Astroloji: 22 – 28 Mayıs haftalık burç yorumları

Astroloji: 22 – 28 Mayıs haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 22 – 28 Mayıs haftalık burç yorumları. 22 Mayıs, 23 Mayıs, 24 Mayıs, 25 Mayıs, 26 Mayıs, 27 Mayıs ve 28 Mayıs tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri yazının sonunda


koç burcu

Koç burcu 22 – 28 Mayıs haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta kariyerinize ve uzun vadeli hedeflerinize odaklanma zamanı. Hırslı ve azimli hissediyor olabilirsiniz ve kafanıza koyarsanız çok şey başarabilirsiniz. Bununla birlikte, yol boyunca bazı zorluklar olabileceğinden, sabırlı ve ısrarcı olmak önemlidir. Ayrıca, işte daha üretken ve verimli olmanız muhtemeldir ve projeleri planlanandan önce tamamlayabilirsiniz. Beklenmedik bir gelir elde edebilirsiniz veya her zamankinden daha fazla para biriktirebilirsiniz. Aşk hayatınız bu hafta istikrarlı. Partnerinize karşı daha şefkatli ve sevgi dolu hissediyor olabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde başkalarına daha çekici gelmeniz ve yeni flörtlere çekilmeniz muhtemeldir.

Bu hafta yakın çevrenizle bağlantılarınız önem kazanacak. İletişim hayatınız hızlanacak. Bu süreçte kendi isteklerimizin peşinden koşmak yerine bilinçaltındaki çatışmalarla uğraşmamız ve zihnimizi huzura kavuşturmaya çalışmakla meşgul olmamız mümkündür. İç dünyamıza yöneleceğimiz, kendimizle yüzleşeceğimiz bir döneme giriyoruz. Dış dünyadan ve yüzleşmelerden uzaklaşmak isteyebilir, eski hatalarımızı gözden geçirerek kendimizi suçlayabiliriz. İletişim ve haberleşme trafiğiniz yoğunlaşabilir, yeni çevreler edinebilir, bu sayede hem sosyal açıdan hem de kariyerinize destek verecek gelişmelerle tanışabilirsiniz.

Aslan burcunda ilerleyen Mars, efor harcayacağınız, mücadele edeceğiniz alanın aşk, çocuklar, özel hayatınıza ilişkin konular olacağını gösteriyor. 10 Temmuz’a kadar olan bu süreçte yalnız olanlar aşkı bulma ve yaşama konusunda daha çok efor sarf edecekler. Çocuk sahibi olmayı planlayanlar bu konuyla ilgili bir takım tartışmalar içine girebilirler. Özel hayatta agresyon pek eksik olmaz, hamileliklerde düşükler söz konusu olabilir, hayatınızı riske atacak davranışlardan uzak durmanızda yarar var.

27 Mayıs Jüpiter – Kuzey Ay Düğümü kavuşumu kabul edemediğiniz ya da düzene koymak istediğiniz finansal alanlarda size önemli ve kadersel destekler sunabilir. Girişimlerinizin neticelenmesi, farklı yolları öğrenme ve deneyimleme gibi konular gündeminize gelebilir. İstikrar sağlamak isterken bunu geliştirmeniz gerektiğinde geri planda durmamalısınız. Karşılaştığınız her şeyin maddi ve manevi olarak sizi yükselteceğini unutmayın.

boğa burcu

Boğa burcu 22 – 28 Mayıs haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta kendinizi biraz huzursuz ve kaygılı hissedebilirsiniz. Hayatınızda olacak yeni ve heyecan verici bir şey arıyor olabilirsiniz. Ancak, bazen hayattaki en iyi şeylerin yavaş yavaş geldiğini hatırlamak önemlidir. Sabırlı olun ve doğru fırsatların size tam zamanında geleceğine güvenin. Kariyerinizde biraz hayal kırıklığına uğramış hissediyor olabilirsiniz. Kendinize meydan okunmadığını veya tam potansiyelinize ulaşamadığınızı hissedebilirsiniz. Mali durumunuzda, bir bütçe yapın ve ona bağlı kalın. Paranızı zamanla büyüyecek bir şeye yatırmayı da düşünebilirsiniz. Aşk hayatınızda biraz kafanız karışmış olabilir. Doğru kişiyle birlikte olup olmadığınızı veya başka biriyle birlikte olmanız gerekip gerekmediğini merak ediyor olabilirsiniz.

Sosyal çevre ve arkadaş ilişkilerimizin ön plana çıktığı bir dönemde olacağız. Kendimizi bu dönem biraz isteksizlik içinde hissedebiliriz. İçinde bulunduğumuz gruplarda çatışmalar yaşayabilir, sesimizi duyuramadığımızı ve haksızlığa uğradığımızı düşünebiliriz. Arkadaşlarımızla geçmişten gelen eski konularla ilgili olarak yüzleşmemiz gerekebilir ancak bunun için kendimizi hazır hissetmeyebiliriz. Kariyer kazançlarımız ile ilgili adımlar atabilir ancak beklentilerimizin karşılanmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşayabiliriz.

Aslan burcuna giriş yapan Mars ev ve aile konularını gündeme getirecektir. Evinizde onarım, tamirat gerektiren işlerle uğraşabilir, alım, satım, kiralama gibi konuları planlayabilir, organize edebilirsiniz. 10 Temmuz’a kadar devam eden bu süreçte özellikle aile içinde bir çok konuşulmayan, belki de halı altına itilen konular konuşulmak üzere gün yüzüne çıkabilir. Bunun yanı sıra stresinizi daha çok ailenize veya birlikte yaşadığınız kişiler üzerine de yönlendirebilirsiniz. Bu tarihe kadar bir aile bireyinin ameliyatı da gündeme gelebilir.

27 Mayıs’ta burcunuzda gerçekleşen Jüpiter – Kuzey Ay Düğümü kavuşumu size hayatınızın dönüm noktalarından bazılarını net bir şekilde gösterebilir. Çalışmalarınızın, ilişkilerdeki emeklerinizin meyvelerini toplayabilir, somut ve elle tutulur sonuçlar aldığınızda motivasyonunuzu daha da yükseltebilirsiniz. Değişmekten çekinmediğiniz, kendinize bir şans tanıdığınız alanlardaki tecrübelerinizi genişletebilirsiniz. İş ve sosyal çevre imkanları açısından şanslı ve popüler bir dönem olabilir.

ikizler burcu

İkizler burcu 22 – 28 Mayıs haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta, kendinizi biraz daha bağımsız ve özgüvenli hissediyor olabilirsiniz ve yeni sorumluluklar almaya hazır olabilirsiniz. İş yerinde kendinizi motive ve üretken hissedeceksiniz. Hedeflerinize odaklanabilecek ve işlerinizi halledebileceksiniz. Ayrıca, çalışmanızı geliştirmenize yardımcı olacak bazı yenilikçi fikirler de bulabilirsiniz. Finansal durumunuz bu hafta istikrarlı olacak. Biraz para biriktirebilir veya uzun zamandır istediğiniz bir şeye yatırım yapabilirsiniz. Kişisel yaşamınızda kendinizi daha tutkulu ve romantik hissedeceksiniz. İlişkinizi bir sonraki seviyeye taşımaya hazır olabilirsiniz. Ayrıca yeni insanlarla tanışıyor ve yeni arkadaşlar ediniyor olabilirsiniz. Egzersiz yapmak ve sağlıklı beslenmek için de kendinizi daha motive hissedeceğiniz bir hafta.

Sizin burcunuza geçen Güneş, kendinizi daha enerjik, daha neşeli ve daha özgüvenli hissetmenize destek olacak. Hedeflerinize odaklanabilir, herkesle rahatça iletişim kurabilir, sosyal ağlarınızı genişletebilirsiniz. Fiziksel, duygusal ve mental ihtiyaçlarınızın farkına varabilirsiniz. Durağan hayatınızı hareketlendirmek, üstü kapalı ya da belirsiz durumlar yerine netlik kazana konulara ağırlık vermek isteyebilirsiniz. Yeni kararlar aldığınız bir süreç olabilir. Bu hayatınızdaki insanlar ve konular hakkında bir elemeyi beraberinde getirebilir.

Mars Aslan burcuunda ilerlemeye başladı. Bu nispeten iyi bir haber çünkü uzun süredir, gelen para gidiyordu, finansal anlamda daha fazla mücadele, stresli bir süreçti, ama bu dönem bitti. Şimdi iletişim, eğitim ve seyahatler için mücadele ve efor zamanı. Enerjinizi eğitim ve kültürel aktivitelere ayırabilirsiniz. Doğru planlanmış ve önceden hazırlığı yapılmış girişimler hayata geçirilebilir, aynı zamanda önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Özellikle de iletişim gücünüzü kullanarak insanları kendinize hayran bırakmanız mümkün.

Ayrıca 27 Mayıs Jüpiter – Kuzey Ay Düğümü kavuşumuyla birlikte kendinize ruhsal bir pusula edinmek isteyebilirsiniz. Sizinle uğraşan insanlar, haksızlıklar, maddi kayıplar ve sağlık sorunlarının beraberinde gelen stresinizi atmak için yeni yöntemlere değinebilirsiniz. Çabanızın yönünü başkalarıyla mücadele etmek kendinizi iyileştirmeye çevirmelisiniz. Kendi değişiminizden ve hayatınızdan sorumlu olduğunuzu unutmayın.

yengeç burcu

Yengeç burcu 22 – 28 Mayıs haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta kendinizi biraz gergin hissediyor olabilirsiniz. Duygularınız yükseliyor olabilir ve kendinizi normalden daha hassas hissediyor olabilirsiniz. Bu, kendinize biraz zaman ayırmak ve rahatlamak için iyi bir zamandır. Doğada biraz zaman geçirin veya iyi bir kitap okuyun. Kendinize dikkat ederek, yolunuza çıkan zorluklarla daha iyi başa çıkabileceksiniz. İş yerinde biraz stresli hissediyor olabilirsiniz. İş yükünüzden bunalmış hissediyor olabilirsiniz veya zor iş arkadaşlarınızla uğraşıyor olabilirsiniz. Bu, geri adım atmak ve önceliklerinizi değerlendirmek için iyi bir zamandır. Mali durumunuz bu hafta biraz kısıtlı olabilir. Her zamankinden daha fazla para harcıyor olabilirsiniz veya beklenmedik masraflarla uğraşıyor olabilirsiniz. Bu, arkadaşlarınıza ve ailenize ulaşmak için iyi bir zaman.

Bilinçaltımızda hareketli günler yaşayacağımız bir döneme giriyoruz. Tüm hayatımızı gözden geçirmek, bir iç muhakeme yapmak isteyebiliriz. Zihnimizin hiç durmadan ışık hızında çalışıyor olması, ruhsal olarak yorulmamıza neden olabilir. Kendi fikirlerimizi dile getirmekte çekingen veya yetersiz kalabilir, çevremizdeki kişiler tarafından baskı gördüğümüzü hissedebiliriz. Kendi içinize döneceğiniz, yalnız kalmak isteyeceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Kendinizle baş başa kalmak ve önünüzdeki hedeflere yönelik planlar yapmak size iyi gelecektir.

Aslan burcunda ilerleyen Mars, 10 Temmuz’a kadar finansal konuları ön plana taşıyacak. Ancak unutmayın ki Mars harcatır! Para ile ilgili konularda daha fazla efor sarf etmeniz gerekebilir, mücadele alanınız para ve kazançlara yönelecektir. Bütçeyi dengelemek bu süreçte çok önemli olacaktır. Gelen gider çünkü ve parayı elde tutmak zorlaşabilir. Diğer yandan partnerinize maddi açıdan destek vermeniz gerekebilir, bu sizi başta pek memnun etmeyebilir ama uzun vadede bu iyiliğiniz size çok güzel bir şekilde dönebilir. Hemen canınızı sıkmayın, para gelecek ki gidecek öyle düşünün.

27 Mayıs Jüpiter – Kuzey Ay Düğümü kavuşumu hayattan beklentileriniz ve hayallerinizi nasıl somut değerlere ulaştıracağınızı size gösterebilir. Çalışmanız, emek göstermeniz gereken alanları fark edebilir, bunları uygulamak için imkan bulabilirsiniz. Geçmişte yaşadıklarınızın etkisini kenara bırakarak bugünün de geçmişte kalacağını düşünün ve bugüne nasıl bir değer katmanız gerektiğine odaklanın.

aslan burcu

Aslan burcu 22 – 28 Mayıs haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta ilişkilerinize odaklanma zamanı. Kendinizi her zamankinden daha sosyal ve dışa dönük hissediyor olabilirsiniz ve başkalarıyla bağlantı kurmak için can atabilirsiniz. Bu, arkadaşlarınızla ve ailenizle vakit geçirmek veya yeni insanlarla tanışmak için harika bir zamandır. Yeni bir ilişkiye başlamak da ilginizi çekebilir. Kariyerinizde biraz huzursuz hissediyor olabilirsiniz. Bir değişikliğe hazırsınız ve yeni fırsatlar arıyor olabilirsiniz. Bu, ağ kurmak ve seçeneklerinizi keşfetmek için iyi bir zamandır. Kendi işinizi kurmayı da düşünebilirsiniz. Mali konularda her zamankinden daha temkinli hissediyor olabilirsiniz. Paranızın nereye gittiğinden emin değilsiniz ve fazla harcamaktan endişe ediyorsunuz. Bu, yeni bir egzersiz rutini başlatmak veya diyetinizde değişiklikler yapmak için harika bir zamandır.

Hayatınızın hızlanacağı bir sürece giriyorsunuz. Gelecek planlarınızla ilgili çevrenizden destek alabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmak yeni fırsatlar ve değişimleri karşınıza çıkarabilir. Maddi açıdan olumlu bir şekilde destekleneceksiniz. Sosyal yönden kendinizi çok daha motive hissedebilir, arkadaşlarınızla görüşebilir, onlardan görüş ve fikir alabilir, bir vizyon oluşturma sürecine girebilirsiniz. Sosyal gruplarla olan işbirliğiniz, aynı zamanda arkadaşlarınızla sıklıkla buluşup eğleneceğiniz güzel zamanlar. Sosyal çevrenizde konuşmalar daha fazla artacak, kendinizi daha çok sosyal ilişkiler içerisinde bulabilirsiniz. İletişiminizin arttığı bir ay olacak.

Sizin burcunuzda transit yapan Mars, 10 Temmuz’a kadar yaşam koşullarınızı ve üzerinde durduğunuz değerleri kullanarak değişimler yapmanızı kolaylaştıracaktır. Enerjiniz, motivasyonunuz ve istekleriniz çok yoğun olabilir. Sahip olmak istediklerinize dair uzun bir liste yaparken bir yandan da ciddi elemeler yapabilirsiniz. Mars uzunca bir süredir 12. evinizde hareket ediyordu, içsel sıkıntılar, girişimlerin engellenmesi, içsel mücadele, ruhsal sıkıntılar üstüne sağlıkla ilgili mücadele, kendinizi hayatın gerisinde kalmış hissetme ve sürekli uyku modu halini bu hafta itibari ile üzerinizden atıyorsunuz. Bu harika! Çünkü bu süreç sizi bir nevi ateş topuna çevirecek, koşturma, mücadele dönemine adım niteliğinde. Tam girişim yapma, yeni başlangıçlar için harika bir süreç olacak. Hayatınıza ciddi anlamda hız geliyor. Bunun yanı sıra Mars cazibenizi de aynı oranda artıracak.

Ayrıca 27 Mayıs Jüpiter – Kuzey Ay Düğümü kavuşumu kariyerinizde hem başarıyı hem de maddi getiriyi daha iyi bir zemine oturtmanızı sağlayabilir. Çalıştığınız alanlarda söz sahibi olabilir, yetkin olduğunuz bilgileri paylaşabilir, yeni deneyimlere kendinizi açabilirsiniz. Mevcut çalışmalarınızı daha geniş kapsamlı hale getirebilirsiniz. Çalışma metotlarınız, iş ortaklarınızla olan ilişkileriniz değişmek durumunda kalabilir.

başak burcu

Başak burcu 22 – 28 Mayıs haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta, biraz tekdüzelik içinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. Kendinizi huzursuz ve ilhamsız hissediyor olabilirsiniz ve motivasyonunuzu bulmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Ancak endişelenmeyin, işler daha iyiye doğru değişmek üzere. İş yerinde biraz bunalmış hissediyor olabilirsiniz. Yapmanız gereken çok şey olabilir ve kendinizi stresli hissediyor olabilirsiniz. Ancak, bunun size ulaşmasına izin vermeyin. Derin bir nefes alın ve her seferinde tek bir göreve odaklanın. Aşk hayatınızda biraz kafanız karışmış olabilir. Biriyle ilgilenebilirsiniz, ancak sizinle ilgilenip ilgilenmediklerinden emin değilsiniz. Eğer böyle hissediyorsan, yapılacak en iyi şey onlara çıkma teklif etmektir. Bu hafta sağlığınız iyi görünüyor. Bu enerjiden yararlandığınızdan ve biraz egzersiz yaptığınızdan emin olun.

Kendinizi kariyer konusunda daha rahat gösterebileceğiniz, iş hayatına odaklanacağınız bir döneme giriyorsunuz. Birden fazla işle ilgilenebilirsiniz. Hedefleriniz doğrultusunda hızlı gelişmeler yaşanacak bir süreçte olacaksınız. Ailenizle aranızdaki bağlar da kuvvetleniyor. Onlarla ayrıysanız eğer tekrar bir araya gelmek için elinize güzel bir fırsat geçebilir. İşiniz ve kariyerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşamanıza az kaldı. Hayatınızda sizi olumsuz etkileyen noktalar var bunları çözüme kavuşturmak için de yapmanız gereken bazı şeyler var. Arkadaş çevrenizden veya ailenizden bu konu hakkında destek almak isteyebilirsiniz.

10 Temmuz’a kadar 12. evinizde seyahat edecek olan Mars yeni girişimlere başlamak için sizi pek de destekleyecek. Hatta sürekli bir engellenme hissi yaşamanız veya girişimlerinizin önünde setler oluşması muhtemeldir. Keza dünya size karşıymış gibi gelir, içsel sıkıntılar, içsel mücadele, ruhsal sıkıntılar üstüne sağlıkla ilgili mücadele, kendinizi hayatın gerisinde kalmış hissetme ve sürekli uyku modu Mars’ın size sunacakları arasında yer almaktadır. bir süredir sabrettiğiniz ya da sessiz kalmayı tercih ettiğiniz konuları gündeme getirmek isteyebilirsiniz. Bunun ciddi bir öfke patlamasıyla sonuçlanmaması için haklılığınızı ve gerekçelerinizi uygun bir dille ve tarzla karşınızdaki kişilere anlatmalısınız.

27 Mayıs Jüpiter – Kuzey Ay Düğümü kavuşumu size kendiniz için kurmak istediğiniz iş planı ve hayat koşullarınızı destekleyecek imkanlar tanıyabilir. Düşüncelerinizin dışında gelişen fakat sizin için fayda sağlayabilecek fikirlere, insanlara açık olmalısınız. Göremediğiniz fakat ihtiyaç duyduğunuz her şeyi bu sayede öğrenebilirsiniz. Gezerken öğrenmek, öğrendiklerinizi kullanmak ve bunları kazanca dönüştüreceğiniz modeller üzerinde kafa yormak gerekebilir.


terazi burcu

Terazi burcu 22 – 28 Mayıs haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta, hayatınızda bazı değişiklikler yapmak için can atıyor olabilirsiniz ancak nereden başlayacağınızdan emin olamayabilirsiniz. İyi haber şu ki, yıldızlar lehinize dizilmiş ve harika şeyler başarma potansiyeline sahipsiniz. İş yerinde, önünüzde birçok proje olabilir ve kendinizi bunalmış hissediyor olabilirsiniz. Ancak yıldızlar size sakin olmanızı ve odaklanmanızı söylüyor. Başınızı eğip çok çalışırsanız, yapmak için yola çıktığınız her şeyi başarabileceksiniz. Ayrıca yan işler veya yatırımlar yoluyla fazladan para kazanabilirsiniz. Para biriktirmek veya geleceğinize yatırım yapmak için harika bir zaman. Aşk hayatınızda eşinize her zamankinden daha fazla bağlı hissediyor olabilirsiniz. Ayrıca kendinizi daha açık ve ifade edici hissediyor olabilirsiniz.

Keşif alanlarınızda ilgi ve meraklarınız artacak. Tatil planları yapmak isteği içerisinde olacaksınız. Merak ettiğiniz konuları daha derin araştırma potansiyeline sahipsiniz. Yeni arkadaş çevreleri edineceğiniz eğitim ve çalışmalar gündeminize gelebilir. Dil öğrenmek, yazılı konularda kendinizi geliştirmek, yeni bir meslek edinmek, kendinizi geliştireceğiniz yeni ilgi alanları keşfetmek bu dönemde gündeminizde sıkça yer bulabilir.

Aslan burcunda ilerleyen Mars’ın etkisiyle 10 Temmuz’a kadar çok daha sosyal olup, arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan destekler alabileceksiniz. Hayatınızın efor ve mücadele alanı sosyal çevre, arkadaşlıklar, dostluklar alanına kayıyor olacak. Mars sayesinde arkadaşlarınızdan sürpriz destekler alabilecek, davetler, organizasyonlar, partiler gündemde olacak. Bazılarınız arkadaşlarınızla beraber minik seyahatlere çıkabilirsiniz. Dikkatleri üzerinize çekebilir; tavırlarınız, etkileşimleriniz, sunduğunuz fikirler ve hayata karşı duruşunuz çevrenizdeki birçok kişiye ilham verebilir.

Ayrıca 27 Mayıs Jüpiter – Kuzey Ay Düğümü kavuşumu zihninizi temizleyip nelerle doldurmanız gerektiği konusunda size yardımcı olabilir. Manevi yönden iyi hissetmeniz için farklı konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Yeni bilgiler edinmek, lazım olandan fazlasıyla ilgilenmek konusunda kendinizi aşabilirsiniz. Bunu yapmanız hayatın farklı yönlerine ve getirilerine sizi daha iyi hazırlayacaktır. Donanımlı bir insan olmanın getirdiği özgüven, yere daha sağlam basmanıza ve kalıcı çözümler bulmanıza olanak taşıyabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 22 – 28 Mayıs haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta, hayatınızda ilerleme kaydetmeye hevesli olabilirsiniz, ancak bazı engellerin sizi bundan alıkoyduğunu hissediyor olabilirsiniz. Bu, hedeflerinize odaklanmak ve onlara nasıl ulaşabileceğinize dair bir plan yapmak için iyi bir zamandır. Bir plan yaptıktan sonra hedeflerinize doğru adımlar atmaya başlayabilirsiniz. Kariyerinizde çok çalışıyor olabilirsiniz ama istediğiniz sonuçları göremiyor olabilirsiniz. Bu aynı zamanda, geri adım atmak ve durumunuzu değerlendirmek için iyi bir zamandır. Finansal durumunuzla ilgili maddiyat konusunda endişeleniyor olabilirsiniz veya yeterince para kazanmıyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Bu, bir bütçe oluşturmak ve harcamalarınızı takip etmek için de iyi bir dönem. Kişisel yaşamınızda, eşinizle duygularınız hakkında konuşmak için iyi bir zaman. Ne istediğiniz konusunda birbirinize karşı dürüst olmanız önemlidir.

Finansal konular, sosyal hayatımız, aşk ilişkilerimiz, hobilerimiz ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Bu dönemde hayat enerjimiz azalabilir ve fazla sosyalleşmek ihtiyacı hissetmeyebiliriz. Yalnız başımıza kalıp yaratıcılığımızı gösterebileceğimiz hobilerimizle uğraşmak bizi rahatlatabilir. Öte yandan ilişkimiz varsa aşk hayatımızda çalkantılı bir dönemden geçebiliriz. Gelir gider konularınız hareketleniyor. Banka, kredi, vergi konuları gündeminizde olabilir. Başkalarından elde ettiğiniz ortak gelirlerle ilgili gelişmeler de yaşayabilirsiniz. Yatırım yapmak adına yeni gelir kaynakları ya da işler araştırabilir, bazı yeteneklerinizi maddi kazanca çevirmek için hamle yapabilirsiniz.

Aslan burcunda ilerleyen Mars; iş hayatınızda parlama, mücadele, efor ve stres dönemini başlatıyor. Gözünüz korkmasın, çok daha fazla çalışacağınız, yaptıklarınızla çok daha fazla dikkat çekeceksiniz. İş ve kariyerinizle ilgili hedeflerinize ulaşmanıza az kaldı. Mars 10 Temmuz’a kadar sizi bu konularda yükseltecek, sonucunda ise iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda zaferler kazandıracak. Rahatlıkla yöneticilerinizin dikkatini çekeceksiniz. Mars sayesinde sürpriz ve beklenmedik iş teklifleri, terfiler, projeler gündeme gelecektir. Birlikte çalıştığınız kişilerden destekler görebileceksiniz.

27 Mayıs Jüpiter – Kuzey Ay Düğümü kavuşumu sizi beklediğiniz, ısrarcı olduğunuz olumlu gelişmelere kavuşturabilir. Ne yaşadığınızdan, ne hissettiğinizden emin olduğunuzda ilişkilerdeki taşları oturtmanız da kolaylaşacaktır. Adım atarken destekler görebilirsiniz. Duygusal ve ticari ilişkilerinizi geliştirecek, etkisini hayatınızın tamamına yayacak gündemleriniz olabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 22 – 28 Mayıs haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Genel olarak, bu sizin için iyi bir hafta. Motive olmuş ve ilham almış hissedecek ve yeni zorlukların üstesinden gelmeye hazır olacaksınız. Ayrıca hedeflerinizde ilerleme kaydetmek için iyi bir konumda olacaksınız. İş cephesindeki çabalarınızda muhtemelen başarılı olacaksınız. Kutunun dışında düşünebilecek ve sorunlara yenilikçi çözümler bulabileceksiniz. Ayrıca başkalarıyla iyi çalışabilecek ve güçlü ilişkiler kurabileceksiniz. Kişisel yaşamınızda sevdiklerinizle vakit geçirmekten keyif alacaksınız. Onlarla daha derin bir düzeyde bağlantı kurabilecek ve daha güçlü ilişki bağları kurabileceksiniz. Ayrıca yeni deneyimlere açık olacak ve konfor alanınızın dışına çıkmaya istekli olacaksınız. Diyetinizde bazı değişiklikler yapmak için iyi bir zaman.

Bu hafta sizler için ilişkiler ön plana çıkacak. Özellikle geçmişte sorun yaşadığınız ilişki konuları gündeme gelebilir ve çözüme ulaşabilir. Taşınma konuları gündeminizde olabilir. Ev ve aile konularına odaklanacağımız bir sürece gireceğiz. Aile bireyleri ile aramızda huzursuzluklar yaşanabilir, çatışmalardan kaçmak, kimseyle yüzleşmemek isteyebiliriz. Evle ilgili taleplerimiz kabul görmeyebilir, kendi isteklerimizi savunamayabilir veya gerginlikleri önlemek için taviz vermek durumunda kalabiliriz. Ailemiz ile ilgili bir sır ortaya çıkabilir ve tartışmalara yol açabilir.

Aslan burcunda transit yapan Mars, 10 Temmuz’a kadar seyahatlerinizde yükselen bir ivme yaratacak, bunların bazıları yurt dışına yapılacak yolculuklar da olabilir. Doğada, keyif aldığınız mekanlarda vakit geçirme isteğiniz ve motivasyonunuz artabilir. Kendinizi dinleyerek ihtiyaçlarınızı bilerek bir yaşam tarzı oluşturmak isteyebilirsiniz. Önümüzdeki bu bir buçuk aylık süreçte enerjinizi yönlendireceğiniz, mücadele vereceğiniz alanlar, akademik eğitim, hukuksal konular, seyahatler, yabancılarla ilgili işler olacaktır. Beklemekle hayatın devam etmeyeceğini daha iyi anlayabilirsiniz. Önemli, mevki ve statü sahibi kişilerle bir araya gelecek, onlardan harika destekler alabilirsiniz.

Ayrıca 27 Mayıs Jüpiter – Kuzey Ay Düğümü kavuşumu çalıştığınız ve emek verdiğiniz alanların hayatınıza nasıl etki ettiğini daha iyi görebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili beklentileriniz gerçekleşebilir. Uzun vadeli sonuçlar alabilir, unvan ve gelir değişikliğiyle karşılaşabilirsiniz. Gayretinizi sürdürmek, düzenli bir koşul oluşturmak sizi diğerlerinden ayırabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 22 – 28 Mayıs haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta kariyerinize ve mali durumunuza odaklanma zamanı. Hırslı ve azimli hissediyor olabilirsiniz ve kafanıza koyarsanız harika şeyler başarabilirsiniz. Bununla birlikte, fazla çalıştırmamaya dikkat etmeniz önemlidir, çünkü bu tükenmişliğe yol açabilir. Rahatlamak ve yeniden şarj olmak için haftanın her günü kendinize yeterince zaman ayırdığınızdan emin olun. Bu, kariyerinizde ilerleme kaydetmek için harika bir hafta. Yeni bir iş veya terfi salabilir veya zam için pazarlık yapabilirsiniz. Yeni bir iş arıyorsanız, ağ oluşturmaya ve kendinizi oraya koymaya başlamanın zamanı geldi. Kişisel yaşamınızda kendinizi stresli veya başka şeylerle meşgul hissediyor olabilirsiniz ve bu, partnerinizle bağlantı kurmanızı zorlaştırabilir. Yalnızsanız, flört etmeye başlamak için doğru ruh halinde olmayabilirsiniz.

Bu hafta ev, aile, yuva konuları ön planda olacak. Evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkacaktır. Eşimiz veya partnerimiz ile aramızda duygusal konuşmalar yaşanabilir. Yakın çevrenizle iletişim konularına dikkat etmeli, gerginlikten uzak durmalısınız. Geçmişte yaşanmış sorunlar tekrar ortaya çıkabilir ve tartışmalara yol açabilir. Eski konular tekrar su yüzüne çıkabilir ve bu yüzden kendimizi suçlu hissedebiliriz. Yeni anlaşmalar ve organizasyonlar ile ilgili sorunlar çıkabilir. Çalışma ortamınız, sosyal statünüz ve sorumluluk aldığınız alanlara daha fazla odaklanacaksınız ve kendinizi bu alanlarda parlatmaya başlayacaksınız.

Aslan burcunda hareketine başlayan Mars; ikili ilişkiler, evlilik, ortaklıklarda zorlanma, gerginlik, stres, mücadele dönemini sona erdiriyor. 10 Temmuz’a kadar devam edecek bu süreçte sizin mücadele alanınız krediler, ödemeler, burslar, primler, nafaka, miras, ortaklaşa kazançlarla ilgili konulara kayıyor. Giderleriniz bu süreçte daha da artabilir. Mars ile evinizde, yaşadığınız yerde, ailenizde sürpriz değişimler meydana gelebilir. Finansal anlamda ailenizden destekler alabilirsiniz. Ya da kredi için araştırmalar yapabilirsiniz. Ailenizin ve çevrenizin bazı ihtiyaçlarınıza destek olmanız gerekebilir. İyi olduğunuz alanlarda öncülük etmek isteyebilir ya da bu yönde teklifler alabilirsiniz.

27 Mayıs Jüpiter – Kuzey Ay Düğümü kavuşumu bir koşulu ya da konuyu değerlendirdiğinizde hayatınızın alacağı şekli daha net bir şekilde görmenzi ve anlamanızı sağlayabilir. Mutlu olmak, keyifle ve güvenle yaşamak için bir çaba gösterirken bu etkiyi nasıl büyüteceğini öğrenebilirsiniz. Kendinizi geliştirecek, sadece keyif değil kazanç da sağlayabilecek bir ortam hazırlayabilirsiniz. Bu anlamda size tanınan imkanların değerini bilmelisiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 22 – 28 Mayıs haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Başarı için çok fazla potansiyel var, ancak bu hafta sabırlı ve ısrarcı olmanız gerekecek. Bu, kariyerinizde size yardımcı olabilecek insanlarla bağlantı kurmak için harika bir zamandır. Ayrıca yeni beceriler öğrenmek veya yeni zorluklara göğüs germek ilginizi çekebilir. Yeni fırsatlara açık olun ve kendinizi ortaya koymaktan çekinmeyin. Mali durumunuz bu hafta iyi görünüyor. Finansal durumunuzu düzene sokmak ve geleceğiniz için plan yapmaya başlamak için bu zamanı iyi değerlendirin. Sağlık cephesinde, kendinize dikkat ettiğinizden ve yeterince egzersiz yaptığınızdan emin olun.

Bu hafta aşk hayatı, ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağız. Partnerinize daha bağlı hissediyor olabilirsiniz ve birlikte vakit geçirmekten keyif alıyor olabilirsiniz. Romantizm için pek çok potansiyel var, bu yüzden açık olun. Sosyal hayatımız renkleniyor. Finansal konularda gerçekçi bakmadığınız için istediğiniz sonuçları elde etmekten uzak olabilirsiniz. Kendimize ve yeteneklerimize olan güvenimizle ilgili iç sorgulama yapabilir, yöntemlerimizden şüpheye düşebiliriz.

Karşıt burcunuz Aslan’da transit yapan Mars, özel ve sosyal ilişkileriniz konusunda kararlar alıp yaşantınızı etkileyecek adımlar atmanız konusunda sizi destekleyecektir. 10 Temmuz’a kadar devam edecek bu süreçte; yolunda giden, soru işaretleri oluşturmayan ilişkilerinizi ileriye taşımak, sorunlu ilişkileri çözüme kavuşturmak adına bazı çabalarınız olabilir. Yoğun ve zor geçecek bir zaman dilimi gibi görünse de sizin için oldukça parlak ve şanslı etkiler gündeme gelebilir.

İş ve çalışma ortamınızdaki gerginlik ve sağlıkla ilgili sorunların yerini artık ikili ilişkiler ve ortalıklarla ilgili gelişmelere, mücadele etmeniz gereken sürece bırakıyor. İlişkisi olanlar veya evliler eşlerinin daha baskın, hareketli ve agresif olduğunu gözlemleyebilirler. Bu dönem onları biraz alttan almanız gerekebilir. Beklenmedik seyahatler gündeme gelebilir, eğitimle ilgili konularda sürpriz olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kardeşlerinizden ve yakın çevrenizden destekler alabilirsiniz. Sürpriz ortaklık teklifleri, anlaşma gerektiren konular oluşabilir. Olası yeni ortaklıklarda koşulları belirleyen taraf karşınızdaki kişi olacaktır.

Ayrıca 27 Mayıs Jüpiter – Kuzey Ay Düğümü kavuşumuyla birlikte kendinizi nerede bulmak istediğinizden ziyade sizin için gerekli ve kalıcı olanın ne olduğunu düşünmelisiniz. Evinizi büyütebilir, konfor alanınızı genişletebilirsiniz. Sadece fiziksel olarak değil duygusal açıdan da bir büyüme yaşayabilir, ailenize yeni insanlar dahil edebilirsiniz. Kendinizi maddi ve manevi güvence altında hissetmek isteyebilirsiniz. Saklanmak, bir düzeneğin içinde kalmak yerine kendinizi aşmanız gerektiğini unutmayın.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 22 – 28 Mayıs haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta, hedeflerinizi ve hayattaki yönünüzü sorguluyor olabilirsiniz. Ancak bu, iç gözlem yapmak ve gerçekten ne istediğinizi anlamak için gerekli zamanı ayırmanız gereken bir dönem. Biraz iç keşif ile bu haftadan yenilenmiş bir amaç ve yön duygusuyla çıkabilirsiniz. İş yerinde, sizi stresli hissettiren bazı zorluklarla veya son teslim tarihleriyle karşı karşıya olabilirsiniz. Ancak bu, adım atmak ve patronunuza neler yapabileceğinizi göstermek için iyi bir zaman dilimi. Mali açıdan, biraz kısıtlı hissediyor olabilirsiniz. Sabırlı olun ve sahip olduğunuzdan daha fazlasını harcamayın. Kişisel yaşamınızda, sevdiklerinizden biraz kopuk hissediyor olabilirsiniz. Onlarla biraz kaliteli zaman geçirin ve ne kadar önemsediğinizi onlara gösterin.

Finansal konular ön planda olacak. Aile ve finansal konular da gündeminizde olacak. Eviniz, aileniz, yuvanız odağınızda olacak. Evde vakit geçirmekten keyif alacaksınız. Harekete geçmek için istekli olabilir ancak yeterli cesareti ve gücü kendimizde bulamayabiliriz. Kendimizi ifade etmekte zorluk yaşayabilir veya yanlış anlaşılabiliriz. Tabii ki bu bizi istediğimiz adımları atmaktan alıkoymayacaktır. Ancak yine de temkinli hareket etmeli, sonradan pişman olacağımız şeyler söylemekten ve yapmaktan kaçınmalıyız. Kırgın olduğunuz aile çevrenizle ilgili çözüm üretebilirsiniz. Herkes için iyi olacak çözümleri sunmak, bu doğrultuda ilerlemek herkesin keyfini yerine getirecektir. Sorunların ya da ertelenen isteklerin gündeme gelmesi hayatınızdaki değişimlere önayak olabilir.

Mars 6. evinizde ilerlerken birlikte çalıştığınız kişilerle daha heyecanlı, hareketli, enerjisi ve temposu yüksek bir sürece adım atıyorsunuz. Çalışmaktan kendinize zaman ayıramayabilirsiniz. İş temponuz yükseliyor. Yalnız bazılarınız sağlıkla ilgili konularla uğraşmaları gerekebilir, bazılarınız 10 Temmuz’a kadar devam eden bu süreçte ameliyatlar olabilirsiniz. Mars sizi aşırı yoracağından, beslenmenize dikkat etmenizde özellikle fayda vardır. Bünyeniz zayıf düşebilir.


27 Mayıs Jüpiter – Kuzey Ay Düğümü kavuşumuyla birlikte hayatınızı daha iyi hale getirecek, ilerlemenizi kolaylaştıracak imkanlara kavuşabilirsiniz. İş görüşmeleriniz, çalışmak istediğiniz alanlara göre değişiklik gösterebilir. Alım satım işleri sizi daha rahat hareket edeceğiniz, daha kısa sürede daha çok yere ulaşabileceğiniz bir düzene götürebilir. Bu konuda geri planda kalmayı bırakarak hayatın içine karışmalısınız. Çevrenizden, aile yakınlarınızdan olumlu destekler alabilirsiniz.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu: Programın ilerisini planlayın
  • Boğa burcu: Doğru fırsatı bekleyin
  • İkizler burcu: Yeni sorumluluklar üstlenin
  • Yengeç burcu: Kişisel bakımınıza öncelik verin
  • Aslan burcu: İlişkilerinize odaklanın
  • Başak burcu: Umutlu kalın
  • Terazi burcu: Sakin olun ve odaklanın
  • Akrep burcu: Sağlam bir plan yapın
  • Yay burcu: Yeni zorlukların üstesinden gelin
  • Oğlak burcu: Aşırı iş yükünden kaçının
  • Kova burcu: Yeni fırsatlara açık olun
  • Balık burcu: Adım atın ve performans gösterin

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.