın. Planlarınızı ve hazırlığınızı tamamlayın. Yeni ay ile birlikte bunları devreye koyun. Yaşam koşullarınızın iyi olması işinize ve çevrenize daha çok verim sunmanızı, nitelikli bir döngünün içinde ilerlemenizi sağlayabilir. Kendinizi garantiye alacak şekilde ilerlemek isteyebilirsiniz ancak değişen koşullara uyum sağlamanın önemini de gözardı etmemelisiniz.

İç ve dış güvenliğinize odaklanıyorsunuz. Bu, zor zamanlarda güvenebileceğiniz bir destek sistemi oluşturmak için harika bir zaman. Ailenizle birbirinize destek olacağınız durumlar söz konusu olabilir. Bunları geleceğe dönük işlerinizde değerlendirmek ve kullanmak elde ettiğiniz imkanların kalıcılığını ve istikrarını destekleyecektir.

Ayrıca ev işleriniz ve aile meclisindeki gündemleriniz artık nihayet olağan akışına geri dönebilir. Engellendiğiniz, anlaşma sağlayamadığınız konularda endişelerinizi yenebilir ve kararlar alabilirsiniz. Alım satım ve taşınmayı beraberinde getirecek işlemlerinizi yürürlüğe koyabilirsiniz. Nihai bir sonuca ulaşmak iç huzurunuzu ve aile içindeki dengeyi yaşamanızı kolaylaştırabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burç yorumu

Balık burç yorumları: Bu dönemde çok fazla insan, çok fazla konu ve imkan söz konusu olabileceği için bunların seçimini yaparken uzun vadeli ve kalıcı olanı görmeye çalışmanızda fayda var. 19 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeni aya bu şekilde bir giriş yapmanız daha etkili olabilir. Sorunları aşmak kadar kendinize yeni ve hayattan keyif alacağınız alanlar oluşturmaya gayret göstermelisiniz.

En keskin halinizdesiniz ve bu durum size zihinsel bir destek sağlıyor. Bu, gelecek fırsatların katalizörü olabilecek bazı önemli konuşmalar yapmak için harika bir zaman. Olduğunuz yerde ve belli bir sınırda kalmanın size bir getirisinin olmayacağını fark edebilirsiniz. Sezgi ve gözlemlerinizi kullanın.

Kendimizi geliştirmek için eğitim almak istiyorsak, bu dönem iyi bir başlangıç olabilir. İçimizdekileri biriktirip biriktirip sonra da sosyal medyada aniden patlamamakta da büyük yarar var. İletişim trafiğiniz hareketlendirebilir. Önümüzdeki iki haftalık dönemde, kardeşlerinle veya kuzenlerinle bir araya gelebilirsin. Kısa yolculuklar gündeme gelebilir, akrabalarına ziyaretlerde bulunabilirsin.


Ticari konulardaki aksaklıkların son bulması ve işlerin açılması hızlanabilir. Gecikmeli işlemleriniz, sonuçsuz kalan görüşmeleriniz veya hazırlığını yapıp beklemeye aldığınız başvurularınız için harekete geçme zamanına geldiniz. Araç kullanımda uzun vadede fayda görebileceğiniz ürünler tercih edebilirsiniz.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.