Astroloji: 21 Mayıs Güneş İkizler burcunda burç yorumları

Astroloji: 21 Mayıs Güneş İkizler burcunda burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 21 Mayıs Güneş İkizler burcunda burç yorumları.

Tüm burçlar nasıl etkilenecek?

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.


 

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Önümüzdeki bir aylık süreçte; kardeşler, yakın çevre, iletişim, ilişkiler ve kendinizi ifade ettiğiniz alanlara daha fazla odaklanacaksınız. Sözlerinize dikkat edin çünkü onları gerçekleştirebilirsiniz. Sağlığınız ile ilgili sizi tedirgin eden durumlar varsa bununla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilir ve içinizi rahatlatabileceksiniz. Eğitim hayatınız devam ediyorsa bununla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Kendi isteklerinize yönelin ve bunları gerçekleştirmek için daha fazla beklemeyin.

Yakın çevrenizle komşu ve akranlarınızla iletişim, haberleşme, yolculuklar hız kazanabilir, kendinizi bu konuda motive hissedebilirsiniz. Güneş size yoğun bir iletişim temposunu verirken aynı zamanda kısa tatilleri de sunabilir. Yakın çevrenizden alacağınız desteklerle iş hayatınızda ilerlemeler olası. Yakın çevrenizle bağlantılarınız önem kazanacak. İletişim hayatınız hızlanacak. Bu süreçte kendi isteklerimizin peşinden koşmak yerine bilinçaltındaki çatışmalarla uğraşmamız ve zihnimizi huzura kavuşturmaya çalışmakla meşgul olmamız mümkündür.

21 Haziran’a kadar devam eden bu süreçte iletişim ve haberleşme trafiğiniz yoğunlaşabilir, yeni çevreler edinebilir, bu sayede hem sosyal açıdan hem de kariyerinize destek verecek gelişmelerle tanışabilirsiniz. Dolayısıyla burada yanlış anlaşılmaya, kafa karışıklığına sebebiyet vermemek ya da sizin böyle bir duruma düşürülmemeniz için dikkatli olmanızda fayda var. İstekleriniz ön plana çıkabilir, bu kapsamda hem işinizi hem de kullandığınız araçları yenilemek adına bazı girişimlerde bulunabilirsiniz.

Mars Aslan transiti ise hem duygusal konular, hem maddi sorumluluklar hem de keyif alanlarınız noktasında size önemli destekler getirebilir. Transitin olumlu etkisi vesilesi ile özellikle flört ve eğlence adına olumlu etkiler dikkat çekiyor; dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Ancak işin içerisinde Mars var, yani tamamen eğlence ve aşka dalıp günlük hayat sorumluluklarınızı unutmamalısınız, zira bu konular ilerleyen dönemde başınıza çorap örebilir.

Bu dönemde en önemli konulardan biri ilişkiler sınavı, zira çok büyük çekim ve tutku ile duygusal gereksinimler arasında sorgulamalar yaşayabilirsiniz. Yorucu bir temponun ya da yalnız kaldığınız sürenin ardından zamanı kendinize, keyfinize ve dinlenmenize ayırabilirsiniz. Dengeli ve maddi, manevi kontrollü olabileceğiniz bir tatil programı yapabilir, uzun zamandır yapamadığınız güç ya da zaman bulamadığınız hobilere zaman ayırabilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Güneş sayesinde yeteneklerinizin farkına varacaksınız ve buna yoğunlaşacaksınız. Maddi açıdan sizi olumsuz etkileyen durumlar varsa eğer bunları düzeltmek için elinizden geleni yapacaksınız. Farkındalığınızın artacak olduğu bir dönem içerisine giriyorsunuz. Maddi açıdan zorluk yaşıyorsanız eğer kendinizi çaresiz hissettiğiniz bir anda karşınıza ekstra para getirecek olan güzel bir iş fırsatı çıkabilir.

Kendinizi maddi konularda, kaynaklarınızı, sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirme, iş ve para konularında motive hissedebilirsiniz. Güneş para hanenizi aydınlatıyor, yeni kazanç fırsatları, manevi değerlerinizi öne çıkartacak gelişmeler yaşamanız olası. Önümüzdeki bir aylık süreçte; para alışverişlerinizdeki iletişim daha fazla artacak. Kendinizi güvence altına almak için daha güçlü olabilirsiniz. Yarım kalan kazanç kapılarınızı tamamlamak için güzel fırsat.

21 Haziran’a kadar devam eden bu süreçte maddi konuları geliştireceğiniz yeni işbirlikleri ve fikirlerin önü açılabilir. Enerjinizin yükselmesi, daha dışa dönük ve mental olarak hareketli biri haline gelmeniz şansınızı katlayacaktır. Parasal kayıplarınızı telafi etmek, yeni kaynaklar edinmek ve kendinizin farkına varmak yaşadığınız pürüzleri ortadan kaldıracak gelişmeleri de beraberinde getirebilir. Bunun getirdiği heyecan ve coşku ilerlemenizi hızlandırıp işlerinizi parlattığı kadar harcama trafiğinizi de yoğunlaştırabilir. Güvencenizi sarsmamak adına keyfi harcamalarınızı kontrol altına alın.

Mars Aslan transitinin etkisiyle hane içerisinde kriz ya da arapsaçı olmuş bir konuya artık müdahale etmeniz gerekebilir. Bu dönemde sabrınız biraz zorlanacak, yani tahammülsüz olabilir ya da insanlara anlayış göstermekte zorlanabilirsiniz; zira Mars size gerilimli açı yapıyor. Ancak doğru adımları atarak sorunları çözmeniz aynı zamanda insanların da saygısını kazanmanız mümkün. Çünkü sorunlar siz ilgilenmedikçe daha büyüyerek üzerinize gelebilecek durumda.

Sorumluluk ve inisiyatif almanızı gerektiren durumlarda sabrınızı, bilginizi ve anlayışınızı kullanmanız herkesin faydasına olacaktır. Taşınma ya da alım satımlarla ilgili konularda karar almadan önce maddi durumunuzun ve ihtiyaçlarınızın bilincinde olmanız sizi olası sorunlardan koruyabilir. Partnerinizin kariyeriyle ilgili önemli gelişmeler ve yol ayrımları gündeme gelebilir, bu süreçte kendisini tarafsız ve en doğru şekilde yönlendirmeniz de önemli olacaktır.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Güneş’in sizin burcunuza ilerlemesiyle birlikte kendinizi gösterebileceğiniz bir döneme girerken özgüveniniz artabilir, hemen her konuda sizi söz sahibi kılabilir. Bireysel konulara yönelirken kendinizi sübjektif hissedebilirsiniz. Gizli saklı hiçbir şeyin kalmadığı her şeyin netleştiği zamanlar. Kendinize öncelik tanıyacaksınız, yeni adımlar atmak ve hayatınıza yenilikler çekmek hususunda iletişim becerilerinizi daha fazla kullanacaksınız.

Sosyal çevrenizle aranıza zaten istemsizce mesafe koymak zorunda kaldınız bu durum her ne kadar sizi olumsuz etkilese de faydasını yavaş yavaş görebileceksiniz. Dış görünüşünüzde değiştirmek istediğiniz yerler varsa bunun için biraz daha beklemeniz gerekebilir. Aile yaşantınızda sizi zorlayan durumlar ortaya çıkabilir. Bu durumlardan kaçmaktansa üstüne gitmek ve çözmeye çalışmak sizin için daha iyi olacaktır.

21 Haziran’a kadar devam eden bu süreçte her alanda kendinizi yenilemek, bu halinizi göstermek isteyebilirsiniz. Bunun için gereken motivasyona, bilgiye ve donanıma sahip olduğunuzu görmek fitili ateşlemenize yardımcı olacaktır. Fiziksel, duygusal ve mental ihtiyaçlarınızın farkına varabilirsiniz. Durağan hayatınızı hareketlendirmek, üstü kapalı ya da belirsiz durumlar yerine netlik kazana konulara ağırlık vermek isteyebilirsiniz. Yeni kararlar aldığınız bir süreç olabilir. Bu hayatınızdaki insanlar ve konular hakkında bir elemeyi beraberinde getirebilir.

Mars Aslan transitinin etkisiyle doğru planlanmış ve önceden hazırlığı yapılmış girişimler hayata geçirilebilir, aynı zamanda önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Özellikle de iletişim gücünüzü kullanarak insanları kendinize hayran bırakmanız mümkün. Sosyal ağlarda ve çevrenizde oldukça aktif bir döneme girebilirsiniz. Yeni insanlar tanımak, yeni konulara ilgi duymak, bunların çalışmalarını ilerletmek, maddi ve manevi yatırımlara odaklanmak isteyebilirsiniz.

Yakın çevreniz başta olmak üzere bir sürü kişiye laf yetiştirmeniz, aynı zamanda bir çok laf dalaşının içinde olabileceğiniz bir dönem. Burada en dikkat edilmesi gereken konu, emin olmadığınız ya da tam hakim olmadığınız konularda çok iddialı olmamak, zira sonradan hatanız ya da eksikliğiniz bir anda ortaya çıkabilir.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Kendinizi hayatın akışına bırakmaya hazır hissedebilirsiniz. Kontrolünüz dışı olay ve konuların önemi, yeri fazlalaşırken maneviyat sizin için çok daha önemli duruma gelebilir. Güneş, farkındalığınızın artarak daha önce görmediklerinizi görebilmeniz için sizi destekliyor olacak. Aynı zamanda sağlık açısından da daha iyi hissedeceğiniz bir dönem. Geride bıraktığınız alanlara yönlenecek, hayatınızı bir adım geriden takip etmeye odaklanacaksınız. Konuşmadığınız kişilerle iletişime geçebilirsiniz.

Öte yandan içinize döneceğiniz bir dönem de olabilir. Başkalarını dinlemektense kendinizi dinleyecek ve ona göre kararlar alacaksınız. Dışarıdaki insanlar sizi her seferinde olumsuz şekilde etkiliyor ama artık buna bir son vermek isteyeceksiniz. İş hayatınız ile ilgili tahmin edemediğiniz bazı olumsuz gelişmeler olabilir. Bunları aşmak için biraz çaba sarf etmeniz gerekecek. Kendinize iyi gelecek olan şeyler var ve bunlara odaklanacaksınız.

21 Haziran’a kadar devam eden bu süreçte hayatınızın kontrolü ve yaşadıklarınıza zaman ayırabilirsiniz. Kalabalık ve belirsiz bir ortamın içinde yer almamak adına yalnız kalmayı seçeceğiniz zamanlar da olabilir. Bu durum sizde bazı takıntı ve endişeleri uyandırabilir. Ama olaylara olan bakış açınızı değiştirmeye başladığınızda bunu lehinize çevirebilirsiniz.

Mars burcunuzdan ayrılıp Aslan burcuna geçti. Bu transit de parasal konularda önemli atılımlar gerçekleştirebileceğinize işaret ediyor. Beklediğiniz, hazırlığını yaptığınız işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Hem üzerinizdeki durgunluğu atmak hem de kendinize daha iyi standartlar oluşturmak adına gereken motivasyonu yakalıyorsunuz.

Mars parasal açıdan canlılık verir, ancak harcamaları ve para çıkışını da arttırır; dikkat. Diğer yandan partnerinize maddi açıdan destek vermeniz gerekebilir, bu sizi başta pek memnun etmeyebilir ama uzun vadede bu iyiliğiniz size çok güzel bir şekilde dönebilir. Ve özellikle bir süredir kendinizi ihmal ettiyseniz yenilenme, kendinizi ortaya çıkarma aynı zamanda sosyalleşme zamanı.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Maddi açıdan olumlu bir şekilde destekleneceksiniz. Ailenizin içerisinden veya arkadaş çevrenizden size borç para verecek olan bir kişi olabilir. Mantığınızın ve duygularınızın çatıştığı bir süreç içerisine girebilirsiniz. Bu yüzden yeni kararlar alırken biraz daha tedbirli olmalısınız. Ani kararlar almak oldukça riskli olabilir.

Sosyal yönden kendinizi çok daha motive hissedebilir, arkadaşlarınızla görüşebilir, onlardan görüş ve fikir alabilir, bir vizyon oluşturma sürecine girebilirsiniz. Sosyal gruplarla olan işbirliğiniz, aynı zamanda arkadaşlarınızla sıklıkla buluşup eğleneceğiniz güzel zamanlar. Sosyal çevrenizde konuşmalar daha fazla artacak, kendinizi daha çok sosyal ilişkiler içerisinde bulabilirsiniz. İletişiminizin arttığı bir ay olacak.

21 Haziran’a kadar devam eden bu süreçte görünen biri olmanız üzerinize gelecek sorumluluklarınızı da artırabilir. Çok konuşup çok gezebilir ve çok çalışabilirsiniz. Keyif alacağınız kadar kazanımlar, yeni alanlar da elde edeceğiniz bir dönem olabilir. Özellikle sosyal ağlar, yazılı işlerle ilgili yapacağınız çalışmalar ses getirebilir. Kendinize yeni bir hobi ya da ilgi alanı oluşturabilirsiniz.

Mars’ın sizin burcunuzda transite başlamasıyla birlikte yaşam koşullarınızı ve üzerinde durduğunuz değerleri kullanarak değişimler yapmak sizin için daha mümkün hale gelecektir. Enerjiniz, motivasyonunuz ve istekleriniz çok yoğun olabilir. Sahip olmak istediklerinize dair uzun bir liste yaparken bir yandan da ciddi elemeler yapabilirsiniz.

Objektif olun ve gerçekten öyle hissettiğiniz için mi yoksa gururunuzdan dolayı mı bazı konuların, insanların üzerini çizdiğinizi fark edin. Bu ayrımı yapabildiğinizde enerjinizi daha doğru kullanabileceksiniz. Ayrıca Mars-Plüton karşıt açısı bu süre içinde ikili ilişkilerde kurmanız gereken dengeyi size hatırlatabilir. Empati ve anlayışla sorunları aşabilecekken bunun gölgesine düşmemelisiniz.

başak burcu

Başak burcu yorumu

Başak burç yorumları: Hedef ve planlarınız, görev ve sorumluluklarınız, iş, kariyere dair konularda kendinizi daha da motive hissedebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili gelişmeler neticesinde bu ay iş hayatınızın öne çıkacağı dolaylı olarak da aileniz ve yuva temalarında uğraşı vereceğiniz bir dönem. İş hayatınız, statünüz ve kendinizi gösterdiğiniz alanlarda daha fazla iletişiminiz artacak ve burada yeni projeler, ikili ilişkiler ve iletişim temaları ön plana çıkacak.

Bu transitin etkisiyle ailenizle aranızdaki bağlar da kuvvetleniyor. Onlarla ayrıysanız eğer tekrar bir araya gelmek için elinize güzel bir fırsat geçebilir. İşiniz ve kariyerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşamanıza az kaldı. Hayatınızda sizi olumsuz etkileyen noktalar var bunları çözüme kavuşturmak için de yapmanız gereken bazı şeyler var. Arkadaş çevrenizden veya ailenizden bu konu hakkında destek almak isteyebilirsiniz.


Motivasyonunuzun yükselmesiyle beraber kendinizi öne çıkarabileceğiniz, dikkatleri çekeceğiniz yeni iş planları üzerinde çalışabilirsiniz. Yeni projeler, yeni insanlar edinebilir, ifade yeteneğiniz ve yazılı işlerdeki tecrübelerinizi kullanabilirsiniz. Yoğun bir iletişim trafiğinizin olması çok fazla insana ve konuşmaya maruz kalmanızın da önünü açacağı için dedikodu ve asılsız konuşmaların ortasında kalmamaya dikkat etmelisiniz.

Mars Aslan transitinin etkisiyle bir süredir sabrettiğiniz ya da sessiz kalmayı tercih ettiğiniz konuları gündeme getirmek isteyebilirsiniz. Bunun ciddi bir öfke patlamasıyla sonuçlanmaması için haklılığınızı ve gerekçelerinizi uygun bir dille ve tarzla karşınızdaki kişilere anlatmalısınız. Ayrıca Mars-Plüton karşıt açısı; değiştirmeniz gereken tutumlar karşısında direnç göstermeyi bırakmanız gerektiğini vurguluyor.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Uzaklar, seyahatler, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konularda, sosyal paylaşımlarda, fikir ve düşüncelerinizi aktarma ve yayma konusunda kendinizi daha da motive hissedebilirsiniz. Yüksek eğitim ve uzun tatillerle ilgili konular gündeminizde olacak. Aynı zamanda yeni bir dil bile öğrenebilirsiniz. Durağan giden işlerin hızlanması, hayatınızı bu aksiyonlardan beslemeniz faydanıza olabilir. Bunu yaşarken başkalarına da ileteceğiniz platformlarda yer almak isteyebilirsiniz.

Keşif alanlarınızda ilgi ve meraklarınız artacak. Tatil planları yapmak isteği içerisinde olacaksınız. Bu bir ay boyunca merak ettiğiniz konuları daha derin araştırma potansiyeline sahipsiniz. Yeni arkadaş çevreleri edineceğiniz eğitim ve çalışmalar gündeminize gelebilir. Dil öğrenmek, yazılı konularda kendinizi geliştirmek, yeni bir meslek edinmek, kendinizi geliştireceğiniz yeni ilgi alanları keşfetmek bu dönemde gündeminizde sıkça yer bulabilir.

Bu transit sürecinde çevrenizdeki insanlar ile olan iletişiminize biraz daha dikkat etmelisiniz. Uzun zamandır içinizde tuttuğunuz ve söylemediğiniz şeyler var bunları daha fazla içinizde tutmak istemeyebilirsiniz. Geçmişte kalan ilişkileriniz tekrar gün yüzüne çıkabilir. Özellikle eski sevgiliniz sizinle tekrar iletişime geçmek isteyebilir. Gitmek istediğiniz bir tatil varsa eğer bu sıralar ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Mars Aslan transitinin etkisiyle arkadaşlarınızla daha sık vakit geçirebilir, motivasyonunuzu yükseltecek etkinliklere katılabilir ya da bu etkinliklere öncülük edebilirsiniz. Dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Tavırlarınız, etkileşimleriniz, sunduğunuz fikirler ve hayata karşı duruşunuz çevrenizdeki birçok kişiye ilham verebilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu yorumu

Akrep burç yorumları: Gelir gider konularınız hareketleniyor. Banka, kredi, vergi konuları gündeminizde olabilir. Başkalarından elde ettiğiniz ortak gelirlerle ilgili gelişmeler de yaşayabilirsiniz. Yatırım yapmak adına yeni gelir kaynakları ya da işler araştırabilir, bazı yeteneklerinizi maddi kazanca çevirmek için hamle yapabilirsiniz. Gelir ve giderlerinizi dengelemek için daha fazla iletişime geçeceksiniz. Giderler hanenize daha fazla odaklanacaksınız.

Bu transitin etkisiyle finansal durumunuzla ilgili güzel gelişmelere de şahit olabilirsiniz. Kendi geleceğiniz için yatırım yapmak istiyorsanız eğer bunun için elinize güzel bir fırsat geçebilir. İkili ilişkilerde bazı anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Bu sizin aşırı tavırlarınızdan kaynaklanabilir. Bu yüzden biraz sakin kalmalı ve karşı tarafı da dinlemeyi ihmal etmemelisiniz. Hedeflerinizin peşinden gitmeli ve bunları ihmal etmemelisiniz.

Düşünmek yerine uygulamanın önemli olduğunu fark ediyorsunuz. Bu da endişelerinizi aşmanızı kolaylaştıracaktır. Bir kontrol ve denge mekanizması oluşturmanız kazandıklarınızı doğru kullanabilmenizi daha etkili hale getirebilir. Hızlı ve farklı olmaya çalışırken umursamaz, aceleci bir izlenim oluşturmanız hem sizin açınızdan hem de sizi destekleyenler açısından olumsuz durumlar doğurabilir. Miraslar ve (varsa) ameliyat gibi süreçlere odaklanabilirsiniz.

Mars Aslan transitinin etkisiyle kariyerinize yeni bir yön ve şekil vermek üzere ilerleyebilirsiniz. Çabanız kadar bunu nasıl ortaya koyduğunuz da dikkat çekecektir. Dolayısıyla kendinizin en iyi hali olmaya çalışmalısınız. Önceliğiniz bu değeri yakalamak olduğunda işinizde ve iş ortamınızda da hak ettiğiniz değeri elde edebilirsiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Güneş’in bu transitiyle 21 Haziran’a kadar hayatınızda yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Eski ilişkilerinize odaklanmaktan vazgeçmeli yeni ilişkilerinize odaklanmaya çalışmalısınız. Parayla ilgili konularınızda biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminiz, birbirinize yaklaşımlarınız hatta yaşadığınız sorunlar konusunda gizli kalan, bilmediğiniz ya da anlamakta zorlandığınız durumları çözüme kavuşturabilirsiniz.

İlişkiler önem kazanıyor. Kendinizi ilişki ve bağ kurma, ortaklık kurma, bire bir hareket etme gibi konularda daha istekli ve motive hissedebilirsiniz. Özel hayatınızla ilgili çok fazla şey paylaşıyorsunuz. Artık biraz ilişkinizi kendi içinizde yaşamayı tercih etmelisiniz. Aksi halde yaşayacak olduğunuz olayları net bir şekilde göremeyebilirsiniz.

Çalışma yaptığınız iş ortaklarınızla ilgili gelişmeler açığa çıkabilir. Aynı zamanda uzun süreli ilişkilerinizle ilgili konular öne çıkartabilir, sevineceğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz. İlişkileriniz, evliliğiniz ve karşınıza aldığınız kişilerle daha fazla iletişime geçeceksiniz. İkili ilişkiler bu ay daha fazla ön plana çıkacak.

İşlerin ve insanların netleşmesi sizin de kafanızdaki soru işaretlerini silecektir. Aynı zamanda yeni bir duruş da belirlemeniz gerekebilir. Hayatınıza dair detayları paylaşırken fazla cömert olmamalısınız. Hayatınıza birini dahil etmek, keyifli ve dolu zamanlar geçirmek isteyebilirsiniz. Yeni kararlar, yeni insanlar ve yeni gündemlere karşı yoğun bir istek ve heyecan duyabilirsiniz. Bu motivasyonu doğru kullandığınızda mutlu olmanız kaçınılmazdır.

Mars Aslan transitinin etkisiyle doğada, keyif aldığınız mekanlarda vakit geçirme isteğiniz ve motivasyonunuz artabilir. Kendinizi dinleyerek ihtiyaçlarınızı bilerek bir yaşam tarzı oluşturmak isteyebilirsiniz. Beklemekle hayatın devam etmeyeceğini daha iyi anlayabilirsiniz. Seyahatler, keşifler, oluşturacağınız yeni idealler doğrultusunda yoğun bir trafiğiniz ve planınız olabilir. Cesaretiniz, zamanınız ve imkanınız varken tüm bunları yapabilmek adına başkalarına kulaklarınızı kapatabilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu yorumu

Oğlak burç yorumları: Günlük yaşantınızı düzene sokmak isteyeceğiniz bir aylık bir süreç var önünüzde. Gündelik rutinler, düzen, sağlık, şifa konularında kendinizi çok daha motive hissedebilirsiniz. Küçük detaylara, işlere, çalışmaya, üretmeye daha fazla önem verebilirsiniz. Zamanınızı üretkenliğe, işinizi ve kendinizi geliştirmeye ayırmayı düşünebilir, size bunu sağlayacak düzen kurmanız için püf noktaları bulabilirsiniz.

Hem ev ortamınızda hem çalışma alanlarınızda sadeleşmeye giderek kendinizi ortaya koymanız için tüm koşulları sağlayabilirsiniz. Genel olarak yüksek bir motivasyonla ilerleyeceğiniz için fiziksel olarak da daha canlı olabilir, spora başlayabilirsiniz. Ancak bu enerjiyi kullanırken küçük kazalara karşı dikkatli olmanızda da fayda var. Özellikle yoğun bir iletişim trafiği yaşayacağınız için söyledikleriniz ve bulunduğunuz ortamdaki duruşunuz dikkatlerden kaçmayacaktır.

Evinizde yapacağınız işler biraz artabilir. Kendinizle ilgili bazı yenilikler yapmak istiyorsanız, bunun için çok doğru bir zamanlama içerisine giriyorsunuz. Sağlıkla ilgili iyileşmeler olabilir. Aynı zamanda evinize yeni bir evcil hayvan alabilirsiniz. Çalışma ortamınız, sosyal statünüz ve sorumluluk aldığınız alanlara daha fazla odaklanacaksınız ve kendinizi bu alanlarda parlatmaya başlayacaksınız. İletişiminiz sorumluluklarınız üzerinde artacak.

20 Mayıs Cumartesi günü Mars’ın Aslan burcunda hareket etmesiyle birlikte ailenizin ve çevrenizin bazı ihtiyaçlarınıza destek olmanız gerekebilir. İyi olduğunuz alanlarda öncülük etmek isteyebilir ya da bu yönde teklifler alabilirsiniz. Değerleri kullanmak ve hayatınıza katmak konusunda yeni tecrübeler kazanabilirsiniz. Hırsınıza ve onaylanma arzunuza dikkat ettiğinizde bunu doğru kullanmanız da doğru sonuçlar almanız da mümkün olacaktır.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Güneş’in bu transiti ile aşk, tutku ve heyecanlarınız ile sevdiklerinizle ilgili konularda kendinizi çok daha motive hissedebilirsiniz. Egolar, istek ve beklentiler yükselebilir. Seveceğiniz insanlar ve etkinlikler konusunda şanslısınız. Bu anlamda hem destek görebilir hem de fikirleriyle destek veren olabilirsiniz. Yaratıcılığınıza, yeteneklerinize güvenmeniz ve bunları geliştirmeniz gereken bir dönemdesiniz.

Aşk hayatınızda da bazı yenilikler kendisini gösterebilir. Bu yenilikler size oldukça iyi gelecek ve yeni bir hayat enerjisi elde edeceksiniz. İş ortamınızda gerginlikler varsa eğer bunlardan rahatlıkla kurtulabileceksiniz. Özellikle sizinle inatlaşan kişiler varsa eğer o kişilere elde ettiğiniz başarılar sayesinde cevaplarını verebileceksiniz. Cesaretinizi kıran ya da size hareket etme alanı sağlamayan her şeyi daha net göreceğiniz için ilerleyişiniz de aynı oranda kolay olacaktır.

Hem aşk hayatınız hem de keyif aldığınız konular sizin için daha renkli ve hareketli hale gelebilir. Yüksek bir enerji ve beklenti halinde hissedebilirsiniz. Bu da sizi daha dışa dönük, konuşkan birine dönüştürebilir. Bu süreçte çocuk sahibi olmak isteyebilirsiniz. Yeni birileri ile tanışabilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Aşk ve ilişkiler üzerinde güneş gibi parlayacak bir ay sizi bekliyor. Kendinizi yaratıcılık alanlarında spor, sanat ve çocuk alanlarında daha mutlu hissedebilirsiniz.

Mars da karşıt burcunuz Aslan’da transitine başladı. Özel ve sosyal ilişkileriniz konusunda kararlar alıp yaşantınızı etkileyecek adımlar atacağınız bir döneme adım atıyorsunuz. Yolunda giden, soru işaretleri oluşturmayan ilişkilerinizi ileriye taşımak, sorunlu ilişkileri çözüme kavuşturmak adına bazı çabalarınız olabilir. Yoğun ve zor geçecek bir zaman dilimi gibi görünse de sizin için oldukça parlak ve şanslı etkiler gündeme gelebilir. Ortaklı işlerde ve diğer iş alanlarınızı kendi ağırlığınızı koymak isteyebilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu yorumu

Balık burç yorumları: Önümüzdeki bir aylık bu süreçte eviniz ve aileniz ile konular ön plana çıkabilir. Kendinizi rahat ve özgür hissedeceğiniz bir ev ortamı oluşturmak isteyebilirsiniz. Bu mevcut düzeninizdeki değişimlerin haricinde evlilik ya da iş sebebiyle kuracağınız yeni düzenlerle de söz konusu olabilir. Aileniz, evinizle ilgili konularda kendinizi çok daha motive hissedebilirsiniz. Evinizi dekore edebilir, düzenleyebilir, organize edebilirsiniz.

‘Aile’ ve ‘yuva’ hanesi üzerinde güneş gibi parlayacağınız önemli bir dönem. Kendinizi bu alanlarda daha güçlü hissedebilirsiniz ve aile içerisindeki otorite figürleriyle iletişiminizin daha fazla arttığı bir ay olacak. Daha fazla iç dünyanıza yöneleceksiniz. Geçmişten gelen ve sizi tedirgin eden konular varsa eğer bunların çözümlerini bulmak isteyebilirsiniz.

Eviniz içerisinde bazı yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Bu değişimler size oldukça iyi gelecek ve rahatlayacaksınız. Eğitim hayatınız devam ediyorsa eğer ileriye dönük bazı yeni proje fırsatları karşınıza çıkabilir. Bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmek tamamen sizin elinizde olan bir durum . İleriye dönüp keşke dememek için çevrenizden bu konu hakkında destekte alabilirsiniz.

Ailevi konulara önem vermeniz gerekebilir, sizin fikirleriniz ve varlığınız bazı sorunların çözümünde etkili olabilir. Ailenizle ve geçmişinizle çok daha bağlantılı olabilirsiniz. Aile, ev ve yuva konuları öne çıkıyor. Uzun zamandan beri arzu ettiğiniz bir eve ya da bir evlilik tekliği alacağınız bir dönem. Herkes için iyi olacak çözümleri sunmak, bu doğrultuda ilerlemek herkesin keyfini yerine getirecektir. Sorunların ya da ertelenen isteklerin gündeme gelmesi hayatınızdaki değişimlere önayak olabilir.


Mars Aslan transiti, gündelik yaşantınızda sizi bekleyen ve sizin beklediğiniz konuların önemini daha fazla ortaya çıkarabilir. Sorumluluklarınızın değişmesi, hareketli bir tempo içinde olmak üzerinizdeki durağanlığı atacaktır. Böylece işinizde ilerlemeniz, kendinizi göstermeniz, hak ettiğiniz standartlara kavuşmanız kolaylaşacaktır. Cesaretinizi ve özgüveninizi nasıl kullandığınıza dikkat etmelisiniz.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.