Astroloji: 29 Mayıs – 4 Haziran haftalık burç yorumları

Astroloji: 29 Mayıs – 4 Haziran haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

haftalık burç yorumları

Astroloji: 29 Mayıs – 4 Haziran haftalık burç yorumları. 29 Mayıs, 30 Mayıs, 31 Mayıs, 1 Haziran, 2 Haziran, 3 Haziran ve 4 Haziran tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Öncelikle haftanın genel etkileri:

4 Haziran’da gerçekleşecek Yay Dolunayı, olan bitene en iyimser taraftan bakmak, umudunu kaybetmemek, büyütmek, gelişmek, öğrenmek, daha fazlasını merak etmek, inanmak, seyahat etmek ve tüm bu deneyimlerini bir başkasına aktarmakla, vizyonu ve perspektifi genişletmekle ilgilidir.


Yılın ikizler burcu dönemi ve yay burcundaki dolunay rüya ve gerçek, kalmak ve gitmek, bağlanmak ve ayrılmak, persona ve bilinç arasındaki ikilemlerdir. İki insan, iki tutku, iki seçim, iki ev, iki yer, iyi niyet ve kötülük yani en temelde iki şey arasında kararsızlıktır. Doğruyu ve yanlışı, gerçeği ve yalanı ayırt etmenin güç olabileceği böyle bir evrede, dışarıdaki sesleri susturup içsel bir sakinlik sağlamak önemli.

Dolunay zamanı elimizdeki işleri büyütmek, genişletmek için daha azimli ve hırslı olabiliriz. Yeni şeyler keşfetmeye, yeni mekanlar tanımaya, yeni insanlarla tanışmaya daha hevesli oluruz. Bu dönem başımıza gelen olaylara iyimser, daha umut dolu, bardağın dolu tarafını görecek şekilde değerlendirmede daha başarılı oluruz.

Bir ilişkinin, bir işin, bir fikrin finalinde değil, ilişkiler, kariyer veya hayata bakışımızın temelden değişebileceği eşikteyiz. Dolunay’da sizden gizlenen bir gerçeği öğrenebilir, gerçek duygu ve düşüncelerinizi itiraf edebilir veya hayata dair yeni bir gerçek keşfedebilirsiniz. Bu Dolunay özellikle Yay, İkizler, Başak ve Balık burçları veya yükseleni bu burçlardan olan kişiler üzerinde etkili olabilir.


Haftalık burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burcu 29 Mayıs – 4 Haziran haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Motivasyonunuz ve enerjiniz bu hafta çok yüksek noktada olacak. Kariyerde şans sizden yana. İş hayatında yeni fırsatları yakalamaya hazır olun. Haftanın ikinci yarısı biraz yorucu olabilecek bir seyahat gerektirebilir, ancak bunu iyi bir modla kabul edin ve zorlukların tadını çıkarın. Hem işinizi hem de kullandığınız araçları yenilemek adına bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. Fark edilen olmak, aranan kişiler arasına girmek, fikirleriyle dikkat çekmek sizi popüler hale getirebilir. Kendinizi nasıl ifade ettiğiniz, neyi savunduğunuz ve ne ile ilgilendiğiniz önemli olacaktır.

Kabul edemediğiniz veya düzene koymak istediğiniz finansal alanlarda önemli ve kadersel desteklerle karşılaşabilirsiniz. Girişimlerinizin neticelenmesi, farklı yolları öğrenme ve deneyimleme gibi konular gündeminize gelebilir. İstikrar sağlamak isterken bunu geliştirmeniz gerektiğinde geri planda durmamalısınız. Karşılaştığınız her şeyin maddi ve manevi olarak sizi yükselteceğini unutmayın. Şanslısınız ve bunu kalıcı hale getirmek tamamen tutumlarınızla, birikim ve yatırım planlarınızla ve işinize kattığınız değerle mümkün olacaktır. Olanaklarınızın çoğalması niteliğin önemini daha çok vurgulayacaktır. Kişisel düzeyde kendinizi güvende hissedeceğiniz alanları revize edebilirsiniz.

4 Haziran’da Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yurt dışı konular, yolculuklar, akademik eğitim konuları vurgulanırken kardeşler ve uzak akrabalarla ilgili konulara da dikkat çeken bir dolunay. Bu konular içsel birtakım huzursuzlukları, kafa karışıklıklarını, kontrolümüz dışındaki olayları da beraberinde getirebilir. Fakat bu konuların gelecek hedeflerimize hizmet ettiğini biliyor ve dağılma riskine rağmen buna göre çalışıyoruz.

Koç burcu kariyer, para, aşk, sağlık

Kariyer: Bu hafta yeni bir projeye başlamak üzeresiniz. Fikirlerinizi ifade ederken ve hesaplanmış riskler alırken cesur olun.

Para: Yatırım yaparken dikkatli olun çünkü kayıplara neden olabilirler.

Aşk: Aşk hayatınızda arzularınızı ve tutkularınızı açıkça ifade edin. Eşinizle özel bir tarih planlayın ve onu bir hediye ile şaşırtın. Geçmişle ilgili tartışmalara kapılmayın, zaten bundan ikiniz de yeterince zarar gördünüz.

Sağlık: Koşu ve bisiklete binme gibi size keyif veren ve motive olmanızı sağlayan fiziksel aktivitelerle meşgul olun. Genel olarak, bu hafta Koç burcunun sağlığı açısından iyi.

boğa burcu

Boğa burcu 29 Mayıs – 4 Haziran haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Sevgili Boğalar, bu hafta tamamen kendinize bakmakla ilgili. Kendinize yeterince zaman ayırdığınızdan emin olun. Bu hafta bazı misafirlerin gelme ihtimali var. Nazik bir ev sahibi olun ve onlara iyi bakın çünkü bu etkileşim gelecekte sizin için avantajlı olabilir. Maddi konuları geliştireceğiniz yeni işbirlikleri ve fikirlerin önü açılabilir. Enerjinizin yükselmesi, daha dışa dönük ve mental olarak hareketli biri haline gelmeniz şansınızı katlayacaktır. Parasal kayıplarınızı telafi etmek, yeni kaynaklar edinmek ve kendinizin farkına varmak yaşadığınız pürüzleri ortadan kaldıracak gelişmeleri de beraberinde getirebilir.

Burcunuzda kavuşan Jüpiter ve Kuzey Ay Düğümü size hayatınızın dönüm noktalarından birkaçını gösterebilir. Çalışmalarınızın, ilişkilerdeki emeklerinizin meyvelerini toplayabilir, somut ve elle tutulur sonuçlar aldığınızda motivasyonunuzu daha da yükseltebilirsiniz. Değişmekten çekinmediğiniz, kendinize bir şans tanıdığınız alanlardaki tecrübelerinizi genişletebilirsiniz. İş ve sosyal çevre imkanları açısından şanslı ve popüler bir dönem olabilir. Kolesterol ve bozulmuş beslenme düzeni neticesinde yaşadığınız rahatsızlıklarınızda iyileşmeler gündeme gelebilir. Kendinizi daha iyi ve zinde hissedebilirsiniz. Bunu elde etmek için verdiğiniz çabayı bir yaşam şekline dönüştürmeyi öğreniyorsunuz. Başarmak için bir sürü nedeniniz ve imkanınız olduğunu unutmayın.

4 Haziran’da Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Alacak verecek konuları, borçlar, krediler, sigortalar ile ilgili konuların ağırlık kazandığı bir dönem. Bu dönemde hesabı iyi yapmak gerekebilir. Arkadaşlarla alacak verecek konularına dikkat etmek gerekiyor. Bu dönemde arkadaşlarınızdan borç almamakta fayda var. Kariyer ile ilgili konularda ise disiplinli ve gerçekçi hareket ediyorsunuz.

Boğa burcu kariyer, para, aşk, sağlık

Kariyer: Bu hafta işyerinde çatışmalar yaşanabilir. Geliştirilmiş bir iletişim şekli sürdürün. Gerektiğinde fikirlerinizi ifade etmekten çekinmeyin. Bu hafta beklenmedik, aniden bir şeyler ortaya çıkabilir ama emin olun, bu sizin için iyi bir şey olacak.

Para: Bu hafta alışverişe gitmekten kaçının çünkü sonunda gereksiz şeyler alabilirsiniz. Para biriktirmeye başlamanın zamanı geldi.

Aşk: Uzun mesafeli ilişkilerin zorluklarına rağmen, sonunda partnerinizle yakın gelecekte tanışacaksınız. Boğalar, lütfen bu hafta sabırlı olun ve üçüncü kişilerin ilişkinizin güzelliğini bozmasına izin vermeyin.

Sağlık: Oyun oynarken veya egzersiz yaparken küçük yaralanmalar dışında büyük yaralanmalardan kaçınılmalıdır.

ikizler burcu

İkizler burcu 29 Mayıs – 4 Haziran haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta eski arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurma şansınız olacak. Eski yaraları gömün ve yeni başlangıçlar yapın. Haftanın ikinci yarısı sağlık açısından zorlu geçebilir, dikkatli olmanızda fayda var. Özellikle midenize ve ne yediklerinize dikkat edin. Her alanda kendinizi yenilemek, bu halinizi göstermek isteyebilirsiniz. Bunun için gereken motivasyona, bilgiye ve donanıma sahip olduğunuzu görmek fitili ateşlemenize yardımcı olacaktır.

Bazı konularda son noktaya gelebilirsiniz. Kendinize ruhsal bir pusula edinmek isteyebilirsiniz. Sizinle uğraşan insanlar, haksızlıklar, maddi kayıplar ve sağlık sorunlarının beraberinde gelen stresinizi atmak için yeni yöntemlere değinebilirsiniz. Çabanızın yönünü başkalarıyla mücadele etmek kendinizi iyileştirmeye çevirmelisiniz. Kendi değişiminizden ve hayatınızdan sorumlu olduğunuzu unutmayın. İyileşmek, yaşantınıza kalıcı bir düzen getirmek adına alanınızı ve sorumluluklarınızı arttırabilirsiniz. Daha belirgin ve somut gerçeklerle ilerlemek istediğinizde hayatınızın daha yaşanılır bir hal aldığını göreceksiniz. Ciddi bir eleme dönemindesiniz, bu da yapmak istediğiniz veya yapmanız gereken tüm yeniliklere yer açtığınız anlamına geliyor. Anlamları daha iyi idrak edeceksiniz.

4 Haziran’da Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İkili ilişkiler, evlilik ve taşınma konuları gündeme gelebilir. Karşılıklı anlaşmalar, danışmanlıklar, ortaklıklar da bu dönemin konuları arasında. Kariyeriniz ve ortaklıklarınız ile ilgili birtakım belirsizlikler söz konusu olabilir. Yurtdışı konuları özellikle destekleyici görünüyor. Bu dönemde aldığınız eğitimler kariyerinize olumlu etkilerde bulunabilir.

İkizler burcu kariyer, para, aşk, sağlık

Kariyer: Yeni bir işe başladıysanız sorumluluklara ayak uydurmak için mücadele etmeniz gerekebilir. Üstlerinizden ve meslektaşlarınızdan yardım isteyin. En az beklediğiniz insanlar size en çok yardımcı olacak olanlardır.

Para: Para açısından, mülke veya altına yatırım yapmak için iyi bir zaman dilimi. Gelecekle ilgili güvensizlikleriniz sizi yatırım yapmaktan alıkoyuyor olabilir, ancak şimdi biraz risk almanın zamanı.

Aşk: Yalnız olanlar için yeni bir aşk ilişkisi yolda. Sarı bu hafta şanslı renginiz. Bir randevuya çıkarken sarı giyin.

Sağlık: Bu hafta, mide-bağırsak sorunlarına neden olabileceğinden, dışarıdan yiyecek tüketmekten kaçının.

yengeç burcu

Yengeç burcu 29 Mayıs – 4 Haziran haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta, duygusal esenliğe ve kişisel bakıma öncelik verin. İç benliğinizle bağlantı kurun ve hassas doğanızı besleyin. Teselliyi yalnızlıkta arayın ve sizi rahatlatan faaliyetlerde bulunun. Senden daha önemli olan tek şey – “SEN”. Akıl sağlığınıza dikkat edin. Hakkınızda konuşulanlar, söylentiler ve bazı asılsız haberler karşısında sırrınızı paylaştığınız insanları doğru seçmeniz gerektiğini anlayabilirsiniz. Daha iyi hissetmek, fiziksel ve içsel olarak sağlıklı olmak sizin için öncelikli olacaktır. Bu da hem iş hayatınıza hem de günlük temponuza iyi olanı, gerekli olanı seçmenizi kolaylaştıracaktır.

Hayattan beklentileriniz ve hayallerinizi nasıl somut değerlere ulaştıracağınız konusunda destek göreceğiniz bir dönem. Çalışmanız, emek göstermeniz gereken alanları fark edebilir, bunları uygulamak için imkan bulabilirsiniz. Geçmişte yaşadıklarınızın etkisini kenara bırakarak bugünün de geçmişte kalacağını düşünün ve bugüne nasıl bir değer katmanız gerektiğine odaklanın. Maddi bir güvence arayışınıza yanıt bulabilir, çevrenizden destekler ve teklifler alabilirsiniz. Yemekli toplantılar, görüşmeler düzenleyebilirsiniz. Bu sizi yeni insanlara da ulaştıracaktır. Kendi güvenli alanlarınızda mutlu olsanız da bu mutluluğu taşıyabileceğiniz yeni ortamlara karşı önyargılı olmamalısınız. Gelişmektesiniz, eskisinden daha farklı bir hayata doğru ilerlemektesiniz. Bunun bilincinde kalın.

4 Haziran’da Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Sağlık, günlük rutinleriniz, günlük yapmanız gereken işler, refakatçilik tarzı işler veya ev hayvanlarıyla ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni bir sağlık rutinine başlayabilirsiniz. Yurtdışı ile ilgili konular sağlık veya iş ile bağlantılı olacak şekilde biraz belirsizlik ve karmaşa yaratıyor olabilir. Finansal konularda aldığınız destek söz konusu. Eğer sağlık operasyonu geçirecekseniz de biraz korku ve endişe yaratsa da uzun vadeli konularda destekleyici enerjiler söz konusu.

Yengeç burcu kariyer, para, aşk, sağlık

Kariyer: Bazı önemli projelerin veya sınavların sonuçlarını bekliyordunuz. Bu hafta sonuçlar lehinize açıklanabilir ancak duyurmak için fazla heyecanlanmayın çünkü bu biraz eğlenceyi bozabilir.

Para: Mali bir krizden geçerken yakın bir arkadaşınızdan borç para alabilirsiniz. İşler yavaş yavaş şekilleniyor ama ne yazık ki sıkıntılar bu hafta sona ermiyor.

Aşk: Eşinize fiziksel yakınlık açısından sevginizi ifade edin. Bu hafta eşinize cinsel arzularınızı ve duygularınızı iletin.

Sağlık: Çok yoğun bir program nedeniyle uykunuz bölünebilir. Daha iyi uyumanıza yardımcı olacak, sizi rahatlatacak aktiviteler yapın. Geçmişte yapılan hatalar için kendinizi fazla strese sokmayın; bu hafta kendi içinizde huzuru bulmakla ilgili.

aslan burcu

Aslan burcu 29 Mayıs – 4 Haziran haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Sevgili Aslanlar, bu hafta, doğal liderlik özellikleriniz ön plana çıkmaya başlıyor. Sorumluluk alın ve işinizde veya topluluğunuzda olumlu bir etki yaratın. Yaratıcılığınızı ve bireyselliğinizi ifade etmenize izin veren fırsatları kucaklayın. Keyif alacağınız kadar kazanımlar, yeni alanlar da elde edeceğiniz bir dönem olabilir. Özellikle sosyal ağlar, yazılı işlerle ilgili yapacağınız çalışmalar ses getirebilir.

Kariyerinizde hem başarıyı hem de maddi getiriyi daha iyi bir zemine oturtmaya başlayacağınız bir döneme adım atıyorsunuz. Çalıştığınız alanlarda söz sahibi olabilir, yetkin olduğunuz bilgileri paylaşabilir, yeni deneyimlere kendinizi açabilirsiniz. Mevcut çalışmalarınızı daha geniş kapsamlı hale getirebilirsiniz. Çalışma metotlarınız, iş ortaklarınızla olan ilişkileriniz değişmek durumunda kalabilir. Uzun vadede yaşamak istediğiniz her şey için kısa vadeli gibi konularda da uyumlu olmayı başarmalısınız. Tecrübelerinizle ve kişisel düşüncelerinizle ters düşen ortamlarda aşırı direnç göstermek sizinle ilgili olumlu ve sağlam intibaya gölge düşürebilir. Her şeyin ellerinizde olduğunu, ellerinize de ne alırsanız onu dağıtabileceğinizi unutmayın.

4 Haziran’da Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Flörtler, aşk ve eğlence konuları çokça vurgu kazanıyor. Açık hava sporları, outdoor aktiviteleri, trekking gibi aktivitelerin arttığı bir dönem olabilir veya yapmıyorsanız, niyetiniz varsa yönelebilirsiniz. Yalnız güvenli bir şekilde yapmaya dikkat edin. Ortaklı konular, ikili ilişkilerle ilgili konular veya doğrudan eşiniz bu konularda size destek olacak. Bir flörtün daha ciddi bir duruma gelmesi söz konusu olabilir. Ayrıca sigortalar, krediler, borçlar bu dönemde kafa karıştırıcı.

Aslan burcu kariyer, para, aşk, sağlık

Kariyer: Bu, yeni işbirlikleri yapmak için iyi bir hafta. Ders dışı aktiviteler, kalibrenizi kanıtlamanız için size büyük bir şans verecektir. İşinize gönül vermek sizi motive edecektir.

Para: Para açısından, birinden hediye olarak biraz para alabilirsiniz. Bu bir destek niteliğinde. Bu hafta işler artık sizin için şansa dönüşmeye başlıyor.

Aşk: Eşinizle anlaşmazlık yaşama ihtimaliniz çok yüksek. Eşiniz tartışmayı kazanmaya çalışacak ve sizi hayal kırıklığına uğratacaktır. Sabırlı olun ve tartışmalardan kaçının. Her şey kazanmaya değmez; özellikle bu hafta değil.

Sağlık: Genel sağlık durumunuz bu hafta oldukça iyi. Düzenli takviyelerinizi almayı unutmayın.

başak burcu

Başak burcu 29 Mayıs – 4 Haziran haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta size seyahat görünüyor. Dönerken küçük hediyeler alarak en yakınlarınızı sevindirin. Size ve sevdiklerinize uğur getirecektir. Yeni projeler, yeni insanlar edinebilir, ifade yeteneğiniz ve yazılı işlerdeki tecrübelerinizi kullanabilirsiniz. Motivasyonunuzun yükselmesiyle beraber kendinizi öne çıkarabileceğiniz, dikkatleri çekeceğiniz yeni iş planları üzerinde çalışabilirsiniz.

Kendiniz için kurmak istediğiniz iş planı ve hayat koşullarınızı destekleyecek imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Düşüncelerinizin dışında gelişen fakat sizin için fayda sağlayabilecek fikirlere, insanlara açık olmalısınız. Göremediğiniz fakat ihtiyaç duyduğunuz her şeyi bu sayede öğrenebilirsiniz. Gezerken öğrenmek, öğrendiklerinizi kullanmak ve bunları kazanca dönüştüreceğiniz modeller üzerinde kafa yormak gerekebilir. Stresli bir dönemin ardından kendi düzeninize ve istediğiniz sakinliğe eriştiğinize göre bunu yapmamak için bir bahaneniz de kalmayacaktır. Doğa etkinlikleri, yeni fiziksel çevreler, hukuksal konularda sevindirici sonuçlar alabilirsiniz. Aşırıya kaçmayan tepkiler, fikir beyanları insanlarla ters düşme ihtimalinizi azaltabilir.

4 Haziran’da Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Ev, gayrimenkul, aile konuları gündeme geliyor. Evinizi genişlettiğiniz bir dönem olabilir. İkili ilişkilerle ilgili birtakım kafa karıştırıcı durumlar söz konusu. Bu da hem kariyerinizi hem aile hayatınızı etkiliyor. Taşınma ilgili konularda da karışıklıklar söz konusu olabilir. Günlük işlerle ilgili disiplin ve gerçekçiliğinizin yüksek olduğu ve kariyer/ev konularına olumlu etkilediği bir dönem.

Başak burcu kariyer, para, aşk, sağlık

Kariyer: Bu hafta iş yerindeki bir partinin tadını çıkarın. Çevreyi daha çekici hale getirmek için çekici giyin. Üst yönetiminizi çekme şansınız var.


Para: Mali durumunuz konusunda dikkatli olun ve gereksiz harcamalardan kaçının. Paranızı güvende tutun çünkü birisi onu çalabilir veya kumar/bahis/riske tabi olarak kaybedebilirsiniz.

Aşk: Partneriniz fazlasıyla işiyle meşgul olabilir. Onlara ev işleri ve diğer görevlerde yardımcı olun. Bu hafta, ilişkideki (son birkaç haftadan beri haylazca kaçındığınız) sorumluluklarınızı yeniden yazmakla ilgili.

Sağlık: Sigara içenler için sigarayı bırakmanın tam zamanı. Diğerleri için lütfen her türlü bağımlılıktan uzak durun; kötü alışkanlıklar bu hafta sizi cezbedebilir, aman dikkat!

terazi burcu

Terazi burcu 29 Mayıs – 4 Haziran haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta çevrenizdeki huzuru ve sükuneti kucaklayın. Akıl sağlığınızı korumak için yoga veya meditasyon gibi zihninizi rahatlatıcı aktivitelere katılın. Hukuksal konular bu hafta karara bağlanabilir veya önemli bir ivme kazanabilir. Yer değişikliği ve seyahatler gibi konular gündeme gelebilir. Durağan giden işlerin hızlanması, hayatınızı bu hareketten beslemeniz size iyi gelecektir. Dil öğrenmek, yazılı konularda kendinizi geliştirmek, yeni bir meslek edinmek, kendinizi geliştireceğiniz yeni ilgi alanları keşfetmek bu dönemde gündeminizde sıkça yer bulabilir.

Zihninizi temizleyip ne ile doldurmanız gerektiği konusunda karar vereceğiniz bir dönem. Manevi yönden iyi hissetmeniz için farklı konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Yeni bilgiler edinmek, lazım olandan fazlasıyla ilgilenmek konusunda kendinizi aşabilirsiniz. Bunu yapmanız hayatın farklı yönlerine ve getirilerine sizi daha iyi hazırlayacaktır. Donanımlı bir insan olmanın getirdiği özgüven, yere daha sağlam basmanıza ve kalıcı çözümler bulmanıza olanak taşıyabilir. Hayatınızın bundan sonraki kısmını etkileyecek bir gelir, destek, miras gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Bunun devamlılığını sağlamak harcamalarınızı kontrollü bir şekilde ilerletmenizle mümkün olacaktır. Sizde veya ailenizde estetik ve sağlıkla ilgili operasyonlar, tedaviler söz konusu olabilir.

4 Haziran’da Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yolculuklar, eğitim, öğrenme, anlaşmalar ile ilgili konular bu dönemde vurgu kazanacak. Yurtdışı ile ilgili konular da güdeme gelebilir. İş ve sağlık konularında belirsizlikler söz konusu olabilir. Spor aktiviteleri, flörtler ve çocuklarla ilgili konularda almanız gereken disiplinler olabilir. Bunları almakta istekli ve özverilisiniz.

Terazi burcu kariyer, para, aşk, sağlık

Kariyer: Uzun bir süredir iki kariyer fırsatı arasında kafanız karışmış olabilir. Bu noktada içgüdülerinize dayanarak bir karar vermenizde fayda var. Ne istediğinizden emin olduğunuzda doğru veya yanlış diye bir şey yoktur. Bu hafta sizi bu kararı vermeye zorlayacak.

Para: Bazı harcamalar bu hafta Terazi’de net bir şekilde görülüyor ama işin güzel yanı kazancınız da artacak.

Aşk: Partnerinizle yakın bir yere seyahat edebilirsiniz. Tüm gerginliklerinizi bir kenara bırakıp, sevgilinizle yakın olmanın tadını çıkarmanız gereken bir dönemdesiniz. Bu hafta Terazi için aşk ilişkileri açısından şanslı.

Sağlık: Fiziksel sağlığınıza dikkat edin. Her gün egzersiz yapın ve çok fazla kahve içmeyin. Neden bu hafta eski egzersiz rutininize yeniden başlamıyorsunuz?

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 29 Mayıs – 4 Haziran haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Kişisel gelişimi benimseyin ve kendinizi hayata yansıtın. İçgüdülerinize güvenin ve yolculuğunuzda size rehberlik etmelerine izin verin. Size büyük destek olan arkadaşlarınıza veya yakınlarınıza minnettar olun ve küçük şeyler için çatışmalardan kaçının. Bu hafta bazı önemli yanlış anlaşılmalar olabilir. Bir kontrol ve denge mekanizması oluşturmanız kazandıklarınızı doğru kullanabilmenizi daha etkili hale getirebilir. Düşünmek yerine uygulamanın önemli olduğunu fark ettiğiniz bir dönem.

Belki de bir süredir beklediğiniz, ısrarcı olduğunuz olumlu gelişmelere kavuşabilirsiniz. Ne yaşadığınızdan, ne hissettiğinizden emin olduğunuzda ilişkilerdeki taşları oturtmanız da kolaylaşacaktır. Adım atarken destekler görebilirsiniz. Duygusal ve ticari ilişkilerinizi geliştirecek, etkisini hayatınızın tamamına yayacak gündemleriniz olabilir. Belirli bir mesafede ve sınırda kalmak isteyebilirsiniz. Ancak genişlemiş bir sınırın dahilinde kalmaya da onay vermelisiniz. Şanslı ve bereketli bir dönem olabilir. O şansı yakalamak kadar kullanmak, istikrarlı bir rutine dönüştürmek hayatınızın en önemli uğraşı olabilir. Çevrenizden de destekler alabilirsiniz.

4 Haziran’da Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Finansal konular, yeni gelir kaynakları, yurt dışı bağlantılı olabilecek gelirler bu dönemde ön plana çıkıyor. Flört ile ilgili konular biraz kafanızı karıştırıyor. Çocuklarla ilgili belirsiz harcamalar yapabilirsiniz. Spekülatif konular bu dönemde çok da güvenli olmayabilir. Gayrimenkul yatırımları konusunda güzel bir dönem, ev ve ailenizden özellikle finansal konularda alabileceğiniz destekler söz konusu.

Akrep burcu kariyer, para, aşk, sağlık

Kariyer: İşlerinizi zamanında tamamlamadıysanız bu hafta dikkatli olun çünkü kıdemli biri sizi üzebilir.

Para: Mali durumunuz şu anda istikrarlı görünüyor. Başka bir ülkeden iş ortaklığı öneren bir ziyaretçiniz olabilir. Çok seçici olmayın ve bu hafta bir inanç sıçraması yapın.

Aşk: Bu hafta partnerinizi bir iş için seyahat edecekleri için özleyeceksiniz. Eski sevgililerinizle tesadüfen tanışma şansınız yüksek.

Sağlık: Sağlığınız bu hafta harika, ancak bu şekilde devam etmek için diyet seçimlerinize dikkat etmelisiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 29 Mayıs – 4 Haziran haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Macerayı kucaklayın ve ufkunuzu genişletin. Bakış açınızı genişleten yeni deneyimler arayın. İyimserliği somutlaştırın ve yaşama sevincini kucaklayın. Bu hafta tamamen yeni yerler, heyecan verici aktiviteler ve yeni yemek yolları keşfetmekle ilgili. Hayatınıza birini dahil etmek, keyifli ve dolu zamanlar geçirmek isteyebilirsiniz. Yeni kararlar, yeni insanlar ve yeni gündemlere karşı yoğun bir istek ve heyecan duyabilirsiniz. Bu motivasyonu doğru kullandığınızda mutlu olmanız kaçınılmazdır.

Çalıştığınız ve emek verdiğiniz alanların hayatınıza nasıl etki ettiğini daha iyi görebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili beklentileriniz gerçekleşebilir. Uzun vadeli sonuçlar alabilir, unvan ve gelir değişikliğiyle karşılaşabilirsiniz. Gayretinizi sürdürmek, düzenli bir koşul oluşturmak sizi diğerlerinden ayırabilir. Verdiğiniz kararlar, bunları oturttuğunuz düzleminiz değişebilir. Yapabileceğinize inandığınızda, yapmaktan çekindiğiniz veya yapmayı bilmediğiniz tüm konularda şansınız yaver gidebilir. Çünkü büyük farklar yaratmak ve yaşamınızda görmek istediğiniz her şey için öncelikli koşulunuz bu olacaktır.

4 Haziran’da sizin burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kişisel konular, genel sağlık konuları, görünüşünüzle ilgili konularda belirgin olaylar yaşayacağınız bir dönem. Gayrimenkul, aile, ev, taşınma ile ilgili konularda hayatınızda birtakım belirsizlikler söz konusu. Eğitim, yolculuklar konularında öz disiplininiz yüksek ve kardeşleriniz veya yakın akrabalarınız bu dönemde size sorumluluk getirdiği kadar destek de olabilir.

Yay burcu kariyer, para, aşk, sağlık

Kariyer: Yakınlarınız sizi yıldırmaya çalışabileceğinden, iş hedeflerinizi anlatmaya çalışırken zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Ancak iş hayatınız şu anda güzel gidiyor. Bu hafta işyerinde fazla söz vermeyin; bu size gereksiz zihinsel baskı getirebilir.

Para: Bu hafta, finansal konulara iyimserlik ve güvenle yaklaşın. Finansal büyüme için fırsatlar arayın ve yeni fikirlere açık olun. Dürtüsel kararlar alırken dikkatli olun.

Aşk: Kalp meselelerinde, maceracı ruhu kucaklayın. Yaşama sevincinizi paylaşan ve yeni deneyimlere açık bir partner arayın. Birlikte unutulmaz anları keşfedin ve yaratın. Yeni ilişkiler arayan kişiler için; çok güzel bir hafta.

Sağlık: Maceracı doğanızla uyumlu aktif bir yaşam tarzı sürdürün. Size keyif veren ve enerji seviyenizi yüksek tutacak fiziksel aktivitelerle meşgul olun. Zihinsel ve duygusal esenliğinizi dengelemek için dikkatli olun.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 29 Mayıs – 4 Haziran haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Hayatınızın her alanında pratikliğe ve disipline odaklanın. Ulaşılabilir hedefler belirleyin ve onlara doğru istikrarlı bir şekilde çalışın. Oğlaklar, sorumluluk alın ve bu hafta eylemlerinizin sorumluluğunu üstlenin. Hem ev ortamınızda hem çalışma alanlarınızda sadeleşmeye giderek kendinizi ortaya koymanız için tüm koşulları sağlayabilirsiniz. Genel olarak yüksek bir motivasyonla ilerleyeceğiniz için fiziksel olarak da daha canlı olabilir, spora başlayabilirsiniz.

Bir koşulu veya konuyu değerlendirdiğinizde hayatınızın alacağı şekli daha net bir şekilde anlayabilirsiniz. Mutlu olmak, keyifle ve güvenle yaşamak için bir çaba gösterirken bu etkiyi nasıl büyüteceğini öğrenebilirsiniz. Kendinizi geliştirecek, sadece keyif değil kazanç da sağlayabilecek bir ortam hazırlayabilirsiniz. Bu anlamda size tanınan imkanların değerini bilmelisiniz. Çevrenizin, özellikle partnerinizin desteği belirleyici ve etkili olacaktır. Yalnız bir Oğlak burcuysanız hayatınıza dahil edeceğiniz ve uzun bir zamanı beraber geçireceğiniz kişiyle tanışabilirsiniz. Değerlerinizi hatırlayın ve buna göre yaşayın.

4 Haziran’da Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu dönem sizin için belirsizliklerle dolu olabilir, kontrolünüz dışında olduğunu düşündüğünüz konular kafanızı oldukça karıştırıyor gibi görünüyor. Sağlık konularında da dikkatli olmak gerekli. Önemli anlaşmalar için pek de uygun bir zaman değil. Finansal konularda risk almadan, sebatlı bir şekilde ilerleyerek kazanç elde edebilirsiniz.

Oğlak burcu kariyer, para, aşk, sağlık

Kariyer: Kariyeriniz iyi ilerliyor gibi görünüyor ve iş arkadaşlarınız bugün önemli bir projede sizinle işbirliği yapabilir. Ancak koyunlar arasında kurtlara karşı ekstra dikkatli olun. Unutmayın, hiçbir şey göründüğü gibi değildir. İyi niyetli gibi görünen herkesin sandığınız gibi iyi niyetleri olmayabilir.

Para: Bu hafta mali disiplin ve dikkatli planlama gerektiriyor. Gereksiz harcamalardan kaçının ve gelecekteki istikrar için tasarruf etmeye odaklanın. Uzun vadeli bir bakış açısıyla akıllıca yatırım kararları verin.

Aşk: İlişkilerinizde sağlam temeller oluşturun. Güven ve sadakate öncelik verin. Tutarlı eylemlerle sevginizi ve desteğinizi gösterin. Açık ve dürüst iletişimi sürdürün. Bu ilişkiye ara vermeye çalışan kişiler için; partnerinizle bunu açıkça konuşmak için iyi bir zaman.

Sağlık: Fiziksel sağlığınıza dikkat edin. Egzersiz ve sağlıklı alışkanlıkları rutininize dahil edin. Genel sağlığı korumak için iş ve dinlenme arasında bir denge bulun.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 29 Mayıs – 4 Haziran haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Sevgili Kova, benzersizliğinizi ve bireyselliğinizi kucaklayın. Kendi yolunuzu takip edin ve yenilikçi fikirlerinizi ifade edin. Değişimi kucaklayın ve hayatınızın her alanında özgürlüğü arayın. Ne yaptığınızdan emin olduğunuzda kimse sizi durduramaz; bu hafta o özgürlüğe kavuşacaksınız. Cesaretinizi kıran veya size hareket etme alanı sağlamayan her şeyi daha net göreceğiniz için ilerleyişiniz de aynı oranda kolay olacaktır.

Kendinizi nerede bulmak istediğinizden ziyade sizin için gerekli ve kalıcı olanın ne olduğunu düşünmelisiniz. Evinizi büyütebilir, konfor alanınızı genişletebilirsiniz. Sadece fiziksel olarak değil duygusal açıdan da bir büyüme yaşayabilir, ailenize yeni insanlar dahil edebilirsiniz. Evlilik, çocuklar ve aile büyükleriyle bir araya geleceğiniz bir düzen kurulabilir. Kendinizi maddi ve manevi güvence altında hissetmek isteyebilirsiniz. Saklanmak, bir düzeneğin içinde kalmak yerine kendinizi aşmanız gerektiğini unutmayın.

4 Haziran’da Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Gelecekle ilgili düşünceler, içinde bulunduğunuz insan grupları, arkadaş grupları, proje grupları bu dönemde ön plana çıkacak. Yabancı insanlarla tanışabilirsiniz. Finansal konularda hayatınızda birtakım belirsizlikler söz konusu, borç, alacak verecek konularına bulaşmamakta fayda var. Genel olarak disiplinli olduğunuz, gruplarla birlikte uyum içinde çalışacağınız bir dönem.

Kova burcu kariyer, para, aşk, sağlık

Kariyer: İşinizde yaratıcılığınızı ve özgünlüğünüzü vurgulayın. Yeni yaklaşımları ve yenilikçi fikirleri benimseyin. Vizyonlarınızı hayata geçirmek için benzer düşünen kişilerle işbirliği yapın. Sizi bazı iyi iş fırsatlarına yönlendirecek eski bir meslektaşla tanışmak size bazı avantajlar getirebilir.

Para: Bu hafta, alternatif finansal stratejileri değerlendirin. Geleneksel olmayan yaklaşımları benimseyin ve yeni fırsatlara açık olun. Yatırım kararları için profesyonel tavsiye alın. Acele veya duygularla herhangi bir karar vermeyin; başınız belaya girebilir.

Aşk: Gönül meselelerinde açık fikirli olun ve eşinizin benzersizliğini kucaklayın. Bekarlar, mükemmel ruh eşlerini bulmak için daha fazlasını beklemek zorunda.

Sağlık: Zihinsel sağlığınız hayati önem taşıyor. Zihninizi canlandıran ve duygusal sağlığınızı destekleyen faaliyetlerde bulunun. Gevşeme tekniklerini ve stres yönetimi uygulamalarını rutininize dahil edin.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 29 Mayıs – 4 Haziran haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta, duygusal sağlığınıza öncelik verin ve sezgilerinizle bağlantı kurun. Şefkatli doğanızı kucaklayın ve kendinize ve başkalarına nezaket gösterin. Her zaman herkes başkaları için yaptıklarınızı takdir etmiyor olabilir. Ancak bu hafta nezaketiniz için ödüllendirilebilirsiniz. Ailevi konulara önem vermeniz gerekebilir, sizin fikirleriniz ve varlığınız bazı sorunların çözümünde etkili olabilir. Kendinizi rahat ve özgür hissedeceğiniz bir ev ortamı oluşturmak isteyebilirsiniz. Bu mevcut düzeninizdeki değişimlerin haricinde evlilik veya iş sebebiyle kuracağınız yeni düzenlerle de söz konusu olabilir.

Hayatınızı daha iyi hale getirecek, ilerlemenizi kolaylaştıracak imkanlara kavuşabilirsiniz. İş görüşmeleriniz, çalışmak istediğiniz alanlara göre değişiklik gösterebilir. Bir şeyden sonuç almadan önce onun hayatınıza getirilerinizi anlamanız için zamana ve şansa erişebilirsiniz. Kendinizi garanti altına alırken bu garantinin kapsamını ve niteliğini de yenilemeniz gerekebilir. Eğitim alabilir, işlemlerinizi ve fikirlerinizi resmi hale getirebilirsiniz. Araç alım satımı sizi daha rahat hareket edeceğiniz, daha kısa sürede daha çok yere ulaşabileceğiniz bir düzene götürebilir. Bu konuda geri planda kalmayı bırakarak hayatın içine karışmalısınız. Çevrenizden, aile yakınlarınızdan olumlu destekler alabilirsiniz. Çekingen ve inatçı tavırlarınıza mahal vermediğinizde bu desteği de olumlu yönde tutmaya devam edebilirsiniz.

4 Haziran’da Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kariyeriniz, eviniz, aileniz ile ilgili konular vurgu kazacak. Özellikle kariyer ile ilgili konularda büyük belirsizlikler söz konusu olabilir. İçsel olarak kendinizi disiplinli ve gerçekçi hissediyorsunuz. Belki biraz inzivaya çekilip gerçekçi düşünmek ve planlar yapmak bu dönemde yararınıza olacaktır.

Balık burcu kariyer, para, aşk, sağlık

Kariyer: Kariyer kararlarınızda içgüdülerinize güvenin. İş değişikliği arayan kişilerin bu hafta iyi bir teklif alma şansı yüksek.

Para: Ani satın alımlardan kaçının ve bütçenize bağlı kalın. Uzun vadeli hedeflerinizle uyumlu finansal büyüme fırsatları arayın. Yeni ev almak isteyenler bu hafta şans sizden yana olabilir.

Aşk: İlişkilerinizde empatik doğanızı benimseyin. Partneriniz için besleyici ve destekleyici bir alan yaratın. Duygusal bağınızı derinleştirmek için açık ve dürüst iletişim uygulayın. Kayınvalidenizle ilişkiniz bu hafta test edilecek, ne pahasına olursa olsun herhangi bir tartışmadan kaçının.


Sağlık: Aşırı düşünme nedeniyle çok fazla stres bu hafta açıkça görülüyor. Her şeyi kontrol etmekten vazgeç çünkü ters giden her şeyden sen sorumlu değilsin.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.